marți, 12 martie 2013

Misteriosul efect Hutchinson - sfidează gravitaţia, determină obiectele să leviteze şi transformă metalele în gel

Inventatorul canadian John Hutchinson este un mister; lui i se atribuie una dintre cele mai neobişnuite şi controversate descoperiri. Aceasta este descrisă ca fiind „un efect electro-magnetic anormal care duce la gelatinizarea metalelor, levitaţia spontană a substanţelor obişnuite si alte efecte.
 Acest efect este cunoscut ca efectul Hutchinson.Efectul Hutchinson nu este unul obişnuit. Se spune că determină sfidarea gravitaţiei, cauzează fracturarea spontană a metalelor, fuzionarea metalelor cu structură diferită (cum ar fi metalul şi lemnul) şi alte fenomene stranii. Website-ul său,www.hutchisoneffect.ca, susţine că viaţa sa s-a schimbat dramatic în 1979 când, la pornirea unor aparate de voltaj înalt, a simţit ceva lovindu-l în umăr. A aruncat bucata de metal înapoi spre locul de unde părea să fi venit, dar aceasta s-a înălţat şi l-a lovit din nou. El a redescoperit, astfel, faptul că frecvenţele fundamentale pot ecrana gravitaţia. Atunci când bobinele sale Tesla, generatorul electrostatic şi alte echipamente au produs un câmp electromagnetic complex, bucăţi grele de metal au levitat, îndreptându-se spre tavan,conformându-se efectului Biefeld-Brown, iar unele dintre ele s-au fărâmiţat. În urma analizelor şi în timpul investigaţiei, guvernul canadian a numit acest fenomen efectul Hutchinson.
Efectul Hutchison e rezultatul interferentelor undelor radio intr-o zona ce e inconjurata de surse de voltaj inalt, cum ar fi generatorul Van de Graaff si bobina Tesla. Efectele produse includ levitatia obiectelor grele, fuziunea unor materiale diferite (lemnul si metalul), incalzirea anormala a metalelor fara arderea materialelor adiacente, fracturarea spontana a metalelor si schimbarile temporare si permanente a structurii cristaline si a proprietatilor fizice a metalelor. Levitatia obiectelor grele datorita efectului Hutchison nu este rezultatul levitatiei electrostatice sau electromagnetice. 
Efectul nu poate fi reprodus doar prin intermediul acestor forte. Fuziunea materialelor diferite indica clar ca efectul Hutchison are o influenta puternica asupra fortelor Van der Waals. O bucata de lemn se poate “scufunda” intr-o bara de metal, fara sa existe vreun punct in care cele doua substante sa fie separate efectiv, de asemenea nu sunt urme ale modificarii volumului, asa cum ar fi in cazul scufundarii unei pietre intr-un vas cu apa. Incalzirea anormala a metalului fara a afecta in nici un fel materialele adiacente (de regula lemn) e o indicatie clara a faptului ca natura acestei incalziri nu este inca inteleasa. Acest lucru are o importanta uriasa pentru termodinamica, care se bazeaza pe presupunerea ca exista aceste cunostinte. Termodinamica se mai bazeaza si pe portiunea in infrarosu a spectrului electromagnetic, aceasta idee devine nesemnificativa in contextul scarii de 0 Hz spre un numar infinit de Hz. Fracturarea spontana a metalelor, asa cum are ea loc in cadrul efectului Hutchison, e unica din doua motive: nu exista dovezi ale unei forte exterioare, iar metoda prin care cele doua metale se separa implica o miscare laterala orizontala. Metalele se “desfac” pur si simplu.
Efectul Hutchison este un efect extrem de electromagnetism anormal, care provoacăgelatinizarea sau de topirea metalelor la rece şi levitaţie spontană de substanţe comune, cum ar fi cele din plastic, lemn sau metal. Aceste efecte sunt rezultatul a ceea ce se crede a fi o interacţiune a undelor longitudinale cu domenii foarte complexe, cu impulsuri electromagnetice într-un mod foarte precis.  
Acest efect nu este explicat de către comunitatea ştiinţifică, dar este într-adevăr respectat si admis.
Şi în acest caz, un avion sau o navă în apropiere poate suferi daune semnificative, sau chiar dezintegra. Poate că este aceasta o explicaţie pentru forţele misterioase des menţionate de piloţi şi de anchetatori in tot mai desele accidente aviatice. 
Pământul însuşi generează un câmp magnetic… exista deja locuri pe această planetă unde interacţionează astfel fenomenele (solară, eoliană,cosmica de exemplu) si creeaza astfel de tulburari. Triunghiul Bermudelor este situat într-o zonă în care temperaturile, meteorologice şi câmpul electromagnetic faciliteaza uneori apariţia Efectul Hutchison.








 


 http://www.descopera.org/efectul-hutchison/

http://adevarul2012.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu