duminică, 10 februarie 2013

DE CE SE VA SFARSI ACEASTA ORANDUIRE SOCIALA? - MESAJ SFATUITOAREA (3)

DUMNEZEU NE-A CREAT PENTRU A FI FERICITI


Traim, gandim, muncim, dormim... Tumultul vietii noastre ne prinde ca intr-un tavalug, nelasandu-ne timp pentru   a gandi ca de fapt noi facem o mare gresela

NOI NU TRAIM! NOI SUNTEM SCLAVII UNUI SISTEM DE VALORI CARE NU ESTE AL NOSTRU!
Dumnezeu in marea Sa intelepciune ne-a creat pentru a fi fericiti, pentru a fi desavarsit. El nu vrea raul nimanui. Nu are cum sa doreasca acest lucru, pentru ca in fiecare din noi a pus o farama din Sine. 
El ne-a creat sa fim fericiti!


Cum sa atingem fericirea? Nimic mai simplu sau foarte complicat. Sunt doua cai din care omul trebuie sa aleaga

Cea mai simpla si mai la indemana metoda este rugaciunea. Ea este la indemana fiecaruia din noi. Nu este atat de important ce si cum te rogi. Este important sa te rogi din inima, simplu, chiar daca nu stii nici o rugaciune, roaga-te cu cuvintele tale.
Intre tine si Dumnezeu se va crea o legatura magica si Dumnezeu te va auzi. Apoi, in timp El iti "va vorbi" si te va invata ce trebuie sa faci pentru a scapa de dogmele gresite, de blocajele impuse sau autoimpuse si de eventualele situatii conflictuale pe care trebuie sa le rezovi sau sa le indepartezi.


Cum iti poate " vorbi"? De cele mai multe ori nu vor fi cuvinte, ci oameni, intamplari, evenimente. O melodie care tocmai se transmite la radio si care te va transpune exact in starea de care creierul tau are nevoie pentru a  descoperi o solutie salvatoare la problema ta, o persoana pe care nu ai mai intalnit-o niciodata in viata ta pana acum si de la care vei auzi exact acele cuvinte care te vor face sa stii ce sa faci  mai departe in viata, un sit pe net care se va deschide in fata ta, desi, pana atunci ai navigat de nenumarate ori si nu l-ai descoperit si insiruirea poate continua. Uneori se intampla sa poti auzi indrumarile direct in urechi sau in cap, dar de cele mai multe ori nu le putem auzi din cauza  "zgomotului" gandurilor noastre. 

Dupa aceste indrumari ti se va dechide calea pe care trebuie sa o iei pentru a-ti rezolva problema si pentru a te desavarsi .


Ce conditie trebuie indeplinita neaparat? Trebuie sa vrei sa rezolvi aceasta problema, nu sa te complaci in ea si sa consideri ca meriti sa suferi si sa fi nefericit. Aceasta credinta ne-a fost inoculata pentru a ne putea supune si a ne transforma in sclavi. 

Dumnezeu ne-a creat sa fim LIBERI!
El ne ajuta sa depasim problemele si situatiile pe care destinul sau karma ni le scoate in cale, situati care au fost stabilite inca de dinainte de a ne naste de catre insusi sufletul nostru, pentru a se desavarsi si a-si invata lectiile, pentru a-i da posibillitatea de a accede catre alte trepte de existenta.


Ce trebuie sa faci acum? Identifica care este problema ta. Rosteste o rugaciune catre Dumnezeu Tatal, in care sa ii ceri sa te ajute, dar cel mai important, pune-ti viata in mainile Lui, caci El stie cel mai bine drumul pe care trebuie sa o  iei.

Iata un exemplu de rugaciune:

"DOAMNE, VIATA MEA ESTE MAINILE TALE! 
HOATARASTE TU INCOTRO S-O APUC SI CE SA FAC, PENTRU CA TU STII CEL MAI BINE!
EU VOI INCERCA SA ITI URMEZ CALEA!
ITI MULTUMESC DOAMNE SI IARTA-MI GRESELILE PENTRU CA NU LE FAC CU REA VOINTA!
DOAMNE AJUTA-MA!"

Dupa aceasta, incearca sa faci liniste in cap si sa fi atent la raspunsurile Lui Dumnezeu. Nu vei stii niciodata inainte cum iti va raspunde, dar vei stii sigur dupa ca TI-a raspuns. 
Acum te-ai lansat  pe drumul vietii tale spre desavarsire, spre fericire si armonie.

Tu cel care  ai avut rabdare sa citesti aceste randuri, te afli deja pe drumul vindecarii tale. Dumnezeu ti-a trimis un raspuns rugaciunilor tale si in curand viata ta e va schimba!

In curand viata noastra a tuturor se va schimba in bine si daca noi ne schimbam, fiecare individ in parte, atunci si lumea noastra se va schimba. 
Este timpul sa renuntam sau sa vindecam ceea ce ne face rau si ne tine blocati. Este timplul sa devenim oameni liberi si fericiti, in armonie cu Dumnezeu!

Tu omule, cititorul meu, rosteste rugaciunea si asculta indrumarile Divine! Viata ta se schimba acum!

Dumnezeu este cu noi cu toti si ne ajuta in tot ceea ce facem!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu