joi, 28 februarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:24 februarie-3 martie 2013


fratii lemurieni
Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
Preaiubitilor,
Pe măsură ce vă deplasați prin viețile voastre de zi cu zi, voi găsiți mai multe dovezi ale mecanismelor subtile ale dimensiunilor mai înalte peste tot în jurul vostru, deoarece situații care erau foarte sensibile și volatile par să se disipească pur și simplu în pace și armonie. Acest lucru se întâmplă atât individual, cât și colectiv tuturor de pe Planetă si este cel mai vizibil mai ales pentru Lucrătorii în lumină, deoarece acestia sunt mai sensibili la noile energii care vin. Continuați să permiteți efectelor acestor energii să curgă prin voi, fără rezistență și totul va fi bine. Fiecare dintre voi vede că acest lucru este așa și veți găsi că vorbind adevărul cu curaj și determinare aduce mai mult bine în viata voastră, mai degrabă decât inversul pe măsură ce voi si cei din jurul vostru vă ajustați perceptiile.
Aceste efecte vor continua în timp ce purificați de la voi gândurile care au fost ascunse și nu au fost privite în mod clar înainte. Sinele voastre umane au depozitat în mod repetat aceste gânduri de-a lungul vietii, iar aceste gânduri v-au limitat capacitatea de a trăi la cel mai înalt potential. Uneori, aceste gânduri trebuie să fie exprimate destul de forțat pentru a vă elibera de efectele lor. După ce se întâmplă acest lucru, cereți Îngerilor Focului Violet pentru a curăța și transmuta cuvintele care au fost rostite afara, în atmosferă si pentru a transforma acea energie în lumina albă pură pentru binele suprem al tuturor. Cereți de asemenea, ca ceea ce a fost eliberat din interiorul fiintei voastre să fie imediat înlocuit cu Lumina albă pură.
Este de datoria fiecărui suflet pe calea ascensiunii de a monitoriza zi de zi și de a deveni conștienți de gândurile lor, doarece acum eliminați buruienile, pentru a permite să aibă loc o nouă creștere în grădina voastră de viață. Plantați semințele care vă vor permite să creșteți și să înfloriți în câmpul recent arat al Noi Epoci de Aur, care a așteptat atât atenția voastră. Fiecare gând pe care l-ați semănat în câmpul colectiv, care intensifică viața se va întoarce la voi pentru a vă hrăni și va amplifica binele care vă așteaptă. Fiecare intenție pozitivă pe care o stbiliți va aduce la voi rezultate benefice, care vă vor surprinde și încânta. Este timpul să deveniți alchimiștii care transformă plumbul trecutului în aur în prezentul vostru.
Pe măsură ce deveniți specialisti în controlul proceselor voastre de gândire , veți deveni încântati de posibilitatile pe care fiecare dintre voi în calitate de co-creator cu Cel Infinit le poate aduce lumii voastre. Acesta începe mai întâi în viața voastră personală în care veți învăța să mânuiți energia puternică a gândurilor voastre în forma manifestată plăcută. Acest lucru vă va încânta si consuma zilele câtă vreme vă urmați inima și visele voastre. Bucuria din fiecare experiență va crește exponențial mai puternică și pe măsură ce fiecare dintre voi învățați să vă lucrați energia într-un mod nou viețile celor din jurul vostru vor fi, de asemenea, îmbunătățite. Sentimentele de bucurie dau naștere la mai multe sentimente de bucurie și această frecvență, este cea care vă ridică la dimensiunile înalte.
Continuați să fiți făcătorii de pace și ambasadori ai Luminii în timp ce practicați zi de zi noile voastre puteri și abilități. Să nu fiți preocupați atunci când gândurile vechi ascunse își găsesc drumul lor spre suprafată pentru exprimare și glas. În perspectiva mai înaltă a lucrurilor, totul este bine. Fiți blânzi și buni cu voi înșivă pentru că sunteți în procesul unei transformări masive a întregi voastre ființe fiind în același timp prezenți în corpul vostru fizic iar acest lucru nu a mai fost încercat înainte pe nici o planetă. Vedem că totul este bine și că acest lucru dă roade pentru fiecare dintre voi. Cereți-ne și vă va fi dat. Cel mai important lucru de reținut este că trebuie să cereți.
Până săptămâna viitoare …
EU SUNT HILARION
Sursa: mail

Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu