luni, 30 aprilie 2012

Marele cutremur din 20 mai 2012

Informatii despre o coincidenţă stranie a lui Nostradamus catrene şi 20 mai 2012. Informaţiile este real, dar în opinia mea personală ne vom vedea doar o eclipsa de frumos solar.


Sursa: http://www.youtube.com

OZN-uri Ciudate vazut de la ISS Peste Africa


Fenomene  stranii au fost vazute si inregistrate in Africa, deasupra Cape Town, de catre I.S.S. 

Ce anume reprezinta, ramane de vazut. Pot fi nave extraterestre sau arme secrete, care urmeaza sa fie testate sau fenomene naturale pe care nu le putem inca explica.

29 aprilie 2012




28 aprilie 2012



23 aprilie 2012

OZN GIGANT, DE FORMA EXCEPTIONALA, SURPRINS DE SOHO IN APROPIEREA SOARELUI

Ceva ciudat si inexplicabil, un OZN cu o formă excepţională şi gigantic, a fost reperat de către Observatorul Solar si Heliospheric (SOHO), de la NASA. A se vedea noastre anterioare mesaj  SOHO Lasco C2 - gigant OZN zboară aproape de Soare 
Cu siguranţă, OZN-ul este capabil să reziste la căldură intensă, fiind proiectat sa faca fata activitatii eruptive ale cromosferei și temperaturilor din fuziunea nucleară, produse pe suprafaţa unei stele.
12 Instrumente la bord SOHO comunica cu  antene mari radio din întreaga lume care formează rețeaua Deep Space Network pentru NASA, care sunt utilizate pentru recuperare de date. Până în prezent, nici un comentariu de la NASA.


CALATORIA IN TIMP

Este posibil ca observarea de fiinţe extraterestre sau OZN-urile pot fi de fapt o dovadă a calatori in timp din viitor? Şi ar putea fi de fapt astronautii vechi calatori in timp din viitorul nostru? Oamenii de stiinta explora posibilitatea teoretică de călătorie în timp. Cum poate fi atins? ? Şi cum ar putea oamenii vedea de acum 10.000 de ani în viitor? 


Cum să elimini surplusul de apă din organism


Există mai multe alternative naturiste de a scăpa de retenţia de apă. Reţinerile de apă în organism sunt o problemă pentru femeile care vor să slăbească şi nu reuşesc chiar dacă nu au făcut excese.
Pentru a elimina consumul de apă bea doi litri de apă pe zi / FOTO: http://www.semneletimpului.ro

Glezne umflate, senzaţia de balonare sau kilograme în plus. Sunt doar câteva dintre problemele pe care le pune retenţia de apă, dar pentru care există câteva soluţii naturiste, scrie utilecopii.ro

Pentru început consumaţi apă, căci deşi pare ciudat consumul a doi litri de apă pe zi chiar poate fi utilă: ajuta la circulatia fluxului lichidelor din corp si a presiunii care o exercita vasele de sange.

Nu consuma sare! Desi sarea e cea care condimenteaza orice mancarea, acesta ajuta la retinerea apei. Bea ceai! Ceaiurile in special papadia au efecte diuretice. Astfel daca bei 2-3 cani pe zi te vei simti mult mai bine.
Consuma vitamine si minerale. Vitamina C si A ajuta la intarirea vaselor capilare si favorizeaza circulatia.
Banane, căci acestea sunt bogate in potasiu si iti dau un plus de energie. Varza, care este un cunoscut ingredient al curelor de slăbire, are un efect diurectic natural. Stafide, căci sunt bogate in potasiu si sunt excelente pentru o gustare.

Iaurt, căci daca ai probleme cu tranzitul intestinal iti recomandam iaurtul, care in plus te ajuta si cu retentia de apa. Gheata, căci dupa o zi grea, aseaza cuburi pe gheata pe talpa pentru a favoriza dezumflarea membrelor si totodata maseaza-le cu o crema ce contine menta pentru o senzatie racoroasa sau levantica  pentru un efect calmant.


Sursa:  REALITATEA.NET

CINE SE TEME DE GUVERNUL USL?


Acest articol apartine blogului Newsro123.com 
Inainte de a raspunde la intrebare, sa vedem cine castiga. In primul rand, pensionarii. Care vor primi ceea ce li s-a luat. Apoi bugetarii, ale caror venituri vor fi treptat reintregite. Toti ceilalti cetateni care vor suporta o presiune financiara mai mica. Mediul de afaceri. Pentru ca oligarhii PDL, precum si cei transpartinici vor fi siliti sa faca pasul inapoi. Apoi investitorii romani si straini. Care vor fi incurajati si stimulati. Dar cine poate pierde? Cine se teme cu adevarat de Guvernul USL?
In primul rand, nucleul dur al PDL. Un partid in pragul imploziei. Din care va ramane, asa cum este de altfel si firesc, o nuca tare. Alcatuita din cei care vor forma, in viitorul apropiat, opozitia la actuala putere. Dar restrangerea dramatica a electoratului si a clientelei PDL va fi cu sange. Cu dureri. Inainte de a renaste, PDL intra singur si sigur intr-un purgatoriu. In al doilea rand, vor avea de suferit grupurile de interese ilegitime. Insist asupra faptului ca, pana acum, unele dintre ele au fost transpartinice. Au migrat de la un actor politic la altul, in functie de detinatorul puterii executive. Acestei practici i se va pune capat. Sau, in cel mai rau caz, ea va fi substantial diminuata. Toti acesti indivizi, dintre care multi se afla in topurile vizibile sau invizibile ale detinatorilor de averi considerabile, care au castigat enorm facand afaceri cu statul, vor trebui fie sa moara, fie sa invete ce inseamna capitalismul adevarat, piata concurentiala. Acum ma refer strict la cei care nu vor ajunge sa fie cercetati penal impreuna cu mai marii sau mai micii functionari publici ori membri ai Executivului pe care i-au mituit.
Se mai tem unii procurori. In special de la DNA. Cei care s-au bagat pana in gat in mocirla politicii PDL ori a unor grupuri de interese ilegitime locale sau centrale. Si au intocmit dosare, si au facut arestari, si au incalcat proceduri si drepturi ale omului pentru a-si servi stapanii. Stapanii unei justitii care ar trebui sa fie libera. Dar, la schimb, se vor bucura ceilalti procurori. Care sunt multi. Si a caror imagine a fost terfelita de primii la indemnul si sub protectia unor politicieni ai regimului Traian Basescu. Ori a unor ticaloase grupuri de interese ilegitime, din care inevitabil au facut parte si politicieni. La fel si in ceea ce-i priveste pe judecatori. Dintr-o justitie libera, care nu va mai fi legata ombilical de puterea executiva, vor avea de castigat nu numai cetatenii, ci si magistratii cinstiti. Au de pierdut si unii reprezentanti ANAF, in frunte cu Blejnar si Pop. Care au luat pentru ei insisi si pentru stapanii lor de la PDL cam cat au luat si pentru stat. In schimb, se vor bucura ceilalti functionari ANAF. Care, in viitor, vor avea o sansa mai mare de a-si face cum trebuie meseria. Ca sa nu mai vorbim de serviciile secrete. Bate si aici un vant de primavara. De ce sa fie siliti specialistii serviciilor secrete sa lucreze pentru vreo putere sau alta? Serviciile secrete sunt tutelate sau trebuie sa fie tutelate de Parlament. Deci, de popor.
Dar cel mai mult si mai mult are de pierdut Presedintele Traian Basescu. Cel care, printre dinti, silit fiind de o situatie pentru el fara iesire, l-a desemnat pe Victor Ponta ca viitor premier. Basescu nu va mai fi jucator!

Descoperire remarcabila. Doua mamifere extrem de rare au fost fotografiate pentru prima data. FOTO


Locurile in care este greu de ajuns se conserva cel mai bine si ascund secrete dintre cele mai diverse, suna o regula din biologie. Doua fotografii facute in jungla necalcata de om din arhipelagul filipinez au scos la iveala 2 specii de mamifere rare.
Potrivit io9.com, insula Negros, ce apartine de Filipine, este un loc neatins de om, zona in care vegetatia a crescut in voie timp de sute de ani.
Acolo se ascund si animale rare, nu numai specii de plante care nu se gasesc in alta parte, printre ele fiind specii de caprioare si de porc mistret.
O echipa de cercetatori voia sa afle de mai multe vreme ce se ascunde in jungla de pe insula Negros. Principalul punct de interes a fost un platou aflat in mijlocul insulei, sub nivelul marii, loc greu accesibil.
Misterul unei locatii de vis din Polonia! Nici macar oamenii de stiinta NU reusesc sa-i descopere misterul
Acolo, oamenii de stiinta au instalat 20 de camere de luat vederi ce puteau functiona si pe intuneric, totul pentru a nu deranja animalele.
Experimentul a reusit. Informatiile conform carora speciile fotografiate pe insula exista, fiind confirmate.
Savantii au recunoscut ca sistemul celor 20 de camere-capcana, care contineau senzori de miscare si care erau adaptate pentru orice fel de conditii, era singurul mod de a afla cum arata animalele prezente acolo.
Sursa:  stirileprotv.ro 

"Au venit, gata, ĂSTA E SFÂRŞITUL LUMII". Obiectul misterios de pe cer care i-a făcut pe oameni să creadă că extratereştrii dau navală | VIDEO


Imagini incredibile au fost filmate în urmă cu câteva săptămâni pe cerul din oraşul rus St. Petersburg. Mai mulţi cameramani amatori au surprins ceea ce pare a fi "o invazie extraterestră".

Mai multe lumini ciudate au apărut pe cer în apropierea aeroportului Pulkovo şi zeci de oameni au sunat la 112 pentru a avertiza autorităţile asupra luminilor de pe cer. 

"M-am uitat pe geam şi am văzut un punct portocaliu luminos. Ulterior, puctul s-a divizat şi a început să se mişte cu destul de mare viteză pe cer. A scăzut în luminozitate şi în final a dispărut", a declarat un rus.

“Extratereştrii se uită la noi ca la nişte idioţi, oameni nedezvoltaţi", a punctat şi omul de ştiinţă Sergei Smirnov de la observatorul Pulkovo

Imaginile cu pricina au fost postate şi pe YouTube şi se poate vedea luminile care i-au alertat pe locuitorii St. Petersburgului.

Sursă: evz.ro