joi, 21 iunie 2012

Indrazneste!


"Putem intelege trinitatea in unicitate, reflectand la soare. Daca ne imaginam ca noi ne intalnim cu soarele, gresim...nici n-am putea vreodata suporta uriasa sa energie, ne-ar carboniza instantaneu. Analogia cu Tatal este, asadar buna...Soarele isi trimite razele in univers pentru a aduce lumina, asadar am putea sa ne imaginam ca razele sunt Fiul, iar caldura produsa de ele, cea pe care noi o resimtim deplin si fiintial este asemanatoare in exprimare cu Sfantul Duh. Iata asadar ca Soarele, razele si caldura apartin Unicului, dar se exprima autonom si inseparabil. Tot astfel, Trinitatea se exprima prin Tatal-Fiul si Sf. Duh si abia in aceasta totalitate, putem sa-l intelegem pe Unicul Dumenzeu. La planta e si mai simpla asemanarea: radacina-tulpina-coroana, iar la om...cat de admirabil a lucrat Duhul Celui care Este: carne-minte-suflet! " (Sfantul Andrei, cel nebun intru Hristos)
 Cand ne cuprinde dorul irezistibil de Dumnezeu, cand vom intelege cu adevarat ca El este Tatal, cand ochii nostrii incruntati se vor limpezi de dragoste fata de aproapele, inseamna ca am izbandit. Iata cum vorbeste Tatal fiului ratacitor:
 "Cand vei alerga sa ma prinzi , Eu deja voi fi stat, cand ma vei cauta sus, Eu voi fi jos. Cand ma vei cauta in cel mare, eu voi fi cel mic, iar cand ma vei cauta in cel mic, Eu voi fi cel mare. Daca alergi spre stanga, Eu voi fi la dreapta, si tot asa pana cand vei obosi. Nu ma vei gasi niciodata daca nu vei stii unde sa ma cauti: in sufletul tau!" (imn gnostic al Bisericii Copte)

 

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (4c)


[urmare din partea a unsprezecea]

Aspiraţia, entuziasmul şi nevoia de libertate s-au amplificat tot mai mult şi astfel un număr considerabil de fiinţe umane conlucrează în prezent într-o formulă foarte activă de idei, ştiri şi acţiuni spirituale. Este adevărat că, raportat la cele şapte miliarde de locuitori ai Terrei, acest număr nu este mare; totuşi, acţiunile specifice ale acestor persoane şi mai ales răspândirea informaţiilor corecte, care este esenţială în aceste timpuri pentru a trezi cât mai multe fiinţe umane în spiritul transformărilor iminente care urmează să aibă loc pe Pământ, determină efecte benefice în avalanşă care deja sufocă "elita" cabalistă.
Ajutorul şi susţinerea acestor acţiuni de transformare a planetei vin din cele mai diverse domenii şi direcţii: IT, decodare, informare, channeling şi chiar de la unele surse guvernamentale. La toate acestea se adăugă acţiunile spirituale iniţiate de şcoala noastră de yoga în vederea anihilării efectelor dezastruoase ale influenţei malefice ale francmasoneriei mondiale.

Aceste acţiuni specifice determină mutaţii profunde în ordinea şi natura evenimentelor, pentru că ele se bazează pe o cunoaştere autentică şi reală a legilor universale şi ale celor de evoluţie, făcând totodată apel direct pentru ajutor şi susţinere chiar la Sursa Supremă, care este Dumnezeu Tatăl.

Celelalte "canale" de susţinere a luptei împotriva cabalei criminale masonice sunt în general cunoscute pe internet prin intermediul blogurilor sau al site-urilor personale.

În unele cazuri, aceste "relee" umane sunt numite starseeds, adică suflete care s-au încarnat pe Pământ în această perioadă, venind de pe alte planete din cosmos. Ele sunt fiinţe care au atins un înalt nivel de evoluţie spirituală, pe care l-au dobândit în existenţele lor pe alte planete şi în alte galaxii.

Misiunea lor este aceea de a asista şi a ajuta omenirea în procesul de transformare spirituală către o nouă eră a păcii şi a iubirii universale. Aceste fiinţe se încarnează în aceleaşi condiţii ca şi oamenii obişnuiţi, fără să aibă cunoştinţă despre adevărata lor origine ori despre scopul prezenţei lor pe Pământ. Cu toate acestea, genele ET sunt codate în ADN-ul lor după principiul activării "la semnal" şi ele sunt desemnate să le trezească conştiinţa la un anumit moment predeterminat din existenţa lor.

Această "trezire" poate să fie lentă, gradată sau ea poate fi intensă, manifestându-se brusc. Indiferent de modalitatea de producere a "activării", memoria identităţii reale a acestor starseeds este atunci actualizată în diferite proporţii, permiţându-le să-şi înceapă misiunea care le-a fost destinată pe Pământ. Totodată, accesul la cunoaşterea superioară a Sinelui este în cazul lor mult uşurat, ceea ce le permite să se ghideze intuitiv foarte bine în acţiunile pe care le întreprind.

În cele mai multe dintre cazuri fiinţele starseed îndeplinesc rolul de "transmiţători" sau "relee" de contact telepatic cu membrii unor civilizaţii extraterestre benefice, care împărtăşesc prin intermediul lor ideile, gândurile şi sugestiile adecvate vremurilor transformatoare pe care le trăim în prezent.

De obicei, astfel de persoane preferă să nu se implice în viaţa politică sau economico-financiară a societăţii, intuind cu claritate încă de la vârste fragede intenţiile ascunse şi malefice ale sistemului socio-cultural şi economic actual.

Pe de altă parte, evoluţia lor spirituală este mult mai accelerată decât în cazul celorlalte fiinţe umane, deoarece fiinţele starseed au deja experienţa unor acţiuni similare, realizate pe alte planete în decursul timpului şi sunt astfel familiare cu procedurile şi tehnicile ce implică rafinarea şi expansiunea conştiinţei.

De pildă, conceptele de nave stelare, de călătorii intergalactice, cele care implică feluritele fenomene de natură psihică sau cele care se referă la existenţa altor forme de viaţă în alte galaxii sunt perfect naturale pentru ele.

Problema cu aceşti "channelers" (care nu sunt toţi starseeds) este că, aparent, nu poţi fi niciodată sigur cât anume din ceea ce ei redau reprezintă mesajul real al civilizaţiilor ET şi cât anume este influenţa propriului lor mental. 
În această direcţie, părerea generală este că doar aproximativ 20% din ceea ce redau aceste relee umane este în conformitate cu ceea ce a fost transmis în realitate, iar 80% este plăsmuirea minţii lor. Celebrul ezoterist şi iniţiat în tainele culturii maya, Drunvalo Melchizedek, afirmă chiar că, în opinia lui, doar 1% din ceea ce spun aceşti channelers corespunde adevărului, iar restul reprezintă fabulaţia minţii lor subconştiente.

Cu toate acestea, multe dintre mesajele acestor "canale umane de informaţie" coincid în idei, ţeluri şi chiar date. Fără îndoială, influenţa propriei minţi în momentul redării informaţiei primite nu poate fi pusă la îndoială, însă cu o anumită abilitate se poate discerne mesajul real dintre celelalte informaţii "de umplutură".

Unii channelers s-au impus în ultimii ani prin maturitatea, bunul simţ şi consensul mesajelor redate de ei cu realităţile lumii în care trăim. Dintre aceştia putem face în mod special referire la nume ca Greg Giles, Michael Quincey, Sheldan Nidle sau Mark Kimmel, însă lor li se adăuga o serie întreagă de blog-uri şi site-uri de informaţie valoroasă în ceea ce priveşte lupta împotriva cabalei criminale.

În limba română există de asemenea câteva site-uri foarte bune de promovare a acestui tip de informaţie ezoterică şi de actualitate a luptei dintre omenire şi cabala criminală a "Iluminaţilor", cum ar fi site-urile Active Information Media (AIM) şi Dimensiuni Paralele.

[Notă importantă AIM: Ne onorează această menţionare a redacţiei de către autor, şi ne bucură aprecierea pozitivă la adresa noastră. De asemenea, ne bucurăm că demersul nostru este bine înţeles. Trebuie să recunoaştem că această serie de articole reprezintă veritabile analize realizate cu mare claritate, iar AIM este onorat să le poata găzdui pentru beneficiul cititorilor (mulţumim Recons pentru că a preluat această serie).]

"Tehnica" este de a sintetiza rapid aceste informaţii şi de a le transmite mai departe, astfel încât un mare număr de fiinţe umane să aibă acces la ele, realizând astfel un fel de "ţesătură" de acţiuni şi ajutor care să şubrezească tot mai mult influenţa şi puterea "Iluminaţilor", până la dispariţia lor completă.

Sursele de channeling au transmis în ultima perioadă, din informaţiile primite de la civilizaţiile ET benefice, că "elita" masonică ştie deja că a pierdut bătălia, dar că unii dintre membrii ei încă mai încearcă să producă un imens rău omenirii şi se agaţă cu disperare de orice posibilitate pentru a prelungi starea de haos şi de incertitudine care domneşte pe planetă.
Prin urmare, se pune întrebarea: cum anume se va rezolva situaţia, cum vor fi îndepărtaţi membrii cabalei criminale şi cum se va realiza acţiunea de "dezvăluire" a marilor secrete ale omenirii, cunoscută şi sub numele de "Disclosure", atâta timp cât mass-media mondială se află încă sub controlul direct al "Iluminaţilor"? Răspunsul la această întrebare implică mai multe aspecte, care se intercorelează.

Pe de o parte avem acţiunea energetică specifică a unor cicluri cosmice grandioase, care determină în plan energetic transformări uluitoare la nivelul frecvenţei de vibraţie a conştiinţei, ceea ce va conduce la o serie întreagă de modificări spectaculoase ale vieţii şi concepţiilor despre existenţă.

Pe de altă parte avem ajutorul oferit de civilizaţiile ET benefice, astfel încât să realizăm acest salt vibraţional în condiţii cât mai favorabile. În strânsă legătură cu această asistenţă extraterestră, pe planeta noastră există grupuri din ce în ce mai mari de oameni care înţeleg bine natura transformărilor actuale şi care conlucrează în mod strâns cu fiinţele extraterestre pentru a realiza planul complex de edificare a unui nou Pământ.

Aceste acţiuni trebuie să implice într-o primă fază eliminarea influenţei malefice a "Iluminaţilor" asupra unor mecanisme esenţiale de funcţionare a societăţii, dintre care cele financiare, economice şi politice sunt cele mai importante. Odată ce această mişcare din plan a fost făptuită, ea va fi urmată de aducerea la cunoştinţa întregii societăţi umane a adevărului ce a fost tăinuit cu grijă, referitor la toate faptele abominabile pe care francmasoneria mondială le-a pus în aplicare de-a lungul sutelor de ani, la toate proiectele ei satanice în ceea ce priveşte viitorul omenirii, precum şi la toate minciunile cu care ea a ascuns adevărul despre unele aspecte esenţiale ale vieţii, cum ar fi originea noastră adevărată, legăturile cu alte rase extraterestre, istoria reală a omenirii şi multe altele. Această acţiune este cunoscută sub numele: Dezvăluirea (Disclosure).

Cum se poate însă elimina această influenţă morbidă a cabalei satanice, care vrea să stăpânească întreaga lume? Fireşte, aceasta nu e posibil decât dacă se anihilează în totalitate acţiunile, legăturile şi puterea financiară a membrilor ei. În acest caz, metoda care va fi aplicată este radicală şi ar trebui să aibă efecte imediate.

Această metodă se referă la arestarea în masă, sincronizată şi într-un timp foarte scurt (3-4 zile) a tuturor membrilor cabalei masonice de către coaliţia de forţe umane, asistată tehnologic de coaliţiile extraterestre benefice.

Momentul realizării acestei acţiuni foarte eficiente nu poate fi cunoscut cu precizie şi aceasta din două motive: în primul rând, dacă el ar fi anunţat şi mediatizat, membrii cabalei ar putea să-şi ia măsuri preventive, care să complice planurile iniţiale ale "forţelor luminii"; cine ar mai sta la vedere să fie arestat, dacă ar cunoaşte cu precizie ziua şi ora când se va petrece aşa ceva? În al doilea rând, arestările masive ale membrilor masoneriei mondiale nu trebuie să înceapă decât atunci când toate elementele imensului "puzzle" pe care îl reprezintă situaţia actuală a omenirii sunt aşezate în ordine şi aşteaptă să fie definitiv asamblate.

Orice sincopă sau eroare în acest sens ar putea avea consecinţe nefaste asupra viitorului civilizaţiei noastre, lucrurile putând să intre atunci pe o pantă foarte primejdioasă, care ar provoca un mare rău întregii planete, pentru o foarte lungă perioadă de timp.

Chiar dacă aceste arestări au fost anunţate în mod repetat că vor începe la mijlocul lunii mai a acestui an (2012), ori cel târziu în luna iunie, totuşi trebuie să avem mereu în vedere că incredibila complexitate a factorilor care intră în această ecuaţie face ca orice predicţie să fie doar o probabilitate care depinde de nenumărate alte variabile pentru a se împlini.

Până ce toate detaliile acestei acţiuni majore nu vor fi perfect stabilite şi aranjate, arestările nu vor începe.

Ceea ce este însă necesar, e ca aceste arestări să fie realizate odată cu colapsul dolarului şi al monedei euro, pentru a profita de agitaţia teribilă care se va crea atunci şi pentru a nu oferi astfel timp "Iluminaţilor" să se regrupeze.

[continuare în partea a treisprezecea]

Sursa: AIM

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (4b)


[urmare din partea a zecea]

Chiar dacă perspectivele par a fi sumbre, noi considerăm totuşi că ele urmează o cale necesară pentru transformarea radicală a sistemului de gândire şi de acţiune a omenirii. Există de asemenea numeroase motive de optimism şi aspiraţie către ceea ce este nou şi luminos, deoarece în spatele acestor evenimente dramatice de natură economică şi financiară se duce de fapt o adevărată luptă nevăzută pentru pregătirea tuturor schimbărilor de poziţie a sistemului socio-economic mondial.

O expunere înainte de momentul potrivit a acestor acţiuni complexe, care sunt efectuate de fiinţe umane dedicate binelui, în colaborare cu fiinţe extraterestre, ar însemna fără dar şi poate complicarea operaţiunilor mai ales prin crearea de panică şi de haos în lume.

Totuşi, se poate spune la momentul actual că civilizaţiile ET care au decis să ajute omenirea în aceste momente foarte speciale ne sprijină şi în direcţii pe care noi, oamenii, nu am fi avut deocamdată nivelul de realizare tehnologică pentru a le aborda. Un aport excepţional al acestor civilizaţii ET este cel al atacurilor sistematice şi complet distructive asupra bazelor reptiliene şi ale hibrizilor reptilieni de pe fundul oceanelor ori din subteranele planetei, la care se adăugă de asemenea luptele teribile din spaţiul cosmic pentru anihilarea unor importante flotile de nave de transport şi de luptă reptiliene.

În paralel, giganticele nave-mamă ale acestor civilizaţii ET benefice emit fluxuri foarte puternice de energie purificatoare şi elevată către întreaga planetă, ajutând astfel la echilibrarea vibraţiilor joase din aura ei, care ameninţă să o destabilizeze.

Astfel de acţiuni complexe sunt realizate de anumite civilizaţii afiliate în organismul galactic denumit Consiliul Andromeda, precum şi de o facţiune foarte specială de luptători celeşti, care sunt fiinţe care nu au corpuri materiale, ci acţionează cu precădere în dimensiunile 4D şi 5D, reunite sub numele de Silver Legion (Legiunea de Argint). Vom reveni cu mai multe amănunte despre aceste civilizaţii, despre caracteristicile, planurile şi modurile lor de acţiune în episoadele următoare ale acestei serii de articole.

Avertismentele civilizaţiilor ET benefice, precum şi viziunile multor fiinţe umane sensibile, ori chiar profeţiile unor sfinţi din perioada recentă a omenirii ne atrag atenţia asupra succesiunii de evenimente care se vor petrece cu cea mai mare probabilitate începând din a doua jumătate a acestui an.

Transformarea profund spirituală şi energetică a fiinţelor umane se va accentua din ce în ce mai mult şi ea va căpăta chiar unele accente care pot fi teribile în anumite zone ale planetei. Astfel, aşa după cum menţionam în articolul precedent, este posibil ca prin luna septembrie a acestui an (2012) economiile ţărilor să colapseze, datorită căderii dolarului şi a monedei euro.

De asemenea, suprafaţa planetei va suferi anumite modificări. Sistemele economice, cele sociale şi guvernamentale, cele de sănătate şi cele juridice vor suferi schimbări radicale şi tot atunci vor începe primele dezvăluiri teribile ale secretelor care au fost mult timp ascunse omenirii, cum ar fi realitatea existenţei civilizaţiilor extraterestre şi a navelor cu care ele se deplasează (OZN), istoria vizitelor şi comunicării dintre pământeni şi aceste civilizaţii ET, adevărul despre originea rasei noastre umane, precum şi multe alte fapte şi elemente la care omul de rând nu a avut niciodată acces datorită aşa-ziselor raţiuni de "securitate naţională" şi de "secret de stat", pe care puterea ocultă a francmasoneriei mondiale le-a impus liderilor politici. Mai apoi va urma o perioadă de mai mulţi ani, în care omenirea va trebui să depună eforturi pentru a se armoniza şi orienta corect pe noul drum al evoluţiei spirituale pe care l-a ales.

Un element important de menţionat este acela că, deşi civilizaţiile ET benefice deţin tehnologia necesară pentru a realiza cu uşurinţă o "resuscitare" a Pământului la condiţia de planetă curată şi armonioasă, totuşi ele nu vor proceda în acest mod, deoarece este necesar ca noi, fiinţele umane care locuim pe această planetă şi care am degradat-o în mod haotic şi foarte egoist, trebuie să învăţăm din această tristă experienţă şi, prin efort colectiv, să reuşim să redăm planetei noastre prospeţimea şi energia pe care ea le-a avut la început.

Metodele bazate pe tehnologia 3D actuală nu mai sunt de niciun folos, pentru că distugerea planetei (exploatarea resurselor ei naturale, poluarea apei şi a aerului etc.) a atins deja un nivel care nu mai poate fi refăcut în acest fel.

Prin urmare, este necesară implicarea activă a locuitorilor planetei, care şi-au ridicat frecvenţa de vibraţie a conştiinţei şi care au înţeles modul corect de acţiune şi de convieţuire în lume. Noile tehnologii care au la bază energia liberă se vor răspândi foarte repede, pentru că ele deja există şi au fost create chiar de oameni, însă membrii cabalei criminale mondiale au ascuns şi au interzis în mod samavolnic, adeseori prin intermediul unui lung şir de crime, folosirea acestor tehnologii pentru binele omenirii.

În paralel, pentru a sprijini cât mai mult acest proces de acomodare cu noile condiţii de viaţă şi cu tehnologiile revoluţionare la care vom avea acces în curând, alte civilizaţii extraterestre benefice, care sunt reunite în organizaţia denumită Federaţia Galactică a Luminii vor pune pentru început la dispoziţia oamenilor un număr de astfel de dispozitive energetice "de punct zero", pentru ca tranziţia la noile realităţi ale vieţii să fie cât mai uşoară.


Nimeni nu poate garanta că aceste predicţii ale evenimentelor viitoare, ori acţiunile civilizaţiilor ET care ne ajută se vor petrece întru tocmai, deoarece se ştie că în astfel de perioade, care sunt marcate de tensiuni, energii şi forţe extraordinar de complexe şi de intense, aproape nimic nu mai poate fi încadrat într-un tipar fix sau precis.

Amânările sau, dimpotrivă, devansările evenimentelor sunt foarte posibile.

Ceea ce se poate spune însă cu siguranţă este că aceste evenimente vor avea loc negreşit şi că în această direcţie drumul omenirii este deja bine trasat. Mai mult decât atât, actualmente se poate spune că profeţiile teribile care au fost făcute în trecutul îndepărtat al omenirii cu privire la timpurile pe care le trăim în prezent sunt în mare măsură modificate, în sensul că evenimentele care se vor petrece nu vor mai avea o notă atât de dramatică şi de sumbră, cel puţin din punctul de vedere al cataclismelor de natură geodezică sau cosmică. La acea vreme la care au fost făcute profeţiile respective, ele reprezentau liniile cele mai probabile de manifestare a evenimentelor, în conformitate cu ignoranţa şi negura din minţile fiinţelor umane, care trăiau într-o teribilă necunoaştere a realităţii.

În ultima perioadă însă, acţiunile la unison care au fost realizate de mai multe organizaţii şi comunităţi spirituale (în această privinţă putem afirma fără falsă modestie că şcoala noastră de yoga ocupă un loc de frunte - este vorba de MISA - nota AIM) au condus la o reală modificare de stare energetică şi de frecvenţă de vibraţie a omenirii la nivel global.

Cu toate acestea, chiar dacă profeţiile apocaliptice nu mai sunt actuale - deoarece omenirea a intrat în prezent pe o linie temporală superioară ce implică un curs mult mai "paşnic" al evenimentelor teribile -, totuşi este necesar să continuăm în mod susţinut eforturile noastre ce implică tehnicile, programele şi acţiunile la unison care au menirea să contribuie la eliminarea lor chiar în totalitate.

Acţionând în acest fel, noi urmăm practic o "scurtătură" foarte convenabilă a evoluţiei noastre pe planetă, care nu numai că ne scuteşte de marile greutăţi şi pericole pe care ar fi trebuit să le îndurăm în cazul manifestării evenimentelor apocaliptice menţionate în vechile profeţii, dar de asemenea ele ne asigură în paralel creşterea frecvenţei de vibraţie personală, ceea ce va duce la transformarea de stare şi de substanţă a fiinţei noastre în viitorul apropiat.

Totodată, înţelegerea corectă a acestor realităţi ne va lămuri mai bine şi în ceea ce priveşte natura ajutorului extraterestru pe care omenirea îl primeşte de la anumite civilizaţii ET benefice.

Dezinformarea, precum şi anumite agende secrete cabaliste caută să introducă în această privinţă - printr-o abilă manipulare a opiniei cititorilor şi bazându-se pe un anumit grad de naivitate şi chiar de prostie al acestora - o opinie falsă, care se referă la faptul că în realitate aceste civilizaţii ET doar se prefac că ne ajută la început, pentru ca mai apoi ele să ne înrobească şi să dorească să fie recunoscute de noi, pământenii, drept zei. Astfel de aberaţii nu îşi au însă locul aici.

Este adevărat că au existat şi încă mai există anumite civilizaţii ET care au planuri şi agende secrete de dominare şi supunere a omenirii şi care urmăresc să profite cât mai mult de pe urma degringoladei sociale şi economice care deja a atins un nivel de criză acută pe planetă, însă forţa coaliţiei extratereştrilor benefici este incomparabil mai mare şi tocmai de aceea lucrurile nu sunt lăsate să alunece pe o pantă dezastruoasă pentru omenire. Mai mult decât atât, transformarea spirituală a planetei şi a oamenilor împlineşte astfel un destin care este necesar în cazul Pământului.

Civilizaţiile ET benefice nu vin să ne ajute în ideea de a schimba ordinea stabilită de noi, oamenii, pe planeta noastră şi nici pentru a ne spune care să fie noua ordine pe care trebuie să o urmăm. Ele vin doar pentru a ne asista cu bunătate, dar într-un mod divin integrat, în vârtejul transformărilor care deja au început în lume.

Prin urmare, aceste civilizaţii ET nu urmăresc să schimbe starea de lucruri de pe planeta noastră sau de pe alte planete pe care le ajută în mod asemănător, după felul în care se gândesc ele că ar trebui să o facă. În loc de aceasta, ele ne prezintă diferite modalităţi şi căi pentru a ne inspira în alegerile pe care dorim să le facem pentru viitorul nostru, ca civilizaţie aflată în pragul unor profunde transformări de natură spirituală.

Felul în care vom acţiona noi în viitor depinde de tipul comunităţilor şi relaţiilor pe care le vom forma în timpurile ce vor veni, precum şi de modelele de gândire care se vor impune în subconştientul colectiv. Acestea sunt unele dintre metodele prin care civilizaţiile ET benefice obişnuiesc să ia "pulsul" omenirii şi al tendinţelor ei actuale.

Ceea ce ne propun aceste civilizaţii este o lume care să fie mereu prosperă, în care fiecare fiinţă îşi trăieşte în mod liber şi fericit existenţa. Pentru a şti dacă oamenii îşi doresc cu adevărat aşa ceva, extratereştrii benefici trebuie să introducă mai întâi aceste concepte, idei şi tehnologii noi în conştiinţa colectivă a umanităţii, pentru ca ele să fie aflate şi cunoscute de oameni.

Acest lucru este realizat în principal prin intermediul mesajelor transmise prin fenomenul subtil de "channeling", în care anumite fiinţe umane ce prezintă o sensibilitate deosebită a percepţiei devin relee adecvate pentru transmisiile specifice ale unor civilizaţii extratrestre benefice. În acest fel, reprezentanţii civilizaţiilor ET benefice ne schiţează anumite posibilităţi pe care le putem îmbrăţişa în viitor, oferindu-ne o alternativă mult superioară la realitatea tragică în care se află omenirea în prezent.

Totuşi - şi acest lucru trebuie subliniat -, civilizaţiile ET care vor să ne ajute nu ne impun una sau alta dintre posibilităţi; în ultimă instanţă, noi (oamenii) suntem cei care vom analiza şi vom decide care să fie drumul pe care dorim să-l urmăm în evoluţia noastră. De aceea, reprezentanţii acestor civilizaţii ET nu transmit niciodată prin intermediul "canalelor" lor umane promisiuni sau certitudini ale drumului pe care omenirea îl va urma în viitor.

Cu toţii vom avea numai ceea ce vom alege la nivel colectiv, prin propria noastră determinare şi prin aspiraţiile pe care le vom manifesta în aceste timpuri cruciale. Ni se propune o lume lipsită în totalitate de poluare, o lume în care domneşte pacea absolută, calmul, armonia şi echilibrul, dar nu ni se promite că ele vor fi neapărat ale noastre, ci doar ni se oferă astfel oportunitatea de a alege dacă toate acestea sunt într-adevăr ceea ce dorim pentru noi înşine.

Unii oameni, care au un mod mai întortocheat de gândire, vor spune: oare ce motive ascunse au aceste civilizaţii şi de ce vor ele să ne ajute? Nu există în realitate nicio motivaţie ascunsă, nicio agendă tenebroasă şi nicio dorinţă inferioară de stăpânire sau supunere a omenirii din partea acestor civilizaţii ET benefice.

Singura lor "motivaţie", dacă o putem numi aşa, este iubirea pentru semenii lor. Să nu uităm că aceste fiinţe sunt deja foarte evoluate prin raport la condiţia comună a fiinţei umane şi, în plus, ele nu subzistă, în cea mai mare parte a timpului, în dimensiunea fizică (3D), ci în cele superioare acesteia, adică în 4D, 5D şi chiar mai sus de ele.

A pretinde că aceste fiinţe extraterestre vor să ne ajute din cine ştie ce motive obscure, care implică lumea fizică inferioară (3D) în care trăim noi acum şi în care există atât de multe probleme şi complicaţii, ar fi în totalitate lipsit de logică pentru nivelul de evoluţie spirituală al acestor fiinţe şi pentru modul în care concep ele realitatea universului.

Eforturile conjugate ale acestor civilizaţii ET şi ale aliaţilor lor pământeni, precum şi ale "releelor" umane de răspândirea a informaţiilor şi ştirilor de această natură în lume au creat în ultimii ani o puternică "armadă" de luptă cu forţele întunericului, care sunt reprezentate de ordinul "Iluminaţilor".

[continuare în partea a douasprezecea]

Sursa: AIM

Generatorul momentului zero - Antena Orion Delta T - Portal Temporal


Experimentele au continuat în anul 1979, când s-a putut observa un fenomen extrem de straniu. Pe măsură ce gândurile lui Duncan erau proiectate prin transmiţător, la un moment dat ele se opreau brusc. Aspectul era destul de frustrant şi dădea impresia unei defecţiuni. Mai apoi, însă, s-a observat că în realitate gândurile lui Duncan nu încetau. Ele existau, dar în afara fluxului normal de timp! De exem­plu, el se concentra asupra unui lucru la orele 20:00 şi ma­nifestarea sa obiectivă avea loc la miezul nopţii sau la orele 6:00 dimineaţa. La orice s-ar fi gândit, materializarea respectivului obiect nu se producea în acelaşi timp.
Se părea astfel că oamenii de ştiinţă de la Montauk puteau folosi capacităţile mediumice ale lui Duncan pen­tru a curba timpul! Au început să cerceteze acest fenomen cu multă nerăbdare. Cam în aceeaşi perioadă, ni s-a cerut tuturor să participăm la ceea ce era cunoscut sub numele de „Conferinţe Sigma”, care aveau loc în apropiere de Olympia, Washington. Aceste conferinţe aveau drept subiect funcţiile timpului, iar noi eram acolo să obţinem o mai bună înţelegere asupra mecanismelor timpului. Ni se spunea că trebuie să optimizăm utilizarea transmiţătorului pentru manipularea timpului.
Am aflat că echipamentul pe care îl foloseam era sufi­cient de puternic pentru a curba timpul, dar totuşi încă nu eram capabili să realizăm aceasta.
Antenele folosite de noi produceau ceea ce ar putea fi numit un efect secundar de „discontinuitate a timpului”. Acest efect secundar de modificare a fluxului temporal demonstra totuşi că echipamentul de bază era suficient pentru aceasta. Dar chiar şi aşa, noi am cerut o antenă care era mult mai eficientă în operarea de modificări tempo­rale.
După ce am participat la mai multe conferinţe şi am discutat cu mai multe persoane, grupul nostru de cercetare a remarcat că frecvenţa radio pe care o foloseam nu era cea mai potrivită pentru scopul nostru. Trebuiau operate anu­mite schimbări, cum ar fi, de pildă, modificarea ratei impulsurilor din bobine. Am mai studiat geometria pirami­dală şi modul de utilizare a acesteia pentru a curba câmpul temporal. Suplimentar, a trebuit să învăţăm mai multe despre ceea ce este cunoscut sub numele de funcţii tempo­rale Delta (adică, funcţiile de schimbare a timpului).
Cheia înţelegerii noastre a fost o sugestie de a utiliza un anumit tip de antenă pe care o voi numi antenă Orion Delta T. Această denumire conţine şi cuvântul Orion, deoarece au existat multe zvonuri că proiectul acestei antene fusese primit de oamenii noştri de ştiinţă de la extratereştrii din constelaţia Orion (acesta este un alt grup de extratereştri decât cei din sistemul Sirius, ale căror cunoştinţe se presupune că au fost folosite pentru cons­trucţia scaunului Montauk). Conform zvonului, cei din constelaţia Orion ştiau că suntem aproape de îndeplinirea cu succes a sarcinii noastre şi doreau să ne ajute.
Antena Orion Delta T era o antenă în formă de octae­dru şi fusese plasată la subsol. Măsura cam 30 până la 50 de metri de la un punct la altul. Au fost făcute excavări de aproape 100 m pentru a găzdui antena sub transmiţător.
Scaunul Montauk a fost plasat sub transmiţător şi dea­supra antenei Delta T, pentru a sincroniza antena RF de la suprafaţă cu antena din subteran, astfel încât scaunul să se afle într-un punct neutru între ele. Astfel, scaunul era com­plet ferit de orice interferenţă.
Antena de transmisie Delta T era alimentată cu energie din trei surse. Energia de la două din cele trei surse prove­nea de la modulatoarele de impulsuri ale celor două trans­miţătoare şi era trimisă în bobinele X şi Y ale antenei Delta T (acelaşi impuls care furniza energie electrică către amplitron furniza, de asemenea, energie către antena Delta T care se afla sub pământ). A treia axă era axa Z. Aceasta fusese plasată în jurul perimetrului antenei şi provenea de la o sursă de zgomot alb[1], (explicaţie în sub­sol) care era obţinut de la un amplificator audio de 250 KW. Zgomotul alb punea în rezonanţă întregul transmiţă­tor, însă mai multe elemente în această privinţă vor fi descrise pe parcursul capitolelor următoare.
Antena omnidirecţională ce era localizată la suprafaţă, pe clădirea transmiţătorului, a fost acordată pe frecvenţa radio respectivă. În plus, componenta non-hertziană (care este de natură eterică) a frecvenţei radio ajungea în subte­ran şi se interconecta cu câmpul magnetic generat sub pământ. Când frecvenţele erau însumate în această manieră, rezultau mari distorsiuni şi perturbări ale timpu­lui.
Tehnologiile de bază din acest proiect erau identice cu cele folosite în Experimentul Philadelphia. La bordul lui Eldridge, ei aşezaseră transmiţătoarele RF pe principalul catarg al navei. Bobinele erau plasate pe punte de jur împrejur şi erau activate de impulsuri cu o anumită frecvenţă. În esenţă, noi am duplicat mecanismele folosite în „Proiectul Rainbow”, îmbunătăţindu-le însă în mod con­siderabil performanţele. Noua tehnologie a făcut ca proiec­tul să fie mult mai stabil şi mai uşor de controlat.
Pe lângă antena Delta T, mai sunt două elemente cheie care trebuie înţelese: momentul zero şi zgomotul alb.
La momentul zero ne-am referit anterior, dar voi oferi explicaţii suplimentare pentru o mai bună înţelegere a subiectului. În primul rând, momentul zero se află în afara universului nostru tridimensional. Îl vom considera mai „în vârstă” decât universul, căci momentul zero exista înainte de apariţia întregii Creaţii. Momentul zero (sau originea primordială) reprezintă conexiunea noastră fundamentală cu universul.
Când universul nostru se roteşte, el face aceasta în jurul momentului zero. Dar universul nostru (adică, uni­versul fizic) nu este singurul care există. Fiecare univers (fizic sau subtil) are un moment zero. Toate momentele zero ale diferitelor universuri coincid şi nu se mişcă nicio­dată; de aceea acest punct este numit momentul zero.
Următoarea analogie ar putea fi de un real folos. Imaginaţi-vă un carusel care se roteşte în jurul unei cabine centrale. Omul dinăuntrul cabinei reprezintă momentul zero. Pe lângă acest carusel, mai sunt şi alte carusele care se rotesc pe diferite niveluri, dar toate sunt sub controlul aceluiaşi punct central zero, care în această analogie este reprezentat de omul din cabină.
Prin anii ’20, genialul Nikola Tesla crease deja un ge­nerator de referinţă asupra momentului zero. El consta, practic, dintr-un complex de dispozitive şi rotiţe. Într-un limbaj mai familiar, ne vom referi la acest generator sub numele de „titirez”. El este un dispozitiv relativ straniu, căci în momentul în care este deschis, se poate auzi cum „se fi­xează asupra a ceva”, dar nu mă refer la energia electrică. Mi s-a spus că se fixează asupra rotaţiei Pământului, care reprezintă o referinţă asupra momentului zero secundar. Este secundar pentru că rotaţia Pământului se află în strân­să relaţie cu sistemul solar, care este în acelaşi mod în relaţie cu galaxia şi, astfel, cu întregul univers. Universul se roteşte în jurul momentului zero.
Toate acestea pot fi şi mai bine înţelese studiind modul în care Tesla a descoperit curentul alternativ folosindu-se de principiile câmpurilor magnetice rotitoare ale Pământului. Generatorul momentului zero este într-un anumit grad o extrapolare a modalităţii descrise anterior; totuşi, acesta nu face doar o referire la mişcarea de rotaţie a Pământului. Generatorul ia în considerare orbita soare­lui, galaxia noastră şi, în final, centrul întregii noastre rea­lităţi.
Celălalt element cheie ce trebuie înţeles este zgomotul alb, care ar putea fi considerat drept „adezivul” ce face ca întreaga operaţiune să funcţioneze corect. Este o operaţi­une pur tehnică, pe care o voi descrie sumar.
Transmiţătorul Sage conţinea în jur de 40 sau 50 de oscilatoare, mixere şi amplificatoare controlate de cristale care generau un semnal pe frecvenţa de 425 MHz. Mai uti­liza şi „agilitatea de frecvenţă”, care însemna că putea să treacă spontan de la o frecvenţă la alta. Împreună cu trans­miţătorul, ei aveau ceea ce este cunoscut sub numele de dispozitiv „COHO” sau „organizator coerent al oscilatoru­lui”. În mod normal, un „COHO” funcţionează având ca referinţă doar o singură frecvenţă. Totuşi, transmiţătorul Montauk nu obţinea în acest mod sincronizarea (sau rezo­nanţa) care era necesară.
Pentru a obţine această condiţie de rezonanţă, am luat fiecare oscilator disponibil şi i-am modulat amplitudinea cu ajutorul zgomotului alb. Din moment ce zgomotul alb este în proporţie de 50% corelat cu totul, el corespunde unei funcţii universale autocorelate sau autosincronizaţe. Rezultatul a fost că toate componentele eterice ale oscila­toarelor erau acum corelate una cu cealaltă. Noi nu încer­cam să corelăm funcţiile electrice, pentru că acestea nu ne priveau; eram interesaţi doar de funcţiile eterice, pentru că ele furnizau, de fapt, efectele pe care noi le căutam.
Aveam nevoie, însă, de un punct de reper temporal foarte stabil, care era furnizat de generatorul de moment zero. Acesta producea două unde de 30 Hz în relaţie cu momentul zero. Una era conectată la computere şi sin­croniza ceasul sau funcţiile de temporizare. Cealaltă undă modula generatorul de zgomot alb. Ajustând sincronizarea lor ne puteam focaliza asupra oricărui fragment temporal, monitorizând întreaga operaţiune. Aceasta ne permitea să evidenţiem corespondenţele zgomotului alb şi să-l relaţionăm cu punctul central al timpului, unde toate tim­purile se intersectează.
Scopul acestui experiment era să facem coerente trans­misiile mediumice ale lui Duncan în relaţie cu timpul. Dr. von Neumann ne-a explicat că transmiţătorul trebuie să fie corelat temporal, ţinând seama de momentul zero. Generatorul de referinţă asupra momentului zero servea şi ca „punct martor” înapoi către Experimentul Philadelphia, iar acesta era un aspect extrem de important. Proiectul urmărea să deschidă o poartă temporală către USS Eldridge în 1943.
Modificările la echipamente au continuat până în anul 1979, când s-a reuşit stabilizarea unui sistem coerent de transmisie ce ţinea seama de sincronizarea temporală. În continuare, urma ca ei să ajusteze şi să modifice echipa­mentul pentru a se sincroniza cu Duncan. El demonstrase deja că avea puncte de reper personale asupra momentului zero când, aparent din întâmplare, avuseseră loc anumite curbări ale timpului. Aceasta probabil se putea explica mai bine privind experienţa sa anterioară din timpul Experimentului Philadelphia. Acolo, el sărise de la bordul lui USS Eldridge şi fusese atras cu forţă într-un vortex tem­poral. La Montauk, circumstanţele erau altele, dar se pare că familiarizarea sa cu momentul zero nu-l părăsise.
Mai erau şi alţi mediumi, dar Duncan era primul pe care îl foloseau; 90% din timpul când sistemul era deschis, el se afla pe scaun. Dacă era bolnav sau nu se simţea bine, obişnuiau să aştepte o zi. De fiecare dată când schimbau operatorul, era necesar să recalibreze şi să reprogrameze calculatoarele şi modulatorul de impulsuri şi aveau nevoie de două zile întregi pentru a reuşi aceasta. Dacă Duncan era indisponibil pentru o perioadă de două săptămâni sau mai mult, ei puneau pe scaun un alt operator, dar nu-mi amintesc decât o singură dată când au făcut aceasta. A fost aproape un dezastru, pentru că nu acordaseră suficient de mult timp pentru recalibrarea iniţială. Din acel moment, Duncan a fost singurul care a utilizat echipamentul. Totuşi, un medium de rezervă trebuia să fie prezent, în caz că i se petrecea ceva lui Duncan. În preajma lui 1980, reflectorul radarului (care seamănă cu o uriaşă coajă de banană) ce se afla pe o clădire, nu mai era în funcţiune. Existau cele două transmiţătoare care alimentau antena omnidirecţională (cea de la sol), iar modulatoarele de impulsuri alimentau atât această antenă, cât şi bobinele de la antena Delta T aflată la subsol.
De asemenea, scaunul era conectat la computer, fiind acum aşezat într-un punct neutru, aflat între cele două antene. La acea vreme, sistemul uriaş al computerului era găzduit de camera de control de lângă turnul radarului. În plus, camera computerului mai conţinea diverse terminale şi monitoare pentru a înregistra diferite activităţi din cadrul proiectului.
Duncan deschidea operaţiunile aşezându-se pe scaun şi, din acel moment, transmiţătorul era pornit. Mai întâi, el urmărea să-şi golească mintea de orice gânduri parazite. Apoi era direcţionat să se concentreze asupra unei anumite deschideri în timp, să spunem din 1980 (ce reprezenta atunci momentul prezent) spre 1990. Atunci, chiar în cen­trul antenei Delta T apărea un portal temporal (care, de fapt, era un veritabil vortex sau tunel temporal) – şi astfel te puteai deplasa prin portal din 1980 în 1990. În portal se producea o deschidere prin care puteai să priveşti efectiv în timp. (CRONOVIZORUL DE LA VATICAN)Arăta precum un coridor circular, care avea o lumină la capătul lui. Poarta temporală exista atâta vreme cât Duncan se concentra asupra anilor 1990 şi 1980.
Cei care au intrat în tunelul temporal mi-au spus că acesta arăta precum o spirală, asemănătoare cu stilul de reprezentare science-fiction a unui vortex. Când te aflai în afara tunelului, portalul se vedea ca şi cum ai privi prin spaţiu – de la o deschidere circulară apărută în spaţiu către o fereastră circulară puţin mai mică la celălalt capăt. Personal eram considerat prea valoros pentru operaţiunile tehnice din proiect şi de aceea nu-mi era permis să călă­toresc prin portal.
Din 1980 până spre sfârşitul anului 1981, funcţia tim­pului a fost reglată astfel încât ea să devină stabilă. La început, portalurile temporale nu erau stabile. O persoană putea să treacă prin portal ajungând până în 1960, dar când dorea să se întoarcă, deşi era conectat la timpul real (de pornire), portalul nu mai apărea unde trebuia. Astfel, te puteai pierde cu uşurinţă în timp şi spaţiu. La început, portalul se deschidea, dar nu era stabil deoarece mintea lui Duncan nu era stabilă. A fost nevoit să treacă prin pregătiri intense pentru a face ca portalul să fie stabil. A trebuit, de asemenea, să focalizăm transmiţătorul mai aproape şi să intensificăm traducerea formei-gând pentru ca totul să fie în ordine. Petreceam zile în şir încercând să facem să apară o schimbare temporală aşa cum era prevăzut. Cu toate aces­tea, nu era nici o dificultate în crearea unei discontinuităţi în curgerea timpului. Dificultatea consta în a prevedea care vor fi efectele acestei perturbări temporale. În sfârşit, spre finalul anului 1981, am aflat cum să ne fixăm asupra dis­continuităţii fluxului temporal, astfel că, în momentul în care era creat un portal, acesta rămânea stabil. Deşi crearea şi menţinerea unui portal temporal nu se petreceau într-un mod absolut perfect, comportamentul portalului era totuşi previzibil, stabil şi funcţiona conform planurilor noastre. În esenţă, ceea ce făceau oamenii de ştiinţă era să folosească vortexul temporal din 1943, 1963, 1983 care se baza pe bioritmul natural al Pământului, al cărui ciclu este de 20 de ani. Anii 1943, 1963 şi 1983 acţionau precum puncte de ancoră asupra vortexului principal. Subvortexurile sau vor­texurile din experimentele care erau efectuate erau create prin intrarea în vortexul principal la un punct de ancoră (’43, ’63 sau ’83). La Montauk era folosită ziua de 12 august 1983.
De exemplu, să presupunem că ei doreau să ajungă în noiembrie 1981. Între luna noiembrie a anului 1981 şi 12 august 1983 exista un punct de legătură. Plecând din 12 august 1983, ei se puteau îndrepta spre orice moment tem­poral doreau. Vortexul funcţiona între 12 august 1943 şi 12 august 1983, pentru că acesta era vortexul principal. Aceasta le-a conferit stabilitatea de a crea ceea ce numim un vortex deschis-închis. Este numit aşa pentru că la celălalt capăt nu exista nici un dispozitiv de care să se ancoreze.
Deşi stabilizaseră aspectul temporal al portalurilor, tre­buia să se lucreze şi la aspectul spaţial. Au reuşit să stabi­lizeze şi acest aspect, astfel că puteau nu doar să deschidă un portal temporal într-un moment dat, ci chiar şi într-un spaţiu dat.
După ce au reuşit stabilizarea aspectelor temporale şi spaţiale ale portalului, i-au trimis pe toţi acasă, curăţând întreaga bază cu excepţia câtorva persoane cheie. Eu am rămas, căci eram operatorul tehnic şi esenţial al proiectu­lui. Şi Duncan a rămas, căci el era mediumul care punea sis­temul în funcţiune. Întregul sistem era acordat cu el. Au mai fost reţinuţi alţi doi mediumi, în caz că Duncan ar fi murit sau ar fi fost indisponibil într-un fel sau altul. De asemenea, au rămas directorii de proiect, dar a plecat per­sonalul militar şi a fost adusă o nouă echipă pentru întreţinerea bazei.
Securitatea era deja foarte solidă, dar ei o voiau şi mai bună. Nu doreau ca armata să afle de modul în care se jucau cu timpul, dar toată lumea intuia că acolo se petrecea ceva straniu. Însă nimeni nu ştia exact ce.


