marți, 5 martie 2013

Taina cununiei, alchimizarea cuplului si structura ADN-ului uman


images (1)
Omul este o fiinta polarizata si cata vreme ramane asa, nu se poate reproduce, deci nu isi poate continua uluitoara aventura a cunoasterii, de la o generatie la alta. Asadar, prin tainica atractie dintre masculin si feminin, prin reducerea cuplului la unitate, prin acel dans misterios al trupurilor ascultand muzica sufletelor, cele doua energii vitale (cosmice si telurice), devin pentru cateva clipe, o singura Fiinta Divina, capabila sa genereze viata in materie.
Putem reduce intreaga umanitate la acel cuplu primordial, a carei teribila aventura divino-umana, o regasim in toate culturile lumii. Specialistii de la IBM au monitorizat si studiat, timpo de 10 ani, markerii din ADN-ul diferitelor rase si subrase umane, tragand, la sfarsitul anilor 2010, concluzia ca in ciuda aparentelor si mai ales a diferentelor, ab initio, provenim dintr-un cuplu ale caror gene contin atat informatii terestre (minierale regasite in Natutra) cat si informatii extraterestre.
Evident, ca nu intamplator, chinezii au scris cu peste 8000 de ani in urma: ” Omul este facut din pulbere de stele…” Ideograma chineza, care-l defineste pe om (人) ne si arata, geometric cele doua gene din genom cum se unesc intr-un punct localizat in cer. Si iata cat de complementar ne apare in Biblie, ceva mai recenta (doar 6000 de ani), trimiterea la originea  omului de astazi:
1. Iar după ce au început a se înmulţi oamenii pe pământ şi li s-au născut fiice,
2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit.
3. Dar Domnul Dumnezeu a zis: “Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!”
4.In vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.
5. Văzând însă Domnul Dumnezeu că răutatea oamenilor s-a mărit pe pământ şi că toate cugetele şi dorinţele inimii lor sunt îndreptate la rău în toate zilele,
6. I-a părut rău şi s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ.
7. Şi a zis Domnul: “Pierde-voi de pe faţa pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc şi de la târâtoare până la păsările cerului, tot voi pierde, căci Imi pare rău că le-am făcut“. (Geneza, cap 6)

Dupa acest experiment regretabil, Tatal Cosmic hotaraste eliminarea creatiei imperfecte, lasand in constiinta generala a pamantenilor, memoria potopului, insa primim, prin stramosul Noe, un nou legamant cu Dumnezeu, care ne aminteste de originea noastra asa cum intareste Iisus Hristos: “ Fericiti facatorii de pace, caci ei Fiii lui Dumnezeu se vor numi!”  Foarte interesant este faptul ca in limba aramaica, desprinsa din vechea si ingereasca limba ebraica, a face pace este echivalent in sens cu a face dragoste, si de aceea Mantuitorul ne spune: “ cresteti si inmultiti-va!”
In structura ADN-ului uman, este scrisa la nivel quantuic, toata povestea si devenirea noastra si oricat de tehnologizati vom deveni, nu ne vom putea perpetua specia in afara Cuplului. Genele parintilor, splitate in fiecare generatie, pana la protoparintii: ADAM-EVA (Pamantul datator de viata) sunt inbunatatite in configurarea genelor copiilor samd.
Sigur, nu intamplator, Mesia a spus: “lasati copiii sa vina  la Mine!”.
Pentru o mai buna documentare va recomand:

Sursa: http://codulluioreste.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu