vineri, 8 martie 2013

Phenianul amenință cu războiul nuclear


Un general din armata nord-coreeană a declarat astăzi că sunt pregătite pentru lansare rachetele nucleare care ar putea lovi teritoriul Statelor Unite. Acesta a mai declarat, citat de cotidianul nord-coreean Rodong Sinmun, că specialiștii Phenianului au reușit să reducă dimensiunea și greutatea ogivelor nucleare (n.r. partea anterioară a bombei), iar acum vor putea fi transportate de rachete cu rază lungă de acțiune.
De asemenea, reprezentantul armatei nord-coreene a mai spus că rachetele balistice intercontinentale și o parte dintre cele cu rază scurtă de acțiune au fost echipate cu focoase nucleare pentru a ataca mai multe obiective. „Washingtonul și centrele importante ale SUA se vor transforma într-o mare de foc”, a amenințat generalul, citat de Rodong Sinmun.
Aceste amenințări vin după ce Consiliul de Securitate al ONU a adoptat noi sancțiuni împotriva Phenianului. Coreea de Nord a amenințat de mai multe ori că va ataca SUA, însă experții militari internaționali sunt de părere că aceștia încă nu dispun de tehnologia necesară prin care ar putea monta bombe nucleare pe rachetele cu rază lungă de acțiune.
Coreea de Nord „îşi va exercita dreptul unui atac nuclear preventiv pentru a distruge puterea agresorilor şi pentru a apăra interesele supreme ale ţării”, se arată într-un comunicat oficial transmis agenţiei naţionale de ştiri de la Phenian. 
Phenianul a mai amenințat și că va denunţa începând de luni acordul de armistiţiu care a pus capăt războiului Coreei din 1953, ameninţând cu spectrul unui „război termonuclear”.
De partea cealaltă, ministerul Apărării sud-coreean a avertizat astăzi regimul de la Phenian că dacă va recurge un atac nuclear, își proavoacă singură distrugerea, arată agențiile de presă Xinhua și EFE.
„Dacă vom fi atacați de Coreea de Nord cu arma nucleară, regimul lui Kim Jong-Un va dispărea de pe Pământ. Chiar dacă bomba atomică a fost folosită de două ori pentru a pune capăt celui de-al Doilea Război Mondial, umanitate nu va ierta atacarea unui stat liber și democratic cum este Republica Coreea”, a transmis purtătorul de cuvânt al Ministerului de Apărare sud-coreean.  

Sursa:  Yahoo! News 

5 comentarii:

  1. Minciuni,vrajeli si scamatorii!!! Nord-coreenii n-au ce manca, de unde rachete intercontinentale cu incarcaturi nucleare!!!Poate din IRAN sa-nceapa ceva adevarat si serios,ca doar trebuie sa se indeplineasca profetia cu distrugerea totala a Israelului de catre "Berbecul din Sousa"si "calaretii "lui "GOG si MAGOG"!!!Este pe-aproape,a cam sosit timpul.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Banii de mancare i-au folosit pentru inarmare. Chiar nu conteaza daca le-au facut ei sau le-au cumparat. Daca le au... atunci Doamne apara si pazaste!
    Indeplinirea profetiei este in curs. Fii atent la semne si vei intelege.

    Doamne apara-ne pe noi toti romanii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai este ceva,dupa parerea mea,mult mai important:Dupa ce l-au omorat pe Domnul nostru IISUS HRISTOS-FIUL lui DUMNEZEU,evreii s-au blestemat singuri(pe ei si pe copiii lor,gasiti in Biblie-Noul Testament)si este scris: "Sangele LUI sa cada pe noi si pe copiii nostrii"....Si blestemul se va implinii,sa fiti siguri!!!

      Ștergere
    2. Amin! Ar fi bine sa fim aparati de Dumnezeu,fiindca am suferit ca popor de 2000 de ani incoace!Dar numai El stie ce si cum!

      Ștergere