marți, 18 iunie 2013

Chemtrails si Controlul Mintii aplicat prin intermediul Programelor Secrete


Programul Chemtrail (un fel de „spray-ere a atmosferei”) este de asemenea cunoscut şi ca „Proiectul Cloverleaf”, fiind foarte compartimentat. Nici măcar piloţii avioanelor n-au idee de ce împrăştie acele substanţe chimice, care brăzdează cerul în lung şi în lat, otrăvind atmosfera terestră.
Chemtrail-urile reprezintă un program secundar, inclus în proiectul Marinei SUA, Radio Frequency Mission Planner (RFMP). În cadrul acestui vast proiect cu intenţii oneroase la adresa umanităţii, programul chemtrail-urilor este numit: Variable Terrain Radio Parabolic Equation (VTRPE). El se referă la un sistem destinat creării unui câmp de bătălie în imagini 3D (tridimensionale), care a fost folosit de armata SUA în războaiele din Iraq şi Afganistan.
Unele dintre aceste chemtrails au o natură biologică, cum ar fi BCTP-ul, care reprezintă o substanţă ce are teoretic capacitatea de a anihila gazul toxic antrax. Emisia BCTP-ului a fost astfel testată direct pe populaţia SUA. Clifford Carnicom a identificat multe dintre substanţele biologice foarte dăunătoare care sunt incluse în chemtrail-uri. Înregistrarea audio de mai jos este edificatoare in această direcție:

 

Chemtrail-urile sunt de asemenea corelate cu armamentul scalar, controlat atât de Rusia, cât şi de SUA. Această gamă foarte avansată de arme acţionează pe trei niveluri:

 
1. Energetic (distrugerea navelor aeriene; inducerea şi direcţionarea cutremurelor,
    a activităţii vulcanice şi a uraganelor)
2. Bio-energetic (afectează sănătatea organismului uman şi nivelul său energetic)
3. Psiho-energetic (controlul mental şi modificările de comportament)
 
Transmisiile scalare din Rusia sunt controlate de către Biroul Federal al Securităţii (FSB), care este urmaşul fostului KGB.
În principiu, armamentul scalar produce unde gravitaţionale de anumite intensităţi. Majoritatea oamenilor habar nu au despre aceste informaţii şi de aceea primeşte în plin efectele profund nocive ale acestor unde, care acţionează pe diferite frecvențe, în funcţie de obiectivul urmărit. Regimul politic şi guvernamental impus în ţările ce deţin controlul asupra economiei şi finanţelor în lume împiedică o bună informare a populaţiei, creând astfel multă confuzie şi întreţinând ignoranța.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu