marți, 1 mai 2012

Legile 1 si 2 ale Simtirii Vietii


Ieri s-a incheiat luna Aprilie (Palalaya/Beskos si Pelasgos/Pelasgaya).
Azi e prima zi a lunii Mai (MaiIannanIs).
……….

Incepand de ieri, 30.04.2012, s-a deschis Poarta TerAlminis din Cerul TerAlminis, primul cer (dintre cele 9) ale Inimii Intregite.

TerAlminis = Poarta si Cerul I, dintre cele 9 Ceruri Ale Inimii Intregi.
AnAlminis = cele 9 Ceruri Ale Sfinteniei Fiintei, sau ale Inimii Intregi.
Ieri am fost dusi prin Poarta TerAlminis impreuna cu Zamolxe si Is,
parintii nostri din ceruri, adica Parintii Cerurilor Noastre – Parintii Cerurilor EdenTracului.

Tot asa, cand se implineste Timpul Soarelui Inimii pentru fiecare Preot al Soarelui,
fiecare va intra pe aceasta Poarta, impreuna cu parintii lui din ceruri, pentru ca atunci ne nastem, fiecare, intr-un alt Cer Al Sfinteniei Inimii. 

In momentul intrarii in Cerul TerAlminIs, Zamolze si Is, impreuna cu Turmasgada si Volkoblac,
ne-au spus primele 2 Legi ale Simtirii Vietii – Legi Ale Harului Iubirii Care Innoieste Soarele Inimii. 

Prima Lege A Simtirii Vietii – Legea Harului Iubirii Care Innoieste Soarele Inimii:
“Atunci Cand Vrei Sa-Ti Innoiesti Viata,
Ai Sa Chemi Si Sa Primesti Harul Iubirii Vointei Care Misca Soarele Inimii.”

Aceasta lege o folosesti atunci cand simti in inima ta ca ai Sa-Ti Innoiesti Timpul si Puterea Soarelui Inimii
… sa pornesti … sa rostogolesti Soarele Inimii pe alt drum, in alt cer.


A doua Lege A Simtirii Vietii – Legea Intelepciunii Inimii :

“Intelepciunea Inimii Este Sa Traiesti In Sufletul Tau Divin,
Prin Spiritul Tau Divin, Pentru Ca Sa Te Intregesti In Soarele Inimii Tale.”

Acestea sunt primele doua – dintre Legile Simtirii Vietii, Unite in Timpul Soarelui Inimii,
…primele Legi ale lui Zamolxe si Is, Unite in Primul Cer al Inimii Intregite.

Succes Tuturor Preotilor EdenTracului – Preoti Daci Ai Soarelui.

FORTA REZONATOARE


Cunoaşteţi cu toţii cu siguranţă “Secretul”, Legea Rezonanţei, structura energetică a corpurilor subtile ale omului, măcar în principiu, măcar la nivel de idee aţi auzit de chakre, de plexuri, de corpuri astrale, cauzale, budice etc., meridiane energetice, de aură, de treimea acestei lumi, despre geometria sacră (începând cu floarea vieţii până la construcţiile eteric-energetice care sunt baza lumii fizice), despre cei doi centrii ai corpului fizic – la nivel energetic: inima şi mintea, despre kybalion, despre textele vedice sau despre profeţiile Hopi, despre Dogoni, despre Kundalini sau corpurile Ka şi Ba, despre glandele înălţării aflate în creier (hipofiza şi epifiza – cunoscute sub numele de pineală şi pituitară), despre frecvenţele sacre, despre elementele de bază ale lumii fizice (pământ, apă, foc, aer şi eter), despre reîncarnare, despre Isus, despre Buddha, despre Mahomed, despre munţii sacrii în formă de piramidă sau despre piramidele din Egipt, Peru sau din Retezat, despre poveştile ascunse în folclor despre uriaşi, zâne, spiriduşi, despre MAGIE. DA. Deschide urechile şi încearcă să înţelegi acest cuvânt: MAGIE!
Ce nu îţi spune nimeni, sau în fine, poate că mesajul e acolo, dar e atât de diluat pentru că, vezi tu, fiecare vede un cvartal al realităţii, nu poate surprinde întrega frumuseţe şi dacă o face nu vei auzi decât tăcere sau imposibilitatea de a o exprima. Pentru că şi acolo, în materia eteric-filigranică a gândurilor, a cuvintelor rostite sau scrise, ne reculegem în imposibilitatea exprimării non-esenţei materiale care ne este bază pentru TOT. Toată lumea care a pornit pe o cale sau alta în căutarea adevărului, sau a sinelui superior, sau măcar şi-a pus câteva întrebări fundamentale în legătură cu scopul sau cu structura din spatele realităţii, găseşte peste tot “sfaturi”, în câteva cazuri chiar ajutoare reale pe acest drum, dar nu va găsi nicicând mai mult de atât. Pentru că TU eşti cel care trebuie să facă aceşti paşi, TU eşti cel/cea care trebuie să conştientizeze poziţia şi atitudinea faţă de TOT ceea ce ESTE. Sau poate că şi acest lucru e super tocit şi răsfoit, poate chiar cu scop pentru a intra în derizoriu, în a contracara bunul-simţ şi trăirea în inimă.
http://ottophoto.com/kirlian/kirlian_1/kirlian23.jpg
TU, OM, înainte de toate EŞTI… exişti, fiinţezi într-o neîntrerupere eternp, acum într-o ipostază parţială, privind realitatea printr-o crăpătură de uşă, în cel mia bun caz. Nu trebuie să uiţi niciodată un lucru, e de o importanţă covârşitoare dar nu trebuie să te afunzi în el mai mult decât simţi şi gândeşti că trebuie. Pune bunul simţ pe masă, oricât ai avea şi foloseşte-l cu inima deschisă, având mintea şi toate simţurile activate:
EŞTI O PARTICULĂ CUANTICĂ ÎN CÂMPUL CONŞTIINŢEI ŞI RADIEZI ÎN CONTINUU LA FRECVENŢA LA CARE TE AFLI ÎN ORICE MOMENT, FIE CĂ EŞTI TREAZ, DORMI, MEDITEZI, ALERGI, EŞTI VIU, EŞTI ÎN COMĂ, EŞTI MORT, EŞTI BUCUROS SAU TRIST.
Nu există început sau sfârşit, în absolut nici bine sau rău ci doar polarităţi ale aceleiaşi energii pentru ca ego-fiinţarea să poată exista, acel joc alb-negru în care le poţi concepe la nivel mental ca diferenţe. În acest balans sus-jos tu eşti într-o anume stare de vibraţie pentru că toate structurile tale materiale, începând cu palpabilul corp fizic şi terminând cu corpul atmic sau budhic, sunt formate din împletirea unei unde de lumină care vibrează în jurul unei gravitaţii care se naşte ca intenţia a informaţiei pe care o porţi în suflet. Deci fiecare moleculă a corpului tău rezonează la stările pe care le ai, FĂRĂ ÎNTRERUPERE! Oricând, starea ta generală informează nu numai celulele corpului tău fizic, dar şi structurile subtile de exemplu ale corpului astral (desigur există şi conexiune inversă, dar nu este la fel de important de menţionat pentru aspectul pe care încerc să îl subliniez aici) dar în continuare şi toate structurile vii de pe planetă, planeta înseşi, sistemul solar, galaxia, universul, TOT ceea ce e delimitat de planul conştiinţei tale… în principiu cam TOT. Partea bună e că, în universurile superioare ca şi nivel de vibraţie, protecţia faţă de vibraţiile joase e naturală şi dată de frecvenţa înaltă a acestor structuri. Dar AICI şi ACUM lucrurile stau puţin diferit. Nu înseamnă că trebuie acum să porţi o cruce şi să faci mătănii pentru că ai călcat din greşeală pe o gâză sau ţi-a scăpat o înjurătură în trafic. E vorba de ceva mult mai mare şi mai subtil. Ceva ce poate porni acel pas pe care unii au început deja să îl facă. Să se deschidă înţelegând aceste legături, între-văzând aceste legături pe care le au cu toţi şi toate şi pornind la a se schimba mai întâi pe ei în consecinţă cu gândurile şi sentimentele care îi animă. ECHILIBRU. ECHILIBRU. ECHILIBRU. De trei ori echilibru în orice manifestare fizică, pentru o stare de sănătate perfectă, o atitudine de ocrotire a tuturor sistemelor vii, de non-dezechilibrare a proceselor naturale, de echilibru în rice manifestare psihică, pentru o stare de sănătate psihică perfectă şi o gândire şi atitudine pozitivă, de ocrotire faţă de tot ceea ce reprezintă potenţial şi probabil şi faţă de orice manifestare în orice plan sau context şi echilibru a proceselor spirituale, care conţin deja ceea ce am menţionat mai sus dar şi elementele nevăzute, abia intuite, către care trebuie să ne îndreptăm pentru a le echilibra şi pe primele.
http://fc01.deviantart.net/images/large/indyart/fantasy/Spiritual_Energy.jpg
ZÂMBESC :) . Pentru că atunci când zâmbesc, toate celulele mele mă imită, ca un fractal creat pe un zâmbet. Energia acestui gest îmi ridică vibraţia foarte mult. Undeva în fundal cântă o muzică înălţătoare, combinat cu plimbarea pe care am făcut-o cu picioarele goale prin iarbă, sunt undeva în mine şi eu, mă aflu în câmpul conştiinţei mele, cât de centrat pot eu în acest moment RADIIND în continuu frecvenţa mea unică ce are legătură cu energia mea spirituală combinată cu intenţia şi frecvenţa sufletului ciclurilor de încarnare pe care am fost de acord să le acopăr în aceste vieţi minunate AICI pe planeta albastră. Nu întâmplător GAIA e albastră pentru că e corespunzătoare unui anume ciclu, care corespunde unei anume chakre, unei anumite zone din Univers (vers – parte dintr-o poezie, de lumină de data asta) şi pentru că înspre ea trebuie să privim ca să înţelegem şi către cer-Soare ca să integrăm. RADIEZ această informaţie pe care o transmit pe toate căile tuturor, o puteţi simţi venind ca un val de neoprit peste toate structurile voastre subtile, trebuie doar să îi daţi timp să se instaleze în firesc. Restul, alegerea, paşii sunt contribuţia fiecăruia.
Fiţi bineveniţi cu toţii pe NoulPământ!

Dezvăluiri cu Melfior Ra

Hilarion Mesajul săptămânii: 29 aprilie – 6 mai 2012


Preaiubiților,
Vedem din acest punct de vedere numeroase transformări care au loc în inimile unui număr tot mai mare din cadrul umanităţii decât oricând înainte. Pe măsură ce aceștia se vor trezi și transforma în ei înşişi , energia pe care o creează crește exponential pentru a cuprinde un câmp și mai mare în jurul atmosferei Pământului, care, la rândul său stimulează mai multe inimi pentru a se trezi şi transforma. Fiți conştienți, Dragilor, de marea putere pe care o deţineți şi exercitați, în timp ce trăiți vieţile voastre de zi cu zi. “Mareața Prezență  aici și acum.”, Spune aceste cuvinte de multe ori pentru a vă alinia cu aspectele voastre mai înalte care acum încep să vină mai aproape de voi.
Începeți să aveți conversaţii interioare mai conştiente cu Sinele vostru Înalt, în timp ce vă desfășurați sarcinile voastre pământeşti şi multă îndrumare vine la voi. Fiți deschiși și receptivi la fluxul de cuvinte şi gânduri care vin la voi. Priviți la gândurile care au un efect pozitiv asupra ființei voastre cât și la cele care creează forţe opuse în interiorul vostru și care vă oferă un sentiment de nelinişte şi anxietate. Acelea sunt cele care trebuie să fie încă modificate de voi,  în gânduri, care încurajează şi sunt plăcute. Să știți că la acest moment în timp, toată lumea de pe Planetă trece prin aceste experiente, pe măsură ce se confruntă cu umbrele din interior.
În acest fel toate iluziile și minciunile pe care fiecare persoană și le-a spus sieși sunt considerate pentru ceea ce sunt şi când se întâmplă acest lucru, are loc o schimbare spre un mod mai bun de relaționare . Dacă sunteți sinceri în căutarea voastră pentru o mobilitate ascendentă în tărâmurile mai înalte de conștiință, aceste provocări vor fi văzute de către voi, ca mari revelatii de patrundere in aspectele voastre profunde care vă propulsează şi, uneori, vă catapultează, într-o realitate dimensionala mai înaltă  unde tot ceea ce manifestați este de un ordin mai înalt. Este pentru acest scop, pentru care ați curăţățat şi transmutat astfel că drumul inainte este umplut cu mai mare uşurinţă şi graţie.
Nu este decât o singură direcție acum şi aceea este înainte. Alegerile au fost deja făcute în cadrul fiecărui suflet, iar acum cei care au urmat calea îngustă intra pe propria lor cale. Pe măsură ce fiecare vă aliniați la adevărata putere şi întrupați mai mult şi mai mult din sinele real, modificările care au avut loc în interiorul vostru vor deveni mult mai vizibile pentru cei din cercul vostru de activităţi şi veți fi văzuți şi auziți în moduri în care nu ați mai fost înainte. Lumina voastră iluminează acum corpul vostru fizic şi pătrunde în fiecare celulă.Oamenii din jurul vostru vor crede că dețineți secretul Fântânei Tinereții şi cu adevărat, aşa este.
Pe măsură ce acest proces va continua, veți deveni toți exemple vii pentru alţii de urmat. Va deveni evident că ştiți ce vorbiți, deoarece dovezile vor străluci în faţa lor. Acum este foarte important ca fiecare gând, cuvânt si fapta să vină din cea mai înaltă integritate din interior. Un lider trebuie să fie dispus să facă ceea ce spune așa că va fi evident că sunteţi un astfel de om. Poziția voastră de ambasadori ca Emisari ai Luminii începe să fie observată şi ne bucurăm că este aşa!
Până săptămâna viitoare …
Eu sunt Hilarion
© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației

Mesaj de la Comandamentul Ashtar-Aprilie 2012


26 April 2012; channeler: Gabriel din Brazilia)
Pe măsură ce zilele trec, noi putem vedea cum crește nivelul vostru de așteptare, mai ales în ceea ce-i priveste pe Lucrătorii în Lumină. Observăm cum axietatea voastră este în continuă creștere și tot ceea ce vă putem spune noi este că așteptarea voastră nu va fi zadarnică.
Știm cauza acestei anxietăți pe care o manifestă majoritatea dintre voi, cei angajați în procesul de ascensionare, și apreciem modul cum difuzați informațiile pe întreaga planetă. Deși această așteptare devine din ce în ce mai greu de suportat, ne bucurăm că energiile degajate, legate de acest subiect, sunt pozitive și de mare importanță în creșterea frecvenței de vibrație a umanității și a planetei însăși.
În zilele următoare, Pământul va fi bombardat de energiile erupțiilor solare şi, ca urmare, toţi locuitorii planetei vor primi o anumită încărcare energetică în corpul lor.

Acest val de energie va accelera încă și mai mult procesul de ajustare a structurii ADN-ului vostru.
Dorim, de asemenea, să menţionăm faptul că aceste valuri de energie nu vor provoca dureri la nivelul corpului, cu condiția să nu depășiți expunerea la soare. Pare a fi un cerc vicios: aceste valuri de energie vor ajuta la creșterea frecvenței voastre de vibrație, dar, pe de altă parte, gradul de asimilare a lor, fără efecte neplăcute asupra corpului, depinde chiar de nivelul vostru de vibrație. Din acest motiv, vă cerem în mod constant să vă ridicați vibraţiile la nivelul la care devin compatibile cu vibrația energiilor care vin acum pe planetă.
Este posibil ca în perioada intensificării activității solare, unii dintre voi să aveți o creștere a acufenelor (vâjâit în urechi) sau să aveți senzația unei presiuni în zona capului. Nu vă îngrijotați: va fi vorba de o stare pasageră, apărută în timpul părocesului de ajustare a frecvenței voastre de vibrație, ocazionată de câmpul solar.
Perioada este bună pentru introducerea unui program de meditație, de interiorizare și liniștire ca ființei, de deconectare de forfota vieții mediului în care trăiți.

Într-un climat de calm și acceptare, mergeți în interiorul ființei voastre, ori de câte ori dispuneți de timpul necesar.
Pacea pe Pământ depinde mai puțin de debarcarea unor soli extratereștrii și mai mult de atitudinea pe care fiecare dintre voi înțelege să o manifeste față de semenii săi și față de Mama Pământ.
Este cu atât mai importantă aceasta atitudine cu cât, din ce în ce mai mult, perioada dintre momentul emiterii unui gând și manifestarea lui în realitatea voastră, se micșorează progresiv. Evident, debarcarea ființelor extraterestre va produce un salt important, care va face ca nivelul vibrațional și conștiința umanității să cunoască la valori nemaiîntâlnite. Dar menținerea acestui nivel este o chestiune de asimilare a unei atitudini plină de iubire și de înțelegere la nivelul fiecărui membru al societății umane. De fapt, pentru ca evenimetul mult așteptat să se producă, trebuie realizat acel nivel minim de vibrație și de conștiință colectivă fără de care așteptarea se va mai prelungi. Cunoașteți prea bine că aceasta numai de voi depinde, căci nimeni nu va încălca dreptul liberului arbitru al ființelor.
Noi vedem care este nivelul de speranță al celor aflați în procesul de ascensionare, și acesta este unul dintre motivele care ne determină să ținem legătura cu voi pentru a vă încuraja și pentru a vă garanta că lunga voastră așteptare nu va mai dura foarte mult. Ne bazăm pe observațiile noastre că energiile cu vibrații înalte care vă sunt trimise pe planetă , sunt asimilate din ce în ce mai bine și de către un număr crescând de ființe umane. Ne bazăm, deasemenea, pe ajutorul tot mai substanțial și mai specializat pe care-l primiți de la civilizațiile universului, din care nu lipsește activitatea de anihilare a forțelor întunericului, care nu mai au scăpare.

În calitatea noastră de frați și surori ai voștri, vrem să ştiţi că fiecare dintre voi are misiuni de îndeplinit în această perioadă a ascensiunii. Practic nu există persoană căreia să nu-i revină o anumită însărcinare în acest proces. Știm, mulți dintre voi veți afirma că nu v-a spus nimeni ce ar trebui să faceți în mod special și particular, că, deci, deși ați dori să participați, nu vi s-a repartizat precis o anume activitate. Dragilor, în fapt, sarcina voastră vizează un singur obiectiv: creșterea nivelului de vibrație al fiecăruia dintre voi, ajutorul pe care ar trebui să-l dați celor care au nevoie să se trezească și să evoluieze, și ajutorul pe care trebuie să-l acordați Mamei Gaia, aflată, deasemenea, în procesul ascensiunii sale. Despre acțiunile concrete care ar trebui să vi le propuneți s-a vorbit de multe ori și în multe feluri atât de la acest Comandament cât și de la alte surse de lumină. Deși aceste manifestări par a fi simple, este important ca fiecare dintrte voi să nu considere că aportul său ar fi unul infim și că „lasă că o vor face alții mai liberi și mai înzestrați ”.
În timpul săptămânii de deconspirare (care include și debarcarea), vom avea o mulţime de muncă de executat, şi vom avea nevoie de fiecare dintre voi.

Curând după acel moment, mii de întrebări se vor pune, mii de nelămuriri vor trebui clarificate, mii de oameni vor avea nevoie să-și recapete calmul. Din „deformație profesională” o bună parte a mass-media va începe să-și dea cu presupusul despre fapte, evenimente și acțiuni despre care nu prea au habar. Atunci va fi momentul ca Lucrătorii Luminii să-și manifeste prezența și să iasă cu adevărat în prim plan, căci ei vor fi singurii care vor cunoaște adevărul. Poate că vor fi și indivizi care, din necunoaștere sau rea voință, vor încerca să inducă în rândul populației idei fale, alarmiste și destabilizatoare. Tot Lucrătorilor în Lumină le va reveni sarcina de a combate asemenea știri.
După notificare (Nota C.M.: Cred că se face referire la raportul pe care l-au făcut civilizațiile care pregătesc debarcarea, către Dumnezeu, căruia i s-a cerut să decidă asupra momentului acestei acțiuni), nu ne așteptăm la o debarcare imediată, ci după o foarte scurtă perioadă de pregătire a civilizației umane.
Și în acele zile va trebui să avem sprijinul forțelor luminii de pe planetă, care să ducă o muncă susținută de clarificare cu omul de pe stradă. Trebuie să se explice că prezenţa noastră este paşnică şi că nimic nu va fi impus civilizației umane. Avem de gând să ne cunoaștem, să ne depănăm amintirile, să vă arătăm ce știm să facem și cum este pe planetele din care venium. Voi veți alege cam ce credeți că v-ar fi de folos, după care vom elabora un program comun de implementare a tuturor doleanțelor voastre, înclusiv în ceea ce privește o instruire corespunzătoare și necesară utilizării tenologiilor noastre.
Vă garantăm noi că va fi o emulație nemaiîntâlnită, o deschidere către posibilități infinite de creștere a societății umane, în foarte multe domenii.

Cei întunecați încearcă să mai facă ceea ce mai pot pentru compromiterea președintelui Obama. Noi dorim să reamintim poporului american și lumii că entitatea Obama este un lucrător din Lumină venit pe Pământ pentru a lupta cu forțele întunecate. Este o ființă extrem de evoluată și, în consecință, bine protejată împotriva celor care ar intenționa acte criminale la adresa sa sau a familiei sale.
Este foarte probabil ca el să fie numit pentru a comunica lumii debarcarea ființelor venite din univers.

Încă o dată, dorim să vă avertizăm împotriva dezinformării, care poate fi lansată în mass-media, eventual de propagandă împotriva Federatiei Galactice / Ashtar Command.Treceți prin filtrul inimii toate informațiile, înainte de a le acorda credibilitate. Nu suntem invadatori, nu suntem reprezentanți ai forțelor întunecate și venim cu inimile deschise pentru a ne întâlni frații și surorile de care vicisitudinile vremurilor i-au despărțit de mii și mii de ani. Suntem veniți la chemarea și din voința Dumnezeului acestui univers și cu aprobarea Creatorului. Îndeplinim un Plan Divin elaborat de Cea Mai Înaltă Autoritate Cosmică, cu multe mii de ani în urmă.
Cu nivelul nostru tehnic, nivelul tehnoilogic și spiritual de care dispunem, niciodată nu ar fi fost o problemă să subordonăm Pământul.
Nu am făcut-o și nu o vom face niciodată în primul rând pentru că suntem ființe supuse lui Dumnezeu și Creatorului și în al doilea rând pentru că voi sunteți rupți din ființa noastră, sunteți frații si surorile noastre.

Noi suntem familia voastra din stele.
Rămâneți în Lumină!
SURSA: http://lightworkers.org (http://spirituletern.blogspot.com/)