[1] Zgomotul alb este un impuls autogenerat pe orice frecvenţă şi în acelaşi timp. Când acordaţi radioul pe un post pe bandă FM, de exemplu, zgo­motul pe care-l auziţi între posturile radio este zgomotul alb. Poate fi considerat precum o explozie bruscă existentă pe orice frecvenţă sau precum un mănunchi de impulsuri ce sunt emise împreună.



Fenomenul sunetelor stranii ce se aud in atmosfera de ceva timp, aproape peste tot pe glob - Sunetele Apocalipsei


Oamenii de stiinta rusi incearca sa explice fenomenul sunetelor stranii ce se aud in atmosfera de ceva timp, aproape peste tot pe glob. Ei le-au analizat si au ajuns la concluzia ca martea lor majoritate sunt infrasunete, sau frecvente joase intre 20-100Hz modulate de frecvente UL ( foarte joase) de infrasunete intre 0,1-15Hz. 

Produse de cine???? Cu ce scop? 

Ele s-ar numi unde acustice gravitationale si pot fi cauzate de eruptii vulcanice, furtuni, tzunami, etc. Dar in cazul nostru ele se pare sunt generate de uriase furtuni solare care prin energia lor destabilizeaza magnetosfera, ionosfera si atmosfera superioara a Pamantului! 

Oare asa sa fie ? HAARP , BLUE BEAM etc.,va suna cunoscut ?MAI GANDITI-VA…


Apocalipsa în Biblie: Trâmbiţele Îngerilor
Mulţi dintre cei care interpreteazîă sunetele ca fiind avertismente divine invocă Biblia. În Noul Testament, la Apocalipsa, se vorbeşte despre trâmbiţele de la Sfârşitul Lumii.
Apocalipsa, capitolul 8:
Și când Mielul a deschis pecetea a șaptea, s-a făcut tăcere în cer, ca la o jumătate de ceas.
Și am văzut pe cei șapte îngeri, care stau înaintea lui Dumnezeu și li s-a dat lor șapte trâmbițe.
Și a venit un alt înger și a stat la altar, având cădelniță de aur, și i s-a dat lui tămâie multă, ca s-o aducă împreună cu rugăciunile tuturor sfinților, pe altarul de aur dinaintea tronului.
Și fumul tămâiei s-a suit, din mâna îngerului, înaintea lui Dumnezeu, împreună cu rugăciunile sfinților.
Și îngerul a luat cădelnița și a umplut-o din focul altarului și a aruncat pe pământ; și s-au pornit tunete și glasuri și fulgere și cutremur.
Iar cei șapte îngeri, care aveau cele șapte trâmbițe, s-au gătit ca să trâmbițeze.
Și a trâmbițat întâiul înger, și s-a pornit grindină și foc amestecat cu sânge și au căzut pe pământ; și a ars din pământ a treia parte, și a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot.
A trâmbițat, apoi, al doilea înger, și ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbușit în mare și a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge;
Și a pierit a treia parte din făpturile cu viață în ele, care sunt în mare, și a treia parte din corăbii s-a sfărâmat.
Și a trâmbițat al treilea înger, și a căzut din cer o stea uriașă, arzând ca o făclie, și a căzut peste izvoarele apelor.
Și numele stelei se cheamă Absintos. Și a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul și mulți dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.
Și a trâmbițat al patrulea înger; și a fost lovită a treia parte din soare, și a treia parte din lună, și a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor și ziua să-și piardă din lumină a treia parte, și noaptea tot așa.
Și am văzut și am auzit un vultur, care zbura spre înaltul cerului și striga cu glas mare: Vai, vai, vai celor ce locuiesc pe pământ, din pricina celorlalte glasuri ale trâmbiței celor trei îngeri, care sunt gata să trâmbițeze!

surse: