marți, 5 martie 2013

In realitate nu există limitări.



Mesaj de la Faleekastrina 
(7 feb. 2013) 

Sunt Faleekastrina, conducătorul Consiliului pentru Asistența Pământului. Intenționez să vă fac să înțelegeți că tot ceea ce se află în acest plan al planetei voastre este numai o iluzie.Tot ceea ce vedeți, tot ceea ce vă înconjoară este o iluzie. La nivelul vostru de înțelegere, această afirmație pare să fie contrazisă de faptul că este înafara oricărui dubiu că obiectele pe care le vedeți și le simțiți cu simțurile voastre, există. Cu toate acestea, dragilor, toate acestea sunt himere, sunt irealități. Eu nu vorbesc acum de realitatea dimensiunii în care vă aflați și care are aplicabilitate în planul vostru existențial. Eu vorbesc de adevărul cu valabilitate generală, cosmică. 

Voi ați ales să ajungeți într-un plan al iluziei pentru a vă face experiențele pe care le-ați considerat necesare în strădania voastră de a atinge măestria. Ați venit într-un plan al iluziei cu intenția de a pune bazele adevărului. Mai concret, ce înseamnă aceasta? 
Plecând de ACASĂ spre necunoscut, ați preferat să uitați toată cunoașterea pe care ați deținut-o încă de la crearea voastră. Pe acest loc viran, lipsit de amintiri, ați ales să experimentați tot ceea ce vi s-a părut nimerit, ați început să co-creați lumi care nu existaseră înainte. 

Plasarea voastră în domeniul de frecvență al dimensiunii inferioare 3D, nu vă putea califica pentru realități mai înalte deoarece voi trebuia cu necesitate să fiți aliniați la vibrația planului unde vă stabiliserăți ”atelierul de lucru”. Existând multe milenii în acest plan, abilitățile voastre de a crea au diminuat ca urmare a negativității acumulată treptat și care, la rândul său, a coborât și mai mult ștacheta creației. Intrând în acest cerc vicios, v-ați afundat tot mai adânc în zonele joaselor vibrații care v-au redus constant posibilitățile de exprimare. 
Odată cu activarea programului de anulare a deficitului de energie pozitivă, inițiat de Dumnezeu și realizat de multele civilizații din univers, voi v-ați putut angaja în creșterea vibrației propriei ființe și a mediului înconjurător, simultan cu creșterea frecvenței de vibrație a planetei. Semințe stelare, realitatea pe care o căutați se află în voi înșivă, deoarece inconștientul din profunzimile voastre nu este atins de iluzia realității planului inferior 3D. Pe măsură ce nivelul vostru de conștiință crește, enigmele inconștientului vostru se dezleagă și voi aflați că ființa care sunteți nu este limitată în niciun fel. Nu veți mai fi dispuși să ascultați vocile care vă spun că minunile sunt o imposibilitate și că limitele voastre sunt impuse de corpul vostru fizic. Voi treceți cu mult peste ceea ce vă poate oferi planul fizic. Ascultați-vă realitatea găzduită de sufletul și spiritul vostru. Puteți relaționa cu ceea ce sunteți voi cu adevărat, căci acesta nu trebuie căutat înafara ci în interiorul ființei voastre. FACEȚI PERMANENTUL EFORT DE A VĂ AMINTI! Trăiți cu dorința de a vă aduce aminte cine sunteți voi cu adevărat. 

Ascultați-vă propria realitate. Acum și mereu de acum în continuare. Meditați și încercați să vorbiți cu voi înșivă. Sinele vostru Înalt dorește să intrați în dialog cu el. Sufletul și Spiritul vostru Înalt reprezintă singura realitate din ființa voastră. Restul este iluzie, este recuzita de care vă folosiți pentru a vă juca rolul pe care vi l-ați ales să-l interpretați în acest act al piesei din care faceți parte și care nu va avea sfârșit. 

Dragii mei, Pământul nu este casa voastră. Pe el ați ales să vă faceți o ”casă de vacanță”, dar CASA voastră este în altă parte. Cu cât vă veți crește mai mult frecvența de vibrație, deci și conștiința, cu atât veți simți că pe Pământ nu ați fost decât niște ”flotanți” unde ați avut ceva de lucru, după care veți reveni ACASĂ. Încercați să alimentați acest sentiment, aceste trăiri și nu vă atașați de planeta voastră ca de singurul loc unde trebuie să rămâneți. Desigur, Mama Pământ a făcut și face tot ceea ce-i stă în putință să vă creeze condițiile pentru ca voi să vă simțiți ” ca acasă”. Ea vă consideră proprii ei fii și, de când ați ales să petreceți ”o vacanță” pe ea, a încercat să vă pună la dispoziție tot ceea ce aveați nevoie. Mulți dintre voi aveți acum frecvența de vibrație 4D care corespunde și cu vibrația corpului fizic al planetei. Dar voi trebuie să vă continuați ascensiunea în dimensiunea 5D și chiar mai departe. Nu vă ”înfigeți rădăcinile” în solul fizic al Pământului 4D deoarece este posibil ca această ”împământare” să vă scadă frecvența de vibrație, în cazul în care ați atins un nivel care depășeste media planetară. 

Ceea ce încerc să vă spun eu este că voi ar trebui să vă ”dezlipiți” treptat de materialitatea fizică a planetei. Aceasta o puteți face în primul rând mental, încercând permanent să vă convingeți că ceea ce vedeți, ceea ce atingeți, ceea ce inghițiți etc. NU este real. Știu că pare un non-sens, dar faceți din asta o obișnuință, căci asta vă va ajuta. [Nota C.M.: explicația constă în faptul că după orice contact (prin unul dintre cele cinci simțuri) cu o ființă, un obiect, un peisaj etc, între noi și acel ceva se naște o legătură energetică, invizibilă desigur, care, dacă nu se întreprinde nimic pentru a o întrerupe, va deveni o permanență. Există o metodă practică de a rupe aceste legături; despre ea se vorbește în cărțile lui Carlos Castaneda]. Procedând în acest mod, cu timpul, veți reuși să vă dezbrăcați de haina uitării, să vă amintiți cine sunteți, de unde veniți și care este scopul vieții voastre actuale. Totul se reduce la faptul că, prin această atitudine, care prin perseverență poate deveni o fermă convingere, ruperea legăturilor energetice ale ființei voastre de materialitatea planetară vă va ajuta să vă creșteți frecvența de vibrație, adică să vă ușurați ascensionarea. 

Și vreau să înțelegeți că nici o limitare nu este reală! Nici o limitare nu este reală! Nici o limitare nu este reală!
Limitarea este un gând care nu este în aliniere cu SURSA-Dumnezeu, a cărei scânteie se află în fiecare dintre voi și pe care-l numiți Sinele vostru Superior. Nu vă îndepărtați de Sinele vostru Superior ci încercați ca prin tot ceea ce faceți să vă apropiați de el, până la contopire. Nu acționați cu frică și nici cu lipsă de îndrăzneală! Eliberați-vă de frică, ambalați-o în egoul vostru lumesc și dați-le drumul să plece. Puterea voastră nu vine nici din frică nici din ego. Puterea voastră vine din iubire. Voi sunteți ființe veșnice așa cum și Tatăl vostru este. Dragele noastre semințe stelare, treziți-vă dacă nu ați făcut-o până acum, deschideți-vă inima și acceptați să zburați căci peste tot pe unde veți umbla veți fi însoțiți de iubirea Creatorului vostru. Nu mai acceptați în voi furia, frica, ura, înșelăciunea! Credeți în puterea voastră căci sunteți parte din Atotputernicul. 

Cei care credeți cu tărie că sunteți capabili să faceți minuni, cu adevărat minuni veți face. Cum ar putea fi altfel din moment ce Tatăl vostru este cel care a creat tot ceea ce se vede și tot ceea ce nu se vede iar voi sunteți parte din El?! Creșteți-vă vibrația și veți ajunge să creați tot ceea ce intenționați! 

Voi sunteți Realitatea. Pășiți în ea acum. 
Namaste! Faleekastrina 
 
SURSA: http://ascensionkeys.typepad.co 
(C.M.)

http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu