marți, 1 noiembrie 2011

Hartile Amiralului Piri Reis, hartile care nu puteau sa existe

Hartile Amiralului Piri Reis, hartile care nu puteau sa existe Concluziile savantilor – o harta facuta din avion sau alt aparat de zbor, o harta mai veche decat gheata care acopera Antarctica, o harta mai detaliata decat hartile tactice ale armatei americane, o harta pe care a folosit-o si Columb ca sa “descopere” America – o harta venita din adancurile istoriei umanitatii care ne poate schimba sistemele de valori sau istoria asa cum o stim.
Piri Reis a fost un faimos amiral turc din secolul saisprezece, care avea ca pasiune colectionarea de harti de navigatie vechi. Dupa o batalie pe mare, amiralul a capturat cativa marinari dusmani. Unul dintre ei, ca sa scape cu viata, s-a laudat ca a fost pilot in flota lui Columb pe parcursul celor trei voiaje ale acestuia in Lumea Noua. Piri Reis, intotdeauna in cautare de noi informatii, l-a intrebat pe om daca Columb a descoperit Lumea Noua din intamplare sau stia ca exista pamant peste ocean. Pilotul I-a raspuns ca acesta avea o harta, a carui copie o detine si el, si pe care I-a inmanat-o amiralului.
Acesta, folosindu-se de ea si de colectia lui de harti antice, a desenat o harta a lumii in 1513. Aceasta este povestea hartii lui Piri Reis, mai mult sau mai putin romantata. Surprizele si semnele de intrebare de-abia acum incep.
In 1929, un grup de istorici, cercetand sectiunea haremului Palatului Topkapi din Istambul, au gasit aceasta harta intr-o gramada de moloz. Istoricii au fost uimiti cand au descoperit ca harta prezinta clar coasta de nord si de sud a continentului american. Si mai uimiti au fost sa descopere pe vechea harta facuta la 1513, continentul Antarctica, care nu a fost descoperita pana in 1818.
In 1953, un ofiter al marinei turce a trimis harta lui Piri Reis Inginerului sef al Oficiului Hidrografic Naval al Statelor Unite. Pentru a o cerceta, acesta i-a cerut ajutorul capitanului Arlington T. Mallerey, cu care mai colaborase, o autoritate in materie de harti antice. Raportand harta la cele existente, aceasta nu numai ca s-a dovedit a fi perfecta, dar chiar a mai adus corecturi hartilor moderne. De exemplu, pe harta lui Piri Reis, Groenlanda e reprezentata prin doua insule separate.
Aceasta informatie a fost confirmata recent de un explorator polar francez, care a descoperit cu ajutorul sondelor ca sub stratul de gheata sunt intr-adevar doua insule. In Antarctica, prin acelasi procedeu s-a descoperit ca sub calota de gheata exista vaile si muntii descrisi de harta lui Piri Reis, deoarece harta reproduce nu numai conturul continentelor, ci da si indicatii topografice privind interiorul acestor continente. Lanturile muntoase, varfurile, insulele, fluviile si platourile sunt insemnate cu cea mai mare exactitate.
Confirmand toate acestea si multe alte lucruri, cartografii Marinei Americane au ajuns la urmatoarele concluzii:
1. Columb a avut o harta in calatoria sa spre America, care arata coastele Yucatanului, Guatemalei, Americii de Sud pana la Stramtoarea Magellan si o mare parte a coastei Antarcticii.
2. Harta originala are cel putin 5.000 de ani, iar unele date arata ca poate chiar mai mult. Unele parti de uscat care apar pe harta sunt acoperite de gheturi de mii de ani.
3. Doar cartografi foarte experimentati din zilele noastre ar putea desena o harta cu un grad de acuratete atat de mare, si numai dintr-un avion.
Ca sa adanceasca misterul acestei harti, studii ale unor profesori ca Charles H. Hapgood sau Richard W. Strachan au aratat ca originalul hartii dupa care s-a inspirat Piri Reis a fost o fotografie aeriana de la o foarte mare inaltime, deoarece harta seamana perfect cu o fotografie a pamantului realizata din satelit, unde, datorita formei sferice a Pamantului, continentele situate mai departe de centrul imaginii “aluneca in jos” , la fel ca pe harta lui Piri Reis.
Capitanul Mallery sustine de asemenea ca harta nu se putea realiza decat dintr-un aparat de zbor, fiind prinse pe ea piscuri muntoase din nordul Canadei si din Alaska care nu erau trecute nici pe hartile strategice ale Armatei americane. Pe langa asta, adauga el, “stiau sa calculeze longitudinea, lucru pe care noi inca nu il stiam acum doua sute de ani”.
Profesorul Charles H. Hapgood sustine ca deoarece calota glaciara a Antarcticii se presupune ca are 100 de milioane de ani, exista doua posibilitati asupra perioadei in care a fost facuta harta initiala: ori calota glaciara este de factura recenta, cateva mii sau zeci de mii de ani, ori originalul hartii a fost facut acum milioane de ani, cand inca omul nu exista.
Aceste doua prezumtii sunt respinse de comunitatea stiintifica, deoarece fiecare dintre ele ar da peste cap tot ceea ce credem noi ca reprezinta istoria umanitatii, de aceea harta lui Piri Reis este considerata doar o curiozitate, printre multe altele care ne-ar schimba poate sistemele de valori sau istoria.
piri reis
Sursa: piatza.net

Cutremur cu Magnitudinea 6.3 loveste Regiunea Insulele Revilla Gigedo - 1 noiembrie 2011

  
Cutremur cu Magnitudinea 6.3 loveste Regiunea Insulele Revilla Gigedo - 1 noiembrie 2011
Nu au existat rapoarte de pagube sau victime.
Nici un avertisment de tsunami nu a fost emis.
Mărime6.3
Data-Ora
Locaţie19.891 ° N, 109.216 ° W
Adâncime5 km (3.1 km)
RegiuneREVILLA GIGEDO INSULELE REGIUNEA
Distanţe227 km (141 mile) nord-est de  Insula Socorro, Mexic
333 km (206 mile) SSE din  Cabo San Lucas, Baja California Sur, Mexic
419 km (260 mile) W din  Puerto Vallarta, Jalisco, Mexic
1050 km (652 mile) W din  Mexico City, DF, Mexic
Locul de amplasare Incertitudineaorizontal + / - 21 km (13,0 km); adâncimea + / - 2.8 km (1,7 mile)
ParametriiNST = 359, NPH = 359, Dmin = 427.5 km, Rmss = 1.04 sec, Gp = 162 °,
M-type = "momentul" de la amploarea iniţială unda P (tsuboi metoda) (Mi / MWP), Version = F
Sursă
  • Dimensiunea:  USGS NEIC (WDCS-D) Locul de amplasare:  USGS NEIC (WDCS-D)
Event IDusb0006hfg
Cutremurele M 6 +
De la 14 septembrie. 2011 la 1 noiembrie 2011
6.2  Alaska la 14 septembrie /  6.0  Cuba,  6.1  Nw. Noua Zeelandă,  6.2  Japonia,  7.3  Fiji toate pe 15 septembrie /  6.6  Japonia,  6.0  Japonia atât pe Sept.16 /  6.9  India pe 18 septembrie /  6.4  Tonga pe 22 septembrie /  6.2  Argentina pe 06 octombrie /  6.1  Insulele Kermadec în Octombrie 7 /. 6.8  de la Bali privind Oct.13 / 6.7  Papua Nw. Guineea,  6.1  Amurskaya Rusia atât pe Oct.14 / 6.3  Papua Nw. Guineea privind Oct.18 /  6.1  Hokkaido Regiunea Japonia pe Oct.21 /  7.4  Kermadec Regiunea Insulele pe 21 octombrie / 7.2  şi 6.0 atât estul Turciei pe 23 octombrie / 6.0 Insulele Fuji pe Oct.26 / 6.9  Coast din Europa Centrală Peru în Octombrie .28/6.3 Revilla Gigedo Insulele Regiune Mexic la 01 noiembrie /
Sursa şi autor:  earthquake.usgs.gov

 

8 CUTREMURE CU MAGNITUDINE 5+ S-AU PRODUS PE 1 NOIEMBRIE 2011


  • M 5.3, Kepulauan Babar, Indonesia November 1, 2011


  • M 5.0, Revilla Gigedo Islands region November 1, 2011



  • M 5.1, Antofagasta, Chile November 1, 2011




  • M 5.1, Gansu, China November 1, 2011




  • M 5.0, near the east coast of Honshu, Japan November 1, 2011




  • M 6.3, Revilla Gigedo Islands region November 1, 2011




  • M 5.5, Sulawesi, Indonesia November 1, 2011




  • M 5.4, northern Xinjiang, China November 1, 2011




  • Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

    Apocalipsa Acum! Pământul Sub Foc!

    Acest program impleteste detalii şocante din vechile legende, împreună cu datele ştiinţifice uimitoare de a reconstrui detaliile unei tragedii oribile care au afectat omenirea pentru generaţiile fără sfârşit, cu perioade de întuneric persistente, ger aprig, căldură mistuitoare, şi inundaţii nimicitoare, din care doar câteva au supravieţuit.
    Mitul antic şi folclorul ezoteric din toată lumea spune poveşti înfricoşătoare ale suferinţei omenirii despre distrugerea prin foc şi inundaţii, legende despre catastrofe atât de extreme, şi atât de extinse, ca acum avem tendinţa de a le trata ca exagerări imaginative.
    Dr. Paul LaViolette a gândit la fel, până când a descoperit o veche "capsulă criptogramă temporala",  şi care se referă ca e scris în stele ca exista o cauza galactica a acestor evenimente. Bazandu-se  pe 14 de ani de cercetare, doctorale şi postdoctorale, Dr Paul LaViolette explică modul în care acest mesaj ştiinţific avansat, combinat cu folclorul ezoteric vechi ne avertizează cu privire la o catastrofă cosmică ciclica, una care ar putea reapare astăzi, practic fara nici un avertisment.
    Sursa şi autor:   (youtube)
    Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

    Reperarea foarte ciudata la ISS

    Reperarea foarte ciudata la ISS!
    BeePee : Ce se întâmplă? Ai urmarit camera live în ultima vreme? Unele dintre formaţiunile noroase par sa  semene mai mult cu formatiunea noroasa piroclastica! Unele sunt masive şi le acoperă arii foarte mari, ele nu arata chiar ca pe pământ! Soarele nu este ca in mod normal si norii nu arata ca de obicei. Există, de asemenea, pare a fi ca o tentă de albastru de tot şi nu reflexii de la soare ...
    myunhauzen74 : Obiectul are o schiţă foarte specifice clara! Shooting cu ISS. Aceasta nu este o reflexie a soarelui şi efectul de orbire la aparatul de fotografiat! Este evident! Astfel de focare în atmosferă şi în spaţiu tot timpul, dar nu să acorde o atenţie la ea din cauza vitezei lor extraordinare ...
    myunhauzen74 : Fiţi atenţi la circulaţie şi geometria, precum şi coordonatele de ISS la sfârşitul video. + ZOOM! Nu există nici o insulă!
    Aici este un link la feed-ul live;
    Aici este un link la site-ul unde puteţi vedea în timp real exact în cazul în care ISS este situat în timp ce uitam de furaje camera live;
    Care este opinia dumneavoastră despre acest lucru?
    Sursa şi autor:   *    (youtube)
    Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

    OZN-uri Drone peste Miami Fl. - 28 octombrie 2011

    Aceste OZN-uri sunt adesea observate în diferite culori, verde, albastru, portocaliu, de culoarea chihlimbarului sau alb.
    >
    Sursa şi autor:   (youtube)

    Imagini uimitoare din timpul unei furtuni geomagnetice de la Perry Lake, Kansas pe 24 octombrie 2011

    Luni, 24 octombrie 2011, la aproximativ 01:00, Pamantul a fost lovit de o ejecţie de masă coronala.
    Impactul a comprimat puternic campul magnetic al Pamantului si a generat o intensa furtuna geomagnetica. După cum a căzut peste noapte in America de Nord, aurorele s-au revărsat peste frontiera canadiana în Statele Unite ale Americii învecinate.
    Într-o reverberaţie rara, istorica, furtuna a împins de la sud în Kansas. Fotograful Stephen Locke a documentat evenimentul de la Lacul Perry, nord-est de Topeka.
    ... De obicei limitată la regiunile polare, roşu aprins "Northern Lights" au fost în cele din urmă observat adânc în nivelul de sud al Statelor Unite continentale, cu părţi din Arkansas, Mississippi, Alabama şi Georgia au primit o dată într-o generaţie a acestui fenomen astronomic.
    Sursa şi autor:   (youtube)

    Taxa pe centrala, Tinutul Secuiesc, moneda euro si 511 euro/secunda

    Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com

    Vesti bune iarna are. Sa zicem ca ati avut bani. Stiu, e aproape imposibil in Romania, daca n-ati omorat pe cineva sau n-ati facut niste evaziune fiscala. Dar sa prespunem ca, la un moment dat in viata voastra, ati avut bani suficienti cat sa va puneti centrala de apartament. Nu de alta, dar nu va permiteti sa platiti caldura in sistem centralizat oferita de RADET. Daca v-ati inchipuit ca astfel veti plati numai ce consumati, fara pierderi si strict cat aveti nevoie, nemaifiind cuplati la teava cu vecini la capat… va inselati. Pentru ca Romania a trecut de la faza cu incalzire centralizata la faza pe repartitoare. Imediat dupa ce s-a constatat ca repartitoarele pun problema platii pierderilor (pe care RADET nu vrea sa si-o asume, dar nici oamenii, cu toate ca ei platesc ca n-au incotro), s-a ajuns la faza cu incalzirea individuala. Centrale de apartament. Tot felul de sisteme de incalzire individuale. Pe costurile personale, in schimbul independentei. Nu si-a platit blocul datoriile la intretinere? Nu-i bai, aveti centrala. Nu baga suficienta caldura RADET-ul in calorifere? Aveti centrala. Baga prea multa caldura in calorifere RADET cand afara sunt 20 de grade? Nu va afecteaza. Aveti centrala. Ei bine, daca tot aveti atatea beneficii guvernul s-a gandit ca prea va simtiti bine. Din 2013 (sau 2015, dar mizez pe mai devreme) o sa aveti si taxa. Da, pentru ca poluati. Din cauza centralelor voastre de apartament e poluat pamantul. Copacii planetei, numai cand ati rotit butonul on/off, s-au ofilit si au murit. Gaura de ozon s-a largit doar pentru ca voi v-ati debransat de la sistemul centralizat de incalzire. Asa ca, daca tot aveati atatea avantaje, acum veti avea si taxa. La cererea Uniunii Europene. Astept cu nerabdare si taxa de termopan. Ca stiti ca tot romanul si-a pus asa ceva (mai putin eu, ca n-am avut niciodata atatia bani pe care sa-i disloc linistita). Pe masini avem deja o noua taxa (nu mai stiu al catalea episod, dar e cert ca in Romania nici mort nu scapi de cheltuiala). Si, pentru ca sunt un cetatean responsabil, ma gandesc cum sa mai ajutam noi statul sa ne jefuiasca legal. Propun sa punem o taxa pe copii. Doar ei mai sunt suficient de multi incat PIB-ul sa se resimta. Daca faceti copil- taxa de poluare: fonica si de mediu. Daca nu faceti- dezechilibrati strategia bugetara, deci luati amenda. Si uite asa poate iesi Romania din criza. Nu exista taxe la care statul sa nu se gandeasca. Nu uitati, aici e Romania. Se poate intampla orice!
    Tineti minte aceasta data : 11 martie 2012. Atunci e posibil ca harta si Constitutia Romaniei sa sufere modificari. Nu ca le-ar vota parlamentarii. Ci proprii nostri concetateni localizati in judetul Covasna. O s-o puna de un referendum. In care vor decide, din autoritatea Consiliului Judetean format din multi maghiari, daca modifica granitele judetului. Eventual pentru a ingloba toata Romania. Ca ce e o granita? In vederea proclamarii Tinutului Secuiesc. Care sa includa, desigur, Covasna. Acum, lasand la o parte aspectele juridice (cum ar fi ca reorganizarea administrativ teritoriala se stabileste la nivel national), rezulta ca judetul Covasna mai are nitel si va fi proclamat regat independent. Va dati seama ca asta urmeaza, nu? O data infiintat, (oarecum) legal, Tinutul Secuiesc… urmeaza autonomia. Si cum institutia precedentului cu asta se ocupa, e suficient ca o bucata din tara sa se declare autonoma. Pentru ca altele sa-i urmeze exemplul. Nu stiu daca Romania va ajunge sau nu o federatie. Dar ma consolez cu faptul ca, la cat de bine e condusa, pana in 2015 s-ar putea sa nu mai existe deloc. Pentru ca va fi transformata in raia (internationala, de aceasta data), sau va fi cumparata pe bucati.
    Si totusi, autoritatile din Romania sunt optimiste. Destul de, pentru ca au decis ca se mentine tinta 2015 pentru adoptarea euro in Romania. Daca erau cu adevarat increzatori ar fi putut da o bula, asa cum se decid mai nou lucrurile pe planeta, si sa spuna: de maine avem euro. Cine va fi prins cu lei – ii vor fi confiscati. Argumentatia alor nostri pentru pastrarea tintei de aderare la moneda euro a fost cum ca mergem bine. Suntem in grafic. Dar ce facem cu moneda in sine? Cu Uniunea Europeana. Ca ambele, si moneda si grupul de tari… mai au un pic si lesina. Ca preambul la desfiintare. Bulgaria si Cehia au anuntat deja ca nu vor adopta euro. Multe alte state- Polonia, Ungaria si altele- au decis sa impinga adoptarea monedei euro mai tarziu decat era prevazut. Cu bataie spre 2020. Romania rezista. E singura tara, in viziunea conducatorilor sai, care poate face fata adoptarii euro la termenul stabilit anterior. Pentru ca deficitul, nivelul datoriei publice si inflatia se inscriu in limitele prevazute. Nu stiu altii cum sunt, dar pe mine ma umple de optimism aceasta veste. Asta si cea care spune ca in 2012 ne vom imprumuta cate 511 euro pe secunda. In fiecare secunda! Sa tot fii optimist! Chiar daca moneda euro nu va mai exista in 2015… sunt ferm convinsa ca ai nostri o vor adopta. Cum ar fi posibil? Simplu. Cum e posibil ca PDL, la cate tampenii face, sa indrazneasca sa se mai prezinte la alegeri? Si sa faca planuri ca si cum tot ei le-ar castiga? Optimismul e cheia. Si etnobotanicele.
    Si, pentru final, o veste internationala importanta. SUA nu isi va mai plati contributia la UNESCO (face parte din ONU) pentru ca Palestina a fost primita ca membru cu drepturi depline. Si cum nu e vorba decat de 60 de milioane de dolari ce trebuiau a fi platiti in noiembrie… rezulta ca SUA e mai bogata. Ore restul tarilor ar trebui sa-si suplimenteze contributiile, in vederea acoperirii sumelor? Si cum totul merge bine, ma astept ca Romania, pentru asemenea cazuri neprevazute, sa se mai imprumute nitel.
    Ce, ne fac pe noi 511 euro? Pe secunda?
    Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
    Sursa: Digerate

    MOMENTUL PRABUSIRII ECONOMIEI EUROPENE ESTE TOT MAI ARPOAPE !!! GRECIA A SOCAT ASTAZI INTREAGA EUROPA !

    [...]Premierul grec, Giorgios Papandreou, a anunţat aseară organizarea unui referendum, în vederea aprobării acordului încheiat săptămâna trecută la summitul UE privind ştergerea unei părţi din datoria publică elenă si adoptarea unui nou plan de austeritate. Referendumul va avea loc în această iarnă, cel mai probabil în februarie 2012, scrie presa franceză. Franța și Germania s-au declarat consternate de anunțul făcut de șeful executivului de la Atena.Dupa hotararile Summitul Extraordinar care a avut loc saptamana trecuta la Bruxelles , toti liderii europeni erau siguri ca au rezolvat problema Greciei ,reusind chiar sa transmita catre populatia europeana un mesaj ultra-optimist ,in genul “Criza s-a terminat,am gasit solutia!” . Probabil ca si de data asta multi oameni au fost amagiti ,crezand in veridicitatea acestor vesti bune…
         Desi vocile care conteaza, Nouriel Roubini sau George Soros,avertizau pe un ton cat se poate de dur ,ca masurile luate de liderii UE vor esua,aceste voci au fost omise de data asta…Nouriel Roubini a spus chiar ca “Uniunea Europeana va reusi un autogol prin masurile luate”.Dar iata ca totul se poate narui mai repede decat se asteptau toti.Prin organizarea referendumului de catre Guvernul grec, populatia isi va da acordul sau nu pentru un nou pachet de masuri de austeritate asupra sa ,in schimbul a unei noi transe venite de la FMI si a stergerii a 50 % din datoriile toatale ale Greciei.Se pare insa ca in cazul organizarii unui astfel de referendum,Grecia practic nu numai ca se siucide,dar va aprinde si fitilul in Europa.De ce? Prin simplul fapt ca rezultatul la acest referendum se cunoaste deja.Poporul grec va respinge categoric un pachet de masuri de austeritate,satui deja de taieri de salarii,mariri de taxe si concedieri,astfel statul elen fiind oficial STAT IN FALIMENT. In consecinta,Uniunea Europeana va ramane fara un membru ,iar haosul se va instaura la nivelul bancar si cel bursier.Defapt,Grecia va fi prima piesa care va cadea ,dintr-un lung sir de piese de Domino.Va urma un efect in lant,Italia si Spania fiind “infectate” de frica falimentului,iar in cateva luni de zile ,de falimentul in sine.Vor mai urma si alte state care vor intra in faliment,proteste in masa…iar mai departe ,lasati frau imaginatiei..

       Sistemul financiar actual European este sortit esecul,pentru simplul fapt ca acesta a fost construit de la bun inceput sa ajunga intr-un punct in care se va autodistruge.De ce a fost facut asa? Pentru ca suferinta oamenilor care va fi produsa de prabusirea lumii pe care ei o stiau ,apoi de razboiul care va urma,ii va convinge pe acestia sa accepte un nou sistem,un sistem care insa va fi mai asupritor si mai autoritar decat oricare a existat inaintea sa.Este vorba de acel sistem in care omul va fi urmarit 24 din 24 prin cipuri ,sateliti etc…
    Sursa: Secretele Sistemului

    Ce ne pregătesc Jeffrey Franks şi Traian Băsescu pentru 2012

    Surse: Duminică seara, în jurul orelor 21,30, după întîlnirea oficială dintre Traian Băsescu şi delegaţia FMI, presedintele s-a văzut, în secret, cu şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks. Dacă după întîlnirea oficială, ce a avut loc începînd cu orele 17, în faţa camerelor de luat vederi cei doi au dat mesaje de prudenţă, la întîlnirea privată, cei doi au “negociat” … ca la uşa cortului.
    Concret, Franks are misiunea din partea şefilor Fondului să impună manageri privaţi americani şi israelieni la majoritatea companiilor unde Statul Român încă mai deţine controlul acţiunilor. Astfel, Franks doreşte ca în 2011  2012, în două sau mai multe etape, să fie impuşi manageri străini la următoarele companii: Poşta Română, Tarom, CFR Marfa, Electrificare CFR, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Electrica Furnizare, Hidroelectrica, Romarm, Oltchim, CFR Călători, Transgaz, Transelectrica, Romgaz.
    În plus, Jeffrey Franks i-a mai cerut lui Traian Băsescu să pregătească terenul pentru a instala management privat şi la Nuclearoelectrica, o companie care, din punct de vedere economic, este probabil cel mai valoros activ rămas în proprietatea Statului Român.
    În schimbul acestei manevre, care constituie un prim pas în scoaterea respectivelor companii din patrimoniul statului nostru, FMI va fi de acord cu proiectul de Buget pe 2012, în nişte condiţii care să favorizeze actuala Putere.
    Variantele sînt ca FMI să accepte ori un deficit bugetar sporit, majorat la 5% (în loc de 3%), asta în condiţiile în care majorarea deficitului va fi acceptată şi de Uniunea Europeană – sau, pur şi simplu, în 2012 FMI să acorde României un nou împrumut, în valoare de 17 miliarde de euro ( vom reveni cu date despre acest nou imprumut), bani care vor acoperi nevoile electorale ale Puterii actuale.
    Reamintim că pînă acum România a împrumutat de la FMI şi Banca Mondială 20 de miliarde de euro, din care 13 miliarde de euro au venit de la FMI.
    De asemenea, reamintim că datoria TOTALA a României este cifrata la suma astronomică de aproximativ 150 miliarde euro.


    Sursa: WikiLeaks Romania Romanialeaks.org

    1 noiembrie: Pomenirea Sfintilor si facatorilor de minuni fara de arginti Cosma si Damian

    În luna noiembrie, în ziua întâia, pomenirea Sfintilor si facatorilor de minuni fara de arginti Cosma si Damian, fiii Teodotei celei din Asia.
    Sfinţii Făcători de Minuni şi Doctori fără Arginţi Cosma şi Damian împreună cu mama lor Teodota erau din Asia Mică (după unii, din Mesopotamia). Tatăl lor care era necredincios a murit când ei erau încă copii. Mama i-a crescut în evlavia creştină. Prin exemplul vieţii ei şi prin citirea cărţilor sfinte, Sf. Teodota a păstrat puritatea vieţii copiilor ei prin respectarea poruncilor lui Dumnezeu, ajutîndu-i să devină bărbaţi virtuoşi şi drepţi. Educaţi şi formaţi ca doctori, ei au primit în dar harul vindecării trupurilor şi sufletelor bolnave prin puterea rugăciunii. Ei vindecau chiar şi animale. Din iubire curată faţă de Domnul şi faţă de semeni ei nu luau niciodată plată pentru serviciile lor, respectînd porunca Mântuitorului Nostru Iisus Hristos care a spus: “În dar aţi luat, în dar să daţi” (Mt. 10:8). Faima Sf. Cosma şi Damian s-a răspândit în toată regiunea şi oamenii i-au numit doctori fără de arginţi.
    Odată, sfinţii au fost chemaţi la căpătâiul unei femei foarte grav bolnave, pe nume Paladia, care nu a mai găsit vindecare la nici un doctor. Cei doi sfinţi, numai prin credinţă şi puterea rugăciunii au reuşit să o vindece pe Paladia, care s-a sculat perfect sănătoasă şi a dat slavă lui Dumnezeu. Dorind să-i răsplătească pentru binele făcut, Paladia s-a îndreptat spre Damian, arătîndu-i trei ouă şi zicînd: “Ia acest dar în numele Sfintei Treimi Dătătoare de Viaţă, Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt.” Auzind numele Sf. Treimi doctorul fără de arginţi nu a îndrăznit să refuze. Când a auzit Cosma întâmplarea, s-a întristat crezînd că făcînd aceasta fratele său a încălcat porunca.
    Pe patul de moarte, el a cerut ca fratele său să nu fie înmormântat lângă el. Sf. Damian s-a stins şi el din viaţă la scurt timp şi toţi se întrebau unde va fi îngropat. Dar Dumnezeu a făcut o minune printr-o cămilă, pe care “doctorii” au vindecat-o şi care glăsuind cu voce omenească le-a spus să nu se îndoiască şi să-l pună pe Damian lângă Cosma pentru că Damian nu a acceptat ouăle de la femeie drept plată ci din respect pentru numele lui Dumnezeu. Sfintele trupuri ale doctorilor fără arginţi au fost îngropate împreună în Thereman (Mesopotamia). După moartea lor s-au înfăptuit multe minuni.
    În Thereman, aproape de biserica Sfinţilor Cosma şi Damian, trăia un om pe nume Malchus. Într-o zi el a plecat în călătorie, lăsîndu-şi femeia singură pentru o perioadă destul de lungă de timp. Înainte să plece el s-a rugat la biserica “doctorilor fără de arginţi” să aibă grijă de nevasta lui. Dar vrăjmaşul omului a luat chipul prietenului lui Malchus uneltind uciderea femeii. El i s-a arătat femeii spunîndu-i că l-a trimis bărbatul ei să o ia şi să o ducă acolo unde era el. Crezîndu-l, ea s-a dus cu el şi când au ajuns într-un loc pustiu vrajmaşul a vrut să o omoare. Văzînd pericolul care o păştea, femeia s-a rugat fierbinte lui Dumnezeu să o ajute.
    Atunci au apărut doi bărbaţi înfricoşători care l-au alungat pe diavol şi acesta a căzut de pe o stâncă. Cei doi au condus-o pe femeie acasă unde ajungînd ei, ea s-a închinat şi i-a întrebat cum le este numele ca să le poată mulţumi toată viaţa. Ei au răspuns că sunt slujitorii lui Dumnezeu, Cosma şi Damian, după care s-au făcut nevăzuţi.
    Tremurînd de uimire şi bucurie, ea a povestit la toată lumea minunea şi a mers la icoana binefăcătorilor ei rugîndu-se şi mulţumind lui Dumnezeu. De atunci, cei doi sfinţi sunt consideraţi protectori ai sfinţeniei căsniciilor creştine, precum şi dătătorii de armonie în viaţa soţilor. Sărbătorirea lor se face până şi în Rusia din vremuri străvechi.
    Sfinţii Doctori fără Arginţi Cosma şi Damian din Asia Mică nu trebuie confundaţi cu Sfinţii Cosma şi Damian din Roma (prăznuiţi la 1 iulie) sau cu Sfinţii fără de Arginţi din Arabia (prăznuiţi la 17 octombrie).
    Cititi va rog si:
    http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie01.htm


    Sursa: Saccsiv’s Weblog

    Revoluţia tăcută a Adevărului - OZN-uri şi Profeţiile de la Outer Space

    Care prezintă acum cele mai controversat caz OZN / ET  din istorie. Adevărul este expus în acest film remarcabil cu privire la modul în care reuniunile unui singur om, cu extraterestrii-l duc prin zeci de ţări, reuniţi mulţi lideri celebre lume, inclusiv Saddam Hussein şi care dezvăluie mai târziu profeţii vechi care vor deveni în cele din urmă adevărate.
    În 1958 el a prezis Razboiul din Irak, încălzirea globală şi chiar şi epidemia de SIDA. Vei fi captivat de modul în care "Billy" Eduard Albert Meier a devenit cunoscut în primii săi ani ca "Phantom", (o combinaţie de viaţa reală Indiana Jones, Han Solo şi Larwence de Saudită), care a detinut un Magnum 44 şi a reţinut criminali  in serie şi criminali în masă.
    Povestea viatii lui Meier  este o calatorie enigmatica care culminează în cele din urmă cu el devenind messenger pentru o rasa avansata de fiinte ET cunoscute ca Plejaran.
    Mesajul lor este clar: Pământul este în pericol, oamenii au fost adormit, iar noi trebuie să facem schimbări drastice sau vor exista consecinţe devastatoare pentru toata omenirea.
    În ultimii săi ani Meier a lovit sute de sceptici cu  fotografii sale clare de OZN-uri, filmări şi înregistrări sonore de Plejaran "nave Beam", toate luate şi înregistrate în plină zi. Eşantioanele exotice de metal primite de la extraterestrii, conform oamenilor de stiinta, rămân din această zi, nereproductibile.
    Deci, să decidă pentru tine dacă totul este o farsă, şi, dacă da, atunci intrebati-va, de ce a fost Meier ţintă a 21 tentative de asasinat ? Ar putea fi faptul că mesajul pe care omenirea are atâta nevoie să audă, nu este binevenită de către mulţi dintre liderii lumii noastre?
    Descoperiţi de ce acest lucru, cel mai controversat caz OZN din istorie a îndurat şi a rămas în viaţă în faţa scepticism intense de peste 50 de ani.
    Billy Meier Contacte UFO: theyfly.com
    Sursa şi autor:   (youtube)

    OZN-uri Istoria Secreta

    "Scrupulozitate exacte, inteligent conceput, OZN-uri: Istoria secreta este ghidul privitorului gândirea la puzzle-uri şi paradoxurile un fenomen extraordinar, care continuă să bântuie timpurile noastre şi probleme din visele noastre .
    De asemenea, este superb filmat - o sărbătoare pentru ochi şi minte, o experienţă extraordinară pe fiecare nivel. "- Jerome Clark, autorul a fost premiat, multi-volum Enciclopedia OZN.
    Sursa şi autor:   (youtube)

