marți, 14 august 2012

Referendumul sub ancheta SUA. Ce cauta americanii in treburile interne ale Romaniei?


Principalele ingrijorari ale Departamentului american de Stat sunt determinate de suspiciunea ca la referendum au avut loc fraude de amploare, de procesul de reactualizare a listelor electorale si de presiunile exercitate asupra Curtii Constitutionale, a declarat luni Philip Gordon, asistentul secretarului de stat Hillary Clinton, intr-o intalnire cu cativa reprezentanti ai presei.

Gordon a insistat, dupa ce s-a intalnit cu principalii actori politici din Romania, asupra procesului de reactualizare a listelor cu precizarea ca nu este firesc intr-o democratie ca rezultatul votului sa fie schimbat prin renumararea alegatorilor dupa ce referendumul s-a incheiat. Oficialul american spune ca a primit “raspunsuri corecte” din partea premierului Ponta si presedintelui interimar, Crin Antonescu.

Mesajele importante transmise de Philip Gordon:
- Am venit pentru a intilni liderii-cheie din Romania si pentru a impartasi citeva mesaje de la Washington
- Am venit pentru ca urmarim evenimentele de aici foarte atent
- Datorita faptului ca ne pasa de Romania sintem ingrijorati in legatura cu anumite dezvoltari legate de referendum si de procesul prin care este revizuit rezultatul
- Afirmatii credibile despre votarea ilegala pe scara larga la referendum, incercarile de a schimba listele electorale si aparentele incercari de presiune asupra Curtii Constitutionale in privinta validarii referendumului
- Toate aceste lucruri ridica intrebari despre legitimitatea verdictului, oricare ar fi acela
- Toate aceste tentative ar fi contrare valorilor care unesc UE si SUA si nu vrem sa le vedem intr-o tara care e membru NATO si UE
- Sustinem pe deplin cele 11 cereri ale UE
- Ambasadorul Gitenstein a sustinut punctele noastre de vedere atit in mod public, cit si privat. Subliniez ca el vorbeste in numele Administratiei SUA
- Vreau sa fie foarte clar: nu luam partea nimanui
- Le-am cerut liderilor romani sa respecte statul de drept si independenta institutiilor
- Cerem respect pentru institutiile independente
- Asteptam ca acuzatiile credibile de frauda si interfente sa fie anchetate
- Plasam Romania intr-un context strategic mai larg, Romania e un membru NATO pozitionat strategic. Ne pasa de sanatatea democratiei intr-un stat-cheie al NATO nu doar prin prisma oamenilor, dar si prin prisma Parteneriatului Strategic
- Mesajul meu a fost: respect pentru democratie si institutii. Liderii cu care am vorbit si-au exprimat sustinerea pentru aceleasi valori. Ce fac oamenii e mai important decit ce spun oamenii
- Daca legitimitatea e pusa in discutie, nu va fi bine pentru liderii tarii si pentru tara: pietele financiare vor fi speriate, investitorii vor gasi alte locuri in care sa mearga, aliatii vor fi mai putin confortabili cu continuarea proiectelor comune.
- Preocuparile noastre au crescut. Initial, ne-am exprimat ingrijorarea ca reactie la unele idei despre schimbarea componentei Curtii Constitutionale si despre punerea la indoiala a deciziei CCR ca este nevoie de un cvorum de 50% plus unul pentru validarea referendumului. Am avut ingrijorari si le-am exprimat; unele au fost luate in calcul, ceea ce este un lucru pozitiv. Dar ingrijorarile noastre au crescut odata cu intrebarile legate de rolul CCR in validarea referendumului. Am auzit afirmatii legate de interferente in deciziile Curtii Constitutionale, acuzatii legate de fraude la vot, intrebari legate de renumararea care ar duce la schimbarea cvorumului. Da, ingrijorarile noastre au crescut.
- Mi-am exprimat ingrijorarea in legatura cu procesul care ar pune la indoiala listele electorale folosite. Am inteles ca CCR a cerut livrarea listelor electorale originale; asta a comunicat dl Barroso intr-o scrisoare pe care noi o sustinem si asta e ceea ce am exprimat azi: examinarea de catre CCR a listelor initiale ca parte a procesului de validare.
- Depinde de Curtea Constitutionala sa spuna ce liste electorale vrea sa vada. Inteleg ca CCR a cerut listele electorale care au fost utilizate la referendum. Aceste liste trebuie puse la dispozitie si nimeni nu ar trebui sa permita nici o ambiguitate legata de listele care trebuie luate in calcul.
- Nu este un lucru normal sa revizuiesti listele electorale dupa aflarea rezultatului alegerilor.
- Cred ca CCR ar trebui sa raspunda la intrebarea legata de renumararea listelor electorale. Schimbarea listelor initiale si schimbarea rezultatului reprezinta intrebari serioase despre legitimitatea votului pentru un observator din afara. Nu e calea tipica pentru un referendum.
- Le-am spus acest mesaj liderilor cu care m-am intilnit. Ei si-au exprimat atasamentul fata de statul de drept. Am auzit lucrurile corecte. Vrem sa vedem rezultatele.
Intrebat de HotNews.ro daca SUA au pus in discutie Parteneriatul Strategic cu Romania in lumina ultimelor evenimente, Philip Gordon a spus:
  • SUA vor sa vada un Parteneriat Strategic de durata intre tarile noastre. Am agreat de curind formalizarea acestui Parteneriat Strategic… E greu sa continue daca exista semne de intrebare legate de legitimitatea procesului democratic. Vrem un Parteneriat Strategic cu un stat NATO si am spus clar ca atunci cind exista intrebari legate de practicile si valorile pe care se bazeaza Parteneriatul e dificil de continuat. De aceea sper si astept ca liderii din Romania sa respect valorile si principiile comune, astfel incit sa continuam acest Parteneriat Strategic.
Intrebat daca SUA iau in calcul renuntarea la amplasarea elementelor scutului antiracheta in Romania, Philip Gordon a spus:
  • Nu am discutat acest subiect astazi. Intentionam sa urmam planul agreat. Liderii pe care i-am intilnit astazi au exprimat acelasi punct de vedere.
sursa: hotnews.ro
Sursa: gandeste.org

Relația cu noi înșine


Deși Regăsirea oferă multiple avantaje, drumul spre noi înșine nu este unul tocmai simplu.
La prima vedere să te cunoști pe tine însuți nu ar trebui să fie prea greu, pentru că, nu-i așa, ne avem mereu la „purtător” ca să o spun la modul amuzant...
Greutățile apar abia atunci când ajungi să observi că în fiecare clipă ești alt om și atunci tentat să spui că a te cunoaște este poate o muncă fără o finalitate concretă.

Poate că cel mai puternic argument îm favoarea cunoașterii de sine este faptul că relația cu noi înșine este o relațe pe viață, spre deosebire de relațiile cu ceilalți care, dincolo de ce am vrea noi să credem, sunt până la urmă doar relații pe durate determinate de timp.

Eu sunt cu mine până în ultima zi a vieții mele - și da, știu că aceasta este o frază cam greu de auzit/citit/simțit pentru foarte mulți dintre noi, nu pentru că nu ne-am da seama de adevărul ei ci pentru că sună cam...trist. Partea bună a acestei rostiri este faptul că ar trebui să ne facă să prețuim mai mult momentele cu noi înșine dar și cu ceilalți atâta vreme cât acestea sunt mereu unice, irepetabile.

Dacă mai adaug că relația cu noi înșine este determinantă pentru relațiile pe care le avem cu ceilalți și că numai fiind în armonie cu noi înșine putem fi și cu cei din jurul nostru, asta ar trebui să ne motiveze să avem o muncă de cunoștere susținută cu privire la acest aspect al vieții noastre.

Deși este un subiect vast, Maria și cu mine am reușit să atingem câteva aspecte importante în emisiunea de mai jos, aspecte care pot constitui puncte de plecare sau de continuare în munca de autocunoaștere. Pentru cei care au ajuns prima dată pe acest blog, emisiunea se numește „Viața privită prin ochii sufletului” și este realizată de Maria Avrămasca.

Vizionare plăcută!

Pentru consiliere sau detalii pe acest subiect (sau pe celelalte subiecte de pe acest blog) puteți să mă contactați la dresa de mail afișată în coloana din dreapta.


Sursa: http://adinaamironesei.blogspot.ro

Hilarion Mesajul săptămânii:12-18 august 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Au fost şi vor continua să fie multe, multe descărcări de energie, informaţii şi activări aşa cum este rezonant cu capacitatea fiecărei persoane de a se integra în condiţii de siguranţă. Veţi găsi că în fiecare zi, modificările în interior au loc într-un mod rapid si veti simti mai multă vitalitate, claritate şi împuternicire în următoarele săptămâni şi luni. Orice a rămas în voi, ce trebuie încă să fie eliberat va veni pentru reexaminare, înţelegere şi transmutare în Lumină. Tot ce a fost de densitate mai joasă trebuie să fie eliminat din fiecare celulă a fiintei voastre şi nu există nici o scăpare decât prin acest proces de purificare. Cei care au făcut munca se vor găsi simţind o mai mare uşurinţă şi bucurie pentru perioade mai mari de timp. Acesta este un semn că aţi fost pe drumul cel bun şi că totul este bine.

De-a lungul secolelor, au existat sisteme de cunoaştere care au fost acordate celor care au căutat adevărul, despre ei însisi şi scopul lor de a fi pe Pământ. Această cunoaştere este acum oferită gratuit tuturor celor care sunt gata pentru a o primi şi sunt înfăptuiti paşi mari în Trezirea umanităţii. Cu fiecare moment al fiecari zile, au loc schimbări pe si în jurul planetei voastre şi acum sunt atât de numeroase, că depăseste capacitatea de întelegere a mintii care încearcă să pătrundă misterul şi splendoarea tuturor lucrurilor. Omenirea nu este pierdută, este în procesul de a afla mai multe despre motivul pentru existenţa sa şi pe măsură ce fiecare piesă de puzzle se potriveste la locul ei, sunt date mai multe răspunsuri la întrebări şi adevărurile oferite.

Fiti mândri pe măsură ce au loc aceste schimbări deoarece v-ati câştigat dreptul de a fi, în această avangardă  a noi Epoci de Aur pe Pământ. Mergeti adânc în voi înşivă pentru a vă conecta cu Divinul şi urmati îndemnurile inimii voastre. Petreceţi mai mult timp afară, în natură şi dati-vă voie doar să fiţi. Păstraţi-vă viziunile cele mai înalte pentru noua lume care se naşte în mintea voastră. Râdeti des, căutati frumuseţea care este abundentă în lumea voastră şi delectati-vă în perfecţiunea rafinata a fiecarui detaliu. Totul este minunat construit şi proiectat de Creator şi necesită doar atenţia voastră. Cultivati gânduri de recunoştinţă şi transformati fiecare gând de vibratie joasă, care încă mai iese la suprafata într-unul de frumuseţe şi împuternicire.

Sustineti-vă mai mult, iubiti-vă mai mult, pentru că fără aceasta, cineva nu poate iubi pe alţii. Aţi fost pe cale pentru multe, multe vieti si este acum, în aceste vremuri cand descoperiti modul în care sunteti construiti cu adevărat magnifici şi modul în care va puteţi folosi puterea pentru a crea cel mai mare bine pentru toţi. Aliniaţi-vă zi de zi, chiar şi o dată pe oră, cu intenţie, la Măreata Prezentă EU SUNT, Fiinta Cristică de Lumină. Sunteţi alchimişti, ce se recrează pe ei însisi la Planul Divin original al perfectiunii, onorandu-vă puritatea şi strălucirea la impecabilitatea diamantului. Simtiti dragoste pentru creatia voastră în fiecare zi, pentru că este bine.

Sunteţi pe drumul spre libertate din lumea iluziei, distorsiunii şi disfuncţiei şi fiecare zi vă va aduce mai aproape de amintirea măreţiei voastre adevărate şi stelele din care ati venit. Pe măsură ce fiecare catenă a ADN-ului, ARN-ului si LNA-ului se va lumina şi se va aprinde, mai multă cunoastere va avea loc. Aveti nevoie doar să urmaţi adevărul din inimile voastre şi totul va continua să fie bine.
Amintiţi-vă că, prin acest proces, nu mergeti niciodată singuri. Adunati-vă în număr mare pentru a lucra la cea mai înaltă viziune a unei lumi a Păcii, Armoniei şi Echilibrului în toate lucrurile.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gratiei


Traducere -Eliza

David Wilcock: Hippioţii din cosmos


David Wilcock revine cu o continuare după inteviul cu Benjamin Fulford: noutăţi despre bazele subterane secrete de pe tot cuprinsul planetei, şi noi mărturii în legătură cu ceea ce se petrece cu adevărat:

Multe baze subterane secrete au fost deja dezafectate complet... e vorba de materiale, echipament şi personalul de operare a lor... de către forţe deocamdată necunoscute.

O Coaliţie internaţională care are scopul de a înlătura de la putere actuala aşa-zisă "ordine" şi de a elibera umanitatea de sclavie, îşi asumă această responsabilitate. Ei se pare că beneficiaza de asistenţă extraterestră în misiunea lor.

Adevăr sau ficţiune? Tu decizi.

 Vă invit să citiţi mai întâi prima parte a acestor dezvăluiri pentru a vă familiariza cu diverse aspecte la care se face referire în acest articol.

În ce crezi tu?

Crezi în iubire, sau crezi în frică?

Dacă crezi în iubire, crezi şi întro Înalta Putere a Universului?

Este acesta doar un concept abstract al minţii tale, sau este deja o realitate incontestabilă care are de asemenea şi o realizare practică în diversele evenimente care se petrec pe Pământ zi după zi?

Pe care dintre aceste două realităţi le hrănesti tu? ... cu gândurile şi credinţele tale ... şi cu energiile pe care aceste gânduri le creează?

Eşti de părere că viaţa pe Pământ este doar o urmare a unor conjuncturi / catastrofe întâmplătoare care nu pot fi controlate, şi menţinerea în sclavie de către forţe negative din umbră care trag sforile în guvernele aşa-zis "alese"?

Sau simţi deja că totul în viaţă are un scop, chiar dacă acest scop nu este totdeauna evident?

Oare acest Scop este menţinut şi urmărit cu mare grijă de către entităţi cu mult mai evoluate decât cei care se plimbă cu OZN-urile pe aici şi care ne vizitează din alte lumi?

O coaliţie internaţională îngenunchează actuala aşa-zisă "ordine"

Am onoarea să vă prezint o poveste adevărată despre trezirea umanităţii. Această trezire are loc atât la nivel individual (personal), cât şi la nivel colectiv.

La nivel colectiv, multe guverne din întreaga lume încep să-şi dea seama că au fost manipulate şi minţite.

Una dintre cele mai mari minciuni care a fost mereu spusă de către Foştii Puternici este aceea că "toţi sunt la mîna noastră", toţi guvernanţii aleşi, conducătorii, oficialii, personalul, etc.

Asta pur şi simplu nu este deloc adevărat.

Adevăraţii puternici care conduc lumea nu ar apare niciodată întrun proces electoral. Niciodată nu vei vedea pe nimeni, care se află întro pozitie deasupra administraţiei medii, întro cursă electorală.

Mulţi, dacă nu chiar toţi dintre oficialii aleşi sunt îngroziţi de aceste puteri ascunse. Ei au fost permanent ameninţaţi cu o soartă mult mai îngrozitoare decât moartea dacă ar îndrăzni vreodată să se opună acestor puternici.

Brazilia, Rusia, India şi China conduc curajos alianţa BRIC, care a devenit BRICS atunci când Africa de Sud s-a alăturat lor. De la acest nucleu îndrăzneţ, acum avem o coaliţie internaţională masivă care implică peste 80 de naţiuni, şi alianţa continuă să crească zi după zi.

Două perspective diferite asupra aceleiaşi poveşti

Împreună, aceste naţiuni au format o alianţă pentru dreptate. Scopul lor cel mai important este acela de a împiedica posibilitatea de a creea bani din nimic. Toate valutele vor fi curând bazate pe bunuri tangibile, cum ar fi metale preţioase şi alte mărfuri.

Întregul sistem va fi transparent pentru oricine are acces la internet, aşa încât oricine va putea să verifice totul împotriva vreunei suspiciuni de fraudă. Monezile vor fi cu mult mai mici decât suntem acum obişnuiţi, dar vor fi din aur şi din argint.

Acest plan a fost pus la punct de oameni care au lucrat în vechiul (actualul) sistem monetar la un nivel foarte înalt, şi care acum l-au părăsit [alegând dreptatea - nota AIM] (nu pot intra în amănunte acum). Ei ştiu exact care sunt problemele cele mai mari şi ce trebuie să facem pentru a le depăşi.

Am auzit de un plan similar de la sursele mele cele mai înalte care lucrau în branşă, încă de acum 2 ani. Ăncă de pe atunci îmi doream să reuşească, dar abia anul trecut am început să discutam mai mult despre asta.

Pînă de curând, nu ştiam că această coaliţie de peste 80 de ţări de care vorbeşte Benjamin Fulford se organizează după acelaşi plan, lucrând după aceleaşi idei pe care eu le-am auzit de mult timp.

Nu mi-am dat seama că acestea două erau conectate pînă când i-am prezentat uneia dintre sursele mele un sumar detaliat a ceea ce am scris în primul articol.

"Ai descris exact ceea ce se petrece, David. Eu nu am avut voie să îţi spun despre toate aceste detalii altfel, şi toate astea sunt foarte importante, dar acum că deja le ştii, îţi pot confirma că toate astea sunt adevărate".

Singura diferenţă a fost că acest contact avea cunoştinţă doar de 50 de ţări care au fost de acord cu planul, dar asta pentru că atunci eram cu câteva săptămâni în urmă. Asta s-a potrivit foarte bine cu evoluţia internaţională pe care Fulford a descris-o.

De fapt, ce fac ei?

Acesta este primul articol pe care îl scriu după ce am aflat că alianţa naţiunilor pe care Fulford o descrie foloseşte acelaşi plan de reformă financiară pe care eu l-am discutat cu sursele mele deja de mult timp.

Acum ca ştiu cum se potrivesc toate astea, sunt şi mai bucuros decât eram înainte. Sursele lui Fulford au fost validate de ale mele... şi sunt sigur că asta nu e deloc întâmplător.

Aceasta va fi cea mai substanţială reformă a sistemului financiar mondial de la vremea Babilonului încoace, acolo de unde au izvorât toate problemele, cel puţin pe această planetă, în aşa-numita "epocă modernă".

În noul sistem, dacă ai 20 de dolari - în bancnote de hârtie sau în contul din bancă - poţi face o vizită la oricare dintre depozitele de materiale şi mărfuri, şi să obţii diverse obiecte în valoare de 20 de dolari.

Poţi obţine porumb de 20 de dolari. Sau făină. Sau cartofi. Sau argint. Sau aur. Sau orez. Etc. Monezile vor fi deja fabricate din metale preţioase. (Putin deja a dispus în secret ca toată armata rusă să lucreze în mine căutând metale preţioase, asta deja de ani buni).

Un coş de bunuri

Asta ar părea ca nu este cu nimic diferit de a merge la un supermarket, dar totuşi există o diferenţă importantă. Nicio valută din lume nu va putea să fie tiparită decât dacă este susţinută corect şi concret de bunuri de valoare - depozitate undeva ca şi garanţie a valorii banilor.

Nu este complet diferit de aşa-numitul Standard de Aur - şi, de fapt, aurul va fi folosit în fabricarea monezilor - dar pur şi simplu nu există suficient aur pentru a face să funcţioneze actualmente întregul sistem financiar mondial în condiţiile de astăzi. 

Este foarte important ca toţi banii să fie garantaţi de bunuri concrete: bunuri care există, care au valoare reală, aflate undeva întrun depozit, sau care se află chiar în acei bani [cum este cazul monezilor de aur, nota AIM], aşa încât oricine foloseşte acei bani să aibe certitudinea că sunt de valoare.

Tehnic, ceea ce am auzit este că fiecare sistem financiar din lume va fi "legat de un coş de bunuri".

Această simplă mutare îi va strivi pe aşa-zişii "Illuminati" şi celelalte facţiuni din umbră. Câmpul de luptă va fi în sfârşit curăţat.

Avuţia legitimă, cum ar fi conturile din bancă ale oamenilor obişnuiţi, sau chiar ale afaceriştilor cinstiţi, nu vor fi afectate de această schimbare.

Dacă aveţi bani în bancă, aceste valori vor fi în continuare ale voastre atunci când se va face schimbarea, cu singura diferenţă că veţi dispune de o valoare adevărată, solidă, nu ca în vechiul (actualul) sistem financiar corupt.

Toate astea nu vor fi decât o scurtă fază de tranziţie spre ceea ce va fi un sistem fără bani... aşa cum voi explica ceva mai târziu.

Oamenii sunt supăraţi... şi au ieşit în stradă cerând schimbarea

Din păcate, majoritatea oamenilor nu înţeleg natura actualului sistem financiar încât să înţeleagă de ce această schimbare va fi una extrem de importantă.

Propaganda va fi foarte activă, fără îndoială, urmărind să-i sperie pe oameni în a crede că această schimbare este temuta "Nouă Ordine Mondială" care le va lua tot ce au, care îi va încarcera în lagăre de concentrare şi care va instaura legea marţială, şi aşa mai departe...

Deja există câteva exemple foarte provocatoare ale propagandei încă de pe acum. Ei ştiu ceea ce urmează şi fac tot ce pot ca să împiedice asta.

Cu toate acestea, toată lumea ştie că atunci când se creează tot mai mulţi bani "din nimic", preţurile urmează să crească, şi cu toţii vor fi mai săraci.

Asta este deja foarte evident acum, odată cu această ajutorare a băncilor private care nu a făcut altceva decât să bombardeze pînă la supunere omul obişnuit prin repetarea scenariului de colaps economic de către marea majoritate a mass-mediei aservită cabalei criminale a "Illuminati".

A fost creată frica. Ajutorarea băncilor private a fost realizată fără a se întreba popoarele sau fără a li se cere aprobarea. Bogaţii au devenit mai bogaţi. Săracii au devenit mai săraci. Singura soluţie pe care ei au oferit-o a fost aceea care generează în continuare şi mai multe insolvenţe bancare, ducând la înrăutăţirea situaţiei şi la adâncirea problemei. Frica generează frică.

Ca rezultat, mişcarea "Ocupaţi Wall Street" creşte acum în ritm exponenţial. Cineva din interior mi-a spus că estimează că creste cu 50 % în fiecare săptămână, şi se poate accelera pe măsură ce avansează.

Chiar şi mass-media oficială raportează că mişcarea s-a răspândit în 900 de oraşe din întreaga lume.





Cu adevărat înfricoşător

Trezirea oamenilor este cu adevărat înfricoşătoare pentru Foştii Puternici, chiar dacă propaganda şi dezinformarea pe care ei o orchestreaza încearcă să spună altceva.

Ei nu şi-au dat seama cum va evolua toata povestea odată ce a început, dar au plănuit asta încă din 1980 când au făcut totul pentru a pregăti o revoltă în masă atunci când omul obişnuit va afla că a fost minţit.

Aceasta a fost una din temele de discuţie la o recentă reuniune cu uşile închise a Congresului American pe 28 septembrie 2011. "Ce ştim acum?"

"Super Congresul" se reuneşte în "Reuniuni Super Secrete": Huffington Post informează că "Pe parcursul zilei de joi, o mulţime de reporteri sprijineau zidurile din subsolul Centrului de vizitatori al Capitoliului. În camera HVC200, super-comitetul cu 12 membri, care a fost însărcinat cu modificarea codului fiscal, a asigurărilor sociale şi a politicii de război, s-a întâlnit în secret".

"Nu vreau să discut ceea ce s-a discutat", răspunde senatorul John Kerry reporterilor, aminteşte Politico.

"Cred că ştiţi regulile", a adăugat senatorul Jon Kyl. "Dacă vreţi să vorbiţi cu cineva, vorbiţi cu cei 2 co-preşedinţi".

"Au fost o serie de înâalniri cu membrii comisiei şi vor continua în acest fel, dar şi cu întâlniri publice", a specificat purtătorul de cuvânt al senatorului Patty Murray, când a fost întrebat despre această întâlnire secretă care a durat aproape toată ziua.

