luni, 12 martie 2012

Vindecare Solfeggio & Quantum K Healing


Folosind acest sistem de vindecare, trebuie sa accepti ca nu exista un suport personal disponibil prin intermediul acestui site. Desi fiecare declaratie de intentie din Quantum K vizeaza îmbunatatiri pozitive ale sanatatii tale, unele reactii de vindecare pot aparea în orele si zilele ce urmeaza pe masura ce treci la un nivel superior de existenta.
Te rog sa nu folosesti acest sistem decât daca esti sigur ca esti pregatit sa faci aceasta calatorie si ai suficient sprijin în jurul tau.
“Solfeggio”
Acum cativa ani niste cercetatori au redescoperit o scala de frecvente armonice care era folosita in antichitate, dar pierduta de-a lungul vremii si inlocuita cu scala muzicala armonica moderna. Aceasta scala armonica era inca folosita in muzica gregoriana din evul mediu… Apoi autoritatile bisericesti au pretins ca ea a fost pierduta. Noua intelegere a acestor frecvente redescoperite sustine ca acestea nu aveau doar scopul de a crea muzica, ci ele reprezentau de fapt frecventele de baza ale Creatiei, care modifica materia si nivelul de constiinta, deci ‘realitatea’. Desigur, cei care le-au redescoperit au inceput sa le foloseasca pt vindecare, deoarece ele au darul sa readuca structurile corpului fizic la armonia arhetipala, prin refacerea ADN-ului. Sunt sase frecvente fundamentale: 396, 417, 528, 639, 741 si 852 Hz. La acestea au mai fost adaugate, respectand principiul armonic, inca trei: 174, 285 si 963 Hz. Dintre frecventele fundamentale, una se remarca in mod deosebit — 528 Hz — considerata a fi frecventa iubirii divine, Codul Sursa. Aceasta frecventa ne readuce in armonie divina cu toata Creatia, facilitand vindecarea si miracolele.

Ce este ‘Quantum K’?
‘Quantum K’ este un sistem nou, revolutionar. Acesta utilizeaza cele mai noi progrese facute în fizica cuantica pentru a oferi o vindecare a mintii, corpului si a sufletului.

Este bine stiut ca organismul poate absorbi informatii prin stimularea senzoriala — trebuie doar sa te uiti la succesul hipnoterapiei ca sa realizezi cât de eficienta poate fi. Acest sistem extinde acest principiu stimulând potentialul nostru de auto-vindecare prin intermediul cuvintelor scrise, numerelor, ecuatiilor fractale, sunetelor, culorilor si simbolurilor. Dând instructiuni directe inteligentei corpului nostru, îi stimulam puterile natural de vindecare.
Cum o pot folosi?
Expereinta “Solfeggio & Quantum K” este un program de 23 de minute disponibil gratuit pe acest site.” http://quantumk.co.uk/index_romanian.htm ” Nu este nevoie decât sa gasesti un moment de liniste când sa stai jos în fata calculatorului si sa te bucuri de acest proces, neîntrerupt de lumea exterioara.

Muzica este un element important al programului si ea se aude automat pe fudal. Daca nu ai placa de sunet pe PC-ul tau, va trebui sa faci un compromis si sa asculti ceva relaxant din colectia ta, sau sa cumperi întregul album de pe acest site. Experienta va fi valabila si fara muzica, dar cu o eficienta putin mai redusa.

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/

NASA DĂ NOI EXPLICAŢII DESPRE „APOCALIPSA” PREZISĂ PENTRU FINALUL ANULUI 2012 (VIDEO)


Acest articol apartine blogului Blog Enciclopedic

Anumite persoane cred că civilizaţia umană va fi distrusă de un eveniment apocaliptic pe 21 decembrie 2012, dezastrul fiind prezis de către civilizaţia Maya. Pentru a răspunde la zvonurile pe tema „apocalipsei maiaşe”, specialiştii NASA au dat publicităţii un nou videoclip în care oferă un răspuns celor ce cred în teoriile apocaliptice.
NASA l-a ales pe Dan Yeomans, şeful programului Near-Earth Objects din cadrul Jet Propulsion Laboratory, pentru a răspunde ipotezelor apocaliptice populare pe Internet.
Multe persoane cred că în luna decembrie a acestui an  calendarul folosit de civilizaţia Maya va ajunge la final, moment ce va coincide cu un eveniment cataclismic. Acest lucru este greşit, afirmă expertul NASA. „Calendarul maiaş nu se încheie pe data de 21 decembrie 2012. Aceasta reprezintă doar finalul unui ciclu şi începutul unuia nou. Ceva similar se întâmplă în cazul zilei de 31 decembrie: calendarul nostru ajunge la final, dar unul nou începe cu 1 ianuarie”, a explicat Yeomans.
O altă ipoteză ce a făcut furori pe Internet se referă la o planetă imaginară, denumită Nibiru. Mulţi oameni cred că această planetă se apropie de Pământ din afara Sistemului Solar, urmând să intre în coliziune cu Terra în luna decembrie. „Această planetă enormă despre care se presupune că s-ar apropia de Terra nu există. Dacă ar fi existat, am fi zărit-o de mult timp. Şi dacă această planetă ar fi invizibilă, am fi observat efectele gravitaţionale pe care le-ar fi avut asupra planetelor din apropiere. Niciunul din miile de astronomi care urmăresc cerul zilnic nu a observat un asemenea efect”, a spus Yeomans.
Yeomans a adăugat că este imposibil ca NASA să ascundă adevărul în acest caz. „Vă închipuiţi că miile de astronomi care studiază cerul ar fi putut ţine secret acest lucru de-a lungul anilor?”, întreabă Yeomans.
Specialistul NASA a comentat şi ipoteza conform căreia modul în care planetele şi Soarele se vor alinia în luna decembrie va provoca valuri gigant, cu un efect devastator asupra Pământului. „În primul rând, nu va exista nicio aliniere a planetelor în luna decembrie. Apoi, chiar dacă ea ar avea loc, nu ar avea niciun efect asupra oceanelor Terrei. Sunt doar două corpuri în sistemul nostru solar ce pot afecta oceanele Terrei: Luna, pentru că este foarte aproape, şi Soarele, care este masiv şi relativ aproape. Planetele au un efect neglijabil asupra Pământului”,  a afirmat Yeomans.
O altă afirmaţie a celor ce cred că apocalipsa va avea loc în acest an este aceea că axele Pământului se vor inversa pe 21 decembrie 2012. „Axa de rotaţie a Pământului nu se poate modifica, deoarece orbita Lunii în jurul Terrei o stabilizează şi nu îi permite să se schimbe. În ceea ce priveşte câmpul magnetic al Pământului, acesta se schimbă la aproximativ 500.000 de ani, însă nu există nicio dovadă că acest lucru se va întâmpla în decembrie. Dacă s-ar schimba, ar dura câteva mii de ani. Iar acest eveniment nu ar crea o problemă pe Pământ, ar trebui doar să ne recalibrăm busolele”, a explicat Yeomans.
Pentru a concluziona, Yeomans l-a citat pe celebrul astronom Carl Sagan, care susţinea că „afirmaţiile extraordinare necesită dovezi extraordinare”. Yeomans a adăugat: „de la începutul timpurilor au existat sute de mii de profeţii cu referire la sfârşitul lumii, însă iată-ne tot aici”.

MOODY’S: GRECIA A INTRAT ÎN FALIMENT!

Acest articol apartine blogului Newsro123.com

Azi nu vom vorbi in niciun fel despre aiurelile populiste rostite de Traian Băsescu la Pro Tv… si nici nu vom reaminti cititorilor cum tot Băsescu, acum o lună spunea a suta oară ca “salariile si pensiile nu se pot majora, intrucat ar fi compromisă… reforma”… iar acum presedintele se contrazice… asta nu ne interesează.
Tot azi aflăm că Agenţia Moody’s a anunţat recent că Grecia, a intrat în faliment, „pornind de la definiţia proprie a falimentului”. Anunţul a venit în ciuda faptului că Atena ajunsese la un acord cu creditorii privaţii pentru ştergerea unei treimi din datoria elenă, conform Russia Today.
“În conformitate cu definiţiile Moody, acest schimb reprezintă exact un „schimb de dificultate” şi deci un faliment”, a arătat firma americană.

Înainte de a lua această măsură, Moody’s a retrogradat ratingul creditelor elene la nivelul cel mai mic posibil, “C”.
Specialiştii americani au adăugat că vor re-evalua ratingul ţării pentru a vedea cum vor afecta economia pachetul de bailout şi înţelegerea cu creditorii privaţi.
Grecia trece prin cea mai rea perioadă economică de la al Doilea Război Mondial până în prezent şi a fost în pragul falimentului mult timp, cu o datorie de 160% din PIB…
Cititi si:

GREG GILES – 9 MARTIE 2012 - IMPLEMENTAREA NOULUI SISTEM


Acest articol apartine blogului Biblioteca Secreta

Puterea va sta in mainile oamenilor atunci cand toata lumea incepe sa vina impreuna sub noul sistem. Iesind de pe marginea dezastrului financiar, umanitatea se va inalta pe inaltimi nemaivazute pe aceasta planeta dinaintea istoriei voastre inregistrate.

Toata lumea va fi libera de lanturile greutatilor finaciare si va fi in sfarsit capabila sa isi focalizeze atentia asupra altor zone ale vietii.

Mergand mai departe in lunile care vor urma, bogatia proaspat acumulata a umanitatii va permite inflorirea de noi proiecte si programe destinate sa readuca planeta voastra la frumusetea si functionalitatea ei originara.

Sub aceste noi conditii, vibratia colectiva a umanitatii va inregistra un salt, iar aceasta va va crea aripile necesare pentru ascensiunea voastra in taramurile superioare. Acesta este planul.

Unii dintre voi ati dat glas confuziei voastre de ce se pune atat accent pe noul vostru sistem financiar, daca voi mai aveti oricum doar luni pana la ascensiunea in taramurile superioare.

Voi acum intelegeti aceasta, pentru ca se spera ca vibratia voastra colectiva va inregistra un varf, atunci cand atat de multe griji si greutati va sunt ridicate de pe umeri.

Noul vostru sistem este acum foarte aproape. Multi au dedicat mult din ei pentru a proiecta acest nou sistem, si multi pereti au trebuit sa fie doborati, care opreau implementarea lui.

Noi va cerem sa aratati putina rabdare in timp ce sistemul vostru este implementat, iar noi de asemenea va cerem sa demonstrati incredere in noul vostru sistem, pentru a permite altora, care nu sunt informati, sa va urmeze exemplul si sa il sustina.

Noul vostru sistem va fi bazat pe dreptate si egalitate, cu fiecare persoana din lumea voastra avand o parte egala in bogatia colectiva a societatii voastre.

Nimeni nu va merita mai mult decat altcineva, si nimeni nu se va confrunta cu lipsuri ca si greutate zilnica a vietii lor.

Noul vostru sistem este pregatit acum pentru prezentare, iar initierea sa va urma dupa ce mass media va prezenta multele arestari ale membrilor Cabalei voastre Criminale.

Multe se bazeaza pe aceste arestari, si dupa ce veti fi martori la ele voi insiva veti sti ca timpul a sosit pentru implementarea multor schimbari pozitive in societatea voastra.

Noi din nou dorim sa iregistram sustinerea voastra de a informa fratii si surorile voastre de ce vor insemna aceste arestari, si ce va insemna noul vostru sistem financiar pentru oamenii vostri.

Vor exista aceia care se vor teme de noul vostru sistem si vor crede ca el va fi pagubitor pentru bogatiile pe care ei le-au acumulat legal.

Noi va cerem sa explicati, tuturor celor care vor asculta, ca noul vostru sistem este un sistem de abundenta pentru voi toti, si nimeni nu va pierde indiferent de cata bogatie a acumulat de-a lungul acestei vieti.

Pe masura ce calitatea vietii se va imbunatati rapid pentru toti din jurul vostru, si viata voastra se va imbunatati.

Noi va intrebam la ce buna este atata bogatie, daca altii din jurul vostru sufera prin lipsa a ceea cu ce voi ati fost binecuvantati.

Atunci cand toata lumea va putea sa imparta in mod egal bogatia creata de societate, societatea este atunci libera sa infloreasca spre noi inaltimi, neimaginate de multi dintre voi la acest moment.

Doar ganditi-va la ce puteti face impreuna, odata ce obstacolul limitarii financiare este inlaturat din calea voastra.

Unii dintre voi nu veti fi capabili sa va imaginati, deoarece voi nu ati cunoscut niciodata bogatia adevarata, si majoritatea, daca nu toate, incarnarile voastre de dinainte au fost vieti de greutati si lupta.

Aceasta a fost vazut ca necesar pentru evolutia voastra, si voi veti vedea in curand cum tot ceea prin ce ati trecut merita premiul care v-a asteptat intotdeauna departe pe calea calatoriei voastre.

Voi in sfarsit ati atins acel punct, despre care voi ati stiut ca exista, iar voi urmeaza sa fiti imbaiati cu tot ceea pentru ce ati lucrat atat de mult sa realizati.

Noi va spunem felicitari pentru toate eforturile voastre de a persevera si de a atinge acest punct, si va spunem ca voi sunteti cu mult mai mareti pentru experienta voastra prin greutatile lipsurilor si nevoilor.

Aceste limitari vor fi acum ridicate, iar voi veti fi eliberati, spre a va trai vietile in starea voastra naturala de abundenta.

Acesta a fost mereu planul pentru voi, iar temelia a fost pusa pentru noul vostru sistem de acum ani in urma.

Mult efort a fost pus in construirea acestui sistem, si multi curajosi barbati si femei merita multa recunostinta si recunoastere pentru munca lor.

Unii dintre acesti membri ai familiei umane va vor fi prezentati dupa dezvelirea noului vostru sistem, iar noi suntem increzatori ca multi dintre voi le veti arata cat de mult munca lor intensa si daruirea le sunt apreciate.

Acesta va fi un alt aspect al lumii voastre, in care eforturile tuturor acelora care lupta pentru a imbunatati vietile altora vor fi recunoscute si sarbatorite.

Reusitele personale ale (doar, n.t.) catrova dintre voi nu vor mai fi sarbatorite ca si momentele de stralucire ale umanitatii.

Momentele voastre cele mai mandre au fost mereu acelea in care ati venit in ajutorul altora din familia voastra umana, iar noi vedem aceasta ca si noile voastre celebritati in zilele care vor urma.

Voi veti fi foarte mult rasplatiti pentru eforturile voastre de a-i ajuta pe altii, dupa cum am spus, atunci cand cineva se bucura, cu totii se bucura.

Aceasta va fi una dintre cele mai mari schimbari aduse societatii voastre, iar noi va vedem pe atat de multi dintre voi fructificand aceste oportunitati de a-i ajuta pe altii in calatoria lor, prin a contribui in comunitatile voastre mondiale in acelasi timp.

Ce experienta eliberatoare va fi aceasta pentru multi dintre voi.

Totul va incepe pentru voi dupa arestarile membrilor Cabalei criminale, iar acesta este motivul pentru care noi va spunem ca sarbatoriri cu siguranta sunt in ordinea fireasca a lucrurilor.

La aceste arestari veti fi martori foarte curand in zilele care vor urma, iar noi va spunem ca acest eveniment va fi decat inceputul multor schimbari, care se vor indrepta spre voi.

Noi va spunem sa ramaneti alerti si pregatiti pentru toate aceste evenimente, pentru ca ele vor veni repede odata ce vor incepe.

Asa trebuie sa fie, deoarece multe trebuie facute pentru a pregati ascensiunea lumii voastre.

Vor fi anumite incercari pentru voi in zilele care vor urma, iar voi poate aveti multi prieteni aici care sa va ajute cu aceste sarcini.

Aceasa este ceea ce facem, iar noi asteptam cu atat nerabdare sa fim capabili sa va ajutam pe voi, familia noastra, in acest mod.

Permiteti-ne sa facem ceea ce facem cel mai bine, prin a va demonstra noua increderea voastra in noi si prin a ne arata ca noi vom fi in siguranta in lumea voastra. Acesta este un pas necesar spre relatia noastra mutuala de munca.

Noi avem uneltele si experienta pe care voi le veti gasi necesare pentru o trecere lina in zilele care vor urma, iar noi suntem nerabdatori sa impartasim ceea ce avem cu voi.

Sunt multi dintre voi la acest moment care experimenteaza frica fata de noi, iar noi va spunem ca fricile voastre sunt nefondate, pentru ca noi nu venim spre voi pentru a va rani.

Noi suntem familia voastra de mult timp in urma, iar noi nu am dori niciodata vreo vatamare sa fie adusa voua.

Noi am fost aici pe planeta voastra de multe ori pe durata a multi lungi ani. Urmele noastre sunt peste tot vizibile in ruinele antice si misterioase ale lumilor voastre antice.

Noi nu am venit sa va cucerim atunci si nu am venit sa va cucerim acum. Noi venim doar in numele iubirii si a serviciului in slujba/in a servi altora (eng. service to others, n.t.) din acest univers.

Noi de asemenea nu suntem singura organizatie aici, pentru ca si alte aliante pasnice se afla aici de asemenea. Toti cei care se afla aici sunt pasnici si se afla aici pentru a servi umanitatii la acest moment. Voi veti afla aceasta in zilele care vor urma.

Ajutati-ne sa va ajutam, prin a depune munca necesara la sol pentru sosirea noastra.

Multi dintre voi sunteti membri ai Comandamentelor Galactice, si parte din misiunile voastre a fost sa traiti printre oamenii Pamantului, pentru ca, atunci cand a sosit momentul, oamenii planetei voastre sa ne vada pe unii dintre noi ca si unii dintre ei.

Noi suntem cu totii una in imaginea de ansamblu, si noi cerem Lucratorilor nostri intru Lumina sa va ajutati fratii si surorile sa vada aceasta si sa ii ajutati sa isi calmeze fricile care cu siguranta exista, si vor exista, mai evidente in zilele care vor urma.

Noi stim ca puteti duce traba la bun sfarsit, multi dintre voi ati facut aceasta inainte, iar dupa ce munca voastra aici va fi incheiata, voi veti fi primiti cu bratele deschise in randurile noastre, ca si membrii ai Federatiei Galactice a Luminii.

Noi vom pleca de aici pentru o perioada, si ne vom intoarce atunci cand echilibrul aici va fi schimbat.

Este in mod firesc un post deschis pentru fiecare, insa noi ne vom asigura ca vom face loc celor care ne pot ajuta in cauza noastra si isi vor manifesta deschiderea in a ne accepta.

Sunt multe schimbari pregatite pentru umanitate in zilele ce vor urma, iar noi dorim sa lucram cu cat mai multi cu putinta din lumea voastra, pentru a netezi tranzitia spre taramurile superioare cat mai mult cu putinta.

Pot sa existe unele hopuri pe cale, iar acesta este unul dintre motivele pentru care ne aflam aici. Sunt aceia dintre voi care aratati o inclinatie spre a va fi frica de noi si nu sunteti doritori in a ne accepta.

Noi simtim ca si cel mai teribil dintre detractori isi va schimba repede convingerile odata ce va intelege ceea ce misiuniea noastra presupune.

Va fi nevoie de noi, si va fi nevoie de multele noastre nave. Noi suntem aici intr-o misiune de a ajuta/servi, iar voi toti veti afla in curand la ce ne referim atunci cand spunem ca noi suntem aici pentru a va ajuta.

Nu este nici o nevoie ca voua sa va fie frica de oricare dintre aceste schimbari care vor veni, iar noi vom face, cu ajutorul vostru, ceea ce putem pentru a face calea ce sta in fata voastra cat mai neteda pentru tranzitia voastra in taramurile superioare.

Detaliile a ceea ce noi trebuie sa realizam impreuna va vor fi pe deplin explicate la momentul potrivit.

Noi simtim ca este important sa va focalizati pe sarcinile actuale, iar voi ar trebui sa stiti la acest moment ca acestea sunt arestarile Cabalei Illuminati si ce voi trebuie sa faceti pentru a pregati pe cat mai multi cu putinta pentru acest eveniment de proportii mondiale.

Dupa aceea, noi vom incepe planurile noastre de dezvaluire, care vor presupune relatii de munca cu unii dintre voi, despre care noi simtim ca putem avea incredere si care vor fi un beneficiu pentru efortunrile noastre de dezvaluire.

Ce se spera de la cei care vor incepe relatii de munca cu noi este sa aduceti inapoi si sa impartasiti cu placere/usurinta dovezi ale acestei colaborari sub forma de poze si inregistrari video ale experientelor voastre alaturi de noi.

Vi se va cere sa impartasiti aceste dovezi si povestea voastra cu cat mai multi membrii ai mass media veti putea, iar noi speram pentru o acoperire la nivel mondial (din partea mass media, n.t.) a acestor relatii.

Noi cautam initial pe aceia care nu vor fi timizi in fata reflectoarelor mass media si pe aceia care sunt buni vorbitori, pentru a impartasi mai eficient povestea voastra.

Noi nu va recrutam pentru a fi oratori de calibru profesionist, insa noi simtim ca un anumit nivel de abilitate este necesar pentru cei care vor ocupa aceste posturi.

Dupa ce noi simtim ca am recrutat suficienti dintre aceia care noi simtim ca sunt calificati pentru acest rol, noi vom incepe atunci recrutarea a tuturor celor care doresc sa lucreze cu noi si care intalnesc anumite calificari, iar acestea va vor fi pe deplin explicate la momentul oportun.

Noi avem un cod de conduita activ, iar noi v-am cere sa il revedeti daca veti vrea. Odata aceeptati spre a incepe sa lucrati cu noi, voi veti primi sesiuni de orientare, consiliere si formare cu noi, inainte ca voi sa incepeti misiunile voastre.

Sunt multe misiuni diferite care va vor fi disponibile, si pentru cea mai mare parte, voi veti fi liberi sa alegeti domeniul in care veti prefera sa lucrati.

Toate sarcinile asupra carora noi vom lucra sunt importante la acest moment, iar noi vom avea nevoie sa acoperim fiecare post, dar noi nu vedem aceasta ca prezentand o problema.

Odata ce performantele muncii voastre vor putea fi evaluate, noi vom discuta cu voi oportunitati de cariera mai permanente alaturi de noi.

Nu toti cei care vor lucra cu noi in serviciu adus planetei voastre vor continua in a deveni membrii ai organizatiei noastre, insa experienta pe care o veti castiga din a lucra cu noi va fi valoroasa in stradaniile voastre, si vor putea fi alte oportunitati de a lucra alaturi de noi in viitor.

Atat cat va permite timpul, noi vom vorbi cu voi toti in extenso despre toate oportunitatile alaturi de noi, iar voi veti putea decide daca o cariera in Federatia Galactica a Luminii v-ar interesa.

Ca si membru al organizatiei noastre, vietile voastre se vor schimba radical de ceea ce ele sunt astazi, iar noi simtim ca multi dintre voi veti fructifica oportunitatea unei noi aventuri.

Noi avem multe tipuri de fiinte in cadrul echipajelor noastre, iar multi dintre voi poate ca sunteti interesati in a intalni multe fiinte diferite din acest univers.

Toti membrii Federatiei Galactice a Luminii sunt fiinte ascensionate, si prin urmare, un anumit nivel de profesionalism, inteligenta si bunatate pot sa fie asteptate.

Nu va asteptati, totusi, ca toate fiintele sa aiba personalitati identice, iar aceasta este valabil de asemenea si pentru mmebrii aceleiasi rase.

Unii dintre voi, cei care urmariti aceste mesaje prin canalele noastre, se pare ca credeti ca toti membrii nostri, care trimit aceste mesaje, ar manifesta aceleasi trasaturi de personalitate.

Noi va asiguram ca acesta nu este cazul, iar noi va cerem sa priviti la cat de multe personalitati diferite formeaza rasa umana.

Fiintele care formeaza fortele organizatiei noastre nu sunt diferite, iar un foarte pozitiv talent al celor care vor considera posibilitatea de a lucra cu noi va fi capabilitatea de a lucra bine, de a comunica eficient, si de a se intelege cu multe tipuri diferite de personalitati.

Limbajul nu va reprezenta un obstacol, pentru ca noi avem metode care va vor permite sa comunicati eficient cu altii, indiferent de ce limbaj folosesc ei pentru a comunica.

Noi va vom prezenta aceasta tehnologie cand vom incepe sa lucram cu voi, si va fi important pentru voi sa comunicati imediat si eficient cu multe fiinte diferite, cat si cu membrii familiei voastre umane, care poate vor vorbi limbi diferite de ale vostre.

Per total, noi vedem o foarte emotionanta experienta pentru multi dintre voi, iar noi asteptam cu atata nerabdare sa vorbim la un nivel mai personal despre oportunitatile voastre cu noi.

Aceasta zi se apropie cu rapiditate, deci noi va cerem sa va pregatiti pentru schimbari in rutinele voastre zilnice.

Evenimentele mai au clipe pana la a se declansa, si multe alte importante evenimente vor urma cu rapiditate.

De acum pana la sfarsitul acestui an, va fi cu siguranta o perioada foarte incitanta si plina de incercari, si in fiecare zi veti vedea o rafala de schimbari si activitati, pe masura ce noi va ajutam sa va restructurati lumea la timp pentru marele final, care va fi ascensiunea planetei voastre in taramurile Divine.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.
Sursa: Inuaki

RĂSPUNS ŞOC AL ANPC: 42% DIN CARNEA DE PE PIAŢĂ ESTE IEŞITĂ DIN STANDARDE


Acest articol apartine blogului Vuvuzela
E DEBANDADĂ ÎN PIAŢĂ. Din 576 de mostre recoltate în perioada 2007-2011, 242 nu respectau cel puţin un parametru de calitate: amidon în prostie, sare în exces, apă cât cuprinde. În plus, 80% din producătorii şi comercianţii de carne supuşi controalelor erau în neregulă. Practic, producătorii fac legea iar consumatorii se supun.
La 80% dintre producătorii de preparate din carne verificaţi de ANPC în ultimii cinci ani s-au găsit nereguli.
“În perioada2007-2011, ANPC a desfăşurat la nivel naţional un număr de şase acţiuni tematice de control privind calitatea, etichetarea şi modul de comercializare a produselor din carne. Au fost verificaţi un număr de circa 3.600 operatori economici, constatându-se încălcări ale prevederilor legale din domeniul protecţiei consumatorilor la peste 80% dintre aceştia”, a arătat Corina Neculcea, consilierul personal al preşedintelui ANPC.
In aceeaşi perioadă, comisarii ANPC au prelevat peste 576 eşantioane de produse din carne, analizele de laborator, scoţând în evidenţă faptul că 42% dintre acestea erau neconforme cu prevederile legale în vigoare.
Toţi fac salamuri cum îi taie capul
“Neconformităţile s-au con cretizat, în principal, în neîncadrarea în proporţia minimă de proteine, în proporţia maximă de grăsime, în proporţia maximă de umiditate, depăşirea proporţiei maxime impuse de 4% la parametrul amidon, prezenţa amidonului în compoziţia unor sortimente unde nu este permisă utilizarea acestui ingredient (ex. salam de vară etc.)”, a mai arătat Neculcea.
În ceea ce priveşte depăşirea umidităţii admise, potrivit reprezentantei ANPC, aproximativ 29% dintre eşantioanele prelevate au înregistrat depăşiri nepermise ale apei din produs cu proporţii cuprinse între 2% şi 30%.
Etichete de citit cu lupa
Controalele ANPC şi sancţiunile nu au rezolvat însă problema etichetării produselor. Consumatorii nu înţeleg ce este scris pe etichete.
“Recunosc că nu prea citesc etichetele mezelurilor pe care le cumpăr. Mă uit doar, rapid, dacă sunt în termenul de valabilitate. Problema este că eu nu le am cu E-urile, nu ştiu exact ce sunt”, susţine Nicu Amăriucăi, 59 de ani, conducător auto. Elena Topuzu critică scrisul foarte mărunt de pe etichete. “M-am obişnuit să citesc atent etichetele şi caut să cumpăr produse cât mai naturale. Problema este că etichetele sunt scrise aşa de mărunt, încât ai nevoie de o lupă ca să le poţi citi”, spune femeia de 64 de ani.
VOCEA POPORULUI
“Nu citesc eticheta. Nu înţeleg nimic”
Darius, 23 de ani, programator: “Ştiu că se injectează carnea cu tot felul de chimicale, dar nu îmi bat capul. Nu am timp să citesc etichete.”
Florin Bunescu, 34 de ani, editor web: “Citesc doar termenul de garanţie. Aleg un produs ochiometric, dacă are culoare frumoasă, sunt convins. Nu m-am gândit până acum că această culoare este indusă artificial.”
Amalia Georgescu, 40 de ani, desenator: “Caut exclusiv produsele tradiţionale, care ştiu că sunt neinjectate. Oamenii nu se gândesc că adevărata economie nu se face cu parizer ieftin plin de apă.”
Ion Ardeleanu, 67 de ani, pensionar: “Am învăţat, până la urmă, la ce trebuie să mă uit pe eticheta mezelurilor pe care le cumpăr, din păcate nu sunt edificatoare. Lumea nu ştie că ingredientele sunt trecute în ordine descrescătoare a cantităţii acestora.”
Nada Pîrvulovici, 36 de ani, şomeră: “Nu înţeleg nimic de pe etichete. Am auzit şi eu că bagă apă şi chimicale dar, dacă citesc, sunt denumiri care îmi scapă. Normal ar fi să fie trecute clar ingredientele respective şi apa. Dacă cumpăr cremvurşti, aceştia se transformă la fiert.”
Citiţi şi:


IMAGINEA CARE AR PUTEA PREVESTI UN RĂZBOI, SURPRINSĂ ÎN RUSIA


Acest articol apartine blogului Enigme si Conspiratii



Cu câteva zile în urmă, un cameraman amator a surprins aceste imagini pe cerul din Rusia. Cu toate că specialiştii au încercat să liniştească populaţia că nu este nimic dubios la aceste imagini, oamenii ştiu că nu prevestesc nimic bun.

Mulţi ruşi au declarat că au mai văzut imagini asemănătoare în timpul Războiului Rece şi acestea însemnau un singur lucru: bombardamente. Ceea ce i-a făcut pe adepţii teoriilor conspiraţiei să lanseze săgeţi de îndoială: se pregăteşte un nou conflict mondial? Suntem martorii unor teste nucleare?

Cu toate că autorităţile încearcă să spună că ceea ce au văzut mii de ruşi nu sunt decât nori, oamenii sunt din ce în ce mai sceptici.



Cel Mai Mare Secret A Masonilor Illuminati !...CGM