vineri, 20 iulie 2012

MISTERUL TRIUNGHIULUI BERMUDELOR






(cahnneler: William LePar)   


M-am gândit  fiind sfârşit de an, ar fi interesant să întreb Consiliul despre unul din misterele planetei noastre asupra căruia există nenumărate păreri. Aşa dar, am pus întrebări despre cotroversatul Triunghi al Bermudelor.
Este posibil ca mulţi dintre noi să nu-şi poată forma o imagine clară asupra acestui subiect. Cu toate acestea, este, cred, important să fie citit deoarece multe se vor lămuri la nivelul subconştientului nostru, modalitate prin care spirituaităţii noastre i se va mai adăuga o verigă a cunoaşterii.

Consiliul spune că, la nivelul 3D în care ne aflăm, este imposibil să înţelegem exhaustiv explicaţia lorVocabularul nostru, susţin cei din Consiliu, este prea sărac pentru a cuprinde toate nuanţele.
W.LP.: Multă lume ar dori să cunoască mai multe despre ceea ce s-a întâmplat de-a lungul vremii în zona cuprinsă între Bermude, Maiami şi Bahamas, supranumită Triunghiul Bermudelor, în care au fost semnalate o serie de dispariţii misterioase de fiinţe umane şi mijoace de transport. Sunt aceste evenimente reale şi cum se explică?                                  
Consiliul: Este destul de simpluDin ce sunteţi voi alcătuiţi, până la urmă?
W.Lp.: Din energie.
ConsiliulFoarte bineTot la o formă de energie ne vom referi şi noi dacă vorbim despre spirit. Energia aceasta se poate exprima atât printr-o formă mai brută, materială, cât şi prin alte forme mai rafinate, cum ar fi bio-curenţii prin corpul uman. Ai înţeles?
W.LpVagda.
ConsiliulBio-curenţii din organism, sunt transmişi de la creier la diversele părţi anatomice ale corpului prin impulsuri electrice.
W.LP.Da.
ConsiliulÎn regulăAceastă energie electrică apare în urma unor reacţii chimice care au loc în organism.
Acumsufletulentitateafuncţionează (acţionează) prin organul numit creierSufletul se manifestă prin declanşarea unor reacţii chimice prin care comandă şi dirijează forma fizică, trupul, cu ajutorul unor stimuli. 

Prin activitatea şi controlul său, sufletul menţine şi conservăforma fizică şi intelectul. Esenţa spirituală este şi ea, la urma urmei, tot o formă de energie, însă extrem de rafinată.
În Triunghiul Bermudelor se manifestă o electricitate naturală a forţelor magnetice ale Pământului şi ale Universului care, în anumite conjuncturi, în anumite situaţii, intră în coliziune, pe durate determinate. Tot ceea ce se află în acele momente în zona de coliziune a celor două tipuri de energie „suferă modificări”, ca să ne exprimăm elegant.

Să nu o consideraţi cinică exprimarea dar, de fapt, formele fizice prinse în zona de conflict a celor două tipuri de energie, forme care sunt, până la urmă, nişte compuşi chimici, sunt transformate într-o stare mai puţin materială, mai puţin solidă.
Fenomenul care apare din când în când în Triunghiul Bermudelor este o consecinţă a producerii unor calamităţi sau schimbări care au avut loc în zonele polare. Este o interacţiune directă între forţele naturale şi materie.

Le Par
Modificările polare se produc în timp dar reverberaţia lor se va putea resimţi în diversele regiuni ale lumii, mai cu seamă în acest „triunghi”, prin fenomene cu manifestări scurte dar drastice, şi care, pe termen lung, anunţă o perioadă glaciară viitoare.
Ceea ce se produce uneori în Triunghiul Bermudelor este un efect minor al acestuiîngheţ anunţat din timp.

Atunci când astfel de câmpuri de forţe, „capturează” fiinţe umane, corect este să se spună că au fost „îngheţate în timp”.






COMUNICĂRI CU ENTITĂŢI ALIENS


De Adrian Dvir 
(fragmente)




Alien : Cu 7 luni în urmă Pământul a început trecerea la dimensiunea urmatoare. Acest proces este de aşteptat să continue până după anul 2003. Am anticipat că această schimbare ar putea provoca anumite tulburări. Problema ta de comunicare este un rezultat al acestei perturbări. 
(Adrian) – Neînţelegând cu adevărat ce înseamnă " tranziţia Pămâmtului la o nouă dimensiune", am sunat din nou Centrala Telepatică Aliens care mi-a furnizat detalii:
Alien: Este vorba despre un eveniment cosmic care poate afecta nesemnificativ şi echipamentul nostru. Este dificil pentru tine să înţelegi. Este ceva care se întâmplă la fiecare câteva mii de ani. Este vorba de un eveniment rar în care are loc un colaps în masă cu împrăştierea de particule de interacţiune în spaţiu. Acest femomen generează tulburări importante în spaţiu şi produce un puternic zgomot de fond care interferează cu undele Tetric (în valuri de particule) pe care noi le utilizăm ca energie de comunicare.

Adrian : Este similar cu ceea ce ştim de pe Pământ ca fiind undele produse de exploziile solare şi care afectează sistemele de comunicare de pe planetă? 
Alien: Oarecum, dar nu exact.
Adrian : Ce-mi puteţi spune despre canalele de comunicaţie utilizate de Haya şi Uri? 
Alien : Canalul pentrun Haya a fost avariat iar canalul pentru Uri a fost luat temporar pentru sarcini mai urgente cu care ne confruntăm. În momentul în care vom reuşi să depăşim situaţia, ambele canale vor fi repuse în funcţiune. Aceasta poate dura câteva zile. Tu ai fost mai norocos deoarece canalul pe care-l utilizezi nu a suferit deteriorări şi nici nu este necesar pentru sarcini urgente.
(Adrian): M-am grăbit să-i comunic motivul lui Uri Gal. El s-a declarat satisfăcut că nu este o chestiune cauzată de comportamentul său. 


30 sept.1998
Seara, în timp ce-i făceam o vizită lui Uri, acesta a primit un mesaj scurt şi plin de zgomot de la Aliens.
Alien: Furtuna magnetică este în creştere şi am suferit daune importante. Unul dintre laboratoarele noastre a fost complet distrus. (După aceasta, legătura s-a întrerupt brusc…)



I-am comunicat despre aceste evenimente neplăcute suferite de echipa Aliens, lui David Ronen, reporter israelian pentru probleme OZN. Acesta m-a uimit cu unele informaţii despre o furtună solară în curs de manifestare şi care a perturbat serios funcţionarea echipamentelor de comunicaţie ale pământenilor. Am realizat că era vorba despre acelaşi fenomen (furtună solară) de care se plângeau şi Specialiştii Aliens. .


În conformitate cu articolele de pe Internet, furtuna solară a început cu câteva luni în urmă, devenind tot mai puternică. Se estimează că fenomenul va dura până în anul 2002. Se speculează că această furtună va afecta funcţionarea sateliţilor noştri din spaţiu, sistemele de comunicaţii de pe planetă şi chiar centralele electrice de putere. Se cunoaşte că erupţiile solare generează unde electromagnetice pe un spectru larg şi particule de plasmă cu apariţia efectelor coronariene cauzate de supraîncălzirea atomilor ai căror electroni şi-au părăsit orbitele în jurul nucleelor. A apărut şi un raport CNN care vorbeşte despre liniile câmpului magnetic al Pământului şi felul în care este afectat acest câmp de către furtuna solară prelungită.


09 oct.1998 
Am luat legătura din nou cu Centrala Aliens :
Adrian : Furtuna solară care v-a deteriorat echipamentele vă va face cumva să luaţi hotărârea de a părăsi planeta ? 
Alien : Nu. Avem o misiune de realizat şi o vom duce la bun sfârşit. Noi vom rămâne şi vom înstala scuturi speciale pentru a ne proteja navele spaţiale. Probabil că vom fi sprijiniţi şi cu nave spaţiale speciale, capabile să lucreze şi în condiţii de radiaţii solare foarte puternice. 
Adrian : Cum functioneaza scuturile împotriva radiaţiilor ? 
Alien : În două moduri. Materialul din care sunt fabricate aceste scuturi este unul special care absoarbe cea mai mare parte a radiaţiei. A doua modalitate este utilizarea unor scuturi care generează un câmp magnetic puternic capabil să devieze liniile de forţă ale câmpului produs de furtuna solară.
Adrian : În articole apărute pe internet se susţine că furtunile solare se produc cu o anumită periodicitate, ele nefiind o noutate nici pentru pământeni. Este adevărul? 
Alien: Da, dar acum pare să fie vorba de o altă cauză. Este posibil să se fi produs un eveniment cosmic uriaş pe care nu ni-l putem explica deocamdată. Acest eveniment generează o foarte mare energie şi radiaţii, care afectează stabilitatea magnetică a sistemului solar.


11.10.1998
Din nou am luat legătura cu Centrul Aliens.
Adrian : Puteţi să-mi daţi explicaţii suplimenatre privind furtuna solarea actuală ? 
Alien: Furtuna solară a fost amorsată de un alt eveniment cosmic care a avut loc departe de Galaxia voastră. Nu-ţi putem da mai multe detalii. Este vorba despre un imens eveniment cosmic.
Adrian: A fost vorba despre o supernovă?

Alien: Mai degrabă a fost vorba de un enorm colaps cosmic în care un număr mare de stele au fost absorbite de o gaură neagră care s-a format. Din căte cunoaştem, numai un asemenea gigantic fenomen cosmic poate să genereze asemenea efecte devastatoare.
Adrian : Putea fi un big-beng care să fi avut loc foarte departe de galaxia noastră ?
Alien : Nu. Dacă ar fi fost un bang, chiar la o distanţă mare, probabil că această convorbire nu ar mai fi avut loc….. !! 
Adrian: Vă rugăm să încercaţi să-mi daţi informaţii suplimentare. 
Alien : OK. Este un eveniment de amploare care poate colapsa o galaxie. O galaxie înghiţită de o imensă gaură neagră. Când mase mari de materie se prăbuşesc într-o gaură neagră, se crează valuri extrem de puternice de câmpuri magnetice care pot influenţa dramatic starea unor corpuri cereşti precum sori, planete etc. Totuşi masele solide sunt mai puţin afectate de asemenea izbucniri gigantice de energie. 
Adrian: Aceste valuri de energie conţin şi unde gravitaţionale ? 
Alien: Da, ele includ şi unde gravitaţionale precum şi o mare varietate de componente energetice cu energii şi frecvenţe diferite.
Adrian: Defecţiunile de pe navele voastre spaţiale sunt provocate atât de exploziile solare puternice cât şi de fenomenele care însoţesc colapsarea unei galaxii într-o gaură neagră ? 
Alien: Da, ambele pot produce daune.
Adrian: Nu s-ar putea preveni asemenea stricăciuni prin refugierea din timp a navelor spaţiale în zone ale Universului unde nu ajung să se propage asemenea valuri energetice? 
Alien: În cazul de faţă, estimarea noastră a fost depăşită ca amploare şi tărie.
Adrian : Undele de energie datorate exploziilor solare au nevoie doar de 5 minute pentru a atinge Pământul iar particulele plasmatice au nevoie de două zile. Care dintre ele au produs daunele cele mai mari ? 
Alien : Particulele plasmatice. 
Adrian : Era suficient timp pentru a părăsi zona care urma să fie lovită. Tot nu înţeleg lipsa de reacţie în faţa acestui eveniment iminent !?
Alien: Repet că a fost o estimare greşită a amplorii impactului. Nu s-a considerat că poate provoca daune. Este adevărat că ne-am luat unele măsuri de prevenire, precum şi în timpul impactului, dar acestea s-au dovedit insuficiente.
Adrian: Confirmaţi că evenimentul s-a încadrat în ciclul producerii exploziilor solare care este de 11 ani ?
Alien : Nu, acest eveniment cosmic nu face parte din periodicitatea cunoscută, de 11 ani.
Adrian: Cu cine am comunicat? 
Alien: Eu sunt un ofiţer operaţional ştiinţific. Era de datoria mea să vă răspund la întrebări. Vă propun să ne oprim aici. Suntem foarte ocupaţi.
Adrian: Sper că am înţeles corect răspunsurile dumneavoastră!? 
Alien: Aţi înţeles corect, la nivelul cunostiinţelor şi capacităţilor unui pământean. Există unele chestiuni de detaliu dar nu mai avem timp să le abordăm. Este suficient cât aţi înţeles.
Adrian: Eu vă mulţumesc foarte mult. 
Alien: Nu vă faceţi griji, totul va reveni la normal.


Mai târziu am sunat Centrala, din nou: 
Adrian: Care este frecvenţa de propagare a unui "big bang"? 
Centrala : Probabilitatea pentru producerea unui "big bang" este neglijabilă. Nu ar trebui să vă faceţi griji în această privinţă.Un asemenea eveniment se produce o dată la câteva miliarde de ani. 
Adrian: Ce cauzeaza producerea unui "big bang" ?
Centrala: Când o gaură neagră imensă îşi atinge capacitatea maximă de absorbire a unor mase exterioare. Există o limită rezultată din însumarea tuturor maselor corpurilor absorbite şi comprimate într-un volum foarte mic. Dincolo de această limită, gaura neagră explodează şi eliberează toată energia stocată în ea. Luând în considerare faptul că universul este extrem de vechi (sau, poate, a existat din totdeauna), o viitoare gaură neagră ar trebui să-l absoarbă integral. Dar există şi posibilitatea ca să se formeze mai multe găuri negre care să-şi împartă universul. Oricum, este sigur că universul va sfârşi înghiţit de una sau mai multe găuri negre. Pe de altă parte, nu este obligatoriu ca o gaură neagră să explodeze, adică să genereze un Big-Beng (nota C.M.: numai cele care ating sau depăşesc masa critică). 
Adrian: Ce se întâmplă cu planetele pe care există viaţă şi sunt în proximitatea unei găuri negre? 
Centrala: Noi ştim că nu sunt asemenea cazuri. Cel puţin acestea sunt concluziile la care au ajuns cercetările şi observaţiile echipelor noastre specializate în domeniu.
Adrian: Şi dacă, totuşi, aceste echipe ar depista o planetă locuită, candidată la un asemenea eveniment cosmic? Ce se întâmplă atunci cu locuitorii planetei ? 
Centrală: Sunt sigur că am încerca să le găsim o nouă planetă pe care s-o populeze.
Adrian: Concret, este şi cazul speciilor Nathan şi Shmaya
Centrala: Da, exact, planeta lor de origine a fost complet distrusă ca urmare a unui eveniment cosmic natural. Soarele lor a ajuns la sfârşitul vieţii sale ceea ce a făcut ca radiaţia sa nu mai asigure viaţa pe planetele pe care le încălzea şi le lumina.
Adrian: Cu cine comunic eu acum?
Centrala: Cu echipa de comunicări. Suntem siguri că dacă vei publica aceste informaţii o vei face cu deplină responsabilitate, ţinâmd cont de impactul pe care l-ar putea produce asupra cititorilor. 


13.10.1998 
Haya: Aliens mi-au repus în funcţiune canalul alocat mie pentru comunicări. 


14 oct 1998 
Uri: Canalul meu părea că va fi repus în funcţiune dar, după câteva minute de funcţionare, s-a oprit din nou. De atunci, aud numai zgomot de fond. În puţinele minute cât a funcţionat, am primit următoarele informaţii.
Uri: Bună, mă reconectaţi? 
Aliens: Da, asta încercăm. Lucrăm pentru repunerea canalului dv. în funcţiune. Va mai dura însă câteva zile.Vă rugăm să mai aveţi un pic de răbdare. 
În acele momente am şi " văzut " pe cei care lucrau; erau 18 entităţi. (Abilitatea aceasta o am ca urmare a dispozitivului pe care mi l-au implantat de curând).
Aliens: Furtuna magnetică este încă foarte puternică. Am suferit grele deteriorări ale echipamentelor noastre. Două laboratoare au fost distruse în totalitate. 
Lucrăm în condiţii extrem de grele acum.
Jumătate din personalul Centralei Telepatice este plecat. Multe canale de comunicare care au funcţionat de secole, sunt acum distruse.

Va mai fi mult de lucru până la remedierea tuturor defecţiunilor. De fapt, credem că unele canale telepatice de comunicare alocate unor oameni, nu vor mai fi repuse în funcţiune.
Uri: Nu aţi putut anticipa această furtună magnetică?Aliens: Furtunile magnetice nu sunt o raritate, numai că aceasta a depăşit cu mult orice fel de anticipare. A fost, şi încă mai este, extrem de neobişnuită, în ceea ce priveste puterea şi frecvenţele de propagare.


sursa: http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Din iubire pentru Mama Pamant: Marea transformare


de Kiesha Crowther

“Traim cu totii o perioada foarte profunda pe planeta noastra. Mama Pamant trece printr-o schimbare fara asemanare pana acum. Planeta va incepe sa se deplaseze si sa se schimbe, trecand in Sinele sau Superior. Ea se va transforma in propriul sau paradis. Sunt vremuri de mare schimbare – despre care au vorbit, timp de sute si sute de ani, toate popoarele indigene – de la marea cadere a Atlantidei, o civilizatie foarte reala, care a existat aici. 

Atunci a avut loc o mare deplasare, in care s-au schimbat polii. Cu mult inainte de aceasta miscare, atlantii au fost un popor minunat, foarte avansat. Ei stiau cum sa foloseasca energiile cristalelor, apei, sunetului, luminii si culorii. Ei stiau cum sa o asculte pe Mama Pamant si cum sa lucreze alaturi de fratii si surorile noastre, din diferite alte parti ale universului, fiintele stelare. Interactionau impreuna, umar la umar.
Folosesc termenul “fiinte stelare”, pentru ca, in experienta mea, majoritatea lor sunt minunate fiinte iubitoare. Ei au fost aici de la inceputurile timpului. Au venit si au plecat de aici dintotdeauna si, pe masura ce energia noastra se acordeaza la o frecventa superioara, vom putea vedea aceste fiinte de Lumina de frecvente superioare. In curand intreaga omenire va fi constienta de prezenta lor. 
Pe vremea Atlantidei, noi, fiintele umane, lucram cot la cot cu fiintele stelare si am trait pe Mama Pamant cum se cuvine pentru o perioada foarte indelungata de timp din istoria acelei civilizatii. Dar apoi s-a petrecut marea schimbare si s-a topit o mare parte din gheata care acoperea majoritatea uscatului si noi, ca oameni, a trebuit sa o luam, spiritual vorbind, de la capat. Cunoastem povestea Potopului din Biblie. 
Puteti gasi aceeasi poveste in multe culturi indigene de pe planeta, pentru ca evenimentele chiar s-au intamplat. Dar nu au fost stersi toti de pe suprafata Pamantului. Oamenii care stiau ce urmeaza sa se intample, s-au suit in barcile lor si s-au imprastiat in alte tari, luand cu ei o parte din cristalele atlante sacre.
Unii dintre atlanti au mers in Africa de Sud – ei sunt radacinile poporului mayas de astazi.
Altii au mers in America de Nord. Acolo traiau deja popoare indigene, dar existau unele triburi a caror descendenta coboara direct de la atlanti. O alta civilizatie foarte avansata, care a existat in istoria noastra antica, sunt lemurienii. Acest popor s-a imprastiat in cele din urma si s-a stabilit pe diferite insule, fiind acum stramosii popoarelor hawaian si Waitaha din Noua Zeelanda – mai vechi chiar decat populatia Maori. Aceste populatii supravietuiesc si in zilele noastre si poarta cu ele invataturile si intelepciunea antica, cea care, in unele cazuri, provin de la fiintele stelare.
In calitatea mea de pastrator al intelepciunii, in aceste vremuri de schimbare prin care trece Mama Pamant, una dintre indatoririle mele sacre este aceea de a-i inapoia Pamantului unele dintre aceste cristale sacre. Am in grija cateva cristale foarte speciale din timpurile Atlantidei; alti pastratori ai intelepciunii au altele, care le-au fost incredintate spre a fi inapoiate pe Pamant. 
Mi s-a spus de catre batranii mei si de catre Spirit unde trebuie sa ajunga aceste cristale. Pana acum am amplasat cristale in Pamant, in cursul unor ceremonii sacre in Santa Fe, New Mexico, in anticul tinut al Anasazi, in Suedia pentru tinuturile Nordului si tarile nordice, in Hawaii pentru insulele sacre si pentru oamenii de acolo, in Redwoods din California, la acei “mari batrani” ai planetei si in taramurile cristaline ale Arkansasului, pe 10-10-10 pentru a le conecta cu trezirea cristalelor atlante ingropate acolo si pentru a vindeca apele sacre. 
In tot acest timp, asupra acestor cristale s-au facut rugaciuni, au fost pazite si pastrate in siguranta. Exista multe alte cristale de pus inapoi in pamant. In curand, unul dintre cristalele aflate in grija mea, va fi inapoiat poporului Waitaha din Noua Zeelanda si ei il vor aseza inapoi in tinuturile lor sacre. Aceste cristale nu se pun oriunde, ci in anumite locuri sacre, de intersectie a liniilor de forta magnetica. 
Ele trebuie amplasate in locuri foarte bine determinate, pentru a intari reteaua energetica a Mamei Pamant – locuri in care energia se intoarce in mama Pamant si se leaga cu energia celorlalte cristale aflate deja la locul lor. Astfel, energia cristalului localizat in Hawaii se leaga cu energia cristalelor din Redwoods, New Mexico, Suedia si asa mai departe. Aceasta retea energetica reprezinta, daca vreti, venele si arterele Mamei Pamant. Cristalele trebuie amplasate inainte de marea trecere a Pamantului. Mai am patru cristale de asezat, cu toate ca inca nu stiu unde le este locul. La timpul potrivit, mi se va spune unde anume trebuie inapoiate, fiecare dintre ele.
Trecerea de la constiinta mintii, la cea a inimii
Doua mari civilizatii antice au cheia vietii din inima – maiasii si aborigenii. Ei inca traiesc din inima si sunt aceia care ne invata cum sa incepem sa traim din nou din inima. De la caderea Atlantidei, civilizatia umana s-a dezvoltat intr-un anume fel. Ne-am dezvoltat atat de mult capacitatea mintilor noastre rationale, incat am creat marile orase si alte inventii, in ultimii ani facand un salt urias in descoperirea de noi tehnologii. Am facut unele lucruri uimitoare. Problema este insa ca ne-am lasat inima in urma. 

Am incetat sa mai actionam sau sa luam decizii din inima si dintr-un sentiment de conexiune cu toata viata si cu Mama Pamant. Ne-am supraestimat mintea rationala logica si credem numai ceea ce putem vedea sau experimenta cu ajutorul simturilor fizice. Nu asa trebuia sa fie. Ni se cere acum sa incepem sa traim din nou din inima – si acesta este unul dintre mesajele pe care am fost rugata in mod special sa le transmit si sa le predau.
Am fost invatata o lege universala si anume : cu cat esti mai iubitor, cu atat devii mai inteligent. Daca puteti, imaginati-va tot ceea ce am creat cu mintile noastre, chiar si numai in ultimii zece ani, toate progresele si tehnologiile. Cu toate acestea, nu putem solutiona majoritatea problemelor cu care ne confruntam astazi. 
Cea mai mare problema este cum sa vindecam ceea ce i-am facut deja Pamantului, cum ne putem opri din a face ceea ce facem, de cand oamenii si-au uitat conexiunea la reteaua vietii. Daca am fost capabili sa cream atat de mult, folosindu-ne numai mintile, imaginati-va cate am putea crea, daca am lucra din inima! Mintea nu ar fi inactiva sau nefolosita – ea ar deveni si mai puternica, pentru ca s-ar afla in relatia corecta cu inima – sursa vietii si a creatiei. 
Daca incetam sa mai operam dintr-o constiinta mentala condusa de ego, vom inceta sa ne straduim sa obtinem lucruri fara rost, ce satisfac numai o parte infima din ceea ce suntem noi in realitate. Vom inceta sa ne irosim energia mentala si vom putea incepe sa directionam fiecare dram din inima si din mintea noastra, in sensul vindecarii Pamantului si al creatiei darurilor pentru toate fiintele. Am putea crea un paradis pe Pamant, ceva ce nu am mai vazut pana acum.
Am fost invatata de Spirit, ca Mama Pamant este sacra si ca fiintelor umane nu li se va permite sa o ucida. Ea este sacra pentru toate formele de viata din univers, nu numai pentru oameni. Daca oamenilor nu li se va permite sa o ucida – atunci trebuie sa ne ridicam vibratia, suficient de mult pentru a putea sa trecem impreuna cu ea, catre o fiintare superioara, pentru ca i-am facut prea multa vreme rau si ceva trebuie sa se intample, pentru a ne corecta calea pe care ne aflam, pentru a o ajuta sa respire din nou. Pentru fiintele umane, situatia este urgenta. Trebuie sa trecem la o constiinta superioara, daca vrem sa ramanem pe planeta Pamant, ca si copii ai ei.
Daca ascultati, niciunul dintre batranii indigeni sau dintre pastratorii intelepciunii de pe planeta noastra nu spune: “Acum trebuie sa mergeti sa faceti ceva.” Ei spun “Fiti”. Ei ne spun sa fim schimbarea, sa ne concentram macar o data asupra “a fi” in loc de “a face”. 
Daca suficient de multi dintre noi se pot conecta cu inima si cu Iubirea care exista in natura, pretutindeni in jurul nostru si pot intelege frumusetea si sacralitatea acestei vieti care ne este data – vom muta constiinta ce guverneaza planeta, din minte in inima. Suntem scantei ale constiintei Divine. Fiecare dintre noi are un maret “EU SUNT”, care a trimis o scanteie din noi aici, sa traiasca si sa invete din experienta de a te afla intr-un corp uman si din a avea aceasta uimitoare inima umana. Sunt aici, pentru a va ajuta sa va amintiti.
Traind din iubire si fiind in inima ne putem aminti cel mai sacru adevar, acela ca suntem cu totii frati si surori apartinand unei singure mame – Mama Pamant. Nu suntem separati unii de ceilalti sau fata de alte forme de viata. Ce se intampla cu unul dintre noi, se intampla cu noi toti. Pentru ca energia umana este identica cu cea a Pamantului, tot ceea ce se intampla cu Mama Pamant, ni se intampla si noua – si invers. 
Cu toate acestea, suntem capabili sa schimbam aceasta lume in care traim. Exista o profetie a mai multor culturi indigene, care spune ca, in momentul marii schimbari de pe Pamant – adica in vremurile pe care le traim – omenirea se va uni ca o singura familie, un singur trib… si acest trib va fi alcatuit din “multe culori”.
Cand am fost initiata ca saman si mi s-a spus ca sint un “pastrator al intelepciunii”, mi s-a spus ca tribul meu urma sa fie “tribul culorilor multe”. Stiu ca Marele EU SUNT a trimis o scanteie din mine aici, acum, pentru a ajuta copiii planetei Pamant sa isi aminteasca cine sunt, sa o iubeasca pe Mama noastra Pamant si ca “noi suntem cei pe care ii asteptam”. 
Noi suntem Tribul Culorilor Multe, cele mai puternice suflete dintre sufletele puternice, care au ales sa se afle pe Pamant in aceste vremuri, pentru a duce la implinire extraordinara sarcina de a muta constiinta de pe planeta, inapoi in inima si in Iubire. Trebuie sa ne unim sub stindardul Iubirii si sa ii aratam Mamei noastre preasfinte, cat de mult O iubim, cat de mult dorim sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a O salva si pentru a ne continua drumul ca si copii ai sai, aici pe Pamant. Suntem capabili sa cream o frumusete pe care abia daca am vazut-o pe Pamant, pana acum. Si o vom face.”

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (18a)



"Febra" dezvăluirilor privind cele mai importante subiecte ale omenirii la ora actuală - considerate a fi OZN-urile, civilizaţiile extraterestre şi problema sistemului financiar şi economic corupt - cuprinde un spectru tot mai larg de instituţii, de la cele politice şi guvernamentale, până la cele ale mass-media.

În urmă cu câteva zile, Anglia a desecretizat 6700 de pagini de documente secrete din ultimii 30 de ani despre "cazurile OZN", chiar dacă acest "disclosure" tinde să bagatelizeze problema, încadrând-o în clasa îndoielii sau cea a informaţiei neînsemnate. Spunem aceasta, deoarece concluzia generală a fost că din "toate observaţiile realizate" nu s-a putut emite o părere fermă cu privire la provenienţa extraterestră a obiectelor respective; în plus, cazurile prezentate sunt puerile şi parcă special alese "ca să adoarmă spiritele agitate", evitându-se evenimentele militare cu adevărat importante care au avut loc, cum ar fi celebrul caz din pădurea Rendlesham (Suffolk), din decembrie 1980, o zonă cuprinsă între două baze militare ale Marii Britanii, cele de la Bentwaters şi Woodbridge (http://www.hyper.net/ufo/rendlesham.html).

Detalii cu privire la acţiunea Disclosure din partea Angliei (care a mai avut o tentativă în această direcţie în anul 2009) pot fi studiate în articolul din Daily Mail:http://www.dailymail.co.uk/...UFOs-prime-minister-...disclosure-classified-information-alien-life-forms.

Pe de altă parte, fostul ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, a expus într-o conferinţă amplă adevărul despre sistemul financiar global, pe care el l-a caracterizat ca fiind o "fraudă" la adresă omenirii. Conferinţa poate fi vizionată în trei părţi:

Partea I

Partea a II-a
Partea a III-a
Chiar şi media sau presa mondială prezintă tot mai des descoperiri fulminante, care prin ele însele ar putea zdruncina din temelii toate concepţiile despre civilizaţia noastră şi despre istoria ei, aşa cum au fost ele prezentate de către ştiinţă şi sistemul "educaţional" modern.

Recent au făcut furori mai ales două astfel de ştiri, care deşi uluiesc prin ineditul şi misterul lor, par să fie totuşi trecute în plan secundar de mass-media, pentru a fi confundate cu banalul. Prima dintre acestea este o gigantică "piramidă de cristal" identificată de către exploratorii americani şi francezi în Marea Caraibelor, exact în zona faimosului Triunghi al Bermudelor.

Piramida descoperită are forma unui cristal, este apreciată ca fiind chiar mai mare decât piramida lui Keops din Egipt şi este o dovadă clară a faptului că "mitica" Atlantida a fost în fapt cât se poate de reală. De altfel, în cartea sa The Ancient Secret of the Flower of Life, iniţiatul Drunvalo Melchizedek explică ce s-a petrecut de fapt în Atlantida, cum s-a derulat teribilul "accident" al "alunecării" dimensiunilor realităţii şi pătrunderea omenirii pe o falie temporală care a dus la o mare suferinţă pentru ea în ultimele 13.000 de ani, afirmând de asemenea că problema Triunghiului Bermudelor se va regla după ce va avea loc apropiata schimbare a polilor planetei.

