duminică, 3 februarie 2013

MATEI, 19 ian.2013


Channeled by Suzanne Ward.


Cu salutari pline de iubire din partea celor aflati pe aceasta statie spatiala. Sunt Matei. Desi au trecut deja trei saptamani de cand ati intrat in 2013, inca mai persista neclaritati si intrebari legate de ceea ce s-a petrecut sau nu pe data de 21 dec.2012.

Nu numai ca nu s-a intamplat nimic din reformele substantiale promise, dar se vorbeste de aparitia unei alte zone de razboi si de ostateci luati in Algeria.

In diferite locuri violenta continua iar situatia refugiatilor nu cunoaste imbunatatiri. Toate acestea nu demonstreaza ca Pamantul se afla inca sub dominatia intunericului, intrebati voi?

Credem ca explicatiile pe care le-am dat in mesajul anterior, in legatura cu modul si viteza in care au loc schimbarile, nu au fost suficiente.
Se pare ca am omis, de asemenea, sa facem diferenta intre fortele intunecate, intuneric si fiintele acaparate de intuneric.

Fortele intunecate reprezinta de departe cel mai puternic focar de negativitate si cel mai periculos. Dar ce sunt, in definitiv, aceste forte intunecate?

Ele sunt alcatuite dintr-un camp energetic cu o forta gigantica a formelor gand negative cumulate, camp care serpuieste de-a lungul universului in cautare de civilizatii mai putin evoluate,pe care le localizeaza cu ajutorul Legii Atractiei si pe care le penetreaza si le acopera cu energiile sale malefice. 

Aceste forte carora nu le lipseste inteligenta, au posibilitatea de a se manifesta sub diverse forme dar, cel mai adesea, invadeaza corpul si mintea unor fiinte, preiau controlul asupra lor si induc indivizilor in cauza comportamente si programe de viata bazate pe forta, razbunare, minciuna, destrabalare, lacomie, cruzime, distrugere si pofta nepotolita de putere.

Cel mai prolific teren in care fortele raului se dezvolta este intunericul. Fiintele acaparate de fortele intunericului se simt ca intr-un vas enorm prin care nu patrunde lumina si peste care s-a asezat un capac greu si opac. Cei cazuti in capcana se simt pierduti, fara speranta lasandu-se manevrati de cei care le-au devenit stapani, din cauza fricii sau momelilor cu care au fost convinsi. In inima lor mai exista o luminita pe care stapanii incearca mereu s-o stinga. 
Cei penetrati de energiile malefice devin fiinte intunecate cu dorinta de putere si inavutire, de dominatie asupra celorlalti. Energiile joaselor vibratii produc "fisuri" in psihicul acestor fiinte care slujesc fortele intunecate, si care sunt modelate tot mai profund in formele de gandire cele mai aberante si pline de cruzime.

Dupa ce se realizeaza modelarea dorita, fortele intunecate preiau controlul total asupra acestor fiinte transformate in slugile lor obediente.

Intunericul preia, in cele din urma, controlul asupra gandurilor supusilor sai, inducandu-le idei si actiuni dintre cele mai deplorabile si dezumanizante. Armata de fiinte, devenite marionete ale intunecatilor, este astfel pervertita incat sa poata executa oricand ordine de inrobire a unor colectivitati sau civilizatii asupra carora dezlantuie actiuni tiranice, de intimidare si chiar de exterminare. Se folosesc de inselaciune, coruptie, mentinerea in ignoranta a celor dominati, false religii etc.Totul are ca scop indepartarea fiintelor de Creator, prin orice mijloace, inclusiv prin actiuni care incalca Legile universale, dreptul la viata si la progres.

Care este situatia actuala de pe Pamant, in ceea ce priveste cele trei componente ale intunericului (n.m.;* adica fortele intunecate, care sunt concentrari de energii malefice inteligente,* mediul lor de propagare, adica intunericul, si *fiintele transformate, printr-o metoda sau alta, in marionetele acestor forte)?

Fortele intunecate, acel camp de energie malefica, practic nu mai exista acum pe Pamant, ele indepartandu-se tot mai mult se sistemul vostru planetar si chiar solar, ca urmare a perfuziei masive de energie luminoasa care s-a administrat Pamantului in ultimii cca 75 de ani, de catre civilizatiile avansate ale universului.

Cunoasteti desigur ca urmare a acestui ajutor, planeta voastra (deci, si sistemul planetar aferent) a fost salvata in ultima instanta de la colaps, in conformitate cu decizia luata de Dumnezeul acestui univers.

Acel camp de energie intunecata nu putea rezista marilor volume de energie luminoasa care au venit peste el. A fost ca si cum intr-un spatiu complet intunecat a patruns o sursa de lumina din ce in ce mai puternica. 

Trebuie insa spus ca, desi puternicul flux de enegie intunecata a plecat, in anumite zone de pe Pamant mai persista palcuri de nori intunecati. In aceste zone, mai degraba, in aceste straturi de joasa constiinta in care multe fiinte inca nu s-au trezit pentru a vedea Lumina, slugile umane ale fortelor intunecate, fac tot ceea ce pot pentru a nu renunta la stilul lor de viata, la averile pe care si le-au adunat, prin coruptie, hotie, minciuna si abuz de putere.

La nivel mental, marionetele nu realizeaza ca stapanii lor au plecat si ca urmeaza ca ele, din postura de faptuitori directi ai faradelegilor, sa dea socoteala, dupa care vor parasi si ei planeta (exceptie facand cei care vor reveni in Lumina si vor recunoaste si respecta legile imuabile ale Creatorului).

Intunecatii au continuat sa impiedice procesul de constientizare spirituala a oamenilor si colectivelor umane, majoritatea dintre ei nerenuntand la rolul lor de slugi fidele fortelor intunericului care i-au parasit, dar care mentin, de la distanta, controlul asupra mintii armatei lor obediente, aflata inca pe Pamant.

Lucrurile s-au schimbat radical odata ce planeta si multi dintre voi ati parasit dimensiunea 3D si ati trecut granita an 4D. Procesul de totala curatire a planetei de energiile dualitatii se desfasoara acum in ritm accelerat. Aceasta inseamna ca si creatiile care au la baza vechile energii, vor disparea destul de repede, dat fiind faptul ca, in dimensiunea a patra, in care a ajuns sistemul planetar al Pamantului, vibratiile nu pot fi suportate de nimic din ceea ce a fost creat cu energii caracteristice dimensiunii inferioare 3D. Tot ceea ce are la baza frecventele 3D, poate supravietui doar in acea dimensiune, sau dispare. Aceasta este o lege a fizicii cosmosului, care nu poate fi eludata.

Pentru multi poate parea ca 21 dec. 2012 a fost un esec, si ca, pana in prezent, nu s-a produs nimic din schimbarile profunde anuntate, nu s-a observat nici-o imbunatatire in comportamentul uman care ar trebui sa fie plin de iubire-lumina etc.

Se poate pune intrebarea: cum se face ca acum, cand Pamantul a ascensionat in dimensiunea a 4-a, violenta si injustitia merg mai departe si nu dau semne de diminuare; ba, uneori, par a lua amploare?

Aceasta se datoreaza faptului ca in locatia unei planete (zona in care se afla ea) exista o anumita densitate, in timp ce rezidentii acelei planete creaza, prin caracteristicile, comportamentul, credintele, atitudinile si gandurile lor un alt camp energetic de o alta densitate. (Nota C.M.: evident, ideal este sa existe coincinenta intre cele doua campuri, dar asta presupune ca fiintele de pe acea planeta sa fie in deplina armonie si aliniere cu planeta.).

Adevarul este ca acest val de energie a ajutat cresterii stralucirii constiintei colective pentru a se indeplini dorinaa Pamantului, ca marea majoritate a locuitorilor sai sa-l insoteasca pe calea scensiunii. Multi oameni, care nu aveau anterior suficienta lumina pentru a ascensiona, au primit un supliment care i-a ajutat sa treaca, impreuna cu Gaia, in dimensiunea a 4-a. Asta-i va ajuta cel putin pentru o vreme, dupa care, depinde de ei ce vor hotari sa faca.


Dar, sa revenim cu discutia la intunecati.

Exista pe Pamant fiinte umane care, cu cca zece ani in urma, au refuzat, la nivel de suflet, sa mai respecte acordurile incheiate inainte de a se naste, acorduri in care se stipula ca se vor alatura fortelor luminii pentru a-si lichida karma care-i leaga de dimensiunea 3D.

Dar nu numai atat, au continuat sa faca ravagii in intreaga lume, sprijiniti de multi dintre voi, cu sau fara intelegerea a ceea ce vi se cerea. Ma refer la politicile de control promovate de unele guverne, jaful organizat de oameni politici acceptati de voi prin vot, economia si criza globala, producerea de virusi in laboratoare, manipularile meteo, provocarea voita a unor cutremure, aprinderea sau mentinerea flacarii razboiului in diferite zone, etc.

Cei pe care plusul de energie luminoasa absorbita din valul energetic trimis pe Pamant in decembrie 2012, i-a ajutat sa paseasca in 4D, impreuna cu planeta si cu ceilalti care deja erau pregatiti, trebuie sa se grabeasca pentru a-si mentine vibratia, caci rezerva de lumina care le-a fost infuzata nu va tine prea mult.

Ei trebuie sa treaca de urgenta la ,,productia proprie de combustibil vital", ca sa ne exprimam astfel, daca vor sa-si continuie existenta in dimensiunea a 4-a, eventual, sa mearga mai departe, spre 5D, altfel viata lor in dimensiunea superioara va inceta.


Ce anume ar trebui sa faca ei, in acest scop? Sa renunte repede la paradigma vechii dimensiuni 3D, adica sa treaca la un mod cinstit de viata, sa se deschida spre iubire, cinste, compasiune, ceea ce-i va ajuta sa-si lichideze incarcatura karmica negativa pe care au acumulat-o in toate vietile petrecute in dualitate.

Cine nu renunta la ura, egoism, minciuna, exploatarea celorlati in interes personal sau de grup, manipularea oamenilor, acte de criminalitate, distrugerea mediului, sacrificarea vietii animalelor din pura placere etc. va trebui, cu necesitate, sa paraseasca planul 4D, in care au fost ajutati sa ajunga


SURSA: www.matthewbooks.com

              roaim.de.vu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu