joi, 19 iulie 2012

Legile universale (Legile Kybalionului)


Legile universale (Legile Kybalionului)
1. Legea Mentalismului 
Totul este Spirit, Universul este mental. 
Pot stii fiindca-mi reamintesc.

2. Legea Corespondentei 
Tot ceea ce compune universul se regaseste in toate componentele sale, atat in cele mai mici, cat si in cele mai mari, desi in proportii diferite. Tot ce exista isi are corespondentul: curgerea vietii omului corespunde curgerii vietii in univers. 
Ceea ce este Sus este ca si ceea ce este Jos. Ceea ce este Jos este ca si ceea ce este Sus. 
Cerul si Pamantul sunt eu.

3. Legea Vibratiei 
Nimic nu sta (nu este in repaus), totul se misca, totul vibreaza. 
O amintire adevarata pot s-o traiesc numai la intensitatea vibratiei dintai.

4. Legea Polaritatii 
Totul este dublu; orice lucru are doi poli: totul are doua extreme; asemanatorul si neasemanatorul au aceeasi semnificatie; polii opusi au o natura identica, insa de grade diferite; extremele se ating; toate adevarurile nu sunt decat semiadevaruri; toate paradoxurile pot fi conciliate. 
Singuratatea o sfarsesc prin eu sunt tu si tu esti eu. 
Unde este binele este si raul, iata Armonia!

5. Legea Ritmului 
Totul se scurge inauntru sau inafara; orice lucru are durata sa; totul evolueaza, apoi degenereaza, balansul pendulului se manifesta in totul; masura oscilatiei la dreapta este asemanatoare cu masura oscilatiei la stanga; ritmul este constant. 
Ma ating, ma despart si iar ma ating intr-un joc continuu si in acelasi ritm.

6. Legea Cauzei si Efectului (Karma) 
Orice Cauza are Efectul sau; orice Efect are Cauza sa; totul se intampla conform Legii necunoscute; sunt numeroase planuri ale cauzalitatii, insa nimic nu scapa Legii. 
Sunt raspunzator de fapta mea fie ea considerata buna sau rea si stiu ca-i voi accepta consecintele.

7. Legea Genului 
Este un gen in toate lucrurile; totul are principiile sale Masculin si Feminin; genul se manifesta in toate planurile. 
Eu sunt genul tau in masura in care tu esti genul meu. 
Ce are Ea mai gingas, mai cald, mai chemator, mai invaluitor, mai frumos Tu cauti. Ce are El mai ocrotitor, mai viguros, mai puternic, mai activ, mai tare, mai tenace, mai dornic de a invinge Tu cauti.

Ce le transmitem celorlalti...

Ce le transmitem celorlalti...
Ii invatam pe ceilalti ce suntem, nu ce stim, spunea M Eminescu, iar psihologia moderna confirma aceasta realitate prin studiile clinice a mii si mii de persoane.

In procesul comunicarii, informatia cognitiva (ce stim), se transmite prin limbaj verbal iar cea experientiala (ce suntem, ca rezultat al experientelor de viata), prin limbaj nonverbal. Studii recente in comunicare arata ca 93%  din “felia de tort” ii revine comunicarii nonverbale iar celei verbale “marele rest” de 7%. Uimitor, nu-i asa?

Mesajul nonverbal sau metaverbal (dincolo de cuvinte) se exprima prin: intonatia vocii care poate fi calda, aspra sau neutra, ritmul si volumul acesteia, prin privire, expresie, gestica sau atitudine corporala.

Cei mai sensibili la aceste mesaje nonverbale sunt copiii si animalele.
Psihologul francez Jacques Salome, specialist in comunicare spune "este tipic pentru un copil sa aiba puterea de a trezi cu o tenacitate incredibila, cu un curaj uimitor, ranile ascunse, nespuse, din trecutul nostru”.

Deoarece pastram in noi urmele a numeroase situatii dureroase neincheiate, din trecut, acestea creaza in prezent suferinta si noi conflicte. Suntem reactivi la un cuvant, privire sau atitudine care atinge acea zona vulnerabila, in timp ce celalalt poate sa priveasca perplex si sa nu inteleaga …

Pe parcursul vietii, ne-am creat mecanisme de aparare, necesare gestionarii diferitelor situatii tensionate, si astfel am devenit mai putin atenti si interesati de intelegerea corecta a mesajului, dincolo de subiectivism.

Cum putem incheia si sterge aceste urme din sufletul nostru? Prin iertare. Iertarea este deplina atunci cand amintindu-ne de persoana respectiva nu mai simtim nimic negativ sau chiar uitam ce ne-a afectat.

Si pentru ca vindecarea sa fie completa "ar trebui sa ne iertam pe noi insine, pentru orice autoviolenta pe care o intretinem, uneori pentru zeci de ani; ar fi posibil sa rostiti cuvinte de genul: ma iert pentru ca mi-am inveninat atatea zile si nopti tot retraind umilinta de a fi fost agresata la 15 ani", scrie Jacques Salome.

Fericirea incepe cu starea de bine traita in si cu noi insine. Abia de aici incepe apoi calatoria spre fericirea de a fi cu celalalt.

Armata britanică ţine în rezervă 2.000 de militari pentru securitatea JO



Foto: telegraph.co.uk


Armata britanică va ţine în rezervă 2.000 de militari pentru situaţia în care vor apărea situaţii neprevăzute pe durata JO, după ce societatea care se ocupă de securitatea competiţiei nu a fost în măsură să asigure 10.400 de gardieni pentru acest eveniment, aşa cum s-a angajat prin contract, relatează MEDIAFAX.

Hugh Robertson, secretarul de stat pe probleme de sport, a precizat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că „planurile de securitate sunt puse în aplicare şi prevăd până la 2.000 de militari suplimentari”.

Săptămâna trecută, armata britanică a fost nevoită să mobilizeze de urgenţă 3.500 de soldaţi, în urma anunţului făcut de societatea G4S, care s-a declarat incapabilă să asigure numărul de gardieni necesar evenimentului.

În total, 17.000 de militari sunt mobilizaţi pe durata Jocurilor Olimpice (27 iulie-12 august), în cadrul celui mai mare dispozitiv de securitate desfăşurat pe timp de pace în Marea Britanie, din care fac parte 40.000 de persoane.

Robertson a menţionat că G4S va plăti pentru această mobilizare excepţională: „Niciun penny în plus din banii contribuabililor nu va fi plătit pentru securitate. Vom activa clauzele de penalitate prevăzute în contract”.

Un fond de rezervă pentru JO, de 476 de milioane de lire sterline (606 milioane de euro), este disponibil, dar „niciun penny” din acesta nu va fi folosit „pentru a remedia deficienţele din activitatea G4S”, a adăugat oficialul.

Convocat de parlamentarii britanici pentru a oferi explicaţii, directorul general al G4S, Nick Buckles, a declarat că speră să furnizeze 7.000 de agenţi de pază.

Întrebat despre o eventuală demisie a lui Buckels, secretarul de stat a răspuns că „acum este important ca el şi compania lui să respecte contractual”. „Ce-l aşteaptă pe domnul Buckles este o problemă pentru după JO”, a spus Robertson.

Sursa: www.semperfidelis.ro

Celulele stem, miracolul reîntineririi şi rasayana


de Alex Ionescu
Unul din cele mai fascinante fenomene în natură este crearea dintr-o singură celulă (oul fertilizat) a unui întreg organism, compus din sute de tipuri de celule cu funcţii şi caracteristici total diferite. Şi aceasta doar dintr-o singură celulă... Nu este acesta un mister? Cum de ştiu toate celulele organismului să se specializeze exact în direcţia necesară? Cum de ştiu celulele organismului să se diferenţieze exact la momentul la care trebuie, în timpul dezvoltării fătului în uter, pentru a da naştere organelor şi ţesuturilor noului organism? 

Teoria câmpurilor morfogenetice elaborată de Rupert Sheldrake explică modul în care în cadrul fiecărei specii formele caracteristice fiecărui organ şi chiar învăţămintele primare pentru supravieţuire sunt conservate, în câmpuri energetice denumite câmpuri morfogenetice sau câmpuri morfice. De asemenea, orice nouă învăţătură pentru supravieţuire dobândită de diferiţi indivizi din cadrul speciei se înregistrează în aceste câmpuri morfice, şi sunt transmise de la o generaţie la alta – aspect care a fost dovedit de Sheldrake prin multiple experimente ştiinţifice riguroase. Conform teoriei lui Rupert  Sheldrake, fiecărei forme a unui sistem viu îi corespunde un câmp morfogenetic caracteristic. Iar fiecare specie se poate spune că are un anumit set de câmpuri morfice care sunt stabile în timp, şi se păstrează atât timp cât specia respectivă există pe pământ. Adică fiecare generaţie a unei specii de plante sau animale sau chiar umană, va avea aceeaşi formă generală, va fi compusă din aceleaşi ţesuturi care vor avea aceeaşi componenţă, iar capacitatea de supravieţuire va fi mai mare decât la generaţiile anterioare deoarece au „moştenit” toate învăţăturile lor în acest sens. Aşa cum asocierea unui sistem material cu câmpul său gravitaţional depinde de masa sistemului, asocierea sa cu câmpul electromagnetic depinde de sarcina sa electrică, tot astfel asocierea unui sistem biologic cu câmpul său morfogenetic depinde de forma sa.

Totuşi cum se poate ca dintr-o celulă să se formeze atât de multe alte tipuri de celule? Prin diviziunea binară succesivă a oului fertilizat, în care celula respectivă dă naştere la două celule, iar acestea la rândul lor fiecare la alte două celule, etc., dintr-o singură celulă-ou se formează o mică masă de celule. Aceste celule poartă numele de celule stem şi au două caracteristici importante: se pot divide neîntrerupt fără să îşi piardă calităţile şi fără să se transforme în alte tipuri de celule prin aceste diviziuni, şi în acelaşi timp sunt totipotente – adică pot da naştere oricărui tip de celule din organism. Celulele stem sunt un fel de pălărie magică a magicianului, din care se poate scoate orice este necesar pentru formarea organismului adult. Embrionul are o proporţie mare de astfel de celule, celulele stem embrionare, care vor da naştere tuturor ţesuturilor viitorului organism. Aceste celule există şi în organismul adult, dar sunt într-un număr mult mai mic. Cercetările în acest domeniu au crescut pe baza descoperirilor realizate de cercetătorii canadieni Ernest A. McCulloch şi James E. Till în anii 1960. Celulele stem intervin în reînnoirea ţesuturilor  care este mult mai lentă la adult decât la organismul în creştere al copilului, şi la repararea ţesuturilor când apar diferite afectări structurale grave – cum ar fi spre exemplu infarctul de miocard. Experimental s-a arătat că în momentul în care se produce un infarct de miocard, celulele stem locale şi chiar cele aflate la distanţă – dar acestea vor migra întâi spre zona afectată, încep să se dividă şi să dea naştere la celule specifice muşchiului cardiac, pentru a se reface zona distrusă prin infarct. Astfel, prin studierea în laborator a calităţilor acestor celule miraculoase, s-a ajuns la concluzia că medicina ar putea să se transforme radical prin utilizarea lor în diferite terapii. S-a observat că prin crearea anumitor condiţii de creştere, celulele stem dau naştere diferitelor tipuri de celule specific în funcţie de aceste condiţii.

S-a observat că prin obţinerea de diferite tipuri de celule sănătoase din celulele stem, pot fi ajutaţi bolnavi cu diferite boli cronice sau degenerative cum ar fi diabetul zaharat dependent de insulină, osteoartrita, hepatita, ciroza, arsurile, distrofia musculară, atacul cerebral, boala Alzheimer, scleroza multiplă, bolile hematologice congenitale, leucemiile, imunodeficienţele. Bucuria descoperirii calităţilor acestor celule constă în faptul că se pot obţine celule care pot reface anumite ţesuturi afectate ale unui bolnav pornind chiar de la celulele stem ale bolnavului respectiv, ceea ce nu va mai expune persoana respectivă la fenomene de reacţie imună faţă de orice alt tip de transplant care i-ar fi necesar şi s-ar realiza de la o altă fiinţă umană. La ora actuală se practică auto-transplantul de celule stem hematopoietice, pentru diferite afecţiuni hematologice.
 
În 1998, la workshop-ul susţinut de National Science Foundation s-a adoptat conceptul de inginerie tisulară, prin care se desemna o ştiinţă interdisciplinară şi multidisciplinară care aplică principiile ingineriei şi ale ştiinţelor vieţii pentru creşterea şi dezvoltarea de ţesuturi şi organe (substituenţi biologici) necesare diferitelor operaţii de transplant. Aceste preocupări au dat naştere unei noi ramuri medicale: medicina regenerativă.  Pentru crearea de ţesut nou, necesar în cele mai multe cazuri restaurării unui ţesut sau organ lezat sau cu funcţionalitate redusă, ingineria tisulară a găsit trei modalităţi: 1.creşterea în laborator a fragmentului de ţesut sau organ necesar, pornind de la celulele stem ale pacientului, 2. infuzia în zona afectată de factori care să stimuleze celulele stem şi astfel regenerarea să fie accelerată, 3. injectarea de celule stem în zona afectată. S-au realizat multiple experimente pentru a se proba eficacitatea fiecărei metode. Pentru zone mari de ţesut afectat, cum ar fi spre exemplu în cazul arsurilor întinse, cu siguranţă este necesară creşterea în laborator a ţesutului respectiv, pornind de la celulele stem ale pacientului. Cercetările referitoare la aceste aspecte s-au realizat şi se realizează atât pe pământ cât şi pe diverse staţii orbitale. S-a reuşit creşterea unor fragmente de cartilaj uman în laboratoarele din spaţiu. Se doreşte cunoaşterea şi a influenţelor pe care microgravitaţia le are asupra ţesuturilor organismului uman.

Anul acesta, în luna octombrie, s-a acordat premiul Nobel pentru medicină şi fiziologie grupului de cercetători Mario Capecchi, Martin Evans şi Oliver Smithies pentru munca lor în domeniul ingineriei genetice aplicate celulelor stem embrionare murine.

Amploarea care a luat-o în ultimii ani preocuparea pentru diferitele aplicaţii ale celulelor stem se observă atât în acordarea premiului Nobel 2007 anumitor cercetări realizate în acest domeniu cât şi prin organizarea celui de-al doilea Congres European de Celule Stem şi Medicină Regenerativă. Printre primele subiecte discutate la acest congres s-au numărat şi cele privind  utilizarea celulelor stem în dezvoltarea medicamentelor şi modul în care ajută tehnologia cu celule stem la procesul descoperirii de noi medicamente. Bineînţeles firmele farmaceutice nu puteau să ignore aşa o oportunitate de a-şi creşte eforturile de sporire a producţiei.
 
În tradiţia milenară a medicinei tradiţionale indiene, ayurveda, medicina regenerativă era şi este una din cele opt ramuri principale şi poartă numele de rasayana – mai este cunoscută ca parte a medicinei care se ocupă de reîntinerire. Rasayana – ca acţiune de reîntinerire, aspect care depăşeşte cu mult acţiunea de simplă regenerare, cuprinde în special terapii cu plante medicinale care induc specific această acţiune. Rasayana înseamnă şi calea de a atinge o vitaliate excelentă, care se poate concretiza în longevitate, memorie, inteligenţă, tinereţe, voce excelentă, forţă optimă a organismului şi organelor de simţ, respectabilitate şi strălucire. Literal rasayana înseamnă “calea sevei” – cea care conduce la hrănire, restabilire şi echilibrarea funcţiilor organismului.

Chiar dacă până la ora actuală nu au fost realizate testări în laborator care să demonstreze la nivel celular şi molecular cum acţionează remediile rasayana, se poate înainta ipoteza că acestea stimulează şi menţin funcţionalitatea celulelor stem – resursa fiecărui organism de reînnoire celulară.

Diferenţa dintre medicina tradiţională şi medicina alopată constă în contribuţia volitivă a pacientului la propria însănătoşire şi caracterul holistic al primeia faţă de atitudinea pasivă a pacientului pe parcursul însănătoşirii şi caracterul partiţionat al celei de-a doua. Terapiile rasayana au în vedere întreaga bunăstare şi reîntinerire a organismului, deşi există şi remedii particulare pentru diferite organe şi sisteme, pe când terapiile care utilizează celulele stem au în vedere strict zona afectată.

Termenul rasa are mai multe înţelesuri, cum ar fi: gust, esenţă, aromă, sevă şi emoţie, dar nu este limitată la nici una dintre acestea. În procesele terapeutice rasa se referă mai ales la conservare, transformare şi revitalizare. Rasa hrăneşte corpul, stimulează imunitatea şi ajută la menţinerea corpului şi a minţii în stare optimă. Conform scrierilor clasice în domeniul ayurvedei, terapiile rasayana conferă multe avantaje organismului: stoparea îmbătrânirii, creşterea inteligenţei, memoriei, forţei, tinereţii, dulceţei vocii, vigorii, hrănirea sângelui, limfei, ţesuturilor muscular, adipos şi reproducător, prevenind astfel afecţiunile degenerative  şi bolile, imbunătăţirea proceselor metabolice, stare optimă a organismului şi organelor de simţ, creşterea rezistenţei naturale la infecţii, învigorarea organismului prin menţinerea echilibrului optim între anabolism şi catabolism.

Rasayana descrie prepararea de remedii pe bază de plate medicinale, pentru promovarea tinereţii, a vigorii stării de sănătate  fizice şi mentale, şi pentru o stare de fericire continuă. Plantele rasayana sunt extrem de compliante cu administrarea zilnică şi prezintă o eficacitate foarte mare. Dintre cele mai utilizate plante în remediile rasayana menţionăm: Bala (Sida cordifolia), Kashmari (Gmelina arborea), Varahi (Withania somnifera), Pipalli (Piper longum), Usturoiul (Alyum sativum), Haritaki (Terminalia chebula), Brahmi (Bacopa monieri), Vacha (Acorus calamus), Shankapushpi (Convolvulus pluricaulis), Guggul (Cominphora mukul), Amalaki (Emblica officinalis), Guduchi (Tinospora cordifolia), Ballataka (Semicarpus anacardium), Punarnava (Boerrhevia diffusa), Shatavari (Asparagus racemosus).
 
Rasayana poate, prin cercetările făcute pe celulele stem, să dobândească o explicaţie ştiinţifică foarte concretă. Deschiderea oamenilor de ştiinţă către ştiinţele tradiţionale şi către viziunea holistică pe care toate tradiţiile medicale străvechi o promovau, va aduce un nou suflu cercetărilor ştiinţifice, şi o înţelegere mult mai profundă a ceea ce natura încearcă să ne zică de mult timp. 
 Sursa: www.yogaesoteric.net

A fost descoperită cea mai veche galaxie spiralată


Astronomii au descoperit cea mai veche galaxie spiralată din universul nostru, structura cosmică având o vârstă de circa 10,7 miliarde de ani.

Galaxia BX442
Galaxia BX442
Foto: Foto: Dunlap Institute for Astronomy & Astrophysics/Joe Bergeron

Galaxia descoperită prin intermediul telescopului Hubble reprezintă o surpriză pentru cei de la NASA, deoarece alte structurii cosmice de acest fel nu au forme regulate sau sunt aglomerate. 

Galaxia a fost numită BX442, iar forma sa este foarte similară cu cea a Căii Lactee.


