vineri, 8 iunie 2012

2012 – INTERVENŢIA EXTRATERESTRĂ PE PĂMÂNT (1A)


Acest articol apartine blogului Biblioteca Secreta


Vă prezint o analiză pertinentă asupra problemei intervenţiei extraterestre pe Pământ în aceste vremuri, care oferă unele dovezi VIDEO că ceea ce se petrece acum pe această planetă reprezintă schimbarea aşteptată de noi toţi. Un articol scris de Dan Bozaru.

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii

Ideea acestei prezentări este de a sintetiza şi clarifica unele aspecte importante ale situaţiei actuale a omenirii, mai ales din perspectiva implicării anumitor civilizaţii extraterestre (ET) în dinamica transformărilor care vizează întreaga noastră planetă.

Prezenţa în jurul Pământului a sute şi chiar mii de obiecte neidentificate (OZN-uri), care evident sunt dirijate în mod inteligent, monitorizarea planetei noastre de către ocupanţii acestor nave şi acţiunile specifice care au fost şi sunt realizate de unele dintre aceste civilizaţii extraterestre reprezintă un punct de maxim interes în conjunctura prezentă.

Subiectul este delicat şi necesită o analiză atentă şi echilibrată. Dificultatea apare mai ales din faptul că majoritatea fiinţelor umane nici măcar nu concep – şi cu atât mai puţin nu analizează – posibilitatea existenţei altor civilizaţii inteligente în univers. Am putea spune că acesta este rezultatul minciunii cu care guvernele lumii (mai ales marile puteri) au ocultat subiectul timp de peste 70 de ani; ori a incredibilei îngustimi de percepţie şi viziune a arheologilor, care deşi au descoperit nenumărate dovezi ale vizitelor efectuate de extratereştri pe planeta noastră de-a lungul istoriei, preferă totuşi să nu vadă pădurea din cauza copacilor; sau a laşităţii oamenilor de ştiinţă de a nu recunoaşte explicit că multe dintre descoperirile şi ideile pe care le-au implementat în tehnologia ultimelor decenii provin din informaţiile sau ajutorul extraterestru, ori pur şi simplu din ingineria reversă (de altfel, multe dintre tehnologiile de ultimă oră sunt ţinute “la secret”; doctorul şi ufologul Steven Greer afirmă într-una dintre cărţile sale că are informaţii şi dovezi de necontestat despre faptul că în prezent anumite corporaţii şi firme ale aşa-numitului “guvern secret” sau “guvern ocult” mondial deţin cel puţin 29 de tipuri distincte de dispozitive bazate pe energia liberă (free-energy), care dacă ar fi răspândite în lume şi folosite pe scară largă, ar modifica radical şi foarte repede conţinutul şi calitatea vieţii pe Pământ).

Deşi toate aceste argumente sunt reale şi au o mare contribuţie la prostirea populaţiei, totuşi nu putem ignora un adevăr simplu: fiinţa umană are propria ei capacitate de determinare, un anumit bun simţ şi o minimă inteligenţă care să o facă să intuiască faptul că a depăşit deja perioada Evului Mediu. A gândi în continuare că tu eşti centrul universului, că reprezinţi unica şi suprema fiinţă care există, arată în zilele noastre nu numai un gen de alienare intelectuală, ci şi – vorba lui Andrei Pleşu – o problemă de “sminteală instituţionalizată”.
Şi totuşi, teza păguboasă a antropocentrismului continuă să facă în mod constant “victime” printre mulţi oameni. Lipsa unei culturi generale solide, a lucidităţii şi chiar a unui anumit grad de inteligenţă şi de trezire interioară face ca majoritatea oamenilor să nu discearnă umbra de substanţă şi nici minciuna de adevăr. Dacă vrem să analizăm mai în profunzime acest comportament bizar şi această credinţă aiuritoare din partea celor mai mulţi oameni, care îi determină să creadă că nu există alte civilizaţii în univers (cu alte cuvinte, că nu există fiinţe extraterestre şi nici OZN-uri), ajungem la concluzia că, psihologic vorbind, el are legătură cu o frică subconştientă aproape atavică, ce îi face pe oameni să considere în mod reflex că prezenţa altor fiinţe, în alte zone ale universului, le ameninţă cumva existenţa.

Unii ezoterişti şi mediumi au avansat chiar ideea că această frică teribilă ar fi fost în realitate “sădită” din timpuri străvechi ca informaţie ascunsă în genele ADN-ului uman, de către anumite civilizaţii ET, pentru a servi unor scopuri obscure. Vom analiza şi acest aspect în abordarea noastră, atunci când vom trata despre manipularea genetică a ADN-ului uman; în prezent, ştiinţa modernă recunoaşte urmele acestor acţiuni, deşi nu le poate explica.

Prin urmare, problema intervenţiei extraterestre este foarte complexă şi studiul ei include aproape toate domeniile existenţei, de la ştiinţă la spiritualitate, de la economie la finanţe şi de la artă la religie şi psihologie. Datorită timpurilor foarte tensionate pe care le trăim şi transformărilor care au loc, de o intensitate şi rapiditate fără precedent, mulţi dintre noi suntem tentaţi să ignorăm fapte evidente sau dovezi extraordinare, care ne-ar putea ajuta să ne deschidem orizontul ideilor şi concepţiilor despre lume şi despre universul în care trăim.

Aceste dovezi nu se referă doar la probe video sau audio, ci ele implică în egală măsură anumite observaţii şi inferenţe pe care noi înşine le putem face în mod inteligent, atunci când corelăm şi analizăm diferite fapte, evenimente, anunţuri şi informaţii care abundă în mass-media actuală şi pe internet în legătură cu acest subiect.

Ca o primă observaţie, putem spune că timpurile pe care le trăim implică în cel mai înalt grad înţelegerea lor dintr-o perspectivă profund spirituală. Toate profeţiile, avertismentele, informaţiile şi evidenţele converg spre două concluzii fundamentale:

1. foarte curând va avea loc o transformare majoră la nivelul întregii planete, care va implica o trecere pe o frecvenţă de vibraţie superioară, fenomen care în mediul internaut este numit ascensiune spirituală;

2. acest eveniment spiritual extraordinar este posibil să fie precedat de anumite fenomene teribile cosmice şi terestre, care au menirea să armonizeze planeta şi locuitorii ei la noile condiţii de vibraţie energetică şi de conştiinţă.

În ecuaţia complexă a acestor vremuri, lupta dintre bine şi rău atinge un maxim. Influenţa malefică a ceea ce mulţi numesc acum “cabala satanică”, “cabala răului”, francmasoneria sau aşa-zişii “Iluminaţi” va fi definitiv îndepărtată, după o îndelungată infestare a planetei, care a durat aproximativ 13.000 de ani.

Tocmai de aceea putem spune că aceste vremuri reprezintă de asemenea şi un mare test pentru evoluţia noastră spirituală, deoarece sufletul nostru a ales deja ce anume doreşte să experimenteze în continuarea călătoriei sale prin manifestare. În conformitate cu această alegere, care nu întotdeauna este percepută la nivel conştient, fiinţa va vrea să ascensioneze în planurile superioare, ori va dori să îşi continue experienţa în planurile materialităţii.
Un prim “punct de inflexiune” este ziua de 21 decembrie 2012 şi perioada de mai multe luni care îi urmează. Datorită ignoranţei, ori pur şi simplu din inconştienţă şi prostie, unele fiinţe umane caută să se autosugestioneze că toate atenţionările, impulsionările, sfaturile şi îndemnurile în ceea ce priveşte necesitatea transformării interioare şi amplificării frecvenţei de vibraţie personală reprezintă nişte bazaconii, iar lupta împotriva cabalei, a guvernului ocult şi a sistemului bancar actual nu este altceva decât produsul unei imaginaţii conspiraţioniste.

A vorbi în plus şi de imixtiunea civilizaţiilor extraterestre ar însemna să torni gaz pe foc şi să fii etichetat ca “iremediabil pierdut pentru societate”. La întrebarea: “ce anume determină o astfel de concluzie şi care sunt argumentele aduse pentru a o susţine?”, cei care ironizează aceste aspecte sunt incapabili să furnizeze chiar şi cel mai banal răspuns.

Pe de altă parte, cei care sunt pregătiţi, lucizi, atenţi faţă de evenimentele actuale şi dispuşi să înţeleagă complexitatea şi importanţa lor oferă o serie întreagă de concluzii şi dovezi, care chiar şi dacă ar fi numai parţiale, tot ar constitui suficiente motive pentru o adâncă reflexie şi modificare de conduită a existenţei.

Aceste observaţii, fapte, dovezi şi concluzii sunt totdeauna corelate. Pentru o fiinţă mai puţin pregătită, legătura – de exemplu – între o activitate neobişnuită a Soarelui şi anumite tendinţe bancare ale pieţei, ori legătură între o anumită manifestare seismică a pământului şi unele acţiuni determinate în mod artificial, poate să nu fie deloc evidentă.

De asemenea, faptul că în această perioadă a omenirii se suprapun unele cicluri cosmice de importanţă fundamentală pentru planeta noastră şi pentru viaţa de la suprafaţa ei poate să nu însemne mare lucru pentru omul ignorant sau superficial, care se simte mulţumit în dimensiunea universului său limitat la plăcerile ieftine de zi cu zi, cu care s-a obişnuit până acum. Pentru el, nici anunţurile înşelătoare ale politicienilor, nici semnalele de alarmă ale unor oameni de ştiinţă şi nici revelaţiile anumitor mediumi telepaţi (cunoscuţi şi ca channelers) nu prezintă importanţă.

Aroganţa îl face să se simtă sigur pe el şi pe traiul pe care îl are, dispreţuind repetatele semne şi dovezi care apar din ce în ce mai des şi care sunt prezentate mai ales pe calea internetului. Este adevărat că aici există o întreagă psihologie a zvonului, a disimulării, a falsului şi a informaţiei; jungla astfel creată este foarte deasă, însă o căutare plină de răbdare şi perseverenţa, dublată de atenţie, de discernământ şi de intuiţie te pot face să ajungi la concluzii pertinente şi să alegi aşa cum trebuie grâul de neghină.

Este uşor să denigrezi imediat orice dovadă, aruncând-o la coşul falsurilor; este uşor să negi orice informaţie despre cabala şi influenţele oculte, încadrând-o ironic în teoriile conspiraţioniste; este simplu să râzi batjocoritor atunci când ţi se vorbeşte despre prezenţa extraterestră.

Dacă privim cu atenţie acest comportament, observăm în primul rând că el este profund negativist, nu aduce nimic nou, nu se sprijină pe nicio “dovadă” (în afară de aceea că nu vrea să creadă) şi, în plus, semnifică existenţa într-un plan profund a unui sentiment acut de frică.

În astfel de cazuri sugerăm adoptarea unei atitudini compasive şi plină de răbdare; uneori este posibil ca respectivele persoane să realizeze eroarea fundamentală în care ele se află şi să înceapă să asculte cu interes ceea ce avem de spus. Alteori, însă, destinul personal este mai puternic şi nu permite o înţelegere corectă a informaţiei care este oferită, astfel că bunele noastre intenţii şi informaţii vor continua să fie ignorate.

Nu trebuie să uităm că, până la urmă, fiecare este răspunzător de propriile lui alegeri.
Principalul impediment în evoluţia noastră în aceste timpuri foarte speciale pe care le trăim este frica. Ea poate conduce cu uşurinţă la panică, iar aceasta la fapte şi decizii nebuneşti. Motivul pentru apariţia fricii ar putea fi evenimentele care vor avea loc pe planeta noastră în viitorul foarte apropiat. Nu trebuie să le considerăm ca fiind apocaliptice, dar în orice caz ele trebuie să însemne o modificare, o transformare de stare, o purificare absolut necesară, fără de care ascensiunea în frecvenţa de vibraţie nu poate avea loc.

Modificarea de stare a conştiinţei globale a omenirii poate să determine chiar eliminarea completă a evenimentelor teribile care au fost profeţite, însă pentru aceasta este necesară eliminarea completă a sentimentului de frică. A permite fricii să apară şi să se manifeste în noi înseamnă a nega propria noastră fiinţă şi evoluţia la care aspirăm.

Unii oameni nu vor dori această transformare, ci vor vrea ca lucrurile să rămână aşa cum au fost şi până acum. Majoritatea populaţiei globului va găsi dificilă tranziţia, în special pentru faptul că frecvenţa dominantă de vibraţie a conştiinţei este inferioară frecvenţei de vibraţie a “ascensiunii”.

Tocmai de aceea este foarte important să urmărim să menţinem vibraţia aurei noastre la un nivel cât mai ridicat şi să o elevăm continuu prin acţiuni virtuoase şi printr-o abordare preponderent spirituală a vieţii. Toate virtuţile active sau potenţiale din fiinţa noastră trebuie suscitate şi manifestate clipă de clipă, deoarece în viitorul apropiat dezechilibrele energetice cauzate de anumiţi factori cosmici, naturali şi artificiali vor fi foarte mari, solicitând toată prezenţa noastră de spirit, discernământul, luciditatea şi atenţia de care putem da dovadă.

[continuare în partea a doua (in curand)]

Sursa: AIM

CUTREMUR în Turcia cu magnitudine 5.1. Două seisme mici şi în Vrancea


Un cutremur cu magnitudinea 5,1 s-a produs în noaptea de joi spre vineri în vestul Turciei şi a fost resimţit la Istanbul, unde locuitorii speriaţi au ieşit pe străzi.

Seismul s-a resimţit şi în Bulgaria, în localităţile Burgas, Nessebar, Plovdiv şi Kardjali.Potrivit Institutului Naţional de Geofizică, Geodezie şi Geografie, cutremrul s-a produs cu puţin înainte de miezul nopţii.
Epicentrul a fost localizat în Marea Marmara, la câţiva kilometri de oraşele Tekirdag şi Marmara Ereglisi, la o adâncime de 10 de kilometri. Cutremurul a fost urmat de două replici uşoare.Nu există informaţii privind vvictime sau pagube.

Şi în Vrancea au avut loc două cutremure, unul de 2.9 şi altul de 2.2, în această dimineaţă.
Sursa: REALITATEA.NET


SUB ŞOC: Spania va cere ajutor financiar în acest weekend. Ce se va întâmpla cu moneda euro?


Spania va solicita un ajutor financiar necesar pentru finanţarea băncilor în următoarele zile, în ciuda declaraţiilor oficialilor de la Madrid care asigurau în urmă cu câteva zile că situaţia este sub control, notează Reuters. În vreme ce bursele s-au prăbuşit, liderii europeni caută ci disperare soluţii pentru salvarea euro şi a UE.


Decizia de a cere asistenţa financiară a UE vine după o conferinţă a miniştrilor de finanţe din zona euro. Anunţul privind solicitarea oficială a ajutorului financiar va fi făcut cel mai probabil sâmbătă după-amiază, a declarat un oficial european pentru Reuters. 

Fitch Ratings a retrogradat joi ratingul suveran al Spaniei cu trei trepte, la nivelul "BBB", cu perspectivă negativă, din cauza costurilor bugetare pentru restructurarea şi recapitalizarea sectorului bancar, estimate de agenţie la circa 60-100 miliarde de euro, echivalente cu 6%-9% din PIB.

Fitch a criticat totodată deciziile luate la nivel european şi absenţa unui plan credibil pentru salvarea monedei euro.

Bursele se prăbuşesc
Bursele europene au deschis vineri în scădere puternică, după ce şeful Rezervei Federale a SUA a indicat că banca centrală nu a luat nicio decizie în privinţa unor noi măsuri de stimulare a economiei, iar Fitch a retrogradat Spania cu trei trepte.
Indicele Stoxx Europe 600 al celor mai importante acţiuni europene a coborât cu 0,8% în debutul şedinţei de tranzacţionare, potrivit MarketWatch.
Acţiunile băncii britanice HSBC au scăzut cu 1% la debut, iar Royal Dutch Shell a înregistrat o depreciere similară.
Titlurile H&M au coborât la Stockholm cu 1,6%, după ce analiştii Societe Generale au modificat recomandarea privind acţiunile companiei la "vinde", de la "păstrează".

Indicele IBEX al bursei de la Madrid este în scădere cu 1,1%, tras în jos de bănci, după ce Fitch a retrogradat Spania la "BBB", de la "A", cu perspectivă negativă.
La Frankfurt, indicele DAX a coborât cu 0,8%, CAC 40 - Paris este în retragere cu 1%, iar FTSE 100 - Londra a pierdut 0,5%.
O Europă cu două viteze?
Dincolo de soluţiile pe termen scurt, liderii europeni fac în continuare eforturi pentru a asigura coeziunea UE, chiar dacă aceasta va fi una parţială. Cancelarul german s-a pronunţat, ieri, foarte clar, în favoarea unei integrări adâncite la nivelul zonei euro.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat că susţine o Uniune Europeană "în două viteze", cu un grup de ţări din centrul zonei euro care să se îndrepte către o integrare mai amplă, în timp ce state precum Marea Britanie ar rămâne izolate la marginea UE.

"Cei din uniunea monetară vor trebui să progreseze în privinţa integrării. Trebuie să fim deschişi. Trebuie să facem posibilă aderarea tuturor, dar nu trebuie să ne oprim pentru că o ţară sau alta nu este încă de acord", a spus Merkel, într-un interviu pentru postul de televiziune ARD.



Sursa:  REALITATEA.NET