joi, 28 martie 2013

Mierea si scortisoara, ingredientele celui mai puternic remediu anti-raceala


Mierea si scortisoara, ingredientele celui mai puternic remediu anti-raceala

In medicina traditionala chineza, scortisoara este vazuta ca o sursa de caldura, sau yang, ceea ce o face perfecta ca sa vindece excesul de rece (racelile, virozele). Mierea este neutra, este la echilibru intre yin si yang. Impreuna, au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri, pentru tratarea racelilor si intarirea sistemului imunitar.

Chiar si Ayurveda, medicina traditionala indiana, ce dateaza de 5000 de ani, considera combinatia de miere-scortisoara miraculoasa. 
Reteta
  • 1 lingura miere
  • ¼ lingurita scortisoara


O singura lingura de miere si 1/4 lingurita de scortisoara sunt capabile sa-ti calmeze racelile mai rapid decat medicamentele din comert. Impreuna, au proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice foarte puternice. 
Trebuie sa iei aceasta combinatie de mai multe ori pe zi, fie in aceasta forma, fie adaugata intr-un pahar de apa calduta sau ceai. Vei simti diferenta foarte repede.
Iar atunci cand mierea si scortisoara sunt consumate impreuna, nu doar ca trateaza racelile, dar imbunatatesc digestia, calmeaza balonarea, vindeca infectiile renale si iti dau o doza de energie foarte buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu