joi, 28 martie 2013

SaLuSa, 22 mart. 2013


Channeled by Mike Quinsey

Atât de multe se întâmplă acum pe planeta voastră încât din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți că schimbările 
SaLuSa
promise încep să prindă viață și să se manifeste în realitatea voastră. Știm că nu este o perioadă ușoară pentru voi cei care vă aflați în mijlocul evenimentelor. Deși erați conștienți asupra dificultăților cu care urma să vă confruntați, ați ales să fiți în această perioadă excepțională pe Pământ. Experiența pe care o acumulați acum va servi unora dintre voi să îndeplinească rolul de ghizi și sfătuitori pentru alte civilizații emergente. Este modalitatea prin care ați ales să experimentați, pentru a putea căpăta măestria. Ați aflat acum cum să primiți și să ancorați mai multă lumină și cum să faceți ca și alții să o poată folosi, pentru a evolua.   

Vine o vreme când fiecare suflet din univers ajunge la punctul în care trebuie să facă o schimbare importantă, pentru a putea să-și continuie evoluția pe o nouă treaptă. Totul se realizează cu iubire și în numele iubirii, singura și cea mai puternică forță din univers și din cosmos. Putearea iubirii este incomensurabilă și prezența ei metamorfozează lumile, înalță conștiințele și transformă fiecare ființă într-un maestru.  Fără puterea iubirii nu se pot accesa dimensiuni superioare, nu se poate asigura evoluția și revenirea ACASĂ. Cine a coborât în tenebrele dimensiunilor inferioare cunoaște cât de amarnică este viața în asemenea spații în care durerea, suferința, ura, invidia și lăcomia fac legea. Întunericul, frica pentru tot ceea ce ți s-ar putea întâmpla, eterna bănuială că cel de lângă tine abia așteaptă ”să ațipești” pentru a te tâlhări sau pentru a-ți putea lua viața, toate acestea sunt experiențe care, deși epuizează, v-au ajutat să vă cunoașteți mai bine pe voi înșivă și lumea în care trăiți. Deși aceste realități nu au reprezentat niciodată realitatea voastră, ele v-au determinat să faceți alegeri din ce în ce mai bune care v-au  ajutat să vă regăsiți calea rafinării sufletelor voastre. Ele nu sunt și nu vor fi niciodată adevărata realitatedeoarececasa voastră este în stele, în inefabilul tărâm al lui UNU. 
Dualitatea a fost mijlocul care v-a permis separarea de semenii voștri și apropierea de întuneric astfel încât, la revenire, să știți să prețuiți Lumina. 

Noi, Federația Galactică a Luminii constatăm că, în ultima vremea existat o avansare rapidă a nivelelor de conștiință care permit celor în cauză să perceapă deja și să vizualizezeaspecte ale Epocii de AurAceasta este o realizare minunată, deoarece menținerea focalizării pe aceste aspecte ajută la grăbirea momentului în care acele realități vor apărea și se vor stabiliza, pentru o foarte lungă perioadă de timp în viața voastră.
Lumina este acum predominantă pe Pământ și aceasta justifică de ce nu ar trebui ca întunericul să fie evocat mereu de voi. Facilitați pătrunderea și ancorarea luminii în toate aspectele vieții voastre cotidiene și nu mai acceptați negativității să se instaureze nicăieri. O asemenea atitudine va ajuta vindecării și revigorării sufletelor celor care au trecut prin încercări dificile în 3D.

Toate răspunsurile la problemele voastre au fost găsite și manifestarea lor în realitatea voastră a început să se înfăptuiască. Printre primele rezolvări vor fi cele de natură energetică, care se vor materializa prin captarea și utilizarea energilei libere, în toate domeniile vieții (iluminat, funcționare a mijloacelor de locomoție, aparatură electronică și electrică cu utilizare în diverse domenii, inclusiv în sectorul gospodăriilor individuale). Și aici, trebuie să atragem atenția că este nevoie de o anumită perioadă de timp. Este importantă această atenționare deoarece a considera că totul poate aparea într-o foarte scurtă perioadă de timp, ar fi o apreciere nerealistă care, ar fi urmată de dezamăgire, deziluzie care, practic, ar însemna emanație de energii negative, adică exact acelea de care încercați să scăpați. Oricum, noi suntem deja implicați în acest program.
Ați așteptat o lungă perioadă de timp pentru unele schimbari vizibile. În martea majoritate a cazurilor, schimbările au apărut nu în mod explicit ci prin creșterea intuiției voastre. S-a acționat adică, din spatele scenei, fără ca voi să puteți discerne (decât, în cazuri rarisime) că ”inspirația” v-a fost indusă. Recunoaștem că acesta este un mod mai ușor de a acționa, deși nu are nimic spectaculos în el, mai nimeni neputând specula pe ideea unei ”inspirații divine”. Dacă realizarea obiectivelor din program este posibilă și în acest mod, de ce nu l-am folosi? Desigur, vorbim de modalități de început în realizarea obiectivelor, cu creșterea nivelului de conștiință și de cunoaștere, devenind tot mai indicate alte modalități, mai directe și mai rapide, de intervenție și monitorizare. Suntem, desigur, implicați în ajutorarea Mamei Gaia, care are încă multe de realizat, mai cu seamă în ceea ce privește depoluarea în toate mediile și stabilizarea interioară (care se va obține prin scoaterea la suprafață a tuturor acumulărilor de negativitate). Totul se desfășoară în parametri acceptabili pentru ființele de pe planetă deși aceasta prelungește perioada de timp necesară. Deasemenea, aceste modificări se fac într-o strânsă corelare cu creșterea nivelului de conștiință. La acest vast plan de reabilitare contribuie nu numai multele civilizații surori din univers dar și civilizația voastră soră din interiorul Pămâtului (n.m. agarthanii).

Primiți mai multă energie din afara Pământuluiși ea vine din mai multe surse. De ex. Echinocțiul de Primăvară (20 martie 2013, ora 13:02) a adus puternice energii resimțite de ființele umane (și, nu numai) în modalități diferite. Aceste energii au un impact benefic asupra viului, mai cu seamă asupra indivizilor aflați în plin proces de evoluție spirituală. Echinocțiul trebuie să fi adus mai mult calm în suflete, mai multă împăcare și mai multă speranță. Aceste energii lucrează în timp și vor face ca iubirea și lumina să aibă o influență mai puternică decât altă dată.

Ca urmare, mulți dintre voi își vor imagina, în stare de veghe sau în somn, o lume mai iubitoare și mai conciliantă și-și vor dori să ajungă mai repede în dimensiunea a 5-a. De fapt, unii dintre voi, au ajuns destul de aproape, ca nivel de conștiință și vibrație, de ceea ce există în această dimensiune. 

Pe măsură ce întunericul este desființat, cei care s-au ascuns în el pentru a săvârși tot felul de acte de nedreptate, vor fi aduși în fața societății pentru a fi cunoscuți și condamnați pe măsura faptelor lor. Este o speranță deșartă dacă cineva își imaginează că, în cazul lui, legile Creatorului și ale lui Dumnezeu vor putea fi eludate. Nimeni nu se poate sustrage de la consecințele faptelor sale, bune sau rele. Este adevărat că termenul în care se produc efectele poate fi diferit de la caz la caz, dar, niciodată faptele nu vor fi prescrise.  Karma acumulată trebuie să fie consumată pentru ca ființa să poată înainta liberă pe calea evoluției sale. Ghizii și îngerii voștri fac tot ceea ce este necesar pentru ca voi să călătoriți fără ”incidente”. Condiția este să vă ascultați glasul interior, îndemnul inimii.
Noi, cei din Federația Galactică a Luminii, am fost impresionanți de mulți dintre oamenii de mare profil ai planetei voastre, de dăruința cu care ei lucrează pentru societatea în care trăiesc și de strădania lor de a-și accelera procesul de ascensionare în 5D. Mulți fac ceea ce cred că este cel mai bine pentru a populariza aparițiile navelor noastre spațiale observate în diverse locuri. Așteptăm ca nu peste mult timp, magnații mass-mediei să găsească neproductivă și ridicolă atitudinea de interzicere și minimalizare a aparițiilor navelor noastre pe cerul planetei. Prezența noastră în jurul planetei voastre nu mai poate fi mult timp negată sau ignorată. De aproape 100 de ani vizitele navelor noastre s-au accentuat dar conducătorii voștri, mai ales cei militari, le-au dat explicații dintre cele mai stupide și puierile. 

Mike
Sunt Salusa de pe Siriusși, înainte de a-mi lua rămas bun, vreau să felicit Lucratorii in Lumină pentru că au atins un nou nivel de vibrație al ființei lor și au ajutat multora să se trezească.Noua lor vibrație este în rezonanță cu cea care se va stabiliza în Noua Eră care se construiește acum pe Pământ.  
Mulți dintre voi v-ați apropiat mult de linia care vă mai desparte de dimensiunea 5D. Premii multe îi așteaptă pe învingători.

Vă iubim și pentru dorința voastră de a vă imagina viitorul împreună cu noi, cu toate civilizațiile din Lumină ale Galaxiei.



SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com

(C.M.)
http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu