joi, 1 noiembrie 2012

Piramidele din Gizeh prevestesc evenimentele din anul 2012


Există foarte multe teorii referitoare la ceea ce se va întâmpla spre sfârşitul anului 2012. Puţini sunt cei care cred că Apocalipsa poate să bată la uşile omenirii, cei mai mulţi ignorând cu desăvârşire “semnele” nu foarte evidente ale unui viitor incert.
Punctul de depart în demonstrarea unei supoziții interesante despre fatidica data de21 decembrie 2012 îl constituie construcția piramidelor din Egipt. Dacă acestea ar fi fost construite pentru a celebra o viitoare aliniere a planetelor? Dacă cei care le-au construit au vrut să ne avertizeze asupra viitorului? Dar hai să vedem ceea ce se va întâmpla cu cele trei planete ale sistemului nostru solar (Mercur, Venus şi Saturn) în data de 3 decembrie 2012. Ele se vor aliniata în aşa fel încât vor coincide cu așezarea celor trei piramide din platoul Gizeh. Interesant, nu? Doar cu 18 zile înaintea misterioasei date (21.12.2012) aceste trei planete se aliniază exact la fel după cum sunt construite cele trei piramide. Acest fapt poate să fie observat cu ajutorului unui program de astronomie (de exemplu Stelarium).
Trebuie menționat faptul că aceasta convergență planetară se petrece la fiecare 2737 de ani, dar la fiecare ciclu planetele sunt poziționate altfel. Însă aceeaşi convergență, precum cea din data de 3.12.2012., s-a mai petrecut doar acum 28.000 de ani.
În acest fel putem spune că piramidele au fost construite cu un singur scop, fie a celebra acest eveniment fie a ne avertiza de ceea ce va urma.
După cum se poate observa din imaginea alăturată, toate planetele sistemului nostru solar sunt aliniate în aşa fel încât imaginea globală aseamănă cu un ceas. Oare ce poate indica acest ceas planetar? Răspunsul rămâne neidentificat până în prezent.
imagine3 Piramidele din Gizeh prevestesc evenimentele din anul 2012
Iată cum va arăta cerul în Gizeh pe data de 3 decembrie 2012, chiar cu o oră înainte de răsăritul Soarelui.

imagine2 Piramidele din Gizeh prevestesc evenimentele din anul 2012
Asemănarea convergentei planetare este indubitabila.

imagine1 Piramidele din Gizeh prevestesc evenimentele din anul 2012
Secretele pierdute ale cunoașterii absolute
În cazul în care piramidele au fost construite pentru a anunța această convergență planetară care se întâmplă o dată la 2737 de ani, de ce nu există şi alte structuri monolitice care să indice viitoare convergente planetare? De ce piramidele sunt ele diferite? Probabil că acest eveniment este unul de cotitură dramatică în ceea ce va însemna viitorul umanității sau chiar a sistemului nostru solar.
Povestea creației în Biblie a fost scrisă pentru a îl face pe om să înţeleagă adevărul absolut. Cu toate acestea el a fost deformat şi puţini mai au acces la absolut. Devine din ce în ce mai limpede faptul că poveştile masonice pentru fiecare nivel al cunoaşterii nu au nicio legătură cu Dumnezeu ci cu ştiinţa, cu aşezarea planetelor din sistemul nostru solar, mai precis Soarele, Luna şi Pământul. Aceasta este adevăratacheie a lui Hiram, la care au acces doar iniţiaţii. Poveştile din Biblie despre “Facere“, cel puţin în primele cinci cărţi, au foarte puţin legătura cu Dumnezeu. Ele prezintă anumite secrete ale cunoaşterii ancestrale care a fost pierdută cu milenii în urmă. Povestea lui Moise oferă indicii fabuloase în citirea şi înțelegerea celor cinci cărţi. Legendele maya cât şi cele aztece şi ele oferă anumite chei pentru înţelegerea Bibliei. Este fascinant cum cunoaşterea veche a fost împărţită câte puţin în fiecare civilizaţie antică, dar despre această poveste vom reveni într-un material următor.
O altă coincidență extraordinară care se va produce tot în data de 3 decembrie 2012 are în vedere poziţia planetei Marte care se potrivește perfect cu locul în care a fost construită Piramida Roşie. În acest fel convergență cuprinde acum 4 planete care sunt reflectate de cele 4 piramide. Oare este o coincidenţă faptul că Marte (planeta roşie) corespunde matematic cu Piramida Roşie?
Abia acum putem să afirmăm că așezarea piramidelor de la Gizeh poartă mai multe mesaje secrete pentru omenire. Sistemul nostru solar este reprezentat de Marea Piramidă, timpul de piramidă a doua, lumina de piramidă a treia, iar semnificaţia Piramidei Roşii rămâne neidentificată până în prezent. Şi dacă fiecare piramidă reprezintă o planetă, ele fiind 11 la număr, atunci mai rămân doar 10 şi noi ştim ca sistemul nostru solar are doar 9 planete care orbitează în jurul Soarelui. Mai rămâne una lipsa care poate să fie deja descoperită Planeta X sau Nibiru?
Numerele misterioase ascunse în structura piramidelor
Pentru că cei care au construit aceste monumente antice nu au ştiut de ce fel de calendare o să folosească oamenii, au ascuns în dimensiunile piramidelor nişte cifre misterioase:3, 9 şi 18. Astfel:
  • 3 zile*24ore*60minute = 4320 * 60 secunde = 259,200
  • 9 zile*24ore *60 minute = 12,960 * 60 secunde = 777,600
  • 18zile*24ore*60minute = 25,920 * 60 secunde = 1,555,200
Dar ce înseamnă aceste numere? Totul se rezuma la fizică şi construcția Pământului. Undeva prin anul 720 î. Hr. anul pe Pământ avea doar 360 de zile, ceva s-a întâmplat, iar consecinţă directă a fost adăugarea a încă 5 zile în anul calendaristic. Acesta este un adevăr veritabil pe care îl cunoşteau mayaşii, egiptenii sau chiar chinezii.
  • 4320 / 360 este egal cu 12 în timp ce 259200/360 este egal cu 720.
  • 12960 / 360 este egal cu 36 în timp ce 777600/360 este egal cu 2160.
  • 25920 este egal cu 72 în timp ce 1555200/360 este egal cu 4320
Dar hai să vedem ceea ce înseamnă aceste numere:
25,920 de ani reprezintă cifra care reprezintă un ciclu de progresie a Echinocţiului, momentul în care se va produce aliniamentul galactic prevăzut pentru data de 21.12.2012. Omul respira în medie de 18 ori pe minut, echivalentul a 25920 ori pe zi. Durata medie sau “ideală” a vieţii umane este de 72 de ani are aceleaşi număr de zile : 25.920. 25920 reprezintă numărul anilor dintr-un an platonic complex, adică numărul de ani necesari pentru că Soarele să încheie un tur complet al zodiacului. Adică numărul de ani tereştrii ai “Great Cosmic year” : Pământul trebuie să parcurgă cele 12 perioade ( fiecare simbolizând un semn zodiacal) de 2160 de ori, rezultând în total 25.920 ani. Având în vedere că viteza luminii în vid este de 300000 km pe secundă, apoi lumina, în ziua solară, acoperă 25920 milioane de km. Este interesant de notat, de asemenea, faptul că, în revoluţia să în jurul soarelui, viteza pământului este de 30 km pe secundă şi acoperă 2592000 km pe zi. Este sută de ori mai mult decât numărul de ani ai “Great Cosmic year”.
2160 de ani este suma anilor de care are nevoie planeta noastră de a trece de la o constelaţie la alta. În secolul al III-lea î.C., Hiparh şi Aristarh din Samos considerau că Soarele face parte din sistemul planetar. Hipparh prezenta totodată succesiunea echinocţiilor, ceea ce necesită utilizarea astronomiei sferice şi observarea Soarelui într-o constelaţie zodiacală dată. Or, această deplasare dintr-o casă zodiacală în alta necesită 2160 de ani. Hiparh nu a trăit atât de mult timp pentru a realiza acest gen de observaţie astronomică.
72 este rezultatul final al unei ecuaţii al Soarelui, în timp ce 720 este numărul de zile de care are nevoie Marte pentru a completa un ciclu ecliptic în jurul Soarelui.
Aceste cifre sunt extrem de interesante şi se afla într-o armonie perfectă cu tot ceea ce se întâmplă pe Pământ şi chiar în sistemul nostru solar. În acest fel putem spune că piramidele din Gizeh sunt speciale nu doar pentru perfecțiunea cu care sunt construite ci şi datorită faptului că ele sunt mai mult decât un oracol care prevesteşte viitorul. Nimeni nu poate să spună cu adevărat ceea ce se va întâmpla pe data de 21.12.2012, dar cu siguranţă că un fenomen extrem de rar se va produce pentru că altfel el nu era marcat de “constructorii” acestor edificii antice.

SUA URMEAZA SA ATACE IRANUL CU BOMBE ATOMICE !!


Planul secret pe care îl are Statele Unite ale Americii împotriva Iranului a fost elaborat încă din anul 2004. Congresul american a oferit Pentagonului undă verde în atacarea Iranului cu bombe atomice, cât şi convenţionale. Suma alocată pentru un viitor război a fost de 6 miliarde de dolari americani.
Un an mai târziu, în 2005, au fost identificate peste 450 de ţinte suspecte, care urmau să fie atacate atunci când va începe desfăşurarea unui război de amploare. Armata SUA doreşte eliminarea tuturor bazelor militare în care partea iraniană dezvoltă proiectul atomic, sau cel puţin această este “scuza” declanşării viitorului război mondial.
Preşedintele Obama a aprobat în mare parte politică utilizării armelor nucleare în Iran“, scrie Michel Chossudovsky, profesor la Universitatea din Ottawa, în noua sa carte Spre al Treilea Război Mondial: Pericolele unui război nuclear.
Administraţia de la Casa Albă a aprobat utilizarea bombelor nucleare în cazul în care SUA alături de Israel vor ataca Iranul.
Ceea ce se petrece în prezent cu Iranul este o iluzie pe care SUA vrea s-o ofere întregii lumi. America este autorizată să folosească arme atomice de şase ori mai puternice decât cea utilizată la Hiroşima întrucât se doreşte eliminarea programului nuclear care nu există în Iran.” mai susţine Chossudovsky în cartea sa.
Este de observat cum SUA şi-a intensificat transporturile militare spre Israel, aliaţii din NATO, precum şi în ţările învecinate cu Iranul. Iniţial SUA a livrat 500 de bombe BLU-109 în Israel şi apoi bombe termonucleare în Belgia, Germania şi Italia. Turcia, un alt partener al SUA, a fost alimentată cu 90 de bombe B61.
Toate aceste date certifică faptul că după alegerile prezidenţiale, SUA alături de Israel şi aliaţii NATO vor ataca Iranul cu bombe atomice pentru a înlătura pericolul atomic. Este ciudat, nu este aşa?

Meditatia Mondiala, luni, 5 nov. 2012, ora 19

Va invit luni, 5 nov. 2012, ora 18.30, la Hotel Marriot, Bucuresti, la sala de conferinte A, pentru a respira la unison energia iubirii transmisa noua de hathori. La 
Este o meditatie speciala, in acord cu marile transformari prin care trecem. Respirind iubirea, intram in starea non-duala de constiinta, ne expandam granitele energetice si ne conectam cu cosmosul.


Hathorii ne impartasesc de aceasta data calea de a accesa una dintre comorile culturale cele mai deosebite, numita AETHOS, si care reprezinta o banda de frecventa a constiintei ancorate in non-dualitatea pura, adica in structura de baza a intregii existente. Aethosul emite vibratii de lumina.


Muzica transmisa de hathori, prin Tom Kenyon, este o convertire a luminii in sunet, este esenta armonica a aethosului, asa cum se manifesta ea in dimensiunea a zecea.


Meditatia mondiala are scopul de a-i aduce o calitate vibrationala inalta atmosferei Pamintului, grabind, astfel, recunoasterea interconectivitatii noastre, a tuturor fiintelor de pe planeta.


Precizari privind Meditatia mondiala


Daca intentionati sa participati alaturi de noi la Meditatia mondiala, va indemn cu fermitate sa incepeti sa ascultati Meditatia acustica Aethos inainte de ziua de 5 noiembrie. Si asta pentru ca sa aveti experienta cu diversele stari ale mintii pe care meditatia acustica le produce în voi.
Asa cum au mentionat Hathorii, energetica Aethos-ului va fi transmisa tuturor celor care vor participa la Meditatia mondiala, pentru o perioada de douazeci si cinci de ore. În Romania, din 5 noiembrie, ora 01:00, pana în 6 noiembrie, ora 02:00. Asta inseamna ca puteti intra în meditatie si sa va alaturati comunitatii mondiale în orice moment din acel interval de douazeci si cinci de ore.
Meditatia concreta
În timpul meditatiei, va sugeram sa incepeti sa ascultati Meditatia acustica Aethos, timp de treizeci de minute. În aceasta etapa, atentia este concentrata în chakra inimii – în afara de cazul în care simtiti, intuitiv, ca pentru voi ar fi mai bine sa va concentrati atentia în alta chakra.
Dupa ce ascultati Meditatia acustica Aethos, ramaneti în liniste, cu atentia în chakra inimii (sau în alta chakra cu care ati ales sa lucrati). Dupa aproape un minut în care va focalizati atentia în chakra aleasa, imaginati-va ca o parte din voi (adica KA-ul vostru sau „dublul eteric”) se ridica deasupra voastra,indiferent unde va aflati fizic pe Pamant. Imaginati-va si simtiti ca acest eu secundar – care arata exact la fel ca eul fizic – planeaza spre un loc aflat la 95 de kilometri deasupra planetei, în care va prindeti de maini cu toti ceilalti de pe Pamant, care au participat la meditatie.


Depinde de voi cat timp ramaneti în aceasta stare imaginara. Eu as sugera cel putin 5 – 10 minute.Atunci cand mintea va hoinareste – si este foarte probabil ca o va face – doar concentrati-va din nou atentia asupra eului care pluteste la 95 km deasupra Pamantului.


Aceasta unire a mainilor este o reprezentare simbolica a formei-gand pe care noi o numim „interconectivitate
E posibil ca persoana cu care v-ati prins de maini sa se confrunte cu provocari foarte diferite de ale voastre, din cauza locului de pe Pamant în care locuieste si a culturii la care trebuie sa se conformeze. Si totusi, în pofida tuturor acestor diferente, sunteti interconectati.


La acest spatiu vast de interconectivitate se vor alatura taramurile device, spiritele Pamantului, elementalii si miriadele de forme de viata de pe Pamant, precum si Pamantul insusi.
Pentru aceia dintre voi care sunt constienti de numeroase dimensiuni, s-ar putea foarte bine sa simtiti o conectare cu inteligentele intergalactice, precum si cu corpurile cosmice, inclusiv cu Soarele si Soarele Central – gaura neagra ce formeaza centrul galaxiei voastre.
.


Dupa ce incheiati Meditatia mondiala ar fi momentul ideal (pentru cei avansati) sa folositihttp://tomkenyon.com/sfera-tuturor-posibilitatilor, ca sa va energizati orice rezultate personale pe care vreti sa le materializati.


. Daca în timpul meditatiei simtiti foarte multa intensitate, ar fi bine ca dupa aceea sa va odihniti si chiar sa va intindeti, daca e posibil.


Daca sunteti dispusi, puteti intra în mai multe randuri în meditatie si de cate ori doriti, în intervalul de douazeci si cinci de ore. În acest caz, zona voastra de confort va reprezenta ghidul vostru.


Daca sunteti slabiti din cauza toxicitatii personale, lucrati în fiecare zi cu Meditatia acustica Aethos, în primul rand în folosul vostru si în al doilea rand pentru comunitatea mondiala.


Apropo, sunteti bineveniti sa ascultati Meditatia acustica Aethos si sa o folositi ca pe un instrument personal de transformare, chiar daca nu intentionati sa participati la Meditatia mondiala.


Nota importanta: Nu ascultati Meditatia acustica Aethos în situatii care necesita vigilenta, cum ar fi sa conduceti masina sau în timp ce manevrati utilaje.


Nu va planificati sa o ascultati de pe site-ul nostru, în ziua meditatiei. Este necesar sa o descarcati din timp si sa fiti pregatiti.



Tom Kenyon
©2012, Tom Kenyon, toate drepturile rezervate. 
http://www.tomkenyon.com/


Aveti permisiunea sa faceti si sa distribuiti copii ale acestui mesaj, în orice
mass-media doriti, atat timp cat nu nu percepeti bani pentru el, nu ii modificati
continutul în niciun fel, mentionati autorul si includeti acest intreg anunt privind
drepturile de autor. Fisierele audio Meditatia acustica Aethos nu fac parte din acest
mesaj si nu pot fi postate pe niciun alt site. Scopul lor este ca voi doar sa le
ascultati.

Sarea... diamantul ascuns


Într-un basm românesc, o fată de împărat îi spune tatălui ei că-l iubeşte ca sarea-n bucate. O declaraţie ciudată în aparenţă, dar care ascunde un adevăr pe care medicina populară îl ştie demult: sarea este un element esenţial al vieţii. Cu condiţia să fie naturală şi să nu fie folosită în exces

Că mâncarea n-are nici un gust fără ea, se ştie. Dar că sarea este şi un medicament redutabil mai ştie azi cineva? Cu toate astea, nelipsita sare-n bucate este unul dintre cele mai vechi remedii din lume, cuprins în celebre tratate medicale ale Antichităţii, intens studiată apoi de alchimiştii Evului Mediu, apreciată în medicina populară ca leac de căpătâi. Toate acestea, până la începutul secolului XX, când trufia medicamentelor atotvindecătoare au împins-o în uitare. Cine să mai creadă astăzi că praful acesta alb, superprocesat, combinat cu antiaglomeranţi, numit „sare de masă” are proprietăţi vindecătoare? Vindecătoare cu adevărat este doar sarea naturală, sub formă de cristale mari, care era măcinată înainte vreme în casă. O sare care conţine mai mult de 80 de substanţe minerale pe lângă clorura de sodiu şi care are o mulţime de proprietăţi terapeutice. Un vechi tratat medical chinez (Peg-Tzao-Kan-Mu), scris cu 2700 de ani î.e.n., menţiona nu mai puţin de 40 de tipuri de sare, fiecare cu indicaţiile, modul de administrare şi efectele ei specifice. Ei bine, ţăranii români merită să figureze în cartea recordurilor. În medicina noastră populară sunt menţionate peste 100 de utilizări terapeutice şi magice ale sării, care era considerată un adevărat panaceu împotriva spiritelor rele şi a impregnărilor malefice ale obiectelor, locurilor sau fiinţelor. O zonă extraordinară de investigaţie, pe care vă propunem să o cercetăm împreună.

Terapia internă cu sare (toate recomandările privesc exclusiv sarea naturală, grunjoasă, numită şi sare gemă, şi nu sarea „fină” de masă)

Digestie dificilă, constipaţie, subponderalitate - se consumă mâncare condimentată cu sare gemă sau marină, care au un gust mult mai intens. S-a constatat că sarea naturală are un efect mult mai puternic de stimulare a secreţiei de sucuri gastrice şi că este un excelent activator al peristaltismului gastrointestinal, cu condiţia să fie consumată cu moderaţie. De altfel, încă de acum 500 de ani, Paracelsus, celebrul medic şi alchimist al Evului Mediu, observa într-un tratat că digestia şi excreţia sunt mult perturbate de absenţa sării din alimentaţie.
Hipotensiune arterială, aritmie cardiacă - dimineaţa, pe stomacul gol, se administrează un sfert de cuţit de sare marină (aproximativ 0,25 g), care se înghite cu o cană (250 ml) de apă plată. Tratamentul se face vreme de minimum o jumătate de an. Studii recente arată că se obţin rezultate deosebit de bune, cu condiţia ca tratamentul să fie asociat cu o alimentaţie predominant vegetariană.
Osteoporoză, crampe musculare - se vor săra alimentele exclusiv cu sare gemă neiodată, care este foarte bogată în oligoelemente implicate în procesele de asimilaţie a calciului.
Intoxicaţii cu substanţe luate pe cale orală - într-un litru şi jumătate de apă călduţă se pune o lingură de sare şi se amestecă bine. Se bea pe nerăsuflate. Imediat se va produce o senzaţie puternică de vomă. Vom evacua conţinutul stomacului aplecându-ne în faţă, gâdilând cu inelarul şi arătătorul mâinii drepte omuşorul şi presând cu mâna stângă cu putere stomacul. Reflexul vomitiv va apărea imediat.
Tuse persistentă, tuse uscată - se ţin pe limbă cât mai mult timp câteva granule de sare gemă (nu mai mult de un vârf de cuţit). Reacţia de stopare a tusei se va declanşa prin două mecanisme: prin salivaţie, care va deveni mult mai abundentă, şi prin stimularea directă a sistemului nervos central de către papilele gustative.

Contraindicaţii la administrarea internă a sării
Aportul masiv de sare este contraindicat în cazurile de hipertensiune şi tromboză gravă, precum şi în fazele acute ale gastritei hiperacide şi ale ulcerului gastroduodenal.

Tratamente externe cu sare

Calculi renali, colici renale - un săculeţ de pânză plin cu sare gemă se pune pe un calorifer sau pe altă sursă de căldură şi se lasă să se încălzească până la 50-60° C. Se aplică apoi pe zona lombară (şale), unde se ţine vreme de o jumătate de oră.
Ulceraţii pe piele - în două linguri de miere de albine se pune o jumătate de linguriţă de sare şi se amestecă bine, până când se omogenizează. Se aplică apoi acest preparat pe zonele afectate. Rezultatele terapeutice sunt uimitoare, acesta fiind un străvechi remediu, menţionat în tratatele medicale greceşti.
Arsuri de gradul I şi II - pe zona afectată se presară sare grunjoasă din belşug. Aceasta va spori pe moment senzaţia de usturime, dar apoi edemele se vor reduce, iar vindecarea va fi considerabil mai rapidă. Nu se aplică sare pe arsurile grave, cu rană deschisă, întrucât produce o usturime insuportabilă.
Nas înfundat (rinită cronică) - la un pahar de apă caldă se pune o linguriţă de sare gemă sau marină şi se amestecă bine, pentru a se omogeniza. Se pune această apă sărată caldă în palmă şi se trage pe nara stângă şi pe nara dreaptă alternativ, pentru desfundarea căilor nazale. Acest procedeu este bine să se facă în fiecare dimineaţă, pentru drenarea căilor respiratorii, înlăturarea surplusului de mucus şi mărirea acuităţii olfactive.
Dureri de gât (faringită, laringită, amigdalită) - se pun două linguriţe de sare naturală într-un pahar cu apă fierbinte, după care se amestecă bine cu o linguriţă, până când sarea se dizolvă complet. Se face gargară cu acest preparat cât mai fierbinte, lăsând apa sărată să ajungă cât mai mult pe gât. Se reia tratamentul de 2-3 ori pe zi, până la dispariţia completă a afecţiunii.

Băile cu apă sărată

Sunt un remediu tradiţional de medicină populară, care se aplică şi acum în clinici moderne din Austria şi Germania cu un succes extraordinar. Se prepară astfel: la o cadă de apă caldă de aproximativ 150 de litri se pun 2 kg de sare, amestecată în prealabil cu puţină apă fierbinte, pentru a se dizolva mai uşor. Baia durează 20-30 de minute şi este important ca temperatura apei să fie menţinută mereu peste 37°C, pentru ca acţiunea terapeutică să fie maximă. Cercetătorii au observat că aceste băi, care se fac de regulă odată la 3-4 zile, au efectele cele mai puternice în preajma lunii pline (de preferat cu 2-3 zile înainte), când este de altfel recomandat sa fie începute. Iată indicaţiile acestor băi:
Dermatozele infecţioase - se fac băi parţiale, înmuind doar segmentul afectat timp de 15 minute în apă sărată caldă, pregătită prin punerea a 7 linguri de sare la litru. Pielea nu se şterge imediat după baie, ci doar se tamponează puţin şi se lasă să se usuce. Acest remediu este excelent în tratarea infecţiilor bacteriene şi micotice (produse de ciuperci parazite).
Reumatismul - se fac de 2 ori pe săptămână băi complete cu apă sărată fierbinte. Cele mai eficiente sunt băile cu sare marină, dar efecte foarte bune s-au obţinut şi cu sarea de mină cu cristale mari.
Cistitele, infecţiile urinare - se fac băi complete sau băi de şezut cu apă ceva mai sărată: 5 linguri de sare la litru. Baia va fi făcută în fiecare seară, până la vindecarea afecţiunii, iar apa trebuie să fie cât mai fierbinte, însă nu insuportabilă. Imediat după baie vă veţi şterge şi vă veţi relaxa la căldură, evitând expunerea la frig sau curent.
Anexita, metroanexita - se aplică procedura de la infecţiile renale. Suplimentar, se va adăuga în apa sărată de baie puţină tinctură de iod. Este eficientă ca adjuvant şi în anumite infecţii genitale.
Răceala şi gripa - se fac băi la picioare (tălpi şi glezne) cu apă fierbinte cu foarte multa sare (10 linguri la litru). Băile vor dura 10 minute, după care ne vom încălţa cu şosete groase şi ne vom aşeza la căldură, aşa încât să transpirăm.

Sarea şi bioenergia

Prin fotografierea aurelor cu dispozitive Kirlian, s-a constatat că sarea naturală, netratată chimic sau termic, are o misterioasă influență asupra corpului bioenergetic al fiinţei umane. Toţi cercetătorii din acest domeniu de frontieră sunt de acord că sarea naturală este un excelent agent de purificare a aurei umane. La fel ca şi apa, sarea absoarbe radiaţiile bioenergetice nocive, curăţând energetic zonele în care este aplicată. Radiaţiile electromagnetice sunt o puternică sursă de perturbare a biocâmpului fiinţei umane. Se pare că multe tulburări ale omului modern, de la durerile de cap la oboseală sau sensibilitate mărită la stres, sunt accentuate de câmpurile electromagnetice pe care le emit aparatele şi dispozitivele electrice cu care el interacţionează practic permanent. Plasarea unor cristale mari de sare de mină (extrasă din pământ) în preajma locului în care dormim sau lucrăm (de exemplu între noi şi calculator) are efect de absorbţie a câmpurilor electrice şi de atenuare a influenţelor nocive ale acestora.
Oboseala - o procedură de medicină populara românească ce şi-a dovedit adesea eficienţa este să punem un săculeţ cu sare călduţă pe ceafă atunci când suntem obosiţi. Acelaşi săculeţ cu sare era pus în leagănul copiilor ca să nu se deoache şi să aibă somnul lin şi între haine, pentru a le asigura durabilitatea şi a le impregna cu miraculoasa capacitate de protecţie împotriva făcăturilor de tot felul.
Bijuteriile - mai ales cele vechi - se spune că poartă în ele multe din energiile negative ale celor care le-au purtat înainte. Din acest motiv, ele se lasă o perioadă de minimum 49 de zile să stea în sare gemă, înainte de a fi purtate. La fel se procedează şi cu cristalele sau cu pietrele semipreţioase.

Toxicitatea sării iodate şi a celei fine

În urmă cu ceva timp, Guvernul României a emis o ordonanţă care a cerut în mod expres ca toată sarea din comerţ să fie iodată. De ce? S-a spus că în acest fel vor fi combătute afecţiunile tiroidiene produse de deficienţele de iod. Urmarea: în scurtă vreme, rafturile din magazine au fost invadate de sare iodată. Reacţiile nu au întârziat. Cercetătorii şi medicii specializaţi în această problemă nu s-au mulţumit cu versiunea oficială a efectelor „benefice” ale acestei decizii şi au făcut studii minuţioase în acest sens. Iată ce au aflat: consumul sporit de iod sintetic adăugat în alimente creşte incidenţa unor afecţiuni tiroidiene autoimune şi favorizează supradezvoltarea şi chiar apariţia unor procese inflamatorii la nivelul glandei tiroide. Consumul excesiv de iod produce alergie şi măreşte intoleranţa la substanţele care conţin acest element (de exemplu, cele folosite în radiologie). În fine, în Tasmania, ţara care a „beneficiat” de iodarea obligatorie a sării şi a altor alimente, s-a constatat faptul că rata cancerului tiroidian a crescut de trei ori.
O altă varietate a acestui condiment, sarea fină, prezentă des pe mesele noastre, ascunde un lucru pe care puţini dintre noi îl ştiu: este tratată cu E-535, adică... ferocianură de sodiu, un fel de Roşia Montană în avanpremieră, o substanţă despre a cărei toxicitate nu mai este necesar să vorbim. Şi încă un lucru: sarea fină nu conţine aproape deloc magneziu (spre deosebire de sarea gemă), un mineral esenţial pentru sănătatea sistemului cardiovascular. Unii cardiologi susţin chiar că anumite boli ale inimii şi ale sistemului vascular s-ar datora în mare măsură sării fine, sărăcită de acest mineral esenţial.

Sursa: http://piatza.net/sarea-diamantul-ascuns/ Si Aici

Notă: În magazinele naturiste putem găsi atât sare gemă neiodată, cât şi sare marină care nu a fost supusă la acest tratament. Consumaţi şi folosiţi numai aceste tipuri naturale de sare.

Se apropie …21 decembrie 2012


INTRUCAT SE APROPIE CU PASI REPEZI UN EVENIMENT EXTREM DE IMPORTANT IN ISTORIA DE CCA 4,6 MILIARDE DE ANI A ACESTEI PLANETE, EVENIMENT TRATAT IN LUMEA SPIRITUALA DESTUL DE STUFOS SI COMPLICAT, AS DORI SA VA TRANSMIT SI EU PE ACEASTA CALE CATEVA LUCRURI LA CARE MA GANDESC CU BUCURIE.

Da! Este o bucurie faptul  ca Terra, acest Pamant pe care il iubesc, isi incheie o lunga faza evolutiva – pe care noi cei din Focul Sacru, alaturi de alti frati ai nostri din lumea spirituala, o numim faza de evolutie mentala – si va trece intr-o faza superioara numita faza de evolutie solara.
Este o bucurie sa aflu ca toate existentele umane traitoare ale ei se vor instrui de acum in a invata sa fie oameni solari, adica vor fi mult mai buni decat au fost pana acum.
Asta nu inseamna ca pe Terra, incepand cu 21 Dec. 2012 vor exista  numai oameni solari. Nu! Asta semnifica faptul  ca, incepand cu aceasta data, „vioara intai” a evolutiei umane nu va mai fi corpul subtil mental ci corpul solar. Intr-un timp destul de scurt – cat de scurt asta numai Dumnezeu o stie – majoritatea celor care vor popula Terra vor fi oamenii solari. Ce minunat. Un mare pas inainte spre cunoasterea Iubirii pentru majoritatea actualilor si viitorilor traitori ai Terrei. Un mare pas inainte pe lungul drum al intoarcerii Acasa.
Dumnezeu pregateste un mare dar pentru aceasta Planeta si existentele ei: cunoasterea Iubirii Solare pentru oameni, dar si pentru unele animale care vor incepe sa manifeste acest tip de iubire, in timp ce celelale vor invata Iubirea mentala de tip superior.
Plantele vor incepe si ele sa-si manifeste corpul subtil mental inferior-majoritatea- si superior-o minoritate.
Mineralele vor cunoaste Iubirea de tip astral, duhurile lor isi vor manifesta, in consecinta, corpurile subtile astrale.
Si toate astea sunt minunate.  Nu sunt deloc ingrijorat de ce va fi. Stiu ca Dumnezeu ne iubeste si nu va face decat sa ne creeze conditii noi de evolutie, mult mai bune decat cele pe care le-am avut pana acum.
Nu va temeti, deci, prieteni si nu plecati urechile la tot felul de proorociri apocaliptice. Cei care cred ca Dumnezeu va distruge lumea si fac in acest moment intense pregatiri de „supravietuire”, nu au reusit in realitate sa creada pana acum cu adevarat in El. Se tem pentru viata lor si pentru a celor pe care ii iubesc, tocmai pentru faptul ca nu au inteles ce esteVesnicia. Cine crede intr-un sfarsit existential, in moarte, asa cum ne-a fost ea prezentata pana acum, nu crede in Viata.
Ma opresc aici. Va mai spun doar atat: bucurati-va prieteni pentru ca invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie”este mai aproape si se aproprie cu repeziciune. „Cine are urechi sa auda.”

POSTED ON 1 NOIEMBRIE 2012 SURSA:HTTP://FOCULSACRU.WORDPRESS.COM/

Doamne ajuta!
Ioan

Stradania


UN OM DORMEA IN COLIBA SA, CAND DINTR-ODATA, INTR-O NOAPTE, CAMERA S-A UMPLUT DE LUMINA SI A APARUT IN FATA LUI, LANGA PATUL PE CARE STA, DUMNEZEU SI I-A CERUT SA FACA O ANUMITA MUNCA PENTRU EL. I-A  ARATAT O STANCA MARE CARE SE GASEA IN  FATA COLIBEI SALE SI  I-A EXPLICAT CA VA TREBUI SA O IMPINGA ZILNIC, CU TOATE PUTERILE SALE, CEEA CE OMUL A SI FACUT APOI ZI DE ZI, CLIPA DE CLIPA.

Multi ani a muncit din greu, de la rasaritul pana la apusul soarelui, impingand din toate puterile, cu umerii proptiti pe suprafata masiva si rece a stancii care era insa de neclintit.
In fiecare seara barbatul se intorcea trist si istovit in coliba lui, simtind ca intreaga zi a irosit-o degeaba. Tocmai cand era mai descurajat, “adversarul” (Satana) a decis sa-si faca aparitia in gandurile din ce in ce mai pesimiste ale acestuia :
- De atata timp impingi in stanca aceea si ea nici nu s-a clintit.
Drept urmare,  omul a ramas cu impresia ca sarcina lui este imposibil de realizat si ca toata munca lui va fi in final, un esec total. Toate acestea l-au deprimat mult si l-au descurajat.
Intr-o alta zi “adversarul” i-a spus:
- De ce te distrugi singur impingand mereu in stanca asta? Petrece-ti timpul facand doar eforturi minime, gusta insa vartos din placerile acestei lumi si cu siguranta te vei simti mai bine.
Barbatul ostenit, ajuns la capatul puterilor si al rabdarii s-a hotarat sa dea curs indemnului primit de la diavol, dar inainte de a face asta a decis sa se roage si sa-si spuna totusi pasul lui Dumnezeu.
- Doamne, I-a spus, am muncit mult si greu pentru Tine, adunandu-mi toate puterile sa fac ce mi-ai cerut. Insa, dupa atata timp, cu toate stradaniile mele nu am reusit sa misc piatra nici cu jumatate de milimetru. Cu ce am gresit? De ce am esuat?”
Dumnezeu i-a raspuns cu blandete, intelegator si cu multa Iubire:
- Prietene, cand ti-am cerut sa-mi slujesti si tu ai acceptat, ti-am spus ca sarcina ta era sa impingi cu toate puterile in stanca, ceea ce ai si facut.
Niciodata nu am spus ca astept ca tu sa o misti. Sarcina ta era doar sa impingi in ea.
Si acum vii la Mine obosit spunand ca ai esuat. Dar chiar asta sa fie realitatea?
Priveste la tine…
Bratele iti sunt puternice si muschiuloase, spatele iti este vanjos si ars de Soare, mainile iti sunt batatorite de atata apasare,  picioarele ti-au devenit solide si puternice totul in tine emana forta si sanatate.Te-ai dezvoltat mult si capacitatile tale sunt peste ce te-ai fi putut astepta . Adevarat, nu ai miscat stanca. Dar misiunea ta a fost sa ma asculti si sa impingi in acea stanca. Prin asta ti-am pus la incercare credinta si increderea in intelepciunea Mea, pentru a te ajuta astfel sa ti le intaresti Ceea ce ai si facut de fapt.  Acum Eu, prietene, voi muta stanca.
Dumnezeu este Cel care lucreaza prin noi si le face pe toate cele bune. Satan lucreaza si el prin noi si le face pe cele mai putin bune. Noua ne apartine de fapt doarstradania.
Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca 

Descopera cele 12 Functii primordiale ale emisferelor tale cerebrale


cum functioneaza creierul si emisferele crebrale

Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza creierul, ce roruluri are si daca acestea sunt diferite intre cele doua emisfere cerebrale?

Cu totii stim ca unii dintre noi sunt “stangaci”, iar altii “dreptati”. Dar cum se intampla ceasta? Mai mult decat atat, se pare ca exista si varianta de “ambidextru”.
Foto: sxc.hu
Specialistii au aflat de multa vreme ca cele doua emisfere cerebrale functioneaza diferit si totodata se completeaza intr-un mod fascinant. Mai mult decat atat intre cele doua emisfere exista o punte prin care axonii neuronilor trec dintr-o parte in alta, permitand o “comunicare” a celor doua emisfere.
Te invitam sa afii ce roluri detin emisferele cerebrale – descoperirea acestora te ajuta sa te cunosti mai bine si poate sa intelegi unele reactii ale organismului tau, ori ale modului tau de afi. In functie de emisfera care este dominanta, noi ne manifestam ca a fi stangaci sau dreptaci.
Astfel ca daca avem dominanta stanga suntem dreptaci, iar daca avem dominanta dreapta suntem stangaci – dupa cum observi exista o incrucisare care este, desigur, si anatomica.
Persoanele ambidextre sunt considerate cele care au o dominanta asemanatoare a celor doua emisfere, dar nu identica, ci una dintre acestea este... mai puernica sa spunem asa. Ambidextrii se bucura de abilitati motrice deosebite, dar iau mai greu decizii de exemplu.

 

CELE 12 FUNCTII ALE EMISFERELOR TALE CEREBRALE

 

STIAI CA EMISFERA STANGA ESTE CEA LOGICA SI RATIONALA?

 cum functioneaza creierul si emisferele crebrale
Iata rolurile/functiile emisferei stangi:
1. Functioneaza pe baza de simturi. Emisfera stanga transforma simturile in perceptii si rationamente cauzale.
2. functiile de logica si ratiune ale emisferei stangi sunt foarte utile din viata de zi cu zi, dar ne limiteaza viziunea.
3. Emisfera stanga permite doar gandirea lineara, univalenta, biunivoca.
4. Pastreaza, inmagazineaza experientele lumii fizice.
5. Confera sensul estimarii calitatii, detine capacitatea de a judeca si de a percepa masura.
6. Vehiculeaza cunoasterea pe baza de argumente.
7. in emisfera stanga predomina analiza fata de sinteza.

 cum functioneaza creierul si emisferele crebrale
8. Emisfera stanga gestioneaza limbajul.
9. Coordoneaza cele 5 simturi fizice;
10. Emisfera stanga administreaza relationarea si judecata.
11. Opereaza cu comparatii si rationamente.
12. Este logica si rationala.

 

FUNCTIILE EMISFEREI DREPTE

Emisfera dreapta le completeaza pe cele ale emisferei stangi. Aceasta emisfera raspunde de imaginatie.
Functiile emisferei drepte:
1. Functioneaza pe baza de imagini – reprezentare mentala.
2. Nu este limitata la logica. Emisfera dreapta permite gandirea spectrala, multivoca, polivalenta.
3. Pastreaza experientele interioare, psihice, imaginative.
4. Emisfera dreapta raspunde de creatie.
5. emisfera dreapta raspunde de intuitie, fantezie si reprezentarile interioare.
6. Vehiculeaza instincte si trairi ilogice.
7. emisfera dreapta opereaza cu perceptii, reprezentari si trairi.
8. Emisfera dreapta gestioneaza simturile artistice.
9. Predomina sinteza in raport cu analiza.

10. Coordoneaza simturile spirituale.
11. emisfera dreapta coordoneaza emotivitatea si afectivitatea.
12. Este imaginativa si figurativa.


Afland toate aceste informatii, tu ce dominanta emisfera prezinti?
 



Surse:
Cursuri de Neurologie Clinica Spitalul Conetina Bucuresti
Energia Viului - Introducere in Bioenergetica; Michael Szellner, Arad 2011
         healthy.kudika.ro