miercuri, 4 aprilie 2012

VOYAGER 2 TRANSMITE SEMNALE CIUDATE


Expertul german in OZN, Hartwig Hausdorf susţine că Voyager 2 – o sondă fără pilot interplanetar lansata în spaţiu cu 33 de ani în urmă – a început transmiterea unor semnale ciudate, neinteligibile. Conform supozitiilor nava poate sa fi fost interceptata de extraterestrii care incearca in acest fel sa intre in legatura cu noi.
Semnalul de pe Voyager 2 a fost receptionat prima data pe 22 aprilie, fiindu-i necesare 13 ora pana sa ajunga la Pamant.
La momentul lansarii, NASA a instalat la bordul lui Voyager 2 un disc de aur ce contine voci omenesti care rostesc mesaje de intampinare in 55 de limbi diferite, sunete din natura si 90 de minute de muzica clasica, in caz ca nava avea sa fie vreodata descoperita de o forma de viata extraterestra inteligenta.
Agenţia Spaţială nu a comentat în mod special supozitiile domnului Hausdorf, şi spun ca este probabil să fie o eroare în memoria calculatorului sondei.
Voyager 2 si Voyager 1, au fost lansate în 1977 pentru a explora planetele Jupiter, Saturn, Uranus şi Neptun. Voyager 1 este în prezent la mai mult de 8.5 miliarde mile de Pământ si se va deplasa în curând dincolo de heliosfera , în spaţiul interstelar, spun oamenii de stiinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu