miercuri, 27 iunie 2012

CODURILE SI CHEILE PENTRU ASCENSIUNE


GRATUIT!! AM CREAT CU MARE DRAG ACEASTA MEDITATIE/VIDEOCLIP NUMITA- CODURILE SI CHEILE PENTRU ASCENSIUNE. O PUTETI COPIA. AVETI PERMISIUNEA MEA.
Acum e vremea ca întreaga omenire şi Pământul să-şi completeze ascensiunea. In aceasta meditatie veti fi conectati la Lumina Divina, energia Mahatma energiile Elohimilor, energia arhanghelului Metatron şi a celor doisprezece Arhangheli, energia lui Melchizedec etc.
Energiile Curcubeu, va vor patrunde fiecare celula iar Isus Hristos si Fecioara Maria, Ingerul Pazitor, Seniori ai lui Sirius şi Lord Arcturus, Sai Baba şi Vywamus, Maitreya şi Sanat Kumara, Djwhal Khul şi Babaji, El Morya şi Kuthumi, Serapis Bey şi Paul Veneţianul, Hilarion şi Sananda, St.Germaine şi Comandamentul Ashtar, va vor ancora si activa în întregime cele 74 de chei, (fiecare dupa meritele sale) la nivelurile solar, galactic, universal, multiversal şi cosmic. Vi se vor ancora:scripturile lui Melchizedek; scripturile lui Metatron, scripturile lui Elohim, codurile de energie vitală, darurile Sfântului Duh, cheile preoţiei Alfa şi Omega a lui Melchizedek, scripturile astrale, cele zece imagini ale Luminii lui Yahweh descrise în Cheia 64, stratul Bio, super-elicea genetică şi cele 36 de benzi de ADN, codurile-stea ale universului lui Melchizedek, cele douăsprezece sigilii va vor fi decodificate, toate stucturile corpurilor voaste vor fi infuzate cu întregul Tezaur al Luminii lui Dumnezeu.
Asa sa fie! Asa este!!!

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (10c)



De altfel, sunt binecunoscute scandalurile foarte mari şi problemele aproape insurmontabile cu care se confruntă în acest moment Vaticanul; o parte dintre aceste aspecte au ajuns chiar în atenţia publică în ultima lună. Actualul Papă este depăşit de situaţie, iar cardinalii de la vârf "se sfâşie" între ei; acţiunea Archon-ilor întrupaţi din grupul iezuit are astfel urmări teribile.

Alex Collier face precizarea că evenimentele care vor urma vor fi de aşa natură, încât să nu-i facă pe oameni să venereze fiinţele ce vor acţiona slujindu-se de o tehnologie înaltă şi demonstrând astfel puterea lor pe pământ, ca fiind semizei. Guvernele marilor puteri ale lumii (care sunt corupte de forţa de influenţă a cabalei criminale masonice) vor dori să impună această idee, în dorinţa lor de a asupri în continuare populaţia lumii prin inocularea unor credinţe false.

Totuşi, Collier spune că toate aceste aspecte vor ieşi la iveală până la sfârşitul anului 2012. El afirmă, la unison cu informaţiile oferite de Cobra despre planul şi acţiunea pleiadienilor prin Operaţiunea Stardust 2, că forţa malefică a cabalei criminale va fi anihilată toată deodată. Aceasta se corelează cu modul de acţiune al "prafului" de nanoparticule, care a fost infuzat de pleiadieni în corpurile "Iluminaţilor".

Revenind la "istoria galaxiei noastre" şi a felului în care a apărut şi s-a insinuat răul în cadrul civilizaţiilor umane care au populat-o, se pare că totul îşi are originea în constelaţia Lira, în care rasa umană a început să se dezvolte de pe principii de expresie liberă, universală. O bună sinteza asupra evoluţiei rasei umane în galaxie poate fi citită într-un articol din revista Cosmos aici: revistacosmos.ro.

Rasa umană a trăit şi s-a dezvoltat în diferite sisteme stelare din Lira aproximativ 40 de milioane de ani, având o orientare preponderent agrară. Existenţa oamenilor era abundentă şi prosperă, iar traiul lor era fericit şi cu o înţelegere superioară a naturii. La un moment dat una dintre planetele din Lira, care era locuită de rasa Strămoşilor Primordiali umani, a fost găsită şi survolată de o navă uriaşă a rasei reptiliene, care provenea din sistemul Alpha Draconis.

Cele două rase (lirană şi draconiană) s-au suspectat reciproc şi se temeau una de cealaltă. Conform cu afirmaţiile lui Alex Collier, reptilienii au fost prima rasă din galaxie care a descoperit tehnologia călătoriilor interstelare; după ce au descoperit planeta Bila a "liranilor" (locuitorii rasei umane din Constelaţia Lira) şi au văzut abundenţa, frumuseţea şi resursele ei naturale, reptilienii (draconieni) au decis să o supună şi să o controleze.

Iniţial, ei şi-au oferit ajutorul sub o formă înşelătoare, însă liranii au dorit să cunoască mai multe despre reptilieni înainte să accepte conlucrarea cu ei; atunci draconienii au înţeles în mod greşit atitudinea liranilor, comunicările dintre cele două rase au fost întrerupte şi ca urmare reptilienii au distrus trei dintre cele 14 planete locuite de oameni în sistemul Lira, omorând mai mult de 50 de milioane de fiinţe umane.

Liranii au continuat să fie urmăriţi şi "vânaţi" de reptilieni şi se poate spune că acela a fost de fapt momentul istoric în care draconienii au început să considere rasa umană ca fiind o simplă sursă de hrană.

Totuşi, este important să menţionăm că nu toate rasele reptiliene sunt malefice, ci doar o mică secţiune din acestea a alunecat pe această pantă în decursul timpului. Facţiunea reptiliană malefică reprezintă însă forţa de represiune a populaţiilor umane din galaxia noastră, prin introducerea unui sistem de conducere bazat pe frică şi pe linie ierarhică.
În acelaşi timp, această rasă reptiliană a devenit extraordinar de versată în manipularea genetică.

Ceea ce ei fac, este că sosesc pe o planetă, cuceresc rasa respectivă, iar apoi îi alterează informaţia genetică în conformitate cu propriile lor interese. Din nefericire, draconienii consideră formele de viaţă pe care ei le-au creat sau le-au alterat în decursul timpului ca pe nişte resurse naturale. Ei sunt de asemenea şi cei care au creat prima rasă umană pe planeta noastră; iniţial această rasă a fost implementată pe Marte, iar apoi ea a fost adusă pe Pământ. Rasa primordială a liranilor a fost combinată cu 21 de alte rase, rezultând rasa noastră (Homo Sapiens Sapiens) la nivelul planului fizic.

La începuturi, molecula de ADN conţinea 12 spirale complete, însă un grup de civilizaţii din Constelaţia Orion, care a dorit să controleze umanitatea, a suprimat 10 din cele 12 spirale, pentru a ne bloca astfel progresul şi evoluţia. Însă de ce ar fi vrut ei să facă acest lucru? De ce ar fi vrut orionienii să nu lase omenirea să evolueze spre o cunoaştere superioară şi chiar totală a universului şi a originilor sale spirituale?

Motivul este acela că orionienii (care în realitate sunt o sub-rasă reptiliană a draconienilor) şi-au dat seama cine suntem noi, oamenii, la nivelul profund al sufletului. Astfel, ei au aflat că rasa noastră face parte dintr-un grup de constiinte-energii care au creat rasa umană, infuzand-o cu posibilitatea evoluţiei proprii, a libertăţii depline şi a expresivităţii plenare în manifestare.

Pe de altă parte, draconienii reptilieni creează rase care să funcţioneze ca o resursă naturală doar pentru propria lor plăcere şi pentru confortul lor. Draconienii aveau legende foarte vechi care vorbeau despre un război între ei şi această rasă numită Paa Tal, care se opunea filosofiei lor asupra vieţii şi libertăţii în Creaţie. Este posibil ca această rasă de conştiinţe foarte evoluate (Paa Tal) ďż˝ care de fapt este un cuvânt din limba draconiană ďż˝ să fie identică cu aşa-numiţii Fondatori, adică acel grup de conştiinţe care există în cea mai înaltă dintre dimensiunile Manifestării (a 12-a) după sistemul pus în discuţie şi integrat în evenimentele actuale, despre care vorbeşte Sal Rachele în cărţile sale şi despre care el ďż˝ ca channeler al acestor conştiinţe foarte inalte, Fondatorii ďż˝ afirmă că sunt cele care au creat rasa umană, sădind-o mai apoi în univers.

Interesant este că orionienii şi-au dat seama despre adevărata natură a rasei noastre datorită versatilităţii extreme a emoţiilor umane. Din acest punct de vedere cel puţin, se poate spune că nu există nicio altă rasă în univers care să prezinte o asemenea complexitate a trăirilor şi totodată a modificării lor într-un timp foarte scurt.

Pentru orionieni, dar şi pentru multe alte rase de fiinţe extraterestre care ne-au studiat perioade foarte lungi de timp, fiinţa umană reprezintă un mister, deoarece nicio altă rasă de fiinţe nu reuşeşte să aibă o detentă emoţională atât de mare şi nici o trăire psihică atât de complexă; de pildă, pentru civilizaţiile ET este o mare uluire cum o persoană poate să manifeste ură şi peste doar un minut ea să fie cuprinsă de un sentiment adânc de iubire sau de compasiune.

Pe de altă parte, draconienii reprezintă cea mai veche rasă reptiliană din univers. Strămoşii lor au sosit în universul fizic dintr-o realitate paralelă sau, cu alte cuvinte, dintr-un aşa-zis univers alternativ, adică dintr-o altă dimensiune. Nimeni nu ştie cu precizie când anume s-a petrecut acea venire a draconienilor în universul fizic, dar putem totuşi presupune că aceea a fost, cel puţin într-o anumită măsură, un fel de "cădere", deoarece dimensiunea a treia (3D), adică dimensiunea fizică, este o dimensiune existenţială "la limita de jos" a Manifestării.

În legătură cu acest subiect, Alex Collier afirma că andromedanii (civilizaţia extraterestră care l-a contactat) nu ştiu nici ei precis cum au ajuns reptilienii în universul fizic, însă din informaţiile pe care le-au aflat prin interacţiunea cu alte rase interdimensionale a rezultat că draconienii au fost aduşi de o anumită rasă inteligentă în universul nostru, fiind mai apoi pur şi simplu "plantaţi" în sistemul Alpha Draconis, adică acolo unde exista probabilitatea cea mai mare ca ei să supravieţuiască.

Problema a apărut ulterior, atunci când draconienii au început să răspândească ideea că ei au fost primii în acest univers, ca rasă, venind aici înaintea rasei umane; prin urmare, ei şi-au format părerea că erau îndrituiţi să aibă supremaţia în galaxie, iar toate celelalte rase să li se supună.

Astfel a luat fiinţă ideea de dinastie regală, de linie ierarhică şi de linie de sânge genealogică. Totuşi, rasa umană nu a fost deloc dispusă să recunoască acest lucru şi ca urmare între cele două rase (reptiliană şi umană) a izbucnit un conflict îndelungat care s-a ramificat în războaie complexe pe întreg cuprinsul galaxiei.

Reptilienii au cucerit multe sisteme solare şi civilizaţiile care le locuiau, alterând din punct de vedere genetic majoritatea formelor de viaţă pe care le-au întâlnit. Aria din galaxie care este cel mai des populată de sub-rasele draconiene este uriaşul sistem Orion, precum şi sistemele Rigel şi Capella.

Formaţia psiho-mentală a acestor rase este axată într-o proporţie uriaşă pe cultivarea egoului şi a individualităţii; ca atare, ele s-au orientat mai mereu către acţiuni de cucerire, invazie, manipulare şi stăpânire a altor rase şi planete care erau mai puţin evoluate, folosind tehnologia pentru a le controla şi domina.

Această atitudine care s-a răspândit aproape peste tot în galaxie este ca un război aparent fără sfârşit, făcând pacea să devină o raritate în universul local în care ne aflăm, deoarece reptilienii consideră că cea care domneşte este frica, în timp ce iubirea este considerată a fi un sentiment slab, având virtuţi minime.

Ideea principală a reptilienilor-draconieni este aceea că rasele care sunt mai slabe decât ei trebuie să li se supună şi să devină astfel sclavele lor. Acest sistem de credinţe şi valori este promovat încă de la naştere în cadrul raselor reptiliene, în care mama ďż˝ după ce dă naştere fătului -, îl abandonează pentru ca acesta să se descurce singur în viaţă. Dacă cel născut reuşeşte să supravieţuiască, el este mai apoi preluat şi crescut de o castă războinică draconiană, care îl foloseşte mai apoi pentru luptă, pentru antrenamente sau pentru spectacol.

Prin urmare, putem observa că reptilienii par să se fi blocat la acest nivel al supravieţuirii, din care ei nu prea mai pot să iasă. Aceasta înseamnă că ei nu-şi pun deloc problema să se oprească din răul pe care îl pot face altor rase şi în acest fel ne putem explica îndârjirea cu care ei continuă să reziste şi să se împotrivească transformărilor fundamentale care vor avea loc în curând pe Pământ.

Din nefericire, în conştiinţa lor este gravată foarte profund ideea că nu pot avea niciodată încredere în oameni. Baza îndoctrinării lor ideologice este aceea că rasa umană se află la originea răului în galaxie pentru că ea a invadat acest spaţiu atunci când draconienii se aflau deja în ea, urmărind ca să-i înfometeze pe draconieni şi să-i facă să muncească din greu pentru a dobândi materialele ce stau la baza existenţei lor.

[continuare in partea a treizecisiuna (in curand)]

Sursa: AIM

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC

Lumea fara cancer: Povestea Vitaminei B17 (1985)


Vitamina B17 – previne și tratează cancerul!
Pancreasului i se atribuie funcţia de a ţine în frâu procesul necontrolat de înmulţire a celulelor în corpul uman, adică cancerul. Ce se întâmplă atunci când pancreasul nu funcţionează normal și nu poate lupta efectiv cu celulele cancerigene? Are natura și pentru astfel de cazuri o soluție? Pentru cei ce cred în teoria trophoblast a cancerului răspunsul este simplu și … pozitiv: DA!
Soluţia este așa-numita Vitamină B17, cunoscută și sub denumirea de Amygdalin sau Laetril. Nu încercaţi să găsiţi în cărţile de medicină informații despre această vitamină. De ce? Fiindcă nu este recunoscută de medicina oficială… De ce? Bună întrebare…
Și totuși, cum poate Vitamina B17 lupta împotriva cancerului? Autorul cărţii “O lume fără cancer”, G. Edward Griffin explică acest fenomen. Molecula Vitaminei B17 este compusă din două componente, o aldehidă benzoică (benzaldehida) și o cianură. Dacă despre aldehida benzoică, probabil, puţini au auzit, despre cianură cred că majoritatea au citit măcar câte ceva. Privite aparte cele două substanţe sunt foarte toxice, în componenţa Vitaminei B17 devin însă inofensive. Astfel de exemple în natură se întâlnesc destul de des. De exemplu clorul (Cl) este toxic în formă pură, dar este inofensiv în sarea de bucătărie (NaCl).
Vitamina B17 este, de fapt, miracolul căutat de medicină de sute de ani: o posibilitate de a distruge celulele cancerigene fără a dăuna țesuturilor sănătoase. Acestea din urmă conţin totuși o cantitate mică de Beta-Glucosidase, ceea ce ar însemna că Vitamina B17 poate distruge latent și ţesuturile neafectate de cancer, mai ales organele amintite mai sus (splina, ficatul și glandele endocrine), care conţin cantităţi importante de Beta-Glucosidase.



Descarca documentar: Link 1
Articol original: A World Without Cancer: The Story Of Vitamin B17 (1985) | Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Filme Documentare Online 
Sursa: http://documentare.digitalarena.ro

UNUL DIN MARILE SECRETE ALE SISTEMULUI - ENERGIA LIBERA DESCOPERITA DE NIKOLA TESLA,ASCUNA OMENIRII DE CATRE OCULTA !


„Nu există o criză a energiei, ci pur şi simplu o criză datorată ignoranţei” spunea Richard Buckminster Fuller (1895-1983) 

            În 1931, printre miile de autovehicule ce străbăteau străzile oraşului Buffalo din nordul statului New York, putea fi zărită pe străzi berlină Pierce Arrow, ce ieşea în evidenţă nu numai pentru că era un model de lux, ci şi prin faptul că se deplasa fără zgomot şi fără vreo dâra de fum eşapat. Trecătorii curioşi primeau din partea şoferului o explicaţie cel puţin stranie: „maşina nu are motor, nu are baterii şi nici combustibil”. Nu era vreo remarcă obraznică, nici maliţioasă. Autovehiculul nu era echipat cu un motor cu explozie, ci cu unul cu totul deosebit. Cel ce conducea straniul vehicul se numea Petar Savo şi era o rudă a marelui inventator Nikola Tesla, iar motorul pe care îl testa era un motor electric de 1800 rpt/min, alimentat cu curent alternativ dintr-un receptor de energie liberă. Nikola Tesla.

Automobiul alimentat cu energie liberă. Nikola Tesla – aport fundamental la progresul omenirii

         Prin 1890, Tesla revoluţiona tehnica cu invenţiile sale: motorul electric cu inducţie, radiotelegrafia, telecomanda prin unde radio, lămpile fluorescente şi în special curentul electric alternativ (pentru promovarea căruia, sprijinit de George Westinghouse, a dus o adevărată luptă cu Thomas Edison, partizanul curentului continuu) şi transmiterea de energie prin atmosferă, fără cablu. Era tehnologiei moderne a fost iniţiată de spiritul vizionar al lui Nikola Tesla, omul căruia îi datorăm stadiul actual al dezvoltării omenirii. Într-o conferinţă susţinută la American Institute of Electrical Engineers din New York pe data de 20 mai 1891, Tesla spunea: “Ne putem imagina o energie curată, ieftină, disponibilă în cantitate mare, care să ne descotorosească de poluare şi care să ne dea speranţa de a trăi într-un mediu în care civilizaţia umană să se poată bucura de o reală înflorire. Această energie există şi a fost identificată de nenumărate ori în istoria umanităţii sub diverse denumiri … Spaţiul dintre atomi nu este vid, ci plin de energie, a cărei natură este încă subiect de discuţii. Concentrarea sa este extrem de ridicată, de ordinal a 5.000 kWh / cm³. Este perceptibilă doar dacă este pusă să interacţioneze cu câmpuri electromagnetice sau cu materia. În cazul din urmă ea este originea acceleraţiei gravitaţionale.


    Omul ştia cu multă vreme în urmă că materia provine dintr-o substanţă primordială, un câmp subtil şi vast, dincolo de orice imaginaţie: eterul fotofor (gr. phos – lumină, pherein – care poartă, transportă) şi asupra căruia acţionează Prana cu energie creativă dând viaţă lucrurilor şi fenomenelor într-un ciclu etern. Această substanţă primordială accelerată în infinite turbioane se transformă în materie brută, iar când forţa se diminuează mişcarea dispare şi materia revine la starea sa iniţială.” Tesla a redescoperit că acest fenomen poate fi utilizat practic şi a demonstrat experimental acest fapt. Maşinăriile concepute de savant şi construite pe baza acestui principiu par scoase dintr-un almanah de anticipaţie, dar ele au fost reale şi au funcţionat. În 1892 Tesla spunea: „Energia electrică este prezentă peste tot în cantităţi nelimitate şi poate conduce toate maşinile din lume fără a fi nevoie de cărbune, petrol sau gaze ...”. Acesta este adevăratul concept de energie liberă. Una dintre aplicaţiile lui Tesla a fost şi acel automobil ce se deplasa alimentat de o energie nevăzută şi până acum numai de el ştiută (şi bineînţeles,de anumite cercuri militariste). Din descrierile sporadice ale invenţiei rezultă că acesta era echipat cu un motor electric alternativ la 1.800 rot/min şi care dezvolta o putere de 80 CP.

       Până aici, nimic spectaculos. Autovehicule propulsate electric au existat în nenumărate variante, ele dovedind avantaje evidente faţă de motorul cu ardere internă (costul scăzut, randamentul bun, transmisie simplă, întreţinere uşoară, inerţie mică, manevrabilitate, independenţa de combustibil şi mai ales noxele inexistente faţă de cele substanţiale ale motorului cu explozie ce ne îmbâcsesc viaţa; toate acestea fac să ne întrebăm cu ce-am greşit de-am intrat pe mâna ălora !).

 Din istoria automobilului electric

         Primele încercări de propulsie electrică sunt menţionate pe la începutul celui de-al patrulea deceniu al secolului XIX. Primul automobil electric a fost construit de către omul de afaceri scoţian Robert Anderson în 1832. Americanul Thomas Davenport a construit o mică locomotivă electrică în anul 1835, un model similar al scoţianului Robert Davidson în 1837 (prezenţa scoţienilor în istoria vehiculelor electrice pare a fi un argument solid privind costul şi eficienţa acestora). În anul 1834 Hermann von Jacobi instalează un motor pe un vapor cu zbaturi şi în 1838 pe unul cu elice. Tramvaiul electric apare mai târziu, în 1879, şi este datorat americanului de origine belgiană K.J. Depoele. Cunoaşte o evoluţie mult mai rapidă din cauza dezinteresului magnaţilor din petrol şi industria constructoare de maşini faţă de acest segment. Este şi motivul pentru care acest mijloc de transport perimat a dăinuit până azi. Prima maşină ce a depăşit viteza de 100 km/h a fost electrică şi construită în Belgia în 1899 (105 km/h). Există informaţii precum că Tesla ar fi instalat primul său motor electric pe un automobil în 1897 şi ar fi parcurs 800 km cu o viteză medie de 151,246 km/h (şi maximă de 193 km/h), dar datele privitoare la reuşitele marelui savant sunt ascunse cu mare grije, iar ceea ce răsuflă nu poate fi verificat.
Tesla in teste.

          În acel an, 1897, în New York apar taxi-urile electrice. Începând din 1900, maşinile electrică se bucură de un extraordinar succes, ele fiind mai numeroase decât cele cu abur sau cu benzină. Dar interese oculte impun declinul electricului ce se face resimţit prin 1920. În 1966 congresul american recomandă construirea de vehicule electrice pentru reducerea poluării aerului. Era doar recunoaştere semioficială a stadiului dezastruos al mediului (cantitatea uriaşă a noxelor din aer şi a metalelor grele eşapate ce deteriorează APA şi solul) şi nicidecum vreo schimbare de orientare economică (ba mai mult, specialiştii pot bănui primele încercări ale scenariului „crizei” petrolului din 1973 – în 1950 industria petrolului american a deţinut supremaţia mondială, dar în 1965 s-a înregistrat un uşor declin ce avea să se amplifice după 1970). Tot de spoială, în 1976 congresul american a fătat „Electric and Hybrid Vehicle Research, Development, and Demonstration Act” pentru a favoriza dezvoltarea de noi tehnologii pentru baterii, motoare şi componente hibride. Timp în care ăştia se organizează şi discută în congres, japonezii fac într-adevăr reale progrese. Şi nu numai ei. Peste 1.200 de fabrici sau ateliere au produs mii de modele de vehicule electrice. Nici una dintre marile companii constructoare de autovehicule nu a ocolit capitolul propulsie electrică, dar nu-şi pot permite decât o ieşire timidă pe piaţă pentru a nu perturba echilibrul afacerilor îngemănate petrol – auto (în strânsă cârdăşie cu răsuflatul sistem bancar cămătăresc de sorginte masonică şi prăfuitele marionete politice poreclite „guverne”).

      Ultima găselniţă în materie este un model sport electric denumit (ironic) Tesla Roadster în varianta de bază şi cea Sport cu diferenţe semnificative: acceleraţie 0 – 96 km/h 3,9 respectiv 3,6; 248 respectiv 288 CP; 109.000 respectiv 128.500 usd. Asta da treabă. S-au vândut 150 exemplare (la noi se produc doar într-o singură zi 1.340 de butoiaşe Logan şi ăştia abia au fost în stare de 150 !). Automobilul este fabricat de Tesla Motors care nu are nici o legătură cu savantul. Urmează să apară un rival de la McLaren denumit P1-E la un preţ de numai 60.000 eur (a nu se face confuzia cu certificatele de urbanism de la Vanghelie pentru P+1E, un pic mai ieftine), dar dacă usd pleacă pe derdeluş e posibil ca preţurile să se egalizeze.

Motorul lui Tesla

        Prin urmare, Tesla nu a revoluţionat tehnica modificând un autoturism clasic, pe benzină, înlocuind motorul cu unul electric. Realizarea sa este cu mult mai importantă, el a pus „pe roate” primul (şi poate ultimul) automobil alimentat cu energie liberă, care a demonstrat omenirii că poate fii independentă energetic şi că ne aflăm la cheremul lăcomiei unor exemplare veroase demne de milă.

         Din păcate, Tesla nu a mai apucat să îşi ducă la bun sfârşit grandioasa viziune, iar lucrările sale, întreaga documentaţie s-au stins odată cu visele savantului. Ceea ce a mai rămas sunt observaţii şi relatările din presă a unor martori, de cele mai multe ori nespecialişti, încântaţi şi exaltaţi în faţa unei uriaşe descoperiri a cărui beneficii nici azi nu le putem realiza sau măcar bănui. Au existat încercări de a pune cap la cap aceste informaţii dar acest puzzle are mai mult de 90% spaţiu gol. Adevăraţii specialişti din acest joc sunt cei ce au confiscat informaţiile şi au şters foarte bine urmele. Afacerea este continuată şi azi prin dezinformare sistematică. În ceea ce priveşte motorul, se spune că Tesla l-a demontat pe cel clasic cu care era echipat modelul Pierce Arrow de care dispunea împreună cu radiatorul acestuia şi a montat un motor electric de curent alternativ (nu se ştie dacă mono sau trifazat) de 80 CP la 1800 rot/min răcit cu un ventilator. A păstrat doar bateria (pentru lumini, alimentarea cutiei şi ventilatorului), frânele, acceleraţia şi sistemul de transmisie pe roţile din spate. Dimensiunile motorului ar fi fost de 40 ţoli (inch) lungime (aproximativ 1 m) şi 30 ţoli diametru (75 cm). Foarte interesant este faptul că motorul nu era legat electric, cablurile sale erau lăsate în aer, nu avea perii colectoare, nu era alimentat de la o sursă electrică convenţională. Nikola Tesla. Automobiul alimentat cu energie liberă.

Comanda motorului

        Lucrurile devin din ce în ce mai interesante cu cât ne apropiem de miezul problemei, de obţinerea unei energii utilizabile produsă din energia liberă. Unitatea de comandă a motorului este descrisă ca o cutie lungă de 24 ţoli (61 cm), lată de 12 ţoli (30 cm) şi cu o înălţime de 6 ţoli (15 cm), situată în faţa scaunului din dreapta şoferului. Cutia era conectată electric la ventilator şi mai avea două tije metalice cu diametrul de ¼ ţoli (6,5 mm) ce ieşeau din cutie cam 3 ţoli (circa 8 cm). În interiorul cutiei se găseau 12 tuburi vidate, fire şi componente electronice – rezistenţe şi bobine – dar fără condensatori (!). Misterioasele tuburi vidate nu erau altceva decât nişte banale lămpi (tuburi) electronice de tipul 70L7-GT, lampă combinată – un redresor monoalternanţă (o diodă) şi un amplificator de putere (o tetrodă). Această lampă se comercializează şi azi fiind fabricată de mai multe firme producătoare de astfel de componente.

         Rămâne un mister cum a utilizat Tesla aceste lămpi având în vedere că motorul dezvolta o putere de 80 CP, adică 58,84 kW, iar dacă se ţine seama şi de randamentul motorului ar fi fost necesară o putere de minim 60 – 65 kW, pe când prăpăditele astea de lămpuţe 70L7 furnizează la ieşire o putere maximă de 1,8 W. Adică dacă ar fi fost folosite ca amplificatoare, ar fi fost necesare vreo 35.000 de bucăţi. Prin urmare, lămpile au fost folosite pentru a genera acele câmpuri necesare în interacţiunea cu energia liberă şi de oferi la ieşire un semnal diferenţial de comandă a motorului. Din cutia electronică ieşeau două tije şi nu existau conexiuni electrice între acestea şi motor. Singura legătură electrică era cea a ventilatorului comandat tot din cutie, alimentată astfel probabil pentru a nu perturba câmpul electric transmis prin intermediul tijelor. Acest câmp era creat în cutie şi aplicat tijelor prin bobine conice. Să ne amintim că una din marile realizări ale savantului a fost aceea de a transmite energie electrică “oriunde în lume” prin aer, fără linii electrice. Informaţia nu este accesibilă publicului, dar este folosită în “binefăcătorul” proiect HAARP. Cel mai mare mister este însă modul de captare a energiei din exteriorul sistemului, şi transformare a acelei energii libere pe care până în prezent doar Tesla a înţeles-o şi exploatat-o (ar mai şi fi un scriitor de doi bani, unul Gregg, care a umplut lumea cu tot felul de bazaconii fără valoare, enormităţi şi previziuni apocaliptice gratuite). Singurul lucru cert este că această energie era preluată de o antenă dispusă în spatele autovehiculului.

 Antena

            Modelul Pierce Arrow transformat de Nikola Tesla ce se deplasa independent de orice sursă de energie clasică şi de orice combustibil convenţional, era prevăzut cu o antenă lungă de 1,83 m amplasată în spate. Pentru o antenă monopolară de 1/2 λ – 5/8 λ, rezultă o gamă de frecvenţă de 82 – 102 MHz.Pradă unui tembelism destul de avansat sau poate la ordinul vreunui comandant, niţcaiva berbeci s-au apucat să calculeze, considerând cele două tije ca fiind o antenă receptoare de lungime egală cu suma lungimilor vergelelor, greşeală pe care nici corijenţii la fizică nu o pot face. Ba mai mult, au confundat lungimea de undă cu lungimea antenei însumate ajungând la un rezultat de 246 MHz, destul de deplasat, şi mai ales că nu tijele recepţionau energia, ci acţionau asupra motorului care funcţionează la frecvenţe mici, nicidecum în frecvenţe radio.

Pierce Arrow

Modelul Pierce Arrow Eight (Twin Cowl Phaeton) transformat de Nikola Tesla a fost pus la dispoziţie de George Westinghouse, un tip care l-a apreciat şi l-a susţinut pe Tesla, inginer şi renumit industriaş care a întrevăzut un viitor strălucit omenirii dar nu a prevăzut şi piedicile ce i se vor pune în cale. Nikola Tesla. Automobiul alimentat cu energie liberă. Se spune, greşit de altfel, că falimentul firmei sale s-a datorat experimentului lui Tesla şi că firma a fost înghiţită de Studebaker tocmai din această cauză.

        Deşi un tip cu vederi largi, Westinghouse trăia într-un anturaj de unde viaţa părea roz în pofida faptului că Marea Depresiune era în plină desfăşurare. Deci, în plină criză economică, greu de imaginat că modelele sale de lux ar fi putut acapara piaţa (similar azi, aici: ţara arde şi baba îşi pune perdeluţe la minister). N-au prins şi firma a fost înhăţată de Studebaker Corporation, dar asta se întâmpla în 1928, cu trei ani înainte ca maşina lui Tesla să iasă pe străzi. În 1931 Studebaker intra în declin iar în 1932 pierdea 3 milioane de dolari, o sumă enormă pe-atunci (ca să facem o comparaţie, azi Becali îşi cumpără o căsuţă cu de 5 ori mai mulţi bani) ceea ce avea să ducă prăvălia la faliment. Nikola Tesla. Automobiul alimentat cu energie liberă.

         Dar falimentul nu a fost dirijat de forţe oculte ci s-a datorat unei gestionări defectuoase. Singurul aspect ce poate fi suspectat de atentat din umbră a fost acela că invenţia lui Tesla ar fi ridicat compania, dar şi omenirea ar fi intrat într-un real proces de dezvoltare şi progres, ceea ce nu s-a dorit. Şi nu se doreşte nici azi pentru că independenţa energetică ar elimina paraziţii, plebea (supţii) nu ar mai fi tributară puterii (sugarilor), sugarii nu ar mai avea de la cine suge. Iar sugarii sunt bine organizaţi şi protejaţi. „Elitele”, o gloată dispusă piramidal, cu apucături militariste ce le conferă imaginea unei pseudo-stabilităţi, dar şi încredere în sistemul lor de oligarhiii ierarhizate pe unicul criteriu al înavuţirii rapide, fără limite şi prin orice mijloace.

 Vimana 

                   Textele indiene vechi sunt un izvor de cunoaştere, lămuresc concepte şi oferă o bogăţie de informaţii la care Tesla făcea deseori referiri în conferinţele sale. Este evident că aceste texte i-au deschis orizonturi de mult închise omenirii şi i-au stimulat imaginaţia. El a pătruns sensuri subtile înţelegând rolul eterului, cel de-al cincilea element în filozofia indiană (guvernator, echivalentul elementului lemn la chinezi), reuşind să-i utilizeze calităţile în mod practic. Şi noţiunea Akasha a fost înţeleasă şi valorificată de savant, atât sub aspect energetic cât şi informaţional. Traducerile nu redau sensurile reale, fie că ele sunt rescrise de un neiniţiat, fie că sunt mult prea subtile, sau chiar voit denaturate, falsificate. Dintre toţi biografii lui Nikola Tesla (Margaret Cheney, Inez Hunt, Wanetta W. Draper), John O’Neal (The Life Of Nikola Tesla) este singurul care afirmă despre acesta că a citit lucrări în sanscrită şi că ar fi înţeles principiul de funcţionare al aparatelor de zbor denumite Vimana.
Vimana

      Că ar fi putut citi şi în sanscrită, nu ar fi de mirare; că ar fi înţeles principiul de zbor, iarăşi este credibil. Ceea ce nu se potriveşte cu istorioara noastră este însă faptul că acele Vimana erau alimentate cu un combustibil, cu un lichid galben. Benzină, ulei, alt combustibil ? Urinoterapie pe Vimana ? Nu se ştie. Cert este că Vimana sunt mult prea departe în timp şi că nici măcar automobilul lui Tesla nu ştim cum funcţiona. Cei ce au ascuns comoara descoperită de Tesla au furat omenirii sute de ani de evoluţie.

Copii Hibrizi umano - extraterestrii descoperiti in Peru?

Ei au găsit o mumie, un străin? 
Cusco Peru, 18 noiembrie 2011 
A cauzat agitaţie în Cusco unde s-a găsit o mumie de 50 de centimetri inaltime, cap conic, dinţi şi orbitele mari, cu non-umane caracteristici. Antropolog Renato Davila Riquelme este convins că mumia, care este acum expusa la Muzeul de ritualuri andine, aflate în Andahuaylillas în Cusco, Peru, aparţine unui extraterestru.
"Capul este triunghiular şi într-adevăr, capul este de aproximativ de dimensiunea corpului şi a crezut ca a fost un copil, dar medicii spanioli şi rusi au venit şi s-a confirmat că el este un extraterestru ", a declarat RPP lanţul peruvian. 
Riquelme a spus că nu ştie un grup etnic de pe Pamant care are caracteristici fizice similare cu cea a copilului şi a constatat că structura osoasa subtire nu permite să speculeze că acesta este un pitic sau un om cu diformităţi grave fizice. "Astăzi ne permitem să dam aceasta veste care va atrage atenţia comunităţii ştiinţifice ", 


 
Tradus de Sfatuitoarea

NASA ISI PROPUNE SA COLONIZEZE PLANETA MARTE PANA IN 2023

Misiunea Marte One are planuri de a înfiinţa o colonie pe Planeta Roşie in 2023. În doar patru ani de acum, compania privată olandeză vrea să aibă un satelit de comunicaţii în loc, urmată de Rovers, crearea de infrastructură, şi acoperit de o călătorie cu astronauti. Cu toate acestea, există o problema pentru cei care fac călătoria - este un bilet one-way.

Calatoria este programamta sa dureze şapte luni.
La fiecare doi ani după 2023 un echipaj suplimentar va ajunge acolo, si astfel acolo va exista  o viaţă adevărată în creştere, formandu-se o comunitate de pe Marte.
Acest film va prezinta ceea ce isi propune misiunea Marte One.


Tradus de Sfatuitoarea

FLOTA INTERSTELARA IN APROPIEREA PAMANTULUI

Filmul care urmează, va fi mult timp amintit de catre generaţiile viitoare. Veti deveni constienti de faptul ca  aceste lucruri sunt în orbită, în spaţiul adânc, dar nu atât de departe. După cum veti vedea  in acest film, ar putea să fi surprinse de cât de multe dintre ele seamănă cu lucrurile descrise în unele din cele mai recente filme artistice blockbuster.

Cred ca Jose Escamilla a gasit dovezi ale Flotei interstelare secrete.De ce  US Navy, US Air Force şi guvernul britanic se ascunde de restul omenirii? 
Două surse confirma acest zvon: Master Sgt. Robert O. Dean & Garry McKinnon. 
 Eu cred că aceste obiecte neclare arată ca niste prisme si este din cauza atmosferice de difuzie, efecte optice de reţea de difracţie ale luminei solara reflectata de obiecte şi dau efectele optice si distorsiuni de turbulenţe atmosferice . Cred că ei folosesc aceste nave de patrulare in Sistemul Solar şi galaxia Calea Lactee.Sunt oare posibile ameninţări ET! Acest lucru poate parea o nebunie, dar eu cred că avem o prezenţă militară în creştere în galaxia Calea Lactee. O flota Pământ real interstelar , astăzi, desigur, unele dintre aceste nave spaţiale sunt susceptibile de Alien. Zvonurile sunt precum ca guvernul SUA a avut contact cu aceasta Flota Stelara de zeci de ani. Scepticii vor spune că acestea sunt doar sateliţi, dar acestea sunt  Prostii pur si simplu, deoarece aceste obiecte sunt imense, mai mari decât naveta spaţială ISS si combina. Suntem ţinuţi în întuneric cu privire la un posibil război interstelar care poate are loc  acum sau a avut loc în ultimele decenii. 



Traducere de Sfatuitoarea

Huffington Post: Trucurile murdare ameninţă să submineze reînnoirea politică în România

Succesul lui Victor Ponta ca premier pare să fi deranjat "vechea gardă şi pe preşedintele Traian Băsescu", susţine Huffington Post într-un comentariu intitulat "Trucurile murdare ameninţă să submineze reînnoirea politică în România" şi publicat în ediţia electronică.

Numirea lui Victor Ponta în funcţia de premier al României, luna trecută, a reprezentat pentru mulţi dintre români, speranţa într-o schimbare a culturii politice.
Ca preşedinte al Uniunii Social Liberale (USL), el a promovat o politică de revigorare economică, socială şi democratică, ceea ce i-a adus o victorie clară la alegerile locale.
Totuşi, succesul lui Ponta pare să fi deranjat veche gardă şi pe preşedintele Traian Băsescu. Noul premier este ţinta mai multor controvesre politice menite să îl împiedice în realizarea programului său şi să îi submineze popularitatea, comentează Huffington Post.
La începutul săptămânii, revista Nature a publicat un articol citând surse anonime, conform cărora teza de doctorat a lui Victor Ponta ar fi un plagiat, dar nu se ştie din ce motive aceste surse au ajuns tocmai la această publicaţie. Acuzaţiile au fost negate vehement, nu numai de premier, ci şi de Academia Română, de foştii săi profesori şi chiar de cei pe care i-ar fi plagiat, unul dintre aceştia scriindu-i chiar prefaţa, atunci când a fost publicată teza, în urmă cu opt ani, explică Huffington Post.
Pe de altă parte în perioada în care şi-a exercitat profesia de procuror, Victor Ponta a fost membru al comisiei însărcinate cu stabilirea procedurilor în cadrul Curţii Penale Internaţionale, iar de atunci a jucat un rol crucial în relaţia românilor cu această instituţie. Cu toate acestea, numeroşi comentatori români, sunt de părere că acuzaţiile de plagiat ar fi cel puţin bizare şi în cel mai rău caz motivate politic.
Confruntarea politică între Ponta şi Băsescu s-a intensificat în condiţiile în care cei doi îşi dispută rolul de reprezentare a ţării la summitul UE care va începe joi.

ARHANGHELUL MIHAIL - MEDITAŢIA PENTRU TĂIEREA LEGĂTURILOR PSIHICE





ARHANGHELUL MIHAIL


MEDITAŢIA  PENTRU  TĂIEREA  LEGĂTURILOR  PSIHICE
Sunt Mihail. O persoană a întrebat astăzi ce se poate face pentru a putea dezlega conexiunile nedorite create între oameni. Conexiuni prin care energia curge înainte şi înapoi. Câţiva dintre voi sunt familiarizaţi cu lecţiile pe care le-am dat şi cu alte ocazii despre cum se taie aceste legături.
Tăierea legăturilor psihice este una din slujirile mele faţă de umanitate. Este un serviciu pe care îl ofer cu mare bucurie şi plăcere. Cînd ceri tăierea tuturor legăturilor psihice trebuie să ştiţi că aceste legături sunt strâns legate între ele şi că fiecare în parte te leagă de evenimente, timpuri şi locuri trecute.
Cînd afirmi că vrei ca toate legăturile psihice să fie tăiate. Toate vor fi tăiate. Este inutil să ceri ca numai anumite legături să fie tăiate iar celelalte să rămână intacte. Prin lucrarea pe care eu o fac, toate legăturile psihice pe care le-ai putea avea cu anumite persoane vor fi tăiate. Aceasta te va elibera de sub legea cauzei şi efectului şi a legii karmei. Tăierea tuturor legăturilor psihice te va elibera de oameni individuali, grupuri de oameni, locuri, ţări. Te va elibera de efecte care îşi au cauza în vieţi trecute. Te poate elibera de toate efectele nedorite ale acţiunilor şi gândurilor tale din toate vieţile tale anterioare. Ceea ce pot să vă ofer este libertatea căci este ceea ce toţi meritaţi.
 Cum este această lucrare săvârşită? O săvârşesc cu sabia mea căci eu sunt Arhanghelul Mihail, iar sabia mea este de culoarea albastru electric.
Mă puteţi imagina ca pe un cavaler medieval îmbrăcat în armură, care în loc să fie argintie emanând lumină albă - este albastră electric, emanând lumină albastră-electric.
Pot să săvârşesc lucrarea oricând simţiţi că vă este necesar. Trebuie numai să afirmi că  vrei ca această lucrare să fie făcută în numele vostru (tău). Dacă nu faci afirmaţia că vrei acest serviciu- eu nu voi interveni pentru că nu am învoire de la Stăpânii Karmei şi de la alte puteri cereşti ca să intervin în viaţa voastră fără a fi invitat.
Aştept ca voi să mă invitaţi să intervin în vieţile voastre într-un mod pozitiv, Pot nu numai să tai legăturile psihice care te ţin legat ci şi să vă protejez cu coloane de lumină cosmică.
Această protecţie vă va feri de tot ce nu este al luminii şi tot ce nu lucrează în concordanţă cu voinţa divină. Sunt momente în cursul unei zile, fie că sunteţi treji sau dormind, când puteţi utiliza această protecţie a coloanei de lumină. Aceasta înseamnă că puteţi trăi în interiorul acestui tub de protecţie care îşi are originile în Dumnezeu Însuşi.
Cum ceri acest serviciu? Nu este greu pentru că Arhanghelul Mihail este mereu disponibil celor care au nevoie de ajutorul său. Nu este deloc vorba de a apela la serviciile preoţilor, a fi religios, ceremonial sau pios.
Este numai nevoie de o simplă cerere, de o afirmaţie. E necesar să afirmi că doreşti ca Arhanghel Mihail să îţi taie toate legăturile psihice pe care le ai cu persoane încarnate sau desâncarnate. Trebuie să ştii că orice relaţie pe care ai avut-o, toate schimburile de energie cu fiinţe din lumea aceasta sau din lumea de dincolo au creat fire invizibile care te leagă de acele fiinţe cu care ai interacţionat.
Aceste fire sunt ca nişte conducte ale energiei Karmei care astfel se revarsă din trecut în viaţa ta actuală. Aceste fire psihice vă fac să deveniţi propriile voastre victime. Victime ale propriilor voastre acţiuni, vorbe, a propriilor voastre fapte.A devenit posibil  acum ca să preschimbaţi aceste energii în energia luminii spirituale, energia iubirii.
Poţi gândi: „Nu am fost niciodată rău” şi aşa poate fi, nu ai făcut niciodată fapte rele. Ţine cont că nu există aşa ceva ca bun sau rău şi nici judecată a ceea ce este bun sau rău pentru că prin compasiune şi iubire nu există nimic altceva decât „a fi”. Trebuie deasemenea să înţelegeţi că mulţi dintre voi aţi făcut în vieţi precedente fapte bune, prin care v-aţi pus în serviciul umanităţii şi credeţi, voi, aţi acumulat karmă bună în loc de karmă rea. Eu vă  mărturisesc că tot ceea ce reprezintă karmă este o încărcătură nedorită că orice reprezintă karmă trebuie echilibrat (anihilat). Soluţia la karmă este tăierea legăturilor psihice cu trecutul ceea ce este foarte simplu.
 Afirmă: „Arhanghel Mihail, afirm că doresc ca tu să tai toate legăturile mele psihice cu toate fiinţele umane, atât încarnate cît şi desâncarnate”. Mulţi vor simţi că nu vor să-şi taie legăturile psihice cu fiinţa iubită, cu soţul sau soţia, copii şi familie. Dragostea trebuie să fie necondiţionată, pentru că dacă dragostea ta este necondiţionată, ea nu are nevoie de legături psihice cu cei dragi pentru că legăturile psihice te ataşează nu te eliberează. Fii numai convins că iubirea există. Nu poţi pune condiţii în iubire ca spre exemplu: „Dacă faci asta pentru mine, eu am să te iubesc”. Dragostea adevărată este necondiţionată prin urmare nu contează dacă eşti legat psihic sau nu.  A venit timpul libertăţii, a venit vremea ca tu să îţi asumi propira putere cu fermitate şi candoare, cu compasiune. Nu îţi da puterea ta altuia, nici celor dragi ţie, nici soţiei, nici soţului sau familiei, preoţilor sau altor sisteme de control. Fă-ţi datoria acolo unde eşti cu răspundere dar fă-o cu compasiune şi dragoste necondiţionată.
Repetă după mine „Arhanghele Mihail, afirm că vreau ca tu să tai toate legăturile  mele psihice cu toate fiinţele umane atât încarnate cât şi desâncarnate”. Folosind această afirmaţie, ea te face liber. Tu însuţi vei simţi o uşurare atunci când o vei folosi. E ca şi cum ai fi purtat pantofii grei de ciment pentru multă vreme iar acum te simţi eliberat. Pantofii grei de ciment te-au ţinut legat de energiile karmei tale. Acum că ai cerut tăierea legăturilor psihice te simţi uşor, fericit şi liber. Pentru mulţi oameni este dificil ca să-şi păstreze acel nivel de conştiinţă care îi fereşte de a mai crea noi legături psihice. Nu spun aceasta ca să vă critic ci doar ca să vă îndemn să folosiţi această afirmaţie în fiecare seară înainte de culcare. Afirmarea tăierii legăturilor psihice spusă  zilnic vă va ajuta să dobândiţi libertate, libertatea de spirit.
Un alt lucru pe care vreau să vi-l dăruiesc este „stâlpul de lumină”. Din nou vă repet că este foarte uşor să-l obţineţi. Doar trebuie să afirmaţi „Arhanghele Mihail, afirm că doresc un stâlp de lumină”. Să ştiţi că până când nu afirmaţi că doriţi ajutorul nostru, noi nu avem voie să intervenim asupra cursului vieţii voastre. După ce ai făcut aceste două afirmaţii în diferite ocazii noi vom înţelege că ne daţi voie să intervenim şi atunci totul se va face automat doar spunând: „Mihail stâlp de lumină” şi veţi avea stâlpul de lumină.
E de la sine înţeles că nu fac această lucrare de unul singur. Am la dispoziţia mea o armată de îngeri de lumină. Ei au fost destinaţi ca să mă ajute încă din momentul creaţiei aşa cum eu am fost destinat de către creator ca să fiu protectorul tuturor raselor umane.
Nici nu se poate pune problema că mă poţi deranja :”Nu-l pot bate la cap pe Mihail care poate este sătul de nenumăratele cereri ale mele zilnice pentru protecţie. Credeţi-mă că mă bucură să vă văd lucrând pentru sinele vostru spiritual iar somnul şi odihna sunt ultimile lucruri de care aveam nevoie. Dacă ai probleme cu somnul din cauza coşmarelor sau alte interferenţe în timpul somnului, dacă eşti confruntat cu influenţe venind de la acei fraţi ai noştri care au trecut de partea întunericului sau de la fiinţe extraterestre care nu servesc lumina poţi să mă chemi ca să te apăr în orice situaţie ai fi, oricât de periculoasă.
Este un lucru pe care vreau să-l clarific. Mulţi oameni vorbesc de fraţi şi surori veniţi din spaţiu, de extratereştri. Dragii mei prieteni, înainte de a te apropia sau urca pe orice navă spaţială materializată întreabă-i pe ocupanţii ei dacă lucrează cu lumina şi dacă sunt una cu lumina”. Insistaţi ca să vi se răspundă la aceste întrebări pentru că dacă ei lucrează cu lumina ei vor răspunde numaidecât. „Sunt una cu lumina”. Dacă ei nu lucrează cu lumina le va fi imposibil să folosească aceste cuvinte pentru că atunci când faci afirmaţia „Sunt una cu lumina”, eşti lumină. Ei se pot eschiva spunând „Nu poţi vedea că sunt lumină?" sau să încerce alte strategii. Este posibil ca ei să se deghizeze apărând ca şi fraţii noştrii de lumină. Dacă nu îţi răspund curat „Sunt al luminii” sau „Sunt una cu lumina”, atunci cheamă-mă pe mine şi legiunile mele îngereşti şi vei avea protecţie totală. Fraţii întunecaţi nu vor putea face altceva decât să plece.
Dragi prieteni, vă las acum nu cu un gând care să vă îngrijoreze ci cu unul care să vă dea de gândit şi care să vă dea încredere şi fericire. Sunt Mihail Arhanghelul. Vă iubesc pe toţi. Adonai. Acest mesaj a fost analizat de John Armitaj pe 21 octombrie 1995, în timpul unui Workschop  în Jersey Insulele Canal.