sâmbătă, 19 noiembrie 2011

În Peru a fost descoperit un craniu de extraterestru, susţin antropologii spanioli şi ruşi

Rămăşiţele unei creaturi misterioase au fost găsite în oraşul Andahuaylillas din statul Peru.

În Peru a fost descoperit un craniu de extraterestru, despre care se crede că ar fi aparţinut unui extraterestru / FOTO: dailymail.co.uk
Imaginea 1/2
Un craniu cu o lungime neobişnuită a fost descoperit în Peru, iar trei antropologi din Spania şi Rusia cred că este vorba de rămăşiţele unui extraterestru. Capul cu o formă stranie este aproape la fel de mare ca şi corpul creaturii, scrie dailymail.co.uk.
Un alt lucru care i-a mirat pe antropologi a fost că craniul prezintă atât o fontanelă (sutură craniană deschisă, încă neosificată), specifică copiilor, cât şi doi molari, specifici adulţilor. Misterul va fi rezolvat abia după ce vor fi analizate fragmentele de ADN prelevate.
O explicaţia mai pământeană o reprezintă o practică a unor popoare din vechime, care obişnuiau să-şi deformeze craniile pentru a-şi sublinia originea socială. Pentru a obţine o formă ţuguiată a capului, craniile copiilor erau învelite strâns cu pânză.


Sursa:  REALITATEA.NET

ÎNTUNERICUL

Cu toții știm că întunericul este opusul și complementarul luminii, că el ne stânjenește distigerea și cunoașterea lucrurilor pentru a ne folosi de cele de trebuință sau de folos și a ne feri de cele ce nu sunt de folos sau sunt chiar vătămătoare. Acesta este întunericul fizic, dat de Dumnezeu pentru a vedea cât de bună și importantă este lumina, dar și de a ne folosi de întuneric pentru somn și regenerare a forței.
În afara întunericului fizic, exterior omului, există și întunericul spiritual sau interior, pe care nu Dumnezeu ni-l dă, ci diavolul nu ne lasă să vedem Lumina Adevărată, singura care ne conduce spre înțelegerea vieții și a legăturii strânse a acesteia cu Lumina. În mod greșit spunem: „mi-a luat Dumnezeu mințile”, pentru că, de fapt, diavolul ne ia mințile, adică ne privează de Lumină și ne ține în întuneric. Sunt multe stări în care omul, deși este în stare de veghe și de activitate în plină zi, se află totuși în întuneric.
Întunericul fizic este o manifestare a modului în care Creatorul a conceput Universul, iar întunericul spiritual este rezultanta folosirii greșite a liberului arbitru dat omului de Dumnezeu, un semn al nearmonizării omului cu Lumina, cu Dumnezeu. Pentru a distinge întunericul de lumină și chiar de a vedea uneori limitat în întuneric i-a dat Dumnezeu omului ochi trupești (ai vederii fizice). Pentru a se lumina interior și a distinge binele de rău, omul a primit tot de la Dumnezeu și ochi netrupești (ochii minții). Cu cei trupești doar vedem lucrurile fizice care ne înconjoară, fără a le și înțelege, iar cu cei netrupești putem și înțelege întunericul și cele ale lui și a ne bucura de lumina dată de Luminator.
Între ochii trupești și ochii minții nu există aproape nicio legătură, în sensul că ochii minții nu au nevoie de cei trupești pentru a vedea duhovnicește (spiritual) și a lumina omul. Ochii minții îi sunt tributari acesteia pentru posiblitatea luminării, dar mintea este aceea care poate și îmboldi trupul și simțurile spre plăcerile ce opacizează claritatea vederii spirituale. Tocmai de aceea avem neapărată trebuință de a controla mintea și a o îndrepta spre Cele de Sus pentru a spera să vedem spiritual, adică dincolo de cauzalitatea materială. Gradul în care omul reușește să-și controleze mintea arată cât de mult este acesta răpus de plăcerile lumești (materiale) și cât de sus se înalță spre plăcerea înțelepciunii și a luminii Domnului Iisus Hristos. Toată lupta sau zbaterea omului (interioară și exterioară) spre acest țel ar trebui îndreptată: a se sustrage (înfrâna) plăcerilor trupești (materiale) pentru a-și lumina sufletul (viața) cu plăcerile spirituale.
Așadar, omul trăiește cotidian deopotrivă în întunericul fizic, care-l înconjoară, și în cel interior, cel spiritual, care-l definește, din păcate. De întunericul fizic caută în dese ocazii să scape, apelând la lumina artificială, dar de foarte puține ori, sau mai bine zis, foarte puțini oameni caută să scape de întunericul interior, cel spiritual. Pentru a scăpa de acesta, este drept că este mai greu, omul ar trebui mai întâi să-l identifice, să-l conștientizeze, pentru că diavolul îl prezintă într-un mod atrăgător, folosind calea plăcerilor care duce la opacizarea minții, îndreptată cu întreaga ei capacitate spre găsirea mijlacelor și posibilităților de a astâmpăra foame simțurilor stârnite de dorința spre plăcere. Altfel spus, pentru a scăpa de întunericul interior omul trebuie să aibă „curiozitatea” de a se cunoaște pe sine însuși și curajul de a se lepăda de toate gândurile păcătoase, de toate păcatele și patimele ce-l asaltează în permanență toată viața trăită în lume.
Cei mai mulți oameni confundă întunericul spiritual cu lipsa de cunoaștere „științifică”, cu lipsa de informații, ceea ce este o gravă eroare. Câți oameni luminați cu un înalt nivel spiritual nu a cunoscut omenirea fără să fi avut nicio cunoaștere științifică sau au posedat una modestă? Chiar dacă cunoașterea științifică poate să înlesnească îndepărtarea într-o oarecare măsură a întunericului spiritual de pe ochii minții, ea nu este nicidecum o condiție sine qua non a luminii spirituale. Lumina spirituală nu este posibil a fi obținută de om, chiar de cel mai savant, fără o aplecare a lui spre Dumnezeu sau fără primirea harului de la Duhul Sfânt.
Ideea greșită că omul este luminat de cunoașterea realității materiale în care el trăiește a fost puternic propagată și impregnată în mintea umanității de către ateii capitaliști, adică nu numai de ateii adevărați care nu cred în Dumnezeu, ci și de capitaliștii internaționali, care, deși vor crede în Dumnezeu, fac toate compromisurile cu diavolul pentru a da omenirea pe mâinile acestuia spre a fi apoi mai ușor stoarsă de capitalștii amintiții de toată vlaga și a menține-o în întunericul spiritual, echivalent pentru omenire cu împotmolirea în plăceri, iar pentru capitaliștii internaționali cu mediul cel mai prielinc cu putință pentru îmbogățirea lor și ținerea restului omenirii în exploatare și dominare.
 Sistemele de învățământ și cultură susținute de capitalism nu sunt în măsură să asigure decât acea cunoaștere sau acel nivel de cunoaștere care este cu certitudine inadecvat sau insuficient a permite sau a înlesni pătrunderea unei lumini spirituale în sufletul omului bântuit de capitalism, dacă nu intervine cumva Duhul Sfânt pentru a-i arăta Calea. Cunoașterea asigurată de sistemul capitalist, pe fondul înlăturării, direct sau indirect, a instruirii spirituale a oameniilor de către Biserică, este pefect adecvată și limitată la realizarea intereselor acestui sistem, anume de a ține omenirea prizonieră tuturor dorințelor simțurilor și satisfacerii tuturor plăcerilor trupurilor (plăcerilor materiale) prin consumul absolut aberant propus și furnizat de capitalism, ca unic mijloc al acestuia de a exista și a se perpetua. Capitalștii internaționali știu că: „Păcatul risipește și tulbură, iar Sfântul Duh adună și pacifică, liniștește.”[1] De aceea luptă ei din răsputeri pe două fronturi: unul să țină lumea prizonieră consumului la discreția dorințelor stârnite intenționat prin bunurile de consum propuse, iar altul să înlăture pe om de legăturile lui spirituale cu Dumnezeu realizate prin Biserică.
Cunoașterea cu orice preț și a orice poate deveni o piedică în calea luminii spirituale dacă ea devine doar un țel în sine, dacă devine habotnică, pentru că ea atrage și împotmolește (înlănțuiește) omul în materialitatea lumii, în iluzii și deșărtăciuni. O astfel de cunoaștere îndepărtează pe om de Dumnezeu și-l dă pradă păcatelor și diavolului.


[1] †Daniel, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Dăruire și Dăinuire, Editura Trinitas, Iași, 2005, p. 122.

Privatizari, armata, televiziune si salvarea planetei

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
FMI cere Romaniei privatizarea a 51% din Hidroelectrica. FMI ne cere o groaza de lucruri. Intr-un fel ciudat are acest drept, deoarece ei sunt cei ce sponsorizeaza economia romaneasca. Pentru simplul fapt ca am avut nevoie de foarte multi bani am fost nevoiti sa acceptam orice conditie. Dupa ce s-au privatizat (e un fel de a spune) toate activele importante alte tarii acum a venit randul electricitatii. Care oricum este impartita intre investitori, dar mai exista pe alocuri participatii ale statului. Deci implicit o posibilitate a controlarii pietei si marjei de profit. Presupunand ca pe statul roman il interesteaza ceva legat de economia nationala. Hidroelectrica, trebuie spus, este cel mai mare producator roman de energie, si cel mai ieftin. Daca il dam si pe asta… rezulta ca vom pati la fel ca in cazul petrolului. Suntem o tara extrem de bogata si de daruita cu resurse. Daca statul roman nu stie/nu vrea ca poporul sa se bucure de aceasta abundenta, stie FMI niste investitori privati doritori de profit. Momentan s-a decis instrainarea pachetului majoritar de actiuni ale statului la o groaza de alte companii, direct si indirect legate de sectorul energetic. Pentru Hidro nu s-a acceptat inca, din partea Romaniei, instrainarea pachetului majoritar, ci numai o parte. Va urma, mai mult ca sigur. Noi putem astepta, insa setea de avere dobandita facil a investitorilor straini nu mai are rabdare. Sa privatizam toata Romania!MAPN (ministerul apararii) infiinteaza 6.000 de noi locuri de munca. In tara noastra se vor face angajari pentru paza si hranirea bazelor militare existente. Candidatii tinta pentru aceste posturi sunt rezervistii. Care vor putea castiga, in functie de post si vechime, de la 800 de lei in sus. Acum ar putea parea mana cereasca, pentru romanul obisnuit, un job la stat si un salariu, fie el si de 800 de lei. Insa ma surprinde ca Romania, in clipele in care ar trebui sa investeasca in economie, educatie, sanatate si cultura, infiinteaza noi filiale militare. Investeste in armata. Care este esentiala, fireste, oricarui stat. Dar… ne pregatim pentru ceva? Si ce se va intampla cu pensia rezervistilor? Din cate stiu a fost un scandal major in Romania, relativ recent, legat de interzicerea cumulului pensiei cu salariul. Oamenii aia, daca vor opta pentru unul dintre joburile nou create, vor mai avea dreptul la pensie pe perioada angajarii? Nu stiu, dar poate o sa aflam cu totii de la 1 ianuarie 2012, cand proiectul va intra in vigoare.Sindicatele din TVR se pregatesc sa dea in judecata institutia. TVR are mari probleme financiare. Nimeni, in afara conducerii ei, nu intelege de ce. Are 3 surse de finantare si este un post urmarit, cel putin in mediul rural. Si totusi… institutia are probleme. Atat de mari incat vrea sa dea afara 10% din personal (adica vreo 330 de oameni). Sindicatele se tem ca disponibilizarile vor fi facute dupa ureche. Fara motivare coerenta care sa le justifice, fara criterii transparente. Asa ca cei care vor fi dati afara ar putea da in judecata televiziunea. In principiu e ok. E dreptul institutiei sa se protejeze, prin disponibilizari, si e dreptul disponibilizatilor sa le conteste. Problema e insa faptul ca acolo intra foarte multi bani. Cu care nu se stie ce se intampla. Si cand datoriile depasesc posibilitatea de achitare, se ia aceeasi masura care se ia pe plan national: se taie costurile salariale. In loc sa se verifice de ce nu intra cate venituri ar trebui. Pe ce se duc banii stransi. Probabil, in urma acestor diferende, se va aplica in continuare planul national de iesire din criza: se va mari taxa tv. Pe care o platim cu totii, indiferent ca avem TVR pe butonul 1 sau pe canalul 100 al televizorului.
Si acum, ca sa mai si radem, sa discutam despre Razboiul Stelelor.
Darth Vader s-a materializat pe pamant. Mai exact la Odessa, Ucraina. Unde s-a dus la primarie si a cerut parcare gratuita- 1.000 de metri patrati de pamant- pentru nava sa spatiala. Initiativa omului, pardon, personajului, este legala. Pentru ca primaria, in scopul contracararii zvonurilor de coruptie, acorda gratuit localnicilor loturi de pamant. Inedit, nu? Oricum, daca tot au inceput personajele din filme sa se materializeze, sa stiti ca eu il astept la o cafea pe Zero. Zero. Sapte. Cum? Inca nu v-ati prins? Mai iesiti si voi din casa…. Ma refer la James Bond. Nu actualul, ci ta-su. Ta-su Brosnan. Vrem sa salvam planeta, eu si James Bond. Nu de la apocalipsa, ca aia s-a amanat. O asteptam la anul, si daca si ea esueaza, in 2026. Vrem sa salvam planeta de la extinctie prin depopulare. Make love, not war! :) )
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

VIITOR APOCALIPTIC pentru New York! Marele oraş va sfârşi înghiţit de ape


New York-ul, ameninţat de ape

Autor: Roxana Bălan  
The Guardian

New York-ul, ameninţat de ape

New York-ul ar putea fi şters de pe faţa Pământului în numai câţiva ani. Nu este vorba de previziunile apocaliptice a unor clarvăzători, ci sunt concluziile unui nou raport guvernamental pe tema modificărilor climatice.
Metropola americană va fi acoperită de ape din cauza creşterii în timp a nivelului mării, care se va produce din cauza schimbărilor climatice, ce au loc la nivel global. Experţii susţin că din această cauză Manhattan-ul va fi expus unor inundații puternice în timpul unor furtuni similare uraganului Irene, iar o treime dintre străzile New York-ului vor fi sub ape.
„Riscurile și impactul sunt uriașe. Mai multe zone ale orașului, care acum sunt locuite, vor deveni de nelocuit, o dată cu creșterea nivelului mării“,  afirmă Art deGaetano, expert în climatologie la Universitatea Cornell.
Iar lucrurile nu se opresc aici. „Tunelurile de la metrou, aeroporturile La Guardia și Kennedy, situate la nivelul mării, ar putea fi afectate, iar când vorbești de zonele mai joase ale Manhattan-ului te referi în special la cartierele de afaceri“,  a avertizat deGaetano.
Efectele devastatoare provocate de creşterea nivelului mării se vor simți cel mai probabil în următoarea decadă, se mai arată în raportul guvernamental. Primăria va organiza dezbateri pentru a discuta aceste previziuni.
Sursa: adevarul.ro

Misiunea lui Ashtar Sheran

Unii au platit cu viata faptul de a fi incercat sa dezvaluie lumii misiunea lui Ashtar. Dar calea sper Inaltare este deschisa tuturor. Care este glorioasa sa misiune de a trezi popoarele Terrei spre constiinta Christica si sa le deschida calea spre Inaltare? Ashtar Sheran, Sanandla si toi fratii si surorile Spatiului participa la, misiunea de Inaltare (a oamenilor fara sa fi avut cunostinta de anumite fapte in cursul istoriei recente a umanitatii). Ashtar Sheran, Comandantul lui Ashtar Galactic Command. Incepand cu sfarsitul anului 1940, un numar impresionant de extraterestrii au inceput sa se intereseze de planeta noastra din diferite motive, uneori contradictorii. Unii au vrut sa ne ajute, altii din contra, de a face din noi sclavii lor. Orice trecere de la o realitate cunatica de a cincea dimensiune la o realitate 3D prezinta anumite riscuri. Dupa Milton Cooper, intre ianuarie 1947 si decembrie 1952, in SUA s-au prabusit 13 nave extraterestre. Din acestea au fost recuperate 65 de corpuri de extraterestrii morti si un supravietuitor de tip non-humanoid. Guvernul american, pe atunci condus de Truman, a decis sa pastreze cat mai mult timp secret aceste incursiuni ale extraterestrilor. In plus, a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a discredita numeroasele raporturi privind aparitii de OZN-uri si a lansat o campanie de dezinformare a opiniei publice. In aceasta politica a fost sustinut de fortele aeriene din SUA si de CIA. In aceasta perioada s-a manisfestat un grup de extraterestii de tip uman. Ei s-au prezentat guvernului SUA sub numele de Ashtar Command si s-au indentificat ca fiind o comunitate extraterestra supra-fizica, rugand pe sefii Pentagonului sa nu stabileasca contacte cu vasele care orbitau in jurul eucatorului. In acelasi timp, ei le-au oferit protectie contra amenintarii pe care aceste vase o reprezentau pentru pamanteni, dupa spusele lor, si ajutorul lor pentru dezvoltarea noastra spirituala. De asemenea, extraterestii au pus in garda guvernul american contra dezvoltarii intregii economii facand apel la energia nucleara, insa nu au oferit nici o tehnologie care sa o inlocuiasca. Ei au afirmat ca umanitatea noastra trebuie mai intai sa invete sa gestioneze corect ceea ce are deja in posesia sa si ca din punct de vedere spiritual era insa incapabila. Extraterestrii erau convinsi ca vom utiliza o tehnologie noua pentru a ne autodistruge. Fiind deja angajati pe acest drum, dupa spusele lor, aveam nevoie de mai multa spiritualitate decat de tehnologie. Ei erau pregatiti pentru a ne oferi o asistenta tehnologica daca SUA si aliatii lor vor accepta de a distruge intreg arsenalul nuclear, afirman ca va trebui sa ne oprim de a ne mai ucide intre noi si sa incercam sa traim in armonie unii cu altii. In fine, reprezentantii de pe Ashtar Command au pus autoritatile americane in garda contra tuturor activitatilor economice care provoaca poluarea Terrei si consumarea resurselor sale naturale. Presedintele SUA a decis de a respinge in bloc toate aceste avertizari ale celor de pe Ashtar Command si au permis, in schimb, reprezentantilor navelor de pe orbita din jurul ecuatorului de a ateriza la baza de la Edwards. Acesti vizitatori erau reptilieni cu pielea gri. Presedintele a decis sa pastreze secret toate schimburile efectiate de militarii americani cu aceste fiinte stranii, si a facut in asa fel incat Congresul si poporul american sa nu stie nimic. El a facut chiar mai multe, a semnat un tratat secret cu ei. Acest tratat permitea americanilor sa beneficieze de anumite tehnologii foarte evoluate detinute de acesti extraterestrii reptilieni, in schimbul posibilitatii care le-a fost acordata de a studia ADN-ul uman in vederea ameliorarii propriei lor specii. Tratatul dadea de asemenea permisiunea extraterestrilor de a rapi cetateni americani pentru operatii de vivisectie limitat, in asa fel incat viata lor sa nu le fie pusa direct in pericol, si ca la sfarsitul operatiei ei sa fie dusi la locul rapirii fara a-si putea aminti ceea ce au suportat. In fin, tratatul permitea extraterestrilor sa aiba acces la bazele subterane de pe teritoriul american pentru a-si conduce de acolo operatiunile, si americanilor de a le utiliza navele si tehnologia pentru a construi baze pe alte planete din sistemul nostru solar. Adevarul privind aceste baze a fost descoperit de catre o echipa a televiziunii britanice care ancheta asupra brain drain. Ei a descoperit ca razboiul rece dintre SUA si Uniunea Sovietica nu era decat un munte, ceva destinat sa deturneze atentia mass-mediei de la activitatile statelor majore militre in asociere cu extraterestrii. Britanicii au descoperit ca oamenii de stiinta de renume au fost rapiti de extraterestrii pentru a le studia creierul, ca au avut loc implantari de colonii de sclavi pe Luna si pe Marte si ca martorii deranjati au fost eliminati sistematic. Acesta poveste incredibila a fost prezentata in 1977 la televiziunea Britanica sub forma de documentar Alternativa 3. Chiar daca unele informatii privind aceste operatii clandestine cu extraterestrii reptilieni au circulat, ele au ramas unul dintre cele mai bine pastrate secrete din istoria SUA. MiltonCooper, afirma in 2001 inainte de a fi el insusi asasinat, ca atunci cand presedintele Kennedy a dezvaluit unor memmbrii a guvernului sau ca era la curent cu toate acestea, ca era datoria lui de a vorbi Congresului si natiunii despre ce aflase si ca va da curs unui mare mesaj televizat, l-au impiedicat si l-au asasinat la Dallas la 22 noiembrie 1963. Dupa refuzul guvernului american de a colabora cu Ashtar Command, Fratii Spatiului s-au adresat direct poporului american inlocuind inregistrarea bandei de sunet a diferitelor emisiuni de televiziune si de radio printr-un mesaj spiritual. Aceasi prcedura a fost repetata apoi si in alte tari. In Anglia, de exemplu, la 8 ianuarie 1971in cursul unei emisini de radio prezentata de Rex Dutta, in cadrul careia acultatorii puteau interveni prin telefon in direct, si pe cand el credea ca aprimit un apel de la un ascultator britanic, prezentatorul s-a trezit in faza de a difuza pe unde un straniu “Mesaj provenind de la o farfurie zburatoare”. Acest mesaj a fost intregistrat si publicat in anul urmator in cartea cu aceeasi titlu. La 26 noimbrie 1977 un reprezentat al lui Ashtar Sheran a reusit sa-si faca auzita vocea in fata a numerosi telespectatori din Londra si din sud-estul Marii Britanii in cursul unui jurnal teelvizat la inecputul serii pe JTV. Se pare ca au fost rechizitionati cinci emitori diferiti cu acasta ocazie. Inginerii de la televiziune au fost incapabili de a intrerupe difuzarea mesajului sau care a durat peste 5 minute, in timp ce toate instrumentele de control indicau faptul ca emisiunea isi urma cursul firesc. Responsabilii postului au facut tot ce au putut mai bine pentru a convinge telespectatorii lor ca acest incident nu ear decat o gluma proasta si au incercat sa distruga inregistrarea emisiunii. Dar Rex Dutta a reusit sa-si procure o copie pe caseta. Textul mesajului a fost insfarsit publicat in numarul din ianuarie 1978 a revistei sale de informare, Viewpoint Aquarius. Iata acest mesaj: Va vorbim acum in pace si in intelepciune asa cum am facut-o pentru fratii si surorile noastre pretutindeni pe planeta voastra Terra. Va avertizam de edestinul rasei voastre si al lumii voastre, astfel incat sa puteti comunica tovarasilor vostri umani calea pe care trebuie sa o urmati pentru a evita catastrofele care va ameninta planeta cat si fiintele care fac parte din lumile care va inconjoara. Va spunem asta pentru ca sa puteti lua parte la marea trezire in momentul in care Terra va intra in Noua Varsta a Varsatorului. Noua varsta poate fi o epoca de mare pace si de evolutie pentru rasa voastra, dar acets lucru nu ar fi posibil decat daca conducatorii vostri de forte negative care le intuneca judecata. Fiti calmi si ascultati caci aceasta sansa nu se va mai putea prezenta din nou. De numerosi ani, oamenii vostri de stiinta guvernele voastre si generalii vostri au refuzat de a da atentie avertismentelor noastre. Ei au cntinuat sa experimenteze forte nefaste pe care voi le numiti energie nucleara. Bombele atomice pot sa distruga Terra cat si fiintele lumiilor voastre surori intr-o clipa. Deseurile sistemelor care functioneaza cu energie nucleara va vor otravi planeta timp de numeroase milenii. Noi, care urmam calea evolutiei de mai mult timp decat voi, am realizat in ce punct energia nucleara este indreptata intotdeauna impotriva vietii. Folosirea sa si cercetarile care ii sunt consacrate trebuie abandonate imediat; altfel riscati sa fiti distrusi toti. Toate armele trebuie sa fie eliminate. Ora conflictelor a trecut. Rasa din care faceti parte poate sa acceada in prezent la cele mai inalte planuri ale evolutiei, daca va veti arata demni. Timpul care va ramane pentru a invata sa traiti impreuna in pace si buna voie este foarte scurt. Grupuri mici, raspandite pe toata planeta vor fi formate pentru a va transmite lumina Noii Varste care se naste. Sunteti liberi de a accepta sau de a respinge invataturile lor , dar singuri cei care vor invata sa traiasca in pace, vor trece in regatele superioare ale evolutiei spirituale. Fiti de asemenea constienti ca exista multe profetii false si ghizi care actioneaza in lumea vostra! Ei va vor suge energia-energia pe care voi o numiti ban- ei o vor utiliza pentru sfarsituri nefaste si ceea ce va vor da in schimb nu va avea nici o valoare. Fiinta voastra divina interioara poate sa va protejeze impotriva acestui lucru. Va trebui sa invatati sa fiti mai sensibili cu vocea interioara acre poate sa va zica ceea ce este adevar si ce este confuzie, haos si minciuna. Invatati sa ascultati vocea adevarului care este in voi si va veti ghida voi insisi spre calea evolutiei. Acesta este mesajul nostru catre prietenii nostri dragi. V-am privit crescand timp de numerosi ani cum voi ati putut vedea deasemenea luminile noastre ce cerurile voastre. Stiti acum ca suntem acolo si ca exista mai multe fiinte pe si in jurul Terrei voastre decat oamenii vostri de stiinta vor sa admita. Ne preocupam mult fata de subiectul vostru si suntem atenti la drumul vostru spre Lumina. Sa nu va fie teama, ca noi vom face tot ceea ce putem pentru a va ajuta. Incercati doar sa va cunosteti si sa traiti in armonie cu legile planetei voatre Terra. Noi, membrii de pe Ashtar Galactic Command, va multumim pentru atentie. In prezent vom parasi planurile existentei voatre. Fiti binecuvantati de Dragoste si Adevarul supreme ale Unicului . Dupa acest mesaj istoric, emisarii de pe Ashtar Command au ales de a se adresa umanitatii in special pe calea canaleleor. Desigur, orice informatie provenind de la telepati si canale umane trebuie tratat cu prudenta. Extraterestrii de pe Ashtar Command au transmis numeroase mesaje canalizate, cele mai semnificative fiind transmise pana in 1980 prin Herbert Victor Speer in cadrul Medicale Friedenskreis, asociatie stiintifica de cercetare telepatica pe care a fondat-o la Berlin chiar dupa cel de-al doilea razboi mondial. Speer care a pus la punct o tehnica de exploatare a scriiturii automatice permitind de a transmite cu precizie uimitoare mesajele captate in a patra si a cincea dimensiune, a prezentat relatia extraordinara privind planeta Methana cu cei doi sori ai sai (apartinand sistemului Alfa Centaurii) unde traieste poporul santinienilor al carui sef este Ashtar Sheran, despre surprinzatoarele lor sisteme de propulsie astronautica si privind misiunea actuala fata de umanitate a acestor fiinte care dispun, in comparatie cu noi, de o tehnologie avansata de aproximativ 12.000 de ani. In 1986 un american pe nume Eric Klein a preluat flacara lui Sshtar la Santa Cruz, California. El a inceput sa canalizeze constient directive de pe Ashtar Command. Peste doia ni a inceput sa canalizeze in public si sa organizeze seri de intalniri lunare la el acasa, prima in 1990 cand i s-a cerut sa transmita o invatatura pe tema Inaltarii. Abia in noimbrie 1991, marele fizician american David Ash a auzit pentru prima data cele cinci casete ale acestui curs. El se gasea atunci in Queensland, la inceputul unui turneu de conferinte sustinut in Australia. Pornind de la un studiu pe care el l-a condus privind fizica vortexurilor, el a ajuns, la inceputul anilor 70 la deductia ca Inaltarea fizica era posibila, ca alternativa la procesul mortii si el a avut deja ocazia de a explica, in 1975, cum vedea procesul Inaltatrii fizice traversand crearea unei spirale energetice, in timpul unei conferinte care a avut loc pe podiumul de la Michael Faraday de la Royal Institut of Great Britain. In 1997, in alegoria sa, The tower of truth (Turnul adevarului) el evocase deja aceasta idee pentru a explica Inaltarea lui Chris, si in 1990, in Science of Gods, el a aplicat-o diferitelor personaje biblice si mitice. Castelele lui Eric Klein l-au facut sa fie constient ca Inaltarea si nemurirea fizica putea sa se intample tuturor si fiecaruia dintre noi astazi, si nu sa priveasca doar anumite fiinte mai mult sau mai putin legendare apartinand unui trebut misterios. Ipoteza lui Davis Ash parea sustinuta si de cartea lui James Hurtak, Cheile lui Enoh, aparuta in 1973, in acre acest cercetator american explica cum el insusi era sustras efectelor de spatiu fizice si de timp prin procesul de Inaltare ianintede a primi cele 64 de Chei ale lui Enoh. Ori, una dintre aceste chei a lui Enoh il prezinta chiar pe David Ash ca fondator al noii astrofizici! (Nota: heile lui Enoh, 1973, este un text filosofic si in acelasi timp un cod metafizic. El relateaza experienta unei constiinte superioare explicand cum rasa umana este legata in permanenta de structura evolutiva a unei Inteligente universale permanente. Aceasta legatura este stabilita gratie celor 64 de sectoare pe care le comporta Stiinta viitorului. Iposrtazele prezentate in carte par confirmate de ultimele descoperiri in fizica cuantica). Cativa ani mai tarziu, un telepat pe nume Solara a facut turul lumii pentru a explica importanta datei de 11 ianuarie 1992. Ea afirma ca era important de a sarbatori aceasta zi, caci aceasta permitea de a deschide o porta interdimensionala in vederea Inaltarii. La apelul sau au raspuns mi de oameni si au format o retea care se intinde din Egipt pana in Noua Zeelanda, din Marea Britanie in Australia, trecand, fireste, prin cele doua Americi. Telul? Sarbatorirea inceputului unei perioade de 20 de ani in care timp va putea avea loc Inaltarea Terrei si /sau a locuitorilor acesteia. Dupa mesajele canalzate prin Eric Klein si cei care i-au succedat (Monique Mathiw, Cathy Muller, David Wilcoc K si multi altii), Ashtar Command ste o adevarata forta de actiune care actioneaza in a cincea dimensiune in numele unei imense comunitati de fiinte supra fizice cunoscuta sub numele de Marea Fraternitate Alba sau de Fraternitatea Galactica. Numerosi membrii ai Marii Fraternitati Albe s-au incarnat in diferite ere pe Terra ca si conducatori, invatati si vindecatori si sunt cunoscuti de perechile lor sub diferite nume de cei care le-au utilizat in cursul acestor misiuni punctuale. Ashtar Command se foloseste la ora actuala de fiinte umane si de alte forme de viata, prin Sananda, pentru a ajuta la Inaltarea Terrei. Acesta este seful suprem si in acelasi timp primul responsabil al acestei operatiuni de Inaltare. De fapt, Sananda a trait pe Terra acum 2000 de ani sub numele de Iisus Hristos!!! Forta de interventie pe care el o controleaza concret indreptata prin intermediul lui Ashtar Sheran, o fiinta al carei nivel de evolutie este asemanator cu cel al lui Sananda. El este un specialist al procesului de Inaltare si lucreaza impreuna cu Sananda ca coordonator si consilier tehnic.Toate predictiile recente relative la Inaltare se articuleaza in jurul a catorva idei simple: ajungem la terminarea unui ciclu; Terra este destinata Inaltarii, dar avandu-se in vedere amenintarile de distrugere care apasa asupra ei, etapa ulterioara de evolutie a planetei noastre nu poate fi mai mult diferita. Deci ni se propune o alegere: fie ne Inaltam cu Terra, fie ramanem in urma evolutiei in Universul fizic si vom continua ciclul de nastere si de moarte ca al altor palnete. Daca vom dori insa sa traim Inaltarea, ne vor fi oferite trei ocazii. Ele cunt descrise de telepati ca trei valuri ale Inaltarii. Acestea, cat si curatirea planetei anterioare de la propria sa Inaltare si recreere, trebuie sa aiba loc, in principiu, inainte de anuil 2012.
Sursa: Enigme

Legendele familiei Rothschild. Părinţii globalizării

Nu apar niciodată în topurile oficiale ale celor mai bogaţi oameni din lume, dar sunt consideraţi cei mai puternici oameni de pe planetă, influenţând istoria ultimelor două secole.
Este puţin probabil ca vreo altă familie să fi influenţat atât de puternic istoria ultimelor două secole. Influenţa membrilor familiei Rothschild a fost atât de mare încât ei sunt creatori ai istoriei.
Cu banii lor, Ducele de Wellington l-a învins pe Napoleon la Waterloo, schimbând cursul istoriei. Ei au finanţat războiul de secesiune din SUA, consolidând democraţia modernă. L-au sprijinit pe aventurierul Cecil Rhodes, cel care a schimbat faţa Africii, au finanţat armata britanică în timpul cuceririlor coloniale, au făcut afaceri cu îm păraţii Prusiei şi cu ţarii Rusiei.
La începutul secolului trecut, au pus bazele statului Israel, finanţând achiziţia de terenuri în Palestina. Intuind perfect „vremurile”, au construit primele căi ferate din Europa şi au finanţat inovaţia. Referinţele asupra afacerilor şi averii sunt rarisime, nu apar în topurile miliardarilor şi se feresc de publicitate.
Se estimează că, la sfârşitul secolului XIX, averea familiei era de între 2 şi 6 miliarde de dolari, bani care nu se pot calcula în curs, ci mai degrabă în procent din totalul afacerilor globale de la vremea respectivă. Averea uriaşă a creat mitul Dinastiei Baronilor de Rothschild, o legendă care dăinuieşte ca atare. Iar legenda are un început şi o explicaţie.

Numismatul care visa globalizare
Amschel Mayer Rothschild iubea literalmente banii, începându-şi cariera ca negustor de monede vechi la Frankfurt. El este cel care a pus bazele dinastiei, aplicând, în secolul XVIII, un model de business necunoscut la acea dată.
A început să speculeze moneda, profitând din plin de vremurile turbulente, când o valută sau alta se aprecia sau îşi pierdea din valoare în funcţie de războaie. Şi-a dat seama rapid că aurul este singura valută universală şi a pus la punct un sistem de transmitere a informaţiilor, genial în epocă.
Pentru a putea profita din plin de inovaţii şi pentru a fi sigur de controlul asupra afacerilor, Amschel Mayer şi-a împărţit cei cinci fii în principalele zone de influenţă ale Europei. Pe Amschel l-a ţinut lângă el la Frankfurt, Nathan a fost trimis la Londra, James la Paris, Salomon la Viena şi Karl la Napoli. Doar Nathan şi James au avut urmaşi, ei fiind „rădăcinile” actualei familii, ajunsă la a şaptea generaţie.
Printr-un sistem de agenţi şi curieri, folosind porumbei călători pentru a comunica rapid, Rothschild ştia înaintea tuturor ce se întâmplă în lume. La moartea fondatorului, în 1818, familia era deja una extrem de influentă şi avea la dispoziţie un set de reguli despre care se spune că sunt respectate şi astăzi.
Rothschild în epoca modernă
Două sunt evenimentele care au schimbat cursul afacerilor dinastiei în epoca modernă. La începutul secolului trecut nu era niciun mare business în care să nu fie prezenţi şi nu vorbim doar de sistemul bancar pe care-l dominau. Royal Dutch Shell, Rio Tinto, De Beers, Standard Oil şi multe alte afaceri de acelaşi calibru pe care familia Rothschild le controla sau în care avea acţiuni. Edmond investise masiv în podgorii şi domenii franceze, restul familiei cumpărase artă şi terenuri peste tot în lume.
Al Doilea Război Mondial este primul eveniment care a schimbat felul în care familia făcea business. S-au trezit cu proprietăţile confiscate sau distruse, majoritatea refugiindu-se în America. Deşi se speculează, normal, că familia a finanţat regimul nazist şi chiar că Hitler ar fi avut descendenţă Rothschild după un bunic, imperiul s-a clătinat.
După război, famila Rothschild a început să renunţe la participaţiile din marile companii industriale sau de exploatare a materiilor prime şi s-a concentrat pe ce ştia mai bine: bănci şi investiţii financiare. A doua lovitură a fost naţionalizarea Bank de Rothschild şi a altor active franceze de către regimul socialist a lui Mitterrand, în anii ’80. Au luat-o de la capăt câţiva ani mai târziu, în Franţa, însă de data acesta s-au retras de pe segmentul de creditare şi au rămas pe zona de bănci private şi de investiţii.
Astăzi, câteva dintre principalele active ale familiei, cele la vedere, sunt băncile de investiţii NM Rothschild & Sons din Londra, Group Edmond de Rothschild din Elveţia sau grupul francez Compagnie Financiere. Potrivit propriilor declaraţii, activitatea Rothschild se rezumă la consiliere financiară, la investiţii financiare şi la sectorul M&A (fuziuni şi achiziţii), genul de afaceri care oferă control în toate domeniile, plus nepreţuita discreţie. Şi totuşi, membri ai familiei pot fi încă întâlniţi în consiliile de admi nistraţie ale giganţilor industriali, ale marilor bănci. Mitul nu s-a destrămat.
TESTAMENT
Regulile lui Amschel Mayer de Rothschild
Setul de reguli impus de fondatorul dinastiei, respectat şi astăzi, este unul dintre secretele succesului şi o explicaţie pentru discreţia Rothschild.
  1. Toate posturile importante trebuie să fie ocupate de membri ai familiei şi doar bărbaţii au voie să facă afaceri. Fiul cel mai mare al celui mai mare fiu este şeful familiei.
  2. Pentru ca averea să rămână în familie, membrii trebuie încurajaţi să se căsătorească între ei, fiind acceptate căsătoriile între verişori primari sau secundari.
  3. Amschel a scris în testament: “Niciodată să nu fie făcut un inventariu public, de către tribunale sau oricine altcineva, a averii mele. Interzic publicarea oricărei evaluări a moştenirii mele”.
VERIGĂ. Lionel Rothschild a fost promotorul Canalului Suez

LEGENDE
Două secole de umbră
  • ILLUMINATI. Se specula, încă înainte de Dan Brown şi “Codul lui Da Vinci”, că familia Roth schild ar fi înfiinţat şi finanţat organizaţia, pentru a proteja “sângele divin”, ai cărui descendenţi erau.
  • AL DOILEA RĂZBOI. Se spune că ei au sprijint ascensiunea naziştilor pentru a putea justifica apariţia statului Israel.
  • AURUL. O cunoscută teorie arată că preţul mondial al aurului, la Bursa Aurului de la Londra, este stabilit de Casa Rothschild. Cert este că la ceremonia anunţării cotaţiei zilnice participă şi astăzi un membru al familiei.
  • STĂPÂNII UNIVERSULUI. Printr-o reţea extraordinar de complexă, cu rădăcini sioniste, familia Rothschild controlează şi astăzi finan ţele mondiale prin Federal Reserve, Bank of England sau FMI.
  • AVEREA. Ultimul dar nu cel din urmă mit spune că membrii familiei Rothschild ar fi mult mai bogaţi decât vor să pară. Bazându-se pe ultima evaluare a averii, din sec. XIX, s-a calculat, folosindu- se diferite ritmuri de creştere (ex plicabil, orice membru adaugă ceva, nu con sumă), că bogăţia familiei ar fi între 1,4 trilioane de dolari şi peste 100 de trilioane de dolari.


Baza militara din Diego Garcia, la sud de Maldive, a fost ocolita in mod curios de tsunami

Tsunami a trecut la sud est de Sri LanKa cu o putere fantastica. Ce a lasat in urma? Numerosi morti si pierderi materiale apocaliptice. Dar in drumul sau, pe harti, tsunami a intilnit insulele Chagos, aflate sub administratie engleza, unde se afla celebra baza militara de la Diego Garcia.
Aici a fost locul de unde au reincarcat avioanele B2 in timpul raidurilor lor asupra Kabulului. Este un simplu loc, fara relief, fara inaltimi muntoase, fara cea mai mica protectie impotriva tsunami. Bombardiere strategice, oricare ar fi tipul lor, necesita piste de lungi maximale, de mai multi kilometri. Atolul se afla la 20, 30 de metri peste nivelul marii iar pista a fost amenajata in acest loc. Si totusi, in aceasta zona, tsunami a avut destula forta de a escalada aceasta panta slaba a reliefului.
Avioanele B2 costa 2 miliarde de dolari exemplarul. Americanii sustin ca au construit pe insula de langa Maldive hangare susceptibile de a le adaposti. Oare a avut cineva informatii despe stricaciunile pe care le-ar putea face tsunami pe acest atol? In timpul trecerii valurilor uriase, in mod curios, aparatele atit de pretioase, se aflau in zbor sau … in misiune. Cine le-ar fi putut furniza oare informatii atit de importante?
La baza de la Diego Garcia se gaseau stocate numeroase avioane B2. dupa fotografiile luate prin satelit cu insulele Chagos si baza de la Diego Garcia situata la 3200 km vest de epicentrul si a carei altitudine nu depaseste 8 metri, se pare ca nu au suferit pe urma valurilor uriase. Pe vederea din satelit se disting la dreapta doua hangare din material usor unde se adapostesc avioanele B2, dar ele se aflau in mod bizar in misiune in momentul catastrofei din Asia. Aceste hangare nu sunt vizibile pe alte fotografii. De ce, din moment ce avioanele au fost fotografiate din toate unghiurile? Sau B2 difera mult de ceea ce vrea sa ni se prezinte?
Ultima ipoteza: aceste hangare nu au adapostit niciodata bombardiere strategice, acestea neavand nicio nevoie de a face escala la Diego Garcia pentru a efectua, cu viteza hipersonica misiuni circumterestre plecind din SUA. Se pare ca aceste insule sunt situate la vest de o groapa oceanica foarte pronuntata, lunga de 600 km si orientata nord-sud al carei fund atinge 5000 de metri. Este unul dintre locurile cele mai profunde din Oceanul Indian. Datorita acestui fapt, poate sa minimalizeze inaltimea valurilor! Fosa face deci un soi de baraj care ar fi limitat urcarea valurilor cu citiva metri. Precizam ca un tsunami nu este insotit de nici o miscare de aer sau de vint. Dar inca ceva: un tsunami vehiculeaza o anumita cantitate de energie. Se poate deci considera ca aceasta este aceeasi pe tot frontul de unda, pe o distanta data de epicentru.
In Japonia, seismele care provoaca tsunami se situeza la distante relativ scurte, ceea ce da timp de alerta de 10 minute. Configuratia fundului marin a facut sa se poata asista in secolul 19 la sosirea valurilor de … 30 de metri inaltime care au distrus total satele de pe o coasta. Pescarii care se aflau insa in larg nu au simtit decit putin fenomenul, ambarcatiunile lor fiind pur si simplu ridicate pe luciul unui val cu o unda importanta. Dar cind au ajuns pe pamint nu mai era nimic! Coasta cea mai bine protejata de un tsunami, este cea abrupta, unde fundul urca foarte rapid, plecand de la profunzimi importante. Valul nu are atunci timpul de a se transforma. Lungimea undei ramine importanta si amplitudinea slaba. Se pare insa ca locuitorii si militarii de la Diego Garcia au fost preveniti la timp si au asistat pur si simplu la variatii ale nivelului apei cu doar citiva metri, dar fara a cauza stricaciuni importante si pierderi de vieti omenesti.
Sursa: Enigme

Ca la noi… la nimeni

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
Un senator al puterii confirma faptul ca, daca se va ajunge la suspendarea stiti voi cui, exista posibilitatea ca “viermii” din randul PDL sa o voteze. In primul rand as vrea sa remarc respectul pe care si-l poarta politicienii contemporani. Nivelul elevat al discursului. Aprecierea diversitatii de opinie. Apoi m-as gandi la faptul ca jignirea este inutila. Deoarece parlamentarii PDL nu vor avea cum sa voteze pentru suspendare, presupund ca aceasta este mai mult decat un joc de imagine fara finalitate practica. Asa cum s-a mai intamplat, exista 2 posibilitati: ori parlamentarii puterii vor primi consemn sa stea in banci si sa nu voteze in timp ce opozitia se va sparge in sperante televizate… ori vor fi obligati sa voteze la vedere. Adica nu secret. Ceea ce, tinand cont de potentialele consecinte ale tradarii dovedite, s-ar putea lasa cu nasoale. Deci nimeni de la putere nu si-ar asuma un asemenea vot. Prin urmare nu stiu de ce a simtit nevoia senatorul puterii sa iasa cu acest avertisment. Stim cu totii ca e imposibil sa se intample asa ceva. Iar daca, Doamne ajuta, ma insel eu… cu atat mai bine. O sa avem mai multe motive sa sarbatorim.
Studentii sunt masa reactionara a oricarei societati. Numai ca la romani, fiind prea putini studenti autentici (adica d-aia care stiu sa scrie, sa citeasca, si mai si inteleg sensul celor citite), pensionarii au decis sa dea o mana de ajutor. Tocmai au anuntat ca iar vor incepe protestele masive in toata tara. Legate si de neindexarea pensiilor, si de preturile mereu ascendente, si de locurile de munca ioc… si tot asa. Dupa cum spuneam Romania are o realitate ireala. Asadar este absolut normal ca studentii si adultii nemultumiti sa stea in case sa tremure de frica si de frig… iar
batraneii aproape decedati sa iasa in strada. Nu stiu ce s-a intamplat cu poporul asta, dar am senzatia ca, cu mici exceptii, demnitatea a ramas la batrani. Generatia tanara nu stie ce inseamna, nu stie s-o scrie si nici n-o intelege.
Inca o dovada pentru afirmatia de mai sus e modul in care
cadrele didactice din Maramures au protestat azi in fata ministerului educatiei. Imbracati in costume populare si cantand. Sincer, cat timp romanii nu vor demonstra ca sunt la capatul rabdarii nu-i va baga nimeni in seama. Daca aia cativa care se aduna intr-un loc sa faca scandal sunt imbracati in costume populare si le arde de cantat… inseamna ca situatia nu e atat de tragica. Motiv pentru ministrii tarii sa creada ca le-au sosit colindatori, si nu protestatari. Cica se pregateste un mare miting sindical in decembrie. La care o sa vina zeci de mii de romani. Sigur ca da. Poate de revelion. Daca si numai daca se dau sarmale gratis.
Peste toate aceste vesti bune e util sa aflam ca
pe Terra se testeaza noi bombe. Cum ar fi … cea hipersonica. Aceasta este noua arma a SUA si promite ca in cel mai scurt timp posibil isi va atinge tinta, oriunde pe planeta. Sa fie pace! Dar americana…
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

Ce e de făcut in al 12-lea ceas?

Se apropie iarna şi cetatenii români sunt bombardaţi” şi manipulaţi zilnic, prin mass-media, cu o mulţime de informaţii referitoare la unele aspecte ale dezastrului economic şi social înfăptuit pe bază de programe de către Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, în colaborare cu eternul guvernator al Băncii Naţionale a României, membru al Comisiei Trilaterale şi, mai nou, al Clubului Bilderberg.
Suntem permanent bombardaţi cu stiri “senzationale” despre asa-zisa campanie anticorupţie care, – mai nou, – loveste si in cativa pedelisti de marca precum primarul Clujului, sau cel al Brasovului. Uitam astfel prea repede ca adevaraţii moguli pedelisti stau bine-mersi si fac ce vor cu uriasele fonduri care le stau la indemana. Ma gandesc la Elena Udrea si trupa din jurul ei ( Falca, Flutur, Blejnar,etc).
Forţele oculte din străinătate, împreună cu alogenii care de 22 de ani fac cu schimbul la conducerea României, se grăbesc să-şi îndeplinească, la termen, obiectivele principale din Holocaustul împotriva românilor, respectiv:
1)  Lichidarea fizica a cetatenilor români prin foame si frig.
2) România să nu mai existe ca stat pe harta Europei in frontierele actuale (implementarea programului “Europa Regiunilor” ).
3. Materializarea proiectului Israel în România”, în 25 de ani, respectiv  pînă în anul 2014 !
Tot ce a fost programat şi s-a desfăşurat în România, în perioada decembrie 1989-noiembrie 2011 şi va continua în anii următori, face parte din Holocaustul împotriva românilor, care se derulează în ritm accelerat, cu susţinerea directă sau tacită a partidelor politice parlamentare, precum şi prin acţiunile anunţate de preşedintele Băsescu şi care sînt înfăptuite de Guvernul Boc, controlat de Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Comisia Europeană.
Populaţia României a aflat, la mijlocul lunii noiembrie 2011, de la studiourile publice şi private de televiziune şi radio, prin gura preşedintelui Băsescu şi a premierului Boc, că, în plină criză internaţională, în România se înregistrează o creştere economică spontană, meteorică, nepregătită şi neaşteptată, a treia ca mărime din Europa. De asemenea, se zice că a crescut producţia agricolă cu 25% faţă de anul 2010. Cifrele sînt statistice şi hîrtia le suportă. În timpul Regimului Ceauşescu, minciunile erau ceva mai mici, inclusiv în agricultură. Se ştie că minciuna are picioare scurte, inclusiv la Institutul Naţional de Statistică, la Palatul Cotroceni şi la Palatul Victoria. Dacă ar exista cu adevărat o creştere economică, preşedintele Băsescu şi premierul Boc nu ar avea nici un argument care să justifice blocarea revenirii la salariile bugetarilor dinaintea tăierilor, precum şi majorarea pensiilor măcar cu rata inflaţiei.
Pentru anul 2012, aceiaşi vremelnici conducători ai României anunţă o creştere economică modestă, reducerea deficitului bugetar şi a inflaţiei dacă nu va reveni criza în ţările vest-europene. Pe lîngă aceste preziceri portocalii sau verzi, tot preşedintele Băsescu şi premierul Boc îi înştiinţează pe români că pensiile şi salariile rămîn îngheţate, iar drepturile salariale cîştigate în instanţele judecătoreşti nu vor fi plătite decît peste 5 ani sau mai tîrziu, cînd vor fi bani pentru bugetari. Deocamdată sînt numai bani de furat de către maeştri portocalii în acte de corupţie, cum sînt cei arestaţi de la Cluj-Napoca şi cei care aşteaptă mandatele în Bucureşti. Pentru prima dată, preşedintele Băsescu a declarat public că dacă, după vizita sa la Curtea Constituţională, aceasta va decide că trebuie plătite drepturile salariale şi pensiile tăiate de Guvernul Boc, atunci hotărîrea respectivă nu va putea fi aplicată din lipsa banilor.
Pentru această declaraţie a preşedintelui Băsescu, care încalcă Constituţia României, Opoziţia (PSD, PNL şi PC) a anunţat că va începe procedurile legale pentru suspendarea sa. Demersul este necesar şi legal, dar nu va avea finalitate! Liderii Opoziţiei se pare că nu au aflat că, din iniţiativa parlamentarilor PDL, în toamna anului 2010, forul suprem legislativ a votat modificarea şi completarea Legii Curţii Constituţionale pentru a face, practic, imposibilă suspendarea din funcţie a preşedintelui Băsescu. Acesta a promulgat, cu multă plăcere, această lege, pe care ar fi bine să o citească preşedinţii PSD, PNL şi PC.
De cîteva zile, preşedintele Băsescu afirmă şi premierul Boc repetă că Nu sînt bani”! Sub acest pretext, cei doi şi alţii care îi dirijează au stabilit că nu sînt bani pentru plata integrală a pensiilor şi salariilor, a  ajutoarelor sociale, pentru Învăţămînt, Sănătate, Armată, Poliţie şi Agricultură. Regimul Băsescu-Isărescu-Boc are bani pentru a plăti datoriile şi dobînzile la băncile străine, de 18 miliarde euro şi 2,5 miliarde euro în anul 2011 şi de 20 miliarde euro şi 3 miliarde euro dobînzi în anul 2012. Acelaşi regim are bani mulţi pentru clientela politică, inclusiv pentru fraudarea alegerilor locale şi parlamentare din anul 2012.
De ce nu sînt bani? Nu-i întreabă nimeni! Nici pe preşedintele Băsescu, nici pe guvernatorul Isărescu, nici pe premierul Boc, nici pe ministrul de Finanţe… Nimeni nu poate crede că în România, unde sînt milioane de oameni harnici, bine pregătiţi profesional şi dornici de muncă, într-una dintre cele mai bogate ţări din lume în resurse naturale, guvernanţii se plîng că nu au bani! Cine poate crede că Guvernul României nu are bani după ce Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, bine consiliate de veşnicul guvernator Isărescu, au la activ, cel puţin următoarele:
1) Privatizarea cîtorva mii de societăţi comerciale, cu o valoare totală de piaţă de peste 700 miliarde euro. La acestea se adaugă lista companiilor pe care FMI şi Banca Mondială le cere Regimului Băsescu-Isărescu-Boc să le privatizeze de urgenţă: TAROM, CFR Electrificare, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Electrica Feroviar, Hidreoelectrica, Romarm, Oltchim, Electrica, CFR Marfă, Cuprumin, Electrica Serv, Electrica furnizare proprie, Compania Naţională a Huilei Oltenia şi Hunedoara, Petrom (procentul de 10%, cît mai are Satul Român), Nuclearelectrica, Distribuţie Electrica, Transelectrica şi Transgaz. În legătură cu aceste firme, la Radio România Actualităţi, în ziua de 16 noiembrie a.c., preşedintele Băsescu a declarat că nu este important preţul pentru privatizările din anul 2012, ci sumele pe care le vor investi noii proprietari străini“. Ca urmare, toate aceste firme vor fi date la cei agreaţi de FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană pe bani puţini, pe mărunţiş. Astfel, va fi risipită o altă mare parte din averea Poporului Român. Subminarea economiei naţioanle este evidentă şi pentru Parchet, şi pentru DNA.
2) Concesionarea exploatării resurselor naturale din România, cu o valoare de peste 1.000 miliarde euro. Acum, se pregăteşte vînzarea rapidă, pentru numai 50 milioane euro, a celui mai mare zăcămînt de cupru din lume (peste 1,5 miliarde tone), aur şi argint, cel de la Roşia Poieni, estimat la peste 50 miliarde euro.
La Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM), subordonată Guvernului Boc, se stă la coadă pentru obţinerea licenţelor de exploatare a resurselor naturale ale Poporului Român, la cele mai mici redevenţe din lume.
3)
Împrumuturi externe uriaşe, de peste 150 miliarde euro ( click pe link pentru date suplimentare). Regimul Băsescu-Isărescu-Boc a împrumutat, în numai 3 ani,  peste 80 miliarde euro. În fiecare lună, acest triumvirat îndatorează Poporul Român cu 1,5-2 miliarde euro, sume împrumutate de la băncile străine şi la dobînzi foarte mari. Pentru anii 2012-2014 se pregăteşte terenul pentru îndatorarea României cu sume incredibil de mari! Numai din aceste trei surse, rezultă că Regimul Băsescu-Isărescu-Boc ar trebui să aibă bani şi nu există justificare logică şi economică pentru lipsa lor. Atît Puterea, cît şi Opoziţia, cu acordul sau impunerea FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene, au îngheţat creşterea veniturilor la Bugetul de Stat cu circa 20 miliarde euro pe an, prin refuzul:
a) abrogării Legii nr.555/2004 privind privatizarea PETROM, pentru care există o propunere legislativă a PRM. Numai prin abrogarea acestei legi s-ar obţine anual venituri la Bugetul de Stat de 7-10 miliarde euro;
b) modificării redevenţelor plătite de titularii licenţelor de exploatare a resurselor minerale din România, redevenţe care sînt cele mai mici din lume;
c) abrogării art.216 din Codul fiscal, prin care sînt scutite de plata impozitelor către Statul Român firmele care exploatează şi exportă direct ţiţei şi gaze naturale;
d) redeschiderii de către Guvernul României a firmelor care au fost închise în urma privatizărilor frauduloase.
Pe această cale se pot asigura milioane de locuri de muncă şi venituri substanţiale la Bugetul de Stat.
Guvernul Boc V a sfidat legea şi nici după o lună de la termenul legal, de 15 octombrie, nu a prezentat la Parlament proiectele de lege ale Bugetului de Stat şi Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pentru anul 2012. Întîrzierea este datorată şi îngheţării ajutoarelor sociale.
Cu toate că preşedintele Băsescu a declarat, la Radio şi Televiziune, în ziua de 16 noiembrie a.c., că ştiu că românilor le este greu”, totuşi el acţionează împreună cu Guvernul Boc V şi la comanda FMI şi Băncii Mondiale pentru tăierea a circa 50 de ajutoare sociale. De ce? Pentru exterminarea cît mai rapidă a beneficiarilor acestor ajutoare sociale şi a familiilor acestora! În timpul Regimul Băsescu-Isărescu-Boc s-a ajuns ca, în luna noiembrie 2011, mai mulţi români să ceară autorităţilor locale şi centrale să fie eutanasiaţi, pentru că nu mai au din ce trăi şi nici bani pentru medicamente.
Este o chestiune de zile pînă cînd pachetul de legi impus de FMI va fi trecut prin Camera Deputaţilor, iar de la 1 ianuarie 2012 se accelerează Holocaustul împotriva românilor. Ce-i de făcut?
Românii trebuie să afle adevărul… iar apoi să ACTIONEZE!