duminică, 3 februarie 2013

Obiecte MISTERIOASE în mijlocul deşertului. "Se învârt, strălucesc şi nu sunt din lumea asta. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva!" (VIDEO)

Obiecte MISTERIOASE în mijlocul deşertului. "Se învârt, strălucesc şi nu sunt din lumea asta. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva!" (VIDEO)

Postul de televiziune american KGUN9 a prezentat o ştire potrivit căreia o femeie a ajuns în deşertul din Arizona şi a observat un fenomen extraordinar. 

Gerardine Vargas şi soţul ei se aflau într-o zonă deşertică din Tucson, Arizona. La un moment dat, cei doi au rămas şocaţi când în faţa lor a apărut o masă compacta de "sfere mov, gelatinoase". 

"Făceam fotografii în zonă şi am văzut asta. Strălucea puternic în soare. Cum poţi să nu vezi aşa ceva? Erau mii de sfere mici şi mov în mijlocul pustietăţii. Erau acel ceva pe care nu l-ai mai văzut niciodată! Nu ştiu cum aceste sfere au ajuns acolo şi ce reprezintă", povesteşte Gerardine.

Femeia spune că a trimis imediat un e-mail unei prietene, de profesie zoolog, în speranţa că va primi nişte răspunsuri. Nu a ştiut însă să-i dea un răspuns.

Drept urmare, Gerardine a trimis fotografiile postului TV KGUN9. O echipă a televiziunii s-a deplasat la faţa locului şi a văzut acelaşi lucru: mii sfere mici, mov, gelatinoase. 

"Se învârt, strălucesc şi nu sunt din lumea asta", spun jurnaliştii, care au cerut opinia şi biologilor de la Grădina Botanică din Tucson.

Experţii au spus că ar putea fi vorba despre un tip ce ciupercă ce se dezvoltă după perioade extrem de ploioase. Singura problemă este că acestea nu sunt specifice zonei deşertice, motiv pentru care specialiştii nu pot veni cu o explicaţie clară a fenomenului.



Sursa: jurnalul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu