marți, 2 octombrie 2012

Extratereştri - de la A la Z (2b)

[continuare din partea 2a]

Billy Meier, unul dintre cei mai respectaţi oameni care au avut şansa de a fi contactaţi de extratereştrii benefici, şi care a reuşit să le fotografieze OZN-urile, vorbeşte în acest interviu din 5 august 1996 despre Comandamentul Ashtar, şi Ashtar Sheran. Vă redau mai jos acest scurt interviu care are meritul de a aduce informaţii importante despre subiectul care este atât de prezent pe internet.

"Billy Meier: Pleiadeenii ne-au spus despre acest "Ashtar Command", care se auto-numeşte Gyeorgos Ceres Hatonn, Comandant-Şef de profesie, Responsabil pentru Proiectul Tranziţiei Pământului, Comandant de zbor al sectorului Pleiadelor, Comandantul Ashtar al Flotei Federaţiei Intergalactice (sau al Confederaţiei Intergalactice), reprezentantul umanităţii în faţa Consiliului Cosmic pentru Tranziţia Pământului. Mi s-a spus (de către pleiadeeni) că nu este deloc adevărat. Prietenii noştri nu au deocamdată (interviul datează din 5 august 1996) niciun contact uman pe Pământ în afară de mine. Asta, şi multe alte informaţii le-am aflat în urma contactului meu nr. 233 din 1 decembrie 1989, cu Ptaah.

R. L.: Bine, dar pe 23 septembrie 1996 Pământul se va apropia de frecvenţa de vibraţie necesară pentru a trece în cea de-a 4-a dimensiune [aceste anunţuri erau făcute de channeller-i care recepţionau mesaje de la Ashtar - nota trad.]. Aşa după cum afirmă Ashtar Command şi Comandantii Aliaţi ai Luminii, atunci vor fi aterizări simultane de OZN-uri în toate ţările, e vorba de o armadă de 15 milioane de OZN-uri. Ce ne sfătuieşti şi cum te pregăteşti pentru acest moment al evenimentului?
Billy Meier: Da, am primit unele înştiinţări despre aceste minciuni gogonate. În primul rând, vă spun că nu vor fi asemenea aterizări în masă. Apoi, numele "Gyeorgos Ceres Hatonn" este complet necunoscut prietenilor noştri din Pleiade şi aliaţilor Federaţiei. Nu există aşa ceva. Mai mult, permite-mi să spun adevărul despre Ashtar Sheran şi ce s-a petrecut cu el şi cu oamenii lui. Ashtar Sheran nu a avut niciodată contacte cu oamenii de pe Pământ. A încercat el o dată, aflându-se pe Pământ, să pozeze în "Dumnezeu", orbit de tentaţia puterii absolute. Imediat a fost repatriat în sistemul Pleiade, apoi exilat pe un alt sistem stelar pentru a-şi învăţa lecţiile şi învăţăturile necesare purificării spiritului. Întors pe Pământ, la o a doua încercare, nu a putut rezista nici acum tentaţiei puterii. Ca urmare, a fost din nou repatriat în Pleiade. Înaltul Consiliu al Confederaţiei Galactice a decis să-l exileze din nou. Dar Ashtar Sheran a evadat într-un alt univers, în cel "geamăn" cu acesta, numit universul DAL. În acel univers trăiesc oamenii lui Asket (prietenă cu Semjase). Ashtar Sheran a încercat să se interpună în afacerile lor de acolo. Oamenii lui Asket nu au avut încotro şi au distrus nava lui. Ashtar Sheran şi-a pierdut astfel existenţa materială, dar ca formă spirituală eternă el nu poate părăsi universul DAL pentru a reveni în universul nostru (DERN). El nu poate avea contact cu nimeni din universul nostru. Asta era situaţia în 1983." 

Pentru clarificarea aspectelor din acest scurt interviu, vă ofer câteva detalii despre extratereştrii cu care Billy Meier a luat contact.

Asket vine de pe o planetă aflată în universul-geamăn cu al nostru (DERN), aşa-numitul univers DAL. Ea face parte din rasa numită Timartz, care în urmă cu 50.000 de ani a emigrat în universul DAL provenind din universul nostru actual (DERN), folosindu-se de o tehnologie foarte avansată ce le-a permis să creeze portaluri între aceste două universuri-gemene. Ca mai toţi pleiadeeni, singura diferenţă anatomică faţă de oameni sunt urechile, care au lobii cumva alungiţi.

Semjase este o altă femeie extraterestră pleiadeană care vine de pe planeta Erra, şi care l-a contactat pe Billy Meier prima dată în 28 ianuarie 1975. Contactele au continuat până în 3 februarie 1984. 

Un amănunt important este că cele două universuri-gemene au luat fiinţă simultan, dar sunt complet izolate, astfel că o fiinţă din universul DAL nu poate fi contactată în niciun fel (nici măcar subtil-telepatic) de către fiinţe din universul DERN.

Dacă Billy Meier este atât de clar în privinţa lui Ashtar Sheran, atunci să vedem ce spune un alt om care a fost informat despre aceste aspecte de către un anume K.H. care este membru într-o confederaţie interplanetară. Următoarele fragmente sunt extrase din cartea "Semne misterioase pe cer" apărută în 1984.

Ashtar: zeu, om, sau calculator?

"Mare atenţie la aceşti falşi profeţi, pentru că ei vin îmbrăcaţi în piele de oaie, şi din păcate unii dintre ei chiar cred că servesc Forţelor Luminii. Biete suflete oarbe! Ele nu servesc decât forţelor anti-christice prin disensiunile şi neînţelegerile pe care le provoacă. Spune asta oamenilor tăi. [aici probabil se referă la acei channeller care publică imediat orice mesaje primesc, fără discernământ - nota trad.]

Acum, în ceea ce priveşte pe Ashtar, el nu este un om. Asta poţi să spui oamenilor tăi. Să ne amintim că primul care a primit mesaje de la Ashtar a fost Van Tassel, cum că Ashtar va apare în toată lumea. Dar Ashtar nu este un om. În plus, dacă ai observat, orice medium care are oarece capacităţi receptive, imediat cum se conectează la planurile invizibile, este "agăţat" de Ashtar. [aşa se explică "bogăţia" de comunicări prin channelling de la Ashtar, practic internetul este inundat de mesaje de la Ashtar - nota trad.]

Vorbesc foarte hotărât, pentru că sunt aspecte importante. Sunt impresionat de întreaga această situaţie care se manifestă mai ales în SUA. Cum poate să apară, să se manifeste Ashtar în planul fizic, dacă el nu este om?

Ashtar este o organizaţie gigantică de mii de fiinţe. Nici nu ar avea cum să apară sub forma unui om, pe Pământ. Atenţie, dacă cineva te sună la telefon de la Washington şi spune "Aici Pentagonul", tu ai răspunde oare cu "Bună ziua, domnule Pentagon"? Cred că aţi înţeles. Ashtar poate fi numele multor fiinţe din spaţiu.

Nu există un anumit om pe nume Ashtar. Chiar dacă undeva, în acest univers, există cineva pe nume Ashtar, cu siguranţă el nu este mare comandant al milioanelor de nave spaţiale şi de fiinţe care îl servesc, aşa cum au făcut unii dintre voi să se înţeleagă în mod greşit.

De fapt, unii channeller l-au făcut să pară mai mare decât Christos şi chiar au declarat că este "cea mai măreaţă fiinţă din sistemul nostru solar". Asta este prea "de tot". Dragii mei, aceşti channeller se lasă purtaţi de propriile lor iluzii astrale...

Acum, să vedem - ce este acest Ashtar? Ce este această forţă? Cuvântul Ashtoreth, al cărui plural este Ashtoroth, are aceeaşi semnificaţie ca Astarte, zeiţa fertilităţii şi a sexualităţii. Ashtor este singularul, Ashtar este pluralul. Ashtar nu este o anume entitate, Ashtar este un grup.

Întrebare: Dar oare există în cosmos un grup care operează sub acest nume, şi care este orientat malefic?

K.H. răspunde: Există un anumit grup care nu este altceva decât un grup de fiinţe care folosesc, care operează un creier artificial, un computer [oare de aceea vocea lui Ashtar care este auzită de unii channeller le pare metalică? - nota lui Branton]. Acesta este unul dintre computerele părăsite după ce Imperiul Galactic (cu centru de comandă în Orion) s-a prăbuşit. Acest Ashtar este numele de cod pentru acest uriaş computer care, la început, a fost folosit de către reptilieni pentru a cerceta, a calcula şi a găsi rezolvarea anumitor probleme de natură sexuală şi fizică, despre fertilitate, în ceea ce priveşte culturile de vegetaţie, de animale şi de oameni. Acum este mai clar? Acum înţelegi? [să ne amintim că "micii cenusii", care sunt sclavii reptilienilor, au mari probleme în legătură cu fertilitatea, ei degenerând puternic, motiv pentru care au venit chiar aici pe Pământ, văzând că acest mare calculator nu le-a folosit la nimic, ca să găsească soluţii la problema lor, prelevând ţesuturi vii de la animale (vezi mutilările de vite din SUA) şi, poate, oameni - nota trad.]
Întrebare: Acest grup Ashtar este din Galaxia Calea Lactee, da? Este al Confederaţiei Spaţiale, sau...?

K.H. răspunde: Prin acest computer se manifestă două grupuri, care se numesc ambele Ashtar (după numele calculatorului). [probabil este ca la un post de radio în care vine un grup şi transmite ceva, apoi vine şi alt grup şi transmite altceva, dar de fiecare dată transmisia începe cu aceeasi sintagmă "Aici Radio Cosmos" care este automat transmisă de staţia de radio la pornire - nota trad.] Computerul Ashtar poate fi folosit, şi este folosit atât de "cei 6 decăzuţi" [Orion], cât şi de ceilalţi, deoarece toţi au făcut parte cândva din administraţia galaxiei, la un moment dat. Computerul este neutru. [la fel ca şi curentul electric care poate fi folosit în bine pentru a face lumină cu ajutorul unui bec, sau pentru a ucide pe cineva cu scaunul electric - nota trad.].

De aceea, cei din Orion pot folosi acest computer pentru a ne transmite mesaje "de la Ashtar".

[Nota lui Branton: Cei "6 decăzuţi", sau cele 6 sisteme stelare din Orion, care au infiltrat Colectivul Ashtar conform şi altor surse, se supun civilizaţiei centrale din Typhon din Alpha Draconis. Aceşti "6 decăzuţi" sunt rămăşiţele unui vechi imperiu care se află acum pe marginea prăpastiei gata să se prăbuşeasca datorită naturii sale imperialise parazite. Răscoalele şi rezistenţa în unele dintre lumile lor sclave, cum ar fi cele din Procyon şi Altair, şi alte 21 de lumi din acest sector, au făcut ca aceşti "6 decăzuţi" să piardă şi mai mult din putere. Pământul este cea mai "bogată" planetă din sector, iar "ei" cred că dacă pot să cucerească complet Pământul, prin instaurarea unui guvern unic mondial, atunci vechiul imperiu poate să-şi revină la puterile dinainte, folosind Pământul pentru a lansa atacuri spre inamicii lor din celelalte lumi].

Dacă poţi privi un computer ca o fiinţă, atunci da, Ashtar este o fiinţă. O fiinţă de 32 de km lungime. Ashtar este un creier artificial care a coordonat activităţile de administrare a întregii galaxii Calea Lactee.

Acest creier este decăzut [datorită infiltrării reptilienilor care l-au re-programat spre folosul lor]. Dar acest creier artificial este încă folosit de acest mic grup de extratereştri care transmit prin el informaţii, deşi computerul este compromis de reptilieni. Aceste informaţii vin mereu de la "Ashtar", şi chiar dacă sunt prezente şi comunicări pline de lumină, să ştiţi că altele au şi întuneric.

Van Tassel a recepţionat prima comunicare de la grupul bine intenţionat, după ani buni în care el comunica doar cu surse de informare de o mare frecvenţă de vibraţie, care erau foarte luminoase."

După expunerea acestor fragmente, în încheiere, aş mai adăuga doar ceea ce ne sfătuieşte mereu Tolec de la Consiliul Andromeda: "folosiţi-vă discernământul şi atenţia pentru a găsi adevărul". Sper că aceste cercetări să vă ajute la formarea unei viziuni mai aproape de adevăr în privinţa subiectului Ashtar.

Nota autorului: Personal cred că există comunicări autentice de la extratereştrii benefici, aşa cum este cazul primului mesaj recepţionat de Van Tassel şi a celui pe care Vrillon l-a transmis în 1977 pe frecvenţa postului TV ITN din Anglia. Dar există şi multe cazuri în care "amprenta" personală (a celui care primeşte astfel de comunicări) "acoperă" prea mult mesajul original, rezultând o distorsiune. În funcţie de posibilităţile voastre personale, va puteţi da seama unde este realitate, şi unde este imaginaţie.

(va urma)

Sursa: roaim.co.nr

Extratereştri - de la A la Z (2a)



În această a doua parte despre extratereştri, voi aborda doar un singur subiect, pentru că de această dată informaţiile sunt atât de diverse şi atât de abundente (pe internet) încât merită să le amintesc aici pe cele esenţiale, aşa încât urmează ca în partea a treia să continui cu informaţii despre alţi extratereştri.

Ashtar: Comandamentul Ashtar, şi Ashtar Sheran
Pentru început voi repeta ceea ce există deja în limba engleză la Biblioteca Pleyades:

"Divizia Zburătoare a Marii Frăţii Albe

Unul dintre cele mai interesante şi discutate grupuri extraterestre este cel al Comandantului Ashtar si al Comandamentului Ashtar. Comandantul Ashtar este omul care se afla la conducerea Diviziei Zburătoare a Marii Frăţii Albe, sau a Frăţiei Luminii. Comandantul Ashtar şi vasta sa armată extraterestră de participanţi (peste 20 de milioane) lucrează în cooperare cu Maeştrii Ascensionaţi.

În afara de personalul de 20 de milioane de fiinţe aflat sub comanda sa din sistemul nostru solar, mai există alte 4 milioane de participanţi care se află în planul fizic. Însuşi Comandantul Ashtar este o fiinţă măreaţă şi nobilă, cu o înălţime de aproximativ 2 metri şi cu ochi albaştri. Trupul său este asemănător cu cel al lui Adam Kadmon, adică similar cu cele ale oamenilor de pe Pământ. El a evoluat venind de pe planeta Ashtar, dar nu s-a întrupat niciodată pe planeta Pământ. Deşi Comandantul Ashtar este la conducerea flotei spaţiale aflată în sistemul nostru solar, El nu este limitat doar la acest sector de spaţiu galactic.

El reprezintă sistemul nostru solar în întâlnirile consiliului din galaxia noastră, şi din universurile componente ale marelui omnivers. Unul dintre lucrurile importante de înţeles despre Comandantul Ashtar şi armata Sa de lucrători, şi despre flota sa de nave extraterestre, este că au o natură eterică. Ei nu au corpuri fizice aşa cum avem noi, dar ei sunt capabili să îşi creeze corp fizic pentru a se manifesta cu navele lor devenite fizice, în planul fizic, oricând doresc.

O persoană care i-ar vedea nu s-ar gândi că sunt diferiţi de noi. Majoritatea formelor de viaţă de pe alte planete din sistemul nostru solar sunt de natură eterică. Uneori din acest motiv astfel de fiinţe au fost numite "eterice". Nu pot fi totuşi considerate fiinţe fără corp, pentru că au un corp (eteric).

Ei se află într-o stare de evoluţie aşa cum suntem şi noi, iar viaţa lor în planul lor nu diferă aşa de mult faţă de a noastră, în afara faptului că ei au transcens (au trecut dincolo de) dorinţele eu-lui inferior (egou) şi cele astrale cu care oamenii de pe Pământ se luptă atât de frecvent. Comandantul Ashtar lucrează îndeaproape cu Regatul Îngerilor, mai ales cu Arhanghelul Mihail. [aici observ o mică încurcătură pe care trebuie să o clarific: planul astral este superior planului eteric, şi sunt diferite - nota trad.]

Comandantul Ashtar este un om extrem de iubitor şi bun, dar hotărât şi de neabătut în misiunea sa de a ajuta, de a educa şi de a proteja umanitatea în întregul sistem solar. Comandantul Ashtar şi echipa Sa nu doresc să fie veneraţi ca Zei, ci să fie văzuţi ca şi camarazi, ca fraţi şi egali cu noi pe drumul ascensiunii (înălţării) şi mai departe. Două dintre misiunile sale principale sunt de a educa spiritual omenirea pentru misiunea acesteia pentru care se află aici, şi în al doilea rând de a apăra şi proteja Pământul şi sistemul solar de grupurile extraterestre ostile şi egoiste. Oamenii nu au încă nici-o idee despre cât de mult ar trebui să-i mulţumească Lui, şi echipei Lui neobosite de lucrători."

În continuare, tot Biblioteca Pleyades ne oferă următoarele detalii despre Comandamentul Ashtar şi Extratereştrii malefici. 

"Există multe civilizaţii extraterestre din galaxie, univers şi omnivers, care au venit pe Pământ să culeagă date şi informaţii, să realizeze anumite experimente pentru scopurile lor egoiste. Ei nu se află aici pentru a ne ajuta. Unii dintre aceştia au o natură neutră, iar alţii servesc Forţele Întunecate.

Există de asemenea extratereştri malefici care se opun în mod deschis Marii Frăţii Albe şi Comandamentului Ashtar. Aceşti extratereştri ar lua cu asalt planeta şi ar cuceri-o, dacă ar putea. Dar, datorită Comandamentului Ashtar şi a civilizaţiilor de felul celei din Arcturus care ne protejează, nu au putut. La fel ca în Star Trek, există grupuri de fiinţe decăzute, renegate, care sunt escortate în navele lor din acest sector galactic de către Comandament.

Mulţi cei din Comandamentul Ashtar merg pe străzile noastre fără ca noi să ne dăm seama. Comandamentul Ashtar funcţionează într-un anume sens ca o Poliţie Galactică; există şase stele din constelaţia Orion ("cei 6 decăzuţi") şi un grup numit Deros din Pământul interior care au fost alungaţi, aşa că aveţi grijă cu tot ce vine din Nebuloasa Orion.

Una dintre problemele pe care le are Comandamentul Ashtar este că dacă guvernul nostru încheie anumite înţelegeri cu grupuri extraterestre malefice, nu sunt lăsaţi să intervina în liberul nostru arbitru, decât dacă s-ar pune în pericol sistemul nostru solar şi galaxia.

Numărul extratereştrilor malefici este foarte mic în comparaţie cu mulţimea de extratereştri benefici, dar cei malefici sunt foarte periculoşi dacă nu sunt "struniţi". Mulţumită Comandamentului Ashtar. Ca regulă generală, OZN-urile în formă de tub (cilindru) sunt navele extratereştrilor malefici. Dar există şi câteva excepţii de la această regulă."

Tot în Biblioteca Pleyades (care este o colecţie de texte reproduse după diverse surse aflate pe internet), aflăm despre faptul că "deşi există două mari "tabere" - Federaţia Unită şi Imperiul Draconian - mai există şi alte civilizaţii din alte sisteme stelare care nu au aderat la niciuna dintre ele, şi care sunt cumva "neutre", sau care colaborează sporadic (sau sunt în război uneori) cu forţele umanoide sau cu cele reptiliene, sau care sunt membre în Colectivul Comandamentului Ashtar sau în Forţele Spaţiale Imperialiste Bavariene.

Aceste forţe spaţiale Bavariene numite "Alternativa 3" (a se vedea filmul cu acelaşi nume) în alianţă cu alte specii imperialiste umanoide şi reptiliene au devenit notorii pentru prostul renume pe care l-au căpătat datorită atrocităţilor de tip Nazist pe care le-au facut împotriva altor civilizaţii paşnice de pe alte planete din acest sector galactic. Toate aceste informaţii vin de la un cuplu de oameni care au dezertat din grupul "Alternativa 3" (grup care este compus în majoritate din familii militare şi industriaşe foarte bogate) în urma unei vizite sincere şi prieteneşti din partea unor membri ai Federaţiei care le-au arătat adevărul despre "Alternativa 3".
Reptilienii s-au folosit mereu de oameni cărora le-au implantat microcipuri şi pe care îi manipulează pentru a-şi ataca inamicii din Federaţie. Reptilienii se folosesc de oameni pe post de scuturi vii, robotizate, pentru a lupta împotriva celor din Federaţie. Richard Shaver se referă la reptilieni spunând că au o natură vampirica şi că se hrănesc cu forţa vitală a oamenilor pe care o extrag prin emoţii negative, prin gânduri negative, şi prin sânge.

Alte sisteme care ar face parte din această a treia categorie sunt cele care au fost infiltrate de către reptilienii Draco. Cât despre Colectivul Ashtar sau Ashtarte, acesta este doar un fel de minte colectivă electronică uriaşă care îşi are sursa într-un uriaş calculator de circa 32 km lungime (posibil aflat undeva în cosmos) ce administrează numeroase culturi şi civilizaţii galactice prin intermediul unor implanturi electro-telepatice.

Însă această minte colectivă a fost infiltrată la multe nivele şi astfel compromisă de către forţele reptieliene şi de aceea nu mai poate fi de încredere. Mare atenţie la aşa-numiţii "Maeştri Ascensionaţi" care vorbesc prin intermediul acestui Colectiv Ashtar căci este probabil să fie doar impostori draconieni care înşeală."

După aceste detalii uimitoare de la Bibioteca Pleyades, haideţi să vedem ce spune Wikipedia pe această temă... 

Wikipedia

Ashtar este numele unei presupuse fiinţe extraterestre care a fost prima dată manifestată prin comunicările intermediate de George Van Tassel, în 18 iulie 1952. Van Tassel a fondat o comunitate de cercetare a OZN-urilor în anul 1947, iar primele sale mesaje de la Ashtar au fost prezentate publicului în cadrul unui eveniment organizat de el. Aceste prime mesaje primite de el de la Ashtar se refereau la un viitor apocaliptic în legătură cu bombele cu hidrogen care tocmai erau în testare în SUA.

Pe măsură ce întâlnirile de intermediere a comunicaţiilor cu Ashtar au avansat, în anii 1950 aceste mesaje au devenit din ce în ce mai elaborate şi făceau referire la un guvern extraterestru care urmărea îndeaproape activităţile pe Pământ. Conceptul de Comandament Ashtar a fost rapid îmbrăţişat şi utilizat de mai mulţi intermediari care ofereau mesaje provenite atât de la Comandamentul Ashtar, cât şi de la Ashtar însuşi.

Prin anii 1955 mai mulţi intermediari (channeller) au publicat predicţii în care erau anunţate iminente aterizări în masă ale numeroasei flote de OZN-uri cosmice aflate sub conducerea lui Ashtar. Bineînţeles că ne-împlinirea acestor predicţii a avut un efect dramatic asupra expansiunii "mişcării" Ashtar pe Pământ. În lipsa fondatorului Van Tassel, numeroase mesaje venite de la Ashtar (intermediate de diverşi channeler) afirmau aspecte contrare, astfel că această "luptă" a determinat şi mai mult slăbirea influenţei acestui grup.

În anii 1970 şi 1980, Tuella (Thelma Terrill) a revitalizat conceptul printr-o infuzie de idei spirituale în detrimentul abordării tehnologice de tip OZN pe care fondatorul Van Tassel a avut-o la început. Alţi channeler au insistat pe abordarea veche, continuând cu mesajele apocaliptice despre distrugerea iminentă a Pământului şi despre nevoia concretă a evacuării urgente a planetei cu ajutorul uriaşei flote spaţiale a Comandamentului Ashtar.

După 1990, mai multe grupuri au început să publice pe internet mesajele Ashtar, chemând la unificarea tuturor. Mesajele care continuau cu viziunea apocaliptică despre Terra au fost declarate invalide şi ne-reale, de către aceste grupuri, care explicau toate astea prin faptul că acei channeler care intermediau astfel de mesaje au fost păcăliti de forţele care se opun idealurilor benefice ale lui Ashtar. Tot ei au pus bazele unui set de reguli după care orice mesaj care ar fi venit de la Ashtar era declarat real sau fals, un fel de "ortodoxie" a acestei tematici.




După transmisia radiodifuzată a lui Vrillon din 1977, au început să folosească termenul Comandamentul Galactic Ashtar în loc de Comandamentul Ashtar. Ashtar a început să fie descris ca un comandant al unei flote numeroase de sute de nave care supravegheau continuu Pământul, iar Vrillon a devenit "directorul de comunicare" al lui Ashtar."

După această scurtă analiză de la Wikipedia, am găsit aspecte interesante despre Ashtar într-un interviu (aproape deloc popularizat) cu Billy Meier, cel care a fost contactat timp de mai multe zeci de ani de fiinţe din Pleiade, şi care i-au permis să fotografieze OZN-urile lor, într-o epocă în care posibilitatea de falsificare a fotografiilor era foarte redusă astfel că un fals fotografic era foarte uşor de detectat şi dovedit. Fotografiile lui Billy Meier sunt printre cele mai evidente chiar şi în ziua de astăzi, şi sunt un punct de referinţă în tematica OZN.


Sursa: roaim.co.nr

EVENIMENTE ! - COMFIRMARE A PROFETIILOR - 28 septembrie, 1 octombrie 2012


1 octombrie 2012

EURO: "Este puţin probabil ca zona euro să supravieţuiască în forma sa actuală, şi mai multe ţări vor părăsi grupul de 17 membri actuali", a declarat Robert Fico (primul ministru al Slovaciei).




28 septembrie 2012

Scandalul LIBOR: Sistemul financiar este "stricat" şi necesită o revizuire completă, inclusiv urmărirea penală a celor care încearcă să manipuleze ratele, a declarat Martin Wheatley (director general al Autorităţii de reglementare a Serviciilor Financiare din Marea Britanie).

Sursa: aim.pro.tc

Enigmele de la Cernobâl pot fi cu ușurință explicate


Multe enigme legate de catastrofa de la Cernobâl din 26 aprilie 1986 au rămas încă şi astăzi neexplicate. Profesorul Georges Lochak, preşedinte al Fundaţiei Louis de Broglie, fundaţie franceză pentru cercetare fundamentală în domeniul fizicii, aduce în discuţie unele dintre acestea.
Capacul gigantic al unui reactor, având 2000 de tone, a fost ejectat
Profesorul Georges Lochak spune: „Prietenul meu, cercetătorul rus Urutskoïev mi-a mărturisit că nu ştie ce forţă a propulsat capacul reactorului Elena – care cântărea aproape 2000 de tone – şi care a căzut alături de reactor. Nu există nicio explicaţie rezonabilă în acestă privinţă, iar cei care pretind că ar şti despre ce este vorba, mint. Ipotezele vehiculate în presa ştiinţifică afirmă că incidentul s-ar fi datorat creşterii presiunii vaporilor din reactor. Dar această explicaţie este prostească! Dacă presiunea vaporilor ar fi fost suficient de mare pentru a ridica un capac de o asemenea greutate, cu siguranţă ea ar fi determinat şi explozia pereţilor reactorului, iar aşa ceva nu s-a petrecut. Pereţii reactorului nu au fost nici măcar deformaţi.”
O diferenţă temporală enigmatică
Profesorul Georges Lochak: „Toată lumea s-a pus de acord asupra afirmaţiei că explozia din sala de maşini a precedat-o pe cea a reactorului. Însă în ceea ce priveşte aprecierea intervalului de timp dintre cele două explozii, s-a înregistrat un fapt inexplicabil. Toţi cei care se găseau la faţa locului au estimat că acest interval a fost de ordinul a trei secunde. Totuşi, exploziile au putut fi auzite la mulţi kilometri depărtare de jur împrejur, iar martorii aflaţi la distanţă au afirmat că intervalul dintre ele a fost de aproximativ treizeci de secunde. Este o diferenţă mult prea mare între aceste aprecieri, pentru a o pune pe seama impreciziei subiective fireşti. Ne putem înşela cu două-trei secunde, dar nu cu treizeci!”
90% din combustibilul nuclear a dispărut, 10 tone de aluminiu au fost găsite în apropierea reactorului
Profesorul Georges Lochak afirmă în continuare: „O altă enigmă: măsurând magma răcită din jurul bazei reactorului, grupul condus de Urutskoïev a estimat că după explozie nu a mai rămas decât 10-20% din combustibilul nuclear. Ce s-a petrecut deci cu cea mai mare parte din cantitatea de combustibil? Aceasta nu a putut fi disipată de norul de la Cernobâl. În acelaşi timp ştim, chiar dacă aceasta nu s-a dezvăluit niciodată publicului larg, că au avut loc tot felul de transmutaţii în interiorul reactorului în momentul accidentului. De exemplu, s-au găsit în jurul reactorului zece tone de aluminiu, metal care nu are nimic de a face cu construcţia unui reactor...”
OZN–uri deasupra centralei de la Cernobâl
Explozia centralei nucleare de la Cernobâl din fosta Uniune Sovietică a provocat o emisie de câteva tone de materii radioactive în atmosferă. Însă această explozie de mari proporţii nu a fost, din fericire, decât una termică. Nu a avut loc o explozie nucleară. Reactorul distrus conţinea 180 de tone de uraniu îmbogăţit. Dacă s-ar fi produs o explozie nucleară, consecinţele ar fi fost mult mai cumplite.
Numeroase teorii au căutat să explice această desfăşurare norocoasă a  evenimentului. Una dintre acestea vorbeşte de faptul că ar fi existat un ajutor venit din partea unui OZN. În momentul în care s-a declanşat catastrofa, matorii au putut vedea un obiect misterios planând deasupra celui de-al patrulea reactor al centralei nucleare. Sute de persoane au văzut acest obiect care a staţionat în acea arie un anumit interval de timp.
Iată ce ne spune Mikaïl Varitsky: „Împreună cu alte persone din echipa mea am mers la locul exploziei noaptea. Am văzut un glob de foc cu diamentrul de 6-8 metri care se mişca lent pe cer. Când a ajuns la aproximativ 300 de metri de cel de-al patrulea reactor, două raze de lumină purpurie s-au îndreptat către acesta. Totul a durat aproximativ trei minute. Apoi, luminile ce porneau din acest obiect s-au stins şi acesta a zburat în direcţia nord-vest.”După aceasta, nivelul reactoarelor a scăzut la un sfert, fapt care, probabil, a făcut să fie evitată explozia nucleară.
Şi după aceste evenimente, în zonă au fost observate în repetate rânduri obiecte zburătoare neobişnuite, care au putut fi chiar fotografiate. Mărturiile, venite din partea unor oameni a căror credibilitate nu poate fi pusă la îndoială, vin să confirme interesul acordat de civilizaţiile extraterestre fenomenelor care au avut loc la Cernobâl.
La ora actuală există certitudinea unei intervenții extraterestre ce a fost realizată pentru a atenua în mare parte natura acestei catastrofe
Aşa cum am amintit mai sus, deocamdată nu există nicio explicaţie plauzibilă pe care ştiinţa contemporană să ne-o ofere pentru a înţelege cum a fost posibilă ejectarea unui capac de 2000 de tone, fără deteriorarea pereţilor reactorului. Ar putea fi însă vorba de o forţă antigravitaţională necunoscută oamenilor de ştiinţă. Această forţă misterioasă s-a manifestat în ansamblul spaţiu-timp din apropierea exploziilor, influenţând curgerea timpului local, fapt care ar putea explica modul diferit în care a fost perceput timpul în interiorul şi în exteriorul centralei – s-a înregistrat o diferenţă temporală de aproximativ 27 de secunde. În plus, dispariţia a 90% din combustibil şi descoperirea a 10 tone de aluminiu inofensiv nu pot fi atribuite unei banale întâmplări. Şi în acest caz tentativele ştiinţei de a explica fenomenele nu sunt convingătoare. Însă este clar că acolo s-a produs o transmutaţie controlată ce a blocat orice posibilitate de explozie nucleară. În plus, mărturiile cu privire la razele de lumină purpurie orientate de un OZN către reactorul 4 sunt asociate cu fotografii care confirmă fără echivoc acest lucru.
De-a lungul timpului, mai mulţi membri ai armatei americane ce se ocupau de rachete balistice nucleare au declarat că mai multe ogive nucleare au fost neutralizate de către OZN-uri. Ar fi foarte posibil ca în anumite cazuri încărcăturile de uraniu să fi fost transmutate şi în locul lor să se fi găsit doar reziduuri de aluminiu. Însă armatele Statelor Unite, ca de altfel şi cele ruse, franceze şi israeliene nu au făcut niciodată declaraţii publice în legătură cu acest subiect.
Activitate OZN ieşită din comun deasupra centralei de la Fukushima
Explozia de la centrala din Fukushima este fără nicio îndoială cel mai mare accident nuclear de pe planetă, contaminând, teoretic, întreaga Japonie şi punând în pericol, într-o măsură mai mare sau mai mică, viaţa din emisfera nordică. S-a estimat că nocivitatea acestei catastrofe nucleare este de 30 de ori mai mare decât cea de la Cernobâl. Niciodată o cantitate atât de mare de combustibil nuclear (uraniu, plutoniu, mox) nu s-a găsit fără control, în aer liber.
Am vorbit mai sus despre fenomenul de transmutaţie ce a avut loc în interiorul reactorului de la Cernobâl. Ştim că transmutarea uraniului în aluminiu este posibilă, dar ştim noi oare să provocăm acest fenomen? Ne îndoim de acest fapt, în caz contrar sisteme de securitate bazate pe acest tip de transmutaţie ar echipa toate centralele nucleare terestre. Fără a avea vreo explicaţie ştiinţifică viabilă şi pe baza intervenţiei fotografiate, chiar filmate, a OZN-urilor la Cernobâl, ideea că acest fenomen inedit de transmutaţie este strâns legat de intervenţia extraterestră este demnă de luat în considerare. Ca urmare a acestei intervenţii, poluarea ce a survenit în urma accidentului nuclear de la Cernobâl a fost de zece ori mai mică. În acest fel ne putem face o idee despre amploarea distrugerilor ce ar fi avut loc dacă nu s-ar fi produs transmutarea combustibilului nuclear.
Cunoscând aceste aspecte şi ţinând cont de tonele de combustibil nuclear ce se aflau în joc în Japonia, accidentul de la Fukushima ar fi trebuit să fie de 300 de ori mai grav decât cel de la Cernobâl. Dar nu a fost aşa.
În numărul 53 al revistei Sortir du Nucleaire, care militează pentru renunţarea la tehnologiile nucleare şi adoptarea unei noi politici energetice, se menţionează că la Fukushima s-a emis de zece ori mai puţin cesiu 137 decât la Cernobâl şi de o sută de ori mai puţin stronţiu 90. Emisia de iod 131 de la Fukushima a fost de asemenea inferioară celei de la Cernobâl. Luând în consideraţie masele de combustibil, numărul de reactoare afectate, bazinele cu uraniu de la Fukushima, aceste cifre sunt de neînţeles. Este absurd să punem în discuţie probitatea revistei antinucleare care a furnizat aceste cifre. Şi atunci care este explicaţia? Nici dispoziţiile inadecvate date de compania de energie electrică locală (TEPCO), nici măsurile luate de guvernul japonez nu ar fi putut avea un asemenea impact. Este vorba de ceva cu totul diferit. Nu am fi departe de realitate dacă am afirma că 99% din efectele nocive de la Fukushima au fost şi continuă să fie stopate. În plus, activitatea OZN de deasupra Fukushimei este extraordinar de intensă. Toate acestea converg către concluzia ca aceste fenomene nu se petrec la întâmplare, ci că ele sunt dovada unei intervenţii masive asupra zonei sinistrate şi a împrejurimilor.
Agenţia Reuters, proprietate a familiei Rotschild, afirma pe 6 aprilie 2012 că nucleul reactorului 4 ar fi intrat în fuziune şi că ar fi traversat soclul reactorului. Este ceea ce se numeşte sindromul chinezesc. Aceasta este consecinţa cea mai gravă a fuziunii unui reactor nuclear, în care elementele implicate în combustie străpung barierele ce le înconjoară şi se scurg în pământ. Ținând însă cont de nivelul contaminării înregistrat, informaţia transmisă de Reuters, deşi poate să pară logică şi coerentă, nu poate fi adevărată! În realitate ea ascunde fenomene ce scapă sordizilor mondialişti „iluminaţi”. Nu putem să nu remarcăm încă o dată că agenţiile de presă de acest gen au rolul de a înfricoşa populaţia şi de a o menţine în ignoranţă, căci cine reuşeşte să inspire teamă, controlează oamenii.
În realitate nu poate fi vorba decât de un cu totul alt scenariu. O creştere bruscă a temperaturii nucleului se poate datora unui fenomen de transmutaţie similar celui de la Cernobâl. Aceasta nu indică o scurgere în pământ scăpată de sub control a combustibilului aflat în fuziune, ci un fenomen controlat de transmutare. Pentru a stopa fuziunea nucleară, este foarte probabil să regăsim în acest reactor o anumită cantitate de aluminiu, rod al unei transmutări cu rol protector. O altă posibilitate ar fi realizarea unei fuziuni controlate, asistată de mijloace tehnologice extraterestre. În acest caz, fie că reactorul ar fi găurit sau nu, nu s-ar înregistra efecte negative. Ceea ce s-ar scurge în pământ ar deveni inert, vitrificat. Toate acestea implică un control asupra transmutării moxului (fluid nuclear), a uraniului şi a plutoniului, ceea ce depăşeşte posibilităţile tehnologice actuale ale omenirii. Este lesne de înţeles de ce TEPCO, cei câţiva membri ai guvernului japonez şi clanul Rotschild nu vor difuza o asemenea informaţie, chiar dacă sunt la curent cu ceea ce s-a petrecut. Aceasta ar implica recunoaşterea existenţei unei civilizaţii extraterestre care a intervenit pentru a repara distrugerile provocate de nebunia consorţiului transnaţional.
Totuşi, analiza incidentelor de la Fukushima nu se poate opri aici, toate acestea neputând explica faptul că 99% din efectele negative ale exploziei au fost stopate, fiind limitate la zona de amplasare a centralei, la atmosferă şi la oceanul Pacific. Având în vedere consecinţele nefaste reduse ca amploare, ne putem gândi că a avut loc şi o curăţire a oceanului şi a atmosferei prin transmutarea radionuclidelor. Dar cum s-a petrecut aceasta? Misterul va continua să existe atâta timp cât informaţiile şi explicaţiile ce ne sunt oferite poartă cenzura sinistrei elitele planetare a iluminaţilor. Astfel, chiar dacă o treime din suprafaţa sa a fost puternic afectată de poluarea radioactivă, Japonia este salvată. În continuare, forţa colectivă, disciplina şi spiritul civic al poporului japonez vor face ceea ce este necesar pentru a redresa o ţară care părea condamnată pentru mult timp de acum înainte.
La Fukushima a fost observat un dublu fenomen ufologic: a fost semnalată şi prezenţa aparatelor ASTRA TR-3B şi a altor sisteme antigravitaţionale produse de forţele Noii Ordini Mondiale. Acestea au sosit pentru a încerca să oprească intervenţia civilizaţiei extraterestre ce urmărea să repare stricăciunile produse. Totuşi, în ciuda cercetărilor ce au avut loc în ultimii 70 de ani, tehnologia consorţiului transnaţional de care am amintit a rămas cu mult în urmă. Pe scurt, aceştia nu au de ales decât să asiste neputincioşi la ce se petrece, nedispunând de cele necesare pentru a bloca astfel de intervenţii venite din cosmos.
Desigur, putem afirma că este vorba de un amestec în evoluţia noastră. Dar el are loc doar în caz de riscuri majore. Strategiile şi tehnologiile folosite de aceşti binefăcători necunoscuţi depăşesc de departe tot ceea ce Noua Ordine Mondială a reuşit să pună în aplicare cu ajutorul „exo-zbirilor” săi. 
După toate aparenţele, o inteligenţă necunoscută şi o înţelepciune cosmică ancestrală par a supraveghea şi controla sistemul nostru solar. Oare nu ar trebui să numim Providenţă această bunăvoinţă venind din ceruri?
În concluzie, toate aceste informaţii întăresc ipoteza că forţe dotate cu înţelepciune şi tehnologii extrem de avansate veghează asupra noastră, intervenind atunci când există riscuri majore pentru omenire şi pentru planeta Pământ. Ne putem întreba dacă această bunăvoinţă venind din cosmos nu este chiar mâna Providenţei ce conduce cu înţelepciune întregul univers şi implicit sistemul nostru solar.

Strategia financiară a Chinei pune în pericol supremaţia dolarului american



Beijingul a ordonat retragerea rezervelor de aur din băncile internaţionale • Un nou yuan cu acoperire în aur va fi emis, ca alternativă la dolar • Peste 20 de state au fost atrase în planul Chinei de eliminare a dolarului din tranzacţiile imobiliare • Toate lingourile pe care China le va retrage din Elveţia, Londra sau New York vor fi retopite, iar unitatea de măsură nu va mai fi uncia, ci kilogramul
Statele Unite ale Americii sunt pe cale să primească o lovitură năucitoare, după ce China a început să-şi retragă aurul deţinut în băncile internaţionale. Scopul este emiterea unei noi monede, un nou yuan, ca alternativă la dolar, care să aibă acoperire în aur. Beijingul a semnat deja tratate comerciale cu peste 20 de state care recunosc yuanul ca monedă oficială în tranzacţii, în defavoarea monedei americane. Japonia este ultimul stat care a aderat la planul Chinei de eliminare a dolarului din tranzacţiile comerciale.
Cum datoria faţă de China se situează în jurul valorii de 2.000 de miliarde de dolari, dintr-un total de 15.000 de miliarde, Statele Unite se pot „lăuda” cu titlul de „cea mai îndatorată naţiune din toate timpurile”. Statul chinez este cel mai mare creditor al SUA şi, potrivit experţilor, dacă mâine acesta şi-ar cere înapoi banii împrumutaţi americanilor, Statele Unite ar da faliment în câteva zile. Întreaga situaţie este departe de a fi una întâmplătoare şi face parte dintr-un plan bine pus la punct de guvernul de la Beijing, un proiect premeditat cu mult timp înainte.
La începutul anilor '90, realizând că este foarte greu să concureze cu SUA, din punct de vedere militar, China a adoptat o nouă strategie pentru „cucerirea” Americii. Iar planul i-a reuşit din plin. Acum, ţara cu peste 1,3 miliarde de locuitori pregăteşte Statelor Unite lovitura de graţie: scoaterea dolarului de pe pieţele financiare internaţionale.
Repatrierea lingourilor de aur
Am întrebat un bancher dacă un asemenea scenariu, aparent de domeniul Science Fiction, este posibil. Răspunsul a venit sec, fără niciun alt comentariu: „Da, este posibil”. Ultima acţiune în acest sens a Beijingului are loc chiar zilele acestea: China îşi reevaluează toate rezervele de aur cu scopul de a emite o nouă monedă, alternativă la dolar, care să aibă acoperire în aur. Cu alte cuvinte, China vrea să ofere lumii o monedă „sănătoasă” care s-o înlocuiască pe cea americană, o monedă supra-tipărită şi lipsită de perspective în actuala conjunctură internaţională. Iar pentru a-şi realiza planul departe de ochii publicului, China a început deja să-şi repatrieze toate rezervele de aur pe care la deţine în Elveţia, Londra şi New York. Astfel, potrivit unor surse din piaţa internaţională, toate lingourile care vor sosi în China vor fi retopite, iar unitatea de măsură nu va mai fi uncia, ci kilogramul.
Faliment nedeclarat
Cert este că, prin împrumuturile acordate americanilor, guvernul chinez a ajuns în punctul dorit: a grăbit falimentul, încă nedeclarat, al SUA. De altfel, presa oficială de la Beijing este plină de titluri de genul „China acuză SUA că au dat faliment”, iar declaraţii precum cea a preşedintelui Dagong Global Credit Rating Co. Ltd., singura agenţie de rating financiar din China, care spune că „în opinia noastră, Statele Unite ale Americii au intrat deja în faliment”, răsucesc şi mai mult cuţitul în rană.
La rândul său, directorul departamentului de analiză de la Banca Centrală a Chinei, Zhang Jianhua, a apreciat că „îngrijorările referitoare la capacitatea guvernului american de a-şi rambursa datoriile ar putea conduce la creşterea randamentelor pentru bondurile americane şi ar conduce la volatilitatea preţurilor pentru obligaţiunile SUA”. Fapt care nu ar conveni deloc guvernului de la Beijing, după ce acesta a investit sute de miliarde de dolari tocmai în obligaţiuni emise de statul american. Potrivit unor estimări ale Fondului Monetar Internaţional, datoria publică a SUA ar urma să ajungă, în 2013, la peste 105% din PIB.
Strategie la scară mare
China a lansat în ultimii ani o campanie agresivă de acceptare internaţională a monedei sale, ca alternativă la dolarul american. Beijingul a semnat în ultimii patru ani peste 20 de astfel de acorduri internaţionale, cu ţări precum Argentina, Australia sau Emiratele Arabe Unite. Fapt foarte slab reflectat sau chiar omis în relatările presei internaţionale. De curând, şi Brazilia a aprobat strategia chinezească de a-şi impune moneda, prin acceptarea unor schimburi directe în yuani, ceea ce înseamnă că cea mai mare economie sud-americană acceptă schimburile directe cu China, prin renunţare la dolar. De menţionat că aceste tranzacţii sunt posibile doar în măsura în care Brazilia poate folosi ulterior „banii” chinezeşti, yuanii, pe care îi deţine pentru alte tranzacţii comerciale. Aceasta nu este o problemă, în contextul în care China are o imensă ofertă, întinsă pe toate categoriile de produse cerute pe toate pieţele lumii.
Trădarea japoneză
Marea surpriză, care i-a şocat pe americani, a venit însă din partea Japoniei, care, la începutul lunii iunie a acestui an, a încheiat un tratat similar cu China. Astfel, potrivit înţelegerii, relaţiile comerciale dintre Japonia şi China nu se mai desfăşoară în dolari, ci în yuani şi yeni, pentru a stimula relaţiile comerciale dintre cele mai mari economii asiatice. Prin urmare, Japonia şi China nu mai folosesc dolarul american pentru schimburile comerciale, fapt care va genera o scădere a puterii de cumpărare a monedei americane, adăugând încă o piatră de moară economiei SUA.
Eliminarea dolarului american din tranzacţiile asiatice a fost dorită încă de anul trecut, însă dezastrul de la Fukushima a întârziat cu un an punerea în aplicare a acestei măsuri. „Acest lucru face parte din strategia Chinei de a-şi reduce dependenţa faţă de dolar”, a explicat un analist de piaţă de la Credit Agricole, filiala Hong Kong. Chiar dacă reprezentanţii Băncii Mondiale şi cei ai Fondului Monetar Internaţional au estimat că în anul 2020 China va deveni prima putere economică a lumii, luând locul SUA, există voci care spun că „rocada” se va petrece mult mai repede, accelerată şi de criza economică internaţională, undeva în 2015.

Cum să te fereşti de DEPRESIA de toamnă

Schimbările de anotimp pot afecta negativ stările de spirit. Cunoaşterea cauzelor şi a simptomelor pot ajuta însă la prevenirea aşa numitei 'astenii de toamnă', notează vineri ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Cum să te fereşti de DEPRESIA de toamnă
Cum să te fereşti de DEPRESIA de toamnă

Vara s-a terminat cu zilele sale lungi de soare şi de vacanţă şi a venit toamna cu scăderea temperaturilor, când frunzele ruginesc şi încep ploile. Pentru cei nostalgici este cea mai bună epocă a anului, când au mai rămas 89 de zile şi 20 de ore până la iarnă. Scăderea zilei şi a luminii soarelui şi mai ales a temperaturilor pot provoca aşa numita astenie de toamnă.

Potrivit experţilor, este vorba de un sindrom de tranziţie care apare odată cu schimbarea anotimpului şi ca răspuns al organismului la schimbările medio-ambientale care alterează bioritmul şi ciclul veghe-somn. Principalul responsabil al acestei alterări este, spune psihologul Roberto Castillejo, melatonina, un hormon care, între altele, reglează somnul şi temperatura corporală.

Producerea de melatonină creşte odată cu reducerea lumii solare iar această creştere duce la o scădere a serotoninei cunoscută ca hormon al fericirii. Rezultatul acestei creşteri a melatoninei şi al scăderii serotoninei este instalarea apatiei, a oboselii, somnolenţei sau a tristeţii.

Dacă la aceşti factori hormonali se adăugă schimbările climatice, precum venirea ploilor şi a frigului, reducerea luminii solare, sau integrarea în rutina muncii şi diminuarea contactelor cu prietenii sau familia, consecinţa este astenia de toamnă. Pentru a depăşi acest fenomen psihologii recomandă să fie urmate câteva sfaturi simple.

1. Expunerea zilnică timp de zece minute la soare, de preferat la primele ore ale dimineţii.
2. Efectuarea de exerciţii fizice. Înot, jogging, sală, sau mai simplu, mersul pe jos şi urcatul scărilor.
3. A dormi suficient pentru a evita oboseala şi a ne adapta la orele diurne.
4. A urma un regim alimentar sănătos crescând consumul de fructe şi legume.
5. A petrece mai mult timp cu familia şi prietenii şi a planifica o călătorie sau o excursie adaptată la noul sezon.

Simptomele asteniei de toamnă sunt următoarele:

- lipsa de interes
- indiferenţă faţă de anumite activităţi
- tristeţe şi apatie
- insomnii sau nevoia de a dormi mai mult
- probleme de concentrare
- iritare şi proastă dispoziţie
- dereglări alimentare.AGERPRES

Sursa:  REALITATEA.NET

Horoscop carti de Tarot 1 – 7 octombrie 2012


Este o etalare saptamanala pentru fiecare zodie in parte. Se vor folosi cartile din Tarotul Zen a lui Osho, cate o carte pentru fiecare zodie, reprezentand mesajul cartilor si ghidarea oferita de acestea pentru o saptamana. Sa vedem ce vor cartile sa va comunice pentru saptamâna 1 – 7 octombrie.


Berbec – Curajul / VIII Arcana Majora
Samanta nu stie ce se va intampla; ea nu a cunoscut niciodata floarea. De aceea, ea nici macar nu isi poate imagina ca va deveni vreodata o floare minunata. Floarea ne arata calea, caci pasiunea ei pentru viata a determinat-o sa incerce sa scape de intunericul in care zacea si sa iasa la lumina. Analogia cu samanta inseamna ca, daca vrei sa te transformi in floare, adica sa-ti accesezi potentialul, trebuie mai intai sa treci prin provocarile vietii, pentru ca sunt cele care ajuta la transformarea ta. In aceasta perioada, esti inspirat, plin de curaj si intiativa, pentru a iesi la suprafata. Totul se leaga si increderea in fortele proprii iti ofera incredre si putere. Tot ceea ce atingi este un succes!

Taur – Desavarsirea / XXI Arcana Majora
Desavarsirea marcheaza finalizarea unui proiect, a unei etape si inceperea unei noi vieti. Ti-ai atins scopul si te simti implinit, ai ajuns la destinatie. Mai este considerata si cartea abundentei, atat a celei spirituale cat si a celei materiale. Meritele iti sunt recunoscute si poti, la randul tau, sa indrumi pasii altora spre succes. Chiar daca ne aflam in mijlocul fluxului vesnic schimbator al vietii, exista momente cand traim o stare de plenitudine, cand ne simtim completi. Cand apare aceasta imagine, putem simti o stare de disperare, caci nu dorim ca situatia in care ne aflam sa dispara, sau o stare de recunostinta si acceptare, constienti ca viata este altcatuita din inceputuri si sfarsituri.

Gemeni – Mintea / Valetul de Nori
Adevarata libertate si detasare vine cand realizezi ca mintea este slujitorul tau. A fi stapanul mintii sale, inseamna a te folosi de ea, la fel ca un stapan, de slujitorul sau. Mesajul acestei carti este ca esti prins in capcana mintii rationale. Sunt momente cand uitam cine suntem si care este adevarul interior. Asa ajungem sa ne identificam cu mintea si ego-ul nostru. Nu te lasa incetosat de norul de ganduri. Acest nor nu-ti va permite sa cunosti realitatea sau sa atingi perceptia spirituala. El va disparea doar daca iei decizia sa renunti si sa nu te mai agati de el. Reaminteste-ti ca nu esti una cu gandurile tale. Esti lumina si iubire, pastreaza-ti increderea!

Rac – Outsiderul / 5 de Curcubeu
Treci printr-o perioada prin care poti sa te eliberezi de vechile dureri, de tipul „nu sunt suficient de …”. Recunoaste radacinile acestui sentiment din trecut si elibereaza-te de vechea durere. Copilasul din imagine este atat de mic si de convins ca nu poate sa deschida poarta, incat nu observa ca lacatul este deschis. Tot ceea ce trebuie sa faca, este sa deschida poarta. Ori de cate ori ne simtim „pe dinafara” sau exclusi, se trezeste in noi acest sentiment de copil neajutorat. Aceasta stare de eliberare iti va conferi o luciditate noua, care iti va permite sa vezi faptul ca poti deschide poarta, patrunzand, astfel, acolo unde doresti sa fii de atata vreme. Curaj!

Leu – Vinovatia / 8 de Nori
Mai este considerata si cartea inhibitiei. Poti manifesta o atitudine de negare a propriilor calitati. Se poate sa nu mai vrei sa continui o munca grea sau o relatie, care ti se pare greu de intretinut. Incerci sa gasesti scuze, atat in fata ta cat si in fata celorlalti, atitudinea este de „vreau sa merg mai departe, dar …”. Nu mai vrei nimic din ce ai si-ti pui piedici singur. Alegerea de a iesi din aceasta stare iti apartie, doar tu ai puterea sa-ti schimbi realitatea. Iti este testata noua viziune, vechiul este inlocuit de nou si mintea nu-ti da pace. Este momentul sa iei niste decizii si sa-ti asumi cine ai devenit si ce iti doresti sa construiesti in viata ta. Multumeste trecutului pentru lectiile sale si declara-ti intentia ca esti pregatit pentru noua aventura.

Fecioara – Renasterea / 10 de Nori
Cartea reprezinta evolutia constiintei, printr-o renastere, dupa dizolvarea vechilor tiparuri si rezistente. Multumeste vechilor structuri mentale si da-le drumul. Alege in mod constient sa te manifesti, asa cum simti, si nu asa „cum trebuie”. Simti ca este timpul sa faci ceva, simti nevoia de schimbare, de un nou inceput, in care sa-ti dozezi mai bine energia. Nu mai vrei sa te complaci in limitarile mintii, sa te simti sufocat si sa pierzi timp si energie. Aceasta renastere mai poate veni si dupa o pierdere, unele relatii se pot dizolva, se pot incheia unele colaborari sau poti pierde pe cineva drag. Esti pregatit sa pornesti pe un alt drum, dar cu grija de a nu mai repeta greselile trecutului.


Balanta – Lasarea in voia curentului / As de Apa
Aceasta perioada iti ofera posibilitatea de a iesi din stagnare pentru a pluti pe apele vietii. Accepta totul, asa cum este, fara a te impotrivi curentului. Aceasta etapa te va ajuta sa aprofundezi arta de a fi pasiv si receptiv. Lasa-ti partea feminia sa se manifeste, joaca-te si da-ti voie sa fii vulnerabil. Daca te vei relaxa si vei avea incredere, apele vietii te vor sustine si te vor duce, fara niciun efort, exact acolo unde doresti sa ajungi. Deschide-te din ce in ce mai mult in fata acestui sentiment de incredere si relaxare. Intampina noile experiente cu bratele deschise. Fiecare zi are darurile sale, bucura-te de fiecare clipa, puterea se afla in momentul prezent!

Scorpion – Lenea / 9 de Apa
Iesi din starea de amorteala si somnolenta. Activeaza-te si ridica-ti vibratia pentru ca te asteapta nenumarate surprize si transformari. Nu-ti ramane decat sa fii receptiv si prezent la ce are sa-ti ofere viata. Meriti tot ce este mai bun si a venit momentul sa accepti si sa primesti. Esti inzestrat cu toate calitatile pentru a te bucura de o viata prospera si plina de iubire. Binele vine de pretutindeni, de la toti si de la toate. A merita tot binele este un drept din nastere, asadar, a venit vremea sa-ti revendici acest drept. Este momentul sa te bucuri din plin de darurile vietii, pentru ca visele devin realitate. Dai dovada de inteligenta si intelepciune, prin asumarea trecutului, cu tot ce a fost bun si rau in el.

Sagetator – Rebelul / IV Arcana Majora
Ai devenit stapanul propriului destin. Te-ai descoperit pe tine si ai reusit sa smulgi lanturile conditionarii si ale opiniilor represive ale societatii. Ai iesit din intunericul trecutului si ti-ai creat aripi, pentru a zbura catre noi orizonturi. Ti-ai descoperit adevarata natura interioara si te-ai hotarat sa traiesti in conformitate cu ea. Este momentul sa nu te mai lasi condus sau controlat de altii. Detii puterea de manifestare si nimic nu te poate opri din a-ti atinge telurile. Atentie, insa, sa nu o lasi sa puna stapanire pe tine, cazand in capcana autoritatii, a arogantei si a tiraniei, a egoismului si a formalismului. Ramai centrat si creeaza-ti realitatea din spatiul de prezenta si iubire neconditionata.

Capricorn – Vietile Anterioare / XVIII Arcana Majora
Este o perioada a introspectiei. Cartea reprezinta un impuls interior, un apel la trezire. Poti experimenta emotii puternice, crize, vise revelatorii, te poti confrunta cu fricile care te-au tinut in loc, dureri sau pierderi de orice natura. Ies la suprafata aspectele, care trebuie vindecate si transformate. Aceasta „curatenie” este urmata de o renastere. Invata din greselile facute, pentru a te elibera de trecut, altfel vei alerga in cerc. Creeaza-ti un spatiu, in care poti lucra cu tine in liniste, cu blandete si rabdare. Mediteaza, scrie, alege in mod constient sa intri in durere. Dizolva totul prin acceptare, iertare si iubire. Dupa dislocarea energiilor din trecut, se anunta schimbari majore pe toate planurile.

Varsator – Maestrul / Arcana Majora
Ti-ai asumat ca esti propriul tau stapan. Ti-ai asumat puterea si ti-ai luat viata in propriile maini. Pe baza de rezonanta, in aceasta perioada, atragi in viata ta oamenii potriviti, care te inspira sa cresti si pe care ii inspiri si tu, la randul tau. Maestrul interior s-a trezit, pentru ca ai reusit sa te separi de minte. Cand constiinta se trezeste si devine la fel de stralucitoare ca o flacara, ea transforma in cenusa tot ce a creat mintea. Nu exista beatitudine mai savuroasa ca libertatea, decat convingerea ca poti fi stapanul propriului tau destin. Poti face orice doresti, orice iti face placere, orice te umple de fericire. Transforma-ti viata intr-o opera de arta, conferindu-i frumusete!

Pesti – Indragostitii / VI Arcana Majora
Aceasta carte este legata de acea completare a sinelui cu jumatatea perfecta. Poti intalni sau ai intalnit deja acea persoana, de care te vei indragosti, sau vei gasi acea profesie, care te va implini. Este o perioada a intregirii, vin spre tine proiecte, situatii, oameni, care te completeaza perfect si alaturi de care poti evolua. Mai este si cartea alegerilor, a asumarii. Indragostitii reprezinta iubire si uniune, dar si nevoia de-a alege intre inima si cugetare. De cele mai multe ori, este destul de greu sa faci acest lucru. Cartea poate indica o decizie complicata, dar si nevoia de a gasi un echilibru, atunci cand vointa este impartita in doua directii diferite. A venit vremea sa alegi din ce spatiu vrei sa-ti creezi realitatea de acum inainte.

Multumim Astrocafe.ro
sursa:  Sfatulparintilor.ro