marți, 19 iunie 2012

Dezvoltare spirituală – 2012 - Secretul Masonilor - Illuminati





Cel Mai Mare Secret Al Masonilor-Illuminati Dezvaluit ? 
Piramida Si Ochiul atotvazator: Este un simbol ocult masonic – Este un fapt dovedit prin scrierile părinţilor fondatori şi documentaţia masonica. 
“Simbolul piramida si ochiul atot-vazator este de fapt reprezentatia simbolica a glandei pineale sau al treilea ochi . (In centrul creierului tau este o mica glanda numita glanda pineala)
Se numeste pineala pentru ca are forma unui con de pin. Acesta este centrul geometric exact al creierului tau ! Aceasta este foarte importanta in culturile antice” 
Kundalini 
Kundalini este puterea divină primordială din interiorul nostru, care, de obicei, este latentă (nemanifestată). Sediul ei este osul triunghiular de la baza coloanei vertebrale, numit sacru (Hieron Osteon). Grecii antici, care i-au dat aceasta denumire, i-au atribuit o semnificaţie deosebită, deoarece acest os ardea cel mai greu la incinerarea corpului. De asemenea, egiptenii acordau o mare importanţă osului sacru, ca fiind lăcaşul unei forţe supranaturale. 
În Vest, osul sacru este simbolizat prin semnul Vărsătorului şi prin Sfântul Graal, recipientul apei vieţii. Kundalini (spirala, în sanscrită), apare încolăcită precum un şarpe şi de aceea i se mai spune Puterea Şarpelui. Ea a fost des cris ă amănunţit în Upanişade. 
Conştientizarea energiei Kundalini în fiinţa umană era considerată de către marii înţelepţi ai antichităţii drept cunoaşterea supremă. Această cunoaştere subtilă era rezervată numai celor care atingeau un înalt grad de puritate şi sfinţenie. Cel care avea acces la această cunoaştere se numea Maestru (guru/învăţător spiritual). Acesta, la rândul său, o transmitea în mod direct unui discipol (aspirant la adevărul absolut). 
Regele Tutankhano are acest sarpe kundalini. kundalini trecand chiar prin capul lui. ! Acesta este simbolul pe care i l-au oferit, reprezentand activarea completa a glandei pineale, si ca chakrele toate, s-au transformat acum in aceste sfere concentrice, si accesul dinspre taramurile inalte dimensionale trece direct prin capul tau. 
Cand treci prin aceste meditatia Kundalini, Ideea este ca trebuie sa inalti sarpele kundalini. Adevarata inaltare a sarpelui Kundalini il reprezinta coliziunea impreuna a chakrelor in acet set de sfere concentrice. Atunci cand faci asta focalizezi totul intr-un punct din creierul tau. Aceasta reprezinta unirea chakrelor . 
Sistemul esoteric al chakrelor 
Chakrele sunt de fapt nivele diferite ale sufletului tau, si nivelurile pe care se gaseste functiile tale cerebrale si constiinta ta .( fapt dovedit si de stiinta ca aceste chakre exista ,ele mai sunt numite si centrii energetici sau centrii ai constiintei ) 
.Vechile culturi se pare că aveau un respect deosebit pentru glanda pineala ( al treilea ochi ), căci o întâlnim în nenumărate texte, picturi şi monumente. Sumerienii au făcut desene oamenilor Anunaki, care aveau în vârful coifurilor această formă, de con de brad. Osiris, zeul lumii subterane, din mitologia Egipteană, este prezentat arătând cum energia kundalini se urcă spre glanda pineala, punctul de întâlnire al tuturor energiilor. 
Toiagul reprezinta Sarpele Kundalini, Iar Conul de Pin: Glanda pineala ( al treilea ochi ) 
Când toate chakrele se mută în jurul capului, având în centru glanda pineală, putem avea acces la celălalt tărâm. ( la alte dimensiuni mai inalte ) 
Zeul babilonian Thamus tine în mâna sa un con. 
În Hinduism, zeiţa distrugerii si daramarii Vechiului pentru a purifica calea Noului., Shiva are părul coafat ca un con, având încolăcit în jurul gâtului un şarpe şi desenul celui de al 3 lea ochi, în mijlocul frunţii. 
În Hinduism, zeiţa distrugerii si daramarii Vechiului pentru a purifica calea Noului., Shiva are părul coafat ca un con, având încolăcit în jurul gâtului un şarpe şi desenul celui de al 3 lea ochi, în mijlocul frunţii. 
Zeul vinului, Bachus, este reprezentat ţinând în mână un sceptru ce are în vârf un con. Alcoolul nu a fost denumit întâmplător şi spirt ( eng.spirit ), ci ca fiind legat de spirit, pentru că el are capacitatea de a deschide glanda pineală. 
Dionisus ( Dinoysos ) portarul lumii de dincolo, are în vârful lăncii tot un con. În Matei 6.22 Isus spune: “Luminătorul trupului este ochiul (atenţie ochiul, adică al 3 lea ochi, nu ochii). Dacă va fi ochiul tău curat, tot trupul tău va fi luminat.” 
Credeţi că toate acestea sunt simple întâmplări şi cei în cauză nu ştiau ce fac? Dacă încă vă mai îndoiţi, iată încă ceva care ar trebui să vă dea foarte serios de gândit! În piaţa Vaticanului, în zona denumită Curtea Conului, cea mai mare statuie are forma unui con de brad. Lângă ea se află un sarcofag deschis, asemenea celui din Camera Regilor din marea piramidă. Se ştie că acesta este simbolul dispariţiei morţii şi a tranziţiei către viaţa spirituală. Şi asta nu e totul. Lângă acestea se află un leu asemănător Sfinxului din Egipt, având la baza inscripţii cuneiforme. Care să fie oare legătura dintre creştinism şi vechii egipteni? 
Şi neaşteptat, iată că însuşi papa are în vârful sceptrului său, bineînţeles un con de brad! 
Desigur este deja prea mult ca toate acestea să fie simple coincidenţe. Este clar că ele reflectă vechi cunoştinţe, ţinute în secret, cu străşnicie de-a lungul mileniilor, departe de cei mulţi. 
Trezirea glandei pineale are efecte extraordinare asupra expandării conştiinţei şi deschide accesul la toate cunoştiinţele universale. Această glandă se activează după ce nu mai este bombardată de fotonii trimişi de ochi, deci în prezenţa întunericului. Ea emite apoi melatonină, o substanţă care calmează sistemul nervos, înainte de culcare. 
Stările de somn şi visare sunt similare cu cea de meditaţie, transă, hipnoză, sau experienţe mistice. Dimetriltriptamina (DMT) este o altă substanţă pe care glanda pineală o secretă, dând un ultim impuls în vederea deschiderii porţii spirituale. Această substanţă este aceeaşi cu cea folosită în poţiunile şamanilor, fiind extrasă din plante ca, yopo, sau ayahuasca, în scopul de a face experienţe de dilatare a timpului, călătorii în timp, călătorii în tărâmuri paranormale, întâlniri cu fiinţe spirituale, etc. 
În interiorul său, glanda pineală este umplută cu apă, care în timp se calcifiază, datorită dietei greşite, fluorului din pasta de dinţi, fluoritei din apă, sau băuturilor carbogazoase. Simbolismul din Biblie, referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezintă situaţia când eşti prizonier în lumea materială, fără a avea acces la cea spirituală, adică trăieşti în întuneric, cum este cazul majorităţii oamenilor de pe Pământ. Structura interioară a glandei este similară cu a retinei ochilor, de aceea ea a fost denumită al 3 lea ochi, sau ochiul spiritual. 
Ea lucrează asemenea unui televizor, furnizând imagini şi sunete, alimentate de imaginaţie. De aceea, atunci când închidem ochii încă mai putem vedea imagini, sau avem capacitatea de a vizualiza conştient, folosindu-ne ochiul minţii. Desigur, nu tot ce apare în creier este din cauza glandei pineale, doar când călătoreşti în timp, când ai vise, aceasta făcându-se prin interfaţa dintre cele două lumi. În absenţa luminii, în jurul glandei pineale se formează un scut electromagnetic, care are rolul de a o izola de toate radiaţiile exterioare, din spaţiu-timp, în scopul de a recepţiona informaţii din timp-spaţiu. Înăuntrul său, se formează mici molecule de microclusteri, care se transformă în unde, permiţând percepţia. 
Nu întâmplător glanda pineală are cea mai mare concentraţie de sânge din corp, ci pentru că are nevoie de multă energie, pentru a se activa. În scopul de a-i uşura deschiderea trebuie să devenim conştienţi şi să ne acceptăm în totalitate, considerându-ne fiinţe divine. 
Substanţe ca LSD sau DMT, au capacitatea de a o deschide forţat şi de a-i accelera funcţionarea, însă câteodată, pot duce la blocarea ei, apărând dereglări. Halucinaţiile apar ca urmare a lipsei de somn, când melatonina este secretată în timp ce eşti treaz. Aceasta se întâmplă în cazul bolnavilor de schizofrenie. Glanda pineală trebuie privită deci ca fiind o poartă hiperdimensională naturală. 
Studiul timpanului urechii, a arătat că poziţia acestuia este în unghi. După modelul său a fost realizat un microfon tridimensional, apoi sunetul a fost redat în difuzoare holografice, obţinându-se un sunet holografic, similar cu o hologramă din lumină. Lobii urechii au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din Egipt, după care se poate forma un tetraedru regulat, care atunci când stăm aşezaţi cu faţa în sus, are în centrul său, ce credeţi? Glanda pineală. 
Acest secret a fost tinut in secret chiar in fata ochilor nostrii, desenul de mai jos este poserul codul lui da vinci 
Nu-i aşa că natura este mai inteligentă decât cea mai fantastică imaginaţie omenească? Şi ca o consecinţă a acestei structuri geometrice, ce se formează la nivelul creierului, putem înţelege în sfârşit mesajul ascuns, de secole, în simbolul de pe spatele bancnotei de un dolar şi anume ochiul din piramidă. 
Desigur, acuma ne punem întrebarea dacă şi cum am putea realiza un dispozitiv, bazat pe acest principiu? Sau dacă s-a realizat deja? În principal am avea nevoie de un recipient umplut cu apă pură, un sistem capabil de a realiza scutul electromagnetic şi un mecanism pentru a îl acorda, apoi maşina timpului ar fi pregătită pentru călătorii în lumile din timp-spaţiu. Ca metodă de a prelua imaginile ar putea fi folosirea unui gaz ionizat, bazat pe principiul ecranului TV. 
Nenumărate surse de informare credibile ne spun că guvernul American a realizat de mult acest tip de vehicul stelar. Dezvăluiri ascunse s-au făcut mai ales prin intermediul filmelor, aşa zise ştiinţifico-fantastice, care în realitate au avut scopul de a pregăti conştiinţa umanităţii, pentru etapa următoare a evoluţiei sale, în care aceste tehnologii vor fi la ordinea zilei. Un exemplu este filmul Contact, în care omenirea, intrând în comunicaţie cu o civilizaţie din constelaţia Vega, primeşte planul de fabricare a unei astfel de maşini, care este apoi realizată şi testată. 
Se poate observa cum părţile componente sunt, rezervorul şi inelele care, prin rotire cu o viteză foarte mare, creează scutul electromagnetic.’ 
În epava navei prăbuşite la Roswell, în 1947, s-a găsit un cub capabil de a se deschide şi a arăta viitorul. El a fost denumit looking glass, fiind utilizat printre altele, pentru a falsifica alegerile prezidenţiale din anii 2000 şi 2004, ale lui George Bush. 
Biologul american Dan Burish a făcut dezvăluiri senzaţionale despre proiectul Majestic, în care timp de 10 ani a făcut studii secrete în microbiologie, în Aria 51, împreună cu o rasă de extratereştri, venită din viitor, care fiind originară de pe Pământ, a suferit nişte dereglări genetice, ca urmare a unor cataclisme ce au avut loc în anul 2012. El a refăcut genetic sămânţa originară, ce a stat la baza vieţii pe Pământ şi a observat cum se poate crea şi modifica ADN-ul cu ajutorul vibraţiilor. Filmul The Last Mimzy este o dezvăluire ascunsă a tehnologiei looking glas şi a proiectului Majestic 12. Este vorba de doi copii care găsesc un cub venit din viitor, cu scopul de a lua o mostră de ADN, în vederea salvării acelei rase. În finalul filmului cubul crează o gaură de vierme, necesară călătoriei în timp. 
În decembrie 2006, însă, toate aceste tehnologii de citire a viitorului, au fost dezactivate, deoarece se pare că ele pot influenţa negativ transformările ce vor avea loc în anul 2012 şi mai ales este vorba de inversarea axei polilor. 
Un lucru foarte interesant apărea atunci când ajungeau la anul 2012 ; totul devenea alb şi nu erau capabili să mai vadă nimic. Totodată apărea o succesiune de viitoruri paralele, greu de descifrat chiar şi pe calculator. Dacă observatorul avea gânduri catastrofice, atunci vedea catastrofe şi distrugerea Pământului. Astfel au înţeles că viitorul nu poate fi prevăzut cu adevărat cu nici un fel de dispozitiv, căci el este în continuă transformare, în funcţie de gândurile şi emoţiile oamenilor. 
Exista doar doua emotii fundamentale: Frica Si Iubirea. Este timpul sa alegem Iubirea ( 90% din populatia globului traiesc in frica, teama si stres ). 
De aceea vreau să subliniez, foarte clar, pentru toată lumea, că tot acest bombardament de profeţii catastrofice, începând cu cele din Biblie şi continuând cu cele ale lui Nostradamus, babei Vanga şi multe altele, care sunt astăzi la modă, nu trebuiesc luate în consideraţie! 
Fiecare din aceşti profeţi a văzut doar o probabilitate a viitorului, care a fost influenţată de diverse polarităţi ale conştiinţei universale şi umane şi interpretată de propria minte logică, în funcţie de gradul său de înţelegere. Cum se vor petrece lucrurile cu adevărat nimeni nu poate spune cu precizie. Viitorul se scrie de către noi în fiecare moment şi depinde de noi dacă vom experimenta catastrofe naturale, războaie, sau vom face o tranziţie calmă, liniştită spre Noua Lume. 
Dintr-o altă epava a unei nave extraterestre, în timpul celui de al doilea război mondial, au fost recuperate scaunul de pilotaj şi ecranul de proiecţie. Rezultatul a fost de-a dreptul uimitor şi anume, persoanei aşezate în acest scaun, i se amplificau gândurile, transformându-le în realitate şi era capabilă de a vedea în timp şi spaţiu. El funcţionează ca o interfaţă a conştiinţei, asemănător cu un amplificator psihic şi era folosit în scopul propulsării navei prin puterea mentală. A fost denumit scaunul Montauk. 
Şi iarăşi prin filme s-a dezvăluit existenţa acestei tehnologii superavansate. În filmul Stargate colonelul O’Neal foloseşte scaunul străbunilor, în care puterea mentală îi este amplificată, fiind capabil să îndepărteze flota inamică, aruncând asupra ei globuri de foc. În filmul Minority Report, oameni, având puteri paranormale, aşezaţi în scaune plutitoare, îi transmiteau lui Tom Cruise imaginile pe un ecran gazos. În filmul XMen, se foloseşte un astfel de scaun pentru a-i depista pe mutanţii dispăruţi. În Total Recall, Arnold Schwartzeneger utilizează şi el un scaun miraculos, pentru a călători pe Marte. 
Cercetările făcute în viitor cu acest scaun au găsit că, după 21 decembrie 2012, graficul nu mai are forma sinusoidală, ci devine o linie dreaptă. Subiecţii simţeau în acel punct, un baraj energetic, pe care nu erau capabili să îl treacă, fiind respinşi cu brutalitate. În acelaşi timp însă experimentau o expandare bruscă a conştiinţei, până la nivelul cosmic, în care nu mai există nici timp nici spaţiu, putând fi orice, o galaxie, sau un atom şi având acces la toate cunoştiinţele universale. Ciudat nu-i aşa? 
Tehnologia Porţii Stelare, asemănătoare cu cea din filmul Stargate SG1, a fost realizată, după modelul celei rămase de la Atlantida, însă ulterior a fost îngropată sub gheaţa din Antarctica, pentru a nu permite unor entităţi negative să distrugă Pământul. 
O altă realizare tehnologică secretă este Jump Room, în care cel ce intră se trezeşte instantaneu pe Marte, unde de altfel a fost realizată o bază, pentru evacuare, în caz de cataclisme. 
Cercetătorul rus Serghey Smeliakov, a avut ideea de a diviza spirala timpului din calendarul Mayaşilor, la numărul de aur (1,618) care, după cum am mai spus este prezent peste tot în natură, în creşterea şi dezvoltarea organismelor, precum şi a galaxiilor. El a văzut că în punctele de diviziune au avut loc mari transformări istorice în evoluţia umanităţii, cum ar fi ridicări sau prăbuşiri de mari imperii, războaie, etc. Cu cât ne apropiem de anul 2012 succesiunea acestor puncte critice se accelerează, fiind unul în 2009, câteva în 2010, apoi vor avea loc la intervale de o lună, o săptămână, iar în ultimul an în fiecare zi! 
Evoluţia nefiind un proces liniar, ci unul exponenţial, în ultima etapă va avea loc un salt brusc, care practic ne va propulsa pe o altă treaptă de existenţă, dezvoltându-ne toate abilităţile paranormale adormite. Practic, Pământul va trece printr-o poartă stelară şi va intra în timp-spaţiu, având o nouă vibraţie. 
………….> Important De Stiut ! 
Este demonstrat ca epifiza este legata direct de functiile sexuale, iar abstinenta ( abținerea de la excese ; ) sexuala o actioneaza destul de puternic – de aici putem trage concluzia ca in spatele acestui secret se afla o conspiratie la nivel global, si spun asta penru ca, majoritatea mesajelor subliminale sunt cele cu referire la SEX. De fapt, putem vedea foarte clar si cu ochiul liber ca traim intr-o societate care promoveaza comportamentul sexual degenerat. 
Mesaj sunlimianl -sex – Observati cuvantul sex intre spatiile goale… pt mai multe mesaje sublimiale apasa clixk pe subiectul Mesaje Sublimianle — din freapta paginii –>

Al treilea ochi la reptile ! 
Argumentul unor cercetatori este ca la fiintele vii cel de-al treilea ochi nu este chiar o raritate. Cel mai des, acesta se gaseste la reptile, in special la serpi si sopirle. La aceste animale acesta este reprezentat de un ochi pe ceafa, pentru care exista in craniu chiar un orificiu usor de observat. 
Cel de-al treilea ochi al reptilelor este acoperit cu o piele semitransparenta, ceea ce i-a determinat pe cercetatori sa presupuna ca ochiul respectiv lucreaza nu numai in spectrul luminat. Enigma a fost dezlegata mai tirziu: s-a dovedit ca acest organ este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor, chiar si la cimpul magnetic. Se presupune de asemenea ca al treilea ochi percepe ultrasunetele si infrasunetele.
Acest lucru le face pe reptile sa fie niste prevazatori extraordinari ai cataclismelor naturale: cutremure, eruptii vulcanice si chiar furtuni magnetice. 
Este clar ce se intimpla cu reptilele, dar ce se poate spune despre oameni? 
Observand ca acest organ este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor si la cimpul magnetic, atunci ne putem da seama de ce traim intr-o societate care ne bobmbardeaza creierul zilnic cu tehnologiii ce emit raze si campuri magnetice – Televizor, Telefon Mobil ,Computer etc. 
S-a demonstrat ca aceste aparate emit unde-electromagnetice care afecteaza creierul uman. Concluzia este ca aceste aparate de care suntem dependenti ( atasati ) de zi cu zi, au fost create in asa fel incat sa afecteze glanda pineala ( al treilea ochi ). 
Fluorul – Substanta toxica introdusa in apa pe care o consumam —> inhibator al Glandei Pineale 
Sunt foarte multe substante toxice ce sunt introduse in mancare, bauturi…Dar cea mai toxica este substanta din apa pe care o consumam zilnic si din pasta de dinti – FLUORUL ( este pusa si foarte bine ,deoarece voi parintii obligati copii sa se spelke pe dinti inainte de culcare si ea ramane in trup si actioneaza toata noaptea.) 
“Fluorul nu are nici un efect benerfic asupra organismului – Ea este data special ca inhibator al Glandei Pineale” Aryana Havah 
Secretul Suprem Ascuns In Planul Vizibil 
Illuminati-i sau „Iluminaţii” reprezintă aşa-numita elită planetară, grupul persoanelor care îşi autoarogă supremaţia asupra destinului umanităţii. Faptul că au ales tocmai termenul „iluminat”, folosit în tradiţia spirituală pentru fiinţele care au avut acces la anumite revelaţii divine esenţiale, nu este decât o dovadă în plus a imensei aroganţe a Illuminati-lor. Această grupare ultrasecretă are în mână frâiele planetei, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani. 



2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (2b)


[urmare din partea a patra]

Datorită decadenţei şi a intenţiilor grosiere pe care le avea, precum şi datorită unei anumite degenerescenţe genetice, o facţiune a acestei civilizaţii a alunecat de-a lungul timpului într-un comportament malefic, ajungând să depindă, ca hrană şi subzistenţă, de energii foarte joase, viscerale şi perverse, dintre care energia fricii a constituit mereu o sursă importantă pentru existenţa lor.

Supunerea prin teroare a oamenilor, ameninţarea continuă, metodele perverse de manipulare, instigarea la ură şi la luptă, insuflarea tendinţei de înşelăciune, de minciună şi de parvenire, inocularea spiritului de competiţie, exacerbarea rezonanţelor faţă de lumea plăcerilor necontrolate, amplificarea tendinţei către lux, facil şi materialitate; toate acestea şi încă multe altele au fost în câmpul atenţiei reptilienilor, prin manipularea reţelei energetice a Pământului şi prin blocarea codurilor şi secvenţelor rezonante superioare de la nivelul moleculei de ADN uman.
Astfel, dintre toate posibilităţile pe care le avem la dispoziţie în această grandioasă manifestare, doar 3% ne sunt accesibile, la o abordare comună.

Menţinând această continuă stare de angoasă în oameni, reptilienii s-au hrănit în mod constant cu energiile inferioare ale fricii pe care le captau din reţeaua energetică a planetei, ce era menţinută sub un strict control tehnologic de către ei. 

"Metoda" practicată era simplă: din anumite puncte strategice de pe suprafaţa Pământului (şi mai ales din anumite instalaţii şi baze suboceanice), ei bombardau energetic zonele locuite ale planetei cu frecvenţele inferioare ale fricii, urii şi mâniei, creând şi amplificând în acest fel rezonanţe foarte distructive, care reverberau mai apoi în reţeaua structurală energetică a Pământului, de unde acele fiinţe extraterestre reptiliene se "înfruptau" pentru a-şi menţine existenţa.

Această abominabilă stare de lucruri s-a menţinut timp de multe mii de ani, fără ca cei mai mulţi dintre oameni să aibă vreo idee despre adevăratele motive ale neîncetatelor lupte, neînţelegeri şi războaie dintre triburi, comunităţi, state sau regate; nici despre motivele reale ale decadenţei lor morale şi fizice, ale lipsei de perspective spirituale sau ale incredibilei minciuni în care erau menţinuţi. 

Influenţa malefică a acestei civilizaţii extraterestre, care urmărea astfel să pună stăpânire totală pe planeta noastră, trebuia dirijată astfel încât oamenii să nu cunoască niciodată adevărul despre originea lor, despre însuşirile extraordinare cu care sunt înzestraţi genetic şi, de asemenea, să nu cunoască modalitatea prin care ei sunt menţinuţi într-o continuă sclavie fizică, emoţională şi mentală. 

De asemenea, oamenii nu trebuiau să afle cine sunt cei răspunzători de această stare de lucruri. Secretul a luat astfel proporţii gigantice şi chiar mitice de-a lungul timpului, fiind înconjurat fie de alura irealului, fie de cea a ridicolului. Cu alte cuvinte, dacă aveai curajul să vorbeşti despre aceste adevăruri, fie erai considerat nebun sau în cel mai bun caz un visător, fie erai marginalizat şi batjocorit de societate.
Orbirea incredibilă a majorităţii oamenilor în legătură cu aceste adevăruri a început să fie disipată - am putea spune chiar într-un mod accelerat -, cu precădere în ultimii 3-4 ani. 

Impactul energetic colosal care determină această "trezire" provine de la două surse principale, care se corelează: prima dintre ele se referă la faptul că Pământul se află în pragul încheierii unor cicluri cosmice majore şi, implicit,a începerii altor cicluri, în deplină conformitate cu legea universală a ritmului şi alternanţei; al doilea factor determinant este cel al ajutorului pe care omenirea îl primeşte de la anumite civilizaţii ET (extraterestre) benefice, care asistă şi sprijină efortul foarte complex ce trebuie să conducă la ascensiunea spirituală a rasei umane pe un nivel de vibraţie superior celui fizic. Timpul reintrării în drepturi a structurii complexe a ADN-ului nostru a sosit. 

"Trezirea" lui la capacitatea maximă de 12 dimensiuni (de la 2, câte sunt active în prezent) este pe cale să devină o realitate şi în acest sens consultarea articolului lui Ben-Arion (http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/article-our-dna-is-mutating-as-we-speak-we-are-developing-12-stra) ar putea fi foarte utilă.

Acestea sunt dovezi certe, pe care chiar şi ştiinţa contemporană le recunoaşte. Mai apoi, informaţia din cadrul articolului este dezvoltată într-un alt extras, ce poate fi consultat la adresa: http://humansarefree.com/2011/04/amazing-scientists-our-dna-is-mutating.html. Considerăm că toate acestea reprezintă tot atâtea dovezi în plus care atestă timpul transformării spirituale a omenirii şi a întregii planete.
Aproape toate structurile şi sistemele de viaţă socială şi economică care au fost create de om până acum se vor prăbuşi iremediabil peste foarte puţin timp şi această prăbuşire va fi cu atât mai teribilă pentru unii, cu cât ignoranţa şi prostia imensă vor continua să limiteze deciziile şi modul lor creator de gândire. Foarte curând colapsul va cuprinde practic toate domeniile existenţei şi el va deveni evident pentru oricine. 

La toate acestea se vor adăuga anumite fenomene naturale, aflate în corelaţie cu transformările energetice despre care am menţionat. Ele vor implica un comportament climatic aparent "ilogic", cu fenomene meteorologice speciale, violente, care adeseori se vor petrece în zone în care nu ar trebui să se manifeste. 

Destul de repede, intensitatea şi frecvenţa acestor manifestări naturale nu va mai putea fi ignorată şi ea va atrage atenţia întregii lumi. Totuşi, trebuie să menţionăm că evenimentele climatice şi cele geodezice care se vor amplifica din ce în ce mai mult nu vor avea caracterul cataclismic care a fost menţionat în profeţiile vechi, deoarece în prezent situaţia a fost controlată şi dirijată de aşa manieră, printr-o abilă conlucrare între anumite civilizaţii extraterestre benefice şi acţiunea profund spirituală a unor grupuri şi organizaţii de fiinţe umane, încât intensitatea şi frecvenţa lor va fi mult diminuată.

Modul în care vom înţelege realitatea acestor fenomene şi evenimente este determinant pentru evoluţia fiecăruia dintre noi. 

Aşa după cum am menţionat,elementul crucial în această situaţie este nivelul de vibraţie al conştiinţei individuale. Dacă el este deja superior conştiinţei planului fizic, atunci va fi uşor pentru noi să înţelegem că tot ceea ce se petrece şi urmează să aibă loc pe planeta noastră face parte din etapele transformării ei fundamentale la nivel vibratoriu, transformare care ne implică de asemenea şi pe noi înşine. 
Dacă însă vom fi prinşi în strânsoarea fără milă, inferioară a sentimentului de frică, ce rezonează cu egoismul, cu lipsa de luciditate, cu inerţia, cu întunecimea mentală, cu sentimentul de separare individuală şi cu prostia, atunci fără dar şi poate că vom percepe toate aceste transformări într-un mod fatidic, ca fiind nişte dezastre şi nenorociri ce s-au abătut pe nepusă masă asupra noastră, a tuturor. 

Ne vom adânci atunci mai mult în latura egoismului, căutând prin toate mijloacele să ne salvăm pe noi înşine, fără să ne intereseze de nimeni şi de nimic altceva.

Într-un anumit fel, putem spune că suntem martori la ultimele zile ale Pământului în dimensiunea lui fizică şi aceste momente sunt, fără îndoială, foarte speciale. Din nefericire, mulţi oameni continuă să se agaţe de ideea "lipsei de schimbare"; cu alte cuvinte, ei vor să păstreze status quo-ul cu care s-au obişnuit,o dulce mocirlă care implică puterea decizională, confortul, bogăţia şi distracţiile, chiar dacă ei sunt conştienţi de urmările dezastruoase ale acţiunilor lor asupra altor oameni sau chiar asupra lor înşişi. 

În acest mediu, superficialitatea, trivialitatea, grotescul şi decadenţa sunt considerate fireşti şi chiar promovate intens, mai ales ca parte integrantă din planul reptilian al cabalei criminale, care în acest fel încearcă să menţină omenirea la un nivel cât mai jos de vibraţie a conştiinţei. 
Aceste fiinţe reptiliene ştiu bine că transformarea şi elevarea spirituală nu poate să survină decât dacă nivelul de vibraţie al fiinţei umane este suficient de ridicat şi tocmai de aceea ele încearcă prin toate mijloacele să împiedice aceasta, căutând să menţină sistemul economic falimentar, ideologia fadă despre viaţă şi arta decadentă în toate aspectele ei.

Cu toate acestea, din ce în ce mai mulţi oameni par să se trezească la o nouă realitate, par să înţeleagă într-o altă lumină – care este mult mai pertinentă şi mai apropiată de adevăr - situaţia actuală şi aceste persoane vor fi dintre cele care vor reuşi "marele salt vibraţional" care se află atât de aproape, în timp ce fiinţele care vor continua să se cantoneze în necredinţă, suspiciune, ironie şi batjocură cu privire la aceste realităţi pe care le trăim, refuzând să le înţeleagă semnificaţia, vor trebui să plătească preţul unei reevaluări a conştiinţei într-o altă zonă a universului şi într-o altă existenţă. 

Aici trebuie să înţelegem cât mai bine cu putinţă că este imposibil să pretindem accesul la beneficiile transformării, dar în acelaşi timp să vrem să ne păstrăm vechile noastre obiceiuri şi deprinderi păguboase. Este ca şi cum am vrea să ne bucurăm de un post minunat de radio care funcţionează pe unde scurte, unde se pot audia ştiri minunate şi piese muzicale divin inspirate, dar pentru aceasta vrem să folosim un aparat de radio care funcţionează doar pe unde lungi. 

În timp ce fiinţele umane care sunt pregătite şi care şi-au reevaluat existenţa pe principiile spiritualităţii vor trece cu succes în dimensiunile superioare, cele care preferă să rămână la nivelul 3D vor trebui să sufere o "reciclare", pentru a asimila în mod corect experienţa fizică.

Inconştienta multora se bazează pe faptul că, aparent, nimic anormal nu s-a petrecut şi acest lucru este folosit ca "argument" pentru a justifica lipsa de acţiune sau mobilizare interioară şi exterioară. 

În realitate - aşa după cum apar semnale din numeroase direcţii – evenimentele se vor precipita destul de repede. 

Aproape sigur totul va începe de la căderea câtorva economii din Europa, ceea ce va antrena căderea dezastruoasă, ca într-un iureş, şi a celorlalte economii, deoarece sistemul actual se bazează pe dependenţa reciprocă a schimburilor economice între ţări şi, de asemenea, pe valuta internaţională, care este dolarul. Astfel, colapsul unei ţări va atrage colapsul celorlalte ţări, astfel încât economia mondială va ajunge foarte repede în faliment total.

[continuare în partea a sasea]

Sursa: AIM
 

Metatron – Portalul 20-21 Iunie


Dragii mei, revin cu informatii despre Portalul acestui solstitiu de vara.
Aseara(13 iunie), am intrat in comunicare din nou cu Ashtar Sheran. M-a intampinat impreuna cu entitatea pe care noi o numim Sananda, si inca cineva dar care doar a asistat la discutie, nu am reusit sa inteleg prea bine decat ceva despre Centauri in legatura cu el. Dupa o mica discutie, gen starea momentana, am fost indrumat spre Metatron, Se afla in acelasi spatiu dar ceva mai retras.

Am sa va redau, atat cat am sa imi aduc aminte, si cat este oportun, discutia mea cu el.
….. Ce faci aici?
…pregatesc codurile de activare ale portalului despre care ti s-a spus.
-Cel de la Solstitiu? Da !
-Despre ce coduri?
-Uitate la asta…si imi inmaneaza un fel de forma geometrica de lumina.
 - Da, e cubul tau, cubul metatronic. Cei cu el?
- Acum uitate mai atent in interiorul lui. Ce vezi?
- Vad vibratii, totul vibreaza, dar in acelasi timp totul e in permanenta miscare, se transforma parca intr-o curgere permanenta.
-Da asa este. Si mai e ceva. In interiorul acestui cub se afla alt cub, in interiorul lui altul..si tot asa exact ca imaginea in oglinda. Pana in centru unde este cubul originar, Dumnezeu Insasi.
Acest cub reprezinta VIATA, Transformarea ei, evolutia ei, si asa cum observi este infinita.
Vibratia creste de la exterior spre centru, dar miscarile de transformare sunt inverse, scad de la exterior spre centru, deoarece, transformarile pe care le suferiti sunt rapide si multiple in faza de inceput a vietii(nu se refera la o intrupare), dupa care, pe masura ce evoluati, transformarile pe care le suferiti sunt sub forma de trepte evolutive, pana in momentul in care ajungeti in forma-nivelul ales.
In centru, putem spune ca se afla canalul de moarte si renastere, canalul prin care Dumnezeu, spirit suprem creator se manifesta direct.
- Bun, si ce legatura au toate acestea cu portalul nostru?
- Portalul care se deschide in 20 iunie va avea in centru(va fi generat mai exact) de acest cub metatronic, care va fi “insamantat ” in inima Noului Pamant.
Acest portal va genera si radia “mici”(nu stiu cum sa le descriu altfel) cuburi metatronice care se vor integra in inima fiecaruia dintre voi. Aceste cuburi “personale” vor avea exact aceeasi structura pe care ti-am descris-o. Va f ca si cum viata insasi s-a reintaurat in corpul vostru fizic, dar altfel decat pana acum, la un alt nivel de contientizare, de simtire.
Acest portal va genera un salt calitativ al vietii, Noul Pamant se va alinia pe o noua frecventa, mai mare si se va stabiliza aici o perioada, pentru a permite oamenilor sa se reconecteze.
Da, va fi ca o deconectare si reconectare la frecventa Pamantului.
Oamenii vor simti acest lucru, exact ca pe o moarte si renastere.
 De fapt acesta este evenimentul: Moartea si Renasterea(Atentie, Nu vorbim despre o moarte fizica, nu va speriati !!!) fiecaruia dintre voi si pregatiti pentru urmatoarea etapa, ce va urma curand.
Toate acestea nu se vor intampla peste noapte, ci in timp dar vor fi accelerate. Aceste cuburi metatronice contin toate codurile de activare de lumina necesare acestei etape evolutive. Au toate ingredientele necesare, iar portalul se va manifesta cu multa multa lumina si IUBIRE. Da se va simti foarte puternic IUBIREA.
Oamenii, in continuare, este recomndat sa se regaseasca pe ei cei adevarati in interiorul lor, in inima lor, sa isi gaseasca starea de armonie interiora, nelasandu-se distrasi de exterior. Isi vor continua activitatile pe care le au, dar trairea interioara sa fie permanenta. Nu este greu dar nici usor. Va fi mai usor, destul de curand, pana in 20 Iunie, cand ….
- Ce poti sa imi spui despre Drunvalo, tocmai am citit despre el si activarea Merkaba…
- El este unul dintre trimisi nostri printre voi, care are ca misiune pregatirea voastra. El a ales constient sa faca acest lucru si il indeplineste cu succes. Invataturile pe care le transmite sunt invataturile noastre, directe(cateodata mai compune, dar tot timpul este coordonat si se revine la calea ce trebuie urmata) ce au rol de a va facilita aceasta transformare. Trebuie sa stiti ca, atunci cand un discipol invata sa isi activeze vehiculul de lumina MERKABA, Drunvalo este langa el si practic el o sustine si stabilizeaza pentru prima oara, apoi intervine liberul arbitru al discipolului. Asa, ca, daca ati ales sa activati Merkaba corespunzator actualului nivel evolutiv, constientizati prezenta lui Drunvalo langa voi si sustinerea lui. Va va fi mult mai usor. Trebuie sa retineti, ca atunci cand va nasteti, aveti activat acest vehicul de lumina, dar pe masura ce cresteti, el ramane activat la un nivel care nu va mai poate sustine in intregime(se refera la sustinerea corpului fizic in totalitatea lui), fiind activat in jurul inimii.
Asa ca spor la treaba.
- Am inteles.
- Gasiti-va punctul de baza interior, increderea in ceea ce sunteti, ce simtiti, si contemplati IUBIREA pe care o regasiti in VOI. Iubiti IUBIREA din VOI, IUBITI-va pe VOI si apoi radiati spre exteriorul vostru, dar fara o directie precisa. Doar RADIATI IUBIRE si conectativa la Inima Divina a Universului. Simtiti Iubirea Divina care curge prin voi, traiti Gratia Divina in manifestare hristica in interiorul vostru in perfecta interconexiune cu noi si cu intreg universul. Alegeti sa traiti ACUM !!!
Suntem permanent alaturi de voi, suntem printre voi in diferite forme si prezente, si va sustinem in totalitate.
Va IUBIM……..
Cam asta a fost, pe scurt…..
asa ca IUBITI  -  IUBITI  -  IUBITI-VA !!!!
FITI   BINECUVANTATI   FRATII  si SURORILE  MELE !!!
cu drag,
Adi Manea Constantin

FRAGMENT DIN RAPORTUL SOLAREI PENTRU LUNA IUNIE 2012 IN MIJLOCUL REALITATILOR SCHIMBARII


 Noua prospetime a lui AN (n.t – energia polaritatilor feminina si masculina sau sacra uniune a lunii si a soarelui intr-o singura fiinta) aduce un taram total nou care se suprapune peste cel vechi.Aceasta schimbare dramatica a taramurilor nu se manifesta numai in schimbarea detaliilor fizice a ceea ce exista in jurul nostru.Acesta reprezinta o banda de frecventa total noua care contine o iubire foarte profunda. Este ca si cum am inceput intr- biblioteca si acum subtil, dar ferm, aceasta se schimba intr-o padure sclipitoare. In biblioteca eram ocupati, facand lucruri cum ar fi : cititul, adunarea informatiilor si planificarile. Am putut sta la computerele noastre zi si noapte, deoarece era mai usor sa avem o viata virtuala decat una fizica. In lumea padurii, nu mai exista carti sau birouri, doar copaci, flori, pasari si animale, acoperite de o bolta de stele sclipitoare. Noi avem de a face cu o intreaga noua mixtura de elemente apartinand unei realitati complet noi, care se suprapune acum peste cea veche. Pentru a ne descurca cu aceasta suprapunere a doua taramuri vaste si diferite este cu adevarat provocator. Noi nu mai locuim total in biblioteca si nu santem inca complet in padure. Acest lucru face imposibila continuarea acelorasi activitati si acelorasi metode de a face lucrurile ca inainte. Indiferent ce incercam sa facem in modurile vechi, nu mai curge cu usurinta. Energia de a face lucrurile conform vechilor metode a disparut. In acelasi timp, nu am sarit complet in noul nostru taram , deoarece nu este inca deplin format. In timp ce bibiloteca se transforma intr-o padure , nu putem sta cu picioarele in doua lumi, sarind inainte si inapoi intre acestea, pentru ca aceste lumi nu mai sant entitati separate. Nici una dintre ele nu este completa in sine : acestea se amesteca una in cealalta. In schimb, trebuie sa gasim noi cai de a trai si functiona in acest taram semi-fuzionat. Noi nu mai santem sinele noastre biblioteca, dar nici nu santem inca sinele noastre padure.Nu traim deplin in noua prospetime. Cum ne descurcam cu aceasta noua situatie perplexa? Am putea incerca sa continuam ca si cum am sta inca in biblioteca, cautand cartile noastre printre frunze. Dar aceste vechi elemente familiare nu mai exista acolo unde obisnuiau sa fie. Pentru a le gasi, trebuie sa cautam in locuri noi. Sau putem incerca sa ne restrictionam la o mica insula a cunoscutului. Noi ramanem la biroul nostru, tinand constiinciosi la orice obiect familiar pe care il gasim , in timp ce incercam sa ignoram semnalul pasarilor noii prospetimi care zboara in jurul nostru. Putem incerca sa traim deplin in padure, dar aceasta de asemenea nu functioneaza. Nu putem pretinde ca reziduurile bibliotecii – biroul, cartile si proiectele nerezolvate , nu sant inca ascunse printre copaci. Ceea ce se cere este sa traim in necunoscut pentru un timp, fiind total spontani , ramanand larg deschisi catre intrarea noului si adevarului si ramanand flexibili tot timpul. Aceasta ajuta ,cu siguranta, cand alegem o carte preferata, doar pentru a descoperi ca paginile sant acum goale. Sau cand realizam ca capitole intregi din memoria noastra din aceasta viata si din cele anterioare au disparut, deoarece acestea nu mai sant relevante. Sau cand culegem o floare din padure si descoperim ca petalele contin informatia pe care o cautam. Adevarata noastra Casa si Adevaratul Scop sant elementele cheie ale noului nostru taram. Nu ne putem conecta total cu acestea, pana cand nu fuzionam cu noua prospetime a lui AN. Asa cum incepem crescendo sa locuim in aceasta noua lume, vom fi capabili sa vedem multe oportunitati noi si posibilitati pe care nu le-am vazut inainte. Expandatul AICI si ACUM se vor deschide si vor revela lumi in momentul prezent al lui Acum , despre care nu am stiut niciodata ca exista. Va veni in curand un timp cand realizam ca, cartea la care ne uitam este de fapt o frunza si creionul nostru s-a schimbat intr-o ramurea. O intreaga noua viata, un intreg nou fel de a fi si de a face este aici. Asa cum intram intr-o stare amplificata a TIMPULUI POTRIVIT-LOCULUI POTRIVIT , totul intra pe pozitie in jurul nostru. Sursa :www.nvisible.com
Publicat de madalena la 22:00

Luna Noua in semnul Gemenilor – 19 iunie 2012


 Urmatoarea faza de Luna Noua se formeaza marti 19 iunie 2012, ora 18, din nou in  semnul Gemenilor, pe penultimul grad, cu doua zile inainte ca Soarele sa paraseasca aceasta zodie.
Luna Noua anterioara, formata pe primul grad din semnul Gemenilor ne-a invitat la actiune, ne-a invitat sa realizam efectiv, in realitatea proprie a fiecaruia, transformarea necesara, cu care am tot negociat in interiorul nostru in ultimul an.
Acum suntem invitati sa ne asumam voluntar si constient propriul proces de transformare.
Contextul astral ne sustine si ne ghideaza oferindu-ne instrumentele necesare fiecaruia.
Ar fi potrivit ca noi sa vedem si sa acceptam drumul si, sa constientizam pasii pe termen lung.
Este important sa intelegem necesitatea realizarii acestui proces si sa avem curajul sa-l traim cu incredere si cu bucurie.
Actiunea principala se produce si efectul de baza se observa in planul mental. Doua faze de Luna Noua in semnul Gemenilor ne arata clar si ne subliniaza importanta transformarii modului de a gandi si de a comunica.
Fiecare dintre noi va trai situatii care ne vor conduce catre o transformare efectiva si vizibila a personalitatii.
Realizam acum o recentrare in aspectul spiritual al fiintei, printr-un efort mental, prin acceptarea mesajului intuitiv si prin depasirea limitelor prestabilite in cadrul logicii umane, cu care eram obisnuiti sa operam.
Suntem acum in stare sa intelegem mai mult, sa ne depasim sensibilitatea si sa eliberam agresivitatea mentala printr-o atitudine potrivita fata de ceilalti si fata de comunitate.
Am trecut deja fiecare si cu totii printr-un proces de calire fizica si psihica. Acum suntem in masura sa ne asumam noi responsabilitati in legatura cu propria persoana si cu propria viata. Daca facem alegerile potrivite, intram intr-o faza de stabilitate afectiva ce ne va ajuta sa ne filtram emotiile si sa ne limpezim gandirea.
Forta interioara creativa devine tot mai puternica, devenim din ce in ce mai inspirati si mai increzatori in fortele proprii. Practic, suntem pregatiti sa ne “luam in primire” noul potential.
Urmeaza cateva zile de mare tensiune afectiva, pentru ca traim din nou un moment de desprindere de trecut si de deschidere catre ceva nou pe care se poate sa nu-l intelegem inca.
Cei care au acceptat procesul de transformare personala pot trece mai usor prin experientele de viata necesare pentru a incheia tot ce nu mai este necesar si pentru a reporni in noile directii.
Cei care se lupta cu schimbarea si care refuza noul drum, este posibil sa traiasca adevarate furtuni emotionale, rupturi de relatii, rasturnari de situatii cu efecte aparent implacabile.
Este important sa cautam si sa acceptam ceea ce ne aduce bucurie. Sa traim cu bucurie si sa generam situatii care sa ofere in continuare bucuria. Chiar daca ne confruntam cu situatii complicate, aparent de nerezolvat, sa gasim si sa apreciem motivele de bucurie din viata noastra. Si, sa fim recunoscatori.
Luna Noua este urmata de solstitiul de vara (intrarea Soarelui in semnul Racului) pe 21 iunie.
Apoi planeta Saturn isi reia mersul direct pe 25 iunie urmata la doua zile de planeta Venus.
Prin urmare, vom vedea cum se elibereaza anumite blocaje si va trebui sa facem fata ritmului sincronicitatilor. Odata cu revenirea in mers direct a planetei Saturn se produce si cuadratura Uranus – Pluton la grad perfect si la o zi distanta se formeaza cuadratura Jupiter – Neptun. Se activeaza forta schimbarii iar noi, ar fi potrivit sa exersam din mou “pluta” energetica. Cum?
-          Focalizand atentia pe scopul ales
-          Renuntand total la orice forma de a judeca oamenii si experientele de viata.
-          Lasand mintea libera de orice constrangere “aparent logica”.
-          Urmarind mesajul intuitiv al inimii deschise catre orice forma de frumusete si catre orice prilej de bucurie.
In acest slalom energetic este important sa ne lasam personalitatea libera de orice asteptare.
Sa acceptam ca orice este posibil.
Astfel dirijam forta creatoare cu efect maxim catre materializarea dorintelor noastre.
Legile Universului functioneaza indiferent de masura in care noi le cunoastem sau le acceptam. Este important sa intelegem ca nu avem parghii de control asupra planului energetic si ca cea mai inteleapta alegere ar putea fi sa ne aliniem fluxurilor energetice si, deci, si influentelor astrale, cu intentia de a le folosi constient si constructiv.
Astfel, este posibil acum sa retraim anumite situatii din trecut si astfel sa inchidem un ciclu evolutiv sentimental-afectiv. Planeta Venus ne testeaza acum disponibilitatea de a simti si de a manifesta iubirea, care, este cel mai puternic si cel mai valoros instrument pe care il avem la dispozitie. Dupa reluarea mersului direct, Venus va tranzita gradul eclipsei partiale de Luna iar noi, ne vom redescoperi potentialul afectiv.
Sa ne oferim bucuria de a simti iubirea, pe orice directie, fata de orice si, fata de oricine.
Aceasta este lectia anului precum si lectia momentului, in fiecare moment al anului.
Pare imposibil daca ramanem in cadrul teoretic al problemei.
Dar, poate fi neasteptat de fumos si de bine, daca incercam sa exersam.
Asadar, urmeaza ora de practica, sau de laborator, pentru fiecare dintre noi pe directia pe care ne-o arata Luna Noua pe harta natala.
Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii precum si modul de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Gemenilor.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!