miercuri, 12 iunie 2013

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 11 iunie 2013

11 iunie 2013 


O descoperire din Marea Neagră explică TOT ce se întampla cu VREMEA. Va fi HAOS

Clima a fost influentata si de procesul inversarii polilor magnetici, proces care va continua.



În ultimii ani, am fost martorii unor evenimente meteorologice pe care le gaseam inexplicabile, insa cercetatorii ne spun ca, pe langa incalzirea globalaclima a fost influentata si de procesul inversarii polilor magnetici, potrivit bzi.ro. Un astfel de proces dureaza intre sute si mii de ani, iar cercetatorul Norbert Nowaczyk, dupa ce a analizat mai multe roci din Marea Neagra, declara ca a "citit" perioadele in care aceste modificari au avut loc.


"Campul magnetic al Pamantului este foarte dinamic. Intensitatea acestuia a variat, de-a lungul timpului, intre 50% mai mult decat in ziua de azi si 90 – 95% mai putin”, sustine Nowaczyk.


Se cunoaste foarte bine ideea ca Pamantul ar fi intrat de 250 de ani intr-un proces de schimbare al polilor magnetici, care se poate incheia oricand.


Astfel, oamenii de stiinta spun ca recentele eruptii vulcanice sunt o dovada ca acest proces este pe cale sa se incheie. Cea mai mare eruptie vulcanica din emisfera nordica din ultimii 100.000 de ani s-a petrecut la Campi Flegrei, in apropiere de Napoli, cand roca si cenusa s-au imprastiat peste intreaga suprafata din estul Marii Mediterane si pana in centrul Rusiei.


Pe atunci campul magnetic al Pamantului avea doar 25% din valoarea actuala. Acest fapt indica foarte clar ca ne aflam intr-o perioada scurta a inversarii polilor magnetici.


In momentul in care polii magnetici ai Terrei se vor inversa, anotimpurile si toate ciclurile naturale care depind de pozitia planetei fata de Soare sufera schimbari semnificative.


"In telecomunicatii, transmisii radio si aviatie va fi haos", spune Nowaczyk.


Animalele care migreaza vor fi bulversate si nu vor mai putea sa se orienteze. Cea mai importanta schimbare pentru om va fi cea a climei pentru ca zonele fertile s-ar putea desertiza in urmatorii ani, iar nivelul oceanului va creste.


Sursa:  REALITATEA.NET

COMENTARIU SFATUITOAREA

In urma cu 3-4 ani aveam cel mai calduros apartament din cate se puteau afla. Soarele imi rasarea in ferestre in partea stanga si apunea in partea dreapta a ferestrelor. Vara era atat de cald, incat ma obliga sa plec de acasa si sa dorm la tara la parinti. Mi-am luat aer conditionat in urma cu 3 ani si in lunile de canicula mergea nonstop. Anul trecut, cu toate ca vara a fost caniculara, am folosit mult mai putin aerul conditionat si asta a fost primul meu semn de intrebare. Am urmarit pozitia soarelui si am vazut ca el rasarea undeva de partea cealalta a blocului si apunea in dreapta apartamentului meu.
Anul acesta, soarele rasare de partea cealalta a blocului si apune fara sa mai scalde in lumina ferestrele apartamentului. Diferenta de pozitie fata de acum 3 ani cred ca este undeva la 10 metri, daca pot aproxima eu cat de cat. 
Faceti si voi comparatii cu pozitiile Soarelui din anii anteriori si veti vedea ca s-a deplasat vizibil si considerabil.
Asa ca ne putem astepta ca in viitorul apropiat sa se intample ceea ce se spune in articolul de mai sus si atunci cred ca vom trece si printr-o seceta imensa, dar si printr-o glaciatiune care sa speram ca nu va fi prea lunga, iar nivelul marii va creste considerabil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu