marți, 5 iunie 2012

Un lucru foarte rar se va întâmpla 05 iunie 2012

Venus tranziteaza Soarele cinci au 06 iunie 2012

Aici este ceea ce trebuie să ştiţi despre Venus 2012 de tranzit al Soarelui.Aceasta este partea I a examina o serie de efectul forţelor galactice şi solare care afectează în prezent planeta Pământ. Muzica de Antony Wallace album melodie şi completă poate fi cumpărată aici:http://www.cdbaby.com/cd/antonywallace coperta Fotografie de către M. Ridley CNN pentru ştiri şi Nemisistar pentru clipuri aici este faptul că canal:http://www.youtube.com/user/nemisistar?feature=watch




Sursa: http://www.youtube.com

DAVID WILCOCK – INVESTIGATIILE CAMPULUI SURSA


Acest articol apartine blogului Dincolo de limite

In 23 August 2011, David Wilcock a publicat cartea cu numele din titlu. Din pacate nu este tradusa in Romania insa un fan al blogului a tradus conferinta de prezentare a cartii. Iti multumim Christian M pentru efortul depus la traducerea acestui film.
Iata cateva idei esentiale ale cartii si ale conferintei:
“O examinare provocatoare a profetiilor antice si cum par ele sa se puna in rand cu ultimele descoperiri din fizica cuantica, si intrebarea, daca ambele domenii indica o noua era a constiintei.”



“Wilcock conclude ca vechii egipteni, mayasii, hindusii, si altii, au lasat indicatii, care ar putea revela secretul anului 2012, si ca data insasi nu indica un eveniment apocaliptic, ci inceputul unei ere noi, inaugurand o inalta stare de constiinta”

“Wilcock demonstreaza ca aceasta tranzitie va fi ghidata de un camp viu de energie, si ca acest camp, pe care el il numeste “campul sursa”, este baza fundamentala a spatiului, timpului, energiei, materiei si biologiei, si ar putea fi cristalizarea unei constiinte unite si simbiotice, in care toti vom putea patrunde.”

“Autorul furnizeaza o gama larga de dovezi, care confirma aceasta afirmatie, citand o duzina de studii stiintifice si martori de baza, si se scufunda in legaturile mistice intre ADN, energie si lumina…”

“Multe din informatiile date de Wilcock sunt de ultima ora: de ex. ideea ca principiul holografic se potriveste cu notiunea, ca timpul, de fapt, exista in 3 dimensiuni…”

“In esenta, teoriile lui Wilcock se sprijina pe ideea, ca omenirea poate sa intampine aceasta era de transcendere, prin exprimarea reciproca a iubirii si bunatatii – un efort merituos, indiferent de crezurile fiecaruia fata de 2012″.


Pentru a putea vedea subtitrarea trebuie sa aveti activat butonul CC pe rosu de la playerul youtube.



Energiile lunii iunie 2012


Un tranzit al lui Venus are loc cand Venus se afla intre planeta Pamant si Soarele nostru central. Acest aliniament este rar, apare in pereche la difereanta de 8 ani, in fiecare secol. Venus a fost in tranzit fata de Pamant in 1882. Ultimul tranzit al lui Venus a avut loc in 2004 iar urmatorul, dupa 6 iunie 2012, va fi in 2117 dupa 105 ½ ani, urmat de perechea sa peste inca 8 ani. Apoi modelul se repeta (121 ½ , 8, 105 ½ , 8).
Daca Venus si Pamantul ar orbita in jurul Soarelui in acelasi plan cu Soarele, tranzitele ar fi frecvente. Dar , orbita lui Venus este inclinata fata de orbita Pamantului, astfel ca, Venus intre Soare si Pamant se intampla la 1.6 ani, Venus putin mai sus sau putin mai jos decat Soarele, invizibila din cauza Soarelui.
Tranzitul lui Venus din iunie 2012 este de fapt o eclipsa inelara a Soarelui prin Venus. Daca doriti sa vizualizati mai bine traiectoria lui Venus faceti clic pe Trajectory.(http://www.sunaeon.com/venustransit/#)
Sub inflenta energiilor din 05 Mai pana pe 06 Iunie avem ocazia ca maestrii in ascensiune, pe drumul ascensiunii, sa primim darurile puterii asumate care se vor amplifica pe 06 Iunie, cu tranzitul lui Venus.
Pe 21 Mai Luna Noua ne-a condus prin “Cercul de foc” al eclipsei Solare, aliniata cu Soarele nostru si Soarele Central din Pleiade, Alcione, experimentand pentru prima data in acest fel, razele fotonice, la valoarea vibratiei depline a Pamantului de acum 35000 ani.
Intram astfel in imbratisarea Divinului Feminin pe 04 Iunie , spre urmatorul val de Ascensiune din 06 iunie, tranzitul lui Venus peste Soarele nostru , experimentand Arhetipurile Divinului Masculin si Divinului Feminin, integrarea prezentei noastre divine EU SUNT , toate razele sufletului si aspectele gemene, recunoscandu-ne pe noi insine ca EU SUNT RASA AVATAR, prin iubire si actiuni.
Sfaturi de la Cele 7 surori din Pleiade
Portalul
“Din 20 mai pana în 20 iunie, avem o ocazie foarte speciala de a lasa în urma lumea dualitatii (dominata de ego) … pentru totdeauna. Ziua de 20 mai vesteste o rara aliniere de eclipsa solara, intre Pamant, Luna, Soare, Centrul Galactic si Soarele nostru central, Alcyone (una dintre cele Sapte Surori din Pleiade!). Surorile considera ca aceasta aliniere este inceputul real a ceea ce ele numesc „fiinta lumii unice”. Surorile spun ca vom face realmente primele respiratii ca re-nascuti … ca sinele nostru adevarat, autentic, al noului om.

Recalibrarea fizica
O mare parte din concentrarea noastra de pana acum, din acest an, a fost pe planul fizic… corpul nostru, sanatatea, noul nivel al scopului si proiectelor noastre, caminul, mediul nostru etc. Toate aceste lucruri exterioare din viata noastra, care necesita pregatiri finale, au fost intense – insa toata aceasta restructurare este necesara ca sa alinieze fiecare aspect din sinele si din viata noastra, cu experienta 5D… sa ne alinieze universul launtric, cu lumea noastra exterioara. În mod simultan,dam deopotriva nastere sinelui nostru fizic si noii noastre lumi – iar acest lucru este in acelasi timp eliberator si uimitor.

Materializarea noii si adevaratei noastre vieti este în plina desfasurare. Ea a inceput din perioada echinoctiului din martie si va continua mult dupa solstitiu. Tocmai incepem sa fim martori la transformarile miraculoase ce vor aparea, dupa ce se va linisti aceasta tranzitie. Corpul, mintea si sufletul trebuie sa ajunga la o aliniere totala, ceea ce inseamna ca acele recente perioade de ameteala, OBOSEALA, apatie, depresie, dureri corporale etc. pot fi atribuite acestei necesare recalibrari biologice.
Ca intotdeauna, singurul lucru necesar este sa FIM. Permiteti, permiteti, permiteti… fiindca, gata sau nu, am pornit!
CONCENTRATI-VA asupra SOARELUI
“Tranzitul lui Venus din 6 iunie este o ocazie excelenta de a ne concentra asupra Soarelui si de a produce un salt in constiinta– si astfel, ar putea fi (în emisfera nordica) trei zile de intuneric, incepand din 21 decembrie, avand acelasi scop. Daca acest lucru ar reusi, el ar putea asigura un salt real, cel putin pentru o minoritate a omenirii, care ar incepe sa functioneze pe o fundatie total noua, pamanteasca, insa neangrenata in structurile ei de putere. (Observati ca si cei care protesteaza impotriva guvernelor, presedintilor sau regilor din tarile lor, continua sa ii recunoasca drept centrul vietii lor, ramanand blocati în acelasi sistem.) Desigur ca mare parte din motivul pentru care nu avem pace pe Pamant este ca aceptam ca diferite natiuni sa aiba o pozitie centrala si ne organizam viata în jurul lor.
Daca multi oameni s-ar decide sa ia Soarele drept nucleul organizarii vietii lor, atunci ar exista un principiu fundamental total nou, pentru viata de pe Pamant.
Lucrul pe care il propun este ca saltul în constiinta pe care ar trebui sa il realizam, la Tranzitul lui Venus si la Solstitiul de Iarna din 2012, este sa ne deplasam centrul lumii noastre – de la a fi natiunea, la a fi Soarele.
Acest lucru poate fi facut prin stabilirea unei conexiuni intre Scanteia Divina din sufletul nostru -inima energetica sau Al treilea Ochi, care sunt centrele nostre proprii, si Soare – iar acesta ar fi cu adevarat un salt în constiinta.
Acest lucru nu reprezinta o crestere cantitativa a aceluiasi lucru si nu este ceva care sa poata fi facut pe bucati. El trebuie facut prin intermediul unei transformari, în care ne inaltam la un nivel nou, ca sa devenim copii ai Soarelui.
Daca ne spunem: Soarele este centrul vietii mele, vom sti daca am ajuns sau nu la acest nivel. Totul va depinde de noi insine.”

Distrugerea unei nave reptiliene uriaşe aflată la marginea sistemului solar


În cadrul unui interviu, pe parcursul a 45 de minute, Tolec a vorbit cu Tanaath, reprezentant al Legiunii de Argint (reprezentantul uman al unei organizaţii constituită din fiinţe care trăiesc în dimensiunile superioare ale Universului, şi care nu activează pe Pământ în lumea fizică). Legiunea de Argint nu este afiliată cu nicio organizaţie existentă pe Pământ, fie ea politică sau de orice alt fel. Cu toate acestea, Legiunea de Argint are mulţi aliaţi şi colaborează cu Consiliul Andromeda, având operaţiuni comune.

Tanaath vorbeşte despre unele operaţiuni din spaţiul cosmic care au implicat forţe speciale, compuse din peste 250 de membri ai Legiunii de Argint, şi câteva nave cosmice ale Federaţiei Galactice (a nu se confunda cu Federaţia Galactică a Luminii care îşi are originea în sistemul Sirius), care au atacat şi distrus o uriaşă navă reptiliană, de forma unui cub.

Această navă funcţiona ca un complex automat, care transmitea în mod continuu frecvenţe negative de manipulare informaţională a anumitor "canale" (destinatari) care se află pe Pământ. De asemenea, avea rolul de navă-închisoare, unde erau capturate mai mult de 5000 de suflete umane şi care erau torturate pentru a le folosi forţa vitală. Aceste suflete umane au fost acum eliberate de acolo şi se află pe navele-spital (biosferele) Consiliului Andromeda unde primesc îngrijirile necesare pentru a se vindeca.

Nava cubică a fost pulverizată în spaţiul cosmic, alte 70 de nave de atac reptiliene care se aflau în acel loc au fost distruse, 19 au reuşit să fugă, iar una a fost capturată de către aceste forţe speciale ale Legiunii de Argint.

Tanaath povesteşte cum a fost atenţionată de către 3 oameni că acest cub malefic există undeva în spaţiul cosmic. După ce s-au realizat anumite cercetări de către Legiunea de Argint, s-a ajuns la hotărârea ca nava reptiliană să fie distrusă prin operaţiuni ascunse, de tip surpriză, pentru că întro confruntare directa, clasică, acest avanpost reptilian nu putea fi cucerit.

Dimensiunile cubului malefic erau de 50 km pe fiecare muchie. Este vorba de kilometri! Nava era uriaşă, şi era păzită de 100.000 de soldaţi din trupele de elită draco-reptiliene şi 100 de nave de atac reptiliene (dar la momentul când s-a început operaţiunea Legiunii de Argint acolo rămăseseră doar 90 de nave de atac). De asemenea, cubul uriaş beneficia de un scut energetic de apărare de mărimea planetei Pluto, care îi asigura o invulnerabilitate ridicată.

Tanaath spune că planeta Pământ are o "plasă" energetică specifică care, în timp, ar fi ajutat la trezirea fiinţelor umane, dar această reţea energetică perfect naturală a fost modificată de către reptilieni pentru a împiedica trezirea oamenilor.

Au existat acţiuni specifice de tip meditaţie realizate de mulţi oameni de pe Pământ pentru a îndepărta influenţa negativă reptiliană adânc implantata în această reţea planetară umana. Până la urmă reţeaua a fost transformată dintr-una negativă, într-una cu efecte benefice la nivel planetar.

Această reţea planetară negativă furniza energia necesară acelui cub reptilian pentru a-şi menţine scutul protector, astfel încât atunci când reţeaua terestră a fost "purificată" de negativitate, scutul cubului s-a disipat imediat, şi astfel s-a reusit atacarea de către Legiunea de Argint a bazei cosmice a reptilienilor.

