miercuri, 20 februarie 2013

Numerologie: Numarul Soarelui si Destinul tau in anul solar 2013


Calculeaza-ti Numarul Soarelui in functie de data in care te-ai nascut (ziua+luna) si descopera ce anume te asteapta in noul an solar 2013:
In numerologie, Numarul Soarelui este considerat un numar sacru, intens si plin de energie. Pornind de la vibratia si esentia sa puternica, se fac previziuni numerologice pertinente, atat la un nivel general, cat si la un nivel particular. Intr-un articol anterior, prezentam modul in care se calculeaza Numarul Soarelui: se aduna luna in care te-ai nascut cu ziua in care te-ai nascut, iar rezultatul se reduce la o singura cifra. Spre exemplu daca te-ai nascut pe 31 martie, calculul in cazul tau se efectueaza astfel: 3+1 (ziua) + 3 (luna) = 7. Numarul Soarelui pentru persoana nascuta pe 31 martie este 7.
Calculeaza-ti Numarul Soarelui personal in functie de data in care te-ai nascut (ziua+luna) si descopera ce anume te asteapta in noul an solar 2013:

2013 pentru Numarul Soarelui 1

Daca Numarul Soarelui este 1 in ceea ce te priveste inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 7. In acest caz, perspective luminoase se anunta pentru tine in 2013. Este in general un an pozitiv, care aduce in prim plan mari sperante, dar si mari schimbari. Schimbarile te pot afecta emotional fiindca vin exact in momentul in care te astepti cel mai putin si iti schimba radical prioritatile. Lasa-te pur si simplu purtata de val si de intuitie si totul va fi bine. Dezvoltarea interioara este esentiala in acest an si iti va inlesni ritmul de adaptare la circumstante. Gaseste timp si petrece-l cu tine insati.
numarul soarelui

2013 pentru Numarul Soarelui 2

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 2 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 8. 2013 va fi in general pentru tine un an activ, dinamic, agitat, plin de evenimente si surprize. Un lucru este sigur: nu vei avea timp sa te plictisesti. 2013 aduce totodata pentru acest Numar al Soarelui evolutia si progresul. In anii precedenti, ti-ai platit toate datoriile karmice ale trecutului. Acum este momentul pentru ca soarele sa straluceasca puternic pe strada ta. Unele dificultati pe care le intampini vor veni nu de pe plan personal, ci de pe plan financiar.

2013 pentru Numarul Soarelui 3

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 3 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 9. In acest caz, pregateste-te sa faci loc noului in viata ta. 2013 este pentru tine un an dinamic si extrem de solicitant si vei avea nevoie de toata energia de care dispui. Este un nou inceput si nu-ti va fi intotdeauna usor. Poate ca vor fi momente in care te vei simti depasit de situatii. Este esential sa-ti clarifici sentimentele si sa lasi in spate trecutul, laolalta cu tot ceea ce iti face rau din punct de vedere emotional.
Foto homepage si interior: Depositphotos

2013 pentru Numarul Soarelui 4

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 4 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 1. Nu stiu care sunt asteptarile tale de la acest an, insa 2013 va fi pentru tine in orice fel, insa numai un an linistit si pasiv nu. Este un an care te forteaza sa actionezi, sa te implici, sa iei atitudine in propria viata. Este momentul pentru luarea deciziilor importante din viata ta si pentru asumarea responsabilitatilor. Este totodata momentul in care trebuie sa intelegi ca secretele reusitei sunt reprezentate de Curaj si Initiativa.

2013 pentru Numarul Soarelui 5

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 5 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 2. Indiferent ca esti single sau implicata intr-o relatie, pregateste-te pentru un an de bun augur pe plan sentimental. Sanse si oportunitati noi sunt date relatiilor de orice tip, dar mai ales acelor relatii chinuite, schingiuite, care au nevoie de vindecare si de progres. Micile tale afaceri, incetul cu incetul, par a inflori si ele. Ai nevoie de rabdare si de perseverenta. Invata sa actionezi inainte de a cere ceva.
numarul soarelui 6

2013 pentru Numarul Soarelui 6

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 6 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 3. Te asteapta un 2013 vesel, plin de optimism si de bucurie de viata, un an in care explorezi, studiezi, traiesti. Anul tau este incarcat si plin mai ales din punct de vedere al proiectelor de tot soiul, creativ din punct de vedere al ideilor si regenerator din punct de vedere emotional. Nu ai parte nici de schimbari prea mari si nici de circumstante potrivnice tie. Calatoriile si gustarea vietii in toate formele ei reprezinta pentru tine o prioritate in 2013.
Foto: Sxc.hu

2013 pentru Numarul Soarelui 7

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 7 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 4. 2013 nu este un an usor pentru tine. Lucrurile nu se simplifica nici acum peste noapte. Proiectele tale te solicita in continuare si iti solicita energia, concentrarea, perseverenta. 2013 este totodata un an limita pentru tine in care te vezi pusa in ipostaza de a face alegeri care iti vor influenta viitorul in anii urmatori. Vrei cu orice pret stabilitate si siguranta materiala atat pentru tine, cat si pentru familia ta si depui eforturi considerabile in acest sens. 2013 aduce ocazional frustrare, dar foarte adesea vei simti ca faci progresele mult visate.

2013 pentru Numarul Soarelui 8

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 8 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 5. 2013 va fi in cazul tau un an impetuos, dinamic, incarcat de aventura si suspans. Asteapta-te la schimbari subtile, necesare in punctul in care te afli acum. Sunt schimbari mici, precum schimbarea domiciliului, al caror scop este imbunatatirea. Sunt multe evenimente care au loc in jurul tau si care iti solicita implicarea si participarea la ele. Efervescenta ta este vizibila mai ales pe plan social. Interactionezi cu multe persoane noi care iti astern in fata ta noi perspective si orizonturi profesionale.

2013 pentru Numarul Soarelui 9

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 9 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 6. In acest caz, 2013 va fi pentru tine un an mai mult domestic, avandu-i in vedere in primul rand pe cei dragi, familia, apropiatii. Te preocupa in mod deosebit relatiile pe care le stabilesti cu acestia si circumstantele sunt de asa natura (poate te vei vedea intr-un nou rol precum cel matern) incat te preocupi in mod direct de soarta si binele persoanelor pe care le indragesti. Esti acolo pentru ei dandu-le sfaturi, ajutandu-i, indrumandu-i, daruindu-le cuvinte calde si intelegatoare. Este drept ca nu vor fi satisfactii materiale notorii, insa satisfactia interioara va fi imensa. Simti ca iubesti cu adevarat in acest an. Simti ca esti iubita cu adevarat.
Sursa: www.garbo.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu