luni, 16 iulie 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (16a)

[urmare din partea a patruzecea]
Proiectul Disclosure (Dezvăluirea) este vital pentru evoluţia omenirii, însă el este intim corelat cu acţiunea de arestare în masă a membrilor "elitei" satanice. De asemenea, el depinde mult şi de colaborarea cu mass-media, care va juca un rol esenţial în circuitul evenimentelor viitoare.

Tensiunea subtilă formidabilă care există în acest moment la nivel mondial ne face impresia unei "fierberi" sub presiune a situaţiei generale; fără îndoială că ea se datorează luptei care se duce între sistemul de corupţie şi teroare - ce a fost incredibil de bine pus la punct de către cabala criminală masonică în ultimii zeci de ani - şi facţiunea benefică ce înglobează militari, organizaţii secrete pozitive, "lucrători ai luminii" şi civilizaţii ET benefice.

Putem remarca această tensiune chiar şi din anumite elemente de natură fizică, din declaraţii, ipostaze şi tendinţe care nu ar fi putut să apară în mass-media în urmă cu câţiva ani. De pildă, tot mai des sunt date publicităţii diferite anunţuri despre viaţa şi civilizaţiile extraterestre, despre descoperirile astrofizicienilor (în special în legătură cu observarea exoplanetelor, adică a acelor planete care au sau ar putea avea condiţii de viaţă asemănătoare cu cele ale Pământului), dar mai ales încep să apară informaţii ultrasecrete din perioada postbelică, care scot la iveală o parte dintre evenimentele ce au fost tăinuite despre extratereştri şi despre fenomenul OZN. Aceasta nu semnifică o Dezvăluire plenară, dar reprezintă totuşi un bun început al ei.

Una dintre aceste declaraţii recente e cea a lui Chase Brandon, fost lucrător în cadrul CIA, care certifică faptul că evenimentul petrecut acum 65 de ani la Roswell (New Mexico), pe 8 iulie 1947, a reprezentat cu adevărat prăbuşirea unei farfurii zburătoare şi că el însuşi a avut acces direct la acele dovezi în timp ce era angajat al CIA. Clipul video în care se vorbeşte despre declaraţia lui Chase Brandon poate fi urmărit aici:

Cazul Roswell a fost unul dintre cele mai mediatizate cazuri OZN, fiind "rezolvat" de autorităţi prin verdictul de "balon meteorologic".

În realitate, evenimentele au fost cu totul altele, iar despre complexitatea şi implicaţiile lor se poate afla din cartea colonelului Philip Corso: The Day After Roswell (Ziua de după Roswell), apărută şi în ediţie românească. Cartea este considerată de mulţi ca fiind cea mai reprezentativă asupra cazului (datorită implicării directe a colonelului Corso în manipularea artefactelor extraterestre după prăbuşirea navei, precum şi datorită informaţiilor secrete de natură militară pe care acesta le-a furnizat în conţinutul ei); un sinopsis al cărţii poate fi citit aici: http://en.wikipedia.org/...The_Day_After_Roswell.

Noi detalii şi documente care sprijină aceste informaţii au fost recent publicate pe site-ul FBI Records: The Vault, în special despre ştirea foarte ocultată de-a lungul timpului că la Roswell nu s-a prăbuşit doar un singur OZN, ci trei astfel de farfurii zburătoare. Documentul este prezentat sub titlul Guy Hottel şi cuprinde două pagini: http://vault.fbi.gov/.../view.

De altfel, FBI a publicat o serie de alte documente care atestă realitatea fenomenului OZN, aşa cum au fost ele studiate şi elaborate între anii 1947 şi 1954; pentru conformitate se poate consulta materialul de la adresa: http://vault.fbi.gov/UFO.

Dovezile despre prăbuşirea unui OZN la Roswell în 1947 şi capturarea cu acea ocazie a unor fiinţe extraterestre ("mici cenuşii") au fost întărite de fizicianul atomist Stanton T. Friedman, care a fost prima personalitate ştiinţifică civilă ce a lucrat la acest caz în anul 1947. Cel mai documentat film despre cazul Roswell, cu dovezi şi imagini uimitoare, poate fi urmărit aici:
De asemenea, reputatul ufolog american Timothy Good, cercetător cu o solidă pregătire militară şi academică, a făcut recent o declaraţie extraordinară în ceea ce priveşte realitatea contactelor realizate de guvernele lumii şi unele rase de extratereştri. În cadrul interviului luat de Frank Skinner la postul BBC2 (Opinionated Show), Timothy Good a menţionat faptul că preşedintele american Dwight Eisenhower a avut trei întâlniri separate cu fiinţele extraterestre în timpul primului său mandat.

Aspectul era cunoscut din diferite alte publicaţii despre fenomenul OZN, însă această declaraţie a fost prima care a provenit de la o oficialitate academică şi chiar guvernamentală, deoarece Timothy Good a fost consultant ştiinţific al Congresului SUA şi al Pentagonului.

În luna februarie a anului 1954, Eisenhower a avut trei întâlniri separate cu două rase extraterestre la baza militară Holloman din New Mexico, în timp ce oficialii şi întreaga naţiune a fost informată că el se afla în vacanţă în staţiunea Palm Springs din California. Comunicarea dintre oficialităţile pământeşti şi cele extraterestre s-a realizat telepatic. Prima dintre ele a fost cu o rasă "nordică" (marii blonzi), cel mai probabil pleiadieni, iar celelalte două cu aşa-zişii "mici cenuşii" (greys).

Există multe speculaţii cu privire la ceea ce s-a petrecut în realitate la faţa locului; iniţial, Einsehower a vrut să semneze "contractul" Pământului cu rasa ET a "marilor blonzi", care ofereau o variantă paşnică şi minunată de dezvoltare a planetei prin introducerea unor tehnologii uimitoare bazate pe energie liberă, cu condiţia ca forţele militare să renunţe în totalitate la război şi la armamentul atomic.

Această condiţie a fost considerată inacceptabilă de reprezentanţii cabalei criminale, care au fost prezenţi la acea întâlnire. Astfel, ei au motivat că Pământul ar fi rămas fără apărare şi că pleiadienii ar fi vrut de fapt să ne cucerească în acest fel, imediat după ce am fi rămas lipsiţi de "apărare". O motivaţie infantilă, deoarece diferenţa de tehnologie era imensă şi, dacă acestea ar fi fost adevăratele intenţii ale civilizaţiei pleiadiene, ea nu ar fi avut deloc nevoie de o astfel de condiţie, ci ar fi putut oricând să dispună de anihilarea oricăror focoase nucleare şi, prin urmare, de cucerirea doar în câteva ore sau câteva zile a planetei noastre.

De fapt, acela a fost momentul unui "puci" extraordinar pe care cabala criminală l-a realizat la baza militară Holloman; ceea ce s-a petrecut atunci pare să fi fost "momentul pierdut al omenirii". Eisenhower a fost ameninţat cu moartea de oficialii FBI, care erau marionetele cabalei criminale masonice, şi forţat în acest fel să refuze propunerea. Dacă el ar fi realizat înţelegerea cu "marii blonzi", orice plan de control şi supunere a omenirii de către "Iluminaţi" ar fi fost iremediabil sortit eşecului, deoarece ar fi urmat anunţul oficial făcut întregii omeniri despre prezenţa şi conlucrarea cu pleiadienii, după care s-ar fi pătruns repede într-o eră a păcii şi dezvoltării tehnologice şi spirituale fără precedent.

În loc de aceasta, "elita" satanică a forţat înţelegerea cu "micii cenuşii", care erau executanţii reptilienilor draconieni. Acea înţelegere a însemnat o conlucrare malefică bazată pe înşelăciune şi minciună. Au urmat zeci de mii de răpiri de fiinţe umane, construirea unor baze militare de cercetare şi inginerie reversă şi iniţierea unor "proiecte negre" teribile pentru omenire.

Între timp, alte naţiuni de pe suprafaţa globului purtau de asemenea discuţii cu reprezentanţi ai diferitelor rase extraterestre, dar întotdeauna, în baza unui pact satanic aproape de neînţeles şi a unei frici teribile, aceste contacte la nivel guvernamental au fost ţinute în cel mai strict secret şi neîmpărtăşite opiniei publice.

De exemplu, Winston Churchill a dat ordinul ca epava unui OZN prăbuşit, ce a fost descoperită de piloţii aviaţiei britanice pe coasta de Est a Angliei la întoarcerea lor dintr-o misiune de recunoaştere deasupra Franţei în Cel de Al Doilea Război Mondial, să fie ascunsă şi depozitată la loc sigur, fără ca populaţia civilă să afle ceva despre existenţa acelei nave extraterestre.

Datele problemei tind să se modifice însă foarte repede în această perioadă. Dezvăluirile încep să fie tot mai dese, documentele vechi şi înalt secretizate încep să iasă de la "naftalină" şi chiar unele agenţii guvernamentale, precum NASA, dau dovadă de timide acţiuni în tentativa lor de a revela unele dintre informaţiile ascunse până acum, însă "năravurile" vechi sunt foarte puternice.

De pildă, în ultimele luni au început să apară ştiri şi observaţii despre nave extraterestre gigantice, care sunt surprinse în imediata vecinătate a Soarelui. Din păcate, aceste filmări video sau fotografii realizate de sateliţii NASA specializaţi pentru studiul activităţii solare (cum ar fi satelitul SOHO) fie sunt ignorate de către specialişti, fie sunt interpretate într-un mod penibil; bravii oameni de ştiinţă contemporani sunt foarte inventivi atunci când este vorba să găsească "explicaţii naturale" la orice tinde să le zdruncine ideile şi concepţiile prăfuite de materialism şi ignoranţă.

Câteva exemple în acest sens vor fi edificatoare. La data de 24 aprilie 2012, satelitul SOHO a fotografiat prezenţa unei structuri artificiale gigantice, care zbura în imediata vecinătate a Soarelui; structura semăna cu un obiect de forma oarecum cilindrică, aparent secţionat, ce părea să aibă un fel de "braţ" ataşat. Aşa cum era de aşteptat, NASA a păstrat tăcerea asupra acestui fenomen, lăsând alţi "experţi" să-şi dea cu părerea (http://www.huffingtonpost.com/...ufo-near-the-sun). O prezentare frumoasă a acestor fotografii realizate de camerele de filmat ale satelitului poate fi urmărită aici:
Este posibil ca acel fenomen să fi fost în legătură cu o altă filmare care a făcut furori la sfârşitul anului trecut, când pe data de 1 decembrie telescopul IMAGERY-1 a fotografiat o emisie coronară a Soarelui. Marea surpriză a constat în faptul că jetul foarte puternic de plasmă a pus totodată în evidenţă prezenţa unei nave extraterestre uriaşe, care staţiona nevăzută până atunci undeva între planeta Mercur şi Soare. Deşi foarte scurtă, filmarea este însă suficientă pentru a reflecta dimensiunea extraordinară a navei extraterestre (http://www.huffingtonpost.com/...mercury-ufo).

Mulţimea observaţiilor extraordinare în legătură cu prezenţa unor OZN-uri gigantice lângă Soare se măreşte cu încă o dovadă substanţială furnizată tot de satelitul SOHO, pe 11 martie 2012, când a fost observată o imensă sferă materială de culoare neagră, de mărimea planetei Jupiter, legată de Soare printr-un fel de "cordon ombilical". Clipul video poate fi urmărit aici:
şi, de asemenea, aici:
Despre această structură materială, numită "biosferă" (un fel de navă-mamă gigantică, adeseori de dimensiunea unei mari planete), reprezentantul uman al Consiliului Andromeda afirmă că ea reprezintă una dintre navele uriaşe ale Confederaţiei, care a efectuat atunci anumite operaţii stelare de facilitare a unor procese în interiorul Soarelui, graţie unor tehnologii extrem de avansate pe care le deţine.

Odiseea observaţiilor realizate de sateliţii heliosferici nu s-a încheiat însă aici, ci a continuat cu extraordinara filmare din data de 5 mai 2012 a unui obiect misterios, comparabil ca mărime cu planeta Jupiter. La o zi după postarea pe YouTube a clipului video respectiv de către utilizatorul "rob19791", NASA a oprit accesul la imaginile transmise de Observatorul Solar şi Heliosferic, fără să ofere nicio explicaţie pentru aceasta. Detalii despre aceste aspecte pot fi urmărite în articolul din versiunea online a ziarului Daily Mail, care totodată prezintă şi o sinteză a unora dintre observaţiile anterioare: http://www.dailymail.co.uk/...NASA-coverup-finds-UFO.

Prin urmare, acţiunea de acoperire şi tăinuire a unor informaţii extrem de importante, ce ar putea deschide perspective excepţionale pentru înţelegerea şi progresul omenirii sunt secretizate în continuare de către autorităţi şi de către agenţiile guvernamentale, într-o dementă încăpăţânare şi dorinţă de control a informaţiei. Sistemul de secretizare şi dezinformare publică a fost atât de bine pus la punct, încât în prezent ne confruntăm chiar cu o veritabilă abulie a majorităţii fiinţelor umane, care nu numai că nu ştie nimic din ceea ce se petrece pe Pământ, dar chiar dacă află ceva în legătură cu aceste aspecte, joacă perfect rolul unui zombi.

S-a ajuns astfel în situaţia paradoxală că, după ani întregi în care unele organizaţii sau grupuri excepţional de bine pregătite au realizat o muncă asiduă de revelare a unor adevăruri teribile în legătură cu "elita" satanică a masoneriei şi acţiunile ei abominabile împotriva omenirii, totuşi să nu se petreacă absolut nimic, să nu se reacţioneze în niciun fel, să nu se ia nicio măsură de către autorităţile abilitate.

Au fost identificate numele membrilor cabalei criminale şi au fost pregătite toate datele în legătură cu faptele săvârşite de ei; s-au prezentat astfel dovezi clare, concise şi foarte bine documentate tuturor agenţiilor internaţionale, dintre care cele americane, canadiene, europene şi cele din Marea Britanie ocupă un loc aparte: Biroul de Investigare Federală, Departamentul Securităţii Statale, Departamentul Apărării, CIA, agenţiile britanice MI-5 etc., Interpolul, Europolul, Agenţiile Poliţieneşti din Germania, Bundesbank şi multe altele.

Cu toate acestea, nimic nu a părut să aibă vreun efect şi nicio acţiune nu a fost demarată în legătură cu sesizările făcute şi cu dovezile care au fost oferite. Cabala criminală are rădăcinile atât de adânc înfipte în instituţiile guvernamentale, încât aparent nimeni şi nimic nu poate zdruncina acest monolit satanic din corupţia şi mizeria umană de nedescris, ce îl caracterizează. Oferim un singur exemplu recent, uluitor în opinia noastră, cel al furtului realizat de cabala masonică din banca Scoţiei (Royal Bank of Scotland), în valoare de 15 trilioane de dolari.

Documentele complete în legătură cu acest inconceptibil furt au fost prezentate integral Camerei Lorzilor, dar şi altor agenţii şi autorităţi din Regatul Unit. Nimeni nu a reacţionat, nimeni nu a fost anchetat.

Pe de altă parte, mass-media este pe aceeaşi lungime de undă: o ceaţă opacă, un fel de îndobitocire crasă a populaţie pare să se manifeste zi de zi prin intermediul programelor "de ştiri". Aceste ştiri se referă însă la "importantele" vedete autohtone sau internaţionale, la lăutari sau la alte bazaconii, în loc să fie prezentată în detaliu adevărata situaţie din Siria sau informaţiile privind sutele de cutremure care au loc zilnic, în ultimele 2 luni, pe suprafaţa Pământului; sau date despre chemtrails ori despre influenţarea vremii prin mijloace tehnologice secrete, ce provoacă pagube de miliarde de dolari şi moartea a zeci şi chiar sute de persoane.

Amintim despre toate aceste lucruri, deoarece observăm un fel de coabitare malefică între conştiinţa omului de rând, care se simte atras şi mulţumit de ceea ce i se oferă - cu condiţia să nu pună întrebări şi să nu cerceteze - şi sistemul "elitei" masonice, care îi atrage pe cei slabi sau impuri sufleteşte. În felul acesta ruptura între oameni se adânceşte din ce în ce mai mult, deoarece aproape fiecare îşi zice în sinea lui: "Lasă, poate nu e chiar aşa, poate că doar mi se pare mie sau exagerează unii... Mai bine să rămân deoparte, să nu mă intereseze. Sper că totul se va încheia cu bine, iar eu îmi voi păstra slujba şi salariul."

Dar, dacă atitudinea lor ar fi cu adevărat integră, fermă, curajoasă, eroică şi dacă ei s-ar bucura de o anumită luciditate şi puritate sufletească, toţi aceştia şi-ar da seama că în realitate ei se "prostituează" şi totodată se alienează, separându-se de ceilalţi şi devenind din ce în ce mai egoişti în temerile şi dorinţele lor meschine.

În aceste condiţii, masele largi de oameni au un cuvânt greu de spus. Acolo unde autorităţile sunt vândute întunericului şi corupte până la os, trebuie să acţioneze justiţia celor mulţi. Prin urmare, în prezent se lucrează la elaborarea documentelor necesare pentru a permite civililor să exercite presiuni asupra autorităţilor, pentru ca acestea să expună adevărurile ascunse; documente care să permită înlocuirea cât mai grabnică a sistemului financiar mondial corupt; şi documente necesare pentru aducerea tuturor membrilor "elitei" satanice a masonilor în faţa justiţiei, astfel încât întreaga populaţie a lumii să afle despre acţiunile lor abominabile şi despre planurile lor satanice în ceea ce priveşte planeta noastră şi viitorul nostru ca specie umană.

Sistemul însuşi a fost construit într-un mod care a dus încet, dar sigur, la o cretinizare a maselor obediente de oameni. Acest aspect este cu atât mai evident în America; de pildă, autorităţile statale cheltuie sume însemnate de bani pentru a determina dacă un anumit jucător de baseball a minţit sau nu Congresul, în timp ce sistemul financiar este profund pervertit şi corupt din chiar interiorul său; pe de altă parte, mass-media se focalizează asupra "importantului" subiect legat de divorţul unor celebrităţi de la Hollywood, în timp ce miliarde de dolari sunt furate clipă de clipă de la oameni prin sistemul de taxe, pentru a sluji astfel sistemul satanic al masonilor de împovărare cu "datoria guvernamentală".

Astfel, paradoxal, în timp ce bazele militare subterane de la Dulce şi Groom Lake rămân în continuare ultrasecrete (deşi au fost construite pe spatele contribuabililor americani), poporul american continuă să plătească taxe pentru a susţine aceste orori şi, într-un fel, pentru a-şi tăia singur craca de sub picioare, contribuind în mod inconştient la crearea Noii Ordini Mondiale. În acest sens, apelul emoţionant din următorul clip video reprezintă un puternic îndemn la trezirea conştiinţei maselor şi la acţiune, un clip care este un manifest extraordinar de direct şi inspirat pentru a ne orienta pe direcţia cea bună:
Ne aflăm în pragul marii transformări. Aparent, până în prezent nu s-a mişcat nimic; şi totuşi, totul s-a construit cu migală şi atenţie, într-un efort admirabil al conlucrării oamenilor cu fiinţele extraterestre benefice. Totul este pregătit şi înaintează implacabil spre momentul crucial al anunţului public prin mass-media despre arestările în masă, care deja au început şi se desfăşoară la o scară din ce în ce mai mare.

[continuare în partea a patruzecisiunua (in curand)]
Sursa: AIM

Hilarion – Mesajul săptămânii : 15 iulie – 22 iulie 2012


Marea Lucrare continuă. Fiecare dintre voi a eliberat ciclul de paternuri de durere si de pierdere a puterii din celulele fiintei voastre. Vedem că acest proces nu a fost unul uşor pentru voi şi vă rugăm să vă amintiţi că voi sunteţi cei ce luminează calea pentru ca ceilalţi să o urmeze în zilele ce vin. Toţi pionierii, asemeni vouă fac fiecare pas în necunoscut şi astfel există o presiune ce se naşte pe măsură ce mergeţi împotriva firii de condiţionare stabilită. Noi vă spunem că voi îndepliniţi o sarcină mai mare decât vă puteţi imagina în acest moment în timp. 

Să ştiţi că niciodată nu mergeţi singuri pe această cale, deoarece noi suntem întotdeauna cu voi. Noi, ca familia voastră de Lumină, vă sprijinim în tărâmurile încă nevăzute şi în zilele următoare, veţi avea mai mult posibilitatea de a vedea trecutul densităţii care aţi traversat-o în tărâmurile de Lumină si multi-dimensionalitate. Ca fiinţe multi-dimensionale, voi existaţi şi lucraţi pe mai multe nivele diferite şi de aceea vă spunem că voi faceţi mult mai mult decât sunteţi voi conştienţi în prezent. Voi înşivă vă autodepăşiţi în fiecare zi iar limitele initiale se topesc ca şi cum acestea au fost doar un vis.

Este important să se stabilească ferm o intenţie mentală de la începutul fiecărei zi pentru a fi într-o stare de bucurie şi recunoştinţă, pentru că acestea vă vor ajuta să intraţi în noile frecvenţe care inundă planeta din Cosmos. Această intenţie, de asemenea, ajută la dezintegrarea densităţii gândirii constiinţei de masă, care a fost acceptată ca un mod normal de gândire, de a face şi de a fi pentru Umanitate. Prin alegerea unei soluţii diferite pentru problemele ce înconjoară lumea voastră, voi creaţi modificările necesare pentru a vă alinia la Planul Divin pentru voi înşivă şi pentru Pământ şi toţi locuitorii lui. 

Ca întotdeauna, vă sfătuim să fiţi buni cu voi înşivă şi cu cei din jurul vostru. Voi toţi învăţaţi cum să folosiţi energia voastră şi puterea personală în moduri constructive de viaţă, de creştere şi de multe ori, acesta este un proces de învăţare pentru toţi. Ceea ce faceţi şi ceea ce realizaţi prin depăşirea tendinţelor anterioare care nu au fost pentru binele cel mai înalt este că stabiliţi o modalitate pentru cei din jurul vostru pentru a deveni, de asemenea, conştienţi de faptul că există o cale mai bună de a îndeplini dorinţele cele mai dragi lor şi dorinţele pentru o viata mai fericită . Voi sunteţi cei ce spargeţi modelele şi cei ce fac modele şi acest lucru este cel mai important în aceste vremuri actuale.

Continuaţi să straluciţi Lumina voastră luminiscentă incredibilă şi frumoasă pe măsură ce abordaţi sarcinile voastre de zi cu zi. Acest lucru este tot ceea se cere de la voi, preaiubitilor, ca inimile voastre să strălucească cu puritate şi bunătate pentru toţi, ca voi să renunţaţi la justificările ego-ului care v-au reţinut de la locul vostru de drept, ca oameni divini, ce păsesc în noua Epocă de Aur, noul şablon pentru toţi de pe Pământ. 
Până săptămâna viitoare .... 

Eu Sunt Hilarion 

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Graţiei.

www.therainbowscribe.com

PIRAMIDĂ DE CRISTAL IN TRIUNGHIUL BERMUDELOR?


Triunghiul Bermudelor: misterios, extraterestru, mortal. Timp de decenii cercetătorii au incercat sa lamureasca misterul celui mai enigmatic loc de pe Pamant. Unii cred ca anomaliile, dispariţiile şi fenomenele ciudate pot fi explicate prin cauze naturale. Altii cred ca acestea sunt urmele unei culturi avansate, necunoscute, care a lăsat în urmă o tehnologie fantastica … generatoare de energie, care pot deforma timpul si spatiul şi patrunde in alte lumi.
De curand, doua echipe de exploratori americani şi francezi au facut o descoperire monumentala: un corp parţial translucid, ca o piramida de cristal ce se afla pe fundul mării Caraibe.
Aceasta structura gigantica, probabil mai mare decat Marea Piramida a lui Keops din Egipt, şi descoperita accidental în 1968 de către medicul Ray Brown din Arizona, a fost verificata în mod independent de către cele doua echipe de scafandri din Franţa şi SUA.
Brown, aflat în Caraibe in vacanţă, a facut scufundari cu niste prieteni într-o regiune cunoscuta sub numele de “Tongue of the Ocean”. La un moment dat el s-a departat de acestia, si incercand sa li se alature a observat o structura masiva pe fundul oceanului: un obiect negru prin care treceau razele de lumina si care avea forma unei piramide. Cu rezerva de aer pe sfarsite, el nu a putut studia gigantica structura, dar a gasit o sfera ciudata de cristal.
Piramida ar putea confirma afirmaţiile inginerilor care cred ca initial piramidele au fost create ca sursa masiva de energie, ar susţine afirmaţia ca vechiul oras-stat Atlantida a existat, sau chiar ar putea furniza răspunsuri la intamplarile misterioase, care s-au înregistrat începând cu secolul 19 în regiunea Atlanticului numita si Triunghiul Bermudelor.
Unii cercetatori sustin de ani de zile că exista o sursă stranie de energie pe fundul mării în regiunea Triunghiului Bermudelor care afectează avioanele, navele şi bărcile.
Altii sustin ca dacă într-adevăr legendara Atlantida a existat, printre ramasitele sale mitice s-ar afla si misterioasa masina-Vortex, maşină care ar putea fi încă intactă, pe fundul oceanului. O astfel de masina, spun ei, ar fi probabil în formă de piramidă şi ar reprezenta şablonul iniţial pe care ulterior culturile din întreaga lume l-au copiat.
Piramide misterioase împrăştiate în întreaga lume
Structuri piramidale au fost descoperite peste tot: in Nordul, Centrul şi Sudul Americii, Europa de Est, tundra îngheţată din Siberia, China de Nord şi Centrală, şi chiar, Antarctica. Piramida de la Polul Sud nu poate fi confirmată deoarece se afla la peste o milă sub gheaţă şi imaginile acesteia sunt controversate.
Cu ani în urmă, ruinele unei misterioase culturi au fost descoperite pe o mică insulă numită Malden, în mijlocul Oceanului Pacific. S-a stabilit ca ruinele sunt ramasitele unei piramide antice.
Descoperirea a zguduit oamenii de stiinta din toata lumea. Se vor grabi ei sa investigheze? Probabil ca nu, avand in vedere implicatiile unei asemenea descoperiri.


Sursa: http://piatza.net

S.N. Lazarev - Progres In Planul Logicii Divine


 SERGHEI NIKOLAEVICI LAZAREV este un terapeut rus contemporan. In cartile sale, explica in mod peremptoriu, prin prisma experientei de vindecator, cauzele aparitiei bolilor. Explicatiile sale sunt in perfecta concordanta cu invataturile religioase.

S.N. Lazarev s-a nascut in Soci, URSS.
Plecand din casa parinteasca, Lazarev a lucrat cinci ani pe un santier. Ulterior, a lucrat ca ghid turistic.
Lazarev a inceput doua facultati, fara a-si definitiva studiile.
A fost pictor.
Lazarev a avut cancer cu metastaze.

Cauzele aparitiei bolilor

Tratand bolnavii care apelau la serviciile sale, S. N. Lazarev a inceput sa se intrebe de ce oamenii ajung sa se imbolnaveasca. Cauzele profunde ale acestui fenomen s-au lasat deslusite pe parcursul anilor de investigatii.
In primele sale carti, Lazarev arata ca unele boli au la origini dezicerea de iubirea fata de semeni (in unele cazuri, fata de copii). Inca de atunci, lui Lazarev ii era clar ca psihicul, sanatatea, structurile spirituale, caracterul si destinul sunt unitare in plan subtil. Schimbarea unuia dintre aceste elemente produce modificarea celorlalte.
Lazarev isi trateaza pacientii in urmatorul fel: le studiaza campul, le explica unde au gresit si ii trimite intr-o incapere alaturata pentru a se ruga.
Anii de terapii si investigatii il conduc pe Lazarev la o cunoastere din ce in ce mai generala si mai nuantata a procesului de imbolnavire. Cartile sale, traduse imediat in numeroase limbi, se dovedesc a fi de folos oamenilor cu probleme de sanatate.
Ultimile carti ne prezinta concluziile terapeutului rus. Dupa ani de investigatii, Lazarev conchide ca bolile/accidentele si necazurile apar cand:
Piramida de valori a persoanei respective e gresit alcatuita
Persoana in cauza a pierdut din rezervele sale de iubire ( chi, qi, ki, energie ) 
Altfel spus, omul poate trai ferit de boli si necazuri atata timp cat are o piramida corecta de valori si qi-ul sau e in crestere. Aceste doua conditii trebuie indeplinite simultan.
Ce e o piramida corecta de valori ? O asemenea piramida are in varful ei iubirea fata de Dumnezeu. Atasamentele fata de familie, fata de profesie, fata de ideea de corectitudine si dreptate, fata de valorile intelectuale, fata de relatii, fata de spiritualitate, fata de destinul fericit, fata de viata si dorinte trebuie sa ocupe locurile urmatoare. Problemele oamenilor deriva din faptul ca au pus valorile omenesti mai presus decat dragostea fata de Dumnezeu.
Boala si necazurile constituie un sprijin in procesul de regasire a Divinitatii si dispar la scurt timp dupa reorientarea bolnavului.
Dupa o perioada de pierdere a iubirii (chi-ului), omului i se ofera o purificare prin umilinta. Daca omul accepta umilinta, lucrurile se opresc aici. Daca nu o accepta, i se ofera, dupa un timp nu prea lung, o purificare prin boala.
In civilizatia noastra, purificarea prin boala e acceptata mai des decat purificarea prin umilinta.
Acceptarea purificarii trebuie sa fie de substanta. La suprafata, omul se poate enerva samd dar, daca in adancul sufletului accepta purificarea, e salvat.
Omul care are sentimentul dreptatii interioare vede in jur numai vinovati. Acestia sunt, de obicei, rudele. In continuare, fireste, doreste sa-i pedepseasca pe vinovati.

"sentimentul ca avem mereu dreptate este incompatibil cu iubirea."


Copii, parinti, soti, animale de casa

La nivel subtil, rudele sunt legate intre ele. Corectand deformatiile campului mamei, Lazarev constata insanatosirea copilului.
Vasectomia (la barbati) si ligatura trompelor uterine (la femei) reprezinta incalcari ale legilor naturii. Avortul e o incalcare grava a acestor legi.
Activitatea sexuala in timpul menstruatiei echivaleaza cu un act magic ce actioneaza asupra barbatului. Poate avea consecinte grave (de exemplu, impotenta urmasilor).
Activitatea sexuala e cea mai energofaga activitate umana. Poate conduce la scaderea vazului si auzului.
Caracterul, destinul si sanatatea unui barbat depind in mare masura (60-80%) de starea interioara a sotiei sale.
Femeia e foarte puternica din punct de vedere energetic. Daca simte ca isi va pierde sotul, il va distruge din punct de vedere energetic, conform logicii: "va fi al meu sau al nimanui".
E posibil ca si in alte conditii o sotie sa manifeste, in plan subtil, agresivitate fata de sotul ei. O consecinta posibila: betiile sotului sau imbolnavirea acestuia (in multe cazuri, de inima).
Sotul abuziv trebuie iubit si iertat in continuare de catre sotie, fara insa ca aceasta sa cedeze in fata lui. Pentru ca abuzurile sa inceteze, e necesar ca ea sa se schimbe in plan interior.
Adulterul repetat pericliteaza structurile spirituale aparute in plan subtil ca rezultat al iubirii sotilor.
Femeile inteligente, puternice si extrem de principiale nu au copii sau au copii bolnavi.
O familie armonioasa e cea in care tatal limiteaza si pedepseste, iar mama iubeste, mangaie, sprijina.
Parintii care nu respecta legile morale isi distrug asfel urmasii, oricat sprijin le-ar acorda in plan material.

"Cand sunt rugat sa privesc copiii bolnavi, deseori imi ajung numai parintii. Ce sens are sa analizez starea copilului bolnav, daca parintii subconstient se dispretuiesc pe sine sau pe ceilalti. Cum pot ei sa fie de ajutor propriului copil, cand ei insisi nu s-au schimbat ?" 

Lazarev a intalnit mai multe cazuri de parinti tineri, frumosi, realizati din punct de vedere profesional si social, parinti al caror copil era grav bolnav. Mandria parintilor de a fi ajuns "la varf" prin merite proprii (si nu cu sprijinul lui Dumnezeu) are un efect destructiv asupra sanatatii copilului. Parintii aroganti au copii bolnavi (eventual, cu nanism).
Un copil e corect educat daca, de mic, e invatat sa arate compasiune fata de parinti si capata reflexul de a-i ajuta.
Sanatatea animalului de casa depinde de etica stapanului. Deviatiile de la etica ale acestuia se traduc in bolile si accidentele animalului.


Vampirul energetic

Hrana pe care o ingeram constituie o sursa de energie grosiera. Pe langa aceasta, orice fiinta foloseste si diverse tipuri de energie din univers.
Vampir energetic devine omul care nu are acces la Divin. El are nevoie de energie, ca oricare alt om, dar nu o poate procura de la Divin. In consecinta, isi irita sau molesteaza semenii sau chinuie animalele. Semenul/animalul chinuit elibereaza o energie de tip inferior, care ii e utila vampirului.
Adevaratul castig este insa, in opinia lui Lazarev, cel al victimei, caci aceasta e obligata sa se reorienteze catre Cosmos.
Furtul de energie straina are consecinte grave pentru vampir ( devieri psihice etc.)

Karma

In prezent, karma actioneaza de zeci de ori mai repede ca inainte, sustine Lazarev in prima sa carte, "Diagnosticarea karmei". In secolele anterioare, pedeapsa pentru o fapta rea venea in viata urmatoare. Acum insa vine dupa numai cativa ani.
Karma unui sfant se unea, in vechime, cu karma copilului ce-i purta numele. Astfel, copilul era protejat.
Aspiratia continua catre desavarsirea spirituala constituie cel mai eficient mecanism de blocare a karmei.
Cainta modifica structurile karmice.
In timpul sedintei cu Lazarev, are loc o intensificare a tuturor proceselor karmice ale pacientului.
Pacientul care se agata sufleteste de terapeut, facand din el un tel ii preia "murdaria karmica", inmultind-o.
Pentru ca un copil sa nu preia din karma parintilor, trebuie sa-l iubeasca pe Dumnezeu mai mult decat pe parinti.
Copiii adoptati incep sa depinda de karma parintilor adoptivi. 

Timpul

Lazarev distinge intre timpul neformal, timpul amorf si timpul invers.
Noi percepem timpul ca fiind in curgere dinspre trecut spre viitor. In plan subtil, se percepe curgerea timpului dinspre viitor spre prezent. In planurile mai fine decat acesta, timpul nu are o directie de curgere.
O problema din prezent e perceputa ca fiind generata de faptele din trecut, dar ea poate constitui o pregatire pentru viitor.
In plan subtil, efectul devine cauza evenimentului. Scurgerea timpului din trecut spre viitor (in plan vizibil) si dinspre viitor spre trecut (in plan subtil) creeaza situatia actuala.
Orice eveniment se dezvolta in cercuri care se propaga atat catre viitor, cat si catre trecut.
Evenimentele care dureaza luni sau ani in perceptia obisnuita, in plan subtil dureaza ore. Efectul de deja vu, deja vecu pe care il avem in unele situatii se datoreaza trairii anterioare in plan subtil a acelui eveniment.
Intelegerea notiunii fizice de timp de catre oamenii de stiinta nu e inca permisa. Stephen Hawking a capatat o boala incurabila inainte de a incepe sa studieze timpul. Probleme serioase a avut si rusul Kozanev, iar Einstein a distrus toate insemnarile legate de experimentul Philadelphia.
In numarul 666, cele trei cifre de 6 simbolizeaza spatiul, timpul, materia. Pe scurt, lumea reala in care este prins omul contemporan.
In timp ce se aflau pe orbita din jurul Pamantului, cosmonautii puteau vedea trecutul si viitorul. Un cosmonaut s-a vazut pe sine ca dinozaur, in trecut, vanand un alt animal. Alt cosmonaut s-a vazut pe sine in viitor si a vazut si moartea tatalui sau.

"Cand cosmonautul se afla pe orbita, constiinta acestuia se desprinde de toate problemele pamantesti. Este ca si cum s-ar ghemui, ca si cum ar muri. Si atunci se deschid portile informatiei ce provine din subconstient." 

A cunoaste viitorul presupune a incerca sa-l dirijam. Daca omul nu a evoluat launtric, nu i se permite acest lucru.
Lazarev discuta despre timp in fiecare dintre ultimile sale volume, pentru a ajunge in volumul al doisprezecelea la concluzia ca putem reduce valorile umane la notiunea de timp. Oamenii interactioneaza cu timpul prin:
instinctul perpetuarii speciei
instinctul de conservare
Granule de informatie condensata ne parvin continuu din viitor. Disparitia acestui flux informational atrage disparitia orasului, poporului, civilizatiei lipsite de flux. 



Puteti urmari si un alt film cu Lazarev aici:

TREI MII DE HACKERI FAC PARTE DIN TRUPELE CIBERNETICE NORD-COREENE


Un expert sud-coreean în domeniul siguranţei informatice, profesorul Lee Dong-hoon, a declarat în cadrul unei conferinţe de la Seul că la ora actuală posibilităţile Coreii de Nord de a desfăşura un război în spaţiul cibernetic sunt depăşite doar de Rusia şi SUA, toate celelalte ţări rămânând în urma acestei ţări. Potrivit profesorului, pentru Guvernul din Coreea de Nord lucrează o subunitate specială alcătuită din 3 mii de hackeri.
„În Coreea de Nord, statul instruieşte specialişti în sfera atacurilor cibernetice pentru desfăşurarea de acţiuni de luptă. În prezent, ei sunt capabili să desfăşoare atacuri DDos ample şi să spargă site-uri bine protejate”, a spus Lee Dong-hoon.
Potrivit militarilor sud-coreeni, hackerii din Coreea de Nord atacă de mult timp şi în mod activ sistemele informaţionale din Sud cu scopul de a fura secrete militare şi de a scoate din funcţiune reţelele de computere.
Sursa: piatza.net

Pamantul trece prin schimbari semnificative, iar galaxia noastra intra intr-o noua era astrologica


Postat Maria
Traim in vremurile cele mai incitante. Pamantul trece prin schimbari semnificative, iar galaxia noastra intra intr-o noua era astrologica. Aproape in fiecare zi, in stiinta si in tehnologie se fac descoperiri noi. Se descopera noi specii in lumea naturii; cunoasterea veche, ce parea pierduta, revine tot mai mult in actualitate; avem la dispozitie un volum urias de informatii noi. Comunicam unul cu altul, la un nivel niciodata atins pana acum. Informatia ne este disponibila intr-un mod mult mai liber decat inainte: e ca un flux de idei noi, descoperiri stiintifice de ultima ora, stiri proaspete. In fiecare zi stim mai mult decat ieri. In fiecare zi, constiinta ni se largeste. Ne trezim in fiecare dimineata cu noi intrebari in minte – fie ca suntem sau nu, constienti de ele. Unii au intrebari banale, dar din ce in ce mai multi oameni isi pun intrebari profunde, despre cine suntem cu adevarat si ce inseamna viata. In fiecare zi, mass-media ne aduce informatii noi, iar unele dintre acestea ar putea contine raspunsurile pe care le cautam. Dar cum cernem toate aceste informatii, cum decidem ce este relevant pentru noi si ce nu? Si mai important: cum discernem ce este adevarat si ce e fals? Atat de multe informatii sunt contradictorii – mai ales cand e vorba despre sanatate. Intr-o zi ciocolata e buna; in ziua urmatoare e daunatoare. Intr-o zi vinul rosu ar putea sa te ajute sa traiesti mai mult, protejandu-ti inima; in ziua urmatoare iti scurteaza viata si te predispune la boli de ficat. E greu de stiut ce trebuie crezut! In Occident am fost supusi la o uriasa escrocherie. Am fost invatati ca, daca vrem intelepciune si cunoastere, trebuie sa cautam in afara noastra. Am fost invatati ca informatiile vitale se gasesc in biblioteci, in universitati si in mintea altor oameni. Nu am fost niciodata invatati ca am putea sa cautam inauntrul nostru. Insa, de fiecare data cand privim in afara, pentru a ne cauta intelepciunea, aceasta devine imediat a altcuiva, nu a noastra. Nu suntem capabili sa contribuim la imaginea universala, la Intreg, cu propria unicitate, cu propria intelepciune. Dar trebuie sa ne traim unicitatea, pentru ca ea creeaza ordinea Intregului. De cum incetam sa mai privim in noi si ne uitam doar in afara, pe tot globul gasim mediocritate, standardizare si control. Raspunsul la orice intrebare pe care ati putea-o pune se gaseste inauntrul vostru. Adevarul nu e „afara“, ci in interiorul minunatei voastre fiinte, caci sunteti mult mai mult decat v-ati putea imagina. Nu suntem indivizi izolati, separati, ci fiinte multidimensionale, interconectate, fiinte de Lumina care traiesc intr-un univers interconectat. Tot ceea ce se intampla in jurul nostru are o influenta directa si tangibila asupra corpului; la fel, modul in care traim are un efect direct asupra universului. Suntem fiinte vibrationale, care traiesc intr-un univers vibrational care, la nivelul sau fundamental, e alcatuit dintr-o combinatie de energie si constiinta. Prin constiinta, fiecare ne cream propria realitate; dar vehiculul acestei constiinte este corpul. Daca acesta nu este echilibrat, constiinta nu poate fi pe deplin exprimata. Ca urmare, devenim tot mai redusi si, la randu-i, lumea noastra devine tot mai mica. Nu este vorba despre universul in sine: acesta se afla intr-un echilibru perfect. Nu e un echilibru static, ci unul dinamic, pentru ca universul se extinde mereu. El este constient si stie cum sa se echilibreze, pentru ca extinderea continua sa fie posibila. In tesatura sa, el contine intelegerea modului in care sa realizeze un asemenea echilibru. Aceasta intelegere se numeste intelepciune universala, care e una a armoniei. Intelepciunea universala este impregnata in toate lucrurile. In tot ce este materie, in fiecare planeta, in tot ce este viu, in fiecare particula subatomica. Si nu e vorba nici despre Mama Pamant, caci si ea face parte din acest univers constient si are intelepciunea de a sti cum sa-si pastreze echilibrul. Indiferent ce ii facem noi, oamenii, acestei planete, natura readuce intotdeauna lucrurile la starea de armonie. Acolo unde noi am erodat sau am poluat Pamantul, in timp, natura reface si curata totul. Aceasta este marea putere care permite continuarea vietii. Starea noastra naturala este sa fim in armonie cu Pamantul si cu universul. Inteleptii din vechime au inteles acest lucru. Atunci cand microcosmosul nostru (energiile pe care le detinem la nivel celular) se potriveste cu macrocosmosul (lumea exterioara noua), nu exista nimic ce nu putem facem. Am fost nascuti sa visam si apoi, prin extinderea constiintei, sa transformam visele in realitate. Ne-am nascut pentru a avea idei marete, pe care sa le transpunem in realitate. Ce fel de viata vreti sa aveti? Ce fel de experiente ati vrea sa traiti si – mai important – ce fel de experiente ati vrea sa evitati? Nimic nu ne este imposibil, cand traim in armonie cu macrocosmosul. Acesta e intelesul adevarat al potentialului uman. ……………. De fapt, suntem invatati sa adormim, sa ne deconectam de la ceea ce inseamna, cu adevarat, viata. Exista un singur lucru care va va impiedica vreodata sa faceti ceea ce intr-adevar doriti: frica. In societatea moderna se acorda mare atentie perpetuarii fricii, pentru ca ea este un mijloc extrem de eficient de a controla masele. Ne e frica de saracie si de boala, de razboi si de terorism. Iar guvernele se asigura ca o sa dam si in continuare atentie acestor lucruri, spunandu-ne ca le declara razboi. Dar teama nu e niciodata eliberata prin lupta, pentru ca razboiul, de orice fel ar fi, nu face altceva decat sa semene si mai multa frica. Poate ca a venit vremea sa acordam atentie lucrurilor pe care le dorim – si nu celor pe care nu le vrem. …………………………………… Fericirea, sanatatea si libertatea sunt drepturi din nastere ale fiecarei persoane de pe aceasta planeta si ele pot fi obtinute de fiecare persoana care traieste aici. Indiferent unde va aflati pe drumul vietii, indiferent cat sunteti de sanatosi sau de bolnavi, aveti potentialul sa gasiti fericirea, sanatatea si libertatea. Pe masura ce invatam sa ne iluminam potentialul, devenim ceea ce altora le-ar putea parea un miracol in miscare. Nu mai exista nicio boala „incurabila“, deoarece intelegem ca orice boala poate fi vindecata, total si fara echivoc, din interior, fara nicio exceptie. Nu ne mai inspaimanta ceea ce ne asteapta in viitor, deoarece cunoasterea launtrica ce ne insoteste, ne spune ca suntem stapanii destinului nostru. Acesta este adevaratul potential uman: sa ne iluminam viata in moduri din ce in ce mai minunate, mai incitante; sa indraznim sa visam si apoi sa pasim catre acele vise, cu bratele deschise si fara frica; sa fim cine suntem cu adevarat, cine stim, in inima, ca am fost dintotdeauna meniti sa fim. A nu putea fi cine suntem ne face sa traim in cel mai mare stres. Pentru a fi noi insine, trebuie sa pastram legatura potrivita cu Pamantul si cu universul, sa fim in echilibru cu tot ceea ce ne inconjoara. Asta inseamna sa ne ajustam microcosmosul, vibratia pe care o sustinem la nivel celular, cu macrocosmosul – lumea inconjuratoare. Un lucru mult negat in invataturile si in reductionismul occidental este faptul ca avem un corp. Eu socotesc corpul ca fiind „vehiculul“ nostru. Acest vehicul are capacitatea de a manifesta, din interiorul sau, tot ceea ce este reprezentat in universul exterior. Dar numai atunci cand suntem intr-o stare de echilibru si de armonie, putem sa ne conectam, cu adevarat la intelepciunea universala si sa o facem sa fie intelepciunea noastra, la nivel celular. Mare parte din continutul acestei carti se refera la modul in care ne pregatim corpul, vehiculul, sa primeasca si sa pastreze intelepciunea universala. Felul in care ne purtam cu acest vehicul, pentru ca el sa-si poata indeplini menirea, mi se pare a fi cel mai important aspect al sanatatii.

“Şi când El va sufla în cornul său, vechi lumi vor muri şi altele se vor naşte"


De-a lungul vremurilor conştiinţa omului a traversat o lungă perioadă de intuneric. Aceasta perioadă pe care hinduşii o numeau Kali Yuga e pe terminate. Acum ne aflam la frontiera dintre doua epoci: cea a Kali Yuga şi cea a Noii Ere in care intram.
O usoara imbunatatire se intampla in gandurile, sentimentele si faptele oamenilor, dar in curand fiecare va fi supus Focului Divin care ii va purifica şi pregati pentru Noua Era. Omul se va ridica la un nivel superior de constiinta indispensabil intrarii sale in noua viata (este ceea ce unii numesc inaltare).

Cateva decade vor trece inainte ca acest Foc sa vina pentru a transforma lumea, ridicand-o la o noua moralitate. Aceste valuri imense vin din spatiul cosmic si vor inunda intregul Pamant. Toţi cei care vor incerca sa se opuna vor fi inlaturati si dusi altundeva si desi nu toti locuitorii acestei planete au aceleasi niveluri de evolutie, noul val va fi simtit de fiecare dintre noi iar aceasta transformare va atinge nu numai Pamantul dar si intregul Cosmos.

Intoarcerea spre Divin este cel mai bun lucru pe care omul il poate face in aceasta perioada iar Iubirea sa fie cea care ii guverneaza faptele astfel nivelulul vibrational personal va ajunge in armonie cu puternicul val ce in curand va inghiti Pamantul. Focul Divin care insoteste noile condiţii oferite planetei noastre va intineri, purifica şi reface totul in calea lui. Materia va fi rafinata, inimile noastre fiind eliberate de angoase, necazuri, incertitudine, devenind luminoase. Totul va fi imbunatatit, elevat: gandurile, sentimentele şi faptele negative vor fi distruse.

Sistemul nostru solar traverseaza acum o regiune a Cosmosului unde o constelaţie ce a fost distrusa si-a lasat pecetea - praful ei. Trecerea printr-un astfel de spaţiu contaminat e o sursa otravitoare nu doar pentru locuitorii Pamantului, ci si pentru cei ai celorlalte planete din galaxia noastră. Doar sorii nu sunt afectaţi de influenta unui mediu atat de ostil. Această zona numita “A 13-a regiune”sau “Zona contradicţiilor” este traversata de planeta noastră de cateva sute de ani si in sfarsit ne apropiem de ieşirea din acest spaţiu al Intunericului.

Pamantul are acum o mişcare ascendenta şi fiecare ar trebui să se straduiasca sa se armonizeze cu aceste curente de ascensiune. Cei care refuza sa se supuna acestui drum vor pierde avantajul bunelor condiţii ce le vor fi oferite in viitor pentru evolutia lor. Vor ramane la stadiul actual al evolutiei personale si vor trebui sa astepte zeci de milioane de ani pentru ca urmatorul val ascendent sa revina.

Pastrati-va pacea si credinta in timpurile ce vor veni şi vor aduce suferinta si teroare pentru ca e scris ca nici un fir de par nu se va mişca de pe capul drepţilor. Nu fiti descurajati... urmati-va doar lucrarea de perfectionare personala. Un Nou Pamant va vedea in curand lumina zilei….