Atacul a fost un succes deoarece Legiunea de Argint lăsase intenţionat publică informaţia că "acel cub reptilian este prea puternic pentru a fi atacat şi atacul se va face în schimb asupra unui alt avanpost reptilian aflat în alta parte a galaxiei"... A fost pur şi simplu inducerea în eroare a reptilienilor, astfel că ei au trimis imediat 10 nave de atac (din cele 100 de care dispuneau) la locul respectiv, rămânând doar cu 90.

Desigur că Legiunea conta pe o cotă mai mare de nave care să fie trimise de acolo, însă 90 în loc de 100 era oricum ceva bun şi mai uşor de contracarat.

În plus, au înscenat un atac masiv asupra acestor 90 de nave reptiliene care se mai aflau acolo, care părea că este acţiunea principală şi decisivă a operaţiunii împotriva reptilienilor. Însă, în timp ce acest atac era menţinut, 250 de membri ai forţelor speciale ale Legiunii de Argint şi 5 membri ai Federaţiei Galactice (a nu se confunda cu Federaţia Galactică a Luminii), au reusit să intre la bordul acestei nave-cub reptiliene şi să planteze peste tot bombe speciale, şi să elibereze în acelaşi timp mii de suflete umane care erau acolo capturate de reptilieni.


Acest cub avea anumite "întrebuinţări"... Una dintre ele era aceea de a menţine captive acele suflete umane care au fost deposedate de trupul lor fizic prin unele metode speciale (aici se referă şi la fiinţele umane care au fost "clonate" şi inlocuite cu hibrizi reptilieni umani care arată la fel ca oamenii "adevăraţi" dar care nu mai au suflet uman), şi de a le tortura pentru a le lua forţa vitală.

Aici Tanaath se referă la faptul că anumite fiinţe umane de pe Pământ au fost "copiate" fizic, astfel că există în prezent un fel de clonă a lor, care - fizic - arată la fel ca originalul, dar sufletul acelui om nu se mai află în corpul respectiv, ci este capturat în această închisoare specială. În schimb, în corpul clonei (care este o clonă hibrid reptilian-uman) se află un suflet reptilian.

Au fost salvate 100 % din aceste suflete ţinute acolo, şi duse apoi pe biosferele Consiliului Andromeda (nave-spital) unde primesc îngrijirile necesare pentru "decontaminare" şi vindecare energetică şi emoţională. Aici Tolec intervine şi afirmă că medicul-şef al Consiliului Andromeda (Azar) i-a spus că a fost foarte ocupat cu aceste operaţiuni de îngrijire care sunt necesare pentru revenirea acelor suflete la o stare de sănătate deplină. Tanaath continuă spunând că se va face tot ce este necesar pentru ca aceste suflete să-şi regăsească locul de pe Pământ. Toate cele 6 nave-spital biosfere ale Consiliului Andromeda oferă cele mai corecte îngrijiri medicale acestor suflete traumatizate.

Atât Tanaath cât şi Tolec subliniază că acest "obicei" de a răpi sufletele umane şi de a le menţine captive are rădăcini foarte vechi în istoria Pamantului, şi devenise o "tradiţie" a reptilienilor, după cum putem descoperi din numeroase mituri şi legende de pe Pământ.

Tolec subliniază că sufletele fiinţelor umane sunt virtual eterne. Dar face o paralelă cu filmul Matrix, unde oamenii erau folositi pentru a furniza energie electrică, ca o baterie. Similar, reptilienii foloseau aceste suflete pentru a le extrage forţa vitală, pe care apoi o utilizau după bunul plac.

Tanaath subliniază că reptilienii foloseau fiinţele umane ca sursă de hrană, şi anume toate emoţiile negative pe care oamenii le exprimă (stress, teamă, frică, panică, nervozitate, etc.) sunt cea mai "delicioasă" hrană pentru reptilieni, şi le asigură o porţie consistentă de energie specifică fără de care ei nu pot trăi. Reptilienii nu sunt deloc interesaţi de sentimente pozitive, ei nu caută decât energii negative, pe care le "storc" de la oameni.

Tolec detaliază şi spune că aceşti reptilieni din Draco şi Hidra sunt fiinţe cu o frecvenţă de vibraţie joasă, ce se află în dimensiunea a patra. Întrebarea firească este dacă ei pot să-şi manifeste prezenţa în această lume fizică, dacă ei pot să îşi creeze la voinţă un corp fizic? Răspunsul este DA. Atunci când se petrece asta, ei simt o nevoie acută de a se hrăni cu "carne proaspătă" asezonată cu emoţii negative din plin... Nu este o poveste frumoasă, dar este adevărul.

[Nota AIM: Aici poate merită să observăm "obiceiul" oamenilor care consumă carne animală după ce în prealabil au "torturat" victima după metode mai mult sau mai puţin "tradiţionale"... Se poate spune că este vorba de o "reptilianizare" a civilizaţiei umane, pe bună dreptate, aşa cum observa un membru AIM întrun articol recent.]

Tanaath continuă dezvăluirile şi spune că nava reptiliană care a fost capturată în urma atacului Legiunii de Argint a fost deposedată de întregul armament pe care îl avea (şi era plină "până în dinţi"), de motorul nuclear (care era similar cu un reactor nuclear de la Fukushima) pe care l-au înlocuit cu un motor bazat pe cristal, şi au modificat-o astfel încât să fie folosită ca o navă de salvare.

Tolec subliniază şi el că atunci când a fost cucerită ultima bază reptiliană submarină de pe Pământ, acolo au găsit întrun hangar o mulţime de nave reptiliene care aveau motoare nucleare ce prezentau un pericol serios pentru armonia şi natura de pe Pământ, mai ales că acel hangar era plin de alte motoare nucleare destinate să le înlocuiască pe cele originale, şi în plus erau reziduuri nucleare peste tot. Aceste motoare reptiliene erau instabile, şi a fost nevoie atunci să fie aduse la bordul unei biosfere pe rand, unul câte unul, pentru a evita o catastrofă de proporţii.

Tanaath dezvăluie că în urma operaţiunilor de contrainformaţii, s-a aflat că un astfel de motor nuclear reptilian poate să funcţioneze cel mult 2 ani după care trebuie înlocuit cu altul nou, iar un soldat reptilian rezistă la numai 3 misiuni la bordul unor astfel de nave reptiliene, după care el nu mai este capabil să fie folosit ca luptător, din cauza efectelor dezstruoase pe care le au aceste motoare nucleare asupra lor.

Tolec confirmă faptul că navele consiliului Andromeda folosesc motoare cristaline, iat Tanaath vine cu detalii spunând că acest motor pe care l-au pus în locul celui nuclear, pe nava reptiliană transformată, ocupa doar o zecime din spaţiul celui reptilian, şi nu necesita ecranare (fiind lipsit complet de radiaţii dăunătoare vieţii).

Operaţiunea s-a desfăşurat cam aşa: trupele de elită ale Legiunii de Argint se teleportau la bordul acelui cub reptilian, plantau imediat bombele în locuri ascunse ca să nu poată fi observate, şi se teleportau imediat. Practic, în acest fel foarte rapid şi discret, au reuşit să distrugă o navă reptiliană uriaşă, bine păzită.

Tanaath recunoaşte că au fost 75 de persoane (toţi din rândurile Legiunii de Argint, niciunul din Federaţia Galactică) care s-au reîntors la Sursă, în urma acestor operaţiuni în forţă, datorită faptului că aveau atât de multe răni încât corpul lor nu îi mai susţinea. Toţi aceştia, care în limbajul "pământesc" s-ar spune că "au murit", au fost contactaţi ulterior de către colegii lor din Legiunea de Argint, li s-a oferit ocazia să revină în trupuri noi, şi ei au acceptat cu mare bucurie. Aşa încât, ceea ce la prima vedere ar fi fost catalogate drept victime ale confruntărilor armate în acest război cosmic de alungare a reptilienilor, sunt acum din nou "proaspeţi şi gata" pentru a o face din nou.

Tanaath subliniază că la aceste operaţiuni nu a participat niciun om care se află încarnat fizic pe Pământ, ci numai fiinţe umane din dimensiunile superioare care dispun de trupuri specifice acelor dimensiuni în care trăiesc.

Dispozitivele explozive plantate pe nava cubică reptiliană, au fost proiectate de specialişti din dimensiunea a 5-a şi acţionau mai întâi cu o implozie, şi apoi cu o explozie, în acest fel nava reptiliană a fost distrusă complet, practic pulverizată.

Un detaliu interesant, cei 5 oameni din Federaţia Galactică care au participat la aceste operaţiuni împotriva reptilienilor, veneau de pe o planeta care fusese până la urmă distrusă complet de reptilieni. Această planetă nu mai există acum...

100.000 de reptilieni - trupe de elită - se aflau pe acea navă cubică, iar Legiunea de Argint nu este nici pe departe atât de numeroasă.

Tanaath dezvăluie că această navă cubică reptiliană dispunea, pe lânga facilitatile de închisoare pentru acele suflete umane torturate, şi de inteligenţă artificială automatizată care "hrănea" anumite "canale" uname (mediumi) de pe Pământ cu informaţii false (dezinformare). Practic, erau ca nişte calculatoare programate în prealabil să "înşire" aşa-numite "informaţii" pe bandă rulantă, pentru cei pe care îi contactau...

Atât Tolec, cât şi Tannath, subliniază că există mulţi oameni pe Pământ care îşi oferă rolul de "canal" de comunicaţie, şi de multe ori ei sunt convinsi că au contactat vreun Arhanghel, sau vreo fiinţă superioară din Univers... De multe ori nu este cazul. Tanaath îi sfătuieşte pe toţi aceştia să-şi manifeste discernământul, pentru a înţelege adevărata natură a informatiilor pe care le primesc.

Aceasta este tactica reptiliană: le dau oamenilor ceea ce ei asteapta să audă, nu adevărul. Pentru a fi manipulaţi mai uşor. Pentru că ei beneficiază din plin din a ne minţi tot timpul, şi o fac de foarte mult timp...

Tolec arată că există anumiţi reptilieni care se arată oamenilor ca fiinţe luminoase, plăcute la vedere. Tanaath spune că le putem detecta adevăratele scopuri dacă le analizam cu atenţie mesajele: oare aceste mesaje pe care ei le transmit sunt de natură să ne crească încrederea în noi înşine, sau sunt de genul "Nu vă faceţi griji. O să avem noi grijă de voi. Voi nu trebuie să faceţi nimic. Va curge lapte şi miere dacă ne ascultaţi."

Tolec subliniază că cei care ar trebui să decidă cine sunt conducătorii noştri, suntem doar noi, pământenii.

Revenind la descrierea navei cubice, Tannath spune că era proiectată de aşa manieră încât la distrugeri care nu erau prea mari, nava se refăcea singură (fiind complet automatizată), astfel că a fost necesar să o pulverizeze în spatiu prin detonarea simultană a tuturor încărcăturilor explozive plantate, pentru a se asigura că îşi încetează activitatea malefică.

Nava cubică, care se afla poziţionată dincolo de Centura Kuiper, mai avea foarte mult loc pentru a aduce acolo încă multe alte suflete umane, aşa încât Tanaath crede că era doar la începutul "misiunii" sale malefice. Localizarea exactă a staţiei-navă reptiliene este la 15 grade faţă de nordul eclipticii în direcţia stelei Alpha Centauri, iar explozia sa ar fi putut fi vizibilă doar prin marile telescoape care au o putere de detecţie foarte mare. Din păcate, toate aceste telescoape terestre care ar fi putut să înregistreze explozia, sunt controlate permanent de grupuri care nu au niciun interes să "scape" în public o asemenea înregistrare.

Această navă cubică este a cincea de acest fel, care a fost descoperită până acum, şi care fusese adusă acolo relativ de puţin timp, dacă e să ne referim la numărul mic de suflete umane care erau acolo prizoniere, şi de faptul că era uriaşă şi mai era foarte mult spaţiu pentru alte suflete prizoniere care ar fi putut să fie aduse acolo în viitor.

Se pare că nu mai există o altă bază spaţială ca aceasta în sistemul solar şi în vecinătăţile acestuia, iar orice încercare a reptilienilor de a reveni aici va presupune un efort mult mai mare, şi ar trebui să o facă folosind anumite portaluri energetice de transfer (stargate), care însă sunt foarte bine păzite de forţele Consiliului Andromeda.

La momentul în care s-a decis distrugerea navei, acei membri ai Legiunii de Argint care se aflau acolo, după ce plantaseră toate bombele şi salvaseră toate sufletele umane găsite acolo, au putut vedea fiecare, pe ecranele navei cubice reptiliene, şi au putut auzi în toate dispozitivele de comunicare audio ale acelei "fortăreţe", ordinul de distrugere transmis de la Comandamentul Legiunii, împreună cu toţi reptilienii care nu-şi credeau urechilor ce se aude! În secunda următoare oamenii Legiunii de Argint s-au teleportat instantaneu de pe cub, şi explozibilii au detonat simultan, distrugând nava reptiliană. A fost o operaţiune cu specific "luat prin surprindere", pentru că reptilienii erau atât de aroganţi încât nu îşi închipuiau că o echipă atât de mică numeric va putea să facă ceva.

Un aspect extrem de important în orice confruntare cu reptilienii, este că pe toate navele lor există o mulţime de paraziţi (micro-organisme creeate genetic întrun anume fel) care sunt în mod deliberat hrănite, şi care trăiesc în aerul de acolo. Rolul lor este de a invada imediat (pe calea respiraţiei) orice formă de viaţă ne-reptiliană, ceea ce creează anumite probleme şi răspunsuri imune în organismul invadat. Aceasta duce la îngreunarea îndeplinirii misiunii, ba chiar în fazele avansate face ca victima să înceapă sa execute ordinele reptilienilor. Legiunea de Argint dispune de un sistem automatizat prin care, orice membru care îşi pierde voinţa proprie este instantaneu adus inapoi pe navele Legiunii şi carantinat imediat pentru decontaminare, aşa încât nu se ajunge niciodata la această ultimă fază extremă.

La revenirea din această misiune, toţi participanţii au trebuit să se afle în carantină timp de minim o zi, pentru decontaminarea de aceşti paraziţi care le invadaseră corpul, mai ales atunci când dădeau semne de comportament nefiresc, aberant. Este o procedură standard, care se respectă fără excepţie.

În încheierea acestui interviu, Tolec subliniază cât de traumatizantă este această intervenţie nedorită a reptilienilor din sistemele Draco şi Hidra şi a Micilor Cenuşii din Sirius B. Pământul a suferit foarte mult de pe urma lor, de foarte mult timp.

Tanaath mulţumeşte, în numele Legiunii de Argint, celor care i-au adus la cunoştinţă despre această staţie reptiliană uriaşă, şi care a fost acum distrusă în totalitate.

Sursa: AIM

7 Metode pentru a va cunoaste Sinele mai Inalt


Articol scris de:  Prof. Dr. Asoka Selvarajah,

Autor al cartii : 7 Golden Secrets of Knowing Your Higher Self (7 secrete de aur pentru a va cunoaste Sinele mai Inalt)
Fiecare dintre noi este conectat cu Divinul. Sinele nostru Superior depaseste cu mult intelegerea pe care o avem noi , prin mintea noastra constienta. Aceasta este puterea pe care au accesat-o toate geniile si toti invatatii din istorie. De asemenea este si locul in care se produc miracolele si toata magia din viata noastra. Iata in continuare sapte pasi pentru a ajunge sa va contactati Sinele Superior.

  1. Credinta si Asteptarea: Transformati-va modul de a vedea lumea!
Primul pas este SA CREZI ca ai un Sine Superior, cu care sa poti stabili o comunicare! Apoi, in fiecare zi sa te astepti ca aceasta comunicare sa se imbunatateasca, pe masura ce tu te concentrezi cu sarguinta pe dezvoltarea interioara. Fara aceste doua cerinte esentiale, este greu sa obtii ceva in viata, chiar si la nivel fizic. Pentru cresterea interioara, aceste doua calitati sunt de baza. Asa ca stabileste-ti ca  SCOP sa reusesti sa-ti contactezi Sinele Inalt , revino asupra acestui scop zilnic,  si mentine-ti dorinta cu hotarare pana cand succesul e de partea ta.

Suntem crescuti, initial, cu o perspectiva materialista asupra lumii si care neglijeaza rolul  Spiritului. Pentru a stabili o legatura stransa cu taramurile spirituale, e nevoie ca intreaga noastra fiinta – constienta si subconstienta – sa fie adecvata SCOPului nostru. In orice activitate majora trebuie sa stabiliti intai regulile jocului si modul in care se va juca.
La fel este si cu contactarea Sinelui Superior. De aceea cautati scrieri sau invataturi care sa va extinda intelegerea Universului ca fiind in mod fundamental un taram al Constiintei si al Mintii.

  1. Singuratate si Meditatie
In mod regulat faceti-va timp pentru voi, cand sa fiti complet singuri, de preferat intr-un loc linistit. Doar stati in liniste, fara nici un fel de asteptari. Nu faceti NIMIC. Va veti simti destul de neconfortabil si de ciudat, la inceput . Insistati,. Dati timp si loc pentru ca vocea interioara sa se poata face auzita. Si o veti auzi ori in timpul acela de tacere , ori mai tarziu, in cursul zilei. Un moment de sincronicitate se va produce; cineva va va spune exact ce aveti nevoie sa auzi sau veti avea o revelatie fulgeratoare. Toate geniile din istorie si-au gasit timp sa stea singuri, in liniste absoluta. Si tu ar trebui sa o faci.

In timpul meditatiei, lucrati ca sa va disciplinati mintea si sa reduceti la tacere, sporovaiala permanenta care intervine in mod constant. Creati un vas pur pe care sa il umple Sinele Superior. Urmariea propriei respiratii este o disciplina de meditatie excelenta, la fel ca si concentrarea asupra flacarii unei lumanari. Sau puteti vizualiza o minge de lumina aurie in plexul solar care va inunda intregul trup cu energie  si vindecare. Sunt multe practici pe care le puteti studia si folosi.

  1. Jurnalul
Tineti un jurnal cu trairile, emotiile, visele si intuiile pe care le aveti zilnic. Asta va v-a ajuta sa intrati in contact mai strans cu profunzimile intuitiei  interioare. Aici puteti sa puneti intrebari Sinelui Superior si apoi sa notati orice raspuns sau intuitie primiti. Daca faceti lucrul acesta cu regularitate , avand credinta si asteptari pozitive, veti primi cu siguranta raspunsurile de care aveti nevoie.

  1. Dialogul interior
Purtati un dialog interior cu Sinele Superior. Pentru urmatoarele 40  de zile, hotarati-va sa fiti in legatura cu acesta pe parcursul intregii zile. Spuneti-ii : “ Stiu ca esti acolo si as vrea sa te cunosc si sa iti acord atentia cuvenita. Te rog, incepe sa imi vorbesti si ghideaza-mi viata”. Nu va ingrijorati ca la inceput dialogul se va desfasura doar intr-un singur sens. Amintiti-va ca nu ati mai comunicat de decenii! Are sa va ia un pic de timp sa  indepartati panzele de paianjen ! Continuati  cu acest dialog interior ca si cand ati vorbi unui prieten: palavragind, punand intrebari, impartasindu-va sperantele si apoi incepeti sa ascultati raspunsurile. Vor veni, fiti siguri!

  1. Lectiile de viata
Priviti viata ca pe o scoala a misterelor. Credeti ca intreaga voastra existenta – evenimentele, situatiile si oamenii–  au fost structurate CU PRECIZIE  pentru a va invata exact ceea ce trebuie sa stiti in acest moment. Abordati viata ca si cand intreaga creatie conspira pentru a va face bine voua! Ori de cate ori se intampla ceva in viata voastra, de bine sau de rau, intrebati-va care e lectia de invatat de aici. Chiar si personajele si situatiile mai neplacute au fost in mod deliberat puse in calea voastra, ca o provocare care sa va ajute sa evoluati. Cand incepeti sa vedeti viata ca pe o piesa in care voi jucati rolul principal, atunci si rolul Sinelui Superior va deveni din ce in ce mai evident in viata voastra. Notati-va descoperirile, in jurnal.

  1. Visele
Asteptati-va ca Sinele Superior sa va vorbeasca in vise. Inainte de a merge la culcare, faceti cateva miscari de gimnastica: intinderi, aplecari… ca sa va relaxati total corpul. Puneti  Sinelui Superior o intrebare si asteptati-va sa primiti raspunsul in vis. Cand va treziti, amintiti-va tot ce puteti din visele voastre si scrieti in jurnal. Daca nu aveti abilitatea de a va aminti visele, a o capata necesita ceva timp si perseverenta. Cu toate acestea, cu rabdare, veti incepe sa va amintiti visele SI sa primiti raspunsurile de la Sinele Superior

  1. Constientizarea / Atentia
Concentrati-va din ce in ce mai mult pe clipa prezenta, pe ACUM. Cand mancati, fiti constienti de ce mancati. Singurul moment real este cel de acum – trecutul e pentru vecie dus, iar viitorul nu a venit inca. De aceea, lucrati pentru a va curata mintea de griji, iluzii si extrapolari. Alungati forfota mentala si creati spatiu pentru a fi umplut de Sinele Superior.

Rabdarea este catalizatorul progresului!

Amintiti-va ca se poate sa va fi petrecut intreaga viata complet separat de Sinele Superior. De aceea va va lua ceva timp sa invatati cum sa restabiliti legatura. Orice lucru important, care merita a fi facut, necesita timp si antrenament. Fiti vigilenti si practicati cei sapte pasi zilnic si veti primi raspunsurile de care aveti nevoie. Nu uitati: Sinele Superior vrea sa fie in contact permanent cu voi. De fapt, chiar si numai a vorbi de el ca de ceva diferit de voi, este un lucru contradictoriu. Sinele Superior, de fapt, sunteti voi ! Voi cei adevarati. Asa ca, luati legatura cu VOI INSIVA!
Sursa: editura foryou

ECLIPSA DE LUNA IN SAGETATOR – 4 IUNIE 2012 , ORA 14:10 –ORA ROMANIEI –“ O SAGEATA KARMICA “


O  Eclipsa de Luna este o Luna plina mai speciala, mai intensa, arata ca urmeaza o perioada de cateva luni in care trebuie sa limpezim  lucrurile din viata noastra, in special accentueaza necesitatea clarificarii, eliminarii efectelor actiunilor din trecut( LUNA) intr-un mod care sa ne faca viata mai usoara . Eclipsa de Luna poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii , poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra,  fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul, cu cei apropiati noua.  Este bina sa stim ca o eclipsa de Luna este o Luna Plina mai puternica cu  efecte de durata ( o luna plina !),  emotiile sunt sporite , ceva vine in  lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama  ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine .
In ziua de 4 iunie  2012, in jurul orei 14:10, se formeaza o Eclipsa partiala de Luna in Sagetator gradul 14:13 , vorbim de o  Eclipsa ce se formeaza in faza de Luna Plina in apropierea nodurilor lunare adica, Luna in Sagetator gradul 14:13 este in opozitie cu Soarele in Gemeni gradul 14:13  iar axa Nodurilor Lunare –Nodul Nord in Sagetator gradul 5: 05 in opozitie cu Nodul Sud in Gemeni  gradul 5:05. Este o Eclipsa de Luna asociata cu Nodul Nord Lunar in Sagetator ceea ce semnififica destul de clar oportunitati pentru viitor. Nodul Nord al Lunii are o legatura directa cu noile experiente, cunostinte, acumulari necesare in existenta actuala.,  sunt lectiile pe care trebuie sa le invatam, putem vorbi de un drum greu dar care  ofera oportunitati pentru dezvoltare, ne vorbeste despre  “ideea noua” rasplatita , recompensata care conduce la implinire si evolutie.  Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra , emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator  in special pentru cei care au gradele 15 Sagetator , Gemeni , Pesti, Fecioara ( cei nascuti in jurul datelor : 4 iunie , 4 septembrie,4 martie ,4 decembrie ) activate in harta natala , putem vorbi de modificari provocatoare dar care cu siguranta pot corecta traiectoria destinului.
O eclipsa de luna se formeaza de cel putin doua ori pe an atunci cand Pamantul se interpune intre Luna si Soare iar Pamantul joaca rolul unei bariere pentru lumina Soarelui care nu mai poate ajunge pe Luna ; in momentul Eclipsei,  Luna se afla in faza ei de Luna Plina ( luna in opozitie cu soarele )  sustinuta de axa nodurilor lunare , Nodul nord si Nodul Sud al lunii . Esential pentru producerea unei eclipse este aportul de energie al nodurilor lunare, nodul  nord al lunii   este un nod ascendent  cu caracter pozitiv  asigurand un influx pozitiv de energie si putere, nodul sud al lunii este descendent  cu calitatea de a desparti, este o energie inrudita cu Saturn indicand stagnare, autodistrugere.
In timpul unei eclipse , Luna poate juca rolul unui ac de ceas care ticaie   ritmul evenimentelor karmice si al situatiilor cu care trebuie sa ne confruntam , putem vorbi aici de intalniri providentiale, decizii importante, calatorii , noi puncte de interes, noi activitati, tristeti, bucurii, succese,  infrangeri. Energia unei Eclipse chiar nu ne vrea raul , de multe ori noi de lasam purtati de valul obisnuintei uitand sa fim atenti la “ soaptele sufletului nostru “ .  Energiile imense ale acestui moment astral fac o legatura directa cu sufletul nostru, chiar nu ne intreaba daca suntem bucurosi de oaspeti, pur si simplu vine  si lasa mesajul , cu cat ne vom opune mai mult sa intelegem acest mesaj, cu atat mai mult ne putem afunda intr-o directie gresita , in acest fel ne putem face singuri rau ,imbolnavind-ne . Ganditi-va la o Eclipsa de Luna  asociata cu Nodul Nord al Lunii ca  la o imensa lumina ce  va lumineaza dealul pe care trebuie “ sa-l urcati pe bicicleta “,efortul este imens dar este singura cale rasplatita .
Aceasta Eclipsa de Luna este in conjunctie cu asteroidul 944 Hidalgo  si cu Marele Atractor care se afla pe gradul 14: 02 Sagetator si in opopzitie cu asteroidul 19521 Chaos in conjunctie cu Soarele in Gemeni si Venus retrograd in Gemeni . Marte in Fecioara sta destul de provocator la jumatatea drumului dintre Soare, Chaos , Venus retrograd si Luna in conjunctie cu Hidalgo si Marele atractor .
Asteroidul 944 Hidalgo este numit dupa preotul mexican care a luptat impotriva opresiunii spaniole in Mexic , in cele din urma el a fost executat pentru razvratirea lui  iar moartea lui a declansat o revolutie ( a doua zi dupa executia lui , pe 16 septembrie ) a carui mostenire traieste si acuma . El  este venerat in Mexic ca Tata al Natiunii si multe miracole ii sunt atribuite .
In astrologie Hidalgo in aspect strans cu o planeta, un unghi poate indica aspiratii spirituale , lupta impotriva nedreptatii , capacitatea  de a prevedea un eveniment important , un factor motivant ce aduce schimbarea care dainuieste mult timp ,  de asemenea , miracolele pot sa apara.
Tot Hidalgo este asociat cu nobilimea minora din Spania , in special cu fii mai mici din familiile cu titlul ” fiul lui cineva “ . Acesti oameni s-au nascut in familii cu stare materiala buna , cu putere dar ei nu au mostenit nimic trebuind sa o ia de la capat pe cont propriu , multi au plecat in Lumea Noua in speranta de a obtine bani , putere. Din acest punt de vedere , Hidalgo poate simboliza un nou inceput , schimbarea locului , destinatiei vietii , oameni nascuti cu putere , capacitatea de a munci  intr-o noua directie . Hidalgo este asociat cu puterea , vointa ,lupta pentru realizare dar de unul singur . Nu trebuie uitat ca orbita lui Hidalgo este una destul de individualista, are una dintre cele mai lungi orbite dintre toate planetele minore ajungand de la orbita lui Marte la orbita lui Saturn , este de asemenea una dintre orbitele cele mai inclinate , cu oinclinatie de circa 43 grade . Am putea spune ca Hidalgo  leaga Marte de Saturn , spunandu-ne intr-un mod destul de clar ca revolta impotriva opresaliilor , actiunea , vointa personala ne conduc destul de sus , ne aduc miracolele in viata . Hidalgo este un factor motivant pentru schimbare , ambitie si dorinta de a domina , de a proteja  , este asociat cu ideologiile revolutionare . Hidalgo ramane o energie ce indeamna la inventivitate , revolutie si schimbare care dainuie  dar pentru asta  trebuie control , atentie pentru a ne manifesta constructiv, altfel graba poate determina mari daune , sacrificii, martiri.
Eclipsa de Luna in Sagetator in conjunctie cu Hidalgo in Sagetator aduce actiuni rapide ( sageata este simbolul sagetatorului) , mintea este mai puternica decat sabia devenind un factor motivant pentru schimbari sortite cu consecinte de durata care nu ar putea fi prevazute initial . Miracolele fac parte din mesajul acestei conjunctii astrale dar acele miracole necesare corectarii unui drum in viata in care sa ne intalnim cu adevaratul nostru scop.
Hidalgo in acest moment de eclipsa este retrograd ( cam confuz mesajul energiei  datorita unui lucru important pierdut pe drum) pe gradul 13: 41 Sagetator iar Simbolul Sabian al gradului 14 este destul de semnificativ :” Sfinxul si piramidele , ramasite ale unui trecut glorios ,continua sa dainuie “ . Piramidele si Sfinxul sunt o imagine de grandoare , maretie , istorie ,dainuire in timp a unei munci bine facute dar care contine in acelasi timp si un anumit mister cu privire la modul in care au fost construite . Hidalgo –individualistul pe acest grad zodiacal ne poate sugera ca oraganizarea , forta de munca pentru un obiectiv individual  pot conduce la mari realizari  sau mari ecesuri , asta in functie de ceea ce am inceput in trecut (Hidalgo retrograd) . Resursele personale disponibile pot cunoaste reevaluari, exista in aceste zile si in urmatoarele sase luni  situatii greu de abordat , o lipsa a claritatii , mistere care imbogatesc, talente native care conduc la mari realizatri, intelepciune interioara care  ghideaza . Mesajul lui Hidalgo pe acest grad zodiacal in conjunctie cu Eclipsa de Luna pune un accent deosebit pe cunostintele oculte , pe maretia realizarilor prin reinvierea  unui talent nativ la care am muncit multe vieti , pe alegerile din trecut . Poate fi o  cheie karmica pentru deblocarea unor mistere , unor blocaje care sa ne conduca spre scopul nostru evolutiv.Pot fi aduse in lumina informatii, mesaje secrete care parca apar de nicaieri,  suna telefonul astral in aceste zile , raspundeti acestor apeluri fiindca sunteti ajutati , este o convorbire in direct cu divinitatea .
La acest mesaj astral se conecteaza si Marele Atracor ce se afla pe gradul 14 Sagetator  ce are o  gravitatie enorma , este un spatiu profund care trage totul spre el si in acelasi timp se indeparteaza de noi . Marelui Atractor a fost determinat  in 1986  fiind dificil de studiat cu lungimi de unda vizibile . Aceasta regiune din spatiu este dominata de alte lungimi de unda si contine galaxii mari , vechi , multe se ciocnesc intre ele sau radiaza cantitati mari de unde radio. Marele Atractor ramane un mister , oamenii de stiinta stiu doar de gravitatia puternica , de caracteristicile relativiste –deformari de timp si spatiu. Datorita gravitatiei enorme , apare impresia ca o” bucatica din spatele ei “ poate fi luata , aceasta calitate de lentila gravitationala ofera clar in spatele ei acces la intuitii in timp ce ofera simultan iluzii de refractie ( schimbare de directie ).  Tot ce stim este faptul ca Marele Atractor este “ Mare “ . Atractia acestei energii este mare , seducatoare dar intr-un stil clasic de Sagetator  “ misterioasa , captivanta , schimbatoare , ar putea fi chiar o personificare directa a lui Dumnezeu –Creatorul nostru  care ne ofera ceva ce trebuie sa stim , sa cautam aceasta cunoastere ,  adevarul. Este o forta inevitabila , parca liberul arbitru dispare datorita fortei de atractie, curiozitatii misterioase , nu exista control . O viziune ingusta nu face parte din definitia Marelui Atractor , o viziune larga  cu multe variabile este oferita de  aceasta energie .  Factorul cel mai uimitor al Marelului Atractor este rolul de lentila gravitationala care ne ajuta sa vedem in jurul  a ceva , putem sesiza un obstacol , putem  stabili actiuni ce ofera conditii de siguranta , putem primi anumite avertismente . Eclipsa de Luna in conjunctie cu Marele Atractor ofera o sansa unica de a cunoaste oameni , de a descoperi talente native , de a avea acces la acele cunostinte necesare evolutiei noastre , nu putem uita trecutul dar nu putem ignora nici viitorul. In egala masura , punctul de vedere asupra trecutului dar si viitorului ramane cel mai important mesaj acuma , o perceptie clara stabileste etapa viitoare din viata noastra . Nodul Nord al Lunii in Sagetator( Dharma , chemarea sufletului , ratiunea noastra de a fi aici pe pamant , muntele pe care trebuie sa urcam in aceasta viata pentru a evolua )  in conjunctie cu  Luna in Sagetator  ( povestea sufletului nostru , amintirile noastre  ) si in opozitie cu Soarele in Gemeni ( forta vitala , spiritul  )  formeaza o Eclipsa de Luna in apropierea Marelui Atractor , se intampla destul de rar acest lucru si sugereaza un puternic sentiment de directie noua  , viziune . In scopul  alegerii directiei bune trebuie sa ne bazam pe intuitie iar forta si determinarea o primim de la Marele Atractor si Hidalgo  care pune un pret mare pe respectarea individualitatii proprii . Deoarece Sagetatorul are reputatia de necuprins , calatorii  mari , fie a a mintii, a spiritului, a trupului, diversitatea, aceast concert astral pentru viitor nu permite subjugarea , limitarea ce pot conduce la o manifestare dramatica a oportunitatilor ivite . Soarele in Gemeni care formeaza Eclipsa de Luna este in conjunctie cu asteroidul 19251 Chaos dar si cu Venur retrograd in Gemeni ce ne inspecteaza valorile native , materiale , spirituale , ideile, gandurile , iubitul,partenerul , relatiile .
In mitologia greaca , Haosul a fost starea initiala a existentei , este personificarea mitologiei creatiei – intuneric , tacere, vid, abis din care toate lucrurile au fost initiate , au prins viata . Grecii vedeau in Haos  un gol, un spatiu umplut cu potential  fertil din care totul  si orice poate prinde viata ,poate veni . In mit, Haosul a  dat viata lui Gaia (Pamantul) si lui Uranus (cerul)  a caror urmasi au fost Zeii . Haosul este ceva fara forma dar care naste forme , cosmosul , ordinea , armonia . Este vorba de evenimente aparent imprevizibile, aleatoare care creaza obiecte, oameni, fapte .
Aceasta Eclipsa de Luna in opozitie cu asteroidul Chaos genereaza o energie  fascinant de mare , misterioasa , inspaimantatoare , nedefinita  care ne ajuta sa descoperim  resursele inepuizabile din noi insine , potentialul creativ imens din noi care sa ne conduca spre sinele nostru adevarat .Trebuie sa fim dispusi  sa ne cufundam in necunoscut , acolo gasim  un potential nelimitat , fara margini care ne ajuta sa facem ceva nou , din Haos se nasc formele ,  din necunosut ne hranim nelimitat .  Haosul este uneori necesar inainte de a aprecia ordinea , de multe ori  tot ce este vechi, nefolositor in viata noastra poate  fi cuprinse de haos  pentru a intelege mai bine ca trebuie sa le dam deoparte din viata noastra astfel incat sa restabilim o noua ordine . La urma ,urmei, Haosul este un potential divin iar in acest moment face legatura dintre Soare si Venus ,  dintre forta vitala care anima intreaga creatie si valorile noastre , valoarea unei relatii ,unei partener, unui gand ,unei comunicari  si semnifica lupta noastra pentru perfectiune , frumusete , o reasezare a vietii noastre,  a talentelor noastre .  Aceasta Eclipsa de Luna face un aspect de careu cu Marte in Fecioara , este un aspect de actiune , dinamic ce induce teama dar adesea ofera un potential imens de realizare , de lupta pentru indeplinirea scopurilor noastre . Nu trebuie sa ne fie frica de aspectele provocatoare , ele induc de multe ori teama , frica  dar cu siguranta ofera si cel mai mare salt in evolutie . O Eclipsa actioneaza ca un punct astral pentru crestere personala , evolutie . Uneori , schimbarea brusca provocata de o Eclipsa ne elibereaza de modele invechite , comportamente si relatii  intretinute de lene , de frica , un loc de munca inadecvat menirii noastre . Eclipsele sunt imprevizibile , au ceva uranian in ele , nu te intreaba daca vrei schimbarea ci esti fortat sa o faci , cu cat ne opunem schimbarii cu atat viata noastra devine mai grea . Este o lupta intre obisnuinta si ceva nou care sperie adesea dar care are un potential imens pentru povestea vietii  noastre . Fiti sinceri cu voi , cu ceea ce vrea sufletul vostru iar “ sageata karmica “ va va duce in LUMINA de care aveti nevoie .
Adriana Tudosa