duminică, 16 decembrie 2012

Fenomen neobişnuit pe cerul Chinei: De unde au apărut trei sori?


In mai multe orase din regiunea de coasta a Chinei a putut fi vazut un fenomen cu totul neobisnuit: aparitia a trei sori pe cer. Acest fenomen atmosferic ciudat dureaza foarte putin timp.

Fenomen neobişnuit în China
Fenomen neobişnuit în China

Un locuitor al orasului Nantong a scris pe un forum local ca a asistat la un spectacol uimitor, luni, 10 decembrie, potrivit unei stiri difuzate de Yangtse Evening Post si preluate de The Epoch Times. In fotografiile facute, se observa Soarele si doua spoturi de lumina mai mici, dar perfect vizibile. Mai multi oameni din ShanghaiSuzhouChangzhou si Danyang au fotografiat fenomenul, putandu-se vedea cele doua pete stralucitoare de fiecare parte a Soarelui.

Potrivit oamenilor de stiinta, cei doi sori mai mici sunt, de fapt, niste umbre ale Soarelui. Fenomenul dureaza foarte putin, de la cateva minute pana la mai putin de o ora si apare foarte rar, doar in anumite conditii. In primul rand, lumina Soarelui trebuie sa treaca prin cristalele de gheata din norii cirrus situati deasupra troposferei. In al doilea rand, norii trebuie sa fie foarte subtiri pentru ca lumina sa patrunda. Soarele fals poate fi observat doar dintr-un anumit unghi fata de astrul ceresc.
Sursa:  REALITATEA.NET

Evenimentele care vor avea loc SIGUR pe 21 decembrie 2012, ziua ”SFÂRȘITULUI LUMII”


Ziua de 21 decembrie 2012 reprezintă pentru mulți dintre pământeni data la care va veni sfârșitul lumii. În ultima perioadă s-a vorbit tot mai mult pe marginea acestui subiect care a stârnit panică sau controverse. Majoritatea predicțiilor se bazează pe calendarul mayaș, care prevede încheierea celui de-al 13-lea ciclu și începutului celui de-al 14-lea. De asemenea, în aceeași zi este preconizată și alinierea Soarelui și Pământului pe centrul Galaxiei noastre.
    Vezi trei evenimente care vor avea loc SIGUR pe 21 decembrie 2012, data când ”va venit sfârșitului lumii!

La fel cum s-a întâmplat înainte de 2000, anul despre care mulți aveau impresia eronată că marchează intrarea într-un nou mileniu și când așa-ziși profeți spuneau că omenirea se va sfârși, și 2012 a fost subiectul unor astfel de știri. Totul a început, la fel ca și în cazul lui 2000, dintr-o eroare în interpretarea calendarului mayaș. Conform acestuia, pe 21 decembrie 2012 se va încheia un al 13-lea ciclu și va începe un al 14-lea, și în nici un caz nu va veni Apocalipsa.
Însă, specialiștii ne liniștesc și contrazic profețiilor prăpăstioase legate de sfârșitul lumii. Din punct de vedere științific, cercetătorii au apreciat că la această dată va avea loc o aliniere a Soarelui și Pâmântului pe centrul Galaxiei noastre, Calea Lactee.
În timp ce unii spun că acest lucru va produce o mare schimbare pe Terra, scepticii sunt de părere că fenomenul va fi notabil strict din punct de vedere vizual, marcând doar solstiţiul de iarnă.
Sursa: www.wisegeek.com

Sursa:    Libertatea.ro 

Este REAL! IMAGINE APOCALIPTICĂ într-un oraş din Elveţia

Moment inedit pentru lumea artiştilor. Un "tsunami" al norilor a invadat oraşul elveţian Geneva, unde au lăsat impresia unor valuri imense care ar putea distruge liniștita comunitate.

Este REAL! IMAGINE APOCALIPTICĂ într-un oraş din Elveţia
Este REAL! IMAGINE APOCALIPTICĂ într-un oraş din Elveţia / FOTO: Daily Mail
Locuitorii oraşului au avut un şoc la vederea imaginii de-a dreptul apocaliptice, care lasă senzaţia că un tsunami venit de niciunde le-ar putea înghiţi casele, scrie Daily Mail.
Cu toate acestea, scena este doar o iluzie optică surprinsă de fotografii profesionişti în data de 5 decembrie a acestui an. În locul valului sunt munți, iar spuma mării este reprezentată de un nor cu o structură ciudată. 

Sursa:  REALITATEA.NET

Paradisul pe Pământ: câţi oameni sunt necesari?

De câţi oameni este nevoie pentru a transforma planeta Pământ într-un Paradis?Şi tu poţi transforma lumea! Cum? În înregistrarea video de mai jos, omul de ştiinţă Gregg Braden explică modul de funcţionare al Legii Atracţiei şi vorbeşte despre existenţa unui câmp care ne înconjoară, a unei conştiinţe colective, la care participăm cu toţii. Această conştiinţă colectivă creează realitatea noastră cotidiană. Noi putem influenţa această conştiinţă prin intermediul propriului nostru ADN, folosind puterea gândurilor şi a inimii noastre.

Putem utiliza această lege atât la nivel individual, cât şi la nivel colectiv, pentru a transforma lumea înconjurătoare. Există chiar şi o formula pentru a determina de câţi participanţi este nevoie pentru a manifesta un anumit efect (de exemplu calmul şi armonia), într-un grup mare de oameni, aspect dovedit în mod ştiinţific, prin experimente. Aşa cum veţi vedea mai jos pentru a transforma întreaga umanitate este nevoie de acţiunea la unison a doar circa 8000 de participanţi.

Puterea de a vizualiza este un dar oferit de Dumnezeu omenirii, pentru ca aceasta să îşi ia soarta în propriile mâini şi pentru a nu rămâne neputincioasă în faţa evenimentelor tulburi pe care le trăieşte. Haideţi să acceptăm acest dar cu recunoştinţă şi să îl folosim cum se cuvine!

Imaginile cu Gregg Braden sunt luate din înregistrarea sa video, "The Science of Miracles".


"Din anul 1887 şi până la începutul anilor 1990, întreaga ştiinţă occidentală s-a bazat pe principiul conform căruia ceea ce se petrece într-un anumit loc nu afectează absolut deloc ceea ce se petrece într-o altă locaţie. Noi ştim astăzi că acest lucru este complet fals. Aş dori să împărtăşesc cu voi trei experimente ce zguduie temelia fizicii vestice.

Primul dintre acestea a fost condus de fizicianul rus, Vladimir Poponin, la începutul anilor 1990. El a venit în Statele Unite pentru a încheia o serie de experimente. Poponin a dorit sa investigheze legătura dintre ADN-ul uman şi materia din care lumea noastră este formată, adică micile particule de energie pe care noi le numim fotoni, mici particule de lumina, dacă doriţi să vă raportaţi la ele în acest mod. Experimentul a constat în a lua un tub, un tub de sticla din care s-a scos tot aerul, obţinându-se ceea ce noi numim astăzi vid, ceea ce implica să nu mai avem nimic altceva în acest tub. Totuşi, azi ştim că ceva a mai rămas: sunt aceste mici particule de lumina.

Poponin a măsurat particulele pentru a vedea cum sunt ele distribuite. Zboară peste tot în spaţiul disponibil din interiorul tubului, au rămas depozitate în partea de jos a tubului sau ce s-a întâmplat mai exact cu ele? Rezultatul acestei părţi a experimentului nu a fost o surpriza. Asta pentru că micile particule de lumina, fotonii, se aflau într-o dispunere cu totul aleatoare. Şi acesta era rezultatul pe care cercetătorii îl aşteptau. Următoarea parte a experimentului devine foarte, foarte interesantă, deoarece ei au plasat ADN uman în interiorul acestui tub. Atunci când au măsurat fotonii, au descoperit că ADN-ul uman i-a determinat pe aceştia să se aranjeze cumva specific. ADN-ul avea un efect direct asupra materiei din care este compusă lumea noastră!

Acelaşi lucru l-au susţinut dintotdeauna şi tradiţiile spirituale străvechi. Mai exact, că ceva din noi înşine are un efect asupra lumii din jurul nostru. (vezi proverbul românesc: “Omul sfinţeşte locul”, n.t.)

Cel de-al doilea experiment este unul fascinant. E un experiment militar. Cercetătorii au luat ADN uman, mostre de ţesut din gura unui donator voluntar şi au plasat acest ADN într-un dispozitiv care putea măsura efectele acestuia în interiorul unei camere dintr-o clădire, în timp ce donatorul de la care provenea ADN-ul se afla intr-o alta camera a aceleiaşi clădiri.

Ei au supus voluntarul la ceea ce ei numeau stimulare emoţionala, menită să provoace răspunsuri emoţionale autentice, de bucurie ori de tristeţe, de supărare ori de furie, într-o anumita parte a clădirii. Şi au măsurat ADN-ul pentru a observa dacă acesta ar fi afectat de emoţiile donatorului. Dar de ce ar face astfel? În prezent, în fizica occidentală nimic nu sugerează că ADN-ul separat este încă în conexiune cu donatorul, pe de o parte. 

Pe de altă parte, ei au realizat aceste experimente şi au găsit exact opusul, adică faptul că donatorul avea creşterile şi scăderile sale emoţionale în una dintre camere, ADN-ul avea creşterile şi scăderile sale emoţionale într-o altă camera şi totul se întâmpla în acelaşi timp. Experimentul a fost repetat cu donatorul aflat la o distanţă de 600 de km de probă iar rezultatele au fost identice.

Cel de-al treilea experiment a fost realizat din nou în anii 1990 de către Institute of HeartMath, o organizaţie pioniera în cercetare, localizată în nordul Californiei, care aprofundează ideea că inima umană ar fi mai mult decât o simpla pompă care ajută sângele să circule prin corpurile noastre. Cu toate că inimile noastre realizează exact acest lucru, acesta ar putea fi cel mai neînsemnat aspect al activităţii lor. Cercetătorii acestui institut au descoperit că inimile noastre au cel mai puternic câmp magnetic înregistrat la nivelul organelor interne, iar câmpul electromagnetic produs de inimile noastre are un efect ce se extinde cu mult în afara trupurilor noastre.

Ei au conceput un experiment pentru a testa cât mai exact această teorie. Nu este nici o surpriză că au luat o mostra de ADN uman şi l-au izolat, cerând anumitor persoane, care erau antrenate, să emită la comandă ceea ce este cunoscut sub numele de ”emoţii umane coerente”, emoţii foarte clare, de iubire, de apreciere, de compasiune, de supărare, de furie si de ura, să aibă aceste emoţii atunci când li se va cere. Şi pe măsură ce persoanele care erau antrenate emiteau emoţii, a fost măsurat modul în care ADN-ul a răspuns. Au ajuns la următorul rezultat: au descoperit că în prezenţa sentimentelor de apreciere, de iubire, de compasiune, de iertare, ADN-ul a devenit extraordinar de relaxat.

Exact opusul este şi el adevărat. În prezenta sentimentelor de supărare, de furie, de ură, de gelozie, ADN-ul era strâns precum un mic nod.

Fiecare dintre aceste trei experimente au fost interesante în felul lor.

Cu toate astea, atunci când sunt analizate împreuna, ele devin mai mult decât interesante, mai mult decât nişte experimente izolate, încep sa spună o poveste. Şi povestea sună cam aşa: primul experiment, cel al lui Vladimir Poponin, susţinea că ADN-ul din trupurile noastre are un efect direct asupra mediului nostru, asupra materiei fizice din care lumea noastră este formată, asupra materiei fizice din care lumea noastră este realizată, asupra nivelului energetic.

Cel de-al treilea experiment arată că emoţiile umane au abilitatea de a schimba structura ADN-ului, care la rândul său are un efect asupra mediului în care ne aflăm. Iar experimentul dintre cele două, cel care a fost condus de către armata Statelor Unite, demonstrează că, fie că te afli în aceeaşi clădire sau la 400 de mile (aproximativ 600 de km) depărtare, efectul rămâne acelaşi. Noi nu suntem limitaţi de spaţiu şi timp. Şi de fapt, rezultatele acestor experimente indică exact acest lucru, că noi toţi avem o putere în interiorul trupurilor noastre, care nu este condiţionată de legile fizicii, aşa cum le înţelegem noi astăzi.

Tradiţiile străvechi nu numai că recunosc această relaţie, ele îl invită pe cel interesat să facă un pas chiar mai departe, lăsând indicaţii precise referitoare la modul în care putem aplica această relaţie în vieţile noastre. În ultima parte a anilor 1980, eram un inginer ce lucra în domeniul apărării, în corporaţiile Aerospaţiale. Am început să explorez aceste concepte prin prisma unui inginer, care observa lumea din jurul meu pentru a înţelege istoria celor care au existat înaintea noastră.

Această gândire e cea care m-a condus în cele mai extraordinare locuri din lume. De la templele din Egipt, la munţii Anzi din Bolivia şi Peru, în India, Nepal, pe înălţimile Chinei centrale şi Tibet, până în partea de sud-vest a deşertului American, pentru a căuta informaţii şi indicii care să ne ajute să înţelegem modul în care interacţionăm cu lumea şi cum putem utiliza aceasta putere a trăirilor interioare, aceasta putere care vorbeşte limbajul lumii din jurul nostru.

Şi asta e exact ceea ce călugărul din Tibet ne-a descris. El descria un mod de rugăciune, care se bazează pe trăirea interioară. El a spus: Trebuie să trăim lăuntric, ca şi cum ruga ne-a fost deja îndeplinita (Acelaşi mod de rugăciune este indicat de către Iisus Hristos în Marcu 11, 24). Şi în acea trăire noi discutam cu forţele creaţiei, care permit universului să ne răspundă, permiţând acestui câmp, hologramei cuantice, Mintea Lui Dumnezeu, să ne răspundă cu ceea ce noi simţim în inimile noastre. Deci, decât să ne rugăm, simţindu-ne lipsiţi de putere într-o situaţie dată – ”Doamne, te rog, fă să fie pace în lume” – acest mod de a ne ruga ne face să ne simţim deja ca participanţi la această pace.

În 1972, douăzeci şi patru de oraşe din Statele Unite au fost angrenate într-un experiment, în care oamenii au fost antrenaţi să simtă o stare de pace, într-o manieră foarte specifică, fiind plasaţi strategic în aceste oraşe. Fiecare oraş avea o populaţie de peste zece mii de persoane, care au fost documentate în unele dintre cele mai cunoscute studii TM (Transcendental Meditation Studies) care au fost realizate la începutul anilor '70. Ceea ce s-a petrecut a fost că, în timp ce oamenii experimentau acele stări de meditative de pace, în comunitatea din jurul acestora, dincolo de clădirile în care aceştia treceau prin acele stări, comunităţile au înregistrat statistic reduceri considerabile ale infracţiunilor. Crimele violente împotriva oamenilor, accidentele din trafic au scăzut. În unele oraşe precum Chicago, unde se afla bursa de valori, piaţa a evoluat pozitiv, în timp ce pacea era la ordinea zilei. Iar când aceştia şi-au încheiat rugăciunile, toate acele statistici s-au inversat, iar ei au făcut acelaşi lucru din nou şi din nou.

Şi totul este atât de precis încât noi ştim acum că cei care au realizat aceste statistici au fost capabili să determine exact numărul de persoane necesar pentru a determina acest tip de efect. Aşa ca voi împărtăşi formula şi apoi voi descrie ce înseamnă această formulă. Efectul apare de îndată ce un anumit număr de persoane participante este atins. Acest număr, numărul minim, este radical dintr-un procent (√1%), al unei populaţii date.

Deci, ce înseamnă asta? Dacă ai un oraş cu o populaţie de un milion de oameni, de exemplu, calculezi 1% dintr-un milion şi apoi extragi radical din valoarea rezultată. Acel număr îţi spune câţi oameni sunt necesari, numărul limită, pentru a se manifesta efectul. Desigur, cu cât mai multe persoane participă, cu atât e efectul mai mare. În cazul unui oraş de un milion de locuitori, numărul necesar e în jur de o sută. Într-o lume de şapte miliarde de oameni, radical din 1% din populaţia dată este doar în jur de opt mii de persoane.

În timpul călătoriei mele, am avut oportunitatea să văd unele înregistrări video care arătau cum era vindecată o tumoră canceroasă, cu un diametru de aproape 7,5 cm, din corpul unei femei, care, după standardele medicale vestice, fusese diagnosticată ca fiind inoperabila. Această femeie a mers, cu ultimele puteri, la un spital fără tratamente medicamentoase în Beijing, China. [care acum a fost închis de către guvernul Chinez]

Filmul prezintă femeia, întinsa în camera de spital. Ea este pe deplin trează, perfect conştienta şi crede în procesul care este pe cale să aibă loc. Înaintea ei se afla un tehnician de ultrasunete care mânuieşte un emiţător de ultrasunete deasupra abdomenului ei inferior, pe care îl putem vedea pe ecranul dublu al unui televizor. În partea stângă a ecranului, se face o poza, o captură video, ca referinţa. Astfel că noi putem vedea care a fost condiţia acesteia la acel moment iniţial. În partea dreapta a ecranului putem vedea, în direct, trei specialişti care se află în spatele ei şi care acţionează energetic asupra trupului ei prin trăirile experimentate de corpurile lor.

Ei încep să facă incantaţii ale unui cuvânt pe care l-au ales împreuna ca fiind un cuvânt ce le întăreşte sentimentul ca ea e deja vindecata. Invocaţia spunea în esenţă, “Deja vindecată”, “Deja realizat”. Şi pe măsură ce ei încep să aibă această trăire şi spun aceste cuvinte împreună, pe ecranul televizorului putem observa, în direct, cum această tumoare cancerigena dispare în timp real, în mai puţin de trei minute. Nu este unul dintre acele cadre de documentar derulate rapid, care arata un trandafir ce se deschide în 30 de secunde, procesul durând, de fapt, zile întregi. Aici, totul se petrece, efectiv, în trei minute. Corpul ei a rezonat cu trăirile specialiştilor, care erau antrenaţi să aibă genul de trăiri resimţite atunci. Şi ei nu simţeau altceva decât că se aflau în prezenţa unei femei deja vindecate, pe deplin revigorată, pe deplin capabilă. Ei nu o vedeau ca pe o femeie care era bolnavă. Ei nu spuneau, “Cancer rău, trebuie să ieşi afară”.

Am avut oportunitatea de a vorbi cu Luke Chan, cel care chiar a realizat acest film. Şi i-am pus o întrebare: “Dar dacă acei trei specialişti nu erau acolo? Putea această femeie să facă singură asta, am putea careva dintre noi să reuşim singuri?” Mi-a zâmbit când i-am pus întrebarea şi a spus, “Gregg, după toate probabilităţile, ea ar fi putut să reuşească şi singură. Totuşi, se întâmplă ceva cu noi oamenii, care ne face să ne simţim mai încrezători şi mai puternici atunci când suntem susţinuţi de alţii în lucrurile în care credem, în lucrurile pe care alegem să le realizăm.”

Mai recent, cercetarea realizată de către omul de ştiinţa Masaru Emoto, cu privire la relaţia dintre emoţiile umane, sentimentele umane şi picăturile de apă, prezintă această relaţie şi mai punctual. Astfel, acest om de ştiinţă, prin proiectele sale speciale de cercetare, a descoperit că picăturile de apă, care oricum reprezintă peste şaptezeci la suta din lumea noastră şi şaptezeci la sută din corpurile noastre, picăturile de apa răspund la emoţiile umane, fie că acestea sunt simţite în corp, ori sunt chiar scrise pe etichete, care sunt plasate pe fiole de apă. Fiolele au fost apoi îngheţate pentru o anumita perioadă de timp, înlăturate din procesul de îngheţare şi pe măsură ce încep să se dezgheţe, cristalizează. Iar forma cristalelor este cea care oferă indicii asupra ceea ce se petrece cu emoţia respectivă.

(În imagine fotografia unui cristal de apă realizat de Dr. Masaru Emoto)

Este un exemplu cu adevărat minunat, un exemplu foarte direct despre cum fiecare dintre noi are şansa de a participa. Nu pentru a controla şi a manipula, ci pentru a participa la evenimentele din lumea în care trăim, la evenimentele din viaţa noastră, ale familiei noastre, ale comunităţii noastre şi ale corpurilor noastre, prin câmpul care uneşte totul în creaţie.”


Sursa: visualizedaily.com

          roaim.de.vu

Ziua eliberării noastre

Este timpul sa luam masuri! Este timpul sa ne luam soarta in propriile noastre maini! 

Pentru aceasta, va propunem ca in ziua solstitiului de iarna din 21 dec.2012, care corespunde exact sfarsitului de ciclu, asa cum este prevazut si in calendarul Maya, sa va reuniti in grupuri cat mai mari de oameni.
In acea zi, un flux puternic de energie luminoasa plecat din Soarele Central Galactic, va atinge Pamantul si va declansa mari schimbari de lunga durata.

Oamenii adunati in acea zi in grupuri cat mai mari, vor invoca prezenta si interventia fratilor nostri din univers carora le vom cere sa ajute planeta noastra si umanitatea de pe ea sa se elibereze de tirania fortelor intunecate.
Pentru prima oara in istoria omenirii avem sansa de a ne crea propriul nostru destin de locuitori liberi ai Pamantului. 
Efortul nostru colectiv si conjugat din ziua de 21 dec. va fi menit sa activeze planul eliberarii si inaltarii noastre. Popularizati aceasta convocare, trimiteti-o la toate adresele cunoscute, folositi toate mijloacele care va stau la dispozitie! Trimiteti surselor mass-media si insistati sa publice aceasta convocare! 

Postati pe You Tube, pe Facebook etc! Va rugam faceti mobilizarea maxima de care sunteti capabili! Este vorba de soarta noastra si a planetei noastre. Nu tratati acest apel cu usurinta sau cu neincredere. ESTE VORBA DE UN MOMENT UNIC IN CARE NE PUTEM DECIDE SOARTA, NE PUTEM ELIBERA.

Este nevoie sa se realizeze o masa critica de energie umana care in acele momente sa doreasca acelasi lucru. Efectele vor fi sigure numai daca se va crea aceasta masa critica. Altfel, nu este sigur ca se va produce bascularea.

Poate ca Dumnezeu ne va ajuta mai mult, dar SI NOI TREBUIE SA FACEM CEVA.

Din cate se cunoaste la aceasta ora, masa critica globala va trebui sa fie de cel putin 118.000 de persoane, concentrate pe acelasi gand, aceeasi dorinta (de a fi eliberati), la momentul trecerii fluxului de energie peste ei. Avand in vedere ca nu toate fiintele umane au o putere mare de concentrare, ni se indica sa participe cel putin 144.000 de oameni, la crearea aceastei concentrari sincronizate.

Este nevoie sa consultati tabelul de mai jos pentru a afla momentul cand se va produce solstiul in zona in care va aflati. Mai dificil va fi pentru cei la care momentul va cadea la orele cuprinse intre miezul noptii si 5-6 dimineata. Din acest motiv, pe acestia ii rugam sa -si faca un asemenea program de odihna incat la acele momente sa se poata grupa, sau sa faca o meditatie individuala.

Momentul producerii SOLSTITIULUI este 11.11 (GMT) (adica ora 11 si 11 minute), din data de 21 dec.2012.
Ora locala in diferite puncte ale globului pamantesc va fi urmatoarea: 11:11 GMT. Orele exacte pentru fusuri orare diferite sunt:
1:11 am HAST (Hawaii) 
2:11 am AKST (Alaska)
3:11 am PST (Los Angeles) 
4:11 am MST (Denver) 
5:11 am CST (Houston)
6:11 am EST (New York)
9:11 am BRST (Rio de Janeiro)
11:11 am GMT (London)
12:11 pm CET (Paris)
1:11 pm SAST (South Africa) 
1:11 pm EET (Bulgaria, ROMANIA)(adică la ora 13 şi 11 minute)
1:11 pm EET (Cairo)
3:11 pm MSK (Moscow)
4:41 pm IST (India)
7:11 pm CST (Beijing)
8:11 pm JST (Tokyo)
10:11 pm EDT (Sydney) 

Cei care nu va regasiti zona pe tabelul de mai sus, puteti accesa: http://www.timeanddate.com/time/map.
Ce trebuie facut in acele momente:

1. Cu cateva momente inainte de solstitiu (pentru Romania, ora 13 si 11 minute):

+ luati o pozitie de meditatie (asezat pe un scaun cu spatar cu spatele drept),

+ relaxati-va mintea si destindeti-va corpul, astfel incat nimic sa nu va distraga atentia.

+ inchideti ochii fizici si efectuati timp de cateva minute (2 sau 3) respiratii complete si profunde.

2. Conectati-va imaginar cu grupul principal de activare aflat pe platoul piramidei Giza din Egipt, si vizualizati deasemenea cum va reuniti cu toate grupurile de oameni raspandite pe intregul glob pamantesc, intrunite in acelasi scop.

3. Alegeti imaginar o nava spatiala care se afla exact la azimutul locului unde va aflati (deasupra capului) si conectati-va energetic cu fiintele aflate pe acea nava cosmica, fiinte care la acel moment vor lucra pentru acelasi obiectiv ca si noi. (Cunoasteti desigur ca la ora actuala exista foarte multe nave extraterestre in spatiul aerian inalt al Pamantului. Ele sunt venite de mai mult timp cu scopul de a ajuta umanitatea si planeta sa ascensioneze. Ele nu pot fi observate fie din cauza altitudinii, fie pentru ca folosesc tehnici speciale de camuflare, pentru a nu putea fi reperate de catre fortele intunecate).

4. Vizualizati cum o lumina alb-stralucitoare coboara de la nava cu care "lucrati", direct in corpul vostru, dupa care, se indreapta spre centrul Pamantului. Exprimati-va dorinta ca fiintele de pe nava sa intre in contact cu voi si sa ajute umanitatea sa se elibereze in acel moment al solstitiului. Puteti intreba care este numele acelei nave.

5. Asigurati pe cei aflati pe nava de hotararea voastra neconditionata de a ascensiona si exprimati-va dorinta ca ei sa coboare pe planeta pentru a va intalni. 

Dragii nostri, daca vom fi capabili sa ne strangem laolalta (imaginar) macar 144.000 de oameni, avem toate sansele sa ne eliberam (de fapt, sa ascensionam si sa scapam de tutela intunecatilor).

Urmare a acestui exercitiu, un flux puternic de energie ne va patrunde fiinta tot asa cum exista posibilitatea sa obtinem un raspuns clar de la fiintele extraterestre pe care, cei mai evoluati, pot chiar sa le vada.

Cei care doresc sa obtina legatura la un nivel mai avansat cu nava pe care si-au ales-o in acest exercitiu, pot folosi protocoalele CE-5, elaborate si detaliate de dr. Steven Greer. In acest scop, puteti accesa adresa www.etletstalk.org

Precizari importante:

a) data activarii (21 dec.) poate să NU coincidă cu data producerii evenimentului asteptat.
b) data activarii (21 dec.) poate să NU coincidă cu momentul debarcarii civilizatiilor extraterestre.
c) data activarii (21 dec.) poate să NU coincidă cu momentul declansarii evenimentelor cu impact negativ in plan fizic asupra planetei (schimbarea polaritatii, cutremure, aparitia a doi sori pe cer etc) dintre care, unele, pot fi simple fabulatii.

Informatii suplimentare privind perioada 12-21 dec. 2012:

* Pe data de 12 dec. (cu 9 zile inainte de momentul incheierii ciclului cosmic) se va dechide portalul 12.12.12, portalul despre a carui importanta si scop s-a mai vorbit in numeroase comunicari. El va aduce energiile care vor ajuta fiintele umane sa-si definitiveze pregatirea si transformarile interioare pentru ascensionare.

* Data de 12 dec. va fi o zi foarte indicata pentru ca oamenii sa se alature oricaror grupuri care se vor forma in vederea meditatiei comune din 21 dec., orele 13.11 (ora Romaniei) sau 11.11 am. GMT, momentul producerii Solstitiului.

* Pe data de 12 dec., asteroidul cu nr. 4179 (Nota AIM: NU este deloc vorba de Nibiru, ci despre asteroidul Toutatis), va trece foarte aproape de Pamant, fara a declansa insa evenimente catastrofice pe planeta noastra. Puteti gasi referiri la acesta, la adresa:

http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/12/09/big-asteroid-4179-toutatis-flyby-on-december-12-2012/

* Perioada de timp intre 12 decembrie si 21 decembrie va fi intervalul rezervat pregatirilor finale pentru ascensionare, data de 17 dec. reprezentand momentul producerii valorii maxime a undei trecerii prin punctul zero, asa cum puteti observa pe diagrama de mai jos:

* Pe data de 18 dec., ca in fiecare an, Soarele nostru fizic va face conjunctie cu Soarele Central Galactic. 
In acel moment, o unda puternica de energie de la Soarele Central va ajunge pe Pamant, pe care-l va baleia timp de cateva zile. In acest an, acesta va fi doar un preludiu al valorii maxime a fluxului energetic care se va manifesta pe 21 dec. 

Despre intervalul 17 - 21 dec. Puteti afla detalii accesand adresa:

http://beforeitsnews.com/2012/2012/12/cern-lhc-largest-ever-experiment-coincides-with-mayan-end-date-2440756.html

Comunicatorii afirma ca este posibil ca fortele intunecate sa faca, in aceasta perioada, o ultima incercare de a zadarnici Ascensiunea din 21 dec. Suntem asigurati ca aceasta incercare disperata va fi anihilata inainte de a se produce.

Daca analizati cu atentie harta astrologica privind perioada de pana in 21 dec., inclusiv, veti putea observa o configuratie yod (?) indreptata de la Saturn, la 9 grade Scorpion, Venus, la 9 grade Sagetator si Pluto, la 9 grade Capricorn, spre Jupiter, la 9 grade Gemeni. 

Aceasta configuratie poate fi interpretata astfel: Venus care este in conjunctie cu Antares, se opune lui Jupiter, care este in conjunctie cu Aldebaran. Axa Aldebaran-Antares este un filament plecat din interiorul sursei de Lumina Galactica, si semnifica incheierea definitiva a razboaielor si spiritului razboinic, la nivelul Galaxiei noastre, sfarsitul dualitatii si victoria finala a Luminii Divine, in galaxie. 

Coroborat cu pozitiile ocupate de Venus si Jupiter, se poate spune ca acesta este un semn foarte bun pentru planeta noastra, pe 21 decembrie.

SURSA: COBRA (http://2012portal.blogspot.com)

http://roaim.net.tf

EVENIMENTE ! - COMFIRMARE A PROFETIILOR - 6, 12 DECEMBRIE 2012


12 decembrie 2012

Aceste sunete ciudate au fost auzite pe 8 decembrie 2012 în localitatea Bayonne din New Jersey (SUA)... Conform unor martori, sunetele se aseamănă cu cele produse de o navă care se află în spaţiul aerian de deasupra oraşului, şi care se pregăteşte să aterizeze. Cu toate acestea, nu se poate vedea nimic de genul acesta... poate pentru că navele sunt protejate vizual de un "scut" specific care le face invizibile? Sau este oare vorba despre efecte sonore "de scenă" în cadrul unor "repetiţii" pentru un "eveniment" viitor? Locuitorii din oraş sunt deja obişnuiţi cu aceste sunete ciudate care se pot auzi aici deja de câteva săptămâni. 



6 decembrie 2012

Tolec de la Consiliul Andromeda anunţă public participarea sa într-o serie de interviuri radio internaţionale, în care el va vorbi despre temele de interes general legate de 21 decembrie 2012 şi de transformările planetei noastre şi a oamenilor în viitorul apropiat. Până acum şi-a anunţat participarea în Argentina, Belgia, Chile, Croaţia, Grecia, Ungaria, Italia, Japonia, Olanda şi Australia (singura ţară în care interviul va fi transmis direct în limba engleză, fără translator). Tolec invită pe cei care deţin sau operează un post de radio (fie şi pe internet) într-o limbă locală (alta decât engleza) şi care doresc să găzduiască un astfel de interviu, să îl contacteze în mod direct în contul TolecFromDakote de la YouTube folosindu-şi propriul cont YouTube pentru a-i trimite invitaţia printr-un mesaj transmis cu butonul "Send Message" (din propriul cont YouTube). Singurele zile în care el NU va fi deloc disponibil vor fi 24, 25, 26 decembrie 2012. 

Sursa: aim.net16.net

Viata intre doua lumi si 21 Decembrie 2012




 Motto: “Viata e prea scurta ca sa fi altcineva” (Autor necunoscut)

Traim intre doua lumi: una “reala”, cat se poate de tangibila si usor perceptibila si alta spirituala “imaginara” in care regasim personaje si entitati care nu pot fi percepute de ochiul uman sau de aparatele de masura ale savantilor.

Si mai exista bineînțeles si Liberul Arbitru. Cel care te indreapta catre una dintre ele, catre alta sau uneori catre amandoua. El, liberul arbitru este de cele mai multe ori responsabil de ceea ce ni se intampla bun sau rau in viata. El este cel care trebuie invatat sa urmeze calea cea dreapta. Sau macar cea care este cel mai aproape de a fi cea dreapta pentru fiecare persoana in parte.

Sunt oameni care aleg una dintre lumi si traiesc acolo. Sunt oameni care aleg ambele lumi si sunt si foarte putini nefericiti care crezand ca aleg calea lor, de fapt nu aleg nimic, penduland intre cele doua sau mai rau, creandu-si lumea proprie. De multe ori acestia nu sfarsesc bine.
Am spus ca exista lumea “reala”, tangibila, cea concreta, in care exista dualitate bine-rau, prieteni si mai putini prieteni, probleme si fericiri, servicii, facturi, reusite sau esecuri profesionale sau personale. Este acea lume pe care o vedem cu totii de fiecare data cand deschidem ochii dimineata, ne dam jos din pat si iesim din casa. O cunoastem cu totii. Nu este greu sa o pierdem in peisaj pentru ca de cele mai multe ori ea este peisajul.

Dar pe langa aceasta, mai exista ceva: acea lume spirituala asa numita de catre unii “imaginara”: in care regasim ingeri, personaje de legenda, personaje pozitive si personaje negative. Stiti de asemenea la ce anume ma refer. Este o lume frumoasa, plina de iubire si culoare. O lume in care fiecare stie ca este important pentru el si pentru Creatie. O lume in care exista de asemenea si personaje bune, dar si rele, unde de multe ori Binele, Lumina inving, uneori cu sacrificii. Unele mai mari, altele mai mici. Dar spre deosebire de lumea reala, aceasta este Lumea Luminii. Lumea in care Lumina este stapana peste tot si toate.
Acum, ca am identificat aceste doua lumi, vine si intrebarea logica: “Eu in ce lume (sa) traiesc?”


Asta e o decizie personala a fiecaruia. Unora lumea 3D, “reala” li se potriveste perfect, ca o manusa. Sunt persoane perfect ancorate in realitatea cotidiana, unii dintre ei sunt persoane „de succes” atat in viata personala cat si in cea profesionala. Altii nu sunt atat de deosebiti, dar au o structura a personalitatii care ii indeamna sa astepte cu maxima incredere si entuziasm fiecare descoperire a cercetatorilor fie ei britanici sau nu, convinsi fiind ca acolo este ADEVARUL pe care il asteptau de cand s-au nascut. Asta in situatia in care si-au pus vreodata intrebari de genul acesta…

Cei care nu-si gasesc locul in lumea prezentata mai sus, satui de ceea ce se intampla, au avut o varianta de rezerva: sa caute un loc in care sa se integreze. Un loc, o lume, care sa fie asemenea lor: visatori, buni, calzi, iubitori si increzatori in Bine. Si astfel au descoperit ca mai exista ceva dincolo de lumea asa cum este ea dictata de societate: lumea numita de societate ca fiind “imaginara”. Si au ales sa se mute acolo. Au ales ca ACEASTA este LUMEA LOR ADEVARATA.

Acum… ce sa faca societatea cu toti acestia? Sa incerce sa restrictioneze cat mai mult accesul in aceasta lume “noua”, nu? He he he “Lumea Noua”. A mai fost acum cateva sute de ani o Lume noua plina de bucurii si bogatii, va amintiti? Din pacate a fost contaminata de Raul venit din Lumea Veche (Europa). Dar asta e o alta poveste…


Revenind la societate si la ceea ce face ea in aceasta privinta (ingradirea accesului a cat mai multi oameni in Lumea Noua) unele dintre lucruri sunt destul de evidente, altele fiind ceva mai… subtile ca sa le spun asa. Pe scurt: daca nu faci parte din societatea actuala, moderna, incepi sa fi usor usor impins la o parte si marginalizat. Cum? Din pacate unii dintre noi am simtit pe propriile piei remarci, (prima data prietenesti) de genul “Hai mai, fii serios/a! Tu chiar crezi in lucrurile astea?” Daca am insistat, eticheta nu a intarziat sa apara. Si scrie mare pe ea: “CIUDAT/A”. Mie personal nu-mi pasa de treburile astea, dar unii sunt mult mai sensibili la “gura lumii”, revenind in cele din urma inapoi la Lumea Veche (“reala”). Si astfel, societatea moderna a reusit sa-si pastreze prizonierul care avusese chef de trezire in cap ;) 

Ceea ce nu este acceptat de catre societate si Lumea Veche in general, este faptul ca ambele lumi sunt reale. Si mai mult decat atat, ele sunt interconectate intre ele intr-o masura mult mare decat au descoperit cu aparate de masura oamenii de stiinta sau sunt dispusi sa recunoasca. Si totusi, energiile exista, influenta lor in viata oamenilor fiind evidenta. Reiki exista, atacurile energetice exista, vindecarile spectaculoase exista de asemenea. Si totusi existenta tuturor acestor elemente componente ale Lumii Noi nu sunt acceptate si recunoscute in mod „oficial”. Poate doar cateva dintre ele sa fie cat de cat recunoscute, cu toate ca, conform logicii si regulilor societatii 3D, daca toate elementele componente ale unui intreg exista, atunci acel intreg exista si el. Sic! Uite iar 2 unitati de masura care masoara merele cu perele ;) Dar societatea a generat dogme a caror singura menire este exact de a pastra oamenii prizonierii sai. Fara oameni, societatea nu mai poate exista, si din pacate societatea a prins un fel de constiinta care efectiv incearca sa se protejeze pe sine cu orice mijloace. Instinct de autoaparare.

Vreau sa spun ceva in acest moment: Sa traiesti DOAR in Lumea Noua (cea “ireala”) nu este posibil 100% in acest moment, decat bineinteles daca nu esti retras pe undeva pe un varf de munte din Tibet sau mai stiu eu unde, lucru putin probabil daca citesti aceste randuri tehnoredactate la calculator si apoi trimise prin Internet.


Astfel ca ramane varianta de compromis: cea in care traiesti in Lumea Noua “incognito”, din motive destul de evidente. Deci mai ramane varianta de compromis, aceea a coabitării intre cele doua Lumi, deoarece DEOCAMDATA asta trebuie făcut. Nu te poti rupe definitiv de Lumea Veche pentru ca ai nevoie de toate cele trebuincioase pentru a supravietui fizic pe aceasta planeta. Dar nu vrei nici sa fi inrolat la normele actuale ale societatii, mai ales acum dupa ce ai ridicat putin cortina si ai vazut cate ceva, deci singura ta sansa este sa stai cu un picior intr-o Lume si cu celalalt in cealalta Lume. Urat, nu? Nu prea e deontologic, dar… e sanatos.

Viata intre doua lumi este de cele mai multe ori obositoare si plina de neprevazut, o viata in care incerci sa pastrezi echilibrul intre Lumi, de multe ori facand compromisuri. Dar daca vreti parerea mea, este o viata FRUMOASA si plina de SATISFACTII pe termen lung. Este drept, nu ai „satisfactia” faptului ca ti-ai indeplinit targhetul si nu mai tipa seful la tine, dar in schimb ai satisfactia ca ai facut CEVA BUN si IMPORTANT pentru tine si pentru oameni. Pentru o fiinta intrupata la fel ca tine, fratele tau daca vrei, care nu a avut sansa sau timpul sa se trezeasca mai devreme. Dar STII ca si el ar fi facut acelasi lucru pentru tine daca rolurile ar fi fost inversate.


21 Decembrie 2012

Ce legatura are aceasta data cu cele doua Lumi? Pai are… Acum, ca am identificat cele doua Lumi, pot vorbi si despre 21 Decembrie. Cele doua Lumi coexista deja de ceva timp. Dar ce se va intampla peste 6 zile? Doar Bunul Dumnezeu, Creatorul stie cu exactitate ce va fi. Cel mai probabil este ca la modul concret, fizic, nu se va intampla nimic. Adica pentru cei din Lumea veche 3D, nu se va intampla nimic. Pentru ceilalti… Eh, pentru ceilalti este cu o cu totul alta discutie. 21 Decembrie va reprezenta data oficiala in care spiritualistii vor iesi la Lumina. 21 Decembrie reprezintă si un simbol dar si O POARTA. O poarta catre alte orizonturi, catre Lumina pentru cei care vor sa faca parte din Lumina. Nivelul energetic va creste, astfel încât cei care-si doresc evadarea din Lumea veche 3D o vor putea face acum mult mai usor. Este greu de explicat, dar peste 6 zile oamenii par a se afla la un moment de cumpana. Fiecare va face alegerile pe care le va crede potrivite. Unii vor prefera sa ramana in Lumea 3D. Altii vor vrea sa plece de acolo si astfel cele 2 Lumi vor coexista in paralel o buna perioada de timp. Si astfel, la un anumit nivel cred ca se poate vorbi de o scindare a societatii. O scindare pe care sper din tot sufletul, Societatea (ca entitate colectiva) sa o accepte cat mai repede si mai usor nefacand uz de instinctul ei de autoaparare. Pana la urma totusi, Lumea Noua este de fapt cea care este cea ADEVARATA. Iar Societatea stie asta.

Am scris mult, ma uit acum in urma si vad ca am scris destul de mult. Probabil ca multi s-au pierdut pe parcurs. Nu-i problema, fiecare primeste atat cat ii este permis sa primeasca. Nici mai mult, nici mai putin. O sa inchei totusi cu o scurta intrebare pentru cei, putini cred, care au ajuns cu cititul pana aici:

„Tu in ce lume traiesti?”

Namaste!


Autor: Bogdan Catalin
Sursa: www.evolutiespirituala.ro