Sursa:  RTV.NET

Mafia PDL din spatele "dispărutului" Codruţ Marta, omul lui Blejnar şi... reţeaua SRI (partea a 2-a)


‘’Colectorii’’ şi şpaga în rate. Sursele continuă seria dezvăluirilor privind mafia organizată  care  a pus stăpânire pe România .  În acest episod vă prezentăm  nivelul 2 al piramidei , adică  cei şase ‘’magnifici’’  , la care se adaugă ‘’ramificaţiile’’.
Sextetul
 Reiese tot mai clar că vămuirea contrabandei a rămas o importantă sursă de bani pentru partidul-stat. Președintele Băsescu avea posibilitatea să declanșeze oacțiune în forţă, fiind în posesia tuturor datelor  rețelei (un fost consilier de la Cotroceni a declarat că președintele primea vrafuri de informări despre corupția fiscală și din vămi).Probabil n-a făcut-o, pentru că era nevoie de mulţi bani pentru campaniile electorale . Se spune că în zilele „bune” Blejnar „colecta”chiar şi milioane de euro pe zi.
În scandalul vămi-ANAF se conturează un sextet  care a lucrat exclusiv pentru „regină”. Un mecanism de vămuire a contrabandei și evaziunii.
Iată şi sextetul : Blejnar, bineînţeles, Codruț Marta, șef de cabinet al lui Blejnar, Viorel Comăniță, șef la Supraveghere Vamală, Marius Capanu, șef Direcție Autorizări, Paul Petrof, şef al Regionalei București, şi Ştefăniţă Prisăcaru – nişte neica-nimeni până a fi „catapultaţi” în asemenea posturi doar pe criterii politice și de clan.
Ce au în comun acești oameni? Costumele impecabile și ceasurile scumpe, amantele, maşinile de lux, armele de vânătoare folosite la decimarea mistreţilor de la Balc şi conturile consistente.
CODRUŢ MARTA – ‘’Colectorul’’
Codruț Marta este (sau a fost) omul partidului, recomandat de „Școala Arădeană” a lui Falcă. Marta şi Blejnar vin de la Arad. Amândoi au fost acţionari la UTA până ce uzina a intrat în faliment (acţionar la UTA era şi Matiuţ, pe care acum şeful ANAF zice că nu-l cunoaşte).
Marta era atât de important în ‘’tiparniţa’’ de  bani pentru partid, încât Videanu l-a numit în Consiliul de Administrație al OIL Terminal. Codruț Marta a vândut pe bani mai toate posturile importante din sistemul fiscal-vamal. Colegii de la Gardă îi mai spuneau şi „colectorul”, pentru că era omul care aduna banii.
Tot Codruț Marta avea întâlniri de taină cu „mogulii buni”, pentru a pune la cale cum să fie contracarate dezvăluirile din media.
Ca orice individ ajuns, și Codruț Marta căpătase gusturi nobile – precum vânătoarea – şi devenise atât de important, încât a fost invitat de vază la vânătorile de la Balc, alături de VIP-uri europene.
La biroul lui Daniel Morar, prim-procuror DNA, este înregistrată o plângere din partea unui administrator de antrepozit fiscal, autorizat pentru produse energetice. Acesta se plângea că i s-a înscenat o lipsă în urma unui control al Gărzii Financiare centrale. Cităm din reclamația acestuia:
„La două-trei zile după control, am fost contactat de o persoană (al cărei nume vă rog să-mi permiteți să-l dezvălui personal unui reprezentant al unității dvs) care mi-a spus că vine din partea unui domn din conducerea Gărzii Financiare Centrale pe nume Sorin Blejnar, care mi-a propus să cotizez lunar la acest domn circa 15.000-20.000 euro sau să-i vând antrepozitul, numai în acest fel voi avea imunitate. Despre acest domn Sorin Blejnar cunosc că favorizează anumite societăți  cu activitate în domeniul petrolului, favorizare ce constă în:
Dumnealui, prin prepușii săi, achiziționează de la diferiți acționari antrepozite fiscale cu autorizații valabile, prin care achiziționează de la furnizori interni, în special rafinării și importatori, cantități foarte mari de produse petroliere, respectiv motorină și benzină în regim suspensiv de la plata accizei, circa 5.000-7.000 tone/antrepozit, pe care le valorifică direct către utilizatori finali, fără a plăti Bugetului de Stat acciza și TVA aferente.
Creează acestor antrepozite o imunitate de circa 6-7 luni, după care, ca să pară totul normal, trimite și un control, iar în urma acestui control sesizează Parchetul de fapte de evaziune fiscală.
Acest domn Sorin Blejnar favorizează autorizarea sau, după caz, menținerea autorizațiilor unor antrepozite care nu îndeplinesc condițiile, dar sunt antrepozite cu cotizație, dumnealui fiind membru al Comisiei pentru autorizarea operatorilor de produse supuse accizelor armonizate din cadrul Ministerului Economiei și Finanțelor…
Unul dintre foștii lui angajați, originar din Arad (la momentul actual suspendat la cerere), este omul de legătură dintre prepușii lui de bază, care aduce cetățeni de origine maghiară pentru a cumpăra sau a înființa antrepozite, fie cu documente de identitate ale unor cetățeni, fie persoane iresponsabile. Pentru a întări cele afirmate de mine, anexez certificate constatatoare ale următoarelor firme:
SC ECO LEDO NET RL, în prezent fiindu-i revocată autorizația și administratorul dispărut.
SC ECO OIL RECICLING SRL, care a lucrat până în mai 2008.
SC SLOV OIL LINE SRL, firmă care acum lucrează în modul descris de mine”.
Nu este greu de dedus că „omul de legătură” originar din Arad nu poate fi decât Codruț Marta.

(Timpul)
MARIUS CAPANU
Component cu greutate al sextetului este şi Marius Capanu, șef la Direcția Autorizări, supranumită și „masa bogaților”. Prin Comisia de Autorizări se scot cei mai mulţi bani de la antrepozitele cu „cotizaţii”.
Este, poate, cea mai eficientă sursă de bani din corupție, cât toate șperțurile din vămile exterioare la un loc. „Comisia” știe ce antrepozite fiscale de petrol, tutun alcool să autorizeze, mai apoi intră în acțiune ceilalți membri ai sextetului.
Este un fel de primă apreciere a documentelor, membrii comisiei făcându-şi o imagine asupra viitoarelor victime întru şpagă. Dacă s-ar calcula produsele „scutite” de impozite prin antrepozitele fiscale, daunele s-ar cifra la 4-5 miliarde euro anual.
Iar domnul Sorin Blejnar ne spunea că un antrepozit fiscal este o „locaţie” aflată sub controlul autorităţii fiscale. Care control? N-a fost depistată şi trimisă în instanţă nici măcar o „societate-bidon” dintre sutele care acţionează în sistemul antrepozitelor fiscale.
În mai toate cazurile, între cel care livrează produsele şi destinatarul final este interpus un „bidon”, adică încă o societate (uneori mai multe), aşa-numitul antrepozit fiscal. Regula este suspendarea plăţii accizei până la livrarea către deţinătorul final. Între timp, „bidoanele” dispar prin diferite modalităţi.
„Bidoanele” aparţin, de regulă, unor cetăţeni din spaţiul extraeuropean. Patronul unui „bidon” nu vine în România decât două-trei zile, pentru actele noii societăţi. Blejnar are oamenii lui la „masa bogaţilor”.
Au tăiat şi spânzurat până ce ministrul Vlădescu a mutat „masa” de la Vamă şi a dus-o la minister, unde s-au mai echilibrat „autorizările”. Raportul devastator al Curţii de Conturi, publicat de Timpul, dovedeşte taman cancerul din sistemul patronat de Blejnar.
Capanu s-a școlit în afaceri mai întâi la Ţiriac Auto.  Primarul Videanu l-a promovat director executiv al Direcției de Protecție a Mediului și Educație Eco-Civica. N-a avut nici o inițiativă de mediu, în schimb, este părtaș la gaura de 1,5 milioane euro pentru Strategia de Zgomot Ambiental, copiată după cea a Londrei.
Vreo 14.000 de arbori au fost rași în Capitală pe vremea cât Marius Capanu era șef peste Educația Eco-Civică..

VIOREL COMĂNIŢĂ
A ajuns prea repede directorul Direcției Supraveghere Accize și Acțiuni Vamale,  una dintre importantele direcții din ANAF – din perspectiva sextetului corupt. Acum Comăniță este implicat direct în scandalul șpăgilor, fiind considerat şi el o „mână lungă”.
Consilierul ANAF Adrian Gavrilă i-ar fi  transmis unui afacerist italian, Celestini că acest C.V. (Comăniță Viorel) îi pretinde 400.000 euro, adică 1% din acciza pe care SC Galaxy Tabaco ar fi datorat-o Fiscului.
Celestini spunea că este prea mult: tutunul valora un milion de euro și ei cer 400.000? Să mai scadă! Interpușii lui Blejnar și membrii sextetului îi spuneau lui Celestini că poate da șpaga și în rate. !!!
ŞTEFĂNIŢĂ PRISĂCARU
Face parte  tot dintre „piesele” tinere. Are 36 de ani. Fost polițist la Ialomița, mai apoi la frontieră, șef de cabinet la ministrul Blaga, „expert” la Agenția Națională a Funcționarilor Publici, consilier local la sectorul 6, secretar executiv PDL sector 6, consilier la Parlamentul European, dar, mai ales, membru  din partea grupului parlamentar PDL în Consiliul Național de Integritate, organismul care monitorizează ANI (, PDL l-a numit pe cel mai’’ integru’’ om al său în această comisie!).
După episodul cu dispariţia unor documente şi şpaga de la Vama Ploieşti, Sorin Blejnar la „sancţionat”. L-a transferat ca expert 1 la Direcţia Autorizări, adică la „masa bogaţilor”, şi apoi la Direcţia de control a Averilor.
PAUL PETROF
Lucra prin Cornel Costea, căruia  i se crease chiar legenda de „trofeu anticorupție și anticontrabandă”. El lucra în sistemul ANAF ca inspector asistent, dar a făcut doar „control inopinat”, ceea ce în limbajul evazioniștilor înseamnă „a venit să ne ia banii”.
A fost transferat de Paul Petrof la Vama Ploiești pe un post de lucrător vamal, iar la o săptămână a fost uns șef de vamă chiar la Prahova. După flagrantul de la Vama Ploieşti, Cornel Costea a declarat ca 60.000 lei  din cele 90.000, cât a reprezentat șpaga, au mers în sistem piramidal către Paul Petrof, șeful Direcției Regionale a Vămilor București, și Sorin Blejnar. Dacă s-ar lua la puricat toate trecerile prin astfel de vămi, se va constata că cele 90.000 lei reprezintă o şpăguță. Cornel Costea a luat ao asemenea sumă de la o singură firmă de import legume-fructe. Dar mai sunt încă 10.
Costea rămânea după program, să facă „formele”. Acelaşi procedeu era utilizat cu trenuri întregi care au trecut drept păcură, în realitate conținând motorină.
În episodul următor vom dezvălui ’’cumetriile’’   Sextetului cu grupul de la Monte Carlo, cu Elan Schwartzenberg (proprietar al Realitatea Media şi acţionar la B1 TV), cu  Vasile Cămărăscu (fostul şef al SRI Bucureşti), cu  Horaţiu Ţica (liderul PDL din Consiliul General, supranumit Prinţul PUZ-urilor , soţul Adelei Ţica ‘’Vrăbiuţa’’ , fostă şefă de cabinet a lui Băsescu şi Videanu)şi cu  Daniel Moldoveanu (consilierul lui Băsescu-Departamentul Securităţii Naţionale ), dar şi ramificaţiile ce duc spre vârful piramidei.

Al Qaida pregateste deturnarea si prabusirea unui avion in timpul JO de la Londra


Gruparea terorista al Qaida pregateste deturnarea si prabusirea unui avion american de pasageri in timpul Jocurilor Olimpice care vor incepe, la sfarsitul lunii iulie, la Londra.

Potrivit The Sunday Times, un norvegian instruit inYemen planuieste sa-si duca la bun sfarsit misiunea sinucigasa cu obiectiv unic: prabusirea avionului, relateaza Haaretz.

Conform surselor citate de The Sunday Times, norvegianul, care are in jur de 30 de ani, isi spune Abu Abdulrahman si s-a convertit la Islam in anul 2008. In ultimele luni, s-a antrenat in tabere teroriste din Yemen.

Norvegianul ar urma sa deturneze un avion comercial american si sa il prabuseasca, cel mai probabil, pe o locatie a Jocurilor Olimpice, care se vor desfasura la Londra in perioada 27 iulie-12 august.

In plus, autoritatile britanice spun ca exista, intr-adevar, un deficit de personal privind efectuarea de proiectii adecvate de securitate, motiv pentru care informatia privind acest complot este tratata cu grija de catre autoritatile competente.

Organizatia al Qaida in Peninsula Arabia (AQPA) a fost implicata in numeroase comploturi teroriste care vizau obiective occidentale.

Aproximativ 600.000 de persoane au cumparat bilete la Jocurile Olimpice, iar evenimentul sportiv va atrage milioane de turisti in plus la Londra. 

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (17b)




Trebuie să înţelegem că, indiferent dacă Drake, Wilcock sau Cobra au oferit date corecte sau nu în ceea ce priveşte termenele de realizare a operaţiunilor majore ce implică eliminarea cabalei criminale de către facţiunea pozitivă a militarilor din Pentagon, nu există absolut niciun dubiu că în prezent planeta şi întreaga omenire se află pe drumul unei rapide transformări ce o va conduce spre Noua Eră de Aur.



Înţelegem că există mulţi oameni derutaţi fie de multitudinea evenimentelor, fie de felul complex în care ele se combină în prezent, dar mai ales de faptul că, deşi sunt anunţate transformări radicale la nivel mondial, cu toate acestea ele nu au loc. Nu trebuie să uităm că Uniunea Sovietică şi Blocul Comunist din Europa păreau să dăinuiască pe vecie, dar cu toate acestea s-au prăbuşit uluitor de repede, în doar câteva luni, modificând integral paradigma existenţei în această parte a lumii.



La fel, colapsul cabalei criminale a masonilor este o certitudine - am putea spune chiar matematică -, amplificându-se zi de zi şi devenind astfel din ce în ce mai evidentă pentru toţi. Important este ca lumea să nu permită fricii să o cuprindă şi să nu se lase atrasă în capcana celui de Al Treilea Război Mondial, pentru că aceasta este ceea ce doresc de fapt "Iluminaţii", ca plan al supravieţuirii lor şi al perpetuării controlului asupra omenirii.


Chiar dacă în desfăşurarea evenimentelor există amânări ce par exasperante, am arătat totuşi de ce nu are rost să învinuim nici pe cei care ne împărtăşesc aceste informaţii (Drake, Wilcock etc.), nici partea militară care pregăteşte întregul plan de acţiune. Dacă vom căuta pe site-ul Departamentului Apărării al SUA, nu vom găsi nicio informaţie despre iminentele acţiuni de arestare, ori despre Operaţiunea Green Light, deoarece membrii cabalei criminale sunt infiltraţi aproape peste tot.



Din această cauză, generalii din facţiunea benefică din Pentagon nu îşi pot permite să arunce astfel de informaţii într-un raport intern. Nu numai că mesajele lor nu ar depăşi incinta Pentagonului, dar în plus atât ei, cât şi familiile lor ar fi imediat luaţi în vizor de cabala masonică, ameninţaţi şi chiar asasinaţi.



Acelaşi obstacol ar interveni şi dacă ei ar dori să vorbească despre aceste lucruri la radio, pe posturile de televiziune, ori să difuzeze un articol prin reţeaua principală a mass-media pentru a explica cum stau lucrurile de fapt.



Acestea sunt aspecte foarte serioase; "Iluminaţii" sunt disperaţi şi, dintr-un anumit punct de vedere, ei se comportă ca un urs grizzly care a fost rănit, dar nu mortal; el ştie că pierde din putere şi că va muri în curând, dar cu toate acestea va face ravagii, omorând tot ce îi stă în cale, dacă nu ştii să te fereşti.



Chiar şi facţiunea benefică a generalilor de la Pentagon a fost infiltrată la un moment dat de membri ai cabalei criminale, care sunt de asemenea ofiţeri superiori, dar în conformitate cu declaraţiile lui Drake, "deparazitarea" facţiunii a fost deja realizată în totalitate.



Prin urmare, păstrarea secretului într-un astfel de caz este foarte importantă. "Iluminaţii" controlează mass-media internaţională şi acesta este motivul pentru care populaţia nu află aproape nimic din ceea ce se petrece cu adevărat important pe planetă.



În legătură cu acest aspect, este interesant să menţionăm că reprezentanţii Federaţiei Galactice a Luminii au afirmat cu surprindere că, dintre toate civilizaţiile din galaxia noastră şi din alte galaxii pe care ei le-au vizitat sau studiat până în prezent, civilizaţia umană de pe Pământ este singura în care sistemul de informare în masă este practic complet subjugat controlului unor forţe malefice.



În mod normal, fiecare civilizaţie care a ajuns la un anumit nivel de progres tehnologic şi-a dezvoltat o reţea de informare în masă, care de la caz la caz este mai mult sau mai puţin supusă cenzurii, dar totuşi ea are un anumit grad de libertate. Pământul este singura planetă (din câte au cunoscut ei până acum) unde controlul asupra mass-media este total.


Aceasta constituie o mare piedică în realizarea planului de eliberare a omenirii de sub tirania "elitei" satanice a masonilor. Din această cauză aproape nimeni nu a auzit despre giganticele demonstraţii civile din Mexic, de luna trecută, ori despre cele din Spania din ultimele trei zile; nici de procesul intentat pe 9 iulie într-un tribunal din Toronto (Canada) împotriva Reginei Angliei (Canada este monarhie constituţională, iar şeful statului este Regina Angliei, Elisabeta a II-a), a Papei şi a Bisericii Catolice în legătură cu cazurile de pornografie infantilă; nici de controalele demarate în urmă cu aproximativ 10 zile de Poliţia Financiară italiană la Banca Vaticanului, după acuzaţiile de spălare de bani şi cele de realizare a unor sacrificii ritualice de copii; nici de faptul că împotriva lui Hillary Clinton, a lui George Soros şi a Procurorului General al Americii, Eric Holder, au fost intentate procese pentru spălare de bani, pentru fraude bancare şi pentru alte câteva acuzaţii grave; nici de nimicitorul incendiu care a avut loc de curând în Denver (Colorado), în care s-au folosit dispozitive scalare de incinerare a caselor membrilor cabalei criminale care fuseseră arestaţi, pentru a ascunde astfel dovezi iminente ale crimelor pe care aceştia le-au săvârşit.



În mod ironic, chiar în timp ce autorităţile complet depăşite de situaţie urmăreau să stingă incendiul respectiv cu elicoptere specializate, una dintre televiziunile locale a filmat în direct un OZN care însoţea liniştit un astfel de elicopter (am prezentat clipul video respectiv în unul din articolele precedente); nici faptul că doi insider-i foarte importanţi (unul dintre ei fiind cea mai importantă sursă de informaţie pentru David Wilcock, cu un înalt grad în cadrul agenţiilor guvernamentale, iar celălalt fiind chiar Benjamin Fulford) au fost foarte aproape de a fi eliminaţi prin tentative de asasinare cu o tehnologie foarte specială (în primul caz) şi, din fericire, cu mijloace mai puţin eficiente în cel de al doilea caz (al lui Fulford).


Toate acestea ne fac să înţelegem că internetul reprezintă acum adevărata reţea de informare în masă şi nicidecum programele de ştiri ale televiziunilor naţionale sau locale. Internetul - şi acolo unde este cazul şi unde este posibil, sursele interne - reprezintă mijlocul de rezistenţă şi de luptă principală până la declanşarea efectivă a marilor anunţuri şi transformări la nivelul societăţii noastre.



Tocmai din această cauză, cabala criminală urmăreşte în prezent să impună o cenzură dramatică asupra Internetului şi chiar să-l suprime complet. Este ceea ce s-a petrecut în mod aparent "inexplicabil" pe 10 iulie, când Internetul în America a fost suprimat timp de trei ore şi jumătate. Aceea pare să fi fost un "exerciţiu" sau o "probă" prin care Guvernul american, controlat de "elita" masonică, "a luat pulsul" reacţiei populaţiei, pregătind o mişcare mult mai amplă în acest sens. Este însă la fel de adevărat că accesul populaţiei la Internet poate fi suprimat - pe lângă intervenţia guvernamentală - de către anumite dezastre naturale, ori de atacuri cibernetice dirijate.



Cazul suprimării internetului de către Guvern nu este singular în America; el s-a petrecut, de asemenea, şi în Egipt pe 25 ianuarie 2012, datorită protestelor civile foarte mari care existau atunci în întreaga ţară. Sursele informează că atunci guvernul egiptean a oprit 88% din accesul la reţeaua naţională de internet. Acelaşi lucru se petrece în prezent în Siria. Totuşi, chiar şi în cazul unei stopări a funcţionării Internetului la nivel mondial, aceasta nu va dura decât maxim câteva zile, după care toate sistemele vor fi repuse în funcţiune, deoarece atunci armata va fi câştigat deja lupta cu "elita" masonică.



Facţiunea militară pozitivă din Pentagon nu poate însă acţiona "pe faţă" în ceea ce priveşte arestarea membrilor proeminenţi ai "elitei" satanice până când nu este sigură că masele de oameni au fost anunţate şi pregătite pentru ceea ce ar putea să se petreacă în viitorul foarte apropiat, odată cu declanşarea arestărilor în masă. Închiderea graniţelor şi întreruperea sateliţilor de comunicaţii este în directă legătură cu acest plan.



Strict vorbind, nu putem şti cu precizie când anume va fi "momentul arestărilor în masă", dar cel mai sigur este că facţiunea militară benefică va folosi internetul pentru a anunţa cu 24 de ore înainte acest eveniment, aşa după cum s-a promis. Puţini sunt cei care ştiu sau măcar intuiesc faptul că la acest plan extrem de laborios - de eliberare a umanităţii de sub controlul cabalei criminale a masonilor şi de asigurare a protecţiei noastre - lucrează neîncetat milioane de fiinţe, atât de pe Pământ, cât şi extraterestre.



Drake a fost "atacat" din toate părţile şi acesta reprezintă un indicator precis al faptului că ceea ce el spune şi informează nu convine deloc cabalei criminale. Este o dovadă indirectă că informaţiile pe care el le prezintă sunt adevărate. Cei plătiţi pentru a denigra şi ataca s-au lansat furibund asupra lui şi a celorlalţi whistleblowers, dezinformând şi împrăştiind confuzie printre oameni.



Tocmai din această cauză, de câteva zile în America s-au constituit câteva grupuri civile care au luat iniţiativa descoperirii acestor "coşuri de gunoi" sau detractori, pentru a descoperi de unde sunt ei şi cine i-a angajat; în felul acesta se poate lămuri o mare parte din confuzia şi neîncrederea ce au fost semănate în rândurile populaţiei.


Una dintre "loviturile" nimicitoare pe care "Iluminaţii" vor să le dea populaţiei este adoptarea legii suspendării dreptului civil de a purta arma, care se va supune la vot pe 27 iulie. Acest proiect de lege reprezintă o flagrantă încălcare a drepturilor constituţionale ale poporului american şi totodată este o măsură care tinde să asigure "elitei" lipsa oricărei împotriviri din partea populaţiei atunci când va interveni cu armata sau va impune Legea Marţială.



În aşteptarea acestui moment, situaţia în America este foarte tensionată. Unele dintre Miliţiile civile sunt înarmate şi totodată foarte hotărâte să acţioneze împotriva celor aleşi de popor, care vor vota pentru adoptarea legii, încălcând astfel Constituţia ţării.



Drake speră ca facţiunea militară pozitivă de la Pentagon să acţioneze înainte de ziua votului (27 iulie), dar semnalele primite din această direcţie indică mai curând dorinţa generalilor de a aştepta şi a vedea cum decurg ostilităţile în Senat, înainte de a lua anumite măsuri cu un caracter dur. Planul este raţional, deoarece oricine va vota legea va putea fi acuzat de trădarea Constituţiei ţării, putând fi arestat imediat; prin urmare, generalii vor să aştepte mai întâi rezultatul acestui vot.



La rândul lor, politicienii americani se află acum într-un moment foarte delicat: pe de o parte ei au viziunea spectrului arestării pentru faptele criminale pe care le-au săvârşit împotriva naţiunii şi mai ales pentru votul pe care l-ar putea da pentru adoptarea legii de privare de arme a populaţiei; pe de altă parte, fiind corupţi, ei trebuie să-şi slujească Stăpânii, nu poporul care i-a ales şi care i-a pus practic în acele funcţii.



Să adăugăm la toate acestea complicitatea şi controlul exercitat de reţeaua principală a mass-media asupra tuturor evenimentelor importante din această perioadă şi vom înţelege că ceea ce rezultă este de fapt o farsă foarte bine concepută, ce este aruncată peste capul publicului spectator. Dincolo de aceasta, manipularea, minciuna şi corupţia manifestate de toţi cei aserviţi "elitei" satanice a masonilor şi mai ales de mass-media, înseamnă realmente un act de mare trădare a naţiunii, a drepturilor şi libertăţilor pe care le are fiecare cetăţean al ei.



În paralel, să sperăm că Neil Keenan va reuşi să completeze dosarul procesului împotriva "elitei" masonice şi a imenselor fonduri colaterale furate de aceasta, până pe 27 iulie, adică până în ziua votului, ceea ce ar însemna tăierea legiferată a fondurilor pe care cabala criminală le are la dispoziţie.



De asemenea, Cobra oferă anumite mesaje codificate, prin care anunţă că "există o cale de a veni de hac Matricei" şi că misiunea "Ignition" a început; aceste mesaje ale sale sunt corelate cu acţiunile intrinseci ale membrilor operativi ai Mişcării de Rezistenţă.



Frustrarea oamenilor stă în principal în faptul că ei nu au auzit până acum despre nicio arestare care să fie anunţată. Şi totuşi, aceste arestări au fost şi sunt efectuate cu sutele şi chiar cu miile. Procesul este asemănător cu realizarea aşa-numitei "mase critice" sau "procentului critic", dincolo de care lucrurile încep să se rostogolească vertiginos pe partea cealaltă a muntelui, unde vremea este minunată şi natura abundentă.



Am expus motivele pentru care mass-media laşă şi aservită continuă să acopere într-un mod penibil aceste evenimente, pentru că ea încă se află sub controlul "Iluminaţilor". Totuşi, dacă cineva chiar doreşte să afle numele celor din "elita" satanică ce au fost deja arestaţi, poate să consulte lista cu persoanele invitate la întâlnirea grupului Bilderberg din Virginia (SUA), la începutul lunii iunie şi mai apoi să o compare cu lista celor care efectiv au ajuns la acea întâlnire a grupului "elitei" satanice.



"Diferenţa" o constituie cei care "au fost scoşi din circulaţie", adică cei care au fost deja arestaţi. Pentru conformitate, trebuie să se ştie că foarte rare au fost cazurile în care persoanele invitate la reuniunile grupului Bilderberg nu au onorat acea invitaţie (şi aceasta în principal din cauze fortuite, cum ar fi îmbolnăviri subite sau decese).



Până în prezent, deşi aceasta este o informaţie care deocamdată circulă "pe sub masă", au fost efectuate câteva mii de arestări ale membrilor cabalei criminale a masonilor pe teritoriul SUA, al Canadei şi al altor ţări. Pe lângă aceste arestări, există deja sute (mai precis, 611) de demisii sau retrageri din post ale unor bancheri de prim rang ale instituţiilor bancare mondiale; lista lor poate fi consultată aici: http://www.americankabuki.../131-resignations-from-world-banks



Valul uriaş al demisiilor a început încă din luna februarie a acestui an, anticipând tsunami-ul financiar care va urma în curând. În acest sens se poate consulta articolul de la adresa: http://americankabuki.../Corporate%20resignations.



De asemenea, o listă impresionantă a demisiilor la nivel guvernamental în multe dintre ţările lumii, demonstrează că anul 2012 reprezintă cu adevărat un an al transformărilor profunde ce au loc la toate nivelurile civilizaţiei umane. Pentru conformitate, lista cu demisiile guvernamentale poate fi consultată aici: the-tap.blogspot.ro.



Nici mass-media nu este scutită de scandaluri răsunătoare, care tind să se amplifice tot mai mult în ultima vreme. Cel în care este implicat marele mogul media, Rupert Murdoch, îi dă acestuia bătăi de cap încă de la începutul anului; detalii în această privinţă pot fi citite aici: http://rt.com/usa/news/fbi-investigates-murdoch-empire-749/.



Foarte interesant este faptul că în alte părţi ale lumii, cum ar fi în Malaezia (Kuala Lumpur), George W. Bush şi alţi câţiva foşti oficiali (printre care Dick Chaney, Donald Rumsfeld, Alberto Gonzales, Henry Kissinger, Tony Blair şi alţi acoliţi ai lor) au fost găsiţi vinovaţi de crime de război şi condamnaţi în unanimitate (http://dgrnewsservice.org/2012/05/13/war-crimes-tribunal-in-malaysia-convicts-bush-and-cheney-of-crimes-against-humanity/).



Mai mult decât atât, fostul preşedinte al Liberiei, Charles Taylor, a fost găsit vinovat de crime de război şi condamnat la 50 de ani de închisoare, acesta fiind primul caz de acest fel în instoria modernă a umanităţii (http://latimesblogs.latimes.com/world_now/2012/05/former-liberian-president-charles-taylor-gets-50-years-for-war-crimes.html).



Islanda nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi, în spiritul elementelor pe care deja le-am prezentat despre această ţară, a început în primăvara acestui an procesul împotriva fostului ei prim-ministru, Geir Haarde, pentru neglijenţă în administrarea situaţiei de criză prin care a trecut ţara în anul 2008 (http://www.businessinsider.com/icelands-ex-prime-minister-goes-on-trial-over-financial-crisis-2012-3).



Un element inedit şi îmbucurător, care este o confirmare în plus pentru transformările care au loc actualmente în întreaga lume - deşi se caută cu disperare ca acestea să fie cât mai bine ascunse prin ignorarea sau disimularea lor de către mass-media oficială - este faptul că Fiscul american (celebrul IRS), precum şi Rezerva Federală a Americii (sic!) au început să fie investigate şi supuse controalelor de audit pentru prima dată în istoria acestei ţări. Pe aceeaşi lungime de undă, Banca Vaticanului a intrat şi ea în perioada de audit şi control, acest lucru fiind inconceptibil până acum în existenţa acestei instituţii.


În conformitate cu informaţia dezvăluită de un alt whistleblower, cu numele de Lady Dragon, imediat după ce Drake a anunţat începutul Operaţiunii Green Light pe 27 iunie 2012, "Iluminaţii" au anunţat Pentagonul că în cazul în care arestările în masă vor începe, ei vor elibera în atmosfera Pământului un virus teribil şi absolut letal, care va duce practic la exterminarea a peste 90% din populaţia Pământului în doar câteva zile.



Având în vedere că această posibilitate a fost utilizată de mai multe ori până acum de cabala criminală ca element de şantaj în negocierile care au avut loc, este posibil ca "băieţii buni" de la Pentagon să fi amânat încă o dată începutul ostilităţilor la un nivel masiv, preferând o abordare gradată şi oarecum "nevăzută". Reacţia satanică a "elitei" masonilor are sens; după ce membrii ei au fost deposedaţi în totalitate de controlul pe care îl aveau asupra armamentului atomic, tot ceea ce le-a mai rămas sunt armele biochimice, care au fost create în laboratoarele lor secrete.



Dintr-un anumit punct de vedere acestea sunt mai periculoase, pentru că se pot răspândi pe calea aerului mult mai repede şi mai departe decât radiaţiile atomice şi, în plus, ele sunt mai greu de monitorizat de către civilizaţiile ET benefice, fiind şi mult mai mici şi mai uşor de eliberat în atmosferă. "Elita" masonică se simte din acest punct de vedere oarecum în siguranţă, deoarece ea are antidotul pentru oricare dintre substanţele pe care ar intenţiona să le folosească.


Un alt motiv pentru care arestările în masă încă nu au început la modul evident este că, în conformitate cu afirmaţiile lui Drake, aproximativ 50% dintre Şerifii Federali ai SUA nu sunt încă de acord cu ele. Prin urmare, această perioadă pare a fi foarte importantă pentru a înclina definitiv şi cât mai repede balanţa în favoarea facţiunii pozitive a militarilor sau, cu alte cuvinte, "trebuie ca fierul să fie bătut cât este cald".



Poate tocmai de aceea Drake a sugerat că ar fi foarte bine dacă s-ar efectua public câteva arestări majore, pentru că atunci ele ar determina pe mulţi din cei nehotărâţi sau care încă nu au fost convinşi să treacă de partea binelui să abandoneze corabia pierdută a "elitei" satanice. În acest fel oamenii ar vedea că planul este într-adevăr real şi nimeni nu l-ar mai disputa.



Cu alte cuvinte, "cavaleria" ar apărea în văzul lumii; prin "cavalerie" nu se înţeleg doar militarii din facţiunea pozitivă de la Pentagon, ci de asemenea numeroase alte facţiuni şi organizaţii ce luptă pentru victoria luminii divine pe Pământ, precum şi milioanele de membri ai Mişcării de Rezistenţă, al cărei insider este Cobra. Ţintele acestor arestări, pe care Drake le-a sugerat, sunt marele magnat George Soros şi Procurorul General al Americii, Eric Holder.



[continuare in partea a patruzecisicincea (in curand)]


Sursa: AIM