duminică, 22 iulie 2012

Templu "soarele de noapte", mayas găsit în Guatemala (video)


Mayan 150x150 mayasa soare templu noapte de găsit în Guatemala (video)
Arheologii au descoperit un  templu dedicat "soarele de noapte" al civilizatiei Maya,de acum 1600 de ani,  in varful unui mormânt piramida în pădure, in nordul Guatemalei, în apropiere de graniţa cu Mexicul.

"Soarele a fost un element-cheie al conducerii Maya".
"Este ceva ce se ridică în fiecare zi şi pătrunde în toate colţuri şi crăpături, la fel ca puterea regală se presupune că ar fi", a spus Houston, un profesor de la Universitatea Brown, Rhode Island.
"Această clădire este una care celebrează această legătură strânsă între rege şi acest lucru cel mai puternic şi dominant de prezenţe cereşti."
Arheologii spun că templul a fost probabil construit in onoarea liderului ingropat sub Piramida mormânt Diablo , guvernatorul şi fondator al primului El Zotz dinastia numit Pa'Chan, sau "cer fortificat."
Civilizaţia Maya, care a fost răspândita prin sudul Mexicului, Guatemala, Honduras, El Salvador, şi Belize, a fost la înălţimea ei între 250 şi 900 AD.
Datarea cu carbon plasează construirea templului de la prima parte a acelei epoci, undeva între 350 şi 400 d. Hr., a declarat arheologii.
Acesta este bogat decorată cu măşti stuc masive, de 1,5 metri inaltime, fiecare reprezentând fazele de soare ca se misca de la est la vest, şi o friză stuc pictata, pe care echipa a descris-o drept "incredibila".
Mai mult de jumătate din templul este încă in excavare.
"Templul a avut, probabil, 14 măşti de la înălţimea de friza, dar numai opt dintre ele au fost documentate", până în prezent, de aceea săpături trebuie să continue.
Săpături in Guatemala facute de  echipa americană au început la Zotz El în 2006, dar templul nu a fost descoperit decat cu trei ani în urmă.
Sursa şi autor:   Maya

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (VIII)



Facţiunea pozitivă care va coordona arestările la nivel mondial include cu precădere cadre militare, guvernamentale şi din serviciile secrete ale SUA, deoarece în această ţară se găseşte „creierul” familiilor dinastice de bancheri ai „elitei” masonice mondiale. Astfel, „băieţii buni” fac parte nu doar din Pentagon, ci şi din NSA (Agenţia de Securitate Naţională a SUA) şi chiar şi din instituţiile de tristă faimă CIA şi FBI; de asemenea, o parte dintre ei provin din anumite instituţii bancare mondiale, cum ar fi Fondul Monetar Internaţional (FMI), Trezoreria SUA sau Banca Reglementărilor Internaţionale (Bank for International Settlements).
După declanşarea Operaţiunii Green Light de arestare a membrilor cabalei criminale, mai ales graniţele SUA vor trebui să fie atent supravegheate, pentru a împiedica eventualele tentative de fugă ale celor din „elita” masonică. O estimare aproximativă arată că numărul celor vizaţi pentru arestări în SUA (fieful cabalei criminale), care va include în special bancheri, politicieni sau funcţionari din aparatul de stat, se situează în jurul cifrei de 10 000. Judecarea lor se va face public, astfel încât întreaga populaţie a globului va putea afla adevărul despre crimele şi acţiunile odioase ale acestei „elite” a răului.
Arestările şi noul sistem financiar vor constitui de fapt catalizatorul pentru realitatea lumii pe care omenirea va începe să o construiască în curând, în locul sistemului economico-financiar actual, impus de cabala criminală. Cei care doresc să aibă o înţelegere de ansamblu, corectă şi totodată edificatoare asupra sistemului de putere al „Iluminaţilor”, precum şi a istoriei lui adevărate, pot viziona următorul documentar realizat de James Rink: 
 
Practic vorbind, acest sistem financiar a constituit cancerul societăţii actuale, sărăcind guvernele şi epuizând economiile naţionale. Ca orice boală cronică, el trebuie eliminat complet prin înlocuirea lui din rădăcini.

Iniţiativa de schimbarea a sistemului financiar implementat de „Iluminaţi” a fost luată încă de acum 30 de ani şi ea urma să fie aplicată atât în SUA, cât şi în întreaga lume de către un grup secret, numit Cavalerii Albi. Aceştia sunt persoane din diferite ţări ale lumii care fac parte din anumite societăţi secrete şi care ocupă poziţii şi funcţii înalte în instituţii guvernamentale, în trusturi, în concerne şi în aparatul militar internaţional. De asemenea, membrii ordinului Cavalerii Albi se află în contact cu reprezentanţii anumitor civilizaţii extraterestre benefice, care vor să ajute omenirea în această perioadă a tranziţiei la o nouă frecvenţă de vibraţie a conştiinţei. Cavalerii Albi împărtăşesc acelaşi ţel principal, de eliminare a influenţei şi puterii de acţiune a „elitei” masonice în lume, acţionând totodată pentru ca omenirea să dobândească suveranitatea asupra propriului ei destin şi pentru prosperitatea şi progresul ei spiritual.
Acest minunat plan este sprijinit de o altă organizație secretă foarte importantă, numităRăzboinicii Curcubeului și de aşa-numitele „familii ale Dragonului” din Asia (reunite mai ales în cadrul Societăţii Dragonului Alb), care sprijină în mod substanţial acţiunile de înlăturare a cabalei criminale. Astfel, „familiile Dragonului” conlucrează strâns şi cu Fundaţia Saint Germain în vederea confiscării imenselor bogăţii cumulate de „elita” masonică şi înapoierea lor populaţiei Pământului. Despre rolul pe care Contele de  St. Germain l-a avut în aceste acţiuni şi despre alte informaţii de culise referitoare la aceste aspecte, se poate afla din excelentul documentar de mai jos, produs tot de James Rink. 
 
Tehnologiile bazate pe energia liberă, care în mare parte sunt fundamentate pe studiile, experimentele şi descoperirile genialului inventator Nicola Tesla, vor fi puse la dispoziţia tuturor oamenilor; unele dintre aceste dispozitive vor fi folosite pentru teraformarea unor deșerturi pustii ale planetei, făcându-le astfel să devină păduri tropicale verzi, luxuriante.
De asemenea, războaiele vor înceta imediat, iar conflictele interetnice vor fi definitiv rezolvate. După introducerea noului sistem financiar şi stabilirea valutelor internaţionale, naţiunile vor primi fonduri imense pentru a le folosi la construcţia infrastructurii şi în alte domenii de interes naţional, cum ar fi eliminarea sărăciei, educarea populaţiei, asigurarea hranei naturale şi a apei pure pentru consum. Puterea va fi de atunci înainte deţinută de populaţia globului şi ea nu va mai fi concentrată doar în mâinile unui mic grup de fiinţe malefice ori în mâinile unor dictatori. Oamenii vor avea drepturi depline să decidă singuri asupra propriului viitor şi asupra legilor pe care să le respecte.

Detalii interesante despre lupta aprigă de culise, care se duce între „Iluminaţi” şi facţiunea benefică de la Pentagon pot fi aflate de la un alt insider, care se identifică cu numele Cobra. El a început să publice informaţii „la zi” pe data de 31 martie 2012, odată cu apariția blogului său care se numeşte Portal 2012 (http://2012portal.blogspot.com). Postările lui acoperă un cadru larg de informaţie în legătură cu evenimentele actuale despre lupta împotriva cabalei masonice şi despre ascensiunea spirituală a omenirii; totuşi, unele dintre aceste informaţii reprezintă coduri secrete publicate sub nume precum Pandora sau Phoenix, despre care Cobra susţine că sunt destinate celor ce fac parte din aşa-numita Mişcare de Rezistenţă, care este condusă de o persoană cunoscută sub numele de „Michael”. Aceasta pare să fie o modalitate practică pentru membrii operativi ai Mişcării de Rezistenţă, deoarece ei pot afla imediat elementele noi care apar, prin simpla accesare a acestui blog. Totuşi, Cobra ține să precizeze că informaţiile sensibile, care sunt foarte importante, sunt transmise prin alte mijloace.
Cel care semnează cu numele Cobra este el însuşi integrat în structura de vârf a Mişcării de Rezistenţă şi, probabil, în structurile agenţiilor secrete, întrucât el afirmă că a participat la negocierile de predare a unor membri de vârf ai cabalei criminale. Cobra este foarte ferm atunci când spune că nu face parte din structurile militare şi nici din cele guvernamentale, deşi cooperează cu acestea de mulţi ani; el afirmă că este implicat în serviciul Operaţiunilor Speciale, fiind un expert în domeniul informaţiilor secrete. Identitatea lui trebuie să rămână protejată pentru a evita ameninţările, atacurile fizice şi interogatoriile, cu care el şi o parte dintre fiinţele apropiate lui s-au confruntat deja. 
Putem înţelege foarte bine această ocultare, dacă ne gândim că pentru majoritatea oamenilor lupta actuală care se duce pentru eliberarea lumii de sub puterea şi influenţa cabalei masonice este mai mult un joc video sau un roman SF de calitate, despre care ei citesc pe internet, însă pentru cei care sunt implicaţi în mod direct în această luptă şi acţionează „în spatele scenei”, situaţia este foarte reală şi periculoasă. În plus faţă de această atitudine mai degrabă pasivă şi chiar cu accente de indiferență, occidentalii solicită de obicei referinţe pentru cel sau cea care le oferă informaţii. Să nu uităm însă că referinţele despre o persoană pot fi adeseori înşelătoare pentru minte; de pildă, mulţi „Iluminaţi” cu grad înalt în „elita” masonică au referinţe excepţionale în lumea academică sau corporatistă, dar cu toate acestea vedem foarte bine ce au reuşit ei să facă din această planetă şi din omenire.

Numele „Cobra” reprezintă abrevierea de la Compression Breakthrough („străpungere comprimată”), care se referă la timpurile pe care le trăim, când omenirea se pregăteşte pentru trecerea la un nivel superior de vibraţie a conştiinţei. Cobra este de asemenea un simbol pentru kundalini shakti din tradiţia yoghină, semnificând forţa iluminării spirituale şi a libertăţii de expresie în creaţie. Din această perspectivă, „şarpele Cobra” este cu adevărat periculos pentru „Iluminaţi”, deoarece reprezintă un element de teamă pentru ei. Informaţiile pe care le oferă cel care a adoptat acest nume sunt importante, revelatoare şi ele se corelează foarte bine cu cele dezvăluite de Drake.
Drake

Cobra afirmă că a primit instrucţiuni de la Mişcarea de Rezistenţă, din care el face parte, să deschidă un blog pentru a informa astfel populaţia lumii despre transformările inerente care vor avea loc peste puţin timp pe planeta noastră. Foarte interesant este faptul că – aşa după cum Cobra precizează – postările lui pe blog nu sunt informaţii de tip channeling, ci ele sunt primite în mod direct de la fiinţe extraterestre din Constelaţia Pleiadelor, ori reprezintă informaţii la prima mână obţinute de la Mişcarea de Rezistenţă din care face și el parte; în plus, Cobra afirmă că el mai primeşte informaţii de la anumiţi agenţi care sunt integraţi în aşa-numita „economie ocultă” sau în agenţiile de servicii secrete. Totuşi, atunci când citim sau luăm cunoştinţă de aceste informaţii este necesar să le trecem noi înşine atât prin filtrul propriei noastre intuiţii, cât şi prin cel al minţii raţionale, pentru a avea astfel un tablou cât mai complet şi coerent a ceea ce se petrece de fapt în lume. Această combinaţie adecvată între intuiţie şi raţiune se dovedeşte a fi o „tehnică” eficientă prin care putem discerne informaţia corectă de cea falsă ori disimulată.

Elementul forte al dezvăluirilor făcute de Cobra îl reprezintă Mişcarea de Rezistenţă, ai cărei membri (aproximativ 20 de milioane) trăiesc în baze subterane, situate sub unele metropole ale lumii. Aceste ființe au corp fizic şi sunt umane, dar „casa” lor este de fapt pe un alt sistem solar. De fapt, Cobra nu oferă prea multe detalii despre membrii Mișcării de Rezistență, dar spune totuşi că acele ființe au trăit ultimele 4-5 încarnări pe  așa-numita Planetă X din sistemul solar respectiv.
Mişcarea propriu-zisă a luat naştere în anul 1977; Cobra l-a întâlnit pe Michael (conducătorul Mişcării de Rezistenţă) în acelaşi an, într-o bază construită sub oraşul New-York. Şi mai interesant este faptul că membrii Mişcării conlucrează foarte strâns cu reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre din Pleiade, care activează de asemenea în două baze subterane:
Himalaya
Bora Bora
una dintre ele este situată în partea superioară a crustei planetei, sub munţii Himalaya, lângă Kongka-La (între India şi China) şi la est de Ladakh; cealaltă bază a pleiadienilor este construită sub insula Bora Bora. 
De altfel, Cobra se autodefineşte ca fiind un suflet pleiadian, încarnat într-un corp uman de pe Terra. Din acest punct de vedere el se consideră un aliat al Pământului, o „punte” între civilizaţia pleiadiană şi omenire. 
Cobra spune că s-a născut din părinţi umani pe Pământ, care nu ştiu nimic despre legăturile lui pleiadiene; totuşi, la încarnarea pe Pământ el afirmă că nu a pierdut conştiinţa despre originea lui pleiadiană. La un moment dat al existenţei actuale a fost teleportat pe una dintre navele pleiadiene „de serviciu” sau „de recunoaştere” (despre care el zice că avea aproximativ 10 metri în diametru). Acolo i s-au prezentat mai multe elemente şi detalii despre situaţia sa, i s-au arătat diferite aspecte ale planului de acţiune pentru vindecarea şi ascensiunea Pământului la o frecvenţă superioară de vibraţie, precum şi ce se va petrece în viitor cu rasa umană. Pleiadienii îi vorbeau telepatic, însă el răspundea cu voce tare. Apoi nava s-a ridicat în atmosfera Pamântului, a intrat în spaţiul cosmic şi s-a deplasat într-o primă fază până la Lună; cu acea ocazie, Cobra a fost lămurit despre rolul pe care îl are satelitul Pământului şi ce se petrece de fapt pe suprafaţa lui. „Plimbarea” a continuat cu aceeaşi navă prin sistemul nostru solar, unde a făcut un „tur” al planetelor, primind explicații despre fiecare dintre ele. Cobra afirmă că aceea a fost o experienţă foarte familiară pentru el şi că în navă se simţea „ca acasă”; prin urmare, el nu a mai vrut să revină pe Pământ, însă fiinţele pleiadiene i-au dat instrucţiuni şi l-au trimis înapoi, pentru că războiul nuclear – de care ele erau atunci foarte îngrijorate că va izbucni – trebuia oprit. Cobra mărturiseşte că la revenire i-a fost destul de greu să se obişnuiască cu frecvenţa joasă de pe Pământ şi subliniază că întreaga experienţă a fost o experienţă fizică ce a implicat teleportarea lui, atât la aducerea pe navă, cât şi la trimiterea înapoi pe Pământ; referitor la acest aspect, el precizează că experienţa teleportării durează cam 20-30 de secunde, este plăcută şi se aseamănă cu experienţa de sky-diving, adică cu experienţa unui salt în gol de la o mare înălţime.
Cobra afirmă că există un plan bine definit despre felul în care se va face ascensiunea în 4D şi 5D pentru omenire, însă acest plan este deocamdată strict secret, urmând să fie dezvăluit după ce cabala criminală a masoneriei se va preda şi va fi în totalitate anihilată. Acesta este motivul pentru care civilizaţiile ET benefice nu oferă prea multe informaţii, ceea ce produce o anumită confuzie printre anumiţi channelers; ei se conectează la frecvenţa de vibraţie specifică a acestor civilizaţii, percep energia elevată şi benefică a contactului lor extraterestru, dar cu toate acestea nu le parvin informaţii importante, ci doar mesaje cu un conţinut general. Aici se produce confuzia, deoarece atunci ei permit minţii subconştiente să intervină în acest proces de telepatie – pentru a „suplini”, într-un fel, lipsa aparentă de informaţie - şi prin urmare mesajele lor devin mai mult mesaje personale, decât mesaje transmise de civilizaţiile ET benefice. 
Chiar dacă planul general în legătură cu ascensiunea omenirii la nivelul de vibraţie a dimensiunilor 4D şi 5D nu poate să fie cunoscut deocamdată, avem totuşi unele indicii sau elemente despre el. De pildă, Pandora şi Phoenix sunt operaţiuni secrete care sunt integrate în acest plan global. Operaţiunea Pandora se referă la îndepărtarea influenţelor negative subtile, care sunt entităţi non-fizice cunoscute sub numele de Archon-i; în ceea ce priveşteOperaţiunea Phoenix, Cobra afirmă că aceasta este strict secretă, însă el spune totuşi că ea va însemna ceva foarte pozitiv pentru umanitate şi că ceva minunat urmează să se petreacă în curând. 
Pleiadienii vor avea un rol foarte activ în realizarea Primului Contact cu pământenii, în care se pare că se vor implica activ deoarece noi, oamenii, suntem cei mai apropiaţi ca structură fizică şi psihică de ei. După înlăturarea cabalei criminale a masonilor, Cobra spune că are instrucţiuni ce vor fi postate pe blogul său. Totuşi, el a dezvăluit anticipat că pleiadienii vor contacta câteva persoane faţă de care îşi vor demonstra prezenta; după un anumit timp vor fi realizate nişte întâlniri private cu acele persoane, iar după aceea va începe un proces care va implica mass-media internaţională. Cu alte cuvinte, se vor furniza dovezi fizice de netăgăduit prin intermediul mass-media, care atunci nu va mai fi supusă controlului şi restricţiilor din partea „elitei” satanice a masonilor. După ce vor considera că umanitatea s-a obişnuit într-o anumită măsură cu ideea existenţei lor, pleiadienii vor „defila” cu un număr imens de nave pe cer, deasupra oraşelor lumii şi atunci omenirea va avea ocazia să decidă dacă este de acord sau nu ca ei să aterizeze. 
Primele contacte oficiale vor fi realizate prin intermediul ONU, care atunci va fi o organizaţie benefică ce va reprezenta umanitatea şi nu va mai juca rolul ridicol al unei instituţii internaţionale aservite intereselor „Iluminaţilor”. În cadrul Primului Contact vor mai fi prezente şi alte rase extraterestre; Cobra spune că atunci vor fi cu siguranţă prezenţi şi siriusienii (din sistemul Sirius), însă pe lângă aceştia vor mai fi şi alte rase. În a doua etapă a planului de Contact inter-rasial la nivel cosmic se va implica însăşi Federaţia Galactică, ca organism complex format prin afilierea a aproximativ 1000 de civilizaţii extratrestre.
După realizarea Contactului se va furniza omenirii o gamă întreagă de tehnologii extraordinare, printre care cea a teleportării şi cea a materializării obiectelor sau, cu alte cuvinte, a replicării lor, graţie căreia va putea fi duplicat orice obiect fizic, aliment etc.

În conformitate cu informaţiile oferite de Cobra, în curând se va petrece un Eveniment care va marca profund întreaga umanitate. Evenimentul la care el şi Mişcarea de Rezistenţă face referire constă în aşa-zisa „străpungere comprimată” pe care o va realiza omenirea. Această„străpungere” are conotaţii multiple, însă ea trebuie să înceapă cu arestările în masă ale cabalei criminale, pentru că altfel etapele planului nu se vor putea derula în ordinea lor firească. Totuşi, Evenimentul nu se limitează doar la aceste arestări, ci el implică de asemenea şi îndepărtarea simultană a entităţilor non-fizice negative (Archon-i). Prin urmare, mai multe operaţiuni diferite se întrepătrund ca scop şi modalităţi de acţiune, având ca rezultat final tocmai acest mare Eveniment, ce va semnifica o străpungere de dimensiuni cosmice a Luminii divine în întunericul ignoranţei şi al negativităţii din această zonă a Universului. Cobra a afirmat că înainte de Eveniment, un puls foarte puternic de energie elevată va fi transmis prin intermediul civilizaţiilor ET benefice către Pământ. Acela va fi momentul în care pleiadienii vor da semnalul pentru cei 300 de membri operativi ai Mişcării de Rezistenţă, care acţionează la suprafaţa planetei, pentru a contacta persoanele-cheie din instituţiile militare şi de justiţie; după aceea vor începe arestările. Cei 300 de „operativi” ai Mişcării de Rezistenţă nu sunt combatanţi şi nu se vor implica în acţiunile efective de arestarea a membrilor cabalei criminale masonice; acestea vor fi efectuate de personalul militar din facţiunea benefică a armatei şi de autorităţile civile care au aderat la ideile de progres şi libertate a omenirii. Sarcina Mişcării de Rezistenţă este aceea de a oferi acestor instituţii şi personalului lor aferent un important suport tactic, precum și informaţii vitale pentru buna desfăşurare a acţiunii.
În ceea ce priveşte momentul când se vor petrece toate acestea, Cobra a spus că el va avea loc într-o „fereastră de oportunitate” de aproximativ o lună (mai precis, între 5 mai şi 6 iunie). Actualmente se poate spune că estimarea lui a fost depăşită cu două săptămâni, fără ca arestările să înceapă, însă noi am arătat deja motivele pentru care astfel de evenimente majore, la nivel planetar, nu pot fi încadrate simplu în nişte „programe” fixe, ca atunci când mergem la un spectacol şi aşteptam cu toţii în sală pentru ca acesta să înceapă la ora anunţată. De multe ori, chiar şi aceste spectacole încep cu întârziere; ce să mai spunem despre o acţiune care va marca efectiv destinul a şapte miliarde de fiinţe umane? Atât cât este posibil, trebuie să vedem aceste lucruri în lumina lor adevărată şi nu după modul adeseori înşelător şi îndoielnic pe care mintea tinde să îl sugereze. Saltul vibrațional al unei planete şi al locuitorilor ei este fără îndoială un superb spectacol divin, în care nenumărate forţe, entităţi, fiinţe (fizice sau subtile) şi conştiinţe au fiecare rolul lor bine definit; la toate acestea se mai adaugă şi variabila liberului arbitru (ce este o caracteristică pentru făpturile din planul fizic). Având în vedere toate aceste elemente, este evident că nu putem pretinde ca „spectacolul” nostru să se desfăşoare după un program absolut fix. Complexitatea extraordinară a forţelor şi energiilor care sunt implicate în acest joc cosmic de proporţii gigantice face aproape imposibilă predicţia exactă a unei date de acţiune. Se pot prevedea însă – aşa cum Cobra sau Drake deja au făcut-o – anumite ferestre de oportunitate (de aproximativ o lună) pentru demararea acţiunilor de arestare, însă chiar şi aceste ferestre nu corespund momentului favorabil de începere a acţiunii. Ceea ce putem spune este că evenimentele sunt totuşi foarte aproape şi că febrilitatea aşteptării trebuie să fie constructivă, în sensul că ea trebuie să fie mai curând activă şi optimistă, în loc să fie pasivă ori pesimistă. În opinia noastră, speranţa, credinţa fermă, optimismul şi mai ales acţiunea personală justă - care după puterile fiecăruia va contribui la realizarea acestui măreţ plan divin de ascensiune spirituală a omenirii - reprezintă atitudinea pe care trebuie să o avem fiecare dintre noi în aceste vremuri foarte speciale pe care le trăim.
La momentul actual tensiunile sunt extrem de mari în lume, chiar dacă pentru imensa majoritate a populaţiei pare că nimic nu se petrece. Somnul letargic al ignoranţei şi prostiei este teribil. „Elita” masonică încă nu s-a predat, ea încă mai controlează finanţele şi mass-media, dar la momentul victoriei totul se va modifica din rădăcini. Până atunci există acest echilibru dinamic între luptătorii întru Lumină şi cei care slujesc Întunericul, care poate fi perceput de către cei atenţi ca o „tensiune” generală, ca o nelinişte, ca un punct de suspensie. Aparent nu se petrece nimic, dar în realitate există o activitate extrem de febrilă în culise; multe lucruri se petrec acolo, dar ele nu ajung să fie împărtăşite şi cunoscute pe internet.
Totuşi, situaţia a devenit într-un anumit sens critică. Datorită faptului că arestarea „Iluminaţilor” a fost amânată de mai multe ori până acum de către facţiunea benefică a militarilor de la Pentagon, este pusă în pericol însăşi desfăşurarea armonioasă a planului complex al ascensiunii umanităţii, deoarece etapele sale nu mai au timp să se dezvolte aşa cum trebuie până la momentul ascensiunii din luna decembrie a acestui an. Tocmai de aceea, pe 16 iunie Drake a adresat o scrisoare deschisă militarilor de la Pentagon (http://americannationalmilitia.com/2012/06/open-letter-to-our-military/) pentru ca aceştia să treacă neîntârziat la realizarea arestărilor. A doua zi, pe 17 iunie, într-un interviu-mamut de trei ore el a adresat un „ultimatum” militarilor pentru ca aceştia să ia iniţiativa în ceea ce priveşte arestarea „Iluminaţilor”, ultimatum care vine chiar de la civilizaţiile ET benefice. Putem intui cu uşurinţă motivul acestui ultimatum: în acest gigantic plan de salvare şi ascensiune a umanităţii sunt implicate zeci şi chiar sute de civilizaţii extraterestre benefice, care lucrează neobosite şi în mod altruist la realizarea planului extrem de complex ce este integrat divin din dimensiunile superioare şi cu aprobarea fiinţelor celeste superioare. În intervenţia sa radiofonică, Drake precizează că dacă arestările nu vor începe să fie efectuate neîntârziat, atunci extratereştrii benefici care ajută omenirea în această perioadă dificilă vor începe ei înşişi să realizeze această acţiune de epurare a „elitei” satanice, care este este de o importanţă crucială pentru demararea următoarelor etape ale planului de transformare spirituală a planetei şi a locuitorilor ei. Drake furnizează următorul video clip, în care reprezentanta organizaţiei secrete de acţiune şi luptă împotriva „Iluminaţilor” – Războinicii Curcubeului - face aceste precizări încă de pe data de 9 iunie, ceea ce înseamnă că operaţiunea ET de „extracţie” (prin teleportare) a membrilor cabalei masonice a început deja la această dată.
 
Se pare că „băieţii buni” de la Pentagon sunt nehotărâţi din cauza faptului că ei nu ştiu cum vor reacţiona cei care sunt „adormiţi” în ceea ce priveşte aceste aspecte (care, printre altele, se referă la existenţa „elitei” masonice şi acţiunile ei satanice pentru dobândirea controlului total asupra planetei, la existenţa extratereştrilor etc). În această situaţie se află un procent imens din populația globului, estimat în jurul a 80-90%. 
Pentru ca această mişcare decisivă în destinul omenirii să se realizeze, nu există decât două posibilităţi şi ambele se află în puterea noastră de decizie: fie cabala criminală se predă (varianta paşnică), fie ea va opune rezistenţă şi atunci se va trece imediat la efectuarea arestărilor. Cobra precizează că pleiadienii, împreună cu alte rase extraterestre benefice şi cu membrii Mişcării de Rezistenţă monitorizează situaţia îndeaproape şi cu mare atenţie. Astfel, „elita” masonică are timp până pe data de 21 iunie să anunţe public prin mass-media faptul că se predă, urmând ca după aceea civilizațiile ET benefice să treacă la realizarea tuturor celorlalte etape ale planului într-o manieră mult mai intensă, aşa cum în parte ele au fost deja prezentate în articolele anterioare. Cobra precizează că această dată şi evenimentele care se petrec acum au fost stabilite şi cunoscute cu 10 ani înainte şi toate acţiunile au fost orientate gradat către acest moment de  importanță fundamentală pentru bunul mers al lucrurilor în procesul ascensiunii. Prin urmare, dacă „Iluminaţii” nu vor ţine cont de acest ultimatum şi de termenul indicat (21 iunie 2012), atunci pleiadienii şi Mişcarea de Rezistenţă vor începe imediat să aplice măsurile unui plan care a fost deja stabilit cu mult timp înainte. Cobra spune că realizarea exactă a acestui plan depinde într-o anumită măsură de acţiunile facţiunii benefice a militarilor de la Pentagon din următoarele câteva zile.

Iniţial, „Iluminaţii” au crezut că pot rezolva problema arestării lor ameninţând omenirea cu un război nuclear. Un grup restrâns din cadrul „elitei” satanice (aşa-numiţii Archon-i întrupaţi) avea acces direct la detonarea unui mare număr de focoase nucleare, deoarece membrii săi deţineau codurile secrete de lansare. După ce accesul acestor „Iluminaţi” la dispozitivele nucleare a fost de curând eliminat în totalitate, cabala criminală a intrat în panică întrucât ea nu mai întrevede alte posibilităţi majore de întârziere a înfrângerii ei totale. Prin urmare, au fost demarate negocierile. Acestea se referă, aşa după cum am arătat mai sus, la două variante principale: dacă „Iluminaţii” constată că singura lor variantă este aceea de a fi arestaţi în masă, cu posibilitatea execuţiei lor, atunci ei nu mai au nimic de pierdut şi vor lupta până la ultima suflare, urmărind să creeze astfel cât mai mult rău şi dezastru în lume; dacă, pe de altă parte, negocierile le oferă şansa de a se preda paşnic, în schimbul unei judecăţi mai uşoare şi a unui tratament mai blând, atunci ei sunt dispuşi să coopereze. 
Cobra afirmă că el a fost prezent la mai multe runde de astfel de negocieri cu membrii „elitei” masonice şi a putut să constate psihologia lor, care este destul de „ieftină”: atunci când „Iluminaţii” se simt puternici, ei nu vor ezita să mintă, să înşele şi să nu respecte termenii înţelegerilor, pentru a prelungi cât mai mult înfrângerea lor; dar când în cele din urmă ei sunt puşi la colţ, cei mai mulţi devin foarte cooperanţi şi unii dintre ei – fapt aparent incredibil, dar totuşi adevărat – trec chiar de partea facţiunii benefice a omenirii, adică a Luminii.

Motivul principal pentru care termenul începerii arestărilor în masă nu a putut fi respectat, s-a datorat apariţiei unui element necunoscut în scenariul de până atunci al acţiunii. Acel factor se referă la prezenţa Archon-ilor non-fizici, adică a unor entităţi malefice care pot influenţa în mod negativ masele de oameni, răspândind panica, violența şi atacurile în rândul lor. Datorită influenţei demonice a acestor entităţi întunecate (Archon-i), civilii vor fi îndemnaţi să provoace şi chiar să atace militarii, pentru că în mintea lor va fi creată în mod deliberat confuzia. În acest scenariu dramatic, deznodământul ar putea fi foarte periculos pentru omenire. Tocmai de aceea, facţiunea benefică din rândul armatei a luat decizia amânării operaţiunii, până când această problemă va fi reglată în totalitate. În această direcţie, aportul Mişcării de Rezistenţă - la unison cu sprijinul şi ajutorul oferit de fiinţele extraterestre din Pleiade - este foarte important, întrucât planul este anihilarea simultană atât a influenţei „Iluminaţilor” din realitatea fizică (Archon-ii întrupaţi) prin arestarea lor, cât şi a Archon-ilor non-fizici din plan subtil. Totuşi, după ultimele informaţii oferite de Drake, se pare că amânarea a ajuns la un punct extrem, de la care se cer măsuri radicale.

Chiar dacă negocierile care au fost demarate vor înclina spre varianta predării paşnice a cabalei criminale, Mişcarea de Rezistenţă a sugerat că unii termeni ai înţelegerilor care vor fi stabilite trebuie să rămână ne-negociabili: 1. membrii cei mai importanţi ai „elitei” masonice, care sunt persoane publice, vor trebui să anunţe pretutindeni în lume, prin mass-media, predarea lor şi a întregii cabale criminale până pe data de 21 iunie 2012; 2. în următoarele 24 de ore după ce a fost făcut acest anunţ, ei vor trebui să părăsească definitiv orice post sau poziţie de conducere sau putere pe care o deţineau până atunci; 3. ei vor trebui să mărturisească public faptele abominabile pe care le-au săvârşit ca parte a planului satanic al „elitei” masonice de a supune şi controla în totalitate umanitatea.
Până în acest moment, informațiile care există  afirmă că unii membri ai cabalei, care ocupă poziţii mai puţin importante în cadrul ierarhiei „elitei” masonice, au fost deja arestaţi; alţii, care se află în vârful acestei ierarhii au fost reţinuţi şi interogaţi, după care li s-a permis să plece. Alţi membri de vârf ai cabalei criminale sunt deja arestaţi la domiciliu. Mass-media internaţională nu suflă însă nicio vorbă despre aceste acţiuni, pentru că ea se află încă sub deplinul control al familiei Rothschild. 

Coroborând toate aspectele care au fost prezentate până acum şi luând în considerare informaţiile actuale care ne parvin, putem trasa liniile generale ale planului care va include evenimentele cele mai importante ce se vor petrece în curând la nivelul planetei. 
Cel mai important pas, care totodată va semnifica declanşarea evenimentelor mult aşteptate şi a transformărilor profunde în existenţa oamenilor pe Pământ, va fi determinat de arestările în masă ale membrilor „elitei” masonice, simultan cu schimbarea sistemului financiar corupt din prezent. Toate sursele de informare apreciază că acest eveniment ar trebui să aibă loc până la sfârşitul lunii iunie, pentru ca succesiunea celorlalte etape ale planului să se desfăşoare în mod armonios şi să se încadreze în fereastra de timp de până la 21 decembrie 2012.
Mai apoi va fi format un Tribunal Internaţional care va informa populaţia globului, prin intermediul mijloacelor mass-media, despre dimensiunea odioasă a corupţiei, minciunii, înşelătoriei, furtului şi crimei cu care „elita” masonică a ţinut sub jugul ignoranţei şi al privării de libertate populaţia globului. Între timp, membrii cabalei criminale vor fi judecaţi de mai multe Curţi de Justiţie în diferite ţări ale lumii.
Imediat după efectuarea arestărilor trebuie să aibă loc implementarea noului sistem financiar mondial, care va înlocui vechiul sistem corupt şi pervers al bancherilor masoni, ce a dus la falimentul economiei mondiale şi a provocat o teribilă suferinţă omenirii. Noul sistem financiar va avea ca ţel asigurarea prosperităţii întregii lumi şi el se va baza pe legi echitabile, concepute în aşa fel încât să reflecte cinstea şi adevărul.
Introducerea noului sistem financiar ca bază de comerţ şi tranzacţionare economică va implica o reevaluare a tuturor valutelor care există pe piaţă (între 140 şi 195 de valute). În strânsă legătură cu acest proces, Rezerva Federală a Americii şi Fiscul American, care sunt organizaţii private ilegale, vor fi anulate, iar operaţiunile lor vor fi preluate de către Trezoreria SUA. Pentru oricare dintre ţările lumii, Trezoreria acelei țări va fi responsabilă de atunci înainte de tipărirea valutei naţionale. Cele mai multe dintre valutele implicate în reevaluare vor fi de asemenea corelate cu alte resurse şi bogăţii ale ţării respective, cum ar fi aurul, argintul, petrolul, agricultura. Dolarul american nu va mai reprezenta valută internaţională de rezervă, faţă de care se raportau toate celelalte valute. Se va institui un aşa-zis „coş de valute”, care se va corela cu sistemul financiar nou înfiinţat. Această măsură va preveni în viitor eventualele abuzuri ale unei ţări care este mai puternică din punct de vedere economic de a manipula întreaga rezervă de bani a lumii şi de a influenţa după bunul plac sistemele economice ale altor state. Totodată se va recurge la ştergerea completă a oricăror datorii ale ţărilor, astfel încât fiecare guvern va putea beneficia de un start „curat” şi echitabil în noua abordare economică a lumii.
Mai apoi, într-un timp relativ scurt o serie întreagă de organisme internaţionale vor prelua sarcina de a îndepărta suferinţa, sărăcia şi foamea de pe planetă. Băncile Centrale de pe tot cuprinsul globului vor trebui să funcţioneze de atunci înainte numai în deplină conformitate cu noile reglementări, care implică transparenţa totală a oricăror tranzacţii financiare.
Situaţia Americii va fi cumva mai specială, datorită rolului predominant în economia lumii şi a puterii militare pe care această ţară o deţine. Astfel, Guvernul actual - care este corupt - va fi înlocuit de un Guvern Interimar, care va prelua conducerea ţării imediat după arestarea cabalei criminale. Aceeaşi procedură va fi aplicată şi în celelalte ţări ale lumii, în conformitate cu specificul fiecărui caz în parte. Guvernul Interimar va conduce ţara pentru o perioadă de doar 3-4 luni, timp în care vor fi pregătite noile alegeri. După această perioadă electorală, noua conducere va prelua toate prerogativele constituţionale.

În paralel cu aceste măsuri absolut necesare pentru reintrarea lumii pe un făgaş economic şi financiar normal şi corect, va fi demarată la nivel mondial acţiunea de informare a populaţiei globului despre istoria adevărată a Pământului. Astfel, va fi prezentat modul în care cabala criminală şi-a extins influenţa şi puterea peste tot în lume, aducând-o în pragul colapsului; vor fi de asemenea prezentate în adevărata lor perspectivă momente istorice de foarte mare impact asupra omenirii, cum ar fi căderea Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001 sau cele două Războaie Mondiale; se va explica oamenilor cum a fost posibilă formarea şi menţinerea Guvernelor Oculte, se va prezenta adevărul despre existenţa civilizaţiilor din Lemuria şi din Atlantida şi mai ales se va vorbi despre problema existenţei civilizaţiilor extraterestre, care probabil a fost secretul păstrat cu cea mai mare îndârjire de către cabala masonică.
În legătură cu dezvăluirile care vor fi făcute despre existenţa extratereştrilor, se spune că prima informare publică despre Federaţia Galactică a Luminii (FGL) va fi făcută în perioada iunie-august 2012. În ceea ce priveşte Consiliul Andromeda (CA) şi civilizaţiile extraterestre care intră în componenţa lui, planul de desfăşurare a informării publice este puţin diferit, dar în esenţă el a fost programat să înceapă în aceeaşi fereastră de timp (iunie-august 2012). Vom detalia acest plan al CA într-un episod viitor.
Din punct de vedere psihologic, anunţurile despre existenţa civilizaţiilor extraterestre şi despre legăturile lor cu pământenii şi cu unele dintre guvernele lumii vor avea un impact major asupra maselor de oameni şi tocmai de aceea, aşa după cum am arătat, planul de desfăşurare al Primului Contact între omenire şi aceste civilizaţii ET va fi etapizat astfel încât el să permită o asimilare eficientă de către populaţia globului, chiar dacă această „acomodare” ideologică va fi mult accelerată. Aceste informări vor fi făcute în mod repetat chiar de către Guvernele ţărilor. Pe de altă parte, în întreaga lume va fi difuzat mesajul civilizaţiilor extraterestre benefice în toate limbile.
Dan Bozaru

Ca urmare a acestei introduceri a civilizaţiilor ET benefice în conştiinţa umanităţii, reprezentanţii ET vor începe un program de educare personală care vizează mai multe tipuri de subiecte. Ultima fază a acestui program implică aterizarea navelor extraterestre şi realizarea primului contact între oameni şi fiinţele extraterestre în anumite zone ale globului. 
Informaţiile actuale arată că în prima lună după realizarea contactului dintre oameni şi extratereştri se va începe deja transferul de tehnologie, care va include şi programul de educare a populaţiei în ceea ce priveşte folosirea corespunzătoare a acelor tehnologii. În cea de a doua lună se va începe de-poluarea apelor şi, în general vorbind, reînnoirea ecosistemului terestru. În cea de a treia lună de la Primul Contact se va realiza contactul şi cu populaţia din  interiorul Pământului (Shambala). Începând cu a patra lună de după Primul Contact o anumită parte a populaţiei terestre va fi evacuată în Shambala, iar o altă parte a populaţiei va pleca pe navele din flota extraterestră către alte planete. Aceste evacuări ale populaţiei din anumite zone ale planetei sunt în legătură cu transformările de natură geodezică care pot să aibă loc pe Pământ.

Prof.Yoga Dan Bozaru 
SURSA: yogaesoteric
19 iunie 2012 

Pentru conformitate (C.M.)

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (19a)



Odată cu începerea Operaţiunii Green Light, activitatea reprezentanţilor civilizaţiilor ET benefice - care asistă şi ajută omenirea pentru realizarea planului divin de translaţie la o frecvenţă superioară de vibraţie a conştiinţei - a devenit mai intensă şi mai evidentă; unii dintre aceşti reprezentanţi contribuie efectiv la discuţiile despre negocierea termenilor de predare a "Iluminaţilor".

Fiinţele extraterestre care participă la aceste întâlniri nu se deosebesc cu nimic de fiinţele umane la înfăţişare, dar uneori îşi iau pentru scurt timp adevăratul chip ce corespunde speciei lor (ele sunt umane, dar au anumite trăsături de natură fiziologică ce le deosebesc de pământeni), pentru a reveni mai apoi la "versiunea" iniţială, adaptată pentru întâlnirea de negociere pe Pământ.

Scopul principal al acestei "metode" este de a demonstra membrilor "elitei" satanice că oamenii sunt într-adevăr susţinuţi cu putere în acţiunile lor de către mai multe civilizaţii extraterestre benefice foarte avansate, slăbind în acest fel dispreţul şi aroganţa satanică a "Iluminaţilor" pentru specia umană de pe planeta noastră. Unii dintre membrii "elitei" masonice par să înţeleagă mesajul şi depun armele fără prea multe discuţii; alţii, însă, se opun în continuare cu îndârjire.

Foarte multe elemente sunt de culise, foarte multe lucruri nu sunt spuse şi nu sunt cunoscute de către masele largi de oameni, dar ele sunt împlinite totuşi după un plan foarte exact şi riguros de acţiune a facţiunilor benefice militare şi a extratereştrilor benefici. În unele domenii transformările sunt evidente, cum ar fi de pildă mediul politic internaţional, care este foarte tensionat; ori mediul economic, unde pieţele de capital au fost foarte mult marcate în ultimele luni de felurite scandaluri bancare, de evoluţia valutelor şi de presiunea datoriilor.

Înainte ca Pământul şi o parte din omenire să părăsească dimensiunea fizică (3D), ascensionând la o frecvenţă superioară de vibraţie - adică într-o realitate paralelă superioară celei actuale din planul fizic grosier -, membrii cabalei criminale fac tot ceea ce le stă în putinţă pentru a se agăţa în continuare de rămăşiţele influenţei lor în lume şi de bogăţiile fabuloase pe care le-au adunat de-a lungul anilor.

Această rezistenţă din partea "elitei" satanice a masonilor polarizează masele de oameni chiar şi fără cunoştinţa acestora. Astfel, se produce un fel de "separare" a fiinţelor, care pregăteşte diferitele categorii de oameni pentru marele salt în frecvenţă de vibraţie ce se va manifesta la o intensitate maximă în luna decembrie 2012. Cel mai probabil va urma o epurare ca un fel de selecţie în rândul populaţiei Pământului, ce va avea la bază dominanta vibraţiei personale; intenţiile, tendinţele, faptele noastre au lăsat "urme" în structura subtilă a fiinţei (în corpurile ei subtile, în aura sa), iar aceste "impregnări" energetice o vor orienta spre locul din Univers unde este cel mai potrivit pentru a-şi continua evoluţia.

Purificarea lumii va avea loc la multe nivele şi tocmai de aceea este foarte important ca oamenii să cunoască aspectele esenţiale ale situaţiei pe Pământ, pentru ca măcar în al unsprezecelea ceas aceştia să se trezească şi să contribuie astfel la progresul umanităţii. Oamenii au nevoie să vadă că cei care i-au asuprit atâta timp, care i-au exploatat şi care i-au îmbolnăvit prin felurite căi satanice au fost definitiv îndepărtaţi şi nu vor mai putea face niciodată rău societăţii care se structurează în prezent pe această planetă.

Pentru unii dintre membrii cabalei criminale a masonilor programele de reabilitare subtilă, care implică o tehnologie extraterestră foarte avansată (ele vor fi efectuate mai ales de Federaţia Galactică a Luminii şi de Consiliul Andromeda) vor da rezultate bune; pentru alţi membri din rândul "elitei" masonice, chiar şi aceste programe nu vor putea realiza foarte mult, astfel încât sufletele respective vor fi "reciclate" după alte principii ale manifestării.

Problema cu mulţi dintre cei care încep să afle despre lupta actuală ce se duce între omenire şi "Iluminaţi" este că ei aşteaptă pur şi simplu ca altcineva să vină să-i salveze, supărându-se dacă aceasta nu se petrece atunci când vor ei, reproşând atunci când "termenele" de realizarea a anumitor acţiuni nu sunt respectate sau chiar blamându-i pe cei care muncesc din greu ca să ajute la realizarea acestor transformări.

Lipsa maturităţii spirituale şi a intuiţiei îi face adeseori să nu vadă pădurea din cauza copacilor; astfel, ei confundă situaţia actuală cu o desfăşurare robotică şi rigidă a evenimentelor, pierzând din vedere faptul că acestea au o dinamică extraordinară şi că sunt supuse miliardelor de influenţe ce trebuie gestionate cu atenţie, astfel încât cursul general să fie integrat armonios şi pe cât posibil fără efecte dure asupra omenirii.

Succesul transformărilor spirituale şi tehnologice pe Pământ nu depinde de respectarea sau nerespectarea unor termene (deşi acestea pot reprezenta anumite jaloane în lupta care se duce), ci mai ales de trezirea conştiinţei oamenilor şi de puterea lor de înţelegere a situaţiei, care îi va determina atunci să se unească şi să acţioneze la unison pentru realizarea etapelor minunate ale acestui plan grandios la nivel cosmic.

În acest proces, transformarea individuală ajută la transformarea accelerată a comunităţii; tocmai de aceea, acţiunile noastre mentale şi fizice - atunci când sunt realizate în mod armonios - reprezintă însăşi "substanţa" din care se construieşte mai apoi viitorul nostru. Practic vorbind, noi putem ajuta enorm prin orientarea pozitivă a fiinţei noastre, a modului de gândire, a sentimentelor şi emoţiilor pe care le avem.

Cealaltă faţetă, a acţiunii efective, este îndeplinită de organisme specializate (armata şi miliţiile civile) în colaborare cu instituţiile civile care sunt abilitate în această direcţie (cum ar fi Justiţia).

Una dintre legile fundamentale ale Manifestării este aceea că nu putem exista decât în acel domeniu de vibraţie cu care fiinţa noastră este compatibilă. Dacă, de pildă, suntem înconjuraţi de vibraţii care sunt diferite de cele predominante din aura noastră, ne va fi practic imposibil să rezistăm în mediul respectiv şi vom căuta să ne îndreptăm spre alte zone sau domenii ale Creaţiei, în care vibraţiile rezonează cu dominanta noastră de vibraţie.

Aceasta este situaţia cu mulţi oameni în prezent; ei simt incompatibilitatea care există între frecvenţa lor dominantă de vibraţie şi atmosfera înconjurătoare, ce este tot mai mult încărcată cu sentimente de frică, de violenţă, de separare şi de egoism. Ca urmare, ei urmăresc să se separe de fiinţele din jur care întreţin astfel de emoţii negative şi stări distructive, deoarece frecvenţa lor de vibraţie este foarte joasă, fiind incompatibilă cu vibraţia lor superioară.

Problema este oarecum paradoxală pentru cei care nu cunosc anumite elemente ezoterice fundamentale şi ea duce chiar la necesitatea relocării fizice a unor fiinţe într-un loc cu vibraţii mai apropiate de structura lor individuală; alte persoane găsesc resurse pentru a se "izola" în chiar mijlocul mediului "ostil" în care se află.

Această situaţie se va amplifica de aşa manieră în viitorul apropiat, încât ea va duce la o veritabilă "segregare" între fiinţele umane şi chiar la o "separare" a suprafeţelor sau zonelor de pe planeta noastră, în contextul transformărilor extraordinare care vor avea loc la nivel vibraţional pe Pământ. Aceste aspecte vor fi explicate mai detaliat în ultimele episoade ale acestei serii de articole.

Pentru început, este necesar să amintim că nu este suficient doar să avem o anumită vibraţie superioară dominantă a fiinţei, ci este de asemenea necesar să avem acces la ea în fiecare moment, fără să înregistrăm fluctuaţii. Dacă de pildă acum ne aflăm în dimensiunea fizică (3D), majoritatea dintre noi nu face altceva decât să reitereze cu putere ideea existenţei în această realitate grosieră a Creaţiei.

De pildă, dacă o fiinţă umană se află într-un mediu în care predomină frica - chiar dacă şi-ar dori să nu se afle acolo, ci în alte parte unde să se bucure de energii mult mai elevate -, ea sfârşeşte totuşi prin a accepta acel mediu în viaţa sa.

Într-un astfel de caz, fiinţa respectivă nu îşi va putea continua viaţa pe Pământ şi, prin urmare, nu va ascensiona la o dimensiune superioară a realităţii. Cei care fac parte din această categorie fie vor alege moartea trupului şi reîncarnarea, fie vor alege să fie transportaţi într-o altă zonă a galaxiei, pe o altă planetă din planul fizic (3D) ce este potrivită pentru condiţia lor prezentă, unde îşi vor continua evoluţia până când înţelegerea lor va atinge pragul necesar şi suficient pentru saltul pe un nivel superior de vibraţie a conştiinţei.

Pe de altă parte, cei care au ajuns deja la o înţelegere superioară a realităţii, au la rândul lor posibilitatea de a alege între două variante: fie vor ascensiona într-o condiţie existenţială fără formă, adică vor deveni o entitate celestă sau "spirit" fără formă, realizând felurite sarcini în Creaţie şi urmând astfel drumul evoluţiei spirituale ce îi va conduce spre unirea cu Sursa Supremă (Dumnezeu Tatăl); fie vor alege să-şi păstreze forma fizică, care atunci va deveni oarecum "infuzată" de lumina divină a unor densităţi (sau realităţi de manifestare) superioare.

Trupurile lor vor fi atunci foarte apropiate de condiţia cristalului şi tocmai de aceea se vor numi "corpuri de cristal", care vor fi tinere, perfect sănătoase şi pline de o strălucire radiantă, menţinându-se în viaţă pentru sute şi mii de ani. Am putea chiar spune că aceasta va fi, într-un anume fel, o nouă "specie" în univers, deoarece va fi pentru prima dată când acest "experiment" al ascensiunii sau "înălţării" spirituale în frecvenţa de vibraţie a conştiinţei va avea loc fără a se renunţa la structura fizică grosieră. Datorită spectrului bogat şi elevat de frecvenţe de vibraţie care vor fi atunci dinamizate şi prezente în aura lor expansionată, aceste fiinţe cu corpurile de "cristal" vor deţine de asemenea mari puteri paranormale, printre care telepatia, teleportarea, invizibilitatea etc., făcând în acelaşi timp parte din structurile organizatorice la nivel galactic (Confederaţiile Galactice). Ele vor fi baza pentru crearea unei noi civilizaţii pe Pământ, o civilizaţie glorioasă ce va deveni destinaţia pentru mulţi vizitatori din felurite sisteme solare ale cosmosului.

Prin urmare, aceasta este perioada când avem cu toţii şansa de a ne elibera de valul iluziei, al minciunii şi al manipulării care a fost impus de "Iluminaţi" şi putem face aceasta fiind mai ales uniţi în intenţie, aspiraţie şi faptă. Avem de asemenea mijloacele şi sprijinul civilizaţiilor ET benefice, care ne ajută şi ne asistă dintr-o pornire profund spirituală, de unitate şi frăţie cosmică împotriva răului şi a distrugerii.

Aceste civilizaţii se află într-un contact strâns cu reprezentanţii facţiunilor benefice, oferindu-le continuu acestora - graţie unor tehnologii foarte avansate - date despre monitorizarea foarte complexă a situaţiei la nivel mondial şi mai ales despre mişcările ascunse ale "Iluminaţilor".

Arestările membrilor "elitei" satanice a masonilor reprezintă doar o mică piesă în imensul plan divin ce prefigurează extraordinarele transformări ce vor avea loc foarte curând pe Pământ, dar ele sunt totuşi o piesă principală a acestui plan. Într-un fel, ele reprezintă piesa de domino care, odată doborâtă, va determina căderea tuturor celorlalte piese ale dominoului malefic instituit de cabala criminală a masonilor cu precădere în ultimii 300 de ani.

Această victorie esenţială va permite mai apoi manifestarea a sute şi mii de alte evenimente importante, care se vor "potrivi" exact în locul necesar şi la momentul de timp necesar. Este adevărat că până în prezent mass-media nu a prezentat aproape deloc multe dintre aceste evenimente, care sunt legate mai ales de arestările membrilor "elitei" masonice, însă curând lucrurile vor intra pe un alt făgaş.

Unul dintre marile obstacole cu care se confruntă media internaţională atunci când trebuie să prezinte evenimente şi ştiri importante, aşa cum ele se petrec cu adevărat, este frica imensă întreţinută de membrii "elitei" satanice care deţin trusturile mass-media. Prin ameninţări directe asupra şefilor de departamente, a familiilor acestora şi a altor oficialităţi din consiliile de conducere ale instituţiilor de difuzare în masă a informaţiei, "Iluminaţii" au instituit un regim draconic de teroare, asemănător unui zid de beton ce împiedică viziunea realităţii din spatele lui pentru majoritatea oamenilor.

Totuşi, în ultimul timp apar din ce în ce mai multe ştiri "neplăcute" pentru cabala criminală, probând în acest fel faptul că cei care susţin ştirea respectivă sunt protejaţi într-o mare măsură de anumite civilizaţii extraterestre benefice (mai ales din cadrul Federaţiei Galactice a Luminii şi a Comandamentului Ashtar), care monitorizează foarte atent aceste aspecte la nivel mondial. Ajutorul altruist pe care ni-l oferă aceste fiinţe din spaţiu este minunat şi oamenii ar trebui să devină din ce în ce mai conştienţi de el, renunţând la penibila atitudine xenofobă, ori la influenţele manipulatoare ale mass-media în această privinţă.

Există literalmente sute şi chiar mii de civilizaţii ET benefice care au suprimat pentru totdeauna răul din existenţa lor şi care doresc de asemenea să ajute omenirea să se integreze în Confederaţiile Galactice, ca membru cu drepturi depline, după ce va reuşi marele salt vibraţional la nivelul conştiinţei.

Vechile texte ale gnosticilor de acum 2000 de ani vorbesc despre o "mutaţie", o anomalie, o eroare ce a intervenit în codul evoluţiei omenirii în urmă cu mai bine de 10 000 de ani, iar această eroare trebuie să fie corectată acum. Acesta este ţelul principal al reprezentanţilor civilizaţiilor ET benefice care doresc să ajute Pământul şi omenirea în aceste vremuri.

Reptilienii, micii cenuşii, bazele şi navele lor de recunoaştere sau navele mari de transport (navele-mamă) nu mai există în prezent pe planeta noastră. În prezent, singurii împotriva căruia lupta omenirea sunt membrii "elitei" satanice a masonilor. Aceştia au moştenit influenţe diferite în ADN-ul lor şi, chiar dacă împărtăşesc aceleaşi planuri criminale de asuprire şi control a omenirii, totuşi ei reprezintă facţiuni diferite, în conformitate cu linia descendentă extraterestră din care au provenit.

Astfel, familia Rothschild are descendenţă orioniană, acţionând cu precădere în Europa; familia Rockefeller are descendenţă draconiană, acţionând cu precădere în America; iar facţiunea Iezuiţilor reprezintă un amestec între rasele andromedane şi cea a reptilienilor, acţionând în restul lumii, cu precădere în Europa şi în Asia.

[continuare în partea a patruzecisiopta (in curand)]

Sursa: AIM