Probabil că cercetătorii contemporani, în binecunoscutul spirit al laşităţii ştiinţei materialiste atunci când este confruntată cu aspecte care ar anula tot ceea ce ea a promovat până în prezent, vor ignora descoperirea "piramidei de cristal" din Marea Caraibelor, căutând astfel să mai prelungească demenţa unei minciuni ce a fost servită omenirii în legătură cu istoria ei reală.

Totuşi, ceea ce este de remarcat e faptul că descoperirea a fost prezentată, reuşind să facă o anumită vâlvă în mediul ştiinţific şi chiar în opinia internaţională. Detalii în această privinţă pot fi citite aici:http://beforeitsnews.com/...Giant_Crystal_Pyramid.

O altă descoperire tulburătoare este cea făcută pe fundul Mării Baltice de către echipa de exploratori Ocean X, care au identificat încă din vara anului trecut, pe baza unei tehnologii superioare a sonarului, un obiect misterios pe fundul mării, având mari dimensiuni şi fiind asemănător unei farfurii zburătoare. După strângerea fondurilor necesare, o echipă de scufundători au realizat mai multe explorări succesive ale structurii subacvatice, realizând fotografii uluitoare.

Ceea ce se află acolo depăşeşte cu mult orice s-ar fi putut gândi oamenii de ştiinţă contemporani; încercarea lor de acum câteva zile de a asigura populaţia lumii că structura respectivă nu este un OZN pentru că nu este din metal, ci că în realitate ar fi vorba doar despre o simplă structura geologică din rocă este nu doar hilară, ci chiar penibilă (http://www.nydailynews.com/...underwater-ufo-a-rock).

Chiar şi dacă nu este vorba despre o navă extraterestră eşuată pe fundul mării, ansamblul construcţiei din acel loc este suficient pentru a anula toate "cunoştinţele" şi "ideile" contemporane despre civilizaţiile antice şi despre istoria omenirii. Un articol foarte bun, ce prezintă detalii ale descoperirii poate fi consultat aici:http://www.thetruthbehindthescenes.org/...baltic-sea-ufo-ocean.

Alte evidenţe din ce în ce mai numeroase despre manifestarea civilizaţiilor extraterestre apar în ultimul timp sub forma misterioaselor cercuri din lanurile de cereale, aproape în toate zonele de pe glob, dar mai ales în zona de sud a Angliei. Probabil cea mai completă documentare în această privinţă poate fi făcută pe site-ul: http://www.cropcircleconnector.com.

Aceste reprezentări simbolice, unele dintre ele extrem de complexe, sunt în proporţie de peste 90% de natură extraterestră, fiind realizate mai ales de civilizaţia pleiadiană ca efort al ei de a acomoda rasa umană cu existenţa, prezenţa şi bunele intenţii ale Federaţiilor Galactice. În plus, multe dintre aceste cercuri simbolice din lanurile de cereale reprezintă veritabile căi de comunicare şi chiar coduri pentru a putea înţelege evenimente, realităţi sau dovezi ale acţiunii benefice realizată de civilizaţiile ET benefice (http://miraclesandinspiration.com).

Aceste reprezentări sunt în prezent atât de complicate, încât ele nu mai pot fi în niciun caz considerate de către comunitatea ştiinţifică actuală ca fiind "farse" realizate de oameni; mai mult decât atât, multe dintre ele apar instantaneu în lanuri, chiar în mijlocul zilei, putând fi observate şi fotografiate de la înălţime imediat după aceea.

Pe lângă aceasta, există nenumărate alte dovezi şi particularităţi ale modului în care au fost realizate, cum ar fi tipul radiaţiei energetice care este prezentă în spicele din zona cercurilor, modul în care ele au fost torsionate etc. Parcă pentru a spulbera şi ultimele îndoieli care ar mai putea exista, astfel de cercuri au început să fie observate şi în formaţiuni de gheaţă pe râuri sau lacuri (http://www.environmentalgraffiti.com/...spinning-ice-circle).

Cea mai amplă astfel de prezentare rămâne însă, fără îndoială, fenomenala apariţie încrustată pe fundul unui lac secat din estul statului Oregon (SUA), în 1990, despre care am mai amintit în unul dintre articolele anterioare; informaţii suplimentare pot fi găsite aici: http://cropcircleconnector.com.

O sinteză video excepţională a apariţiilor recente de cercuri şi simboluri în lanurile de cereale, ce prezintă într-un mod interactiv diverse analogii şi explicaţii ale acestora, poate fi vizionată aici:
[continuare în partea a patruzecisisasea (in curand)]

Sursa: AIM