miercuri, 22 mai 2013

Sa ne pregatim pentru marea trecere! - Mesaj Sfatuitoarea,


Sa ne pregatim pentru marea trecere cat mai bine si mai simplu! Asta este ceea ce cu toţii trebuie sa facem sau mai bine zis cei care credem in asta. 
Ce anume trebuie sa facem? Nimic mai simplu. Trebuie doar sa renuntam odata pentru totdeauna la frica si la senzatia nefireasca ca noi suntem ci care controlam viitorul. Cine inca mai crede asa ceva, credeti-ma, nu are nici o sansa. Noi trebuie sa avem taria si intelepciunea sa intram in comuniune cu Dumnezeu!
Noi trebuie sa avem curajul si taria sa ne punem viata in mainile Sale si sa ne rugam sa auzim mesajele calauzitoare pe care ni le trimite!
Trebuie sa renuntam la mandria de a ne crede stapanii lumii. sa nu uitam ca si dinozaurii se credeau stapanii lumii si din pacate pentru ei au disparut, dar lumea nu. Lumea a evoluat si alte forme de viata s-au dezvoltat din cele care au supravietuit. 
Cam asa ceva se va intampla si de data asta. Avem o perioada de gratie in care sa renuntam la mandrie prost inteleasa, la frica  si alte obiceiuri  dobandite care ne-au blocat evolutia si sa lasam sa se sparga blocajele din creierul nostru, pentru a permite spiritului sa evolueze. Doar asa vom putea scăpa si evolua, caci altfel vom avea soarta dinozaurilor. 
Opriti-va din tumultul vietii cotidiene, faceti o pauza mentala si cautati-va linistea spirituala pentru a intra in comuniune cu Divinitatea. 
Nu uitati ca foarte multe forte benefice: Ingeri, Arhangheli, ghizi spirituali, spirite inrudite trecute in lumea de dincolo,  etc. sunt langa voi tocmai pentru a va ajuta in aceasta perioada. Cei sensibili deja le-au simtit, iar cei care au copii mici sub 5 ani pot sa ii vada cum comunica cu ele. 
Aceast val de energie va sparge si debloca anumiti centri energetici din corpul nostru fizic si ne vor permite sa accesam niste aptitudini care pana acum nu ne erau perise sau care in decursul vremurilor au fost blocate pentru oameni. 
Tocmai aceste noi aptitudini ne vor asigura supravietuirea si evoluitia noastra impreuna cu cea a Mamei Geea. Cei care se vor incapatana in continuare sa se autoblocheze, vor fi obligati sa treaca prin anumite evenimente neplăcute atat individuale, cat si colective, care ii vor obliga sa isi schimbe modul de gandire. O parte din ei se vor "trezi", iar o parte nu. Partea care se va trezi va beneficia de al doilea val de evolutie, iar cei care nu se vor trezi,, vor continua ... asta pana vor fi "eliminati". 
Inchei aceste randuri, rugandu-va sa va eliberati mintea de ori ce fel de gand negativ si sa va umpleti sufletul cu credinta si speranta in Dumnezeu! 

Pe 25 mai, va astept in eter sa meditam si sa ne rugam impreuna pentru noi, pentru patria noastra si pentru planeta noastra. Este bine ca ora 18.30 sa ne prinda in rugaciune, pentru a fi impreuna mental si spiritual cu cei care participa in diferite orase ale tarii la RUGACIUNEA NATIONALA.
Lamuriri aici:

Dumnezeu sa ne binecuvanteze si Ingerii Lui sa ne calauzeasca pe drumul evolutiei noastre!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

UPDATE: 
<<In Romania deschiderea acestuia va avea loc Sambata la ora 22.10 .Avem sansa sa scapam definitiv de fortele intunericului si de acum in colo schimbarile sa se manifeste cat mai repede posibil.>>
Va rog sa ne alaturam si acestei meditatii. Nu cred ca este prea mult, caci oricare din noi am face mult mai mult, daca am stii ca asa punem umarul macar putin la zdruncinarea nelegiuirilor si nelegiuitilor din aceasta tara si de pe planeta noastra.
<<Vă rugăm să rețineți că timpul stabilit pentru inceptulul meditatiei este ora 22 :10 ora Romaniei, care este cu 2 minute înainte de deschiderea reală și este, astfel, cel moment bun pentru a începe cu meditația, ca la momentul optim, 22 :12, toata lumea sa fie pe deplin concentrata si conectata la acesta.>>

Pentru alte lamuriri cititi si : 

25 Mai 2013 – Deschiderea portalului !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu