duminică, 10 martie 2013

Anunt important al Fundatiei Keshe


Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul fundatiei cu acelasi nume in Belgia, de origine iranian, inginer in fizica nucleara a facut cercetari multi ani in domeniul obtinerii energiei din vidul cosmic sau cum ne este cunoscuta "free energy" si energie din plasma. A realizat o serie de dispozitive care ar revolutiona obtinerea energiei casnice pentru oamenii de pe intreaga planeta cat si transporturile de orice fel, de la cele locale pana la cele galactice si care ar "inchide"pentru totdeauna era combustibilor fosili si dictatura corporatiilor energetice mondiale. Din 21 martie 2013 fundatia va incepe o serie de conferinte publice referitoare la aceste subiecte cu implementare cat mai rapida a lor in viata comunitatilor, se pare ca prima conferinta va fi in Italia chiar pe 21 martie. 

Trebuie sa amintesc faptul ca anul trecut fundatia a invitat toate statele planetei la o consfatuire prin care li se aducea la cunostinta obtinerea acestei tehnologii si distribuirea ei in mod gratuit tuturor cu conditia pacii planetare si distributia energiei gratuit catre populatie. Au participat foarte putine state si nu s-a auzit nimic in mass-media.

Video aici : 



Mai jos este comunicatul fundatiei tradus, documentele la care face referire le gasiti pe link la sfarsitul paginii in format PDF. 

Semnarea Tratatului de Pace Mondiala si Conferinta de Pace Mondiala

Fundatia Keshe a facut o promisiune ca va lansa o serie de informatii despre urmatorul pas in eliberarea tehnologiilor sale care vor aduce pacea si egalitatea pentru omenire. 

Noi nu am sugerat un loc anume pentru conferinta de pace si ne-am gandit ca alegerea omenirii ar fi cel mai potrivit. Aceasta conferinta de pace poate avea loc in Teheran, birourile ONU din New York, Beijing, Moscova sau orice alt loc de pe pamant intr-o locatie care este acceptabila pentru toti. 

La data de 21.01.2013 s-au eliberat documentele in format PDF (se gasesc pe site-ul http://www.keshefoundation.org/...important-announcement...html), iar omenirea are 60 de zile pentru setarea scenei, pana la 21.03.2013, de a realiza ceea ce stramosii nostri nu au putut-o face de mii de ani. 

[Nota AIM: Cele 4 documente publice sunt disponibile "la pachet" in format ZIP, pentru vizitatorii AIM, la adresa http://ul.to/fsrt96q5. Pentru a obtine fisierul ZIP, alegeti "Free Download" si, dupa 30 de secunde de asteptare, introduceti cele 2 cuvinte din imaginea ce va apare atunci, dupa care apasati micul buton Download.]

Rasa umana detine acum tehnologia pentru a impune pacea in lume iar colectivitatea umana are determinarea (hotararea) de a face asta. 

Pentru a putea obtine pacea mondiala Fundatia Keshe isi deplaseaza sediul intr-o locatie noua si iese din actuala inchisoare Belgia, care i-a fost impusa prin presiune politica internationala in ultimii noua ani. 

Fundatia va anunta curand noua sa locatie, astfel incat sa putem vedea acest tratat derulandu-se in conditii de siguranta. In acest fel, toate restrictiile politice si de presa privind Fundatia Keshe vor fi eliminate si vom colabora cu toti cetatenii din lume, pentru a va asigura ca tratatul privind pacea lumii poate fi realizat. 

Va rugam sa colaborati cu Fundatia Keshe si de astazi sa inceapa un nou capitol pentru umanitate. Scopul nostru este ca fiecare om de pe planeta sa accepte si sa semneze tratatul de pace cu faptele lor, inimile, sufletul si cuvintele lor. 

Fundatia cheama cetatenii lumii sa faca ceea ce au facut in ultimele 12 luni si individual sa devina mesageri ai pacii pentru casa, orasul, natiunea, si omenirea lor, sa ia mesajele din aceste patru scrisori si sa le distribuie tuturor liderilor lumii, ambasadori, primari, lideri religiosi, vecini, frati si surori. 

Acest lucru poate fi realizat prin punerea acestor patru scrisori peste tot, fie pe net, mass-media, social-media, acasa, locul de munca, palatele parlamentelor, precum si prin incurajarea guvernelor voastre, liderii comunitatilor si indivizilor sa semneze acest tratat si sa participe la conferintele de pace organizate de natiunea voastra. 

Eu va multumesc pentru sprijinul dumneavoastra si sper ca vom putea realiza impreuna in viitorul apropiat ceea ce omenirea a scapat de la inceputul timpului. 

Este timpul pentru a incepe un nou capitol in viata omului pe pamant, unde pacea si deservirea umanitatii vor deveni centrul si punctul focar al fiecarui om si nu viata materialista falsa de astazi, care a adus atat de multa mizerie omului inca de la inceputuri. 

Nu imi pot imagina ca un adevarat om al pacii sau un lider mondial va refuza sa semneze sau sa actioneze conform credintei proprii prin semnarea acestui tratat. 

M. T. Keshe
The Founder of the Keshe Foundation 

Sursa: roaim.de.vu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu