miercuri, 2 noiembrie 2011

Trei obiecte se indreapta în Soare!

Trei obiecte, probabil comete, se indreapta înspre Soare!
Comet?
Obiectele au fost înregistrate pe 01 octombrie, 19 octombrie şi 31 octombrie 2011
SOHO Movie Theater:  sohodata.nascom.nasa.gov
Sursa şi autor:  TORIN799   (youtube)

Furtuna geomagnetica G1 şi Eruptie solara - 02 noiembrie 2011

Activitatea solara se intensifica: O imensa pata solara este în curs de suprapunere peste nivelul membrelor NE ale soarelui. Ieri s-a dezlănţuit o explozie solara de  clasa trei M şi a aruncat cu o  coronala de masă în spaţiu. Activitatea Geoefectiva solară ar putea creşte în zilele următoare ca rotatia soarelui se transformă petelor solare spre Pamant.
Activitatea solară a crescut la niveluri moderate cu cel putin 3 M-Class care are loc în jurul valorii de la o regiune activă acum rotativă  la nivelul membrelor nord-est.
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

OZN pe cerul de noapte Artesia NM - 29 octombrie 2011

Prima dată am crezut că acest lucru a fost o stea, deoarece nu a părut să se mişte. Spotted doar peste partea de sus a casei mele. M-am dus în interiorul pentru a merge la toaletă şi apoi am văzut ca zboară direct peste mine când m-am întors afară.
Am început să filmez. Cu excepţia dată când le-am semnalat, au fost de mai multe ori atunci când totul a devenit strălucitoare. Parerea mea de strălucire a ecranului a fost de la obiect. Le-am semnalat de două ori şi numai de două ori foarte repede şi fază a fost îndreptată departe de el.
Ori alte ecranul luminat este un mister pentru mine. Nu a fost în spaţiu, astfel încât să nu un satelit şi a făcut nici un sunet.
*
Sursa şi autor:   (youtube)

S-au găsit cale ferată pe Marte?

Skipper Joseph - un arheolog virtual care "desfăşoară săpături" pe alte planete, cautand anomalii in imaginile luate de la sateliţi a anunţat descoperirea. El a profitat de resursele de pe  Internet Google Marte, care a furnizat fotografiile pentru o varietate de dispozitive care au fostfacute în orbita Planetei Roşii.
Cercetătorul a gasit un sistem de transport similar cu calea ferată.
Drumul se întinde la craterul din Hale, lângă care NASA intenţionează să conceapa un sistem  pentru a căuta apă, şi chiar viaţa. "Sistemul Feroviar" incepe la aproximativ 900 de kilometri de crater.
Skipper spune că, în craterul care merg "gabarit", structură vizibilă. Nu foarte departe de "Station" a marcat un obiect dreptunghiular, situat chiar pe "sinele de cale ferata".
Oamenii de stiinta sustin ca ar putea fi o  "staţie de clădiri."
Cu toate acestea, versiunea cu maşina, în conformitate cu calea ferata  pare mai logic. După un obiect aruncă o umbră ca în cazul în care la câţiva metri de suprafata, de la clădirea gării nu este negat de asemenea, că aceasta este  un tunel transparent. Similar cu aceste modele fotografiate pe Marte artiştii portretizată ca tuneluri ar putea arata ca, constată cercetătorul, se deplasează "masina" sau în picioare încă nu este cunoscut, deoarece nu exista alte imagini din zona, efectuate la momente diferite, ceea ce ar putea urma soarta unui obiect dreptunghiular. Adică, uite, el s-a mutat sau s-au oprit.
Destul de uşor, şi este greu rezonabil să presupunem că Skipper a găsit pe Marte sistemul de transport. Scepticii, desigur sceptic. Dar ceea ce este cu adevarat o linie punctată, nu, chiar idei. Skipper confuz şi siguranţa rutieră. Alte facilităţi - de exemplu, Sfinxul sau obiectele lângă el, cum ar fi piramidele, ruinele uite. Şi, după cum în cazul în care au fost aruncate sute de mii de ani în urmă.
Uşor proeminente din nisip marţian şi de construcţie similare cu temelia unei cetăţi. "Dar aici - şi rutier, precum şi staţia de cale ferată şi maşina. Si nimic nu a umplut ", spune Skipper. În curs de desfăşurare a "trenului" poate fi urmărită înapoi până la umbre şi fotografii din diferite perioade de timp!

Sursa şi autor:    (youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

URIASII. Au existat, scrie si in Biblie despre ei, dar nu sunt rezultatul imperecherii ingerilor cazuti cu oamenii. Si nici urmasii extraterestrilor …

Iata ce putem citi in Sfanta Scriptura:
În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.” (Facerea 6:4)
Deci daca scrie, e clar ca au existat. Ce s-a ales insa de ei?

Că Tu eşti Cel Care ai făcut toate şi toate le stăpâneşti; Doamne, drept eşti, Cel care judeci pe cei care cu semeţie şi cu trufie se poartă. Tu pe cei care mai înainte au făcut strâmbătate, între care şi uriaşi erau, care intru vitejie şi întru îndrăzneală nădăjduiau, i-ai pierdut, aducând peste ei apă nemăsurată.” (III Macabeilor, 2:3-4)
Acolo au fost uriaşii cei vestiţi, înalţi la statură şi iscusiţi în război. Nu pe aceştia i-a ales Dumnezeu, nici calea ştiinţei nu le-a dat; Pierit-au pentru că n-au avut înţelepciune; pierit-au prin nebunia lor.” (Baruh, Cap. 3: 26-28)
   Stim ca de potop au fost salvati doar Noe si ai lui, care nu erau uriasi. Asadar uriasii au disparut in timpul potopului si au fost nimiciti de mandri ce erau.
Totusi, in Sfanta Scriptura mai sunt mentionati cu numele de uriasi si unele populatii de dupa potop.
Şi au împrăştiat printre fiii lui Israel zvonuri rele despre pământul pe care-l cercetaseră, zicând: “Pământul pe care l-am străbătut noi, ca să-l vedem, este un pământ care mănâncă pe cei ce locuiesc în el şi tot poporul, pe care l-am văzut acolo, sunt oameni foarte mari. Acolo am văzut noi şi uriaşi, pe fiii lui Enac, din neamul uriaşilor; şi nouă ni se părea că suntem faţă de ei ca nişte lăcuste şi tot aşa le păream şi noi lor” (Numerii, 13:33-34)
Căci numai Og, regele Vasanului, mai rămăsese din Refaimi. Iată patul lui, pat de fier, şi astăzi este în Rabat-Amon: lung de nouă coţi şi lat de patru coţi, coţi bărbăteşti” (Deuteronom, cap. 3:11)
Un cot avea 45 de centimetri …
Ascultă, Israele, de acum tu vei trece Iordanul, ca să intri şi să cuprinzi popoare mai mari şi mai puternice decât tine şi cetăţi mari cu ziduri până la cer, Precum şi pe poporul cei mare, mult la număr şi înalt la statură, pe fiii lui Enac, de care tu ai auzit spunându-se: Cine se va împotrivi fiilor lui Enac?” (Deuteronom 9:1-2)
“Atunci a ieşit din tabăra Filistenilor un luptător cu numele Goliat, din Gat. Acesta era la statură de şase coţi şi o palmă. Pe cap avea coif de aramă şi era îmbrăcat cu platoşă în solzi; greutatea platoşei lui cântărea cinci mii de sicli de aramă; În picioare avea cizme cu tureci de aramă şi la umăr purta un scut de aramă. Coada suliţei lui era ca sulul de la războaiele de ţesut, iar fierul suliţei era de şase sute sicli de fier, şi înaintea lui mergea purtătorul lui de arme.” (Regi I 17:4-7)
Erau ei oare urmasii uriasilor de dinainte de potop? Desigur ca nu. Erau ei oare asemenea celor ce actualmente sufera de gigantism? Consider ca nu. Ultimii de abia se misca si in general mor tineri, caci sunt bolnavi. Aceia insa erau chiar si soldati deosebit de puternici si iscusiti in lupta. Asa erau ei. Asa i-a facut bunul Dumnezeu, un soi de patagonezi dar mult mai mari. Dar, repet, nu sunt urmasii uriasilor din vechime, caci aceia au disparut la potop.
Cum au aparut insa uriasii de care se vorbeste in Cartea Facerii?
În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.”
Literatura new age ne „invata” ca un soi de extraterestrii s-au imperecheat cu pamantencele si au rezultat acei super eroi. Uneori ni se spune ca acestia s-au mai micsorat in timp, dar sunt cei ce in vechime stapaneau marile civilizatii si imperii, iar actualmente formeaza grupul celor pe care-i numim ELITE, stapanii din varful varfului piramidei. Adica un soi de teorie asemanatoare cu cea a lui David Icke:
Teoria este fundamental gresita, deoarece stim ca extraterestrii nu exista:
Adeptii acestei teorii se bazeaza insa pe … Cartea lui Enoh, care ar specifica faptul ca un soi de ingeri cazuti au intrat la fiicele oamenilor, rezultand acei uriasi. Enoh a fost ridicat la Cer inca in viata fiind si va reveni impreuna cu Ilie in timpul desfasurarii evenimentelor descrise in Apocalipsa. Asta scrie clar in Sfanta Scriptura. Dar “Cartea lui Enoh” este o scriere apocrifa nerecunoscuta de Biserica. Deci nu e bine sa ne bazam pe ea.
Trebuie sa intelegem ca n-au fost doua ture de ingeri cazuti. Ingerii cazuti au fost strict cei din tabara lui lucifer. Si au cazut inainte de facerea omului. Altii n-au mai fost.
Apoi, acei asa zis „ingeri cazuti” din vremea lui Enoh n-au fost un soi de extraterestrii, caci bunul Dumnezeu n-a mai creat si alte lumi pe alte planete.
Si nici despre draci nu poate fi vorba, adica de ingerii cazuti din tabara lui lucifer, din simplul motiv ca ingerii, fie ei si cazuti, nu se pot imperechea. Nu pot procrea.
Totusi, la cine se refera Sfanta Scriptura cand specifica fii lui Dumnezeu si fiicele oamenilor? Iata ce aflam din Facerea, Capitolul 4, 25 – 26:
Adam a cunoscut iarăşi pe Eva, femeia sa, şi ea, zămislind, a născut un fiu şi i-a pus numele Set, pentru că şi-a zis: “Mi-a dat Dumnezeu alt fiu în locul lui Abel, pe care l-a ucis Cain.
Lui Set de asemenea i s-a născut un fiu şi i-a pus numele Enos. Atunci au început oamenii a chema numele Domnului Dumnezeu.
Consider ca fii lui Dumnezeu au fost acestia care au început a chema numele Domnului Dumnezeu. Iar fiicele oamenilor erau urmasele lui Cain. Poate gresesc in aceasta ultima chestiune si ii rog pe cei cu solide cunostriinte teologice sa-si spuna parerea.
Dar un lucru e sigur: fii lui Dumnezeu n-au fost ingeri cazuti. E chiar si o contradictie in termeni. Pai ori esti fiul lui Dumnezeu, ori esti cazut.
Si n-au fost nici extraterestrii.
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Scurta trecere in revista a vestilor prezentului

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
In Piata Victoriei un lot bine selectionat de pensionari colinda guvernul. Pentru ca nu au bani sa cumpere rosii sau oua si sa arunce cu ele in directia celor mai iubiti fii ai poporului (intotdeauna portocalii) batraneii agita taloanele de pensii. Sunt suparati ca nu li se vor indexa pensiile- de ce, ar trebui? Doar pentru ca exista o lege in acest sens? Uite ca-s inca in viata, deci se descurca, n-au nevoie de indexare. Ca au de platit serviciile medicale dupa ce au cotizat la ele o viata. Si li se opresc in continuare 5,5% din pensii pentru sanatate. De parca ei s-ar trata cat perntru 2 vieti o data! Ba uneori mai sunt si impozitati. Si ce, n-au auzit ca orice venit se impoziteaza in Romania? Chiar si ala deja impozitat!?! Nu e de vina guvernul, ci pensionarii. Ei sunt singurii vinovati, pentru ca s-au complacut in situatia de pensionari. Daca furau si ei cum au facut-o altii… astazi erau miliardari. Cu vile, masini luxoase si eventuale fotolii de politicieni/mari oameni de afaceri. Ati vrut sa fiti cinstiti, n-aveti decat sa suportati consecintele! Iar daca, din cauza varstei, anotimpului si nervilor… pe unii ii cam lasa ceasul… guvernul s-a asigurat ca cei porniti deja spre destinatia finala nu au sanse sa se mai intoarca.
Astfel aflam ca
Institutul de Cardiologie Iliescu se inchide pentru ca nu mai are fonduri. Desi e evident ca e reaua-vointa a cadrelor medicale si a cardiacilor care se inghesuie sa se opereze pe inima si cand n-au nevoie. Numai pentru ca se plictisesc acasa si se distreaza si ei facand o operatie, doua, sute. Luna aceasta nu mai sunt bani decat pentru plata salariilor, ceea ce e foarte mult. Ce, salariatii nu pot face si ei munca voluntara? Ca de asta se si numesc “salariati”. Pentru a nu primi “salariu”. Desi chestia aia cu care ii remunereaza statul roman cu greu se poate numi salariu… Oricum, institutul ar trebui mentinut deschis. Pentru ca mai au 87 de lei pentru toata luna decembrie, deci e cazul ca guvernul sa se sesizeze. Nu sa mai aloce bani, ci sa-i acuze de proasta gestionare a fondurilor pe toti cei implicati. Ce, 87 de lei, in Romania, ajung cat sa tii un intreg sistem medical. In sensul sa-l tii pe linie moarta. Deci, cardiaci din toata tara, uniti-va.Se inchide terenul de joaca, deci gasiti-va alta boala cu care sa va rasfatati. N-o sa mai puteti sa va operati pe cord deschis cand vreti voi. Sau cand zic doctorii. N-ati auzit de legea selectiei naturale?
In schimb fostul spital din Tutova, dupa ce a fost inchis de guvern – imediat dupa ce poseda absolut toate dotarile necesare, fireste- va fi
inchiriat de un medic in vederea oferirii de asistenta medicala oamenilor din zona. Cu cat credeti ca i-a fost inchiriat metrul patrat, nu se precizeaza daca cu echipamente sau fara? Ei bine, cu 1 leu/metrul patrat. Pentru ca face un serviciu de utilitate publica si merita sa I se ia o chirie simbolica. 1 leu/metrul patrat pe luna! Sunt curioasa daca serviciile medicale oferite de acest doctor vor fi contra costa. Inclin sa cred ca da. Si atunci de ce o chirie atat de mica? Pentru ca in Tutova spatiile sunt foarte ieftine. Pentru cei ce ati ramas cu ceva bani din pensie… puteti da o fuga pana acolo. Sa cumparati case si apoi sa le inchiriati celor mai putin norocosi. Cu niste sute de euro/metrul patrat. E economie de piata, fiecare se descurca cum poate! Iar daca unii pot cu 1 leu/metrul patrat pe luna, asta inseamna doar ca omul se intelege bine cu Consiliul Local.
Grecia, dupa ce toata Europa s-a dat de ceasul mortii s-o salveze, a zis: stati, ca noi facem referendum. Sa vedem daca poporul accepta masurile de asuteritate. (cum nu? E visul oricarui popor sa moara de foame!) Nu va lasam sa ne salvati asa, de capul vostru! Si a aruncat astfel toate bursele in degringolada. Acum, ca o parere personala, nu cred ca Grecia e inconstienta. Ei stiu ca mai devreme sau mai tarziu vor fi nevoiti sa accepte toate masurile pe care comunitatea internationala le va impune. Dar prin aceasta smecherie legislativa grecii incearca sa obtina cat mai mult posibil. 1000 la suta. Nu neaparat din spirit nationalist, ci de frica poporulul. Care popor elen s-a revoltat inca de la inceput, si nu i-a mai trecut. Pur si simplu premierul lor incearca sa obtina maximul posibil de la UE. Daca asta inseamna sa arunce toata lumea in haos bursier… fie! Grecia e tara lui iar elenii s-ar putea, daca nu obtine mai mult decat ar fi omeneste posibil, sa-l scalpeze. Sau ma rog, sa-l arunce in prapastie, conform obiceiului istoric. Intre viata sa si oprobiul international… premierul grec a ales sa negocieze. Pe viata sau pe moarte. Si momentan el, un singur om, a reusit sa destabilizeze o Europa. Asta spune multe despre inteligenta celorlalti lideri UE, nu credeti?
Tot guvernul grec a decis, pe nepusa masa,
schimbarea intregului Stat Major al Armatei. Stirea, mi se pare mie, se leaga perfect cu argumentatia de mai sus. Pana la urma grecii vor trebui sa se supuna. Dar nu o vor face pasnic. Deja au demonstrat asta, de luni de zile pe care le petrec in strada, luptandu-se cu fortele de ordine si distrugand cam tot ce le iese in cale. Ei bine, s-ar putea sa vedem o reprimare armata a protestelor. Adio democratie, bun venit totalitarism. Dar, ca o observatie personala, masurile de acest gen au efect de contagiune. Atentie lideri UE, ca nici unii nu stati prea bine in tarile de origine. Nici mamaliga romaneasca nu a explodat inca, nici carnatii germani, pizza italiana sau tortilla spaniola. Dar si cand o vor face… sa ne pazeasca Dumnezeu! Pentru ca, cu cat vor amana mai tare momentul, cu atat mai greu de stapanit vor fi oamenii. Si tare ma tem ca spre asta ne indreptam.
Daca nu cumva, fireste, vine apocalipsa mai intai! Nu neaparat de origine extraterestra sau metafizica, ci nucleara. In
Japonia centrala nucleara buclucasa are iar probleme. Specialistii spun ca nu e nimic ingrijorator. Asa cum n-a fost nici data trecuta, asa cum n-a fost nici prin anii ‘80 cand cu Cernobilul, si tot asa.
Oricum, incotro ne uitam, e de bine. Daca nu e cu revolutie e cu sfarsitul lumii. Daca nu e cu extraterestri e cu accident nuclear. Sa te tot bucuri ca te-ai nascut in aceasta perioada istorica.
Traiti cat mai aveti timp! Maine s-ar putea sa fie deja prea tarziu…
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

Prima supernovă observată de om îşi dezvăluie secretele

Prima supernovă observată de om îşi dezvăluie secreteleGalerie foto (1)
Astronomii au aflat de ce prima documentare a unei supernove se referea la un corp ceresc supradimensionat. Explozia stelară a fost semnalată de chinezi în anul 185 şi a fost vizibilă timp de opt luni; mult mai târziu s-a dovedit că aceasta era o rămăşită a unei supernove mai mari decât se crezuse, aflată la o distanţă de 8.000 de ani lumină.
Noi observaţii în lumină infraroşie au demonstrat că explozia a avut loc într-o cavitate în spaţiu. Oamenii de ştiinţă spun că această cavitate era aproape lipsită de gaze şi praf, permiţând astfel “schijelor stelare” să se propulseze mai repede şi mai departe în univers.

Steaua, similară cu soarele nostru, s-a stins, transformându-se într-o aşa numită pitică albă, o mică stea cu densitate mare. A absorbit apoi materia altei stele şi, în cele din urmă, a explodat, rezultând o supernovă.

Acum, oamenii de ştiinţă cred că ceea ce localnicii au văzut era de fapt o supernovă de tip Ia, care face parte dintr-o subcategorie de stele variabile cataclismice ce rezultă prin explozia violentă a piticelor albe, atunci când acestea sunt destabilizate din cauza adaosului de materie provenită de la o stea vecină.

Întreaga cercetare a fost realizată de NASA cu ajutorul a patru telescoape, dintre care două (Spitzer şi Wide-field Infrared Survey Explorer) au fost folosite pentru captarea imaginilor în infraroşu.
Sursa: CBS
Sursa: BLOG ENCICLOPEDIC 2 – DESCOPERA

Oceanele Terrei, punctul de start al sfârşitului lumii? / Maria Olaru

Oceanele Terrei, punctul de start al sfârşitului lumii?Galerie foto (1)
Joe Kirschvink, un geobiolog care a studiat istoria vieţii şi a extincţiilor ce au avut loc pe Terra, a dat naştere unei noi teorii legate de sfârşitul lumii.
Omul de ştiinţă susţine că o singură schimbare evolutivă care s-ar petrece în rândul microbilor ce populează oceanul i-ar putea lăsa pe oameni în imposibilitatea de a respira.
Până acum 2,35 de miliarde de ani, atmosfera planetei nostre era dominată de prezenţa metanului şi a altor gaze cu efect de seră. Apoi, în mod inexplicabil, cianobacteriile (algele albastre-verzi) au început să producă oxigen liber, ca urmare a fotosintezei. În urma procesului digestiv, cianobacteriile au eliberat oxigenul (O) din moleculele de apă (H2O). Astfel, atmosfera, alcătuită în mare parte din oxigen, a permis evoluţia vieţii pe Pământ.
Singura problemă în acest proces, spune Kirschvink, este că nimeni până acum nu a reuşit să explice motivele care au stat la baza lui. Prin urmare, există posibilitatea ca procesul să fie unul reversibil. În acest caz, atmosfera va fi iar dominată de gaze irespirabile, urmările fiind devastatoare pentru toate formele de viaţă de pe Pământ.
În plus, specialistul spune că, deşi şansele producerii acestui fenomen sunt relativ mici, el nu poate fi prevăzut, tocmai din cauza lipsei de cunoştinţe legate de evenimentele de acum 2,35 de milioane de ani.
Sursa: io9
Sursa: BLOG ENCICLOPEDIC 2 – DESCOPERA