sâmbătă, 7 iulie 2012

GRĂBIȚI ARESTAREA CELOR CARE SLUJESC ÎNTUNERICUL !

Mesaj din partea Comandamentului Ashtar
(4 iulie 2012; channeler: Greg Giles)


Lipsa unei locuințe crează mari greutăți în viața oamenilor nevoiași. Cei în asemenea situație sunt preocupați mai tot timpul de găsirea unui adăpost pentru noaptea următoare. Aceasta face ca aceste ființe să se ocupe mai puțin, sau de loc, de evoluția lor spirituală, rezolvarea, fie și pentru un moment a nevoilor materiale, devenind preocuparea lor esențială și cotidiană.
În plus, greutățile insurmontabile, cu care se întâlnesc în aceasta viață, îi determină pe acești nefericiți, să-și dorească din tot sufletul să nu mai revină pe Pământ, într-o viitoare încarnare, deși, poate, ar trebui s-o facă, pentru a-și stinge datoriile karmice. Toate acestea pot duce la încetinirea evoluției ființei respective.
Noi, cei din Comandamentul Ashtar, urmărim să vă ajutăm pentru ca fiecare să aibă un camin, care-i va rezolva pentru întreaga viață marea si terifianta problemă a locuinței. Noi știm că o locuință schimbă total cursul vieții oamenilor, gândirea lor, redând pofta de viață și făcând omul mai bun, mai înțelegător, mai fericit.
Dispunem de posibilitățile tehnologice, care să ne permită să construim case în lumea voastră, oriunde este nevoie. Cu tehnologiile noastre, o casă, indiferent cât de sofisticată ar fi, poate fi construită doar în câteva zile. Greu de crezut, nu? Noi vă rugăm să credeți că acesta este un adevăr. Avem proiecte de case și metode pentru realizarea acestora, case care pot satisface cele mai exigente dorințe. 
Foarte puțin timp ne-ar lua ca pe planeta voastră, fiecare doritor să poată avea o casă, în care să trăiască decent și fericit. Noi cunoaștem că astăzi foarte mulți dintre voi refuzați să vă creșteți natalitatea tocmai din cauza lipsei unui cămin; ca să nu mai vorbim de cât de mult afectează această problemă toate laturile vieții legate de odihnă, sănătate, pace, bunaînțelegere, furturi, escrocherii cu locuințe, cămine de bătrâni, lipsa de igenă etc.
Oricât vi s-ar părea vouă ne neverosimil, noi dispunem de tehnici care, cuprinse într-un program de realizare, demarează totul prin apăsarea pe un buton, și, din acel moment, proiectul prinde viață și se transpune în realitate palpabilă, cu o viteză incredibilă. Înțelegeți deci că este vorba de un proiect computerizat.
Noi am dori să oferim aceste daruri oamenilor voștri, începând cu cei care în prezent dorm pe străzi, neprotejați de starea vremii.
Și în acest proiect, ca și în oricare altul, avem nevoie de aprobarea și dorința voastră, pentru ca să purcedem la treabă. 
Vedem cum mulți dintre voi încep să fie agasați de această insistentă condiționare, pe care ei sunt extrem de dornici să o satisfacă. Da, dragilor, dar aici contează în cel mai înalt grad care este nivelul general, cumulat, al dorinței și aprobării umanității voastre.
Aproape că nici noi nu mai înțelegem de unde atâta reticență, nepăsare și neîncredere a foarte multora dintre voi, la ofertele noastre. Unii (majoritatea) spun că așa ceva este imposibil și că, dacă se angajează în acest proiect, se pot face de râs, dovedind celorlalți că umblă după himere. Alții spun că se vor găsi destui care să se exprime, că unul în plus sau în minus, nu mai contează. Alții, au suficient pentru ei, și n-ar dori ca și vecinul să aibă tot cât el, deoarece acel vecin n-a prea dat în brânci cu munca etc. 
Am observat cum, imediat după lansarea de către noi a unui proiect, numărul doritorilor să se implice este relativ mare, după care, trendul înscrierilor scade constant, până aproape de zero. 
Dragilor, dacă doriți cu adevărat realizarea acestor proiecte, fiți activi, fiți doritori, exprimați-vă voința. 
Nouă ne-ar fi foarte simplu să aflăm ce gândiți, dar NICIODATĂ nu vom depăși limitele, pentru a intra în mințile voastre, căci această întruziune ar excede dorinței Creatorului și caracteristicilor civilizațiilor noastre. Din păcate, noi trebuie să stăm în pozitia de stand by, așteptând ca nivelul cumulat al dorințelor voastre să fie măcar cel minim necesar, pentru a se putea face bascularea energetică. Pe scurt: DORIȚI SĂ VĂ AJTĂM? AJUTAȚI-NE!
Vă veți asuma voi acest proiect alături de noi, prietenii voștri, familiile voastre și partenerii vostri în constructii, a acestui program global? Dorim să citim comentariile voastre sub acest mesaj. (Nota C.M: sau, mai ales, pe SPATIU PENTRU EXPRIMAREA OPINIEI CITITORILOR ÎN RELAȚIA CU F.G.L., de pe spirituletern@blogspot. com), dându-ne, astfel, de știre dacă doriți ca acest proiect să se materializeze în realitatea voastră.
Lăsați-ne comentariile voastre, iar noi le vom monitoriza și vom întocmi liste cu aceia care vă oferiți timpul și energia în ceea ce noi simțim că este un domeniu demn de a fi luat în considerație, și despre care credem că va fi chiar plin de recompense pentru voi.
Noi am vrea să începem realizarea acestui foarte important proiect, imediat după ce va fi prezentat de noi reprezentanților voștri. Aceasta se va putea întâmpla NUMAI după ce voi și autoritățile devotate poporului, vor face acele arestări care se impun în rândul cabalei întunecate și slugilor lor. Observăm cum procesul acestor arestări cunoaște accelerări dar, în unele țări, vedem și anumite stagnări sau chiar un recul.
Serviciile noastre de învestigare detectează și monitorizează membrii cabalei criminale sugerând prietenilor nostri umani metode și probe pentru instrumentarea dosarelor celor care ar trebui arestați. Am dori ca lucrurile să se “încingă”, ca să ne exprimăm astfel, și ca mai multe arestări să aibă loc, cu o frecvență mai mare, căci noi știm că este foarte important să se păstreze pasul cu care s-a pornit și că este menținută starea de spirit ridicată printre oamenii lumii voastre, care privesc și care așteaptă cu mare speranță reinstaurarea dreptății și legalității pe planeta voastră.
Vrem să vă mulțumim vouă, tuturor, pentru curajul si dăruirea de care dați dovadă în urmărirea și arestarea celor care s-au îmbogățit din muncă necinstită. Am știut că, până la urmă, mulți dintre voi se vor trezi și vor protesta, ajutând organele în drept să-și facă munca de asanare a societății voastre.
Bazați-vă pe noi și nu vă temeți!
Aveți dreptul să vă schimbați în bine viață și să asigurați vouă, copiilor și nepoților voștri un viitor fericit și liber de orice constrângere. Noi nu am venit aici ca turiși, avem o sarcină de îndeplinit dată de Creator și nu vom pleca fără ca ea să fie îndeplinită. Trebuie însă ca totul să fie făcut cu încuviințarea și colaborarea voastră.
Observând cum trupele și forțele voastre de ordine (eng. law enforcement officials, n.t.), înaintează operând arestări răsunătoare, ne simțim emoționați, bucuroși și plini de recunoștință față de cei care ies în stradă, renunțând la postura de simplu spectator, în pofida amenințărilor și a violenței la care sunt supuși, ei și familiile lor, de către forțele întunecate. Le mulțumim celor care nu se lasă mituiți.
Vă salutăm pe voi, barbați și femei din liniile voastre de atac, care ați ales să acționați pentru apărarea drepturilor care vi s-au refuzat, pentru apărarea democrației, pe care ați obținut-o cu multe sacrificii. Vom fi alături de voi și vom scoate la lumină toate nelegiuirile celor care v-au mințit și v-au asuprit.
Vom continua monitorizarea și supravegherea celor din cabala criminală, care acum fug sau încearcă să contracareze ori să întârzie capturarea și strângerea lor în tabere proiectate și clădite din timp chiar de ei, cu scopul de a-i încarcera pe toți oamenii cinstiți care știau că li se vor opune. Vom avea grijă să dezvăluim toate încercările și manevrele forțelor întunecate (eng. all rogue military or law enforcement divisions, n.t.) care mai intenționează să apere sau să ascundă pe capii cabalei întunecate. 

Noi nu vom permite aceasta, și am făcut cu claritate cunoscut tuturor facțiunilor militare și de menținere a ordinii, cum că ne vom implica și ne vom mișca rapid pentru a zădărnici și distruge orice manevră sau acțiune menită să obstrucționeze procesul de eliberare.
Noi, Comandamentul Ashtar, vom face orice va fi necesar pentru a proteja bărbații și femeile din liniile de atac, toate grupurile de manifestanți care vor cere alungarea guvernanților corupți și mincinoși.
Toate proprietățile obținute prin fraudă vor fi returnate poporului din sudoarea căruia au fost obținute. Vom ajuta la anihilarea și desființarea oligarhiilor de pe planeta voastră.


Noi suntem familia voastră, prietenii voștri și colegii voștri de muncă din dimensiunile superioare.
Misiunea noastră aici este aceea de a elibera omenirea voastră și de a preda planeta în mâinile proprietarilor ei de drept.
Noi suntem Comandamentul Ashtar.


(C.M.)

Misterioasa poartă a timpului descoperită în Antarctica


Postat Maria
 În ultimii ani, știri tulburătoare despre descoperirea unui vortex spațio-temporal în Antarctica au răzbătut în presa din Statele Unite. Deși informația a fost rapid cenzurată de armata americană, s-a aflat că americanii au început, în secret, excavarea cu dispozitive super-tehnologice a locului acestei descoperiri senzaționale. Tunelul timpului de deasupra Antarcticii Totul a început în anul 1995, când oamenii de știință britanici și americani care studiau vremea din Antarctica în cadrul unui proiect comun, au făcut o descoperire extraordinară. Fiziciana americană Mariann McLein le-a relatat cercetătorilor că în apropierea Polului Sud a observat în data de 27 ianuarie un vârtej de ceață cenușiu, pe care l-a luat drept un simplu vortex caracteristic furtunilor polare. Totuși, vârtejul și-a păstrat neschimbată forma, rămânând staționar. S-a decis cercetarea fenomenului, fiind lansat în acest scop un balon meteorologic garnisit cu echipamente de măsurare a vitezei vântului, a temperaturii și a umidității. Balonul s-a ridicat imediat și a dispărut brusc în ceață. După un timp, cercetătorii au readus balonul la sol cu ajutorul frânghiei legate în prealabil de acesta. Surprinderea a venit din măsurătorile citite pe aparate: ceasul balonului indica data de 27 ianuarie 1965, dată situată în timp cu 30 de ani în urmă. Experimentul a fost repetat de câteva ori, după ce savanții s-au asigurat că echipamentul balonului este în stare bună de funcționare. De fiecare dată, ceasul indica o dată aflată cu 30 de ani în urmă. Straniul fenomen a fost denumit „poarta temporală“ și a fost raportat la Casa Albă. Se presupune că acel vârtej de deasupra Polului Sud este un sui generis tunel al timpului ce permite trecerea în alte dimensiuni temporale. Există voci care susțin că s-au demarat în secret programe de cercetare a posibilităților de realizare a călătoriilor în timp, programe ce sunt controlate de către CIA și FBI. Nu există însă nicio confirmare oficială din partea autorităților federale americane. Cutremure şi anomalii magnetice puternice în zonă… În anul 2001, în timpul iernii australe, o urgență medicală a forțat o evacuare de personal de la bazele din Antarctica, primul eveniment de acest gen ce a avut loc în plină iarnă polară. Tot atunci, întreaga regiune a fost zguduită de un cutremur neobișnuit de puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului la o adâncime ce corespunde cu cea a unei bizarei structuri îngropate sub gheață, descoperite ulterior. Un alt eveniment important al anului 2001 a fost apariția unei anomalii magnetice puternice în acea zonă, care s-a întins până în vecinătatea bazei rusești Vostok din Antarctica. Cercetătorii ruși au fost șocați și uimiți de ceea ce au observat atunci. Americanii au transportat în Antarctica o gigantică maşinărie sfredelitoare Imediat după aceea, conform unor surse demne de încredere, Forțele Aeriene Americane au trimis dispozitive și mașini de înaltă tehnologie, precum gigantica lor mașină sfredelitoare „Subterrene“ (alimentată cu energie nucleară), către o bază secretă din Antarctica, ce este situată în apropierea locului în care a avut loc ciudata descoperire rusească din aprilie 2001. „Subterrene“ este o mașinărie complexă capabilă să efectueze adevărate călătorii subpământene, căci ea poate fora în toate rocile dure de pe suprafața Pământului. Pentru „Subterrene“ este posibil și să perforeze un strat de gheață, oricât de gros ar fi acesta. O echipă de televiziune a dispărut misterios în Antarctica În momentul în care opinia publică internațională începuse să fie interesată din ce în ce mai mult de misterioasele săpături din Antarctica, o echipă de televiziune din California a pornit, în noiembrie 2002, către această destinație, pentru a realiza un reportaj. Această echipă de televiziune a dispărut însă la fel de misterios. Ulterior, forțele speciale SEAL ale Marinei Americane au descoperit o înregistrare video ce a aparținut echipei. Înregistrarea confirma prezența unui artefact uriaș, aflat sub gheață – o mașinărie preistorică, posibil de origine extraterestră. Cităm dintr-o declarație de presă ce a apărut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii: „Guvernul SUA urmărește să blocheze difuzarea înregistrării video găsite de echipele de salvatori SEAL în Antarctica, înregistrare ce ar conține dovada unei descoperiri arheologice de importanță colosală, ce s-ar afla îngropată la 3 kilometri sub gheață.“ Fosta preşedintă a parlamentului francez confirmă că este vorba de o structură veche de peste 12.000 de ani Unele țări europene au protestat împotriva lucrărilor de excavație întreprinse de armata SUA, întrucât se știe că Antarctica este un teritoriu internațional, ce este protejat de orice exploatări făcute de mâna omului. Nicole Fontaine, fost președinte al Parlamentului francez, chiar a declarat următoarele: „Dacă armata americană a construit ceva acolo, atunci ea violează Tratatul internațional privind Antarctica. Dacă nu, trebuie să vedem despre ce descoperire este vorba. Pare să fie ceva ce are o vechime de cel puțin 12.000 de ani, și a fost acoperit de ghețurile Antarcticii. Aceasta ar putea fi cea mai veche structură realizată de mâna omului de pe planeta noastră. Pentagonul trebuie să dezvăluie public ceea ce ascunde.“ Există oare vreo legătură între acea poartă temporală și mașinăria veche de cel puțin 12.000 de ani de sub gheața Antarcticii? Dacă se va descoperi că este vorba despre o structură construită de mâna omului la sfârșitul Paleoliticului, acest fapt semnificativ va modifica cursul istoriei. 

Ce pregătesc Serviciile?...

Atâta timp cât un preşedinte are de partea sa structurile operative ale Serviciilor de informaţii el poate sta cât de cât liniştit în jilţul prezidenţial. În momentul în care însă sprijinul “Serviciilor” este inexistent, preşedintele îşi face bagajele şi numiţi-o cum doriţi, demisie sau suspendare.
Ei bine, zilele acestea a fost mare agitaţie la SRI. Lupta pentru controlul Serviciilor şi, mai ales, pentru sprijinul acordat unei tabere sau alteia, acordat de structurile de informaţii este una acerbă.


Potrivit unor surse, luni dimineaţă şi ieri dimineaţă, printr-un ordin al şefului SRI, George Maior, toți ofițerii SRI, atât din structura centrală, cât și din teritoriu, au fost convocați de urgență la sedii– chiar și cei care se aflau în concediu. Toți șefii unităților SRI din țară au primit încă de sâmbătă, ora 10.00, o Circulară de la centru, prin care, sub pretextul stării de urgență, li se cerea să își convoace subalternii. Potrivit aceleiaşi surse, astfel, câteva sute de ofițeri superiori ai Serviciului Român de Informații, au fost puşi pe liber, PENSIONAŢI! Cererile depesnionare au fost semnate, bineînţele, fără nici o presiune, fără nici o ameninţare cu dosare. „Epurarea" se face fără acceptul CSAT şi, în aceste zile trei structuri informative ale SRI, funcţionează deficitar, este voirba de Direcția de apărare a Constituției, Direcția anticorupție şi Direcția informații clasificate.
În această luptă trebuie făcute o serie de remarci. Şeful SRI, George Maior, este naşul de cununie al premierului Ponta şi fost senator PSD. În primăvara acestui an, Ponta afirma că George Maior şi Mihai Răzvan Ungureanu n-au fost aleşi de preşedintele Traian Băsescu pentru şefia SRI şi SIE, decizia venind din altă parte. "Cred că decizia d-lui Băsescu nu i-a aparţinut, în ambele cazuri", a spus Ponta, care nu a dorit să dea mai multe detalii.
Prim adjunctul SRI, generalul Florian Codrea şi generalul Marcel Opriş, şeful STS sunt oamenii cheie apropiaţi Cotroceniului în structura informativ operativă a Serviciilor.
Anticipând probabil Jihadul care va urma, preşedintele Traian Băsescu a securizat zona informatzică în a doua jumătate a lunii martie, semnând decretele privind înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele pentru generalii de brigadă - cu o stea Florian Coldea şi George-Viorel Voinescu. ambii din SRI. De asemenea, preşedintele a semnat decretele pentru acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea pentru coloneii Elena Istode, Emilia-Cristina Posaştiuc, Viorel Goleanu, toţi din SRI, precum şi decretul privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea, în retragere, colonelului în retragere Pavel Constantinescu din Serviciul Român de Informaţii.
Numele lui Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, a apărut în două scandaluri referitoare la folosirea SRI în urmărirea activităţii unor judecători şi a unor politicieni, în scopuri politice. Preşedintele PSD de la acea vreme, Mircea Geoană, a susţinut, în primăvara anului 2007, după ce Curtea Constituţională a avizat negativ propunerea Parlamentului de suspendare a şefului statului, că Traian Băsescu a cerut date de la SRI referitoare la judecătorii Curţii. Liderul social-democrat a spus, atunci, că judecătorii respectivi au fost şantajaţi şi a prezentat două note scrise de prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, despre situaţia dosarelor a trei judecători, Aspazia Cojocaru, Nicolae Cochinescu şi Ion Predescu.
Preşedintele Traian Băsescu, suspendat la acea vreme, a dat asigurări, la jumătatea lunii mai, că nu a folosit serviciile secrete pentru a afla informaţii despre judecătorii de la Curtea Constituţională şi că, după ce va reveni în funcţie, se va afla cum a ajuns bileţelul de la SRI la liderul PSD Mircea Geoană.
Grupul de Investigaţii Politice (GIP) a publicat, în septembrie 2007, două documente oficiale, primul referitor la urmărirea de către SRI a senatorului liberal Norica Nicolai, iar celălalt, ştampilat, vizat şi semnat de Coldea, având următorul conţinut: "Domnule Director, Vă prezentăm un material referitor la intenţia Partidului Naţional Liberal de a coagula un «pol de dreapta liberal» în Republica Moldova, precum şi reacţii după recenta declaraţie a preşedintelui Traian Băsescu referitoare la «aderarea Republicii Moldova la UE»".
 (Preluare de pe 
ftr.ro)

Sursa: http://www.romanialeaks.org

Ganduri pentru Romania


Sa fim, oare, in ochiul furtunii? Sa fim, oare, in situatia de a alege o linie de timp? Ma uit in jurul meu si nu-mi vine sa cred ca nimeni nu simte/vede/stie ca, acum, suntem cu totii supusi unui mare examen – poate examenul final; ca marele test se da acum la vedere si trebuie sa raspundem la o sumedenie de intrebari. Ce alegem: calea mintii si a razboiului, a separarii si divizarii, sau pe cea a bunului simt, a cooperarii, a colaborarii, a pacii si bucuriei? Vrem sa fim Adevar, sau mai suntem inca tributari tiparelor vechi?In ce lume dorim sa traim? Si, daca tot am pus atatea intrebari, sa mai pun una:De cate ori ne amintim ca ne-am nascut, deloc intamplator, intr-un anumit loc?Avem vreun sentiment autentic, profund, de respect si iubire pentru acest minunat crampei al Mamei Pamant, numit Romania?
Citim cu nesat carti – de mare valoare – despre iubire, dar cand suntem in situatia de a ne iubi semenii si tara, uitam tot si ne intoarcem cu zeci de ani in urma, pe vremea cand iubirea era o notiune abstracta, care lega doar mamele de copiii lor – sau, in cel mai fericit caz, mici grupuri de oameni organizati in familii.
Imediat dupa echinoctiu, am primit un mesaj in care mi s-a explicat de catre ghizii mei, ca pana in septembrie avem cu totii, ca tema principala, relatia dintre recunostinta, iertare si iubire. Le-am vorbit despre asta foarte putin, doar celor apropiati mie, pentru ca nu gasesc cuvintele potrivite cu care sa exprim faptul ca, in acest mesaj, nu este vorba despre tot ceea ce am invatat pana acum, legat de aceste concepte, ci e vorba despre un curs al energiilor, prin care trecem constient. Ca sa ajungem la recunostinta aia, in care totul se topeste, mai intai trebuie sa reusim sa disociem mesajul, de mesager – iar asta disloca o uriasa energie, care se numeste iertare. Mai departe, daca ajungem sa trecem acest prag, putem atinge culmile iubirii. Este un proces interior atat de subtil, incat cu greu poate fi exprimat in cuvinte. In Univers nu exista spatii goale. Locul din care pleaca judecata, se umple instantaneu cu iubire. Pana in septembrie, trebuie sa ne dovedim noua insine ca trecem de la stadiul unor idei si concepte, la stadiul simtirii profunde. Cuvintele folosite prea des se demonetizeaza. Recunostinta, iertare, iubire! Am vorbit atat de mult despre ele, dar au ramas la nivelul mintii duale.
Avem impresia ca stim tot ceea ce aceste cuvinte vor sa ne spuna, sa ne invete si, in acelasi timp, nu pierdem ocazia sa judecam. Cu multa usurinta intram in razboi, pentru ca, de atatea ori am facut-o, incat nu mai avem nevoie sa invatam sa o facem. Este asta, oare, Calea pe care dorim sa pasim?
Despre curgerea energiilor – de la recunostinta, la iertare si apoi la iubire – o sa vorbesc cu un alt prilej. Aduc in discutie acest subiect, pentru ca am sentimentul clar ca de aici trebuie sa plecam, ca sa aducem linistea si pacea in societatea noastra, in viata noastra. Sa plecam de la recunostinta si de la recunoasterea acelor valori interioare, care ne conduc spre unitate, pace si armonie. Recunostinta e punctul de plecare spre orice directie, este mult mai mult decat un sentiment, este o stare, care nu poate fi atinsa cand ne aflam in ura si dezbinare, in judecata si negare. Avem nevoie de toleranta si intelepciune, de cooperare si conlucrare, de o reala deschidere spre taramurile inimii. Daca acum dam curs conflictelor, daca ne mai angajam, constient, intr-o energie izvorata din mintea duala – care nu stie sa faca altceva decat sa divida, sa separe si sa judece dupa tiparele ei proprii – nu facem decat sa cream, in continuare, monstri.
Romania este o tara minunata, care merita si trebuie iubita. Este unul dintre motivele pe care l-am avut, atunci cand am ales sa ne intrupam, aici. Este misiunea noastra, acum, sa fim alaturi de ea, sa fim cu ea, sa fim parte din ea.
Cu totii am venit pe Pamant ca sa invatam iubirea, sa fim capabili sa o generam si sa o materializam in lumea infinita a formelor. Mama Pamant, pe care dorim sa o urmam in drumul Ei spre alte dimensiuni ale constiintei, nu vrea decat iubirea noastra – iar noi nu vrem decat iubirea Ei. Romania este o mica parte din trupul Ei. A venit timpul sa recunoastem asta. Nu o putem urma pe Mama Pamant, decat in iubire – si nu o putem iubi, dispretuind o parte din ea. Nu-i putem ingadui cancerului emotional sa o cuprinda.
A venit si randul nostru la examen. Avem o mare oportunitate. Sa o valorificam! Sa-i ingaduim adevarului sa-si faca drum, sa fim constienti de sentimentele si trairile noastre, sa le ingaduim aspectelor superioare ale fiintei noastre sa rasara si sa construiasca o noua lume – o lume a pacii si armoniei.
Am spus toate astea, cu gandul ca hotaram impreuna sa daruim din timpul, priceperea si cunoasterea noastra, pentru a le aduce Romaniei si romanilor, Lumina si Iubire, bucurie si armonie, alegeri intelepte, izvorate din inima. O putem face simplu, fiecare pe calea sa, in felul sau. Atunci cand intram in meditatie, ne formulam clar intentia si lasam tot ceea ce este mai bun si mai frumos din noi, sa creeze. Lasam intuitia, imaginatia creativa, sinele nostru divin sa ne conduca liber, prin lumile interiore – acolo de unde putem aduce spre materializare, tot ce inseamna frumusete, liniste, unitate.
Nu va propun o anumita zi sau ora, dar va propun sa ne unim in fiecare zi in spirit, atat cat isi permite fiecare si sa ne rugam, sa meditam, sa trimitem din Spatiul Sacru al inimii noastre, o raza de Lumina si Iubire pentru fiecare suflet de roman, pentru fiecare coltisor de Romania, pentru fiecare particica din aceste stravechi meleaguri. Doar in Unime putem merge mai departe. Un prieten bun spune, ori de cate ori are ocazia: “Nu subestimati inteligenta orgoliului sau a tiparelor de gandire!” Iar eu adaug: Nu uitati ca in fiecare clipa dam un test. “Multi chemati, putini alesi.” A venit vremea sa se aleaga graul de neghina. Ce alegem sa fim: graul sau neghina?
Elena Cocis

WESLEY CLARK,UN GENERAL AMERICAN CORUPT ,ULTIMA ACHIZITIE A GUVERNULUI PONTA.


                   Clark reprezintă interesele grupărilor mafiote implicate în exploatarea gazelor de șist în România!

            Generalul american Wesley Clark este noul consilier (neremunerat!) al „primului-ministru” Victor Ponta. Clark va fi consilier pe probleme strategice şi de securitate, dar și... ECONOMICE. Cu „strategia și securitatea” am văzut cum s-a descurcat în Kosovo. A fost gata să declanșeze un al treilea război mondial, după cum recunoaște chiar și a1.ro Dar la ce fel de economie se pricepe Wesley Clark?
         În Kosovo a fost implicat alături de premierul mafiot Hashim Thaci în trafic de arme, droguri şi de organe prelevate de la prizonierii de război și civilii sârbi capturați de UCK. Deci are experiență în economie... Mai ales că după experiența afacerilor kosovare și retragerea din armată a investit, evident cu mare succes, în domeniul bancar, dar are URIAȘE afaceri și în domeniul MINIER (unde altundeva dacă nu în Kosovo??!).

         Firma lui Clark, "Envidity", are în Kosovo o afacere minieră estimată la 5,6 MILIARDE $. ÎN ROMÂNIA, WESLEY CLARK A VENIT SĂ SUSȚINĂ INTERESELE GRUPĂRILOR MAFIOTE CARE SUNT IMPLICATE ÎN EXPLOATAREA GAZELOR DE ȘIST! Ponta merge pe linia trasată de cel mai corupt prim-ministru din istoria României: Adrian Năstase. Și are „potențial” să-l și întreacă. Dacă nu va fi oprit!...


            Astfel,am aflat si cine sunt papusarii actiunii grabite a gastii lui Voiculescu-Ilici de inlaturare prin orice mijloace a lui Traian Basescu. Gasca a scos banul de la tescherea si a platit un iepuras, Generalul Pitzipoanca - Wesley Clark, care a iesit din palarie si s-a asezat dragalas si parfumat alaturi de El Che de Vece, cum ii zic colegii din partid lui Tonta. Cine isi imagineaza ca Clark chiar lucreaza gratis pentru Ponta are creierul deranjat rau de la caldura. Lucreaza la fel de gratis ca si Tismaneanu pentru Basescu.O imagine celebra a ramas marturie a momentului in care s-a lansat in "business" Wesley Clark, “cel care munceste gratis” pentru Tonta si numai si numai pentru Tonta.

 • strangere de mana de milioane. de sute de milioane.
    De la stanga la dreapta: 
-criminalul Hashim Thaci, liderul UCK (KLA),mafiot albanez care a prosperat printre altele rapind si ucigand si apoi eviscerand mii de sarbi si vanzandu-le organele pe piata din Israel  si distrugand mai multe biserici si manastiri decat a distrus Imperiul Otoman pe aceste meleaguri in 500 de ani  .
Bernard Kouchner, administratorul ONU in Kosovo
-Generalul Sir Michael Jackson, Comandantul KFOR 
-criminalul de razboi Agim Ceku, urmarit de Tribunalul penal international, care avea ca principala distractie uciderea prizonierilor prin injectarea de otrava de vipera si amuzandu-se de chinurile lor sau, cand se mai plictisea, le hacuia mainile cu securea.
-si nu in ultimul rand, Generalul Wesley Clark, cel mai parfumat ofiter din tot NATO,care se felicita chiar cu Hashim Thaci!

Schimbare…


5 iulie 2012: Grecia va da faliment, a spus ministrul suedez de Finanţe, Anders Borg. Intrarea în incapacitate de plată a Greciei ar putea însemna sfârşitul zonei euro.
4 iulie 2012: Italia: Banca Network Investimenti menţine încă 2 luni (până la 4 septembrie) îngheţarea conturilor clienţilor!
3 iulie 2012: Scandalul Barclays continuă cu demisia directorului executiv, după ce ieri a demisionat preşedintele grupului bancar dovedit de manipulare financiară! Mai multe detalii în Prima Pagină.
28 iunie 2012: Traian Băsescu anunţă că actuala reuniune a CE de la Bruxelles urmăreşte CEDAREA DE SUVERANITATE a ţărilor componente în favoarea Uniunii Europene; încă un pas spre Guvernul Unic?
Abonaţii Buletinului Informativ AIM au primit ieri importante informaţii de la Cobra în legătură cu această săptămână. Aceste informaţii NU SUNT DISPONIBILE aici, pe site. În pagina GRATUIT găsiţi detalii despre cum vă abonaţi.
Drake anunţă că s-a dat undă verde!.

27 iunie 2012: Ţările emergente au împiedicat instaurarea Guvernului Mondial printro decizie surprinzătoare la Conferinţa de la Rio, declarând că sărăcia este principala problemă a planetei!
25 iunie 2012: Noua Ordine Mondială se doreşte a fi impusă săptămâna aceasta printro hotărâre a ONU la care vor adera toate ţările planetei, conform lui Drake. Evenimentele se precipită! Mai multe detalii în Prima Pagină.
22 iunie 2012: Ţările BRICS se pregătesc pentru eliminarea dolarului american.
Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda) anunţă localizarea exactă a noului vulcan care va erupe în curând.
21 iunie 2012: SUA încearcă să evite falimentul iminent prin preschimbarea unor obligaţiuni cu scadenţă mai mică de 3 ani, cu altele ce au scadenţa la 6 – 30 ani.
20 iunie 2012: “Criza nu a început în Europa… criza a început în America de Nord. Mulţi din sectorul nostru financiar au fost contaminaţi de practicile neortodoxe din anumite sectoare ale pieţei financiare”, a recunoscut preşedintele Comisiei Europene la începutul reuniunii G20 din Mexic.
13 iunie 2012: Uniunea Europeană a discutat posibilitatea de a limita extragerile din bancomate în cazul ieşirii Greciei din zona euro!
Mai multe detalii în Prima Pagină.
Apatia fiinţelor umane de pe planeta noastră nu se datorează unei informaţii genetice lamentabile, ci ea este produsul direct al manipulării induse de rasele reptiliene care au avut şi au interese personale aici, în această zonă a cosmosului.

De pildă, Enki, Enlil, Marduk şi alţii de pe Nibiru sunt cunoscuţi pentru intervenţiile şi manipulările genetice şi de altă natură pe care le-au aplicat rasei umane, în special din dorinţa de a reuşi să controleze diferitele facţiuni care apăruseră în rândul propriei lor populaţii (anunnaki).
În acele vremuri, ei erau consideraţi a fi mari zei de către oameni. Copiii lor au procreat cu “fiicele oamenilor”, rezultând astfel o alterare a structurii ADN-ului uman, care a indus anumite trăsături specifice de personalitate şi de acţiune în fiinţa umană. De exemplu, în conformitate cu afirmaţiile andromedanilor cu care Alex Collier este în contact, rasele native americane descind de fapt din anticii babilonieni. Acei oameni au fost transportaţi în zona de nord a Americii înainte de potopul biblic şi au fost ascunşi în baze subterane, pentru a fi feriţi de cataclismul de la suprafaţa planetei.
Asupra potopului lui Noe au fost emise de-a lungul timpului diverse ipoteze, însă recent acestea converg spre concluzia generală că în urmă cu mai multe mii de ani a avut loc o colosală inundaţie ce a afectat aproape întreaga viaţă de pe Pământ.
Cercetătorii înclină spre limitarea acestei “inundaţii” la anumite zone extinse, situate mai ales în partea de est a Europei actuale şi în Orientul Mijlociu, dar andromedanii sunt foarte precişi în această privinţă: ei afirmă că în realitate potopul biblic – despre care se spune că a durat 40 de zile şi 40 de nopţi – a fost rezultatul unei mişcări a Pământului de pe orbita sa de atunci pe o orbită mai îndepărtată în jurul Soarelui, ceea ce practic a afectat viaţa pe întreaga suprafaţă a planetei.
Deplasarea nu a fost mare, dar cu toate acestea ea a declanşat inundaţii devastatoare pe toate continentele. Din informaţiile care i-au fost oferite lui Alex Collier, se pare că acea modificare a orbitei Pământului a fost rezultatul unei acţiuni asupra lui cu o rază energetică tractoare, iar perioada de 40 de zile care este menţionată în Biblie a fost cea în care polii magnetici ai planetei s-au rotit efectiv cu 180 de grade.
Nu vom intra aici în amănunte cu privire la motivul acestei acţiuni asupra planetei noastre şi implicit asupra omenirii, deoarece subiectul este vast, însă vom spune totuşi că el a avut legătură cu tendinţa reptilienilor de dominare totală a omenirii şi de schimbare radicală a raportului de forţe la nivelul planetei.

Planurile primite de Noe pentru construcţia “arcei” lui, precum şi mutarea unui segment de populaţie dintr-un loc în altul al planetei demonstrează, printre altele, că acţiunea a fost programată şi că realizarea ei tehnologică era cunoscută cu precizie şi în mod anticipat.
De asemenea, aceasta ne mai arată faptul că în cadrul civilizaţiilor reptiliene aflate în conflict existau facţiuni diferite, iar unele dintre acestea erau binevoitoare faţă de rasa umană, nedorind suprimarea ei. Însă la modul general vorbind, omenirea a fost intens manipulată în ultimele mii de ani de către “cei nevăzuţi”, mai ales prin intermediul “păpuşarilor” lor, care actualmente sunt “Iluminaţii” din “elita” masonică mondială.
Liniile de sânge ale acestor progenituri ale reptilienilor au fost conservate cu grijă de-a lungul timpului, pentru a se prezerva astfel intenţiile malefice şi tendinţele satanice lăuntrice de subjugare şi control a umanităţii. Regăsim aceste linii de sânge în principalele familii monarhice occidentale şi în liniile aşa-zisei “aristocraţii negre”, care actualmente încă mai deţine frâiele sistemului financiar şi economic mondial, având cumulate bogăţii inimaginabile.
Spre exemplu, la vârful acestei “elite” satanice se află familiile Rothschild şi Rockefeller, care deţin nu doar sume fabuloase şi cantităţi gigantice de aur, ci de asemenea şi o enormă influenţă asupra tehnologiei avansate pe bază de energie liberă, precum şi asupra armamentului de distrugere în masă. Cei care doresc să aibă o privire sintetică asupra ce înseamnă de fapt familia Rothschild pot urmări clipul video de la adresa: http://www.youtube.com/watch?v=Ym4TTmOJ4I8 .
O imagine mai completă a “cancerului” pe care l-a dezvoltat această familie satanică de bancheri pe suprafaţa planetei, a bogăţiilor inimaginabile pe care ea le deţine şi a influenţei pe care o are poate fi urmărită aici:http://www.youtube.com/watch?v=Y_wkVJcH65s
Presiunea controlului sistematic asupra omenirii, vălul ignoranţei care a fost azvârlit asupra ei, manipularea sub cele mai diverse forme la care a fost şi încă este supusă populaţia globului, secretul despre cele mai importante descoperiri care au fost realizate şi interdicţia ca ele să fie folosite şi răspândite pentru progresul şi binele omenirii, toate acestea au fost foarte bine şi inteligent sintetizate într-o succesiune de imagini animate din clipul video I, Pet Goat II, o producţie Heliophant în regia lui Louis Lefebvre:http://www.youtube.com/watch?v=shdCBxLRH9Y.
Povestea este o sinteză extraordinar de elocventă şi sugestiv realizată despre suferinţa pe care a îndurat-o omenirea de-a lungul ultimelor mii de ani, expunând de asemenea şi o privire critică a evenimentelor din ultimul deceniu, care au modelat lumea noastră.
Deşi nu durează decât ceva mai mult de 7 minute, filmul frapează de la bun început prin realismul zguduitor pe care îl expune, prin modul aproape hipnotic de realizare a imaginilor, prin aparenta irealitate a sa – care de fapt ascunde foarte multe realităţi ale lumii contemporane, exprimate prin numeroase simboluri politice, religioase şi sexuale – şi totodată prin puterea sa evocatoare şi prin coloana sonoră excepţională.
Din păcate, descoperim că bravele marionete de la Google acţionează tot mai des în spiritul cenzurii; de pildă, acest clip a fost eliminat la adresa iniţială, făcând mult mai dificilă accesarea lui, care acum e posibilă doar printr-un mic artificiu.

De altfel, în ultimul timp YouTube şi-a intensificat foarte mult această politică de interzicere sau eliminare spre difuzare a unor clipuri video ce exprimă adevăruri fundamentale despre sistemul de manipulare al “elitei” masonice mondiale, precum şi a filmelor ce doresc să informeze publicul larg despre acţiunile de protest şi de împotrivire faţă de sistemul satanic impus cu forţa de cabala criminală a francmasoneriei şi a “Iluminaţilor”.
Un exemplu în acest sens sunt protestele internaţionale ale Mişcării “Occupy”, ori şi mai recent extraordinarele proteste civile din Mexic, la care au luat parte câteva milioane de oameni şi care sunt considerate cele mai mari din istoria umanităţii.
Ele au fost cenzurate aproape cu desăvârşire de sistemul principal al mass-media, aservit “elitei” satanice masonice şi aflat sub controlul şi conducerea familiei Rothschild, astfel încât practic nimeni de pe planetă nu a ştiut mai nimic despre acele formidabile mişcări de mase civile din Mexic, ce au avut loc în urmă cu mai puţin de două săptămâni (22-23 iunie, 2012).
Serviciul YouTube a suprimat de asemenea orice clipuri video cu privire la ele, iar alte informaţii în legătură cu evenimentele respective au fost şi ele cenzurate aproape în totalitate, la aceasta contribuind şi relativa poziţie a Mexicului, de ţară mai puţin “conectată” la tehnologia modernă şi la mainstream-ul internaţional informatic.

Totuşi, găsim unele informaţii despre acele evenimente în articolul lui Jose Contreras Buenrostro, care a fost postat de Sylvain la adresahttp://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/millions-in-the-streets-in-mexico-censored. Articolul prezintă şi modul în care YouTube este aservit cererilor guvernamentale (mai ales ale marilor puteri) de a suprima clipurile video stânjenitoare, care prezintă lumii evenimente de foarte mare importanţă despre manipularea populaţiei, ori despre demonstraţii în masă.
În acest fel mass-media a fost direcţionată să înăbuşe şi să cenzureze aproape complet astfel de manifestări (cazul Mexicului), ori să dezinformeze până la ridicol populaţia, minţind cu o incredibilă neruşinare miliarde de oameni de pe planetă. Un bun exemplu în acest sens sunt demonstratiile-gigant din Montreal şi Quebec din Canada, ce au fost prezentate ca însumând câteva zeci de mii de oameni, când în realitate au fost prezente 250-500 de mii de persoane.
Un articol edificator în acest sens poate fi consultat aici:http://phdoctopus.com/2012/03/27/a-tale-of-two-cities-students-protests-in-columbus-ohio-and-montreal-quebec/, iar unele fotografii extraordinare de la manifestaţiile din Montreal pot fi văzute aici:http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/tribute-to-everyone-making-a-difference-we-got-your-back-iceland.
Uriaşele demonstraţii din Mexic au fost practic suprimate din fluxul informaţional internaţional al mass-media; “tehnica” aserviţilor este aceea de a minimiza foarte mult importanţa unor astfel de manifestaţii, prezentându-le ca fiind “minore”, ori de a filma doar cadre foarte restrânse unde apar de obicei încleştări între demonstranţi şi forţele de ordine, pentru a arăta în acest fel lumii, chipurile, ce “răi” şi destabilizatori sunt civilii care participă la aceste manifestaţii.
În realitate, astfel de incidente sunt regizate cu perversitate de grupuri de agitatori plătiţi, din interiorul sistemului, de diversionişti şi de anumite servicii secrete aflate în slujba cabalei criminale, tocmai pentru a oferi astfel de instantannee ce vor fi mai apoi prezentate în mod repetat opiniei publice, manipulând în acest fel orientarea ei.
De pildă, pe YouTube nu vom putea găsi practic nicio informaţie cu privire la demonstraţiile din Mexic, iar cele din Montreal şi Quebec sunt doar foarte slab reprezentate şi într-o manieră părtinitoare, restrânsă. Un articol ce prezintă chiar anumite date statistice despre aceste intervenţii guvernamentale (SUA, Brazilia, India, Canada etc.) la YouTube poate fi citit aici:http://worldtruth.tv/government-orders-youtube-to-censor-protest-videos/, iar dovezi despre rata crescută a intervenţiilor guvernamentale în ultimile luni, pentru îndepărtarea anunţurilor, textelor sau clipurilor video de pe Internet care conţin critici faţă de sistemul politic actual a fost publicat chiar de reputatul ziar The Guardian. Rezerva Federală a Americii nu se lasă mai prejos şi cere interzicerea publicării clipurilor video care critică guvernul american pe YouTube (http://powersthatbeat.wordpress.com/2012/04/27/feds-order-youtube-to-remove-video-for-containing-government-criticism/).
Revenind la excepţionalul clip video I, Pet Goat II, el reprezintă o mărturie sugestivă, foarte sintetică şi totodată simbolică a adevărului ocultat despre omenire, care va ieşi foarte curând la suprafaţă.
Motivul pentru care am prezentat aceste aspecte este acela de a permite celor interesaţi să aibă o viziune sintetică de ansamblu asupra situaţiei mondiale, care să includă mai multe unghiuri şi perspective. Populaţia omenirii a fost şi este manipulată aproape în orice domeniu sau orientare a vieţii de către cei aşa-zis “nevăzuţi” (reptilienii; mai apoi, tendinţa s-a extins la ceea ce am putea numi crema “elitei” masonice mondiale, întrucât nimeni nu a văzut vreodată membrii familiilor dinastice ale bancherilor lumii sau “Iluminaţilor” în lumina reflectoarelor, ori în atenţia mass-media).

Motivul pentru care ei preferă să rămână astfel ascunşi şi ocultaţi este că, în realitate, reptilienilor le este frică de rasa umană. Există ceva în legătură cu personalitatea umană care le provoacă fiori de spaimă, ceva care este considerat a fi o adevărată ameninţare la existenţa lor.
Acest “ceva” se referă la posibilitatea ca oamenii să se unească, să fuzioneze în gândire şi în acţiune; reptilienii ştiu prea bine că, dacă acest lucru s-ar petrece, atunci întreaga urzeală a minciunii şi a manipulării ar ieşi repede la iveală şi tocmai de aceea ei se străduiesc prin orice mijloace să împiedice aceasta, utilizând în special controlul cu o mână de fier asupra informaţiei şi a răspândirii ei la nivel mondial prin mass-media.
[continuare în partea a treizecisipatra]
Cobra informează public că adevărata “Undă verde” NU A FOST ÎNCĂ semnalizată. Atunci când se va petrece aceasta, acţiunile concertate şi simultane se vor desfăşura în 24 de ore, astfel încât ele vor fi observate de toată lumea şi nimeni nu va mai avea niciun dubiu.
“Există zvonuri că aceste acţiuni ar putea demara pe 4 iulie, dar acestea sunt doar zvonuri, fără nici o susţinere reală, pe care eu nu le pot confirma”, declară Cobra.
El subliniază că chiar dacă în câteva zile nu se petrece nimic, trenuie să ştim că adevăratele arestări în masă vor avea loc la momentul potrivit. Cabala trebuie îndepărtată de la putere de pe această planetă, iar acest lucru se va petrece întrun interval de timp rezonabil.
Este interesant de menţionat că actualmente există anumite desfăşurări de evenimente în economia ascunsă. Mişcarea de Rezistenţă s-a jucat cu sistemele de calculatoare ale reţelei băncilor Rothschilds ca să pregătească “pornirea de la zero” a sistemului financiar, iar aceste acţiuni au fost relatate în mass-media (http://news.yahoo.com/cyber-attacks-hit-global-banks-80-mn-study-174313129.html).
Alianţa Răsăriteană şi Societatea Dragonului Alb sunt foarte active zilele acestea, punând presiune pe membrii Cabalei.
Toate acestea sunt de fapt pregătirile dinaintea “undei verzi” financiare, aşa cum s-a exprimat Drake.
Deja foarte mulţi membri ai Cabalei iau foarte în serios posibilitatea ca ei să se predea necondiţionat în ziua în care se va petrece Evenimentul.
Trebuie spus că Evenimentul este o operaţiune la scară mondială. În SUA se va înfăptui cu ajutorul militarilor pozitivi. În Canada şi Australia, alături de militarii locali, va acţiona şi Interpolul. În Europa, acţiunile se vor desfăşura sub coordonarea facţiunilor pozitive din NATO şi Interpol. În Asia aceste acţiuni vor fi coordonate de Societatea Dragonului Alb şi Interpol. În America de Sud există un grup ce activează în toată regiunea plus America Centrală, dar al carui nume nu poate fi dezvăluit. Situaţia din Africa este specială şi va necesita o abordare specifică.
În final, Mişcarea de Rezistenţă va oferi ajutor prin Operaţiunea Omega Phoenix:
Mi-am contactat sursele şi iată ce mi-au spus:
Infiltrarea Cabalei în rândurile militarilor pozitivi a fost contracarată, iar elementele au fost îndepărtate. Acum totul este pregătit pentru acţiune. De asemenea, Mişcarea de Rezistenţă şi Pleiadeenii sunt deja pregătiţi pentru a-i ajuta.
Cu toate acestea, nu am primit nicio confirmare explicită pentru “unda verde”, şi nici despre faptul că ar fi o perioadă de timp bună pentru aceste acţiuni.
Mişcarea de Rezistenţă va avea un rol specific în cadrul Evenimentului, rol care este cunoscut sub numele de Operaţiunea Omega Phoenix. Operaţiunea are două părţi.
Prima parte a Operaţiunii Omega Phoenix a fost declasificată şi nu mai este secretă, aşa încât pot să ofer detalii despre aceasta. La momentul Evenimentului, un anumit număr de membri operativi din Mişcarea de Rezistenţă vor ieşi la suprafaţa planetei din bazele lor care se află în subteran.
Ei vor fi îmbrăcaţi obişnuit, cu haine civile, şi vor supraveghea procesul de arestare în masă, acordând ajutor, atunci când va fi necesar, militarilor pozitivi şi autorităţilor civile.
Membrii Cabalei care vor fi arestaţi de operativii Rezistenţei vor fi apoi aduşi în locaţii secrete, iar mai târziu vor fi daţi pe mâna autorităţilor civile. Singura excepţie o reprezintă doar câţiva membri ai Cabalei care sunt acuzaţi de crime odioase împotriva oamenilor de pe această planetă, şi de aceea ei vor apare în faţa Curţii Galactice. Majoritatea dintre aceştia vor fi după aceea trimişi înapoi pe Pământ pentru ca oamenii să hotărască ce destin vor avea ei, dar o parte dintre ei vor fi trimişi în Soarele Central al galaxiei, imediat.
Oamnii din cadrul grupului militarilor pozitivi au fost anunţaţi despre Operaţiunea Omega Phoenix, şi sunt complet de acord cu aceste măsuri.
Furtunile, valurile de caniculă, funcţionarea defectuoasă a sateliţilor de comunicatii şi căderile de energie electrică din aceste zile sunt rezultatul direct a activităţii accentuate a Soarelui. Acest fenomen este însă mult mai putin intens decât furtuna solară care a lovit Pământul în anul 1859:
http://news.nationalgeographic.com/news/2011/03/110302-solar-flares-sun-storms-earth-danger-carrington-event-science/
În articolul de mai sus de la National Geografic se poate găsi:
“Jumătatea vestică a SUA este vulnerabilă pentru că reţelele de energie electrică sunt interconectate, iar o cădere de energie s-ar putea propaga în lanţ, ca piesele de domino.”
Soarele nostru răspunde imediat pulsurilor galactice emise de Soarele Central al galaxiei. Aceste pulsuri galactice reprezintă intensificarea activităţii energetice a Soarelui Central, care se petrece la fiecare 26.000 de ani:
Acum ne aflăm întro perioadă de activitate intensă a Soarelui Central şi ne aşteptăm la evenimente similare cu cel petrecut în zilele trecute în SUA (este vorba de incendii devastatoare şi căderi de energie electrică pe arii extinse – nota AIM), pentru tot restul anului 2012, dar nu vor fi cataclisme sau evenimente dramatice (cum ar fi schimbarea polilor magnetici).
Soarele nostru este de fapt o Poartă Stelara multi-dimensională care transmite către planeta noastră energiile pe care le primeşte de la Soarele Central galactic. Extratereştrii benefici supraveghează şi modifică direcţionarea acestor energii specifice astfel încât planeta noastră şi noi să beneficiem cel mai mult de ele.
Aceste energii ajută la îndepărtarea Archon-ilor non-fizici care există aici, şi la însănătoşirea anomaliei cuantice a spaţiului cosmic ce înconjoară planeta. De asemenea, ei aduc la suprafaţă tot ceea ce a fost ascuns, şi foarte curând vor dezvălui în public toate acţiunile Cabalei întrun mod în care va fi evident pentru toata lumea tot ceea ce membrii Cabalei au făcut, iar cei întunecaţi nu vor avea unde să se mai ascundă.
În incheiere, subliniez că evenimentele dramatice de zilele trecute din SUA nu sunt deloc, aşa cum spun unii, generate de manipularea vremii prin celebrul HAARP sau vreo altă tehnologie de acest gen. Cabala nu mei este atât de puternică ca până acum.
Sursa:  AIM

Nu mai creaţi durere! - ECKHART TOLLE “Puterea Prezentului”


Cea mai mare parte a durerilor omeneşti sunt inutile. Ele sunt create de dvs. înşivă, atâta timp cât viaţa vă este condu­să de o minte care nu este supusă observării. 

Nu există om a cărui viaţă să fie total lipsită de durere şi de suferinţă. Oare nu este vorba mai degrabă de a învăţa să trăim cu ele, decât să încercăm să le evităm? 

Durerea pe care o creaţi acum este întotdeauna o formă de neacceptare, de rezistenţă inconştientă la ceea ce există. La ni­velul gândului, rezistenţa este o formă de a judeca. La nivel emoţional, este o formă de negativism. Intensitatea durerii de­pinde de gradul de rezistenţă la momentul prezent, care la rân­dul său depinde de gradul în care vă identificaţi cu mintea. Mintea încearcă mereu să nege Clipa de acum şi să scape de ea. Cu alte cuvinte, cu cât vă identificaţi mai mult cu mintea, cu atât veţi suferi mai mult. Sau putem spune şi aşa: cu cât sunteţi mai capabil să respectaţi şi să acceptaţi Clipa de acum, cu atât veţi fi mai liber de suferinţă şi durere — şi de mintea egocentrică. 

Oare din ce motiv, de obicei, mintea se împotriveşte sau neagă Clipa de acum? Pentru că nu poate funcţiona şi păstra controlul în afara timpului, care este trecut şi viitor, aşa că ea percepe Clipa de acum, care se sustrage temporalităţii, ca pe o ameninţare. Timpul şi mintea sunt, de fapt, inseparabile. 

Imaginaţi-vă Pământul fără oameni, locuit numai de plan­te şi animale. Ar mai avea un trecut şi un viitor? Ar mai avea sens să vorbim despre timp? întrebările „Cât este ora?” sau „în ce zi suntem?” — dacă ar mai exista cineva să le pună — ar fi total lipsite de sens. Stejarul sau vulturul ar fi zăpăciţi de o asemenea întrebare. „Care oră?”, ar întreba ei. „Sigur, e acum. Timpul este Clipa de acum. Ce altceva mai există?” 

Da, avem nevoie de minte, ca şi de timp pentru a funcţio­na în această lume, dar ajungem la un punct în care ele pun stăpânire pe viaţa noastră, şi atunci începem să funcţionăm prost, apar durerea şi suferinţa. 

Mintea, pentru a se asigura că păstrează controlul, caută permanent să acopere momentul prezent prin trecut şi viitor şi astfel, la fel cum vitalitatea şi potenţialul creator infinit al Fiinţei, care sunt inseparabile de Clipa de acum, devin acope­rite de timp, adevărata dvs. natură este ascunsă de minte. Po­vara din ce în ce mai grea a timpului s-a acumulat în mintea umană. Toţi oamenii suferă din cauza acestei poveri, dar con­tinuă să mai adauge câte puţin la ea în fiecare moment, ori de câte ori ignoră sau neagă acest preţios prezent sau îl reduc la un mijloc pentru atingerea unui obiectiv viitor, care există nu­mai în mintea lor, niciodată în realitate. Acumularea timpului în mintea colectivă şi individuală include şi o mare cantitate de durere reziduală din trecut. 

Dacă nu mai vreţi să vă creaţi durere dvs. înşivă sau alto­ra, dacă nu mai doriţi să suplimentaţi reziduurile durerilor tre­cute care mai trăiesc încă în dvs., atunci nu mai creaţi timp sau, cel puţin, nu mai mult decât este necesar pentru a face faţă aspectelor practice ale vieţii. Cum să încetăm să creăm timp? Daţi-vă seama că momentul prezent este tot ceea ce veţi putea avea vreodată. Faceţi din Clipa de acum ţinta prin­cipală a vieţii dvs. Dacă mai înainte sălăşluiaţi în timp şi fă­ceaţi din când în când vizite scurte în Clipa de acum, locuiţi de acum încolo în prezent şi vizitaţi din când în când trecutul şi viitorul, atunci când trebuie să faceţi faţă aspectelor practi­ce ale unei situaţii. Spuneţi mereu „da” momentului prezent. 

Ce poate fi mai inutil, mai nesănătos, decât să creaţi o rezistenţa internă faţă de un lucru care există deja? Ce poate fi mai nesănătos decât să te opui vieţii însaşi, care este acum şi doar acum? Predaţi-vă în faţa a ceea ce există. Spuneţi „da” vieţii — şi observaţi cum viaţa începe dintr-o dată să lucreze pentru şi nu împotriva dvs.! 

ECKHART TOLLE “Puterea Prezentului”

sursa: http://totulpentrusuflet.wordpress.com