vineri, 8 martie 2013

Etapa următoare: invazia extratereştrilor!

Ce ne pregăteşte Cabala pentru 2013? Ca de obicei, conform vechilor planuri, urmează... invazia extraterestră!

Un nou serial TV din SUA, difuzat pe Science Channel (canalul tv specializat în emisiuni de ştiinţă şi tehnologie), care a avut premiera pe 5 martie 2013, portretizează o invazie a extratereştrilor pe Pământ.



Serialul intitulat "Oare suntem singuri?" este o mini-serie formată din două episoade în care este analizată posibilitatea invadării planetei noastre de către extratereştri, şi în care participă numeroşi experţi în domenii conexe (ştiinţă şi tehnologie).

Serialul imaginează o invazie extraterestră completă, de la început şi până la sfârşit, cu toate implicaţiile posibile, aşa cum sunt ele văzute de specialiştii în domeniu.

Acest serial vine după o lună întreagă în care Science Channel a transmis documentare pe tema căutării vieţii extraterestre. Un alt serial, numit "Extratereştrii: Ghid complet", detaliază modul în care oamenii de ştiinţă lucrează pentru a descoperi viaţa extraterestră. Telescoape care cercetează cerul pentru a descoperi noi planete (cum ar fi telescopul Kepler) relevă faptul că există o mulţime de planete capabile să susţină viaţa. 

Primul episod al serialului "Oare suntem singuri?" s-a numit "Invazia", iar următorul va fi difuzat pe 12 martie 2013 şi va avea titlul "Vlăstarele".

Sigur că un serial ştiinţifico-fantastic difuzat pe un canal TV specializat în documentare de ştiinţă pare credibil, nu-i aşa? Sau poate nu? Ce ziceţi atunci de faptul că pe 23 aprilie 2013 este plănuit un exerciţiu complex şi complet de operaţiuni specifice în cadrul unui scenariu "real" de prăbuşire a unui OZN şi de atac zombie? 
Exerciţiul este anunţat de către FEMA (Agenţia Federală Americană de Administrare a Situaţiilor de Urgenţă) pe site-ul său oficial şi a fost semnalat de către un candidat la postul de guvernator al statului american Nevada pentru alegerile din 2014. VanDerBeek a reusit să slaveze ca imagine ecranul cu anunţul respectiv, înainte ca FEMA să îl retragă de la accesul public, explicând ulterior că anunţul rămâne în continuare disponibil doar pentru persoanele autorizate...

VanDerBeek l-a contactat pe reprezentantul FEMA responsabil cu acest eveniment anunţat, cu următorul mesaj:

"Deoarece exerciţiul este finanţat din fonduri federale plătite prin taxe de către cetăţenii SUA, inclusiv cei din Nevada, sunteţi solicitaţi să furnizati public detalii complete despre activităţile ce urmează să se desfăşoare în cadrul acestui eveniment. Aştept să îmi răspundeti în maxim o săptămână cu detaliile solicitate, prin email, şi de asemenea aştept să îmi comunicaţi datele de contact ale superiorului dvs. pe cale ierarhică. Indiferent dacă dvs. cooperaţi sau nu la această solicitare, eu voi face cunoscut public toate acestea prin emisiunea TV la care particip şi prin canalul youtube.

De ce este important? Deoarece ridică serioase întrebări despre ceea ce crede guvernul nostru în materie de realitate umană. Oare conducătorii noştri chiar cred în OZN-uri şi zombie? Dacă da, pe ce se bazează ei, ce dovezi au? Trebuie să aibă dovezi din moment ce cheltuie sume importante pe astfel de exerciţii costisitoare. Dacă au dovezi, acestea trebuie imediat furnizate publicului. Ce ameninţare există? Cât de iminentă este ea?"
VanDerBeek a scris apoi pe site-ul său: "Personal nu cred în OZN şi zombie, şi cred că nimeni din guvern nu crede aşa ceva. Este însă foarte probabil ca guvernul nostru să dispună deja de o armă bio-chimică care poate induce în oameni comportament gen zombie pentru a înfăptui crime în masă ducând astfel la împlinire planul de scădere a populaţiei, invinuind pentru aceasta "extratereştrii"."

Se pare că vechile planuri ale Cabalei sunt încă de actualitate, ba chiar ele sunt "grăbite" şi devansate rapid din disperarea că ar putea pierde definitiv tot ceea ce au "ridicat" cu grijă şi perseverenţă până acum: piramida puterii mondiale.

Gândiţi-vă la toate acestea în contextul dezvăluirilor făcute de dr. Carol Rosin care a arătat că Illuminati / Cabala dispun de 5 "aşi" pe care îi vor folosi în disperarea de a-şi menţine controlul şi puterea: [citat din Wernher von Braun] "... ultimul AS este ameninţarea extraterestră... va trebui să construim arme spaţiale... împotriva extratereştrilor... dar TOTUL va fi o minciună.", "ultimul AS va fi ameninţarea extraterestră." Acestea sunt modalităţi prin care Cabala şi Illuminati vor să continue menţinerea fricii şi să îşi pună în aplicare planurile sinistre pentru a instaura aşa-zisa "Nouă Ordine Mondială".


Sursa: http://roaim.de.vu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu