luni, 11 martie 2013

VIDEO! Cuib de serpi la baza crucii, fenomene meteo inexplicabile si miracole pe platourile unui film despre Biblie


Miniseria „Biblia” a devenit foarte repede unul dintre cele mai mari hituri in America: peste 13 milioane de telespectatori la primul episod.
Insa acest succes nu este ceva suprinzator pentru producator. El a dezvaluit ca in timp ce filma aceasta productie, show-ul a fost marcat de cateva semne misterioase pe care le numeste „Mana Domnului”.
Aceste miracole au fost: un cuib de serpi la baza crucii pe care a fost crucificat Isus si un baiat ce a aparut de nicaieri in mijlocul desertului  purtand o parte din hainele lui Christos, hainele fiind date disparute timp de patru zile.
Intr-o scena filmata noaptea in desert, Isus ii spune preotului Nicodim: „Sfantul Duh este asemenea vantului.”
In acel moment, un vant ca decolarea unui avion Boeing 747, ce a tinut de 20 secunde, aproape i-a zburat cu tot cu aparatura. „Toata lumea se uita la toata lumea intrebandu-se: Ce se intampla?”
Un alt miracol s-a produs la scena crucificarii lui Isus – una dintre cele mai riscante si mai periculoase.
Producatorul a angajat un imblanzitor de serpi pentru a tine departe aceste reptile caci gasea de obicei unul sau doi pe zi. In ziua filmarii crucificarii, imblanzitorul a descoperit 48 de serpi veninosi tarandu-se pe munte.
Si cea mai inexplicabila intamplare s-a petrecut in timp ce se filma scena Botezului Mantuitorului. Toata lumea a fost ingrozita cand o parte a costumul actorului s-a desfacut si a inceput sa pluteasca si sa fie dusa pe apa de o putere inexplicabila.
Patru zile mai tarziu, un copil a venit de la multe mile distanta si le-a inapoiat obiect vestimentar, desi nu stia unde sa-l aduca si cui trebuie sa-l dea.
Sursa: www.euforia.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu