marți, 9 octombrie 2012

SaLuSa, October 5, 2012


Multe lucruri se apropie de sfîrşit, chiar şi Dezvăluirea ar putea fi anunţată de surse la care nu ne aşteptăm. Şi dacă se va întâmpla aceasta va forţa mâna altor ţări de a admite că au avut deja contact. Fără îndoială că vor fi reticenţi în a dezvălui cât de mult au fost implicaţi. Oricum, este timpul ca adevărul să iasă la iveală şi în final acesta va duce la confirmarea a ceea ce este deja ştiut. Fără îndoială Securitatea Naţională va fi folosită ca scuză pentru a nu divulga informaţii legate de acorduri făcute cu extratereştrii de către guvernul SUA de a lucra împreună în bazele subterane. De asemenea se pune problema manipulării celor capturaţi după ce au fost salvaţi din navele prăbuşite. Sunt atât de multe puse în joc de cei Întunecaţi şi adevărul va fi dezvăluit atunci când faptele lor vor ieşi la iveală.

Adevărul este într-adevăr mai ciudat decât ficţiunea, voi aţi trăit într-o urzeală a timpului şi avansarea v-a fost ţinută în loc. Dacă beneficile noilor descoperiri v-ar fi fost aduse la cunoştinţă, aţi fi avansat cu mult timp în urmă, după ultimul război mondial. În schimb, aţi fost stopaţi de industriile petrolului şi a medicamentelor care s-au asigurat că nu puteţi scăpa de sub controlul lor şi au stopat toate energia liberă şi au supravegheat dependenţa de medicamente. Nu înseamnă că schimbările nu ar fi putut fi introduse, ci că cei care erau pregătiţi să le introducă au fost ameninţaţi ori şi mai rău, nu au îndrăznit să o facă. Cu timpul veţi afla cine au fost făptaşii şi cine i-a susţinut.

Probabil, de înţeles, cele mai mari secrete sunt cele care privesc progresul călătoriilor în spaţiu. Întregul subiect este umbrit de dezinformare menită să vă deruteze, iar aceia care sunt implicaţi au lucrat din greu pentru a ascunde adevărul. Aceasta face ”căutarea” extratereştrilor de-a dreptul comică ştiind că guvernele si armatele deja lucrează cu aceştia şi au făcut-o de ani buni. Informaţii referitoare la aceasta pot fi găsite pe internet şi sunt mulţi cercetători care au adus la lumină aceste fapte prin numeroase cărţi publicate. 

Membrii Federaţiei Galactice de Lumină au fost adeseori hărţuiţi şi ameninţaţi când călătoreau pe cerul vostru. Asta nu înseamnă că ne-ar fi făcut vreun rău pentru că suntem capabili să ne protejăm datorită tehnologiei noastre foarte avansate. Oricum noi considerăm atitudinea armatei la adresa noastră inacceptabilă deoarece nu am prezentat niciodată o ameninţare. Doar dacă am fost forţaţi să reacţionăm, dincolo de a dispărea din raza lor vizuală, câteodată a trebuit să ”înlăturăm” o navă, dar înainte de aceasta am teleportat pilotul la bordul navei noastre. În viitorul apropiat aceşti piloţi se vor putea întoarce pe planeta Pământ pentru a autentifica spusele noastre. De asemenea am recurs la aceste metode atunci cînd autorităţile voastre au ignorat ordinele noastre de a nu folosi dispozitive nucleare. Când acţiunile voastre pot pune în pericol alte civilizaţii atunci avem autoritate totală pentru a acţiona şi a preveni asemenea evenimente.

A trecut timpul războaielor şi a tot ceea ce este asociat cu ele, dar cu toate astea încă sunt ţări care ar risca începerea unui nou război în Orientul Mijlociu. Noi nu putem opri luptele voastre mărunte, dar vom interveni aşa cum am mai făcut-o dacă descoperim că există intenţia de a folosi arme nucleare. Gândiţi Pace, dragii noştri şi veţi crea mai multă lumină care va întări grila din jurul Pământului. Aceasta va ajuta la transmutarea energiilor negative şi va micşora şansele de luptă între ţări. Este timpul să vă maturizaţi şi să deveniţi cetăţeni responsabili care au grijă de planetă şi de toate fiinţele ei. Cei care nu sunt capabili de aceasta nu au nici un drept la Ascensiune şi vor mai avea încă multe de învăţat.

Ştim că sunteţi în stagii diferite de Ascensiune şi nu îi judecăm pe cei care sunt rămaşi în urmă. Procedaţi în ritmul care vi se potriveşte ca indivizi şi aceasta este frumuseţea reâncarnării, oportunitatea care vi se oferă de a învăţa lecţiile. Deci nu este nevoie să vă faceţi griji în privinţa celor din jurul vostru, care par a înţelege foarte puţin ori deloc din ceea ce înseamnă Ascensiune. Accepţi acum sau nu oportunitatea Ascensiunii se va întoarce datorită naturii sale ciclice. Acele fiinţe care nu sunt pregătite acum nu vor pierde ceea ce au experimentat în dualitate, ci dimpotrivă le va fi folositor în continuarea evoluţiei lor spirituale.

Amintiţi-vă că Dumnezeu are un plan măreţ pentru univers şi datorită iubirii Lui imense pentru toate fiinţele, acest plan este privit ca o experienţă care vă oferă libertate deplină de a acţiona precum doriţi. Oricum, va trebui să gândiţi dacă alegerile voastre vor interfera cu, or vor dăuna altei fiinţe. În acel caz, voi veţi hotărâ cum veţi înţelege ceea ce vă va ajuta să avansaţi. În mod normal, Spiritele Avansate îşi vor împărtăşi înţelepciunea cu voi şi vă vor sfătui cum pot mai bine. Viaţa adeseori pare a avansa din pură întâmplare, dar vă asigurăm că ceea ce contează şi are un profund impact asupra voastră este plănuit. Poate părea că nu este aşa mai ales dacă sarcinile pe care le aveţi sunt neplăcute, totuşi provocările dificile sunt acelea care vă oferă oportunitatea de a face salturi înainte.

În aceste timpuri speciale, mulţi dintre voi aţi optat pentru a vă curăţa karma.Asta înseamnă că aveţi o viaţă foarte agitată şi o existenţă oscilantă în ceea ce priveşte relaţiile. Rezistaţi şi nu abandonaţi, deoarece vă este oferită o şansă nu numai pentru a vă înălţa sufleteşte, dar puteţi fi o inspiraţie şi pentru alţii. Rasa umană trece prin aceasta împreună şi este conştiinţa voastră colectivă care determină cît de sus ori jos veţi merge. Cu siguranţă, datorită procesului de Ascensiune, primiţi un ajutor imens pentru Înălţare. Dorim să vedem cât mai mulţi dintre voi posibil Înălţându-se şi când ”luminaţi” vom şti că v-aţi regăsit cu adevărat şi v-aţi trezit.

Sunt Salusa de pe planeta Sirius şi ştiu că ceasul al doisprezecelea aproape a sosit şi mai aveţi puţin timp pentru a vă pregăti trup şi suflet pentru Ascensiune sau Înălţare. Concentraţi-vă asupra misiunii voastre personale şi nu vă lăsaţi tulburaţi de cei care încearcă să o încetinească ori oprească. Cei Întunecaţi încearcă, cu ultimele puteri în zadar, să vă împiedice Ascensiunea şi se va întâmpla numai dacă voi le veţi permite. Mergeţi în siguranţă în Lumina şi Iubirea care înconjoară planeta.

Vă mulţumesc,
SaLuSa
Mike Quinsey

Traducere: Zorf

În Golful California s-a produs un cutremur de pământ cu magnitudinea de 6,0 grade


Ионическое море природа
© Foto: Flickr.com/diffendale/cc-by-nc-sa
În Golful California, lângă coastele Mexicului s-a produs un cutremur de pământ cu magnitudinea de 6,0 grade, a informat astăzi Serviciul Geologic al SUA.
Epicentrul cutremurului s-a aflat în mare la 73 de kilometri de oraşul mexican Topolobampo. Cutremurul s-a produs la 23:26 ora locală la adâncimea de 10,1 kilometri. Nu se anunţă nimic despre victime şi distrugeri şi nu a fost emisă alertă de tsunami.

Hilarion Mesajul săptămânii: 7-14 octombrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================
Preaiubitilor,

Lecțiile pe care le-ați experimentat în ultimele zile vin acum în aliniere cu aspectele mai înalte ale esentei voastre Divine. Fiecare zi va aduce o mai mare accelerare a creșterii și înțelegerii voastre spirituale decât înainte. Vă mișcați rapid înainte în termeni de înțelegere mai mare și amintirea misiunii cu care ați venit pe aceast planetă pentru a o pune în aplicare. Această misiune presupune că ați învățat stăpânirea sistemului de operare uman și cel mai important dintre acestea este stăpânirea minții, gândurilor voastre în timp ce abordați viața de zi cu zi.

Energiile acestor vremuri sunt de ajutor în această activitate și sistemul de operare uman integrează sistemul de operare multi-dimensional pentru a aduce o mai mare integrare și deplinătate a adevăratei voastre naturi. Acest lucru facilitează eliberarea de multă tensiune din sistemului vostru și mai mult confort și ușurință vor deveni vizibile în timp ce treceți prin fiecare zi. Rezistența simțită cândva în interiorul vostru începe acum să se disipeze pe măsură ce fiecare acceptă adevărul Ființei voastre. Voi vă conectați acum cu adevărata voastră putere, care este în voi și este, într-adevăr glorioasă!

Constiinta voastră se extinde în mai multe gânduri holistice de pace, dragoste și unitate, pentru că aceasta este noua conștiință a Pământului. Noua eră se deschide înaintea voastră si noua constiință si posibilitatea sa infinită este a voastră pentru a o lua. Voi treceți pas cu pas la nivelul următor și acesta este de a învăța cum să folosiți energia prin gânduri mai înalte. Pășiți în frecvențele de iubire și bucurie și radiați asta chiar din Ființa voastră. Acest lucru poate fi realizat fără a fi nevoie de cuvinte sau explicații, este nevoie doar să Fiți ceea ce sunteți.

Petreceți mai mult timp mergând în interiorul vostru pentru a vă alinia cu Sinele vostru mai mare. Este cel mai important să vă oferiți timpul și spațiul pentru a face acest lucru, chiar dacă numai pentru câteva momente la un moment dat. Simțiți-vă chakra inimii cum pulsează și se extinde cu dragoste, cu bucurie, cu împuternicire. Indiferent de situatia cu care vă confruntați, aceste calități vor ajuta să înțelegeți că totul este bine și totul lucrează pentru voi, în ordinea Divină, și în momentul divin, caci tot ceea ce este necesar pentru voi este doar să Fiți, în pace, calm și echilibru. Permitând acest lucru, mai multe experiențe profunde vor deveni un fenomen obișnuit în viața de zi cu zi.

Aspectele mai înale ale adevăratei voastre Ființe sunt disponibile în timpul momentelor voastre de tăcere. Vă vor fi oferite mai multe informații, îndrumare și cunoștințe și dialogul cu Măreața voastră prezență EU SUNT va deveni o activitate normală. Indiferent de ceea ce se întâmplă, reveniți mereu la inima voastră și luați deciziile de aici. Prin urmarea inimii voastre și vorbirea adevărului cu curaj într-un mod calm și pașnic, veți găsi că soluțiile la toate problemele presante vin într-un flux grațios pentru binele suprem al tuturor. Aveți mai multă influență asupra oamenilor și situațiilor cu care vă confruntați decat vă dați seama. Vorbind adevărul vostru este susținut de noile energii care vin și mai mult teren poate fi dobândit de către toți. Ghizii voștri angelici vă șoptesc încet pentru a vă ghida pe Calea voastră.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Locuitorii Veneţiei vor să se separe de Italia


Sâmbătă, la Veneţia urmează să aibă loc un miting pentru independenţa oraşului de Italia, relatează ziarul britanic The Daily Telegraph.
Au făcut apel la desfăşurarea acestei acţiuni liderii mişcării politice „Indipendencia Veneta”.
Potrivit sondajelor de opinie din septembrie, 80% din locuitorii vechiului oraş s-au pronunţat pentru independenţa lui. Veneţia şi teritoriile din jur au fost anexate la Italia în anul 1866.

Diplomaţii olandezi sunt pregătiţi pentru ieşirea Greciei din Zona Euro


Oficialii MAE al Olandei au planificat măsuri de urgenţă şi chiar au avut o întâlnire secretă cu reprezentanţii companiilor elene şi se pregătesc pentru ieşirea Greciei din Zona Euro.
Procesul negocierilor s-a amplificat în contextul declaraţiilor Olandei că Grecia trebuie să rămână în Zona Euro şi riscurile existente pentru economia elenă din cauza zvonurilor referitoare la o posibilă renunţare la euro.
Potrivit unui diplomat, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, sarcina ministerului este să calculeze toate opţiunile pentru a nu provoca mânia vreunui gigant financiar.

Dulcile poveşti şi planurile reale ale OMV

нефть добыча нефть насос нефть буровая установка нефтяное месторождение
© Foto: SXC.hu

Una dintre temele importante ale ultimelor zile a fost declaraţia directorului general al OMV referitoare la rezervele „gigantice” de petrol şi gaz care au fost descoperite pe şelful Mării Negre. O parte din presa din România a devenit supraexcitată, iar câţiva editorialişti au suferit accese de scenarită acută.

Chiar de la început, a fost uşor de presupus că până la urmă subiectul va fi încadrat în contextul mai larg al poziţiilor rusofobe caracteristice pentru unii jurnalişti bucureşteni. Cel mai interesant scenariu a ieşit de sub condeiul editorialistului Dan Cristian Turturică de la România Liberă. Acest jurnalist a reuşit să îmbine într-un singur scenariu: presupusa implicare a Rusiei în criza politică din România (prin textele scrise de subsemnatul), creşterea exporturilor de vin din Republica Moldova în Rusia, acţiunile Serviciului de Informaţii Externe al Federaţiei Ruse (SVR), situaţia din Transnistria, acţiunile lui Dmitri Rogozin şi, evident, „zăcământul gigantic” de gaz şi petrol din Marea Neagră. Cititorilor ilustrului editorialist li s-a sugerat destul de străveziu că România are şanse reale să devină nu doar independentă energetic, ci şi un important exportator de hidrocarburi, ceea ce (în logica editorialistului de la România Liberă) ar fi provocat o „isterizare” a Moscovei şi ar fi declanşat procesul de suspendare a preşedintelui Băsescu.
Scenariul descris mai sus este complet incompatibil cu realitatea, deşi ar putea fi utilizat cu folos pentru un film artistic. Enumerăm incompatibilităţile:
Chiar dacă presupunem că pe şelful românesc al Mării Negre există un zăcământ „de importanţă globală”, nu ar fi existat nici o legătură între eventuala prăbuşire a lui Băsescu şi aceste resurse energetice. Motivul este banal: zăcămintele de petrol din România nu mai aparţin statului român, ci statului austriac, prin intermediul OMV. Redevenţa de 3,5% (cu creşteri punctuale până la 13%) este tot ce poate obţine România de pe urma acestor exploatări şi este curios că aceste redevenţe sunt cele mai mici din Europa şi chiar mai mici decât redevenţele practicate în Africa, unde valoarea medie a redevenţelor este de peste 35%. Dacă presupunem că Federaţia Rusă ar deveni la un moment dat interesată de „rezolvarea problemei” zăcămintelor energetice din Marea Neagră, atunci soluţia cea mai simplă şi eficientă ar fi ca Gazprom sau Rosneft să cumpere compania OMV, ceea ce nu este exclus să se întâmple la un moment dat. În orice caz, bătăliile din jurul acestor resurse energetice nu îl implică în vreun fel pe preşedintele României, deoarece România nu mai deţine controlul asupra propriilor resurse naturale. În condiţiile actuale,soarta zăcămintelor din Marea Neagră se tranşează la Viena şi nu la Bucureşti.
Al doilea aspect ireal al scenariului prezentat în presa din România constă în faptul că pe şelful din Marea Neagră încă nu s-a descoperit vreun „zăcământ gigantic” şi de o anvergură „globală”. Gerhard Roiss, directorul general al OMV, este obligat prin natura funcţiei să fie foarte optimist în privinţa perspectivelor companiei. Se poate observa un contrast foarte interesant intre declaraţiile directorului general, adică a persoanei care se ocupă atragerea banilor de la investitori şi a directorului de exploatare Jaap Huijskes, adică a persoanei care se ocupă efectiv cu aspectele tehnice. În opinia lui Jaap Huijskes, OMV va trebui să mai investească miliarde de euro pentru a demara producţia şi, în condiţiile în care întregul proiect se va dovedi viabil din punct de vedere comercial, producţia va putea demara la începutul deceniului viitor. Este uşor de observat şi reacţia sceptică a investitorilor. Interviul directorului general al OMV a fost publicat în ediţia din luna august al revistei germane Manager. Ce ar fi trebuit să se întâmple cu preţul acţiunilor OMV în condiţiile în care investitorii instituţionali ar fi crezut că această companie ar fi obţinut controlul asupra unui zăcământ „gigantic” care ar afecta distribuţia de forţe în piaţa globală a petrolului şi gazului natural? În mod normal o asemenea ştire ar fi trebuit să provoace un interes colosal din partea investitorilor şi o creştere spectaculoasă a preţului acţiunilor OMV pe bursa de la Viena. Realitatea este următoarea: un lunile august şi septembrie, acţiunile OMV au ajuns de la 25,5 euro la doar 27,3 euro pe acţiune, înregistrând o creştere anemică de 6,78% fără a exista zile sau săptămâni în care interesul investitorilor să fi fost debordant. Nu aşa arată evoluţia preţului la acţiunile unei companii care a descoperit un „zăcământ de importanţă globală”. În termeni mai direcţi, nici investitorii austrieci nu cred în declaraţiile excesiv de optimiste ale directorului OMV.
Există o parte a scenariului lui Dan Cristian Turturică care poate deveni adevărată, dar într-un mod ce nu va fi plăcut pentru românii de rând. OMV poate deveni un exportator de gaze naturale, însă exportul va fi făcut nu din zăcămintele de la Marea Neagră care încă se află în stadiu de cercetare, ci din producţia internă deja existentă. Eforturile vizibile ale companiei austriece de a liberaliza piaţa de gaze naturale şi de a obţine posibilitatea exportului de gaz din România se vor materializa în următorul fel: producţia internă a României, care astăzi este livrată consumatorilor interni la preţ preferenţial, va fi exportată în baza existenţei unei pieţe libere paneuropene a gazului, iar preţul pentru consumatorii interni va fi „liberalizat” adică va fi stabilit la nivelul european. Evident, producţia internă care va fi exportată de către OMV, va trebui să fie înlocuită din import. Numele companiei care va asigura livrările de gaz pentru a compensa exporturile OMV este uşor de ghicit.

SUA şi Israelul au convenit cu privire la bombardarea Iranului


иран сша израиль 2012 август коллаж
© Colaj: Vocea Rusiei
SUA şi Israelul examinează posibilitatea unei „lovituri precise” asupra instalaţiilor nucleare ale Iranului, se menţionează în raportul privind politica externă, elaborat de David Rothkopf.
Rothkopf, fost expert al administraţiei Clinton în domeniul relaţiilor internaţionale, cu referire la o sursă confidenţială, apropiată de tratativele dintre SUA şi Israel, anunţă că la ora actuală lovitura precisă este examinată ca cea probabilă şi sigură operaţiune militară împotriva Iranului. Această operaţiune va dura câteva ore şi se va desfăşura cu ajutorul avioanelor de bombardament şi a dronelor.
Atacul poate fi efectuat în cadrul operaţiunii americano-israeliene comune, sau numai cu forţele SUA. În raport se subliniază în mod deosebit faptul că Israelul nu poate aplica o asemenea lovitură numai du forţe proprii.

Curiosity a detectat un "obiect strălucitor" pe Marte



Roverul Curiosity a găsit "un obiect strălucitor" pe solul planetei Marte. Potrivit experţilor NASA, citaţi de AFP, obiectul descoperit ar putea fi o piesă a roverului care s-a spart.

"Echipa care se ocupă de Curiosity a decis să nu utilizeze braţul robotizat, luni, după ce a detectat prezenţa unui obiect strălucitor pe sol, care ar putea fi o piesă a robotului", a anunţat NASA.

"Curiosity este pe cale de a realiza alte fotografii ale obiectului pentru a ajuta echipa să identifice şi să evalueze impactul său eventual asupra activităţilor" robotului, au adăugat experţii NASA.


La sfârşitul săptămânii trecute, Curiosity s-a oprit pe o zonă cu nisip pentru a preleva mostre de sol în vederea curăţării şi testării materialului său de colectare geologică.

Robotul a descoperit, în septembrie, pe solul marţian, pietre ce provin din albia unui fost pârâu.

Curiosity este prima misiune de astrobiologie lansată de NASA, fiind de asemenea şi cel mai sofisticat şi mai performant laborator ştiinţific robotizat trimis vreodată de pământeni pe o altă planetă.

Un nou strămoş al omului?


14.05.2012 трубкозуб зоопарк Екатеринбург
Foto: RIA Novosti

În grădina zoologică din oraşul Celeabinsk a apărut un animal exotic, care seamănă cu o creatură extraterestră. Aardvark sau porcul furnicar poate fi întâlnit în grădinile zoologice din lume foarte rar. Acum un asemenea mamifer trăieşte în grădina zoologică din Celeabinsk.

O femelă de doi ani a sosit la Celeabinsk din Tanzania şi deja a primit numele de Masyanya. Când te uiţi la porcul furnicar ai senzaţia să el este format din fragmente care provin de la diferite animale, a menţionat Aleksandr Tâtaghin, colaborator al grădinii zoologice din Celeabinsk.
„Partea din spate a corpului – coada şi picioarele – semănă cu ale unui cangur, botul alungit ca al unui furnicar care aduce cu un rât, iar urechile seamănă cu ale iepurilor”.
În prezent, acest animal exotic a supravieţuit doar în Africa la sud de Sahara. Numele „aardvark” porcul furnicar l-a primit din cauza faptului că dinţii sunt alcătuiţi în interior din formaţiuni tubulare microscopice, tuburile sunt dispuse paralel şi consolidate cu o substanţă numită cement, fără smalţ şi rădăcini. Datorită dinţilor, care cresc de-a lungul vieţii, porcul furnicar este cel mai bun săpător de pe planetă – el face o vizuină lungă de 1 metru în mai puţin de 5 minute.
În sălbăticie, porcii furnicari trăiesc până la 18 ani, iar în captivitate până la 24 de ani. Acest animal cântăreşte până la 100 de kilograme, lungimea corpului este de aproximativ un metru şi jumătate, iar coada de peste o jumătate de metru. Porcul furnicar se hrăneşte cu termite şi furnici, iar în grădinile zoologice el are alt meniu, spune Aleksandr Tâtaghin.
„Baza dietei este mâncarea echilibrată pentru câini, care trebuie să fie muiată. Un supliment la dietă sunt fructele, îi plac foarte mult pepenii verzi şi castraveţii. De asemenea, în calitate de proteină i se adaugă viermi de făină. Porcul furnicat este ţinut într-o încăpere cu pardoseală caldă şi calorifere ascunse în pereţi. Pe jos i se pune scoarţă de pin, în care poate scormoni.
Masyanya se bucură de o mare popularitate în rândul vizitatorilor grădinii zoologice din Celiabinsk, copii sunt pur si simplu încântaţi de ea.
Numărul exact al porcilor furnicari în lume nu se cunoaşte. Foarte puţină lume a reuşit să vadă acest animal în savana africană, deoarece el este activ numai noaptea, când în căutarea hranei poate merge până la 12 kilometri. Europenii au aflat pentru prima oară despre porcul furnicar în anul 1719 de la călătorul olandez Kolb. Dar povestirile erau atât de neobişnuite, încât atunci foarte puţină lume a crezut în existenţa porcului furnicar.
Recent, acest animal rar a fost inclus pe lista candidaţilor la rolul de strămoşi ai homo sapiens. Potrivit oamenilor de ştiinţă de la Universitatea Cambridge, porcul furnicar este o rudă apropiată a strămoşului tuturor mamiferelor placentare, de la care a provenit şi omul. De-a lungul milioanelor de ani de evoluţie, el a reuşit să aducă până în zilele noastre genele strămoşului comun cel mai puţin modificate.

Calatorie Divina!!!