Caracteristici: incapatanare, maturitate, incredere.
Pentru toamna 2012 astrele ti-au pregatit numai surprize frumoase. Vor exista schimbari mari pe toate planurile, insa nu te speria, totul este spre bine. Banii vor fi din belsug, iar sefii vor fi extrem de multumiti de tine. Mare atentie la investitiile pe care le faci!
Luna norocoasa: octombrie.
Numere norocoase: 12, 24, 29.
Foto: Shutterstock.com
Taur
Caracteristici: incapatanare, sinceritate, prietenie.
Daca te-ai nascut sub semnul Taur, atunci inseamna ca esti o persoana norocoasa. Te vei bucura de cea mai frumoasa perioada a anului: vei petrece tot mai mult timp alaturi de persoana iubita, vei aprecia ceea ce ai langa tine, vei avea timp si pentru familie si, cel mai important, vei fi fericita si pe plan profesional. Pentru tine aceste luni reprezinta mai degraba o perioada de relaxare si de liniste sufleteasca.
Luna norocoasa: septembrie
Numere norocoase: 1, 4, 6, 12.

Gemeni
Caracteristici: putere, intelegere, generozitate.
Pentru aceasta perioada, astrele ti-au pregatit mici surprize emotionale. Vei putea sa renunti la masca pe care o porti de atata timp si sa scoti la iveala latura propriului caracter. Vei da dovada de generozitate, de intelegere si de altruism. Toata lumea iti va aprecia gesturile marete, iar acest lucru iti va aduce numai multumiri si impliniri.
Luna norocoasa: noiembrie
Numere norocoase: 3, 8, 14, 22.

Rac
Caracteristici: iubire, pasiune, incredere, sinceritate.

Toamna anului 2012 va fi o perioada de tranzitie pentru tine in ceea ce priveste planul profesional. Dupa o perioada dificila, in care ai analizat toate problemele si situatiile prin care ai trecut, ai decis ca stii ce vrei de la viata. Acest lucru te va transforma intr-o persoana sigura pe ea, care isi va uimi superiorii cu noile calitati: pofta de munca, perseverenta si incredere in fortele proprii.

Luna norocoasa: noiembrie.
Numere norocoase: 4, 7, 15, 23, 30.

Leu
Caracteristici: incapatanare, prietenie, bani.
Pentru Leu, perioada toamnei se anunta a fi una destul de incarcata pe toate planurile: vor exista numeroase posibilitati pentru a isi schimba viata, de care trebuie sa profite daca vrea sa faca ceva diferit. Munca depusa si orele suplimentare iti vor fi de folos: superiorii vor vedea in tine un posibil candidat pentru un post important.
Luna norocoasa: octombrie.
Numere norocoase: 14, 16, 23, 25.

Fecioara
Caracteristici: schimbari, dragoste, munca.
Pentru Fecioara, astrele au fost destul de darnice in aceasta toamna. In ceea ce priveste viata profesionala, vei fi destul de solicitata la munca. Vei avea parte de foarte multe activitati placute, care te vor ajuta sa demonstrezi ca poti si mai mult. Este important sa stii cand trebuie sa te opresti. Incearca sa trasezi o linie intre viata profesionala si cea sentimentala.
Luna norocoasa: septembrie.
Numere norocoase: 2, 11, 15, 29.

Balanta
Caracteristici: teama, nesiguranta, prietenie.
Pentru zodia Balanta, toamna se anunta a fi o perioada destul de dificila. Vor exista foarte multe schimbari si, cel mai important, vor fi multe provocari din partea tuturor. Trebuie sa inveti sa fii cu un pas inaintea problemei. Analizeaza foarte bine situatiile inainte de a lua o decizie finala. Daca simti ca nu te descurci, nu ezita sa ceri ajutor din partea familiei si a prietenilor.
Luna norocoasa: octombrie.
Numere norocoase: 21, 25, 28, 31.

Scorpion
Caracteristici: incapatanare, aventura, bani.

Pentru zodia Scorpion, se anunta o perioada dificila. Trebuie sa dai dovada de foarte multe concentrare pe plan profesional deoarece vor aparea numeroase probleme. Este important sa iti pastrezi calmul, sa analizezi totul la rece inainte de a lua o decizie si sa evaluezi fiecare oportunitate care apare. Acesta este un test: daca te vei descurca bine, superiorii ti-au pregatit o marire de salariu.

Luna norocoasa: noiembrie.
Numere norocoase: 3, 14, 18, 22, 26.

Sagetator
Caracteristici: sinceritate, prietenie, incredere.
Daca te-ai nascut sub semnul Sagetator inseamna ca esti o persoana norocoasa. Astrele ti-au pregatit mici surprize in aceasta perioada. Toamna anului 2012 va fi una de neuitat: vei reusi sa faci tot ceea ce ti-ai propus, visele vor incepe sa prinda contur, iar munca va fi din ce in ce mai frumoasa. Vor exista mici conflicte cu cativa parteneri, insa nimic care sa nu aiba rezolvare.
Luna norocoasa: septembrie.
Numere norocoase: 9, 13, 23, 27.

Capricorn

Caracteristici: familie, sinceritate, incapatanare.

Pentru zodia Capricorn, astrele au fost destul de generoase in aceasta perioada. Toamna 2012 va fi cea mai buna perioada din acest an. Vei avea posibilitatea sa iti uimesti sefii, vei veni cu idei noi si vei reusi sa iti surprinzi chiar si colegii. Incearca sa lucrezi cu perseverenta, sa demonstrezi ca iti place ceea ce faci si, cel mai important, lasa incapatanarea si intelege-te bine cu toti cei care lucreaza alaturi de tine.
Luna norocoasa: noiembrie.
Numere norocoase: 1, 14, 15, 22, 28.

Varsator
Caracteristici: prietenie, sinceritate, dragoste.
Pentru Varsator, toamna 2012 este o perioada perfecta pentru a isi transforma visele in realitate. Astrele iti vor fi calauze, oferindu-ti in acelasi timp energia, optimismul si increderea de care ai nevoie pentru a te descurca. Invata sa asculti sfaturile colegilor, sa iei in considerare parerile celor din jurul tau si sa interactionezi mai mult cu cei cu care intri in contact.
Luna norocoasa: octombrie.
Numere norocoase: 4, 17, 28, 30.

Pesti
Caracteristici: incapatanare, entuziasm, munca.
Vei avea parte de foarte multa atentie din partea tuturor in aceasta perioada. Vei reusi sa iti rezolvi cele mai importante probleme de pe plan financiar. In ceea ce priveste viata profesionala, vei avea cateva idei care te vor ajuta sa obti respectul si aprecierea superiorilor. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant si sa iti amintesti ca uneori viata nu iti ofera tot ce vrei. Nu lasa ca micile probleme care vor aparea sa iti distruga visele.
Luna norocoasa: noiembrie.
Numere norocoase: 3, 14, 17, 22.
Foto prima pagina: Shutterstock.com