duminică, 10 februarie 2013

2013 - CE URMEAZĂ? (2)


Mesaj de la Kryon




(6 ian. 2013;channeler: Lee Carroll) 




Atributele umane, încep să se schimbe, în special natura umană. Dar, din păcate, procesul este destul de lent. Imaginați-vă un fermier amator, care își procură cantități de semințe pe care intenționeză să le semene. Pregătește terenul și face însămânțarea așa cum a găsit scris pe ambalaj. Entuziasmat că și-a terminat treaba se întoarce acasă dar nu are un somn liniștit, gândindu-se la cum cresc acele semințe. Necunoscător și plin de nerăbdare, revine peste câteva zile să vadă cum a crescut ceea ce a semănat, dar nu vede nimic. Începe să se întrebe ce a greșit, legat de semănătura pe care a făcut-o. Să nu fi fost sămânța bună, n-o fi suficientă adâncimea în care a pus-o, cumva condițiile de umiditate și căldură nu erau cele necesare ? Devine din ce în ce mai dscurajat de cum a lucrat și începe să creadă că numai nepriceperea lui este cauza. 
După o perioadă mai lungă, constată că, totuși, sunt speranțe, deoarece multe semințe au încolțit și plăntuțele au scos capul din pământ. Fermierul nostru neexperimentat începe să înțeleagă că trebuie să aibă răbdare deoarece procesul de creștere a plantelor nu este instantaneu ci unul de o anumită durată. 
Tot astfel se întâmplă și cu conștiința umană: creșterea semințelor conștiinței este un proces destul de lent. Va fi nevoie de 18 ani pentru a planta toate semințele conștiinței!Decicât timp credeți că va mai fi necesar până când plantele să înflorească și, apoi, să dea roade? Prima reacție a sufletului vechi va fi că este imposibil să aștepte atât de mult. " Nueste ceea ce am vrut să aud. De ce a trebuit să vin eu atât de devreme pentru a mă chinui?Kryonm-am decisam de gând să mă retrag chiar acum din programul ăsta prelungit. Nu a fost suficient că am trecut linia de demarcație în 4D? Să mai facă și cei care urmează; mie mi-a ajuns”
Dragi, Lucrători în Lumină, singura modalitate pentru a ajunge să recoltați roadele conștiinței este să asimilați cât mai multă lumină din cea care vi se trimite pe Pământ. Asta e totVoi sunteți cei care trebuie să lucrați cel mai mult deoarece voi aveți puterea de a face această ancorare de lumină. Desigur, la aceasta vor participa și cei pe care-i ajutați să se trezească, dar, până ce ei vor deveni capabili să ajute acest proces, va mai fi nevoie de un oarecare timp.
 Vreau doar să vă spun că perioada prin care ați trecut a fost partea cea mai grea. Pe  măsură ce înaintați în timp, vă va fi mult mai ușor dar trebuie să vă așteptați ca procesul să mai dureze o perioadă. Speranța este ca, totuși, să fie o perioadă nu foarte lungă. Voi cunoașteți, desigur, că numai de umanitate depinde cât timp va mai trebui să treacă pentru ca efectele să fie evidente. 
Până la apariția ființei umane cu caracteristici noi, veți avea parte de unele noutăți. 
Idei noi –Voi nu știți ceea ce știți.
În ultimele comunicări pe care le-am făcut, am enumerat câteva dintre noile invenții care vor fi făcute printre primele, în Noua Eră. Dar acum vorbim de noi idei și noi paradigme ale gândirii umane. Vor fi niște descoperiri geniale prin simplitatea lor față de care vă veți întreba: "De ce nu ne-am gândit la asta mai devreme, că era atât de simplu...?" Nu vă necăjiți pentru aceasta, mai înainte nu erați pregătiți să primiți acea noutate. Credeți-ne că nu este prea simplu de vorbit și de înțeles mecanismul acestui proces de devoalare.
 Ființele umane cred că creierele lor sunt capabile să primească și să prelucreze orice gând ce poate fi emis în univers. Oamenii cred că, la un moment datorice intelectual de pe Pământ poate descoperi orice este necesar, dacă acel ”orice” este posibil în Univers.
În mesajele trecute am vorbit despre acest lucru și v-am dat ”o temă pentru acasă” asupra căreia să reflectați. Era vorba de cum se poate zbura. 
În timp ce vorbim, multe ființe umane sunt în aer, zboară de la un loc la altul, folosind principiile pe care le folosesc și păsările din totdeauna. De fapt aceste principii le-ați cunoscut și voi de foarte mult timp dar le-ați pus în aplicare abia ce câțiva ani (Nota C.M.: Cred că se referă la utilizarea parapantelor, care se bazează pe folosirea curenților de aer, așa cum o fac păsările din totdeauna). Vedeți voi, ”noutatea ” asta vă era cunoscută de foarte mult timp (gândiți-vă doar la utilizarea zmeelor din copilărie), dar această idee arhicunoscută n-a făcut ”clik” în mintea oamenilor decât de foarte puțin timp. De mult, toate materialele, toate posibilitățile v-au stat la îndemână și, cu toate astea....E un subiect interesant la care vă puteți gândi în continuare.  
 Cu cca 100 de ani în urmă, doi oameni au inventat bicileta care, ulterior, a devenit extrem de folosită. De puțin timp unii mai inventivi au îmbinat aripa cu bicileta și au obținut rezultate remarcabile în zborul de durată cu...bicileta.
Sunt doar două exemple dar ele ar putea continua. De ce nu s-au făcut aceste dispozitive mai înainte, mai ales vă  multe dintre principiile care stau la baza lor erau cunoscute de om de mult timp? Pentru că omul nu era pregătit ca spirit.
Acum ați intrat în perioada când multe se vor descoperi sau pune în aplicare. 
Sute de ani comunitățile, în loc să stabilească relații reciproc avantajoase, s-au izolat unii față de alții, au construit ziduri și cetăți pentru a se separa de lume și asta le-a modificat caracterele, le-a asigurat NE-dezvoltarea, stagnarea și chiar involuția. Subdezvoltarea conștiinței a creat posibilitatea ca dorința de a lua cu asalt acele ziduri, să crească pentru a-i cuceri pe cei din incintă și a le lua bunurile. Prin asemenea acțiuni nici-o tabără n-a câștigat: asediații și-au pierdut viața și bunurile iar asediatorii au pierdut și ei oameni, tehnică de luptă iar bunurile pe care le-au acaparat, în mare parte s-au deteriorat, sau s-au consumat ca pradă de război, într-o frenezie de scurtă durată.  
Rezultatul a fost că subdezvoltarea s-a extins în toate zonele, și asta din foarte multe motive: exploatarea celuilalt, pregătirea de luptă pentru recucerirea a ceea ce unii au pierdut, sau pentru întărirea capacității de subordonate a celorlalți, ura din ce în ce mai profundă a unora față de ceilalți, sabotarea muncii și diminuarea libertăților, pentru unii ori vicierea societății celorlalți, prin comportanente dezumanizante.      
La ce nivel de dezvoltare ar fi ajuns umanitatea dacă ar fi adoptat o politică de într-ajutorare, de pace și înțelegere?
De cât timp mai are nevoie omenirea pentru a înțelege că dintr-un război nu rezultă decât învinși !? Partajarea după nevoi a tuturor resurselor planetei, renunțarea la legea pumnului, statuarea unor relații de într-ajutorare, pace și înțelegere, sunt atitudinile sănătoase care ajută evoluția oricărei societăți umane.
 Toate procesele care au avut loc în ultimii zeci de ani, accelerate puternic la sârșitul lui 2012, au readus speranța că, în sfârșit, oamenii acestei planete încep să înțeleagă ceea ce n-au vrut să înțeleagă mii de ani. Absolut sigur este că aceasta s-a datorat atât experienței acumulate de omenire dar, mai ales creării condițiilor creșterii vibrației sistemului, adică trezirea a foarte multor ființe umane, care au început să-și ridice nivelul de conștiință. 
Treptat, va începe să dispară politica de grupare a unor state în funcție de interese de grup, în defavoarea altora. Se vor estompa diferențele între nivelurile de trai între țărilor voastre.  
Invențiile și inovările vor apărea destul de repede în sectoarele de interes ale vieții. Printre acestea: procedee noi de obținere a apei potabile foarte curate și eftine, veți descoperi noi modalități de a obține energie pentru a o utiliza în ramuri economice nepoluante.



Este amuzant să vă amintiți ceea  ce se etima cu cca 150-200 de ani în urmă, în ceea ce privește soarta umanității căreia i se prezicea imposibilitatea de a obține suficientă hrană pentru toți. Îngrășămintele descoperite, ameliorarea soiurilor, rotația culturilor etc., aplicate ulterior, au dovedit că problema foametei a fost una falsă.
 Știm că există multă sărăcie și înfometare în lumea voastră dar asta nu pentru că planeta n-ar putea produce suficientă hrană ci pentru că e este neuniform distribuită. Mulți producători sau comercianți de alimente distrug în mod voit mari cantități de produse agricole pentru  a-și spori sau menține profiturile, în timp ce milioane de oameni mor de foame.


Înainte de descoperirea electricității se estima că oamenii nu vor mai avea cu ce să-și încălzească locuințele. Și aceasta a fost tot o problemă falsă. În prezent vă confruntați cu alte probleme care, la această oră, par insurmontabile: 
  -  cât de mare poat fi încărcarea rețelelor electrice pentru a se putea asigura permanenta creștere a consumului, mai ales că era glaciară se apropie? 
  -  cum se va putea opri, diminua și înlătura orice susă de poluare? 
  -  până la ce nivel poate crește numărul populației pe planetă? (Unii se gândesc că singura soluție ar fi provocarea unei ”pandemii controlate” care să reducă populația lumii la o treime). Etc.


Toate aceste probleme, care încep să-i îngrijoreze pe unii, au soluție: 
  - viitorul este al energiei libere a căror tehnologie este deja cunoscută pe Pământ, 
  - bolile vor dispărea ca urmare a schimbării structurii corpului uman, prin care și necesitățile de hrană se vor reduce de câteva ori (căci ființele se vor hrăni majoritar cu energie),
 - poluarea va dispărea prin aplicarea unor tehnologii cunoscute de frații voștri din univers, dar și ca urmare a încetării extrației de țiței, bogăție care nu va mai fi utilizată, 


Lee

 - clima se va ameliora suficient pentru ca necesitatea încălzirii/răcirii locuințelor să se reducă foarte mult etc. De altfel, corpul uman, al animalelor, în general, trecut la stuctura de cristal, nu va mai fi influențat în prea mare măsură de condițiile climaterice etc.




SURSA: wakeningtothedivine.wordpress.com

(C.M.)

Sursa: ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu