luni, 11 martie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 10-17 martie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Mulți dintre voi descoperiți că sunteți într-o perioadă de contemplare liniștită și momente odihnitoare. Asimilarea celor mai recente descărcări de energie sunt în curs de procesare în timp ce abordați viața de zi cu zi. Se lucrează mult , chiar dacă nu poate fi imediat evident pentru voi. Transformarea fiintei voastre are loc pe mai multe niveluri, iar modificările se vor adânci. Acest lucru aduce multe modele de gândire și comportament, care pot fi destul de surprinzătoare și enigmatice deoarece par nepotrivite pentru voi. Pe măsură ce este rafinat mai mult în celulele voastre, acest proces se va reduce.

Ritmul vieții va începe să se accelereze din nou și veți descoperi că vă simțiți capabili să finalizați proiecte vechi și să începeți altele noi. Vor fi fluxuri sporite de creativitate și multe lucrări minunate care vin în manifestare fizică. Acestea vor aduce o mare bucurie și sentimentele de realizare de succes. Bucurați-vă de acestea deoarece vin din părțile mai profunde ale sinelor voastre și știți că există mai mult ce are să vină. Binele este extrem de bine și poate fi atras la dorintă.

Așa cum abordați viața de zi cu zi, amintiți-vă , câmpul vostru energetic ajunge mai departe decât se poate observa așa că încercați să mențineți pacea și echilibrul în voi, deoarece energia voastră are influență asupra atmosferei din jurul vostru. Prezența voastră iubitoare poate înălța inimile unei cladiri întregi plină cu alții și cu intenția constientă se poate avea un impact mai profund, care va transforma aceste vieți în moduri foarte pozitive. Binecuvântați toți oamenii de pretutindeni, oriunde ați merge, fie că interacționați cu ei personal sau pur și simplu sunteți în prezența lor.

În aceste vremuri, este bine să urmați indicatoarele de îndrumare interioară si îndemnurile fizice din corpul vostru elementar. Indiferent ce se întâmplă în interiorul vostru are nevoie de atenție în orice mod este indicat, cum ar fi perioade mai mari de somn și de odihnă, consumul de alimente și băuturi diferite, cantitati mai mari de apă curată pură. Uneori este important să nu vă aventurați în cazul în care veți fi printre o mulțime mare, astfel încât să nu absorbiți energiile predominante la acel moment. Ascultați îndrumarea interioară și totul va fi bine. Daca simțiți o mare ezitare în a face ceva sau a fi undeva, cel mai bine este să urmați acest sentiment.

Conectați-vă cu sentimentele profunde de bucurie care vin spontan din interiorul vostru. Scrieți poezii, pictați peisaje frumoase, cântați, citiți cărți inspirate și înălțătoare, plantați flori, lucrați în gradina voastră, faceți orice vă umple de bucurie și faceți acest lucru des. Răsplătiți-vă cu aceste activități pozitive ce sporesc viața cât de des puteți pentru că acestea vă ajută să vă mențineți în fluxul armonios al energiilor cosmice, care inundă atmosfera.Lăsați lumina din inima voastră să crească în strălucirea ei și imaginați-vă ca acest lucru se întâmplă des. O inimă de aur stralucind puternic în spațiul inimii voastre poate absorbi mai multă Lumină, care poate apoi fi împărtășită cu cei din jur. Fiți în bucurie, dragii mei, și fiți în pace.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

Sursa: luminapegeea.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu