joi, 12 iulie 2012

Kryon ~ Transmis prin David Brown 21 iunie 2012


mai sunt 6 luni pana la 21 decembrie 2012
Salutari, iubitilor, SUNT Kryon din Serviciul Magnetic
Este minunat sa ma aflu impreuna cu voi toti, in aceasta noapte, in aceasta noapte anume, cand este solstitiul de vara, e cea mai lunga zi a anului, soarele se afla cel mai aproape de voi si aceasta zi sau aceasta noapte vine cu mult spirit. Aceasta noapte aduce visul unei nopti de vara – un vis pe care l-ati visat multi si oriunde se aseaza un vis in psihicul unui om, acel vis se va implini. Pe aceasta planeta exista visul inaltarii, exista un vis al iubirii, exista un vis al lumii noi si, atunci cand toata lumea viseaza acelasi vis, acel vis trebuie sa se materializeze si chiar se materializeaza. In exact sase luni de la aceasta data, in ziua cea mai scurta, toate planetele se vor afla intr-o aliniere perfecta pentru inaltare – la fel cum in aceasta zi, soarele se afla cel mai aproape de aceasta parte a lumii si va sprijina, iar in cea mai lunga noapte veti fi sprijiniti de planete.
Lumea cea noua se apropie, dragilor, si voi veti fi sprijiniti de energiile planetelor, iar aceasta planeta este indrumata intr-o calatorie de intoarcere la iubire. In exact sase luni din acest moment, exact 144 000 de barbati si femei se vor inalta la un nou nivel al constiintei. Vor trece printr-o schimbare personala a polilor, vor trece de la negativ la pozitiv si isi vor crea vietile doar din energie pura, doar din iubire, in timp ce partea intunecata se va retrage. Acei o suta patruzeci si patru de mii de oameni se afla aici pentru a sprijini al doilea, al treilea si al patrulea val al acestei noi constiinte. Va dura ceva, dar planetele va vor ajuta si intreaga lume a Spiritului este aici, ca sa va ajute. Exista multa concentrare asupra Mamei Pamant si a acestui proces de inaltare care are loc. Va fi un vis devenit realitate si multe, multe lucruri se intampla in Univers, acum cand va sarbatoriti solstitiul de vara. Solstitiul de vara va va aduce iubire, energie si activare. Va veti activa chakra superioara a inimii si va veti deschide catre Lumea Noua, catre o noua constiinta in care intreaga lume este plina de iubire. Aceasta constiinta va impregna fiecare aspect al vietii omenesti, fiecare nivel al societatii umane, de la saraci la bogati, trecand prin toate clasele sociale, clasa muncitoare, cea de mijloc si cea conducatoare. Va fie egala; toti barbatii si femeile vor fi tratati egal, de catre Univers. Cei o suta patruzeci si patru de mii vor emula aceasta constiinta, invatandu-i pe cei care vor sa iubeasca iubirea – fie ei saraci sau bogati, indiferent de cat de exaltati sau umili sunt, cei aflati pe cele mai inalte nivele ale societatii fiind tratati, in mod egal, cu cei aflati pe cele de mai jos. Cei care au constiinte inalte vor avea aceeasi ocazie ca si cei care au o constiinta scazuta.
Vine o alta lume, dragilor. Permiteti-le inimilor voastre sa se deschidea, pentru ca exista o intoarcere voluntara la intreg si cei care s-au inchinat constiintei negative, inabusind si deprimand constiinta, cei care iau o putere care nu le apartine, vor tece si ei la noi nivele ale constiintei, intrucat nu vor avea de ales, vor fi curatati si transformati automat. Se crede ca aceasta planeta este planeta liberului arbitru – dar toate alegerile trebuie facute intr-o anumita banda de constiinta, care opereaza cu o anumita vibratie. Pareau a opera la cel mai inalt nivel al constiintei – cand, in realitate, operau la nivelele inferioare ale acesteia. Conducatorii vostri au facut ceea ce au crezut ei ca este bine, dar a fost menit sa fie ca aceasta planeta sa rataceasca departe de Marele Spirit si acum toata lumea se afla in calatoria de intoarcere, indreptandu-se spre casa, spre iubire si o noua constiinta. A aparut ocazia pe aceasta planeta si veti afla cum este sa va intoarceti la iubire si la Dumnezeul iubitor.
Astazi, de solstitiul de vara – o zi in care iubirea invinge totul – aveti mai multa energie decat de obicei. Permiteti-va sa va folositi energia pentru a va vindeca pe dinauntru, aducand Iubire si Lumina in inima si permitandu-le inimilor voastre sa se extinda, sa se conecteze cu inimile celor de langa voi si permitandu-i iubirii sa curga din inima voastra, catre inima tuturor celor aflati in aceasta camera, permitandu-le inimilor voastre sa se conecteze prin spatiu si prin timp, la inimile intregii familii Kryon si primind iubire in inima, din inimile tuturor celor din familia Kryon, permiteti-i sa vindece durerea care opreste curgerea iubirii, in propria voastra inima. Permiteti-va sa coborati in corpurile voastre, sa va conectati cu ele si sa simtiti orice simtiti in aceasta seara. Toata lumea are un vis… ganditi-va la visul vostru… simtiti-va visul… simti orice va blocheaza acest vis si permiteti-i iubirii care va curge prin inima, din partea tuturor celor din familia Kryon, sa curga in durerea si inconstientul care va opreste materializarea visului.
Simţiţi-vă sentimentele … lasati-va sentimentele sa vina si apoi lasati-le sa plece… si veniti din ce in ce mai profund si mai profund in corpurile voastre… simtiti numai cum se dizolva durerea si cum inima voastra se extinde si visul se apropie din ce in ce mai mult de materializare… lasati sentimenetele sa vina si sa plece… permitandu-i inimii voastre sa se extinda mai mult si mai mult si mai mult, pana cand poate simti si atinge universul… permitandu-i inimii voastre sa creasca si sa se extinda… permitandu-i mintii sa adoarma, sa se relaxeze, sa se linisteasca si sa isi faca lucrarea…Lasati-va doar inima sa se conecteze cu universul, aduceti-va iubirea universala in inima si in corp… si lasati-va inima sa simta inima Universului… lasati-va inima sa stea putin cu inima Universului, simtind armonia inimii universale… doar permitandu-i iubirii sa curga… aceasta conexiune va aduce noi sentimente in corp, asa ca ramaneti in aceasta conexiune si continuati sa simtiti orice simtiti… daca sunteti unul dintre cei o suta patru zeci si patru de mii, lasati-va visul inaltarii sa se materializeze… lasati-l sa se manifeste in inima voastra… permitandu-i inimii sa se inalte la acest nivel nou al constiintei.
Aceasta constiinta este iubire pura – si iubirea nu este intotdeauna compatibila cu felul in care se fac lucrurile aici, pe Pamant. Constiinta de masa de pe planul pamantesc nu e o constiinta a iubirii, ci e o constiinta de masa, in care toti viseaza iubire. Permiteti-i asadar inimii universale sa va invete inima despre iubire si despre constiinta… permiteti-i acestei conexiuni sa va activeze celulele si ADN-ul… permiteti-i sa va activeze inima superioara… lasati sentimentele sa intre si lasati sa iasa tot ceea ce nu este iubire… daca nu stiti cum sa faceti asta, lasati pur si simplu iubirea sa va invete… iubirea stie totul… iubirea este cunoastere si iubirea va va invata sa iubiti… va va invata sa renuntati la ceea ce nu va mai este de folos si va va lua intr-o calatorie catre noua constiinta… mintea voastra trebuie si ea sa se deschida in fata acestei noi constiinte, dar ii este dificil sa o inteleaga, pentru ca aceasta noua constiinta este atat cuadro cat si penta-dimensionala si voi aveti o minte tridimensionala… doar permitandu-i iubirii sa curga din inima, catre aceasta noua chakra, situata intre inima si gat, o chakra de culoarea turcoaz, veti putea sa va conectati la a patra dimensiune si asta ii va permite mintii sa se inalte… ii va permite mintii voastre sa se inalte pe noi nivele ale constiintei, asadar permiteti-i iubirii sa curga prin inima voastra, catre chakra inimii superioare si apoi in minte si permiteti-i iubirii sa va reconecteze mintea, la aceste noi nivele ale constiintei.
Exista multe deconectari la aceste nivele inferioare ale constiintei, permiteti-i deci iubirii sa curga catre minte, dizolvand inca o data ceea ce nu va este necesar si permitand acestor noi conexiuni sa fie facute si permitandu-i corpului vostru fizic sa se inalte, prin crearea a din ce in ce mai mult spatiu in corp… lasati iubirea sa lumineze in intuneric si lasati-l pe Kryon sa indrepte intunericul, inapoi catre lumina… permiteti-i intregii camere sa se inalte in a patra si a cincea dimensiune… simtind noua constiinta de jur imprejurul vostru… ca un peste in ocean… fiind tinuti in suspensie.
Permiteti-le energiilor noii lumi sa va sustina, sa va mangaie si sa va iubeasca… si fiti alturi de inima voastra… simtiti-va inima… relaxandu-va din ce in ce mai mult… patrunzand adanc, tot mai adanc, tot mai adanc, aproape in transa… simtind numai energiile noii ere si lasandu-va corpul sa se obisnuiasca cu aceste energii… permitand si traind aceste noi nivele ale constiintei… energiile voastre curg acum prin cea de-a patra dimensiune, catre cea de-a cincea… si nu lasati mintea sa intervina… lasati-va mintea lui Kryon…toate aceste ganduri, indoielile… si permiteti-i inimii sa va duca catre aceste dimensiuni diferite, vindecand si eliberand orice are nevoie de eliberare si renuntare… simtind ce va sta in cale si predandu-i lui Kryon, aceste sentimente cuadro si pentadimensionale.
Lasati-va sa mergeti tot mai sus si mai sus.. mai sus decat ati mai fost ridicati vreodata… permitandu-va voua si ADN-ului vostru sa se activeze… celulele voastre schimbandu-se de la negativ la pozitiv si permitand unei armonii utopice sa curga prin corpul vostru… invatandu-va pe voi si ADN-ul vostru, despre utopie si armonie… lasati doar sentimentele sa vina si sa plece… urcand mai sus si mai sus… simtind doar iubirea… simtind aceste noi dimensiuni… lasati doar sentimentele sa vina si apoi sa plece… si permiteti-i corpului sa pluteasca in alte lumi… catre alte dimensiuni… si lasand aceasta noua lume si aceasta noua era sa se activeze inlauntrul vostru… permitand existenta unei noi structuri in interiorul vostru… permitandu-i acestei structuri sa activeze structura masculina… acesta este un nou mod al masculinului de a fi masculin si un nou mod al femininului de a fi feminin… permiteti doar ca aceste lucruri sa se intample in interiorul vostru… si daca puteti permite ca asta sa se intample, in cea mai lunga zi a anului… veti putea permite sa se intample si in cea mai lunga noapte a lui.
Dragilor, lumea noua se apropie si asa se simte ea… se simte doar ca iubire… si sa stiti iubitilor ca nu veti mai fi nicodata aceiasi.
Mergeti cu bine si Dumnezeu sa va binecuvinteze, bucurati-va de inaltare, sunt Kryon care pleaca. Va multumesc tuturor.
Copyright © David Brown.
All rights reserved.

Mesajul audio este disponibil in limba engleza la adresa
Sursa: editura foryou

Capacitatea exceptionala a fructelor si legumelor


Congresul cancerului tinut recent la Paris a confirmat capacitatea exceptionala a fructelor si legumelor de a preveni si vindeca tumorile ucigatoare !!! 
"Bomba" ultimului congres mondial al cancerului tinut la Paris a fost victoria morcovului si a rubedeniilor lui impotriva bolilor oncologice. Fructele si legumele au triumfat. Un studiu mamut, intins pe o durata de 35 de ani si efectuat pe 500.000 de subiecti, a dovedit fara drept de apel ca alimentatia vegetariana reduce drastic aparitia cancerului. Practicantii terapiilor naturiste au avut dreptate. Cand Dumnezeu a lasat boala a lasat si leacurile care o pot vindeca. 
"De necrezut", a exclamat profesorul francez Michel Boiron, presedintele fondator al congresului international al cancerului. "Scepticismul nostru este invins. Cifrele studiului EPIC (European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition =Investigatia europeana prospectiva privind cancerul si alimentatia) sunt de necombatut. Legatura dintre cancer si alimentatie este edificata." 
Desi nu e noua, ideea ca hrana joaca un rol decisiv in stoparea sau dezvoltarea tumorilor canceroase a fost multa vreme respinsa, minimalizata sau privita cu scepticism de lumea medicala occidentala. Cancerul era interpretat ca o boala insine, declansata prin dereglarea necontrolata a unor celule. Un soi de"nebunie" organica. Din fericire, studiul EPIC vine cu concluzii de neclintit. Este cea mai mare ancheta realizata vreodata asupra relatiei dintre nutritie si cancer. Studiile efectuate compara alimentatia si modul de viata a 500.000 de indivizi din tarile nordice si sudice ale Europei, unii dintre ei amatori de unt si de carnurigrase, ceilalti - consumatori de legume, fructe si untdelemn de masline. Incepand cu anul 1970, majoritatea subiectilor au fost urmariti fiecare in parte, in medie timp de cinci ani. Ultimel rezultate au fost publicate in iunie 2005 si comunicate oficial la congresul de la Paris. A fost primul studiu combinat si cu prelevari de sange si ADN, stocate in banci biologice, pentru cercetarea indicilor nutritionali. Concluzia e clara: schimbarea regimului alimentar poate reduce frecventa cancerului. 
Iata si cateva prescriptii importante rezultate din studiul EPIC. Consumati cat mai multe fructe si legume. Persoanele care consuma in medie 35 de grame de fibre vegetale pe zi (sapte portii de fructe si de legume mancate pe intinderea unei zile) reduce riscul imbolnavirii de cancer cu 40%. Cifra creste, daca pe langa alimentatia vegetariana, veti fi atenti sa va si miscati. Mai ales cancerul intestinal si cel de colon sunt tinute in frau printr-o alimentatie adecvata combinata cu sport. 
 
"Marele progres al acestui studiu consta in faptul de-a arata ca riscul cancerului poate fi drastic redus prin cresterea consumului de fructe si de legume, principalele surse de fibre alimentare", spune profesorul Elio Riboli, responsabilul studiului EPIC, specialist mondial in probleme de nutritie si cancer. Vegetalele: bariera impotriva cancerului de colon. Includeti in fiecare din mesele dvs. o leguma sau o salata si un fruct la desert. Care sunt cele mai indicate? Toate fructele contin combinatii de substante protectoare. Pentru a beneficia de ele, variati culorile: dupa ce mancati un mar rosu, gustati o para aurie sau un strugure negru. La fel si in cazul legumelor: dupa o tomata rosie, consumati un broccoli verde sau o ridiche neagra. Cel mai adesea, principiile active care opresc cancerul sunt cuprinse chiar in colorantii din plante. Eficienta lor a fost constatata nu doar in cancerul de colon, ci si in cel de prostata, pancreas, plamani, esofag. Uitati carnea, mancati peste. Se banuia de multa vreme ca excesul de carne nu este sanatos.Studiul EPIC confirma si aceasta realitate. Analiza efectuata a grupat carnea in trei categorii: carne rosie, mezeluri si carne de pasare. Din prima grupa fac parte carnea de vita, vitel, porc, proaspata, tocata sau congelata. Din grupa a doua fac parte salamurile de porc sau vita, conservate in saramura, cu sau fara nitrati, afumaturile, carnea uscata sau conservata prin fierbere: jambonul, carnatii, pateul de ficat, crenvurstii etc... Pasarile au fost reprezentate de gasca si pui. Rezultatul: riscul de cancer colorectal e mult mai ridicat la consumatorii de carne si mezeluri. In schimb, nu exista nici o problema cu carnea de pasare, cu conditia sa nu fie din crescatorii. Ca solutie alternativa pentru carne se recomanda pestele, desi efectul lui protector n-a putut fi explicat pe deplin. Se presupune ca anumiti acizi grasi, prezenti in mare cantitate in uleiul de peste, inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase. Leguminoase si cereale complete: grau, orz, ovaz, mei, secara, linte, fasole, soia, seminte de in si susan - "E timpul sa redescoperim cerealele si leguminoasele", ne indeamna studiul EPIC."Bogatia lor in fibre participa, de asemenea, la prevenirea canceruluide colon. In sensul acesta, ar fi bine ca painea cotidiana sa fie inlocuita de sase portii de grau incoltit, consumat pe durata unei zile." Unele leguminoase (mai ales soia) prezinta un alt atu: continutul lor bogat in fito-estrogeni. Femeile asiatice, care consuma multe leguminoase inca de la varsta copilariei, sunt mult mai putin atinse de cancerul de san. Ipoteza avansata: acesti micro-constituenti sunt capabili sa blocheze efectul estrogenilor asupra celulelor mamare. In schimb, o posibila cauza de aparitie a cancerului de san poate fi excesul de kilograme acumulate dupa menopauza. 
In concluzie, puneti linte in toate salatele, mancati cu incredere soia, mancati cereale complete. Protejati-va intestinul si controlati-va greutatea. Optati pentru o alimentatie variata. Decat sa mananci un anume aliment, mai bine consumi cate putin din toate. Si reduceti consumul de alcool. De fapt, ideea generala care s-a desprins la congresul de la Paris a fost ca nu exista atat alimente protectoare, cat un model alimentar preventiv, inspirat din modelul mediteranean. Si anume: legume stropite din belsug cu ulei de masline. Un alt principiu recomandat priveste alimentele proaspete si crude, netrecute prin foc. Favorizati, deci, salatele de legume, condimentate cu ierburi aromate si fructe de toate gusturile si culorile. Activitatea fizica reduce riscul cancerului de san. Miscare! 
O a doua surpriza a congresului de la Paris a fost confirmarea prin studiu a incidentei deosebite pe care sportul, miscarea, o are in stoparea diverselor tipuri de cancer. Prin urmare, specialistii recomanda includerea lor in viata cotidiana. Nicio zi fara plimbare in aer liber, fara cateva minute de gimnastica sau de alergat. Miscarea reduce in proportie de 40% incidenta cancerului, mai ales de san si colon, de prostata, plamani si uter. Diminuarea riscurilor apare si la persoanele subtiri, care fac constant miscare. De unde ideea ca nici cei ce au o greutate normala nu sunt feriti de teribila maladie. "Un studiu american a demonstrat ca densitatea sanului la mamografie se modifica radical dupa o ora de exercitiu fizic" si la fel, intreaga structura corporala. 
Rodica DEMIAN, Formula As: "Eu recomand cu caldura ceaiul verde (mult), care ne protejeaza de cancer pe mai multe planuri. Cercetatorii americani au descoperit faptul ca o substanta componenta a ceaiului verde poate "nimici" tumorile, privandu-le de hrana. Da. Numele ei prescurtat este GCG. Ea inhiba dezvoltarea de noi vase sanguine. Nemaifiind alimentata cu sange, tumora moare. Dar rezultatele acestor studii indeamna la continuarea cercetarilor. De la experientele in eprubeta sau pe animale pana la studiile efectuate pe oameni e cale lunga. 
Farmacia naturii: Ucigasii cancerului - VARZA: (si, in general, cruciferele) Glucosinolatele, adevarate "pesticide naturale" protejeaza varza de agentii nocivi (bacterii, ciuperci). La oameni, ele activeaza enzimacare previne cancerul (GTS). STRUGURII: Resveratrol se numeste "medicamentul" anticancer din struguri, din zeama de struguri si din vin. Aceasta substanta stopeaza producerea infectiilor si calcifierea arterelor. Pentru frumusete: samburii (semintele) de struguri impiedica aparitia petelor de batranete. ROSIILE: Licopenul este "multimedicamentul" natural pe care-l contin acestea. Un antioxidant care impiedica aparitia cancerului de pancreas, de intestin, de prostata, de plamani. Efectul este mai puternic daca rosiile sunt putin fierte. CEREALELE: Seleniul este microelementul care mentine la "turatie maxima" o enzima ce impiedica dezvoltarea tumorilor. Se gaseste in graul si in grisul nerafinate industrial. CITRICE: Vitamina C previne cancerul. Cei care combina, de exemplu la micul dejun, felia de sunca cu un grapefruit pot preveni formarea nitrosaminelor cancerigene. In pielita alba a citricelor se gasesc bioflavonoidele care sporesc de 30 de ori efectul vitaminei C. 
Inapoi la natura! Fiecare om se poate apara si singur de cancer, dar trebuie sa o faca imediat. Iata ce recomanda specialistii: Alcool cu masura: - barbatii: maximum 2 pahare/zi; - femeile: maximum 1 pahar/zi. Ideal: vinul rosu care contine resveratrol. Carne putina: nu mai mult de 80 g/zi. Mai multa carne de pui sau peste, decat carne de miel sau de vita. Carnea nu trebuie prajita si se consuma bucatile mai slabe.. Ideal: somonul, care contine acizi grasi Omega 3 si vitamina D. Fara grasimi animale: inlocuiti-le cu grasimi vegetale, mai ales cu ulei de masline. El contine acizi grasi nesaturati si vitamina E, care ne protejeaza de cancer. Sare, cu economie: maximum 6 g/zi. Inlocuiti-o cu mirodenii si verdeturi, bogate in substante anticancerigene. Multe cereale si leguminoase: expertii recomanda 600-800 g/zi, impartite in 7 sau mai multe portii. Optati pentru produsele integrale. Consumati zilnic produse din soia: lapte, branza (tofu), iaurt, ... . Multe legume si fructe: zilnic, intre 400-800 g, impartite in 5-10 portii. Substante bioactive se gasesc mai ales in crucifere (varza, conopida, broccoli, gulie etc.) si in usturoi. Citricele contin vitamina C, la fel si merele (soiurile vechi), afinele, socul, caisele, morcovii. Ceaiul verde: bautura ideala. Zahar, aproape deloc: pentru ca ingrasa, iar supragreutatea sporeste riscul imbolnavirii de cancer. Inlocuiti-l cu miere!" 


Sursa: Valentin Radu a postat în Dincolo de Sine. 

“VARTEJUL GUNOAIELOR”, UNA DIN AMENINTARILE DESPRE CARE NU SE VORBESTE…


 Dupa ultimele studii,s-a ajuns la concluzia ca cele mai periculoase specii din mari si oceane sunt…produsele din plastic.
      “Vârtejul gunoaielor” este o zonă de mărimea statului Texas, în nordul oceanului Pacific, unde ecosistemul este sufocat de deșeuri: se estimează că acolo s-au acumulat șase kilograme de plastic pentru fiecare kilogram de plancton. Acestea, împreună cu alte deșeuri care se degradează lent, se învârt încet ca un ceas, cuprind pești morți, mamifere marine și păsări care au rămas prinse în resturi. Unele tipuri de plastic nu se vor degrada nici pe durata vieții nepoților oamenilor care le-au aruncat.
           Trăsătura principală care face ca plasticul să fie atât de util consumatorilor săi, durabilitatea și stabilitatea sa, devine o problemă gravă pentru mediile marine. În fiecare an se produc în jur de 100 de milioane de tone de plastic, din care 10 procente ajung în mare. Din acestea, 20 de procente provin de pe nave și platforme, iar restul, de pe uscat.
În imaginea de mai sus, cuvântul „trash” (gunoi) este scris numai din mingi de golf
      Oriunde în lume te-ai plimba pe plajă vei întâlni pungi de plastic (polietilenă), sticle și containere, ambalaje din polistiren expandat, bucăți de spumă polieuritanică, bucăți de plase de pescuit din polipropilenă și bucăți lungi de sfoară. Împreună cu conuri de semnalizare, brichete de unică folosință, cauciucuri de mașină și periuțe de dinți, aceste obiecte au fost aruncate la întâmplare pe uscat  și pe mare și au fost transportate de vânt și flux.
    
       Aceste obiecte mai mari sunt semnele vizibile ale unei probleme de mare amploare. Aceste deșeuri mari nu se degradează ca alte materiale naturale. Pe mare și pe uscat, sub influența soarelui, a acțiunii valurilor și a abraziunii mecanice, se mărunțesc încet în particule mai mici.
O singură sticlă de plastic se poate descompune în destule fragmente mici încât să existe câte unul pe fiecare kilometru de plajă din lume. Acestor particule mai mici li se alătură granulele mici de plastic, forma în care sunt acum comercializate acum multe tipuri noi de plastic și care se pot pierde pe mare (chiar și containere întregi). Aceste „smocuri” marine de plastic au intrat în atenția oamenilor nu doar din cauza cantităților uriașe adunate de pe plaje de către voluntari dedicați, dar și din cauza faptului că s-a descoperit că s-au acumulat în zone marine unde curenții și vânturile sunt slabe.

         Acest fapt nu ar reprezenta neapărat o problemă foarte mare dacă plasticul nu ar avea efecte negative. Cu toate astea, obiectele mai mari sunt consumate de păsările marine și de alte animale care le confundă cu prada. Multe păsări marine și puii lor au fost descoperite moarte, iar stomacurile lor erau pline cu obiecte de plastic de dimensiuni medii, precum capace de sticle, brichete și baloane. În Hawaii a fost descoperită o țestoasă moartă care avea în stomac și intestine peste 1.000 de bucăți de plastic.
  
    Potrivit estimărilor, peste un milion de păsări marine și o sută de mii de mamifere marine și țestoase de mare mor în fiecare an din cauza ingerării bucăților de plastic sau din cauză că rămân captive printre resturi.

    Animalele se pot încurca în resturile de plase și fire de pescuit. Chiar și creaturile mici precum meduzele, pot rămâne prinse în filamente lungi de plastic sau pot ingera particule de plastic care plutesc prin apă.
     Problema deșeurilor de plastic este una care trebuie rezolvată urgent. La nivel personal, cu toții putem contribui, evitând să cumpărăm produse care conțin plastic și prin gestionarea responsabilă a deșeurilor de plastic. Evident că este nevoie ca proprietarii de vase, platforme și operatorii vaselor de pescuit să devină mai conștienți de consecințele depozitării iresponsabile de deșeuri din plastic.
Oceanele lumii sunt expuse atâtor pericole, printre care și poluarea cu plastic care acumulează în diverse locuri unde curenții sunt slabi, pescuitul excesiv și schimbările climatice, încât trebuie să protejăm biodiversitatea marină în cel mai eficient mod posibil.

AMIGDALINA, UN LEAC PENTRU CANCER BLOCAT DE MAGNAŢII DIN INDUSTRIA FARMACEUTICĂ

Un documentar realizat în urmă cu aproape 40 de ani prezintă o ipoteză uluitoare, potrivit căreia cancerul ar putea fi tratat foarte uşor, cu ajutorul vitaminei B17. Conform dezvăluirilor prezentate în material, crunta boală, pe care nimeni şi nimic nu reuşeşte să o combată de zeci de ani, nu ar reprezenta decât „o boală a deficienţei”, care apare la persoanele al căror organism suferă de o lipsă a amigdalinei (vitamina B17). Deşi o asemenea descoperire ar duce la salvarea a milioane de vieţi anual, realizatorii filmului susţin că asociaţiile medicale şi companiile farmaceutice ţin secret acest lucru şi resping cu orice preţ promovarea acestui leac, deoarece le-ar atrage, practic, falimentul. Pentru a dovedi această ipoteză, documentarul realizat în 1974 de americanul G. Edward Griffin (scriitor, analist politic, producător de film și jurnalist) prezintă mai multe cazuri de persoane bolnave de cancer care s-au vindecat după ce au urmat un tratament cu amigdalină, precum şi mărturii ale unor medici care au folosit această metodă pentru tratarea bolnavilor lor.
Instituţiile medicale şi farmaceutice au etichetat filmul drept o fraudă şi o şarlatanie dar, în ciuda acestui fapt, unii medici au continuat să utilizeze noul medicament, dovedindu-i utilitatea. S-a trecut imediat la intimidarea curanţilor, s-au confiscat filme şi cărţi ce promovau noul leac şi chiar au fost arestate persoanele care organizau manifestaţii publice pentru promovarea miraculosului leac. Acest tip de tratament a fost astfel abandonat de către majoritatea medicilor. Cu toate acestea, deşi în multe locuri este considerată o metodă neconvenţională, vindecarea cancerului cu vitamina B17 este posibilă în prezent în clinici din ţări precum Marea Britanie, Germania, Mexic sau Elveţia.
Potrivit documentarului, cancerul apare la persoanele cu deficit de amigdalină  sau letril (vitamina B17), fiind asemănător, din acest punct de vedere, bolilor precum scorbutul (deficit de vitamina C), sau pelagra (deficit de vitamina B3). Vitamina B17 este o vitamină mai puţin cunoscută la ora actuală, însă ea a fost descoperită cu mai bine de 5.000 de ani în urmă, fiind folosită de egipteni şi de locuitorii Chinei Antice, care au numit-o amigdalină deoarece era extrasă din migdalele amare. Elixirurile făcute pe baza amigdalinei erau consumate în special pentru menţinerea sănătăţii, fiind cunoscute efectele ei detoxifiante. Amigdalina a fost folosită ulterior de greci şi romani în scopuri terapeutice, iar în zilele noastre, unele triburi de indieni îşi prepară diverse băuturi din sâmburi de fructe care conţin amigdalină. Ca structură chimică, vitamina B17 este o combinaţie de două molecule de glucoză, una de benzaldehidă şi una de acid cianhidric, iar în reţetele medicale, amigdalina este cunoscută sub numele de nitrilozidă. Vitamina poate fi folosită şi în scop terapeutic, nu doar profilactic.
Cum poate ajuta vitamina B17? Potrivit medicilor, carenţa de vitamină B17 poate duce la depresie şi insomnie, anorexie, oboseală şi uscarea pielii. În schimb, excesul de vitamina B17 poate duce la intoxicaţii. Astfel, se recomandă folosirea acesteia în doze optime de 50-100 mg pe zi în cazul copiilor, 50-200 mg pentru adulţi şi 1-2 grame zilnic în cazul bolnavilor de cancer. În natură, vitamina B17 se găseşte în sâmburii de caise, cireşe, migdale, piersici, prune, în seminţele merelor, perelor şi gutuilor, în legume precum mazărea, fasolea, conopida, varza, broccoli, spanac, ceapă sau vinete. De asemenea, vitamina mai poate fi găsită în stare naturală în cereale, în scoarţa de mălin sau în frunzele de gutui, prun, cais, cireş, vişin sau piersic. Sâmburii de caise conţin cea mai mare cantitate de amigdalină. Doza recomandată este de doar 8-9 sâmburi pe zi, deoarece, în cantitate mai mare pot deveni toxici pentru organism. Și o ultimă precizare: consumul de antibiotice, alcoolul,cafeaua, precum și alimentele nesănătoase reduc foarte mult acţiunea amigdalinei în organism.

Vă propun să vizionați atât documentarul „O lume fără cancer”, realizat de G. Edward Griffin în 1974 (care beneficiază de subtitrare), cât și alte două filme excepționale ale sale, mai recente, pe aceeași temă a terapiilor ascunse publicului sau interzise. De ce? Pentru că un om informat, e pe jumătate salvat...
Puteti urmari documentarul aici:

The Science and Politics of Cancer - G. E. Griffin
Monopoly Medicine - G. E. Griffin interviews Mike Adams 

FURTUNA STRATEGICĂ PERFECTĂ


Acest articol apartine blogului Mario Balint

Din punct de vedere securitar, România va fi prinsă, în următoarele 120 de zile, din punctul MEU de vedere!, în furtuna strategică perfectă, generată de Siria, care este astăzi, ochiul ciclonului. Nu vreau să scriu nimic despre disputele interne din ţară care fragilizează poziţia ţării noastre pe plan extern, în faţa aliaţilor. Vreau doar să spun că România a pierdut, încă o dată, şansa de a-şi relua locul de jucător-titular în Orientul Mijlociu, tocmai acum, cînd evenimentele par să se precipite. Ieri, miercuri, în timp ce Victor Ponta era tras de urechi la BRuxelles, iar Traian Băsescu mai lua la piept un copil (copiii şi animalele au darul de a crea emoţii puternice!), două evenimente importante, referitoare la Siria, s-au petrecut în arena internaţională.

Rusia a împărţit membrilor Consiliului de Securitate ONU, un proiect de rezoluţie ce prevede prelungirea misiunii ONU în Siria cu trei luni, în aşa fel încît aceasta să nu se mai concentreze pe monitorizarea planului de pace, ci pe găsirea unei soluţii politice pentru conflict, deşi emisarul special al ONU, fostul secretar-general, Kofi Anan, este repudiat şi de “revoluţionari”. Consiliul de Securitate ONU trebuie să decidă viitorul misiunii din Siria, UNSMIS, înainte de 20 iulie, cînd mandatul iniţial, de 90 de zile, expiră. Planul Rusiei, de a prelungi şi schimba scopul misiunii, nu este însă de natură să mulţumească SUA – captivă în campania electorală prezidenţială! -, şi statele europene, care au cerut o rezoluţie ce permite Consiliului să autorizeze o gamă de acţiuni, de la sancţiuni diplomatice şi economice, la intervenţia militară. Statele Unite au daclarat recent, prin vocea Secretarului de Stat, Hillary Clinton, că mizează pe răsturnarea regimului Assad din interior, de către armată. Şi pare că, “năzuinţele” amaricane tind să se împlinească! Ambasadorul Siriei în Iraq, Nawaf al-Fares, sunnit, a anunţat, tot miercuri, că a părăsit puterea de la Damasc şi s-a alăturat revoluţiei împotriva preşedintelui Bashar al-Assad! Nawaf al-Fares le-a cerut militarilor sirieni să-i urmeze exemplul şi să-şi întoarcă armele împotriva conducerii de la Damasc, într-o înregistrare video postată pe Facebook. “Din acest moment, declar că m-am alăturat revoluţiei poporului sirian”, a spus Fares. “Le cer membrilor armatei să se alăture revoluţiei şi să apere ţara şi pe cetăţeni. Întoarceţi-vă armele împotriva criminalilor acestui regim”, a adăugat el. Fares a fost filmat vorbind în faţa unui steag sirian cu verde şi alb din perioada de dinainte ca Partidul Baas să preia puterea în urmă cu cinci decenii. Din punctul meu de vedere, dezertarea lui Fares, tocmai din Iraq, după trei decenii de relaţii diplomatice îngheţate între cele două ţări, reprezintă semnalul că ŞI Partidul Baas Arab Socialist – fondat în 1943, la Damasc de creştinul Michel Aflaq şi kurdul Salah al-Din al Bitar, şi fuzionat, un deceniu mai tîrziu cu Partidul Socialist Sirian, şi care s-a aflat la putere în Siria şi Iraq! – îl părăseşte pe liderul de la Damasc, considerat în urmă cu 10 ani, singurul lider arab capabil să unească umma! Decizia lui Nawaf al-Fares de abandonare a puterii de la Damasc vine după mai multe dezertări la vîrf din armata siriană, culminînd cu o mişcare similară, din urmă cu o săptămînă, a unui general din cadrul unei familii apropiate preşedintelui Assad.

Prinsă între contestarea vehementă a regimului său de către SUA şi UE, susţinută, însă, de Rusia tandemului Putin-Medvedev, şi după căderea de la putere a colonelului Muammar el-Ghaddafi, în Libia, Siria a devenit “capul de afiş” al POLITICII regionale şi germenele Noului Orient Mijlociu. Oponenţii regimului politic al lui Bashar al-Assad, militanţii pro-democraţie şi manifestanţii sirieni solicită îndepărtarea de la putere a regimului, alegeri libere şi anularea supremaţiei partidului Baas care guvernează ţara de 40 de ani. Încă din toamna trecută, chair extrem de prudentul Sultan, de la Riad, i-a retras sprijinul politic, trăgînd un semnal decisiv între ţările arabe. Dar, se ştie că Arabia Saudită a jucat un rol central şi în debarcarea de la putere a lui Saddam Hussein, salvîndu-şi astfel monarhia wahabbită în faţa valului expansionist al şiismului iranian şi… allawit… Tunisia, Egiptul, Yemenn-ul şi Libia, menţionate, de-a lungul ultimelor luni, drept ţări în care revoltele populare ar putea inspira mişcări similare şi în alte ţări vecine, cu insinuare directă la regimul saudit, au oferit scuza perfectă pentru atragerea în vîrtejul unor revolte sociale a Siriei, una dintre cele mai stabile ţări din regiune, alături de Iran. Pentru că, nici una dintre ţările menţionate nu are capacitatea Siriei de a aprinde tot Orientul Mijlociu! Siria este de o importanţă vitală pentru stabilitatea regiunii – şi se confruntă cu o “revoltă populară” pe care o înăbuşă în sînge. Libanul, Teritoriile Palestiniene, Turcia, Iraqul şi Iranul, toate vor fi afectate de ce se întîmplă la Damasc în perioada urmatoare. Paradoxal, însă, căderea lui Bashar Al-Assad va deschide calea instabilităţii regionale pentru că, războiul civil din interiorul frontierelor siriene menţine, oarecum, echilibrul într-o regiune atît de tensionată şi fragilă! Tensiunile sociale şi economice acumulate, transformate în conflicte violente, generează un “haos constructiv”, care ar putea da naştere la un Nou Orient Mijlociu, sau cum spunea filozoful neo-conservator Michael Ledeen, fost consilier al Preşedintelui Bush jr., “o forţă revoluţionară minunată” pentru distrugerea creatoare … ” Să spunem că şi acesta ar putea fi un interes “colateral”…

Ideea că regimurile arabe contestate vor fi înlocuite de “democraţii liberale sună prea bine pentru a fi adevărată”, apreciază Moshe Ma’oz, profesor la Universitatea Ebraică din Ierusalim. Din punctul meu de vedere, instalarea unui regim sunnit – wahabit, este cheia în care trebuie citit gestul Casei De Saud, populaţia Siriei fiind predominant sunnită – trebuie precizat că ţara adăposteşte 34 de etnii şi 16 religii! – doar elita conducătoare fiind şiită-allawită, reprezentînd o minoritate, dominantă, ce-i drept, de 40 de ani! În lumina aceastor realităţi, mă declar ÎN FAVOAREA unei intervenţii militare externe în Siria, în următoarea perioadă de timp. Chiar şi provocat, haosul este îndreptat ÎMPOTRIVA populaţiei civile, iar un regim care nu este capabil de ripostă contrainformativă pe propriul teritoriu trebuie să părăsească puterea. Este cazul oftalmologului Bashar Al-Assad, care nu vede eşafodul istoriei pe care este urcat zilnic, treaptă cu treaptă!

Sursa: MERKAVA

14 AVERTISMENTE DESPRE VIITOAREA CATASTROFA FINANCIARA GLOBALA !!



Desi nici noua nu ne place sa publicam vesti proaste,sau cum spun criticii nostri,sa imprastiem energii negative,consider ca trebuie sa avertizam cat mai multa lume despre faptul ca economia globala se indreapta cu pasi repezi spre abis..Dar partea revoltatoare nu este asta, ci faptul ca acest lucru se va intampla pentru ca asa isi doresc unii.Ei isi construiesc orase imense subterane ,iar pe noi ne vor lasa la suprafata sa ne chinuim..In fine.Ideea e ca lumea TREBUIE SA STIE!

Liderii globali au incercat si incearca in continuare sa gaseasca solutii la aceasta criza financiara,care in ciuda eforturilor pana la urma a populatiei de rand,isi continua marsul distrugator si tinde sa se transforme intr-o catastrofa financiara globala.Dar inca nu e.S-au incercat de toate:s-au luat masuri de austeritate,s-au taiat din dobanzile imprumuturilor statelor,s-au acordat pachete stimulative,s-au organizat summituri de urgenta,s-au acordat pachete de salvare pentry banci,s-au acordat pachete de salvare pentru natiuni intregi,insa nimic nu pare sa insanatoseasca economia globala,a carei situatie din contra,continua sa se agraveze.Analisti politici ,economici si mari oameni de afaceri avertizeaza faptul ca ne indreptam spre al doilea val de criza economica iar acesta va arunca lumea practic cea mai mare Drepresiune Economica din istoria umanitatii.De ce va fi aceasta depresiune mai grava ca cea din anii 29′ ? Pentru ca Europa si in general tarile dezvoltate capitaliste au cunoscut timp de 7 decenii un progres economic exceptional,popoarele acestor state traind practic un vis.Astfel,in urma unei catastrofe globale,lumea va cunoaste din nou foametea si lipsurile ,la un nivel asemanator ca cel din anii 29′.Rezultatul? Razboaie civile,razboaie intre state,revolutii si revolte in masa vor sfarteca cea mai mare parte a Europei si nu numai.Intr-un cuvant:HAOS.

Iata 14 avertismente lansate de specialisti in ultimii ani:

1. Nouriel Roubini a spus ca noua criza financiara ,care va fi mai grava ca cea din 2008,se apropie cu mare viteza…

“Criza care se apropie va fi mai rea ca in 2008 pentru ca in 2008 s-au putut reduce dobanzile si ratele,s-au facut stimuli fiscali si s-au taiat din cheltuielile publice.Acum,toate aceste solutii ar inrautati situatia si mai mult.Solutiile s-au epuizat,exista opozitii politice si sociale iar deficitele fiscale sunt atat de mari incat nu se mai pot salva bancile.S-au terminat acei iepuri din palarie.”

2.John Embry- economist si om de afaceri…

“Situatia e fara precedent.Lumea nu s-a mai aflat in fata unei astfel de situatii.Toti cei care spun “Eh..sunt doar afaceri..” se inseala amarnic si vor fi socati de haosul care se afla in fata noastra!”


3.Jim Rogers – om de afaceri….


“Faptul ca acum putem sa profitam de banci si sa imprumutam si mai multi bani,asta nu face situatia mai roza ci o inrautateste..”


4.Felipe Gonzalez- Politician spaniol…


“Ne aflam in fata unei situatii de urgenta,in fata celei mai grave grize din existenta noastra…”


5.Nigel Farage- Om politic britanic si lider al Partidului Independentei…


“Stiti,aceasta afacere fac ca lucrurile sa se deterioreze nu sa le indrepte.O suta de miliarde de euro au fost pusi pe masa pentru sistemul bancar spaniol,iar 20 % din banii astia vin de la italieni.Insa pentru acordul asta,Italia trebuie sa imprumute 3 % de la bancile spaniole insa ca sa ia acesti bani,trebuie sa se imprumute de la pietele financiare cu o dobanda de 7%.E genial,nu?
Deci practic ce facem noi cu aceste pachete este sa conducem tari ca Italia spre nevoie de a se salva pe ele insele…In plus,orice analist iti poate spune ca 100 de miliarde de euro nu e de ajuns pentru a salva Spania,ci mai degraba vre-o 400 de miliarde.Ca sa nu mai spunem ca avem o Grecie care e pe punctul de a iesi din Zona Euro.Si daca asta se intampla,atunci Banca Centrala Europeana s-a ars.S-a dus! Pentru ca are expusi 444 de miliarde de euro si ca sa-i recupereze trebuie sa solicite cashul de la Irlanda,Spania,Portugalia,Grecia si Italia.N-are cum sa faca asta,nu?”


6.Peter Praet- Economist Sef la Banca Europeana Centrala….


“Criza Zonei Euro este acum mult mai grava si profunda decat in timpul falimentului Lehmna Brothers..”


7.Graham Summers- Analist financiar….


” Angela Merkel va candida la alegeri si la anul.Niciodata si pentru nimic in lume nu va permite ca Germania sa fie trasa in jos de UE. A spus-o foarte clar ca nu accepta ca Germania sa finanteze sistemul bancar european.NU pentru euro-bonduri NU garantii pentru depozitele bancare europene.Deja economia Germaniei incetineste,Merkel nu va fi niciodata de acord ca datoriile tarilor europene sa fie achitate la comun.Cum si Berlinul o ia in jos,atunci nu mai ramane NIMENI capabil sa readuca economia pe picioare.Europa a ramas fara bani! Sfarsit!


8.Peter Shiff- om de afaceri american si investitor bursier….


“Eu cred ca inca suntem in criza si probabil va mai dura 5-10 ani sau mai mult.Va dura pana cand vom fi in stare sa descoperim unde am gresit si sa reparam greselile.”


9.Paul Krugman- New York Times…


“Masurile economice au esuat pe ambele tarmuri ale Atlanticului.Din pacate nu stim nici acum sa invatam din istorie.Mi-e teama ca peste 30 de ani ne vom uita inapoi si vom spune despre zilele pe care le traim acum: Atunci a inceput totul sa se prabuseasca. Si aici nu ma refer doar la economie….”


10.Christine Lagarde- Directorul FMI …


“In ultimele luni,ingrijorarile pentru Europa ,SUA si tarile emergente au crescut…”


11.Zero Hedge- site de analiza…


“ Acum 80% din industria globala sufera contractii..”

12.Priya Misra,Banca Merrill Lynch


“Economia globala se afla intr-o incetinire sincronizata..”


13.Chris Williamson- Sef economist la Markit..


” Companiile deja se pregatesc pentru ce e mai rau,reducand mai mult ca niciodata stocurile de materii prime in cel mai alert mod din ultimii 2 ani si jumatate”


14.Sursa anonima din cadrul bancii Steve Quayle…


”Obligatiunile de piata sunt la pamant.Toata lumea stia ca a fost o bula de aer in piata obligatiunilor.Aceasta e lovitura de gratie care va face ca bula sa explodeze cu forta a 1000 de sori.America se va prabusi ca intr-o clipire.Aceste evenimente despre care va avertizez sunt cele care vor face ca vietile voastre asa cum le stiti sa se sfarseasca.Banii vostri vor fi fara valoare,tarile voastre la rascruce,FARA bani,FARA mancare,FARA serviciile esentiale,IAR CAND TOTUL SE OPRESTE,TU TE OPRESTI…

OZN-urile în arhivele britanice. "Doi humanoizi fără feţe", în Ţara Galilor


Marea Britanie a publicat joi o serie de arhive ce cuprind rapoarte şi anchete guvernamentale despre semnalarea unor Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN-uri), dintre care unul deasupra stadionului echipei de fotbal Chelsea.


Cele 25 de documente făcute publice de Arhivele Naţionale britanice includ "un raport lung către biroul fostului premier, Tony Blair, privind politica în materie de OZN-uri", însoţit de o descriere a postului de agent al biroului pentru OZN, calificat drept "munca cea mai stranie din Whitehall".

Potrivit angajatului biroului pentru OZN, închis în 2009, percepţia potrivit căreia acesta era format din "echipe strict secrete de specialişti veniţi din toate colţurile ţării într-o versiune reală a X-Files" este "pură ficţiune".

Activitatea zilnică a acestui birou era de a întocmi rapoarte despre poziţia Ministerului Apărării în ceea ce priveşte OZN-urile, de a demara anchete despre OZN-uri, de a se ocupa de cererile venite din partea Freedom of Information (organism însărcinat cu asigurarea libertăţii de acces la documente administrative), dar şi de a gestiona activitatea experţilor în OZN-uri.

Printre anchetele cele mai ciudate figurează şi semnalarea unui OZN, de către un poliţist, în apropierea clubului de fotbal Chelsea, precum şi vizita a trei "oameni în negru" făcută unei persoane care a declarat că a văzut un OZN în Lincolnshire.

Potrivit arhivelor, un proprietar de hotel din Ţara Galilor a susţinut că dintr-un OZN care aterizase, "doi humanoizi fără feţe şi cu siluetă impozantă au ieşit şi au început să facă nişte măsurători".

În aceste dosare sunt incluse şi detaliile unui raport din 1995, întocmit de un agent al serviciilor de informaţii în ceea ce priveşte OZN-urile al Ministerului Apărării, în care se specula asupra motivului vizitei pe Pământ a extratereştrilor. Agentul considera că această vizită avea ca motiv probabil o misiune de recunoaştere militară, de dezvoltare ştiinţifică sau turism.

Într-un raport pregătit pentru Ministerul Apărării în 1979, un agent de informaţii din acest domeniu remarca faptul că niciun sistem de radio nu a interceptat vreodată o transmisie de origine extraterestră.

Publicarea acestor documente a venit după cererea înaintată de David Clark, prin intermediul Freedom of Information. Clark este un conferenţiar al Universităţii Sheffield Hallam şi autorul unei cărţi despre arhivele privind OZN-urile.

"Aceste dosare ne permit să vedem culisele a ceea ce reprezintă cele mai ciudate activităţi de la Whitehall", (denumire generică pentru funcţionarii britanici), a declarat Clarke. "Avem acum o clarificare fascinantă a unor rapoarte şi note extraordinare, care treceau zilnic prin biroul pentru OZN-uri, şi cum agenţii săi au folosit logica şi ştiinţa în tentativa lor de a explica inexplicabilul".


Sursa:  REALITATEA.NET

Imagini SPECTACULOASE cu OCHIUL din cer. Steaua care se holbează la noi



Telescopul Hubble a imortalizat câteva imagini spectaculoase cu o stea "pe moarte" care seamănă izbitor cu un ochi uman, scrie Daily Mail. Este vorba de Camelopardalis sau U Cam, steaua care trăieşte ultimele momente, căci este aproape de sfârşitul vieţii. Steaua se află în constelaţia Camelopardalis, o constelație nordică largă și vagă în același timp, ce reprezintă o girafă.



Odată la câteva mii de ani nebuloasa numită Camelopardalis sau U Cam, erupe şi produce o cantitate mare de heliu, precum şi un adevărat spectacol de lumină.

Senzorii Telescopului Hubble au reacţionat la vibraţiile celei mai recente erupţii şi a fotografiat momentul. Atmosfera stelei Camelopardalis are în compozitie mai mult carbon decât oxigen. Cantitatea mare de gaz acumulată în jurul ei dă impresia că aceasta ar fi mai mare decât este în realitate.

Cam U este o stea de carbon, extrem de rară. Steaua este localizată în constelaţia Camelopardalis (Girafei) şi este mult mai mică decât apare în imaginile surprinse de telescopul Hubble. Strălucirea sa este îndeajuns de puternică pentru a satura receptorii camerei, ceea ce face ca steaua să arate mult mai mare.




Sursa: REALITATEA.NET



Iată ce le prezic astrele! / Băse, trădat de prieteni! / Crin va avea vremuri grele!


Specialistul Libertăţii Elena Bunescu a creionat pentru preşedintele suspendat, “Scorpionul” Traian Băsescu, şi pentru preşedintele interimar, “Fecioara” Crin Antonescu, câte o astrogramă pentru perioada 15 iulie - 8 august. Cei doi se află într-un moment important al carierei lor politice şi ne-am gândit că e bine să aflăm cum le favorizează sau le încurcă astrele activitatea.

Băse, trădat de prieteni!

Există mai multe elemente care indică pericole importante, unul dintre acestea debutează în ziua de 15 iulie, odată cu intrarea în mers retrograd a planetei Mercur, şi durează până pe 8 august, un altul se asociază lunii septembrie. Perioada este dramatică pentru o persoană nepregătită, deoarece implică trădări inimaginabile în alte situaţii, venite de la cei mai de încredere colaboratori.
Este un interval în care se recomandă prudenţă maximă cu privire la informaţiile lansate în spaţiul public, la afirmaţiile făcute, toate acestea având potenţialul de a se întoarce împotriva sa. Iar seria de evenimente începută în luna iunie nu se va încheia nici în iulie, nici în august şi în nici un caz în septembrie, când urmează o nouă zdruncinare de proporţii asemănătoare cu aceasta pe care o traversează acum.

Crin va avea vremuri grele!

Perioada 15 iulie - 8 august poate aduce numeroase provocări din partea unor duşmani ascunşi, care ies la lumină şi se mobilizează pentru a uzurpa poziţia sa socială şi profesională. Nu este tipic nativilor acestei zodii să ţintească foarte sus, dar se pot urca, fără să aibă mustrări de conştiinţă, pe umerii celor dispuşi să îi sprijine. Luna iulie se anunţă deosebit de dificilă din cauza pericolului de a se desprinde şi mai mult de realitate, dar cu un potenţial major de pericol pentru lunile şi anii următori.
Mulţi dintre nativii acestei zodii au ieşit la rampă foarte serios în luna iunie pentru că au sesizat ocazia de a se afirma, de a creşte profesional şi social. Elementele periculoase se acumulează progresiv cu cât ne apropiem mai mult de luna septembrie, cel mai mare dintre ele fiind acela de compromitere publică, de ruinare a imaginii la care au lucrat din greu în ultimii ani.


Sursa:  Libertatea.ro  


VOCEA RUSIEI: De ce s-a dezis Washingtonul de "vasalul" Băsescu


"Suspendarea lui Traian Băsescu poate părea ilogică din perspectiva relaţiilor româno-americane, dar această ilogicitate este doar o aparenţă", spune o analiză publicată de Vocea Rusiei, site-ul postului public de radio rusesc.


Analiza, semnată de Valentin Mândrăşescu, aminteşte că Traian Băsescu a trimis trupe în Irak şi Afganistan, a lansat atacuri verbale la adresa Rusiei şi a permis instalarea scutului anti-rachetă în România, fiind, prin urmare, "un vasal perfect al SUA".

Articolul nu face referire la avertismentele adresate de Ambasadorul SUA la Bucureşti liderilor USL, interpretate de majoritatea comentatorilor drept critice la adresa planului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Dimpotrivă, Vocea Rusiei concluzionează că Washingtonul s-a reorientat şi sprijină acum USL în lupta internă din România.



"Venirea la Bucureşti a generalului (Wesley) Clark şi reorientarea rapidă a poziţiei ambasadorului (Mark) Gitenstein arată că Washingtonul a decis să susţină USL în lupta politică internă. În ciuda tuturor eforturilor lui Băsescu de a fi vasalul perfect, ba chiar ideal, al SUA, el a ajuns în situaţia de a fi lichidat din punct de vedere politic de către factorii de decizie din administraţia americană. Apare întrebarea firească: cu ce i-a supărat Băsescu pe americani?", se întreabă autorul textului publicat de Vocea Rusiei.

Printre răspunsurile găsite: Băsescu nu a reuşit să devină un preşedinte agreat de componenta democrată a elitei americane, a avut un comportament iritant pe plan extern şi a făcut o vizită la ambasada Chinei în ianuarie, provocând iritare la Washington.

"Modul în care comportamentul guvernului USL, atât în plan intern cât şi în plan internaţional, se va deosebi de comportamentul lui Traian Băsescu va oferi anumite indicii în privinţa motivelor reale ale suspendării. Indiferent de acestea, este absolut cert că politica din România niciodată nu va mai fi la fel, iar politicienii români vor înţelege că servilismul total nu poate garanta siguranţa zilei de mâine", precizează analiza publicată de Vocea Rusiei.


Sursa:  REALITATEA.NET