joi, 28 martie 2013

27.03.2013 – COMUNICARE DE LA MIHAIL


 
Dragii mei,
Stateam in aceasta dimineata si ma gandeam la toate problemele, belelele, blocajele din viata mea si nu doar a mea. Ar fi bine daca as fi doar eu cea care ma zbat cu toate acestea, insa din nefericire, cu acelasi stil de viata “se lauda” o multime de romani. Ma intrebam unde gresesc, oare ar mai trebui sa fac ceva ce nu am facut pana acum, exista ceva ce nu fac cum trebuie?
In incercarea de a gasi raspunsuri la aceste intrebari, am inchis ochii in scopul de a stabili o comunicare cu unul dintre ghizii mei spirituali. M-am gasit cu Mihail. Asa cum v-am spus, de cand am aflat de la El ca este ajuns de fapt la rang de Serafim si nu mai este de multa vreme Arhanghel, imi vine oarecum greu sa il mai numesc in acest fel, motiv pentru care am luat decizia sa il numesc simplu: Mihail.
Mihail mi-a transmis urmatorul lucru, valabil pentru mine si pentru toata lumea: data de 27 martie poate fi considerata ca o data frontiera. Este o data in care se sfarseste ceva si incepe altceva.
Ce se sfarseste am aflat si eu nu cu mult timp in urma. Trebuia lasat fiecare sa isi poarte crucea, asa cum stia si putea el mai bine, fara sa fie foarte informat de cele ce se intampla. Inclusiv eu. Stiti cu totii, cand avem explicatia exacta a evenimentelor negative prin care trebuie sa trecem si mai ales cand cunoastem data pana cand ar dura o astfel de incercare, parca ne devine suferinta mai usoara. Chestiunea era insa ca nu trebuia sa fie suferinta usoara, tocmai pentru ca exista o data limita pentru a incheia niste angajamente. Am trecut printr-o perioada de masive curatari ale karmei personale, ale unor bucatele karmice luate de la altii din jurul nostru, atat cat a permis Divinitatea in acest sens, in scopul de a-i ajuta sa mai golesca bagajele lor personale si a unor bucatele karmice cu care am venit mostenire de la stramosi. Toate acestea au fost angajamente, luate la nivel supraconstient, de catre spiritele noastre. Puteam sa stam in cap si nu aveam cum sa schimbam asta, la nivel constient. Cu cat ne-am luat sarcini mai mari si mai multe pe fagasul acestor curatari, cu atat am trecut prin suferinte mai intense, aproape insuportabile uneori. Cunoasteti insa ca parca nu toti oamenii au trecut prin asta si tot priveam cu jind in curtile lor. Pe de alta parte o voce interioara parca imi soptea: “Esti acum in mare suferinta? Fii fericita, vei vedea tu de ce!” Mai transmiteam asta si la altii. Am primit multe e-mailuri in care oamenii imi impartaseau necazurile lor si incercam sa ii incurajez, povestindu-le ca nici eu “nu ma las mai prejos” la acest capitol. Ei veneau apoi si imi spuneau ca oricum mie imi este mai usor caci macar eu comunic cu ingerii. Ceea ce ei nu stiau era ca atunci cand trebuia sa traversez printr-o perioada grea, zile in sir, nici un ghid si nici o alta Fiinta de Lumina nu mai raspundea la cererile mele de comunicare. Atunci imi dadeam seama ca totul devenea de doua ori mai greu de dus, pentru ca mi se instala un sentiment ca am fost parasita. Un sentiment deloc sanatos, dar recunosc, am gandit in acest fel nu o data. Am gandit ca macar daca nu aveam capacitatea de a percepe din cele nevazute si de a comunica, cel putin eram scutita de a vedea ca nu este nici o Fiinta de Lumina pe langa mine exact cand aveam mai multa nevoie de ajutor. Evident aceasta era doar o impresie, total eronata, pentru ca in mod real suntem cu totii sub foarte stricta supraveghere de Sus.
Revenind la ideea ca daca trec prin mare suferinta in aceasta perioada ar trebui sa ma bucur si nu sa ma plang, a fost confirmata, dupa ce a fost depasit greul etapei, de catre ghizii mei. Ei mi-au transmis: “NU PUTETI FACE SALTUL IN DIMENSIUNE SUPERIOARA, CU GREUTATI IN BAGAJUL KARMIC. IAR DACA ACESTE GREUTATI NICI MACAR NU VA APARTIN, SI MAI AVETI DOAR DE LA ALTII, TREABA ESTE CU ATAT MAI COMPLICATA.AR FI NEDREPT SA NU FACETI SALTUL PENTRU CA VA TRAG IN JOS GREUTATILE KARMICE PRELUATE DE LA ALTE PERSOANE DOAR PENTRU CA ATI VRUT SA LE AJUTATI. ACESTA A FOST SI MOTIVUL PENTRU CARE MOMENTUL 21 DECEMBRIE S-A AMANAT. ESTE DISPENSA DIVINA. NU REUSISERATI SA INCHEIATI ASTFEL DE DATORII PANA LA ACEA DATA SI ATUNCI VI S-A MAI DAT TIMP LA DISPOZITIE.”
Intelegeti acum ce s-a intamplat? Ceva foarte just de altfel. Va dati seama ca daca ati suferit foarte mult este un semnal evident ca sunteti pe lista la salt? Cea mai rapida metoda de evolutie spirituala si de spalare a pacatelor este suferinta. Cum timpul este limitat trebuie sa intelegeti ca nu exista alta solutie. Unele spirite si-au terminat de mai multi ani platile karmice personale. Atunci, ca sa nu stea degeaba au mai mutat la ele din bagajele altora, ca sa dea o mana de ajutor. Daca si asta au terminat, pentru ca inca mai aveau un pic de timp, au mai luat la curatat o mica bucatica de karma stramoseasca. Cam in aceasta ordine s-a derulat totul. Din pacate, inca mai sunt multi care nici macar pe aceea personala nu au rezolvat-o, iar timp nu mai prea au.
Exista si solutia iubirii si a pacii. E una preferata de noi toti si cu toate acestea, cand vin loviturile, nu o mai aplica aproape nimeni. Dumnezeu cunoaste comportamentul omului in astfel de situatii si tocmai de aceea nu si-a permis sa riste.
Ce incepe de azi incolo? Incepe o perioada in care trebuie sa fim constienti ca ne sunt amplificate de sute de ori puterile de creatori. Tocmai de aceea Mihail transmite:
“NU MAI PROIECTATI VIITORUL NEGATIV!
 LASATI TRECUTUL LA O PARTE!
 NU MAI PROIECTATI EVENIMENTE SI SCENARII PE PRINCIPIUL CA DACA S-A PETRECUT INTR-UN FEL IN TRECUT, INTR-O SITUATIE SIMILARA, ESTE OBLIGATORIU SA SE PETREACA IDENTIC SI A DOUA OARA!
 NU MAI FOLOSITI FUNDAMENTE PRECUM: NU AM, NU SE POATE!”
 A crea ceva este valabil si in sens pozitiv si in sens negativ. Iar daca aceasta putere, de acum inainte, este amplificata de sute de ori, ganditi-va cat de usor vor veni catre noi rezultatele, bineinteles dupa cum le proiectam.
L-am intrebat atunci pe Mihail: Bine, teoria aceasta o cunosc si eu, insa este mai greu cu practica. Ce ne facem cu practica? Cand ne doboara toate greutatile, este foarte greu sa mai putem gandi pozitiv. Intram cumva ca intr-un cerc vicios: nu ne este bine pentru ca gandim negativ si gandim negativ pentru ca nu ne este bine. Cumva trebuie sa poata fi rupt acest cerc.
Mihail a venit atunci cu sfatul ca am putea folosi o solutie ceva mai fortata si mai tehnica, dar care va da roade cu siguranta, macar la inceput, pana vedem niste rezultate. Solutia este sa citim zilnic 10-20 de minute din carti sau articole cu subiectul “Puterea gandirii pozitive”. Aceasta practica face ca macar atunci cand suntem adanciti in aceasta lecturare, sa fortam mintea sa se debaraseze de gandurile negre si sa se umple de ganduri pozitive creatoare. Ne ajuta totodata si sa facem o analiza asupra a ceea ce este gresit in gandirea noastra si cum am putea corecta acest lucru.
Va dau un exemplu: se intampla cateodata sa fie necesar sa ne trezim mult mai devreme decat de obicei, pentru ca avem o problema foarte importanta de rezolvat. Ne punem ceasul sa sune la o anumita ora. Ati observat ca intotdeauna, dar intotdeauna, ne trezim cu cateva secunde inainte de a suna ceasul? Ce se intampla oare? Exact asta se intampla: adormim cu un gand intens si acesta se materializeaza. Atunci putem vorbi si de solutia numarul 2, respectiv aceea ca atunci cand ne culcam, sa plimbam prin minte cateva minute, gandurile pozitive creatoare.
Chiar si daca facem saltul in curand, tot ne trebuie o putere de creatori instruita. Cred ca va dati seama cat de multe trebuie construite in noua dimensiune. Poate tocmai de aceea ni se da un pic ocazia experimentarii acestui dar, aici in 3D, unde de bine de rau, mai cunoastem cum trebuie procedat.
In timp ce scriam acest articol, a sosit telefonul unei prietene foarte dragi. Mi-a spus ca azi-noapte s-a trezit de mai multe ori. Visa ceva dupa care se trezea fredonand o strofa dintr-un cantec cunoscut de multi dintre voi. S-a intamplat asa de trei ori. Dimineata, cand s-a trezit, a deschis televizorul insa pe un post pe care nu il urmareste in mod obisnuit. Ghciti ce rula la televizor? Aceeasi strofa de cantec. Iata care este aceasta:
“Stau in Unitate,
Fac taras pe coate,
Fac sectoare si plantoane,
Pan’ la liberare”
Ei, ce ziceti? Vi se pare cunoscut? Se potriveste cu cele ce v-am scris mai sus?
Avand acum explicatia celor ce se intampla, poate s-ar putea pune in practica ceva mai usor abilitatile de creatori, in orice domeniu: sanatate, spiritualitate, cariera, prosperitate, relatii. Iar daca v-as spune ca de o saptamana de cand am avut comunicarea cu Maica Domnului, vad incontinuu multimi de Ingeri aplaudand si oferind flori albe, ce parere aveti? Mi-am intrebat ghizii de ce aplauda atat. Ei mi-au raspuns tot printr-o intrebare: “Nu asa se face la un final de specatcol, in care apreciezi cum au jucat actorii?” Iata deci ca piesa de teatru s-a sfarsit. Actorii inca mai stau un pic pe scena sa faca plecaciunile de rigoare catre public. Dupa aceea……
Luati aminte la sfaturile BNR, articol citit azi la stirile de pe internet ale Antenei 1, ca daca aveti ceva bani economisiti, sa nu ii tineti pe toti intr-un cos, adica la o singura banca. Voi stiti ca atentionarile acestea subtile ascund de fapt niste temeri mult mai grave: pornind de la Cipru cred ca incepe o zguduiala din temelii a sistemului bancar. Altfel, un astfel de sfat prietenesc nu ar fi avut rost.
O alta stire pe care am citi-o azi: Nasa a pierdut contactul cu statia spatiala. Ei zic ca ar fi de la o upgradare de soft facuta pe acea statie spatiala, care a dat cu virgula si ca cei de acolo abia au putut stabili contactul pentru cateva minute cu baza spatiala ruseasca, macar cat sa se stie ca sunt in viata si ca nu s-a intamplat ceva efectiv cu statia americana. Dar daca v-as arata pozele unei aurore boreale, fotografiata de Bunavestire in Bucuresti, ati mai crede acelasi lucru? Concomitent cu un portal 4D. Ca intr-un loc era aurora boreala si in alt loc portal, stiu tot de la ghizii mei. Nu as avea de unde din alta parte. Cert este ca vedeam imaginea portalului la sud si aurora boreala la vest si ma mutam cu privirea cand pe una, cand pe alta. Iata deci ca se petrece ceva si la nivel electromagnetic. Am primit si intr-un e-mail informatia aceasta, ba mai mult, sunt anuntate influente de acest gen, foarte accentuate, catre sfarsitul acestei saptamani.
Va las in continuare sa savurati cele ce vedeti in fotografii, sa va imbarbatati si sa va incarcati de energia pozitiva a sperantei de mai bine. Caci va fi, cat de curand.
Pace si Iubire!
Dupa cum mi-au spus ghizii, in primele doua poze apare portalul 4D. Eu stand cu fata catre vest, pozele sunt facute in stanga mea, catre sudul Bucurestiului. Pozele a 3-a si a 4-a infatiseaza aurora boreala, vizualizata la vest, chiar in fata mea, deasupra Lacului Tei. Daca imaginea portalului era parca intepenita, intre cele doua poze scurgandu-se un interval de timp cam de o ora, asa cum am vazut pe telefonul mobil (din pacate nu am avut altceva la mine caci poate daca aveam se vedea totul mult mai bine), ei bine, in cazul aurorei boreale, totul era in permanenta miscare. Era o pata violet intens in centru, inconjurata de alte culori si totul ba disparea, ba aparea, se micsora, se marea, se intensificau culorile sau deveneau mai sterse. Era de filmat acest fenomen. Poze similare am mai facut si publicat pe 12.03.2013, insa din alta locatie. Acolo eram cu fata catre rasarit.
Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/
Nota Dan Gaucan: Incepand din acest weekend Pamantul va fi “bombardat” cu Lumina…ne asteapta vremuri interesante si frumoase :) .Am vrut schimbare, ni s-a dat schimbare.Doamne, da-ne putere!!!

Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu