duminică, 10 martie 2013

Mandat de arestare a Elisabetei Windsor


Instiintare Publica - ITCCS-300x94

O instiintare judecatoreasca catre toti agentii asa-numitei Coroane a Angliei si Elisabetei de Windsor, catre toti Canadienii




Aceasta instiintare publica este destinata membrilor Parlamentului Canadei, corpului judiciar canadian, serviciului civil guvernamental, si membrilor activi din serviciul Politiei Canadiene si serviciul Fortelor Armate Canadiene, si tuturor cetatenilor Canadei:

1. Pe 25 februarie 2013, o Curte de Justitie constituita legal, a gasit-o pe Elisabeta Windsor, Regina Angliei si sef de stat al Canadei si bisericile ei, vinovate de crime impotriva umanitatii savarsite in Canada si de actiuni de conspiratie criminala cu scopul de a ascunde genocidul. Acelasi verdict a fost gasit si pentru prim-ministrul canadian Stephen Harper.

2. Acest verdict s-a bazat pe dovezi incontestabile, inclusiv depozitii ale unor martori oculari in legatura cu implicarea personala a Elisabetei Windsor in rapirea si disparitia ulterioara a zece copii de la Scoala Rezidentiala Indiana Kamloops pe 10 octombrie 1964, in timp ce se afla intr-o vizita de stat in Canada. Doamna Windsor nu a contrazis aceste acuzatii si nici nu a raspuns unei cereri publice emisa de Curte.

3. Verdictul Curtii se bazeaza pe Statutul Legal de la Nuremberg din anul 1950 care permite ca orice sef de stat sa fie judecat pentru crime impotriva umanitatii, ca si pe dreptul legii canadiene de a invinui Coroana pentru aceste fapte comise in Canada.

4. De aceea, Elisabeta Windsor este condamnata ca vinovata pentru toate aceste fapte. Si deoarece ea evita acum sa se supuna actului de justitie, ea este acum pasibila de arestare si incarcerare conform verdictului emis de Curte. De fapt, a fost deja emis un Ordin Cetatenesc de Arestare pe numele ei in data de 5 martie 2013, iar doamna Windsor s-a eschivat de la acest ordin.

5. 
a) Fiecare dintre voi a jurat public supunere Elisabetei Windsor ca Regina a Angliei. Juramantul vostru constituie acum o dovada de act criminal in legile internationale, inclusiv sectiunea 25 din Statutul Roma al Curtii Internationale de Justitie, care obliga pe toti cetatenii sa se delimiteze de autoritatile implicate in, sau dovedite vinovate de acte criminale.

b) Fiecare dintre voi este, prin urmare, obligat sa refuze ajutarea sau supunerea catre Elisabeta Windsor in incercarea ei de a scapa arestului si indeplinirii actului judecatoresc, inclusiv prin continuarea supunerii voastre ordinelor sau autoritatii ei, din moment ce o astfel de fapta va constitui o impiedicare a exercitarii actului de justitie si va pune in postura de a fi arestati la randul vostru.

6. Din moment ce nici-un om dovedit vinovat si condamnat nu poate sa fie sef de stat in mod legal, si nici nu poate sa intruchipeze o autoritate legala, intreaga autoritate legala si politica existenta in Canada este dizolvata inca din 25 februarie 2013. Juramantul vostru de supunere catre Regina Elisabeta si Coroana Angliei este in consecinta anulat si abolit, impreuna cu autoritatea pe care o reprezentati fiecare.

7.
a) Canada a devenit astfel un stat fara o autoritate politica legitima. Si va ramane asa pana cand va fi stabilit un nou sef de stat in mod legal, impreuna cu o noua Constitutie stabilita democratic de catre poporul canadian.

b) Pana cand o asemenea autoritate constitutionala este stabilita, nici-o lege sau statut canadian existent nu mai poate fi in vigoare, si orice incercari facute de voi sau de altii in aceste directii constituie un act de asalt si frauda ilegale catre poporul canadian.

8. Pana la stabilirea unui guvern legitim al Canadei, toti cetatenii sai sunt fervent indemnati sa se comporte conform legilor de bun-simt pentru co-existenta pasnica si echitate in comunitatile din care fac parte, mentinand legea si ordinea. Toti cetatenii sunt obligati sa se auto-cenzureze si auto-guverneze fara sa apeleze la autoritatile sau legile existente, care sunt anulate, ilegitime si inoperante.

9. Cetatenii canadieni, ca barbati si femei care se auto-guverneaza, sunt sfatuiti sa stabileasca comitete locale de corespondenta care sa puna bazele unui Congres National ce va planifica o noua Constitutie. Acest plan legal, ratificat prin vot popular, va stabili si mentine o noua si democratica Republica a Canadei.

10. Aceasta Constitutie trebuie sa includa un nou cadru legal prin care organizatiile bisericesti care au fost de asemenea gasite vinovate de catre curte - cele din Vatican, catolica, anglicana si unita - vor putea sa desfasoare activitati legale in Canada, daca aceste activitati reprezinta vointa poporului. Conform cu verdictul Curtii, si cu legitimitatea conferita de lege, acest nou cadru va necesita o Constitutie civila pentru corpul clerical ce va nationaliza proprietatile si bogatiile corporatiilor bisericesti condamnate, si va stabili ca toti oficialii si angajatii bisericilor sunt angajati in serviciul public.

Informam intreaga lume de toate aceste fapte si de existenta acestui nou regim care opereaza acum in Canada. Aceasta instiintare se aplica si guvernului si poporului Angliei, catre care a fost transmisa o nota separata.

Copii ale verdictului Curtii si a mandatului de arestare cetatenesc pot fi gasite aici - Aceasta instiintare este emisa global prin consultare cu Comisia Legala a ITCCS (Bruxelles - Londra - New York)

7 martie 2013

Nota: Acest document poate fi folosit ca instrument legal de catre proprietarul semnatar pentru a isi demonstra statutul sau de om liber nascut pe teritoriul Canadei si care nu poate fi supus nici-unei autoritati in afara de cea a Republicii Canadei constituita in mod democratic.

Sursa: http://roaim.co.nr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu