miercuri, 20 februarie 2013

Mesajul Arhanghelului Uriel -Invitați Voința Sursei în realitatea voastră


De-a lungul timpului de mai multi eoni și în multe vieți natura Sursei a fost prezentată eronat a fi mai măreață decât umanitatea, astfel încât Sursa este în control sau responsabilă de ceea ce se întâmplă în cadrul dimensiunii a treia. Acesta folosire incorectă a adevăratei naturi a Sursei / parteneriatului uman a permis întregii omeniri să subestimeze foarte mult puterea și natura și scopul călătoriei sale pe pământ. Așadar expresia "Voința ta să se Facă" este, de asemenea, folosită în mod incorect și este de fapt o rugăciune de reconectare, și nu o confirmare a fragilitatății umane, lipsei de putere, slăbiciunii sau robiei în fața Divinului.

Există două aspecte de voință disponibile în fiecare alegere. Voința ego-ului și Voința divină sau Sursa, si ambele sunt o parte din voi. Atunci când alegeți din ego voi angajați voința; atunci când alegeți din divinitatea voastră voi activați Voința parteneriatului vostru divin cu Sursa. Acest lucru nu cere permisiunea Sursei pentru a face o alegere, ci invită Sursa să participe la alegere, astfel încât să se acționeze de la frecvența cea mai înaltă posibilă, din cunoștințe nelimitate, și din cel mai mare potențial. Nu aveți nevoie de permisiunea Sursei în orice aspect al vietii voastre, deoarece fiecare dintre voi este aici ca o scânteie de lumină divină și într-o misiune de vindecare, ascensiune, și evoluție. Sunteți un emisar al luminii, al cărui scop este de a aduce lumină în lume, astfel încât să se poată, cunoaste ca divină și să își exprime voința divină.

"Facă-se voia" este modul vostru de a confirma Sursei faptul că v-ați deschis inima și mintea, astfel încât Sursa să poată intra în experiența voastră și împărtăși cu voi o energie, perspectivă mai înaltă și nivelul de cunoaștere mai înalt. Cu această frază voi creați de fapt un spațiu pentru Rai pe pământ.

"Voința Ta" nu înseamnă că Dumnezeu este o parte suplimentară a situației, că vă dați la o parte și-l lăsați pe Dumnezeu să funcționeze fără participarea voastră. Acest lucru v-ar face un servitor, unul care nu are nici o alegere sau putere și trebuie să răspundă în conformitate cu o directivă divină. Acest lucru încalcă legea liberului arbitru. Voi nu puteți fi atât slujitor cât și maestru în viața voastră, urmând comenzi în timp ce vă îndreptați spre ascensiune și evoluție cu inima vostră, cu umanitatea, pământul și Universul. De asemenea, nu înseamnă că ați pus deoparte puterea voastră pentru a permite Sursei să o preia.

"Facă-se voia Ta" recunoaște că sunteți dispuși să permiteți luminii lui Dumnezeu din voi să strălucească în realitatea materială în acel moment. Voi vă deschideți inima pentru a permite Divinului să împărtășească experiența cu voi și în schimb , ca creator prin voința ego-ului vostru, voi alegeți să experimentați acest moment cu Sursa în calitate de co-creatori și voință Divină.

"Facă-se" indică faptul că sunteți dispuși să permiteți realității voastre să se desfășoare în perfecțiunea Voinței Divine, cu sincronizare divină,cu grație și ușurință și în fluxul a ceea ce este spre cel mai înalt bine. În acest frumos moment cu care rezonați voi puteți crea rezultatul cel mai bun care extinde cunoasterea umană în perfecțiunea sa divină. Ați devenit un co-creator cu Sursa prin crearea spațiului în cadrul ego-ului vostru și vointei voastre, cu toate limitarile acestora din cea de-a treia dimensiune si recunoscând si dând glas divinitatii voastre. Iar în acest moment, scopul vieții voastre de reconectare și înălțare este îndeplinit și voi ați creat raiul pe pământ.

Copyright (c) 2013 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate. 

http://enlighteninglife.com/invite-sources-will-into-your-reality/

Traducere- Eliza Fati

Sursa: luminapegeea.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu