joi, 14 februarie 2013

Blestemul care cade asupra lumii în Anul Şarpelui. "Va începe un război între două mari puteri mondiale"


Blestemul care cade asupra lumii în Anul Şarpelui. "Va începe un război între două mari puteri mondiale"
Nici nu am intrat bine în Anul Şarpelui că au şi apărut scenarii şi teorii înfricoşătoare despre ce urmează să se întâmple pe plan mondial în acest an.

Astrologii chinezi spun că Anul Şarpelui se identifică cu elemental Apă, care simbolizează teama, element ce se află deasupra elementului Foc, care reprezintă bucuria şi optimismul, iar antagonismul celor două elemente (apa stinge focul) va face să apară turbulenţe în luna mai.

"Vom fi martori la multe dezastre. Pe mai multe planuri vom asista la conflicte şi războaie", spune Tan Khoon Yong, marele maestru din Singapore, care continuă şi spune că problemele se vor "intensifica pentru Uniunea Europeană în luna mai, moment în care am putea asista la scindarea UE şi devalorizarea masivă a monedei euro".

Mai mult, un alt astrolog, Chow Hon-Ming a declarat că în Anul Şarpelui vom asista la un război între Japonia şi China, din cauza tensiunilor acumulate între cele două mari puteri.

În anul 2001, atunci când a fost Anul Şarpelui, s-au produs atentatele de la 11 Septembrie, cel mai mare atac terorist din istorie, în care şi-au pierdut viaţa aproape 3.000 de oameni. Tot într-un an al şarpelui, în 1929 a început şi Marea Criză Economică, iar în 1941 a avut loc atacul de la Pearl Harbour, tot într-un an al şarpelui.

Sursa: www.antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu