sâmbătă, 8 decembrie 2012

OZN, METEORIT, RACHETA PAMANTEANA SAU MARTIANA SURPRINSA PE MARTE


Pe cerul martian a fost surprinsa de catre Mars Rover Spirit o imagine care intruchipeaza o forma ascutita ce zboara. Din pacate imaginea nu are o claritate foarte buna, dar pare a fi o racheta sau aeronava sau poate un avion secret.

Intrebarea este ce cauta acolo o racheta, sa zicem? Cine trage in cine? 

Dupa parerea mea, seama destul de bine cu o racheta pamanteana. Se pun o serie de intrebari legitime: 
Ce cauta acolo o racheta pamanteana? In cine trage? Cum au ajuns acolo pamatenii? Asta inseamna ca poseda tehnologia necesara si si-au construit deja nave spatiale? 

Voi ce parere aveti?


Sursa: www.youtube.com

REACTII FOARTE CIUDATE ALE SOARELUI IN TIMP CE PRIN APROPIEREA LUI TRECE O FORMA DE LUMINA CIUDATA

NASA a inregistrat o forma de lumina ciudata in timp ce trecea prin apropierea Soarelui, parand ca il supravegheaza, in intervalul 25 noiembrie 2012 - 1 decembrie 2012.

De fiecare data cand aceasta forma vine in apropierea Soarelui, acesta pare ca se agita si improasca cu CME in directia formei luminoase, parand  ca vrea sa il respinga.

Ce sa fie oare aceasta forma de lumina? Trucaj, o planeta, o stea, un OZN , un inger? Voi ce parere aveti?






Sursa: www.youtube.com

LECTIE DE VIATA: Povestea emotionanta a celor doi leoparzi care au respectat legea naturii! Motivul pentru care NU au mancat puiul de antilopa:


Cei doi leoparzi au respectat prima lege a naturii.


 Povestea emotionanta a celor doi leoparzi care au respectat legea naturii! Motivul pentru care NU au mancat puiul de antilopa:
Aceasta este: "Nu ucide daca nu iti este foame!"
Cei doi leoparzi erau sub observatia unui grup de cercetatori de cand au plecat de la mama lor, acestia fiind in varsta de 18 luni fiecare.
"Cei doi pui de leopard se plimbau linistiti prin savana, cand se jucau cand stateau intinsi pe jos. Au dat peste un grup de antilope care au luat-o la fuga, mai putin un pui care nu si-a dat seama de ce se intampla, asa ca a ramas pe loc", spune unul dintre cercetatori.
Cei doi leoparzi au prins usor puiul si, desi toata lumea se astepta sa il devoreze, acestia nu i-au afacut nimic.
"Nu le era foame asa ca nu au omorat puiul de antilopa. Au stat putin pe langa el dupa care au plecat fara sa ii faca nimic", a spus mirat unul dintre cercetatori!

Sursa: www.sport.ro

COMENTARIU SFATUITOAREA:
Acesti leoparzi se numesc animale, iar multi, foarte multi dintre semenii nostri se cheama oameni. Oare asa sa fie? Aceste fiinte nemaipomenite ne-au dat o lectie de viata deosebita: daca nu ai nevoie, de ce sa ucizi sau, in cazul nostru, de ce sa agonisesti fara rost stricand balanta si echilibrul naturii? De ce sa iti insusesti bunuri, daca nu ai nevoie? Doar pentru ati satisface dorinta nesanatoasa umana de a DOBANDI? Eu cred ca acesti leoparzi au dat dovada de mult mai multa ''omenie" decat multi dintre semenii nostri.

CELE 3 ZILE DE INTUNERIC, 21 DECEMBRIE 2012 SI CE VA FI DUPA - MESAJ SFATUITOAREA

Cu totii ne gandim ce se va intampla pe 21 decembrie 20121, inainte si dupa . Vor fi cele 3 zile de intuneric? Va veni Apocalipsa si ce anume au vrut sa ne transmita proorocii?
Iata doar cateva intrebari care mi-au fost puse in ultimul timp de foarte multi oameni pe mail si sincer, si eu mi le-am pus. Din pacate pana acum nu am avut un raspuns sigur la aceste intrebari. Acum i-am intrebat pe dragii mei Ingerasi si spre uimirea mea mi-au dat raspunsurile foarte clar.
In randurile urmatoare, voi scrie ceea ce mi-au transmis ei.

CELE 3 ZILE DE INTUNERIC
Cele 3 zile de intuneric nu vor fi. Ele au fost prorocite, deoarece se astepta ca partea negativa sa foloseasca o masinarie care sa creeze o intunecare a Soarelui totala. Din fericire pentru noi, acest fenomen a putut fi indepartat, cu ajutorul Ingerilor Luminii, care au stricat acea masinarie. Fenomenul pe care l-ati vazut in videoclipul cu intunercarea soarelui din preajma alinierii planetelor din 3 decembrie 2012 postat pe blog, a fost o repetitie, o pregatire acestui fenomen pregatit pentru cele 3 zile de intuneric.
NU VOR MAI FI CELE 3  ZILE DE INTUNERIC!

21 DECEMBRIE 2012
Exact pe 21 decembrie 2012  nu se va intampla nimic spectaculos. Transformarile esentiale pentru omenire au inceput cu mult inainte si vor tine inca multa vreme de acum incolo. Pe 21 decembrie se va deschide doar un portal esential energetic, care va accelera transformarile ulterioare. Vor fi multi care vor zice: " Aha, inca o prostie a trecut! Vedeti ca nu s-a intamplat nimic! Ce v-am spus noi!"
Pentru ei si pentru multi altii, am un singur mesaj:
NU VA GRABITI CU APRECIERILE! NU INTELEGETI DESPRE CE ESTE VORBA!
Daca privim o zi din viata noastra, nu vom putea vedea schimbarile. Daca vom face o privire de ansamblu asupra unei perioade ceva mai lungi, sa zicem 6 luni, atunci lucrurile vor sta altfel. Schimbarile survenite in acea perioada vor uimi pana si pe cei mai pesimisti. Vorbim de schimbari in toate domeniile sociale, politice, personale si de mediu.
Tocmai datorita acestui fapt s-a ales 21.12.2012 ca data de referinta pentru MAREA TRANSFORMARE care va veni. Dupa aceasta data, schimbarile se vor accelera.

CE SE INTAMPLA DUPA 21 DECEMBRIE 2012
Se zice ca vor veni fenomene meteorologice si planetare extreme. Asa va fi! Planeta noastra se schimba si ea odata cu noi. De asemenea Soare se afla si el intr-o mare schimbare, schimbare care influenteaza foarte mult planeta noastra. Toate aceste schimbari vor duce la intensificarea cutremurelor, a furtunilor, a eruptiilor vulcanice, o distorsiune a campului magnetic al Pamantului, schimbarea climei si in general tot ceea ce tine de planeta noastra.
 Dar toate, este posibil sa fie amplificate de fortele raului. Este stiut ca ei detin anumite masinarii sau arme, cum doriti sa le ziceti, care pot crea, intensifica si modifica aceste fenomene naturale.
Unui prooroc i se arata, atunci cand primeste permisiunea de a avea o viziune, un fenomen. Nu i se spune ca este natural sau artificial. El doar il vede. De aceea au aparut atatea predictii catastrofice. Daca sunt artificiale, atunci exista posibilitatea de a fi preintampinate.
Deci, dragii mei, sa ne unim gandurile si simtirile si sa nutrim doar iubire si sentimente pozitive, pentru ca energiile care ne inconjoara sa fie benefice si astfel vom putea lupta impotriva raului, astfel vom putea sa ne ferim palneta de multe fenomene catastrofice.

Schimbarile in plan social si politic vor fi foarte mari si poate, in momentul de fata nimeni nu poate sa le perceapa in totalitate. Ceea ce pot eu sa spun, fara sa ma tem ca voi dezvalui partii negative ceea ce va fi si ei vor putea sa contracareze aceste schimbari pozitive, este ca dupa o perioada, pe care nu pot sa o anticipez cat va fi de mare,  RAUL VA DISPAREA, SE VA INSTALA DREPTATEA SI IUBIREA! Acesta perioada de timp nu va fi extrem de lunga, ci este vorba de cativa ani, dar ani care vor fi foarte grei pentru unii si usori pentru altii. De ce? Pentru ca odata cu 21.12.2012, se va vedea clar unii oameni au evoluat si au trecut de bariera care le-a fost impusa de partea negativa. Acesti oameni au spart si multi dintre ei vor sparge in continuare aceasta bariera. Ma refer la toate blocajele existentiale si dobandite de oameni.
Ce reprezinta de fapt acesta evolutie si transcedere? Vom avea acces la cat mai mult din creierul nostru, din ce in ce mai multe zone vor putea fi accesate de cat mai multi oameni. Este vorba despre capacitati extrasenzoriale si paranormale extraordinare si nu ma refer doar la telekinezie, premonitie, bioenergie, telepatie si ceea ce noi cunoastem acum .Creierul nostru este capabil de mult mai multe minuni inimaginabile in momentul de fata!
Acesti oameni dezvoltati, vor duce o lupta aceraba impotriva partii raului, impreuna cu toata armata de ingeri si ghizi spirituali.Vor lupta pentru a atrage de partea binelui cat mai multi oameni, de a-i ajuta sa sparga bariera de care am vorbit si de a-i ajuta sa evolueze, acolo unde le este harazit.
Multi oameni vor intelege si vor lupta sa isi sparga barierele si vor intelege timpurile in care traim. Din pacate vor fi si multi care nu vor intelege nimic si vor continua sa traiasca dupa vechile tipare. Ce se va intampla cu ei nu este tocmai placut. Toate greutatile pe care le traiesc acum sunt nimic fata de ceea ce va urma si toate vor sfarsi prin disparitia lor.
Veti vedea cum usor, usor, toti cei care s-au cocotat in functii de conducere si nu aveau ce sa caute acolo, vor disparea in diferite moduri, din ce in ce mai uimitoare si ciudate si vor fi inlocuiti de oameni care au fost haraziti de insusi Dumnezeu Tatal nostru al tuturor. Sunt oameni care s-au trezit sau care sunt in curs de terezire si acum isi cauta locul; si incearca sa inteleaga ce se intampla cu ei. Sunt oameni puri si curati, pentru care iubirea, curajul, adevarul si chiar patriotismul sunt calitati omensti peste care nu se poate trece.
Acesti oamnei dezvoltati vor putea sa materializeze gandurile, fara efort. Acesta este marele secret, marea realizare a acestei transformari. Ei vor putea sa vada in oameni sa le afle gandurile fara efort.
De aceea am spus ca pentru unii va fi mult mai usor de trait in vremurile care vor urma, decat pentru altii. Ei vor duce lupta de ai ajuta pe cati mai multi sa evolueze si sa renunte la materialismul nenatural impus in mintile  si in sufletele oamenilor de partea negativa.

ROMANIA IN MAREA SCHIMBARE
Romania va fi oarecum ferita de multe catastrofe, dar in viitorul imediat trebuie sa ne asteptam la o inrautatire a situatiei economice si nationale. Dusmanii tarii si credeti-ma ca nu folosesc degeaba aceste cuvinte, vor  reusi sa ne aduca tara in situatia de " praf si pulbere". Acest lucru se va intamp!. Nu stiu exact ce inseamna aceste cuvinte si sincer nici nu vreau sa aflu. Asa mi-au fost transmise, asa vi le transmit.Este posibil sa apara chiar si o pierdere de teritoriu. Ceea ce se va intampla este karmic. Nu va speriati, ci incercati sa o luati ca atare. Asa trebuie sa se intample, pentru ca noi ca popor si ca tara nu trebuie sa mai prezentam interes pentru ce se va intampla pe plan mondial. Acolo din pacate, evenimentele vor fi dramatice. Se poate ca in curand sa inceapa un razboi devastator, care va schimba soarta omenirii. De acea noi trebuie sa nu mai prezentam interes. Pentru a nu fi implicati in acest razboi catastrofal, pentru a avea timp sa ne organizam si sa ne revenim si sa devenim un stindard pentru restul lumii de a o ajuta sa se vindece si sa se schimbe in bine.

Scriu aceste randuri fara urma de pizma sau orgoliu, credeti-ma. Sper sa intelegeti fenomenul si sa creeze in voi acele sentimente care sa va ajute sa evoluati si sa intelegeti fiecare in parte care este misunea voastra personala, pentru ca daca fiecare din noi ne indeplinim misiunea divina personala, atunci putem spera ca si misiunea tarii noastre va fi indeplinita.

DUMEZEU SA NE BINECUVANTEZE PE NOI PE TOTI SI SA NE AJUTE SA NE INDEPLINIM FIECARE MISIUNEA CU CARE AM FOST HARAZITI DE TATAL NOSTRU CERESC!

Articol primit si scris de Sfatuitoarea

ATENTIE CE ALEGETI MAINE!


Despre alegeri am tot vorbit in ultimii ani si nu prea mai sunt multe de spus. Cine este cu adevarat interesat de opinia noastra ii invitam sa studieze articolele: „ ... cateva idei despre politica din Romania si Maine sa votati capul si cu in inima.
La fel de interesant ca si alegerile este referendumul care se va desfasura doar in cateva zone (nu intelegem de ce, deoarece este vorba de interesul national strategic, iar o eventuala poluare a zonei ar avea implicatii nu numai regionale ci si nationale si transfrontaliere), un referendum legat de exploatarea de la Rosia Montana si legat de exploatarea gazelor de sist.
In ceea ce priveste gazele de sist, desi se fac prospectari in multe zone din Moldova (Barlad, Tecuci si in alte parti) referendumul se va desfasura doar in orasul Mangalia. Mai multe detalii aici.
Intrebarea de la referendumul din Jud Alba legat de exploatarea miniera suna exact ca in reclama aia perversa de la Gold Corporation : "Sunteţi de acord cu repornirea mineritului în zona Munţilor Apuseni şi a exploatării de la Roşia Montană?" ... caci oamenii de acolo vor si ei sa munceasca saracii ... la Gold Corporation binenteles! Pare a fi o intrebare capcana, iar daca cetatenii spun da atunci pot interpreta la modul pervers ca oricine poate exploata acolo (Gold Corporation fiind principala candidata), iar daca cetatenii spun nu, atunci se va justifica faptul ca nu se investeste acolo deoarece nu vor cetatenii. Nemernicii astia nu stiu cum sa mai faca sa duca tara asta de rapa. 
Pe langa faptul ca BNR nu incurajeaza expoatarea aurului de acolo (BNR fiind prin Mugur Isarescu la comanda Comisiei Trilaterale si a Clubului de la Roma) nedorind sa-si mareasca rezerva de aur peste limita impusa (de cei din afara - fiind astfel evidenta dorinta de monopol asupra rezervelor de aur la nivel mondial a elitei oculte recesive), am aflat ca nici administratiile locale nu permit o altfel de activitate economica decat cea miniera in zona, oamenii de acolo fiind astfel condamanati si fortati sa cerseasca mila ... Desi daca ai pamant si practici permacultura, poti trai din rodul pamantului fara a fi scalvul muncii. De asemenea turismul traditional poate functiona ... Iar daca nu se poate si nu se poate altfel, atunci Statul Roman cu miliardele imprumutate de la FMI sa investeasca in aceasta MINA DE AUR la propriu si la figurat, sa scoata de 100 de ori mai mult si fara graba si cu atentie la mediu si cu tehnologii de ultima ora!!!!
Desi nu ne place intotdeauna de Moise Guran de la TVR 1 am gasit o analiza foarte buna si curajoasa facuta de acesta legata de Rosia Montana, pe vremea cand era la TVR 2 (fiind astfel contra celor de la TVR1 care au promovat la greu GC), o critica scurta si la obiect, prin care se demasca strategia perversa de marketing folosita de GC.

Moise Guran despre Rosia Montana in Ora de business

Parerea noastra despre Rosia Montana o gasiti in articolele de aici si aici. (unde gasiti si niste documentare foarte bine realizate pe acest subiect).
Un alt articol excelent legat de Rosia Monatana gasiti aici.
Despre gazele de sist am vorbit la prezentarea documentarului GasLand si acestea reprezentand o alta crima ecologica si un jaf la scara nationala efectuata de gasca lui Rockefeller in acest domeniu, reprezentata de corporatia transnationala CHEVRON, cu ajutorul politicienilor nostrii tradatori. Stim sigur ca daca USL va castiga alegerile toate aceste proiecte vor redemara in tromba ...
Asadar continuati sa-i votati pe infectii care ne-au vlaguit natia timp de 23 de ani (PSD, PNL, PDL, UDMR) si dupa voi potopul.
In completare va mai prezentam un documentar despre Rosia Montana :


De asemenea va invitam sa vedeti o emisiune din 2009 (dar la fel de actuala si astazi) despre miza aurului Romaniei.
Conspiratia tacerii - Miza aurului (Romaniei)


Documentar despre mineritul aurului in Costa Rica 
(e bine de stiut pentru ce va urma la noi si sa intelegeti ca suntem atacati si manipulati prin aceleasi strategii abjecte de marketing si tratati ca orice alta tara bananiera de pe pamantul asta, considerandu-ne pe toti o natie de imbecili).


Ca sa vedeti ce o sa urmeze si la Rosia Montana urmariti acest scurt reportaj:
Imagini apocaliptice în judeţul Alba, la exploatarea minieră Roşia Poieni 


ASADAR, SINGURA SOLUTIE ...PROPRIA EVOLUTIE si Non Participarea, Non Violenta la sistem!
Sursa: fymaaa.blogspot.ro

CREAREA OMULUI


Fiinte umane extrem de avansate care au trait mii de ani in urma, ADN neidentificat in genomul uman, cronici antice ce povestesc desre interventiile divine pe Pamant…
Oamenii au evoluat cu adevarat din maimuta sau inteligenta noastra este rezultatul unui proiect nelumesc..?
Din ce sunt facuti umanoizii? De ce evoluam, crestem si gandim intr-un mod anume?
Nu exista explicatii pentru fiintele umane – nu ar trebui sa existe pe aceasta planeta. Stiinta si intreaga istorie, inclusiv arheologia, sunt in cautare de raspunsuri.
- V-a trebui sa ne “abandonam” ideii ca extraterestrii au avut de a face cu evolutia noastra, ne spune G. Tsoukalos, editor al Legendary Times Magazin. Omeni de stiinta din intreaga lume cred ca, in trecut, am fost vizitati de catre fiinte extraterestre.
Si daca ar fi adevarat, au contribuit extraterestrii antici la crearea istoriei omenirii iar o eventuala dovada a unui contact extraterestru ne-ar putea ajuta sa rezolvam misterele care se afla in spatele Creatiei Omului?
ORIGINILE OMULUI
40 de km la nord de Johannesburg se afla pesterile calcaroase Malapa. Aici, in luna august 2008, paleoantropologul Lee Berger si fiul sau Matew de 9 ani descopera numeroase resturi umane vechi de 2 mln. de ani, inclusiv acele a unei femei adulte si a unui copil care se presupune ca sunt mama si fiul. Dimensiunile si forma oaselor indica ca acesti indivizi mergeau in pozitie verticala iar mainile lor apareau ca niste maini moderne.
- In ultimele decenii oamenii de stiinta au scos la suprafata resturile de mai mult de 20 de tipuri diferite de stramosi ai omului – cunoscuti ca umanoizi.
Dispunem deci de o ampla colectie de fosile de umanoizi primitivi si cred ca ideea care naste din aceste descoperiri ne arata clar ca, mult inainte de a se naste Homo Sapiens, in lume au coexistat diferite specii de humanoizi, ne spune curatorul de antropologie Ian Tattersall.
- In prezent ne este destul de greu sa credem in asa o teorie pentru faptul ca pe Terra exista mai mult de 7 miliarde de fiinte umane care provin dintr-o singura specie, explica Craig Stanford, profesor de antropologie la Universitatea din California de Sud. Dar au fost timpuri, sute si sute de mii de ani in urma, in care puteau fi intalnite doua sau chiar trei specii de umanoizi care locuiau in acelasi timp in aceiasi zona.
Multi dintre savantii conventionali sustin ca umanoizii sau evoluat aproape 6 mln de ani in urma dintr-un stramos-maimuta prin intermediul procesului numit ” selectie naturala”.
Aceasta teorie a evolutiei, dupa cum stim cu totii, a fost dezvaluita pentru prima data de catre antropologul englez Charles Darwin intr-o carte din 1859 intitulata “ORIGINEA SPECIILOR”.
Potrivit acestuia, evolutia datorata selectiei naturale este un proces pe termen lung in care indivizii mai bine adaptati la mediu se reproduc cu mai multa usurinta.
- Aceasta teorie afirma ca organismele care sunt caracterizate prin trasaturi precum mutatia, explica astrofiziciana Fiorella Terenzi, sunt avantajate in lupta pentru reproducere. Prin urmare, mutatia permite organismului de a supravietui si de a transmite acea trasatura distinctiva generatiei urmatoare.
Darwin presupunea ca, cu timpul, umanoizii care merg pe doua picioare incep sa foloseasca mainile pentru a construi unelte. Acest fapt ii face mai inteligenti apoi, circa 200.000 de ani in urma, umanoizii primitivi evoluiaza intr-o specie numita Homo Sapiens – omul modern. Insa multi savanti pun in discutie descoperirile lui Darwin.
- Nu exista delfini care construiesc masini sau elefanti care construiesc case, spune Nick Redfern, autorul lucrarii “The Real Man in Black”. Este un fapt banal dar este adevarat ca niciunul dintre aceste animale nu a evoluat la nivelul omului. Intrebarea este: De ce s-a intamplat? De ce ar trebui sa fim atat de speciali?
- Utilizarea uneltelor a inceput 7 milioane de ani dupa ce primii oameni au invatat sa mearga in pozitie verticala. Iar creerul a inceput sa se dezvolte intr-un mod exponential doar in ultima suta de miii de ani. Pe parcursul evolutiei umane fiecare dintre aceste momente importante este separat de milioane de ani unul de altul – postura verticala de utilizarea uneltelor iar aceasta din urma de dezvoltarea creerului. Darwin a gresit, spune Craig Stanford, profesor de antropologie la universitatea din California de Sud, pentru ca in acele timpuri nu putea cunoaste cronologia evenimentelor.
In anul 1967 zoologul britanic D. Morris contesteaza teoriile lui Darwin despre evolutia omului intr-o carte numita “Maimuta goala” in care scrie ca, nu exista motiv pentru care omul ar fi unica specie goala pe pamant, fara blana. Această carte clasică il prezentâ pe Om nu ca pe un înger căzut, ci ca pe o maimuţă înălţată, care dovedeşte un simţ al umorului, o energie şi o imaginaţie remarcabile, dar care nu este altceva decât un animal aflat în pericolul de a uita de unde a plecat.
Desigur inca mai pastram o anumita cantitate de par pe corp dar intr-un numar foarte redus si acesta, probabil, ne-a fost transmis cu mult timp inainte de Homo Sapiens, poate chiar in momentul cand primii umanoizi bipezi au iesit din paduri… Mutandu-se cu traiul in savanele africane dispuneau de mai mult soare si, prin urmare, de radiatii termice majore.
Sa pui intrebarea de ce am pierdut parul de pe corp intr-un loc precum Europa de Nord, e ca si cum ai intreba cine s-a nascut primul – oul sau gaina? L-am pierdut pentru ca am inceput sa ne imbracam ca sa ne protejam de frig sau existau alti factori care au cauzat acesta pierdere? Poate ca femeilor nu li se pareau atractivi indivizii parosi si ii alegeau ca pereche pe acei care aveau mai putin par. In realitate nu este posibil de a raspunde la aceasta intrebare.
- Daca am vrea sa ne alaturam in totalitate ideii selectiei naturale, ne spune G. Tsoukalos (Legendary Times Magazin), nu ar fi oare lipsit de logica sa credem ca am pierdut brusc blana si am devenit goi in mod subit? Nu are niciun sens pentru ca, imediat dupa ce ne-am lipsit de blana care ne acoperea corpul, am fost nevoiti sa imbracam alte blanuri ca sa ne aparam de frig.
Altfel riscam sa inghetam, sa murim… Prin urmare, nu are sens sa gandim ca am pierdut blana pentru a supravietui si a deveni mai puternici dupa cum ne sugereaza teoria evolutiei.
Daca teoria lui Darwin despre selectia naturala nu are nimic de a face cu nasterea speciei inteligente si fara par Homo Sapiens, care ar fi cauza aparitiei acesteia? Tranzitia de la Humanoizi la fiinte umane moderne ar putea fi rezultatul unui proiect al unei lumi necunoscute, precum cred teoreticienii extraterestrilor antici?
Alfred Russel Wallace, un coleg al lui Darwin a numit aceasta tranzitie Evolutia Inteligenta. Darwin credea ca creerul uman a fost, precum alte trasaturi specifice, rezultatul unei selectii naturale dar Wallace nu intelegea cum aceasta ar fi fost posibila. El observa ca modul in care fiintele umane gandesc, facultatile lor intelectuale sunt, in sens calitativ, foarte diferite de toate acele ce le-au precedat.
Si nu reusea sa inteleaga in ce mod acest decalaj enorm putea fi completat prin selectia naturala. Atunci a formulat o alta explicatie privitor la selectie – aparitia la om a abilitatilor cognitive moderne. Deci alegerea lui cade pe o explicatie spirituala.
- Alfred credea ca in spatele oricarei forme de viata pe Pamant se ascunde un spirit creativ, explica D. Childress, autor al “Technology of The Gods”,si ca acesta ar fi intreprins actiuni de trei ori pe planeta noastra. Prima data pentru a crea viata, pornind de la meteria anorganica. A doua oara pentru a inzestra animalele cu constiinta si a treia oara pentru a oferi fiintelor umane abilitatile pe care le avem in prezent.
Insa, spre deosebire de Chiarles Darwin, Russel nu credea ca selectia a fost cazuala ci ca toate aceste schimbari au avut la baza o inteligenta creativa. Vazand ca restul fiintelor nu s-a schimbat in mod esential, nu ar fi trebuit sa ne schimbam nici noi. Aceasta ne sugereaza ca este posibil ca ceva “sa fi mers” impotriva naturii ceea ce ar insemna ca cineva a manipulat-o.
- Nu exista explicatii pentru fiintele umane, nu ar trebui sa se afle pe aceasta planeta, ne spune Philip Imbrogno, astronom si scriitor al Files from the Edge. Unica justificare pentru schimbarile si evolutia pe care am suportat-o in comparatie cu stramosii nostri din clasa primatelor este o sursa extraterestra, cu exceptia cazului in care dorim sa includem pe Dumnezeu in ecuatie… Si cine stie cine erau Zeii..?
- Charles Darwin ar putea sa se intoarca in mormant, spune George Noory, conducator radiofonic Coast to Coast AM. Este intr-adevar posibil ca rasa umana sa provina dintr-o interventie extraterestra?
Evoluzia rasei umane moderne a fost intr-adevar declansata de catre o fiinta extraterestra dupa cum cred teoreticienii astronautilor antici? Daca este adevarat, exista o dovada tangibila?
Unii dintre savanti cred ca raspunsul se afla in interiorul creerului uman.
Cercetatorii Universitatii de medicina publica rezultatele unui studiu care afirma ca “sofisticarea creerului” uman se datoreaza unui “eveniment special”. Acestia declara ca inteligenta rasei umane nu este doar rezultatul evolutiei si ca, circa 50 mii de ani in urma, génele oamenilor primitivi au suportat o serie intreaga de schimbari radicale intr-un timp relativ scurt, numit de catre unii dintre savanti “Big-Bang al creerului uman”.
- In realitate nimeni nu stie cum de au reusit umanoizii sa se dezvolte si sa evolueze atat de rapid, explica astronomul si scriitorul P. Imbrogno. Nu cred ca acest fapt a avut loc pe cale naturala.
- E foarte clar ca intreaga functie intelectiva moderna este “o achizitie recenta a rasei umane”, ne spune I. Tattersall, nu este o imbunatatire calitativa a ceea ce faceam anterior – este un tip nou de manipulare a informatiilor mentale.
- Nici una dintre creaturile existente pe Pamant nu a avut o transformare evolutiva asemanatoare. Acesta este motivul pentru care o numesc “big brian” sau “Big-Bang al creerului”, adauga Linda Moulton Howe, jurnalist investigativ la Earthfiles.
- Lumea vorbeste despre “veriga lipsa” in evolutia omului, spune Nick Redfern. Unde sau care este legatura intre clasa primatelor, a maimutelor, a gorilelor si fiinta in stare sa elaboreze arme atomice si sa efectueze calatorii in spatiul cosmic?
- Daca ne gandim la originea omului vedem ca, 50 de mii de ani in urma, ne aflam dintr-o data intr-un punct al evolutiei absolut necunoscut tuturor celorlalte creaturi ale Terrei – ne-am transformat in umanoizi, explica P. Coppens.
Dar care a fost scanteia care a stimulat inteligenta umana? Sa fi fost o mutatia genetica provocata de catre procesul evolutiv al selectiei naturale dupa cum sustin multi dintre savanti conventionali? Sau a fost o mutatie genetica generata de catre fiinte extraterestre cu mult mai superioare dupa cum sustin teoreticienii astronautilor antici?
Se presupune ca in unii dintre stramosii nostri a aparut brusc una sau mai multe géne care ne-a creat abilitatea de a reprezenta in mod simbolic fie obiectele inconjuratoare fie acele abstracte. Cimpanzeul, spre exemlu, nu are aceasta capacitate chiar daca incercam sa-l invatam limbajul…
Homo Sapiens care apare in Africa incepe sa se comporte in mod simbolic si sa manipulee informatiile in mintea sa intr-un fel in care predecesorii lui nu au facut-o niciodata. Descompune lumea ce-l inconjoara intr-un glosar de simboluri discrete si le imbina pentru a crea lumi noi.
- Foarte mult timp in urma, pe planeta Pamant au sosit extraterestrii. Si-au dat seama ca era plina de diverse forme de viata si ca cea mai avansata era reprezentata de un stramos al omului.
Au colectat ADN-ul acestuia si au schimbat informatiile de baza, spune Erich Von Daniken, autor al multor lucrari precum “Extraterestrii se vor intoarce” (vezi articolele precedente). Acum, cand celula a fost modificata, ramanea doar sa fie plantata in uterul unei femele de aceiasi specie, care ar fi nascut 9 luni mai tarziu.
Insa, din cauza mutatiei, totul ar fi fost diferit pentru ca aceasta a fost executata in mod artificial de catre extraterestri.
S-ar putea ca, printre modificarile genetice pe care fiintele umane le-au suportat, exista una care solicita descarcarea unui softwear ce avea functia de a diferentia partile creerului pentru a garanta crearea de catre societatea umana a uneltelor, a focului si a organizarii sociale, si ca acea specie particulara de umanoizi sa devina precum suntem noi in prezent.
- Daca speciile extratereste ar fi putut calatori prin spatiu interstelar, am fi putut observa o tehnologie similara a ADN-ului recombinant, ne spune Lyle Armstrong, cercetator al celulelor staminale pe langa Institutul de genetica umana din Newcastle. Desigur aceasta ar fi posibil doar daca ar avea o compozitie genetica asemanatoare a celei umane. Dar e suficient sa detina cunostinte despre chimie si fizica. In acest caz, ar fi putut cu siguranta sa manipuleze ADN-ul nostru.
Daca extraterestrii creaza fiinta umana, alterand genetica organismului stramosilor nostri, este posibil ca diversitatea speciilor din clasa umanoizilor primitivi sa fie rezultatul experientelor efectuate in incercarea de a crea o fiinta inteligenta pe Pamant, dupa cum sustin teoreticienii astronautilor antici?
- Aceasta este una dintre intrebarile cele mai importante la care nu exista un raspuns. In documentele stravechi nu se spune ca facem parte dintr-un experiment social ci ca ni s-a facut un “dar” din partea Zeilor – “intelectul” pe care noi trebuie sa-l utilizam si, prin urmare, este posibil sa facem parte dintr-un experiment ce vizeaza inteligenta, ne spune G. Tsoukalos.
S-ar putea sa fie chiar si un joc asemanator acelor dintr-un Reality Show in care intreaga specie umana este urmarita de extraterestri antici, sincronizati pe acest canal de circa 50 de mii de ani…FOX P2 este o géna care a fost gasita in nucleotidele noastre si ne distinge in totalitate de orice alt animal. Savantii afirma ca aceasta géna este unica responsabila de limbajul omului.
Nu exista nici o alta dovada a originei acesteia sau a faptului ca ar putut fi o mutatie ce provine din lumea animala. Nici o alta dovada nu a aparut din nimic si fara sa aiba o oarecare origine. Prin urmare: Este posibil ca aceasta géna sa ne fi fost donata sau transplantata de catre extraterestri in trecutul indepartat? Raspunsul meu este in mod absolut afirmativ.
- Anume extraterestrii antici din numeroaselor asezaminte stravechi de pe Pamant au fost acei care si-au dorit ca fiintele umane sa poata comunica intre ele la un nivel mult mai sofisticat? – se intreaba L. Moulton Howe. Cred ca aceasta intrebare ii perturbeaza cel mai mult pe acei care incearca sa inteleaga cine suntem si ce anume ne uneste cu extraterestrii care ar fi putut manipula ADN-ul uman pe parcursul a milioane si milioane de ani.
Este oare posibil ca dovezile contributiei extraterestrilor la evoluarea inteligentei umane sa se afle in codul nostru genetic, precum sustin teoreticienii astronautilor antici?

MASONII CONDUC ROMANIA DIN 1990


Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoni.
Din cele opt guverne care s-au succedat în România dupa evenimentele din decembrie 1989 (fara a le lua în calcul interimatele), cel putin cinci au fost conduse în mod cert de prim-ministri a caror apartenenta la francmasonerie este confirmata.
Petre Roman a condus primele doua guverne postdecembriste. Mason de nivel înalt, intens sustinut de Marele Orient al Frantei si de lojile italiene, Petre Roman participa activ în septembrie 1990 la întâlnirile cu Marele Suveran al masoneriei italiene, Elvio Schubba.Un document inedit, publicat în 1990, demonstreaza apartenenta sa la masonerie. Este vorba despre o scrisoare care îi poarta semnatura, alaturi de mentiunea strictsecret, adresata ca de la frate la frate, ambasadorului României la Cairo, Ion Angelescu.
“Sunteti autorizat, scrie Petre Roman, ca imediat dupa primirea la presedintele Mubarak, sa îl asistati la ceremonia afilierii în loja Memphis-Misraim din Cairo pe trimisul nostru, fratele Gelu Voican, adept al Ordinului nostru cu gradul de Cavaler Kadosh, în Loja de Rit scotian, rectificat si acceptat în care ati primit Lumina”
Fratele Gelu Voican la care face referire ordinul lui Roman este nimeni altul decât Gelu Voican Voiculescu. Acesta ocupa pe atunci functia de viceprim-ministru, adica era adjunctul lui Roman. Deputatul Vasile Matei a dezvaluit ulterior, în februarie 1998, ca Petre Roman si Adrian Nastase (ministru de externe în al doilea guvern Roman) nu fac parte din aceeasi loja masonica, dar sunt amândoi francmasoni.
Din 1998 pâna în 1999, România are un alt prim-ministru mason, dar provenit de pe o alta filiera: Radu Vasile. Dupa ce se converteste peste noapte la catolicism si intra în masoneria italiana, Radu Vasile are o ascensiune subita. Se remarca prin mai multe “performante” în premiera în România.
Spre exemplu, este primul român care ocupa o pozitie de conducere în organismele europene, devenind vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.O alta premiera a premierului Radu Vasile este vizita Papei în România. Relatiile sale cu lojile italiene si cu Opus Dei (serviciu secret din interiorul Bisericii Catolice) îl fac sa sustina curentul masonic ecumenist din cadrul Bisericii si sa intermedieze, în mai 1999, prima vizita realizata de un Suveran pontif într-o tara ortodoxa, dupa schisma religioasa din anul 1054.
Cu aceasta ocazie, Patriarhia Româna primeste de la Opus Dei o donatie în valoare de 200.000 de dolari pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Relatiile sale de înalt nivel cu masoneria italiana fac sa fie si primul român primit în audienta privata de Papa Ioan Paul al II-lea (care si el a fost mason), nu o data, ci chiar de patru ori.
De altfel, Radu Vasile este cel care a tradus în limba româna Biografia Papei Ioan Paul al II-lea.Între 1999 si 2000 Guvernul României este condus de un alt mason recunoscut, Mugur Isarescu. Într-un mod inexplicabil pentru cei care nu cunosc apartenenta sa la masonerie, Mugur Isarescu este de 17 lungi ani guvernator al Bancii Nationale a României, pozitie pe care a ramas în ciuda schimbarilor de pe scena politica româneasca.
Putini stiu faptul ca Mugur Isarescu a fost mentinut pe aceasta pozitie la presiunile unor organisme financiare mondiale, care au amenintat ca îsi retrag împrumuturile acordate României, de fiecare data când s-a pus problema schimbarii din functie alui Isarescu.Explicatia acestei sustineri trebuie cautata în perioada cât acesta a lucrat la Institutul de Economie Mondiala din Bucuresti.
Datorita acestei pozitii, Isarescu mergea deseori în SUA înca dinainte de 1989. Acolo a fost racolat de Consiliul pentru Relatii Externe (Council of Foreign Relations) care avea nevoie sa-si implanteze în România un om pe care sa se poata baza. Dupa evenimentele din decembrie 1989 Isarescu a fost imediat activat.
A petrecut o scurta perioada ca reprezentant comercial al României la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator pe viata al Bancii Nationale. Misiunea sa era sa se asigure ca România va face împrumuturi înrobitoare, care sa o faca dependenta de organismele financiare internationale: Banca Mondiala, Banca Europeana deInvestitii, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si Fondul MonetarInternational. Si-o îndeplineste peste asteptarile stapânilor sai.
Dintr-o tara care în decembrie 1989 nu avea deloc datorii, România avea în iulie 2008 datorii externe declarate de 45,364 miliarde de euro. Putini stiu si ca Mugur Isarescu este membru al gruparii masonice care face jocurile în economia mondiala – Comisia Trilaterala.
De altfel, Isarescu a avut grija sa se înconjoare la BNR de multi masoni. Cel mai evident exemplu este cel al lui George Virgil Stoenescu, membru în Consiliul de administratie al Bancii Nationale, dar si Mare Secretar General al Consiliului de grad 33 al Ritului Scotian din România.
Este deja de notorietate faptul ca Adrian Nastase, prim-ministru al României între 2000 si 2004 este mason de grad 33, cavaler de Malta si face parte din Clubul Rotary. Într-un interviu din anii ’90, Adrian Nastase vorbeste despre faptul ca este cavaler de Malta, lucru pe care îl mentioneaza si în CV-ul postat pe site-ul Parlamentului.
Eugen Ovidiu Chirovici, fostul Mare Maestru al Marii Loji Nationale, a fost consilier pe probleme economice în cabinetul lui Adrian Nastase.La fel stau lucrurile si cu liberalul fost prim-ministru, Calin Popescu Tariceanu. Se stie ca acesta este fiul adoptiv al masonului Dan Amedeo Lazarescu, desemnat în 1990 Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Rit Scotian Antic si Acceptat al României.
Teoria neimplicarii masoneriei în politica este un basm de adormit copiii, daca tinem cont doar de faptul ca Dan Amedeo Lazarescu este unul dintre cei care au reînfiintat Partidului National Liberal dupa 1989 si a detinut functia de vicepresedinte al PNL timp de sapte ani.
Pe vremea când Tariceanu era ministru al industriei si comertului în guvernul Ciorbea, l-a ales ca PR pe un coleg de masonerie, Corneliu Visoianu, conducatorul Marii Loji a României.La rândul lui, Corneliu Visoianu este foarte bun prieten si partener de afaceri cu Bogdan Buzoianu, mason în Loja Alpina din Elvetia si Pro Mare Maestru în Marea Lojaa României, unul dintre “baietii destepti” din afacerile cu energie electrica, patron la Energy Holding si protejat al premierului Tariceanu.
Valeriu Stoica, vicepresedinte al PNL pâna în 2001 si presedinte PNL în perioada 2001-2002, a declarat, de altfel, ca Tariceanu este membru al Marii Loji a României si ca a încercat sa îi racoleze pe toti liderii PNL în aceasta grupare.
Theodor Stolojan, premier al României în perioada 1991-1992, povesteste ca a fost curtat de Marea Loja a României, din care face parte Tariceanu:”Îmi amintesc ca acest domn Visoianu a venit la mine si mi-a propus sa intru într-o loja masonica. I-am zis sa ma lase în pace cu prostiile”.
Putin probabil ca Stolojan sa fi refuzat totusi pactul cu masoneria, fie ea a lui Chirovici, fie a lui Visoianu. Cert este ca în perioada cât a fost prim-ministru s-a remarcat prin eforturile de a distruge economia româneasca alaturi de guvernatorul Bancii Nationale, masonul Mugur Isarescu. Dealtfel, Stolojan a fost ulterior angajat la Banca Mondiala.
Despre Nicolae Vacaroiu, prim-ministru între 1992 si 1996 nu se stie sigur daca este sau nu mason insa in 2007, el a fost utilizat de fratii de loja pentru a-l înlocui pe Traian Basescu, suspendat temporar din functia de presedinte al tarii de 322 (numarul lojei Skull&Bones) de parlamentari.
Numarul a fost fixat si ales de Viorel Hrebenciuc. Initial earu mai mult de 322 de parlamentari pe lista, insa acesta a taiat de pe lista pana “s-a ales” numerul simbolic masonic de 322 (vezi pe Google). Francmasoneria nu si-a plasat degeaba oamenii în aceasta pozitie cheie.
Primul-ministru are privilegiul de a alege membrii guvernului. Consecinta imediata a acestei manevre a fost ca prim-ministrii masoni si-au ales echipa din rândul propriilor colegi de loja. Aceasta a facut ca în toate guvernele sa existe cel putin doi, trei sau chiar mai multi ministri, despre care se stie cu certitudine ca sunt masoni.
La o privire de ansamblu asupra guvernelor românesti de dupa ’89 se observa chiar ca anumite nume se repeta. Lipsa de persoane pregatite si dispuse sa conduca un minister? Nicidecum. Deloc întâmplator, cei care apar în mod repetat pe posturile de ministri sunt exact cei care fac parte din francmasonerie.
Unul dintre “veterani” este Sorin Frunzaverde. Într-o emisiune difuzata de Realitatea TV, el a recunoscut ca este mason. Aceasta l-a facut de nelipsit în majoritatea guvernelor masonice de dupa ’89: ministru al Mediului în Guvernul Ciorbea, ministru al Turismului în Guvernul Radu Vasile si de doua ori ministru al Apararii în Guvernele Isarescu si Tariceanu. Apoi, când nu a mai fost ministru, Sorin Frunzaverde a primit o calduta pozitie de deputat în Parlamentul României si mai nou este europarlamentar.
Masonul Victor Babiuc apare si el constant în guvernele postdecembriste, când la un minister, când la altul. Ministru de Justitie în al doilea guvern Roman, ministru de Interne în Guvernul Stolojan, ministru al Reformei în 1998, de trei ori ministru al Apararii în Guvernele Ciorbea, Isarescu si Radu Vasile.
Ca si Frunzaverde, cât nu a fost ministru a fost deputat, iar din 2005 a fost numit presedinte al Camerei de Comert si Industrie a României, pozitie pe care a ocupat-o pâna în 2007. Despre apartenenta lui la masonerie s-a discutat si în Camera Deputatilor în 1998.
Sursa: piatza.net

Lăcomia va distruge Pământul şi va lăsa în urmă pustiu !


Preşedintele Statelor Unite ale Americii, 
Abraham Lincoln (1809-1865), 
a făcut oferta, în anul 1854, ca statul să cumpere o mare parte din teritoriul indian, iar poporului indian i-a fost promisă o rezervaţie. La această ofertă a primit un răspuns din partea căpeteniei Seatle. Această scrisoare se numără printre cele mai frumoase şi mai profunde gânduri care au fost rostite vreodată despre mediul înconjurător al omului. Scrisoarea este trimisă tuturor ţărilor lumii, cu prilejul Zilei mondiale a Mediului, 5 iunie, de către UNEP, iar oraşul SEATLE şi-a primit numele după această căpetenie.

"Când marele şef Alb din Washington îşi trimite glasul că doreşte să cumpere pământul nostru - ne cere prea mult. 

Cum se poate vinde ceva. sau cumpăra cerul şi căldura pământului? Aşa ceva ne este cu totul străin. Noi nu suntem proprietarii prospeţimii aerului şi limpezimii apei.
Fiecare părticică a acestui pământ e sfânt pentru poporul meu. 
Fiecare ac strălucitor de pin, fiecare bob de nisip din vadul râului, fiecare mică negură din întunecimea pădurii, sunt sfinte în gândurile şi viaţa poporului meu, suntem parte a pământului şi el e parte din noi. 
Ierburile mirositoare ne sunt surori. Cerbul, armăsarul, vulturul cel mare - ne sunt fraţi. Culmile stâncoase, păşunile suculente, trupul învelit în căldură al poney-ului şi omul, toate aparţin aceleiaşi familii.
Această apă strălucitoare ce curge prin torente şi râuri, nu este numai apă, ci şi sângele strămoşilor noştri. 
Dacă vă vindem pământul, trebuie să ştiţi că e sfânt. Că fiecare reflectare din lacul limpede vorbeşte despre întâmplări şi amintiri din viaţa poporului meu. Murmurul apei - e glasul tatălui-tatălui meu. Râurile ne sunt fraţi, ne sting setea. Râurile poartă canoele noastre. Ne hrănesc copiii. 
Dacă vă vindem pământul, trebuie să vă amintiţi şi să învăţaţi copiii voştri că râurile sunt fraţii noştri şi ai voştri. De aceea va trebui să oferiţi râului bunătatea pe care nu aţi oferit-o fratelui.
Ştim că omul alb nu ne înţelege. Pentru el un pământ e la fel ca şi oricare altul. Faţă de pământul-mamă şi fratele-cer se poartă ca faţă de lucruri care se pot cumpăra, prăda, vinde ca vitele sau podoabă strălucitoare. 

Lăcomia lui va distruge pământul şi va lăsa în urmă pustiu.

Nu ştiu. Modul nostru de viaţă se deosebeşte de al vostru. Numai privind la oraşele voastre, pe omul roşu îl dor ochii. În oraşele omului alb nu există un colţişor de linişte. Nu există loc în care să se audă deschiderea frunzelor primăvara sau tremuratul aripii musculiţei.
Cea mai mare comoară a omului roşu este aerul.

Omul alb parcă nici nu observă aerul pe care îl respiră. Ca unul care e de multă vreme muribund - e imun la duhoare. 

Dacă vă vindem pământul trebuie să vă amintiţi că aerul ne este preţios. 
Că aerul îşi împarte spiritul cu întreaga viaţă pe care o întreţine. Vîntul care i-a dat bunicului meu primul suflu va primi şi ultima lui răsuflare. 
Dacă vă vindem pământul trebuie să-l păziţi ca pe ceva sfânt. Ca pe un loc în care şi omul alb va putea să inspire aerul îndulcit cu mireasma florilor.

Vom examina oferta voastră de a ne cumpăra pământul. 
Dacă vom decide să fim de acord, vă vom pretinde să îndepliniţi următoarea condiţie: Omul alb va trebui să se poarte faţă de animalele acestui pământ, ca faţă de fraţii săi.
Ce este omul, fără animale ? 

Dacă animalele ar dispărea omul ar muri de marea însingurare a spiritului. Tot ceea ce li se întâmplă animalelor, curând i se va întâmpla şi omului.

În lume totul se leagă. 
Va trebui să vă învăţaţi copiii că sub tălpile lor este cenuşa strămoşilor noştri. Pentru ca să respectaţi pământul, le veţi spune că pământul lor este bogat prin viaţa străbunilor noştri. 


Va trebui să vă învăţaţi copiii, aşa cum îi învăţăm noi pe ai noştri, că pământul ne e mamă. Ce păţeşte pământul, păţesc şi copiii lui.
Dacă omul scuipă pe pământ, se scuipă pe sine însuşi. 
Pământul nu aparţine omului. 

Omul aparţine pământului."


Unul dintre participanţii la lupta de la Little Bighorn 1656  în care trupele federale ale arogantului general Custer au fost distruse până la ultimul soldat – una dintre căpeteniile neamului Sioux. Ursul-Care-Stă-în-Picioare. vorbeşte despre pământ, în cartea "Pământul vulturului colorat"

"Indianul Lacota (ramură a Siouxşilor sau Dacota – în traducere „uniţi” n.t.) îşi iubea pământul şi toate vietăţile de pe Pământ şi, cu cât înainta în vârstă, dragostea lui creştea.

Cei bătrâni iubeau pământul în adevăratul înţeles al cuvîntului şi se culcau pe el sau se rezemau de câte-o piatră, cu sentimentul că se află în îmbrăţişarea caldă şi 
protectoare a mamei.

Acesta era un leac pentru corp şi cei bătrâni s-ar fi descălţat cu plăcere şi ar fi mers desculţi pe pământul pe care-l considerau sfânt. Wigwamurile (corturile) lor au fost ridicate pe pământ iar altarele clădite din pământ.
Păsările se odihneau pe pământ, iar pământul a fost locul care găzduia tot ceea ce se năştea, trăia şi creştea pe el. Pământul dădea alinare şi putere, însemna vindecare şi puritate. 

Când bătrânii se aşează sau se întind pe pământ, pot cugeta mai bine şi simţi mai profund lucrurile; pot vedea mai clar tainele vieţii şi să se apropie de alte forme de viaţă, unificându-se cu ele…
Bătrânii Lacota au fost înţelepţi. Ei ştiau că dacă omul se desparte de natură, inima lui se pietrifică.
Ştiau că nepăsarea faţă de tot ceea ce creşte şi trăieşte pe Pământ se transformă în nepăsarea generală faţă de oameni. De aceea îi ţineau pe tineri aproape de aceste influenţe care îmblânzesc esenţa omului."



surse

http://adevarul2012.blogspot.ro