luni, 21 noiembrie 2011

ARTICOL INTERZIS ATEILOR !!! S-AR PUTEA SA-I SPERIE !! Argumente rationale din psihologie,ontologie,filosofie,fizica,logica si teologie care demonstreaza si sustin existenta lui Dumnezeu !!

[...]Imi cer scuze fata de cititorii care se vor simti deranjati de acest articol,insa din adversitatea pe care o am fata de prostia ateilor,am sa insir mai jos o serie de argumente logice si rationale din mai multe stiinte care demonstreaza existenta unui Creator.Asadar:
1. Argumentul isoric
Legenda:
CONTINGENT- care poate sa fie sau san u fie, sa se intample sau san u se intample;intamplator, accidental
ENTROPIE -masura care indica gradul de dezordine al unui sistem
LEGE MORALA- ansamblu de reguli nescrise sau scrie lasate de Dumnezeu, care determina un anume mod de convietuire al oamenilor
CONSTIINTA MORALA- capacitatea sufletului omenesc de a-si analiza faptele, raportandu-le la legea morala pusa de Dumnezeu in om
ONTOLOGIC- care tine de fiinta. De la grecescul on- ceea ce este, fiinta
Argumentul istoric arata existenta lui Dumnezeu prin universalitatea ideii de Dumnezeu. Daca ideea de Dumnezeu a existat si exista la toate popoarele, atunci aceste idei trebuie sa ii corespunda si o fiinta care exista in realitate.
2. Argumentul cosmologic
Argumentul cosmologic isi intemeiaza demonstratia pe observatiile stiintifice despre lumea fizica si legile ei. Principiul folosit este cel al cauzalitatii. El are mai multe variante, in functie de procedeul aplicat.
Argumentul cauzalitatii pleaca de la observatia ca existenta este o continua intrepatrundere de cauze si efecte. Orice efect presupune o cauza, prin urmare rezulta ca si lumea, ca intreg, trebuie sa aiba o cauza prima, absoluta, nedeterminata de altceva. Aceasta cauza nu poate fi decat Dumnezeu. Prin urmare, Dumnezeu este Cauza prima.
Argumentul contingentei afirma ca in lume exista lucruri care pot sa fie sau care pot sa nu fie. Ele au un inceput si un sfarsit, deci si o perioada de neexistenta. Din faptul ca intr-un timp dat ele nu existau rezulta ca ar fi putut sa nu existe niciodata. Dar, dupa cum vedem, ele exista, prin urmare trebuie sa admitem existenta unei fiinte necontingente care le-a creat. Aceasta fiinta este Dumnezeu.
Argumentul miscarii . In lume exista miscare. Si pentru ca orice lucru miscat presupune o cauza care il misca, pe temeiul aceluiasi principiu al cauzalitatii, rezulta in cele din urma un prim impuls dat de un prim miscator nemiscat (Aristotel). Acest prim miscator este Insusi Dumnezeu.
Argumentul entropologic pleaca de la principiile termodinamicii, principii care demonstreaza faptul ca miscarea universului va avea un sfarsit. Legea cauzalitatii insa, ne spune ca ceea ce are un sfarsit trebuie sa fi avut si un inceput. Legea conservarii energiei arata ca in univers nimic nu se pierde, ci totul se transforma in energie. Legea entropiei (a deprecierii energiei) afirma ca un sistem evolueaza catre un grad din ce in ce mai sporit de dezordine (energia care organiza sistemul netranformandu-se toata in timpul unui proces, ci o parte din ea pierzandu-se).
Argumentul entropologic se bazeaza deci pe incetarea oricaror procese de miscare si tranformare din univers, ceea ce inseamna ca el are ca ipoteza faptul ca energia din univers va avea un sfarsit. Daca va avea un sfarsit, inseamna ca trebuie sa fi avut si un inceput. Dar de unde provine aceasta energie, daca ea a avut un inceput ? E clar ca de la ceva diferit de lume, in afara ei, ceva fara inceput si sfarsit. Si acest ceva nu poate fi decat Dumnezeu.

3. Argumentul teleologic (sau fizico-teologic)
„De ce”-ul oamenilor din toate timpurile are doua directii: 1. care este cauza a ceea ce se intampla ? (adica se intreaba despre inceputul lumii) si 2. in ce scop se intampla ? (adica se intreaba despre scopul/finalitatea lumii).
Daca argumentele de pana acum vorbeau despre cauza care a produs universul, argumentul teleologic are in vedere scopul (teleos=scop, finalitate) catre care tinde universul. Acesta postuleaza existenta lui Dumnezeu plecand de la ordinea, armonia si finalitatea care exista in cosmos. Toate lucrurile din univers functioneaza perfect si se ajuta in implinirea scopului lor , astfel incat e imposibil ca in spatele acestei functionari perfecte sa nu existe o fiinta inteligenta, atotperfecta, care a organizat si randuit toate spre care tind lucrurile.
4. Argumentul moral
Argumentul moral a fost formulat de Kant. El afirma ca legea morala si constiinta morala fac parte din structura intima a tuturor oamenilor (fie ei credinciosi sau nu). Acestea, fiind prezente in om inainte de orice experienta binelui si a raului, demonstreaza existent unei Fiinte care a pus in lume si in om aceasta ordine morala.

5. Argumentul ontologic
In argumentul ontologic se deduce existenta lui Dumnezeu din insusi conceptul de Dumnezeu prezent in mintea noastra.
Daca ideile de perfectiune si absolut sunt atat de proprii fiintei mele, inseamna ca lor trebuie sa le corespunda cu necesitate o REALITATE perfecta si absoluta, Dumnezeu.
Iata logica argumentului elaborat de Anselm, arhiepiscop de Canterbury (1033-1109) :
„In mintea mea exista ideea unei fiinte atotperfecte, fata de care nu poate fi cugetata o alta fiinta mai perfecta, mai desavarsita. Dar pe langa toate insusirile pe care le are ca fiinta atotperfecta, trebuie sa aiba si insusirea existentei reale, pentru ca daca ea nu ar exista in realitate, ar insemna ca e lipsita de una din insusirile care ii determina perfectiunea, ceea ce inseamna ca atunci poate fi cugetata o fiinta mai perfecta decat ea, ceea ce ar fi un nonsens. Asadar, pentru ca fiinta cugetata in mintea mea sa fie atotperfecta, existenta ei reala, si nu numai in minte, este conditia absolut necesara in acst scop. Deci fiinta suprema a carei idee exista in mintea mea, pentru a fi atotperfecta, trebuie sa existe in realitate.”

O specie de extraterestrii multidimensionali: critter-ii


O specie de extraterestrii multidimensionali: critter-ii

In septembrie 1961, catre ora 1 dimineata, la North Ampton, in Massachusetts (SUA), doamna Lansing a vazut un OZN care se apropia in mare viteza, apoi el a planat pret de 15 minute, dupa care s-a pierdut in vazduh. In Palmer (acelasi stat), in 1963, 1965, 1966, 1967, 1971 etc. au fost observate regulat OZN-uri
Doamna Lansing a fotografiat mai multe OZN-uri. De exemplu in seara de 18 februarie 1967. la developarea filmului, s-a observat prezenta distincta a 4 personaje alatturi de masinarie!! Se vede de asemenea cum un brat lung, in forma de con iese din OZN. Se mai deslusesc si 2 brate flexibile si un altul aflate in extensie verticala. Aceste fotografii exista si nu sunt trucate!
Cel care a raportat acest caz, Trevor James Constable, a efectuat numeroase cercetari si a publicat mai multe carti. Despre acesti extraterestri, el crede ca ar fi vorba despre o specie pe care a calificat-o sub termenul de Criter. El a scris: Posedam o proba documentara de netagaduit privind prezenta acestor plasmatici sau ideoplasmatici la joasa altitudine, deasupra muntilor, in mare, in apropiere de noi insine, pe Terra si chiar in interiorul caselor noastre... Aceste organisme eterice traiesc cu noi, nefiind niciodata detectibili, din noaptea timpurilor. Asadar, Criterii ar fi creaturi multi-dimensionale. S-ar parea ca ei ar putea fi fotografiati numai in infra rosu.
Sursa: enigme.ro

Asteroid NEO 2011 WP4 va vedea Pământul în 24 noiembrie 2011 - Cod Stare 8

NASA a descoperit  Asteroidul 2011 WP4. Diametru estimat de 12M-27m
"NEO consultativ, vineri, 18 noiembrie 2011 NASA a localizat foarte aproape de pamant  un nou obiect  care va trece foarte aproape de Pământ pe 24 noiembrie 2011.
Acest obiect a fost  descoperit vineri. Prin urmare, NASA a avut datele limitate pentru a face previziuni pe orbita 2011 WP4. Nivelul de incertitudine este un nivel mai jos de incertitudine maximă. În termeni simpli, ei au avut de fapt a ghici  cu privire la cazul în care va fi aproape de pământ sau nu. "
Diagrama Orbit:  ssd.jpl.nasa.gov
Codul Stare este de 8 
Incertitudinea Estimarea Orbit 0-9, cu 0 fiind bună şi 9 fiind foarte nesigur.
Sursa şi autor:  Sheilaaliens  * JPL

Ecografia care i-a lasat muti de uimire. O femeie asteapta sa aduca pe lume un extraterestru


ecografie extraterestru

Doi parinti asteapta cu strangere de inima venirea pe lume a primului lor copil. Dupa ultima vizita la medic, pe poza de la ecografie, tinerii au constatat socati ca rodul dragostei lor seamana cu un extraterestru.
Ads by INTERNET PROTV
Protv Ad
Scott si Larissa Dean, din Manchester, mai au de asteptat pana la eveniment. Spera ca nu e vorba de nimic altceva decat de o iluzie optica.
ecografie extraterestru
Cand a vazut prima data imaginea, Scott si-a intrebat in gluma sotia: “Ai avut o aventura cu un extraterestru?”.
 

Sursa: The Sun
Sursa: stirileprotv.ro

Incepe razboiul nuclear? Englezii suspenda legaturile cu bancile iraniene

Marea Britanie a anuntat intreruperea tuturor legaturilor cu bancile iraniene, inclusiv cu Banca centrala, pentru a exprima "preocuparea" fata de evolutia programului nuclear iranian, informeaza AFP, citat de Mediafax.
Este prima data cand Marea Britanie impune o ruptura de acest fel cu "sectorul bancar al unei tari", se arata intr-un comunicat oficial.
"Am luat aceasta decizie in contextul existentei probelor conform carora bancile iraniene sunt implicate in programul nuclear militar iranian", explica ministrul Finantelor, George Osborne.
"Comportamentul regimului iranian reprezinta o amenintare semnificativa la adresa Marii Britanii si a comunitatii internationale. Acest anunt este o noua etapa pentru a impiedica regimul iranian sa se doteze cu arme nucleare", adauga el.
"Decizia a fost coordonata cu cei mai importanti parteneri ai nostri la nivel international", a explicat seful diplomatiei britanice, William Hague.
Sursa: wall-street.ro

SPATIU PENTRU LUMINA VOASTRA – NOII INGERI PAMANTENI


SALUTARI DE ACASA !
Dragii nostri, aceasta zi este unica, pentru ca voi ati creat un nivel de existenta care nu a mai existat niciodata. Ati
deschis o usa care ceva foarte magic. Energia a fost construita pentru ca voi sa faceti acest pas. Aceasta a inceput deja in multe
feluri, totusi, in fiecare zi cand deschideti ochii si salutati noua zi, aceasta incepe iar la un nivel diferit. Fiecare parte a acesteia
incepe sa se deschida la un nou nivel. Sa va explicam ceea ce se va intampla, deoarece cativa dintre voi vor experimenta
aceasta in propiile voastre vieti, chiar acum.

“LUMINI STRALUCITOARE”
Voi ati vazut o mare varietate de lumini stralucitoare pe planeta Pamant , acei oameni care aduc lumina de Acasa si o
stralucesc intr-o sfera de biologie , pentru a va ajuta sa va vedeti mai usor pe voi insiva si lumina de Acasa. Ati stiut intotdeauna
ca cele cateva fiinte vin cu aproape prea multa lumina . Este ca si cum ochii lor atrag atentia datorita extremei lor straluciri si ele
sant atat de creative, incat tot ceea ce ating devine magic. Dar cateodata vibratia lor este atat de inalta , incat este dificil ca ele sa
se simta confortabil pe Pamant, o planeta cu o vibratie atat de joasa. Multi dintre voi ati vazut aceste lumini stralucitoare pe care le
numim ” Ingeri Pamanteni”. Ei vin cu multe daruri , daruindu-se liber si fara ezitari. Cateodata pe cheltuiala lor personala si munca
este adesea chiar grea. Ei se ascund in spatele darurilor incredibile, pentru a ajuta la avansarea intregii umanitati. I-ati vazut in
multi din faimosii vostri artisti, cum ar fi muzicienii care au murit foarte tineri, dar au lasat amprente de neuitat .Cativa ingeri
pamantani au avut o perioada extrem de dificila, incarcand sa fie un uman pe planeta Pamant. Noi va spunem aceasta acum,
deoarece acest lucru a fost limitat la un numar selectat pe planeta Pamant , care au venit cu asemenea lumini stralucitoare
incredibile, pe care nu le-au putut ascunde. Ei bine, dragii nostri, noi va spunem ca voi de asemenea puteti accesa acea lumina.
Dar va intrebam : exista spatiu in viata voastra chiar acum, daca vi s-ar intampla astazi? Ceea ce veti afla este ca, chiar daca
acest lucru suna minunat, de a avea atat de multa lumina si de a experimenta o asemenea conectie puternica cu Acasa, multi
dintre voi nu aveti inca un spatiu in viata voastra pentru acesta. Voi v-ati construit viata in jurul existentei voastre zilnice, a
dorintelor voastre, a bucuriilor si pasiunilor , totusi, ce s-ar intampla, daca dintr-o data v-ati straluci aceasta lumina incredibila, asa
cum o fac Ingerii Pamanteni? Acum este timpul sa luati in consideratie aceasta. Evaluati-va viata – indiferent unde santeti. Multi
dintre voi va evaluati relatiile, slijbele sau chiar ceea ce faceti cu timpul vostru, in viata de zi cu zi. Devine incredibil de important
ca voi sa faceti acest lucru, deoarece va aflati aici cu un motiv. Voi santeti aici purtand o umbra a luminii de Acasa , care poate fi
adusa pe Pamant doar prin fiinta voastra. Sufletul vostru a trecut prin incarnare dupa incarnare, doar asa ati putut purta aceasta
lumina, ca fiind o expresie a sa. Iata-va aici. Noi va spunem ca vor fi multi care se vor teme de propria lor lumina, pentru ca
aceasta este mult mai infricosatoare decat a o vedea reflectandu-se in altcineva. Asadar, ceea ce are loc aici este ca voi atingeti
un nivel al increderii sufletului, care face posibil ca voi sa aduceti aceasta energie de Acasa. Piesa importanta este ca pana acum
, de-a lungul istoriei cand acesta s-a intamplat , a avut loc pentru o persoana aici sau pentru o alta persoana in cealalta parte a
plenetei. A existat multa separare intre acesti purtatori de lumina, dar acum voi toti puteti purta aceeasi lumina.
DANSUL IN LUMINA
De cand multi dintre voi santeti calibrati ca invatatori, vindecatori si cei care au ales sa treaca prin usa primii , pentru a
o tine deschisa pentru altii, voi ati fost chemati la actiune. Ceea ce va rugam sa faceti este sa nu va fie frica de lumina voastra.
Salutati lumina voastra stralucitoare si toate formele pe care aceasta le va lua. Altii vor vedea aceasta lumina la multi dintre voi ,
inainte ca voi sa fiti capabili sa o faceti, dar in final voi va treziti din vis. A fost cea mai mare dorinta a voastra sa mergeti pe
Pamant cu toate puterile voastre si acum aceasta se intampla. Acest lucru are loc asa cum ati visat ; chiar in felul in care ati
stabilit cu inima si propria voastra energie. Dansati in aceasta lumina. Cantati acel cantec ; scrieti acea carte, impamantati lumina
in oricare mod puteti si veti face spatiu pentru mult mai multa lumina decat ati visat ca ar fi posibil. Veti deveni confortabili cu
propria voastra frumusete, care este ceva ce sperie de moarte pe majoritatea dintre voi. Este in regula sa va vedeti pe voi ca pe o
fiinta umana ; este normal sa va observati pe voi insiva, atata timp cat va agatati de imperfectiunile voastre . Fiti pregatiti sa le
pierdeti, dragii nostri. Voi ati creat magicul, dincolo de intelegerea voastra. V-am spus de multe ori ca toti ochii din univers privesc
planeta Pamant chiar acum. Voi aveti singura planeta cu liber arbitru, fara reguli si aici faceti un alt pas constient in evolutia
voastra. Voi ati castigat jocul. Puteti merge Acasa. Puteti decide ca totul este facut, deoarece ati finalizat planeta Pamant. Asta
s-a intamplat, dar voi santeti aici intreband ce mai puteti face? Ce mai pot sa fac acum? Cum pot face acel pas si daca fac parte din
el? Salutati lumina voastra. Iata ce puteti face. Veti vedea o schimbare in reflectia voastra in lumea din jurul vostru. Aveti curajul
de a pasi in aceasta, de a o stapani. Ati lucrat la aceasta atat de multe vieti si o meritati. Acum aceasta este aici; este chiar in fata
ochilor vostri, deci, faceti acest pas in bucurie si constient. Noi stim ca exista multe, multe milioane de alte fiinte in alte dimensiuni
ale timpului si spatiului. ii puteti numi extraterestri sau vizitatori, dar acestea sant toate fiinte ale luminii, exact asa ca si voi. Exista
diferite grade de arome ale fiintelor luminii. Unele sant foarte avansate tehnologic si altele sant avansate in energia inimii sau
ceea ce voi numiti spiritualitate. Exista cateva locuri in univers, unde fiinte incredibil de avansate sant capabile sa se conecteze cu
multidimensionalitatea lor , pentru ca oricine sa experimenteze aceasta. Asadar, nici una dintre acestea nu face un pas constient
in urmatorul stagiu al evolutiei, asa ca voi.
SFARSITUL UNEI ERE
Voi creati istoria in Tot Ceea Ce Este. Ne-ar placea sa va spunem ca daca mergeti pe acest coridor, deschideti usa
principala pe dreapta si apoi a 3-a usa pe stanga veti fi Acasa. Realitatea este ca voi creati o noua cale cu fiecare respiratie pe
car o faceti. Voi creati o noua parte a acesteia, asa cum visul vostru incepe sa se expandeze , chiar inainte de a-l manifesta
deplin. Va indreptati catre data magica de 21 decembrie 2012. Exista atat de multe profetii in privinta a ceea ce va avea loc. Multi
dintre voi santeti confuzi, totusi nici unul dintre voi nu este atat de confuz ca noi, in legatura ceea ce se va intampla in 2012. La
inceputuri, 2012 a trasat o demarcatie, un sfarsit al unei ere. Voi deja ati accelerat acea data inainte, pentru ca nu ati putut astepta
pana la sfarsit. Ati inceput noul inainte si acum santeti in acest timp al inchistarii. Voi va mutati in aceasta noua energie, avand
totusi cateva din regulile noi care par sa va afecteze si exista multe conflicte in jurul acestui lucru. Cunoasteti ca nu santeti singuri.
Nu santeti singurii din orasul vostru care fac acest pas ; nu santeti singura lumina stralucitoare acolo. Va puteti ajuta unul pe altul
in moduri pe care inca nu le intelegeti, pentru ca aceasta lucrare a inceput si voi ati creat-o. Aceasta nu a fost ceva ce a fost
prezis. Nu a fost nici macar o posibilitate, atunci cand planeta Pamant era la inceput. Aceasta este ceva ce voi ati creat si noi va
onoram. Noi privim, asa cum ati inceput sa ridicati voalul, asa cum va treziti din vis si va luati puterea inapoi. Acest lucru este
magic, dincolo de intelegerea voastra , pentru ca voi aratati restului universului cum sa iubeasca. Atata timp cat voi purtati aceasta
inainte si o mentineti ca pe cel mai important decret , veti crea o energie pe un nivel dimensional, dincolo de cele mai mari vise ale
voastre. Deci, noi va intrebam, dragii nostri, santeti pregatiti sa fiti lumina? Iata ce se intampla. Tot ceea ce trebuie sa faceti este
sa zambiti si lumina de Acasa va straluci indiferent unde, catre cine si oriunde va directionati privirea, in mod intentionat. Gasiti
acele spatii ale intunericului care exista in jurul vostru si straluciti curajos lumina voastra asupra lor. Voi santeti precursorii luminii ;
voi santeti gardienii care vor face acele spatii sigure pentru altii. Acest lucru deja a inceput si noi santem intr-o asemenea bucurie
si celebrare a ceea ce faceti voi pe planeta Pamant chiar acum.
MAREA PICTURA
Cunoasteti ca noi santem in spatele vostru privindu-va fiecare pas si incercand sa va ajutam atunci cand este posibil.
Noi incercam sa impartasim cu voi caile,intoarcerile si obstacolele pe care le veti experimenta, asa cum pasiti inainte. Dar este
important sa stiti ca nu aveti nevoie de noi, pentru ca nu aveti nevoie de nici o ghidare. Maiestriti-va energia si simtiti acea
imputernicire. Voi va reintoarceti pentru a fi fiintele creatoare care ati fost intotdeauna. Peste timp, corpul vostru fizic se va ajusta
si cele doua emisfere ale creierului vor lucra impreuna complet, ca una. Veti vedea un echilibru intre cer si pamant, pe care nu l-ati
mai vazut niciodata inainte, asa cum separarea se diminueaza. Voi ati facut toate acestea si este important sa onorati aceasta
realizare. Mergeti cu mandrie, dragii nostri, cu capul sus, deoarece ati obtinut aceasta. Noi aducem acest obiectiv Acasa,
deoarece este important sa intelegeti ca voi santeti creatorii. Voi ati creat aceasta realitate in care pasiti acum. Noi santem aici
pentru a va ajuta sa va impartasiti intuitiile, perceptiile si conceptele voastre care va pot ajuta in viitor. Totusi voi santeti pe o cale
minunata acum. Nu exista nici un motiv sa pierdeti deschiderea din fata voastra. Bucurati-va de acest pas, dragii nostri si faceti
spatiu pentru lumina in viata voastra si totul va fi bine in univers. Cu cea mai mare onoare noi va salutam in aceste timpuri, incat
voi simtiti inima noastra batand in inima voastra , simtiti conectia si din fericire adevarul de Acasa cum intra in inima voastra.
Iubirea detine raspunsul. Aceasta este partea care va va inalta de la un pas, la urmatorul. Noi santem in spatele vostru,
hranindu-va , celebrand fiecare pas si miscare. Bucurati-va ! Hraniti-va unul pe altul cu fiecare sansa pe care o aveti. Cu fiecare
persoana pe care o ajutati sa faca acel pas, devine tot mai usor ca voi sa faceti acel urmator pas. Cunoasteti ca voi ati planuit sa
jucati un nou joc. Jucati-l bine impreuna.
ESPAVO.
Sursa :www.lightworker.com/beacons
Multumim Alexandrei
http://alessandragrigorescu.blogspot.com/
Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

2012 – Anul selectiei spirituale


Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca.. Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).
Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace.
Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.
Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.
Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi spirala la daci!)
Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.
Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.
Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita de Avesta si Biblie si in legatura cu care am fost avertizati de extraterestrii din comandoul Ashtar.
2012 – Calendarul dacilor – model pentru NASA!
Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic.
O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.
O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.
Civilizatia maya este acreditata cu cel mai exact calendar din istorie pana la cel din zilele noastre, calculate de NASA. Ca de obicei dacii sunt ignorati din nou, cu o mare rea-credinta!
Calendarul dacic este, in realitate, mult mai exact decat cel mayas si incredibil de apropiat de cel actual: 365,242197 zile !
Adica o eroare de 12 secunde (1234/100) pe zi!
Asemanarea cu dacii o gasim si in denumirea Cartii sfinte a mayasilor, numita Popol Vuh (tradusa in sec. al XVI-lea), din care aflam informatii absolute extraordinare, de la trecutul anterior Potopului pana la viitorul care ne asteapta.
Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012!
Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens.
2012 – Un nou inceput. Pentru cine?
Mayasii aveau o credinta solara, zeul Lunii fiind un aprig dusman al lor. Acum, diversi autori de origine iudaica incearca sa demonstreze ca mayasii erau semiti (de exemplu Maurice Chatelain), desi evreii credeau in zeii Lunii Sin si fiul sau Seth.
Alfabetul ebraic vechi, fara vocale, avea 22 de litere-numere, numarul devenind simbolul poporului lui Israel. In consecinta numarul 23 reprezinta un nou inceput pentru acesta. Care asteapta, de 2000 de ani, venirea lui Mesia, care sa-l aduca stapan peste popoare (vezi Talmud etc.).
Conform programarii din 15 august 1871 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un guvern al unui Rege Universal din spita lui David.
2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerologic nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimentelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012!
Cine nu crede ca au existat doua tabere de zei, una de esenta solara (Enki, Marduk/Ra(m) /Zalmoxe) , alta de esenta lunara (Enlil/Zeus/ Jupiter/Iahve, Sin, Seth), cu sediile in actualele tari Romania si respectiv Israel, are acum noi motive de meditatie: intre 22.12.89 si 22.12.2012, sunt exact 23 de ani, simbolul renasterii poporului lui Israel, cand Mesia ar trebui sa vina si sa ii asigure puterea absoluta asupra omenirii.
De ce o borna de la Bucuresti? Pentru ca romanii sunt adevaratul Popor Ales, au ridicat biblica si profetia Casa Popoarelor iar insusi Iisus a afirmat ca a ales un alt popor pentru a-I continua misia pe Pamant.
German, deci crestin, Jan van Helsing stie si el ca Iisus Christos va reveni pe Pamant in 2011 iar extraterestrii ar fi confirmat profetia.
2012 – Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii
Traditia Kalachakra (Roata Timpului) ne transmite ca, dupa 960 de ani de la revelarea invataturii in Tibet (1027), va veni o perioada de 25 ani ce va culmina cu Sfarsitul Timpului. Iar anul ce rezulta din calcul (1027+960+25) este (tot) 2012!
Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie (copiata prost).
Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si Omenirea insasi. Ele sunt cunoscute de peste 2.500 ani (a se vedea Avesta persana si scrierile vedice) si nu este o surpriza sa constatam ca, inca din 1957, dr. Gerstein (de origine iudaica) avertizeaza ca viata va deveni imposibila pe
Pamant incepand cu mileniul III.
In aceste conditii, deloc surprinzatoare apare si dorinta elitei de a-si cauta salvarea in subsolul Terrei, al Selenei sau al Planetei Rosii. Naivitatea disperatului, dupa cum ne vom convinge, pentru ca exact elita egoista este sortita pieirii!
Venusienii si membrii comadoului Ashtar spun ca, de milenii, Ei au transmis avertismente in serie dar au fost ignorate cu buna stiinta.
Primele semne ale Marii Treceri au fost observate, oficial, in 1961, cand satelitii au oferit ocazia descoperirii in Spatiu, a unui nor cosmic imens, alcatuit din gaz sau praf cosmic. O nebuloasa denumita mai intai Nebuloasa Aurie, apoi Centura Fotonica.
Ulterior, s-a constat ca locatia nebuloasei coincidea cu proiectia orbitei sistemului nostru solar, care urma sa o intersecteze.
Conform obiceiului, in SUA s-a inceput o pregatire la fel de nebuloasa a populatiei. De genul: “Noi v-am spus, chiar daca nu mare lucru…” Astfel ca, la inceputul anilor ‘80, s-a transmis la radio o stire la care multi au dat din umeri nepasatori, informatia fiind voit ambigua: “Sistemul nostru solar se va intersecta, nu peste multi ani, cu un nor electromagnetic” …
2012 – Creatorul – din alt Univers!
Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice.
Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. “Animal cu (oaresce) ratiune”, fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.
Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.
Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.
Universul nostru nu este unic in Mega-Cosmos. Exista Universuri “negative” (ca polaritate electrica, nu altceva) dar si universuri paralele (anticii scriau despre al7-lea, al 9-lea si chiar al 12-lea cer).
Dezvoltarea Universului nostru dupa Big Bang demonstreaza ca atomul primordial era unul atat de inteligent incat ingloba in el intregul program de dezvoltare ulterioara a vietii! Deci, Creatorul Universului nostru apartine unui alt Univers! Cum a aparut, insa, Universul de origine al Mega-Cosmosului intrebati-l pe Creator
2012 – Periodic, Haos si Renastere
In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata!
Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze
prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii.
Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major,
o separare intre “baiatii buni si baietii rai” – dupa gandirea simplista americana.
Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui….atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distantele imense, pana la sorii captatori.
Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei.
Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul. ..periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru “Discovery” TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform
acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval. O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, “pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua.
Toate aceste modificari sunt ciclice si… obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar.
Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.
2012 – Timpul terestru nu va mai exista
Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta :
– intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
- vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
- banii vor disparea ca necesitate;
- vom intra in Dimensiunea 5;
- ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent;
In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute:
- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;
- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.
Inca o veste buna: este semnul ca organismul se purifica.
2012 – “Ridicarea la Cer” – numai premianti!
In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita “ascensiune” , “ridicare la Cer”, de care vorbesc si vechile scrieri.
“Ascensiunea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.
Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
Bine, bine, vor intreba Viorel Catarama, Dinu Patriciu sau George Copos, si eu ce castig de aici?!
Sa vedem daca le place:
- intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
- folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
- toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
- se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
- corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor. ..
Fragment din Istoria Secreta a Omenirii – vol II – Eugen Delcea
Sursa: http://piatza.net
VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=r3hLmrJMHco&feature=related
Sursa: daniilgaucan.wordpress.com