Este prea târziu pentru a opri acum

Cel mai bun lucru pe care Foştii Puternici îl pot face este să pară că sunt de acord cu mişcarea "Ocupaţi Wall Street", pentru că deja stiu că toată "economia neagră" este pe cale să fie oricum desfiinţată.

Este deja prea târziu, şi ei ştiu foarte bine asta. Au pierdut bătălia. Ei nu credeau că ar fi posibil vreodată aşa ceva, dar acum îşi dau seama de propriul colaps... mulţumită acestei vaste coaliţii internaţionale.

Este o adevărată teroare la ei. Au împins lucrurile prea departe. Au furat prea mult. Au minţit prea mult. Au fost prea lacomi. Şi acum vremea lor s-a dus.

Planul lor final este să încerce să fugă şi să se ascundă de justiţie pe măsură ce totul se prăbuşeşte în jurul lor. Ei vor să fugă în America de Sud unde şi-au anexat întinse terenuri şi dispun de masive complexe.

De asemenea ei plănuiesc să creeze cât mai multe distrugeri pe măsură ce dispar.

În ultimii 3 ani, am avut cel puţin 100 de vise care îmi revelau aspecte variate ale acestui scenariu. Unele dintre acestea le-am descris pe site-ul meu [divinecosmos.com - nota AIM]. Am fost asigurat însă că ei nu vor reuşi asta.

Rău, rău, rău

Aşa cum am spus deja în articolul precedent, sursele mele din interior îmi spun acum că încărcături de dinamită au fost montate la pilonii anumitor poduri şi aeroporturi importante, de pe cuprinsul SUA. Sistemul de Autostrăzi Eisenhower, încă de la început, dispune de locaşuri speciale în aceste poduri-cheie unde pot fi montate dispozitive incendiare şi explozive care pot fi detonate prin telecomandă.

Preşedintele Eisenhower avertiza despre "apariţia unei influenţe nedorite a complexului militar-industrial".

Cum s-a făcut asta?

Mi-am întrebat sursele din interior dacă echipele care au plantat aceşti explozibili vor trebui ucise ca să se asigure secretul operaţiunilor. Am fost surprins de eleganţa şi simplitatea răspunsului.

"Este cu mult mai simplu. De ce să ucizi oamenii tăi cei mai buni dacă nu e necesar?"

"Nu înţeleg. Ce-i opreşte pe aceşti oameni să toarne întreaga poveste soţiilor lor în vreo noapte când sunt beţi şi deprimaţi?"

"Dar ce spui de posibilitatea ca aceşti oameni care au plantat bombe acolo, nici nu-şi dădeau seama că fac asta?"

"Ooo, cred că încep să înţeleg."

"Tot ce trebuie să faci este să angajezi muncitori obişnuiţi care să facă munca de verificare a siguranţei podurilor. Îi plăteşti să facă găuri în piloane, apoi montează dispozitivele-sonar de verificare a integrităţii structurale, cum ar fi crăpături şi fisuri în pilon".

"Odată ce detectorii au fost îngropaţi în găuri, le astupă cu ciment şi merg la următorul pilon."

"Nici nu au avut habar că ei de fapt au plantat acolo bombe demolatoare care pot fi detonate prin telecomandă".

"Acest plan este pus la cale în toată America, simultan, şi va începe atunci când publicul în sfârşit va realiza că şi-au bătut joc de ei atât de rău... şi se va ajunge la proteste în masă".

Adevărul strică planurile

Multe surse din interior mi-au destăinuit acest plan, şi recunosc că îmi asum un mare risc personal ca îl împărtăşesc cu voi în mod public, dar consider că tăcerea ar fi un risc şi mai mare.

Suspectez, dar nu am încă o confirmare în acest sens, că prăbuşirea podului peste Mississippi din 1 august 2007 a fost un test preliminar al acestui sistem ca să se asigure că funcţionează corect... şi probabil aşa a fost.

Acest eveniment a fost surprinzător prin faptul că mai multe elemente de structură ale podului au cedat simultan, de la un cap la altul al podului. Dacă era un eveniment natural, ar fi trebuit să cedeze mai întâi un singur element structural, şi apoi altele ar fi urmat. Dar să cadă toate deodată?! Nu miroase a bine.

Iertaţi-i pe sceptici

Un aspect interesant în ce priveşte frica, este acela că aceasta abundă în subconştient. Aşa că sursa acestui scepticism (care este frica) rămâne complet necunoscută minţii conştiente. Scepticii înşişi nu sunt conştienţi de adevăratul motiv pentru care se opun cu atâta forţă adevărului, dacă nu dispun de mijloacele psihologice personale necesare.

De aceea trebuie să-i iertaţi pe sceptici şi pe cei ce vă urăsc. Orice ai spune sau orice ai face, ei nu se vor schimba decât în momentul în care ei înşişi vor fi pregătiţi.

În condiţii normale le poate lua foarte mult timp pentru a ieşi de sub influenţa fricii, pentru a îmbrăţişa adevărul sufletului, şi pentru a integra în conştiinţa lor urâtul adevăr care mereu se ascundea în umbră.

Ei sunt doar victimele unui program de 60 de ani de spălare pe creier, care continuă şi azi să îi bombardeze şi să îi menţină captivi în propriile sisteme de gândire false, toate astea zi după zi, prin intermediul mass-media.

Minţile lor nu vor permite ca adevărul să fie văzut ca adevăr, pentru că asta ar fi de neacceptat.

Nu ai de ce să te temi

Această negare conştientă bazată pe frică este, de fapt, exact ceea ce a făcut ca monstruoasa conspiraţie financiară ocultă să persiste atât de mult timp.

E trist, dar mulţi oameni nu realizează că nu au de ce să se teamă. Chiar şi atunci când întregul şi urâtul adevăr va ieşi la iveală şi vor exista proteste şi panică în masă create la comanda celor care "păpuşăresc" azi cu scopul de a crea frica uriaşă, de necontrolat.

Adevărul este că trăim întro realitate "matrice" holografică, sensibilă la gândurile noastre, care este menţinută de ceea ce eu numesc Câmpul Sursă.

Nici măcar o singură persoană nu a fost uitată de către Divin, de către forţele iubitoare care asistă Pământul, care vor face să apară "coincidenţe" incerdibile şi evenimente bizare care vor da vălul la o parte - şi vor arăta că lucrurile nu sunt deloc ceea ce par a fi.

Cu cât mai mult âţi dai seamna că aceste evenimente sunt cu adevărat reale, în loc să râzi de ele ca de un nonsens, cu atât mai repede ele vor avea loc.

Acest vis lucid colectiv în masă răspunde la gândurile noastre, la intenţiile noastre şi la dorinţele noastre, şi este cât se poate de convenabil deghizat în ceea ce numim "realitate".

Iluzia a fost creată pentru propria noastra evoluţie şi dezvoltare spirituală de către forţe cu mult mai vaste şi mai puternice decât toate minţile de pe Pământ la un loc.

Iluzia realităţii este foarte veche, daca e să dai o dimensiune temporală a ceea ce este, de fapt, atemporal.

Planeta noastra este protejată pe un nivel vast

În textul intitulat "Legea Unicului", pe care l-am validat cu peste 1000 de referinţe academice în "Investigatiile Câmpului Sursă", aflăm că fiinţe cu un nivel foarte înalt supraveghează evoluţia oamenilor de pe Pământ, şi în milioane de alte lumi din această galaxie.

Este atins un anumit nivel de echilibru, atunci când publicul nu experimentează niciodată nimic superior nivelului a ceea ce ei înşişi au atras... prin gândurile lor.

Mintea umană este câmpul de luptă final. Dacă Foştii Puternici reuşesc să te convingă să rămâi blocat în frică şi teroare, atunci vei atrage şi mai multă frică şi teroare... şi ei câştigă.

Ascuns la vedere

În sistemul lor ocult, ei cu toţii ştiu regulile, iar una dintre acestea este "rămâi ascuns în văzul tuturor".

Ei îşi arată planurile întregii umanităţi, aproape complet. Unul dintre cele mei bune exemple în acest caz este salvarea băncilor private.

Dacă nimănui nu-i pasă să facă ceva în legătură cu aceste planuri de salvare, atunci se poate spune că publicul a acceptat să fie sclav.

Ei fac această alegere prin credinţa lor că frica este mai puternică decât iubirea.

Probabil că fiecare au avut de-a lungul vieţii multe sincronicităţi bizare, prin care erau de fapt invitaţi să vadă adevărul că trăim întro lume magică făcută să asigure evoluţie spirituală, dar ei au ales să îngrădească aceste experienţe şi să le puna întro categorie separată de "realitate".

Negativii nu realizează că motivul pentru care sunt forţaţi să se ascundă în văzul tuturor este că ei sunt cei folosiţi. Ei se află aici, acum, pentru a servi unui scop. Odată ce acest scop a fost atins, ei vor fi forţaţi fie să se schimbe, fie să plece.

Acest scop este să formeze o oglindă a negativităţii colective în care ne zbatem cu toţii.

Suficient de mulţi oameni şi-au văzut propria reflexie în imensa oglindă planetară, aşa încât Foştii Puternici încep să se descompună acum.

Această ştire este atât de uimitoare, atât de minunată, încât mi-a fost foarte greu să am răbdare să scriu acest articol cu tot ceea ce ştiu acum.

Aceste planuri nu vor reuşi

Negativii (Foştii Puternici) nu înteleg că ei au foarte puţină libertate de la forţele înalte. Aşa cum la alegeri doar o singură parte poate învinge, orice plan pe care Foştii Puternici îl pun la cale nu este altceva decât o cerere de angajare întrun post de lucru pe care îl depun la Administraţie.

"Tipilor, putem, vă rugăm, să facem un holocaust nuclear planetar?" - Nu, ne pare rău.
"Atunci poate avem voie să ucidem câteva miliarde de oameni ca să uşurăm planeta puţin?" - Mi-e teamă că nu.
"Bine, în regulă, dar ce spuneţi de o dictatură mondială?" - Uitaţi şi de asta.
"Putem să-i facem să ne venereze ca pe nişte zei... să creem un mare dezastru şi apoi să apărem tot noi ca salvatori?" - Nuuu, omule.
"Hmmm, ce spuneţi dacă înscenăm o imensă falsă invazie extraterestră?" - Asta nu se va petrece.
"Atunci putem măcar să distrugem economia americană şi să înfometăm poporul atunci când vom fi prinşi?" - Nu, uh, uh!

Obraznicii de hippioţi din cosmos

Unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le-am auzit în ultima vreme este acela că în apropierea Terrei, staţionar pe o orbită înaltă, există un imens OZN sferic cu diametru de 16 km. Peste 200 de OZN-uri mai mici au fost văzute venind şi iesind din această navă-mamă, prin nişte uşi circulare care se deschideau şi se închideau. Toate astea au fost mărturisite şi de personalul din Staţia Spaţială Internaţionala, printe alţii. Există o mulţime de radare şi detectoare care pot "vedea" nava care altfel ar părea ascunsă vederii optice obişnuite.

Unul dintre oamenii mei mi-a trimis o transcriere a unui vis al lui care descria exact scenariul acesta cu detalii uimitoare, dar nu ştia că eu aflasem dinainte de toate astea de la sursele mele.

Este deja foarte greu sa pun laolaltă toate evenimentele, tot ce se petrece pentru că sursele mele şi-au redus cantitatea de informaţii pe care mi le oferă. Cu toate astea, ştim acum că cei din complexul militar-industrial au luat contact cu aceşti extratereştri pe care i-au denumit exact aşa: "obraznici de hippioţi din cosmos".

Acest element a fost deja prezent şi în visul cu pricina, pe care o să-l citiţi ceva mai jos.

Foştii Puternici au fost informaţi că extratereştrii acestia au venit aici pentru a salva copacii, animalele şi oamenii de pe această planetă.

"Da ce p---a voastă vă pasă de planeta asta? Nici macar nu trăiţi aici. Căraţi-vă de aicea!"

Compasiunea este văzută ca o slăbiciune

Modul de gândire milităresc adoră dramatizarea şi intriga. Lor le place să simtă că sunt în mijlocul unei lupte epice împotriva unui nemernic care este încarnarea Răului.

De fapt, ceea ce îi supără cel mai tare este că secretele lor baze subterane sunt acum distruse complet, una după cealaltă, de către oameni care vorbesc blajin despre iubire şi despre pace, care vor să-i facă să-şi deschidă inimile, dar şi care refuză un NU drept răspuns.

Este ca şi cum, în cel mai adânc şi mai sigur adăpost subteran al lor, se deschide uşa cea securizată şi groasă ... şi apare un grup de oameni tinerei, atractivi, luminoşi, iubitori şi veseli care le vorbesc ca unor copii.

Lecţia cea mare

"Staţi puţin... Noi am crezut că voi vă aflaţi aici DOAR CA SĂ VĂ UITAŢI! Cum rămâne cu Prima Directivă şi toate alea? Eram siguri că voi nu aveţi voie să faceti absolut nimic!"

"Nu vă amintiţi cum noi am venit de fiecare dată şi v-am oprit rachetele nucleare ... încă de pe când abia le construise-ră-ţi?"

"Păi, ba da, dar după aceea ni le-aţi dat înapoi! Noi am crezut că doar făceaţi nişte teste. Niciodată nu aţi acţionat. Ne-aţi lăsat să le folosim ici şi colo. Evident că voi aţi fi putut să ne invadaţi oricând aţi fi dorit, dar nu aţi făcut-o niciodată. Aţi fost slabi şi proşti."


"Înţelegem perfect ceea ce simţiţi. Deşi ar fi putut părea că noi ne aflăm aici doar pentru observaţii de la distanţă, scopul nostru real era acela de a ne asigura că nu veţi distruge niciodată Pământul. Nu vă dorim niciun rău. Dar, de asemenea, nu vă putem permite să distrugeti planeta. Ne pare rău, ştim că este dezamăgitor pentru voi. Nu puteam să trecem la nicio acţiune pînă ce marele ciclu al Timpului nu ne permitea. Planul acesta este foarte, foarte vechi şi a fost pus în aplicare în incredibil de multe lumi din cosmos. Dispunem de vaste depozite de informaţii pe care le putem consulta oricând suntem puşi întro situaţie nouă. Noi suntem doar mesagerii Voinţei Pământului, Soarelui şi a Galaxiei însăşi. Aţi avut timpul vostru. Iar acum, oamenii de pe Pământ vor fi liberi. Depinde doar de voi dacă alegeţi să cooperaţi, sau dacă nu. Decizia a fost deja luată. Aşa va fi. Dacă ne permiteţi să vă ajutăm, atunci nu veţi suferi deloc. Noi nu vrem să facem pe nimeni să sufere sau să experimenteze durerea. Iubirea noastra este oferita fiecăruia şi Unicului."

Bazele secrete subterane

Conform surselor noastre cele mai de încredere, aceiaşi extratereştri cărora le place natura sunt cei care au distrus complet baze subterane ultrasecrete de pe tot cuprinsul planetei. Primele două au fost cele de lîngă Washington şi Denver.

Aceasta a avut loc în aceeaşi zi în care cartea mea, "Investigaţiile Câmpului Sursă", a fost lansată. Asta a fost un mare şoc pentru mine, pe măsură ce întreaga poveste mi s-a dezvăluit în săptămânile ce au urmat.

Aşa cum am explicat în articolul anterior, şi asa cum au confirmat şi sursele lui Fulford, fiecare din aceste baze a fost distrusă de o forţă explozivă care a cauzat masive cutremure la suprafaţă, inclusiv cel mai mare cutremur de pe coasta de Est a Americii din istorie.

Aceste cutremure au avut caracteristici complet neobişnuite care erau identice cu cele ale unor bombe nucleare detonate în subteran. Totuşi, acum ştim că nu a fost vorba de nicio radiaţie.

Totul a fost teleportat

Înregistrări audio a ceea ce s-a întamplat în aceste baze au fost disponibile înainte de distrugerea lor completă. Ca rezultat, sursele ştiu acum că timp de 24 de ore pînă la distrugerea totala a acestor baze, s-au auzit zgomote teribile de mobilă care se mişca şi oamenii care ţipau şi urlau.

Pînă şi mesele care erau fixate în podea cu şuruburi au fost îndepărtate. A ramas doar mobila stricată.

Făcând un rezumat, se pare că au fost create masive portaluri de teleportare în interiorul acestor baze. Toate materialele şi personalul au fost astfel teleporatte înainte ca aceste două baze să fie complet distruse.

Distrugerea, după cum am menţionat, s-a datorat creşterii de 20 de ori a presiunii aerului în interiorul bazelor.

Încă 6 baze au fost distruse

Apoi am aflat că Foştii Puternici au refuzat să se predea, chiar după această demonstraţie de forţă invincibilă.

Mi s-a spus că întreaga cantitate de echipament, inclusiv nave care puteau să fie folosite pentru a înscena o falsă invazie extraterestră, au fost îndepărtate din primele două baze subterane, acesta constituind o serioasă şi ireversibilă înfrângere pentru ei.

Cu toate astea, ei au refuzat să cedeze. Probabil că s-au uitat la prea multe jocuri sportive şi încă trăiesc după vechiul dicton "nu e gata pînă nu e gata".

Încă 6 baze subterane, nu numai din SUA, au fost după aceea distruse, după primele două. Nu ştim când s-a petreceut asta, unde s-a petrecut, şi nici nu ştim dacă au fost fizic distruse, ştim doar că întreg personalul şi toate materialele au fost distruse.

Multe altele au fost eliberate

Chiar aproape de sfârşitul lunii septembrie a urmat al doilea val, şi de data asta a fost mult mai semnificativ. Mi s-a adus la cunoştinţă numărul exact, dar am fost rugat să nu îl fac public. Pentru a asigura integritatea surselor mele, nu le voi divulga.

E suficient să spun că în decursul unei scurte perioade de timp, poate chiar în aceeaşi zi, un mare număr de baze au fost dezafectate. Rapoartele sunt la fel: înregistrări audio arată că peste sunetele făcute de mobila care se deplasa peste tot, urlau oamenii. În aceste cazuri, bazele încă se afla acolo, dar toate materialele, navele, etc, totul a fost îndepărtat, cu excepţia mobilei stricate.

Cunoscand extrema integritate şi deplina încredere de care se bucură aceste surse, am fost atât de copleşit de informaţiile aceastea încât am izbucnit în lacrimi atunci când am auzit prima dată.

O parte din mine se gândea la cei care făceau parte din echipele din baze şi au trebuit să treacă prin frică şi teroare pe măsură ce erau atraşi de aceste portaluri de teleportare. Îmi pare rău că doar foarte puţini dintre ei sunt conştienţi de ceea ce se petrece şi că majoritatea au trebuit să afle pe propria piele în mod direct toate acestea. Am plîns de uşurare ştiind că suntem cu adevărat protejati şi ghidaţi, şi că acum se petrec cele mai importante evenimente.

Probabil că va deveni public, dar pe etape

Reţineţi că rezultatele finale ale acestei munci pot să nu apară imediat evidente. Totuşi, aceşti "obraznici hippioţi din cosmos" fac posibil succesul acestei alianţe internaţionale de peste 80 de ţări.

Pare foarte improbabil ca bombele plasate pe poduri să mai fie vreodată detonate. Foştii Puternici încă nu pot să înţeleagă că orice plan ar avea ei nu este decât o cerere de angajare depusă la Administraţie. Orice cerere care ar determina distrugeri prea mari, sau care le-ar oferi avantaje ilegitime prea mari, va fi respinsă.

Pentru a menţine această iluzie atât de mult timp, înaltele forţe au fost atât de inteligente încât să se ascunda în intervenţiile lor, făcând să pară că sunt absolut naturale.

De aceea, mă aştept să avem parte de dramatizări suplimentare pe măsură ce întrega dezbatere financiară va ajunge la apogeu. La un moment dat însă va fi un anunţ public... şi întreaga lume nu va mai fi cum a fost.

Îmi imaginez că vom dispune de suficient timp fiecare dintre noi ca să "digerăm" totul, înainte ca să ni se servească întregul Adevăr... dar voi scrie mai mult despre asta ceva mai târziu.

Dar acum vreau să vă ofer transcrierea acelui vis pe care unul din oamenii echipei mele l-a avut. Această persoană nu a auzit deloc despre această navă-mamă sferică de 16 km diametru din care ieşeau OZN-uri mai mici, şi nici despre porecla pe care militarii americani le-au dat-o acestor extratereştri.

Visul profetic

Eram cu toţii afară întrun cadru natural foarte frumos. Am văzut o chestie metalică strălucitoare care plutea undeva în aer. La inceput am crezut că este o jucărie, dar apoi mi-am dat seama că este de fapt un OZN miunuscul. A zburat spre mine. Şi apoi au apărut alte 200 de mici nave de 15 - 25 cm care se roteau şi străluceau frumos.

Erau foarte frumoase, părea ca metalul era lichid, şi pareau că sunt vii.

Apoi a venit o imensă minge de 2 m diametru care se rotea, şi s-a poziţionat în mijlocul acestor mici OZN-uri. Interesant este că niciuna dintre ele nu s-a ciocnit de o alta, pentru că erau foarte multe. Toate au început să se mişte ca un banc de peşti, în aceeaşi directie.

Sfera cea mare a început să scoata un zgomot şi s-a transformat întro lumină albă. Apoi din această lumină a apărut imaginea unei persoane. Această persoană stătea acum pe iarbă, şi era evident că este un extraterestru. Era foarte înalt. Mai înalt ca cei mai înalţi oameni cu 30 - 60 cm. Poate că avea înălţimea de 2,30 m.

Avea o claie de păr negru stufos, în care erau montate pene verzi fosforescente. Era îmbrăcat cu un costum foarte futuristic, cu mulţi ţepi. Avea culori albastru şi verde fosforescente, în stil tribal.

El zâmbea şi stătea acolo. Cu toţii erau şocaţi, dat eu eram fericit. El mi-a spus "Salut". Eu am alergat la el şi l-am îmbrăţişat, iar el mi-a zâmbit. Apoi toţi au realizat că nu era niciun pericol... şi au început cu toţii să-l îmbrăţişeze.

Apoi el a inceput să se joace cu pielea de pe faţa sa, trăgea de ea lăţindu-şi faţa. Era cam grosolan. În timp ce făcea asta eu nu l-am privit. Dar el a râs tot timpul. El dorea să spună oamenilor despre tot felul de lucruri, orice îl întrebau, el răspundea. Despre cum funcţionează lucrurile în Univers.

Apoi tu şi cu mine am urcat întrun autoturism împreuna cu un director. S-a dovedit că era un criminal. Era înalt şi avea un păr blond închis nisipos. Era pieptănat întro parte şi avea părul bogat. Purta o haină crem închis peste o helancă.

Mergeam cu această maşină şi efectiv a încercat să ne ucidă. De fapt nu încerca să ne ucidă pe noi, încerca să se sinucidă conducând nebuneşte. A intrat întrun zid şi îşi lovea maşina în orice întâlnea în cale, chiar şi de maşina din faţa noastră.

Apoi am ajuns la un restaurant, unul foarte bun, de 5 stele. Ne-am îndepărtat de el spunându-i să ne lase în pace. Apoi ne-am ascuns ca să nu ne găsească. Apoi tu (David) ai decis că vrei să mănânci în acel restaurant, iar eu am spus că e mai bine să scăpăm de nebun, dar tu ai insistat că trebuie să mâncăm la acel restaurant foarte bun... şi am fost de acord.

Am decis că nu are de ce să ne fie frică. Am decis să nu-l lăsăm pe acest nebun să ne conducă viaţa. Dacă ar fi venit la noi, pur şi simplu i-am fi spus NU. Fără frică.

Un moment remarcabil

Din nou, repet întrebarea de la începutul acestui articol: tu crezi în iubire, sau crezi în frică? În ce crezi?

Atunci cand acest nou sistem financiar se va anunţa, te vei hrăni cu munţii de "panică şi frică" spunându-ţi că este un plan diabolic?

Atunci când extratereştrii se vor anunţa, oare îi vei îmbrăţişa tu ca pe fraţii şi surorile noastre demult pierduţi, sau te vei gândi că ei sunt demoni care-şi schimbă forma şi care nu vor decât să distruga civilizaţia noastră?

Ai o alegere de făcut în ceea ce priveşte credinţa ta şi modul în care îţi vei trăi viaţa.