    Rasei umane: o specie de inginerie genetica de pe Pământ şi care este legătura cu Nibiru

    Istoria se repetă din nou. A fost odată o rasă de extratereştri super-cunoscuta de către poporul antic de pe Pamant ca Anunnaki .
    Stravechile texte sumeriene indică faptul că Pământul ("Tiamat") a fost lovit de o planeta mare, care s-a mutat în orbita sa actuală, şi a creat Luna si Centura de Asteroizi . În cărţile sale, A Douasprezecea Planeta şi Codul Cosmic , Zecharia Sitchin prezintă această "luptă celestă" astfel cum sunt descrise în textul babilonian numit Enuma Enuma . Planetă "Marduk" (sumeriană "Nibiru"), astfel cum a intrat în sistemul solar, pe cursul său eliptic, sensul acelor de ceasornic, a lovit Tiamat, care a fost deplasată în orbita hirotonit invers acelor de ceasornic. Unul dintre sateliţii lui Marduk a lovit Tiamat primul, urmat de inca două  dintre lunile lui Marduk. Apoi ea însăşi Marduk, un organism enorm planetar, a lovit Tiamat, zdrobind o jumătate din planetă în bucăţi, care a devenit Luna Pământului şi "Band Mare" (Centura de Asteroizi). Cealaltă jumătate a planetei, care a fost lovita de o luna mai mica de Marduk, a fost mutat într-o orbită nouă, împreună cu o bucată de material care a devenit luna sa. Noua planeta a fost apoi numit "KI", adică "despicate o." Sateliţii originali ai Pământului  au fost dispersati, mulţi schimbând direcţia  orbitele lor.
    Mulţi cred acum că Anunnaki din Nibiru se întorc în curând pe Pamant. Ei cred că Planeta X are de gând să treaca pe langa Pământ odata la 3600de ani,  pe orbita sa în jurul Soarele nostru. Unii credincioşi sunt îngroziţi de consecinţele pe care l-ar putea aduce Nibiru in trecerea sa  nepermis de aproape de  Pamant. Ei se tem ca acest lucru va provoca cutremure, tsunami, inundaţii grave, lipsa alimentelor din cauza condiţiilor climatice, boli, furtuni de foc, meteori, eruptii vulcanice, furtuni Super Solar. Ei se tem că aceasta va conduce la o mare suferinţă ca rezultat al evenimentelor catastrofale de pe Pamant.
    Civilizaţii foarte avansate au fost aici înaintea noastră, doar pentru a fi distruse de către unele mari catastrofe globale.. Dar pentru fiecare rasa care a murit, o alta i-a luat locul cu o selectie de amintiri şi cunoştinţele sacre ale rasei trecute. În vanitatea noastră credem ca am descoperit unele dintre marile adevăruri ale ştiinţei şi tehnologiei .. dar suntem, de fapt, doar începutul pentru a re-descoperi înţelepciunea şi tehnologii ale raselor din trecut.
    Descoperirea de noi planete în ultimii 200 ani se datorează mai mult la matematică decât la telescoape mai mari. Nereguli matematice in orbitele planetelor exterioare, în special, se balansează ciudat şi anomalii gravitaţionale menţionat în orbitele lui Uranus, Neptun si Pluto, astronomii au determinat pe ultimele sute de ani pentru a căuta un corp planetar mare din sistemul solar exterior. Pe baza dovezilor matematice, astronomii au fost atât de siguri de realitatea acestei planete pe care ei au numit-o Planeta X. Numele vine de la o a zecea planetă, precum şi simbolul matematic pentru o cantitate necunoscută.
    Chiar şi o jumătate orbită, atâta timp cât faptul că  cometa Kohoutek (7500 ani) ar lua Planetei a 12-cea de aproximativ 6 ori mai departe de noi decât Pluto. La aceasta distanta, planeta nu ar fi vizibila de pe Pământ. Istoriile vechi spun despre Batalia Astrala a lui Nibiru ca este, de fapt stiintific sofisticat, şi avansuri curente în astronomie au coroborat recent anumite aspecte ale mitologiei sumeriene

    Cauta pentru Planeta X / Nibiru
    Ne putem întreba de ce astronomii nu au cunoştinţă de existenţa acestei planete, de ce ei nu au detectat înainte acest obiect. De fapt, au făcut-o şi deja în anii 80 au gasit un corp ceresc necunoscut şi ei o numesc G1.9
    G1.9 a fost identificata pentru prima data ca o "rămăşiţă a unei supernove", în 1984 de Dave Green de la Universitatea din Cambridge şi mai târziu a studiat-o mai în detaliu cu NRAO de Very Large Telescope Array de radio în 1985. Deoarece a fost neobişnuit de mica pentru o supernova s-a  gandit ca este tanara - mai mică de aproximativ 1000 de ani.
    Dar, în 2007,  observaţiile făcute de NASA cu Chandra X-ray Observatory  a arătat că obiectul a fost mult mai mare decât ultima dată când a fost observata! Ea a crescut in dimensiuni cu 16%. Derutat de această observaţie, Very Large Array repetate observaţiile sale de 23 de ani în urmă şi a verificat că acesta a crescut considerabil în dimensiune. Ştiind că supernovele nu se extind atat de rapid, cu excepţia cazului în care au explodat, au explicat că G1.9 trebuie să fie o "foarte tinera" Supernova -, probabil, nu mai mult de 150 de ani. Dar nici o înregistrare a unei supernove vizibile nu a fost gasita corespunzătoare acestei perioade istorice (cu privire la momentul Războiului Civil American).
    Astronomii spanioli au studiat acest obiect (G1.9), cu mare interes, deoarece acestia au anticipat aspectul său. Anomaliile gravitaţionale au fost aparut în Norul Oort de ceva timp, sugerând ca perturbatiilor au fost cauzate de un obiect din apropiere, cu masă considerabilă. Anunţul că G1.9 a crescut în dimensiune nu era un mister pentru ei. Este exact ceea ce aşteptau ei de la  obiectul mutat mai aproape de Pamant.
    Astronomii spanioli, care se numesc "Echipa Starviewer" trebuie să convingă în continuare comunitatea ştiinţifică că G.19 nu este o supernova, ci mai degrabă o stea pitica maro în interiorul sistemului nostru solar, în acelaşi timp există şi controverse ale "Starviewers Echipa" care a susţinut ca dovezi ale "teoriei G1.9 ar fi luate pe viitor. Noi încă suntem în aşteptare şi, probabil, validarea va infirma teoria lor ...
    Dar, înainte de descoperirea de G1.9 în 1984, a existat o declaraţie făcută de unii oameni de stiinta NASA, în urma lansării şi date preluate din IRAS, prin satelit de detectare în infraroşu, care a fost lansată în 1983. Povestea a fugit din  Washington Post  pe 30 decembrie 1983 cu titlul, posibil la fel de mare ca Jupiter; corp ceresc descoperit Mister.
    Un corp ceresc, eventual, la fel de mare ca planeta gigant Jupiter şi, eventual, atat de aproape de Pamant ca ar fi parte a acestui sistem solar a fost găsit în direcţia constelaţiei Orion printr-un telescop care orbiteaza la bordul infraroşu SUA prin satelit astronomice . Povestea completa AICI
    Deci, este misteriosul obiect despre care astronomii nu ştiu dacă este vorba de o planetă, o cometa gigant, o apropiere " protostea "care nu a ajuns niciodata suficient de fierbinte pentru a deveni o stea, o galaxie îndepărtată atât de tânăr că este încă în procesul de formare a acesteia primele stele sau o galaxie atât de învăluită în praf că nici o lumina de la stele nu a trecut  vreodată mai departe.
    Deşi, pe 29 septembrie 2011. NASA face o conferinţă pentru actualizarea informaţiilor despre baza de date cu asteroizii din sistemul nostru solar de apropierea Pamantului , se studiaza de Wide-field Infrared Ancheta Explorer (WISE) telescop. In cadrul conferintei,  Amy Mainzer  aproape din greşeală confirmă Nibiru / Planeta X.
    Explicaţia cea mai fascinantă a acestui organism mister, care este atât de rece se pune nici o lumină şi nu a fost niciodată văzută de telescoapele optice pe Pământ sau în spaţiu, este faptul că este o planetă gigant gazos la fel de mare ca Jupiter şi cât mai aproape de Pamant ca 50 trilioane de kilometri. În acelaşi timp care ar putea parea o mare distanţă în ceea ce priveşte Earthbound, aceasta este o aruncătură de băţ în termeni cosmologici, atât de aproape, de fapt, că ar fi cel mai apropiat corp ceresc de Pământ, dincolo de planeta Pluto ultraperiferice.
    "Acest lucru sugereaza ca nu este o cometă, deoarece o cometă nu ar fi la fel de mare ca cea pe care au observat-o şi o cometa s-ar fi mutat probabil. O planetă poate s-a mutat în cazul în care a fost mai aproape 50 bilioane mile, dar ar putea fi încă o planetă mai îndepărtată şi nu s-a mutat.
    Dar este adevărat ceea ce oamenii de stiinta ai NASA ne-a spus în 1983, şi probabil nu am putea merge pe şi  despre ce acest lucru nu este adevărat. Dar o lucrare publicata de astrofizicieni a dezvăluit faptul că acelaşi "obiect misterios" a fost o galaxie îndepărtată - unul dintre primele de acest gen sa de a emite lumină în spectrul infraroşu.
    Articol, surse neidentificate IRAS - Ultrahigh-luminozitate galaxiesappeared în  Astrophysical Journal . dovedeşte contrariul.
    Deci, ce acum? Nr Planeta X / Nibiru după toate.
    Există o mulţime subtila de teamă  ca se  apropie "judecata de apoi" din  2012. Trăim într-o lume în care economiile au eşuat, guvernele noastre au minţit pentru noi şi nu pare să fie puţine speranţe. Această temere se bazează, în parte, pe  "instinctul" noastru colectiv că ceva mare şi rău este la orizont -eveniment. Noi simtim ca este ceva mult mai mare decât propria noastră stupiditate evident la funcţionare lumii. Noi privim la spaţiu pentru sursa  acestuia de catastrofe.
    Da, cosmologia include una in  plus si încă o planetă nedescoperita, care este similara cu descrierile utilizate de către NASA şi "Echipa Starviewer". Această planetă este într-o orbită eliptical cu un "an" egală cu o distanta uimitoare de 3600 ani pământeni . Această orbită lunga este motivul pentru care planeta - numita Nibiru de anticii - a scăpat de observare cu telescoapele actuale şi sateliţi.
    Embedded cu cosmologie a sumerienilor este descrierea unei rase extraterestre de fiinţe care au venit pe planeta noastră pentru a extrage minerale preţioase şi care au modificate genetic  specia  nostra. Oamenii de stiinta au gasit gene extraterestre in ADN-ul uman.   Putem presupune că este într-adevăr ceva "acolo" care aproximează Planeta-X / Nibiru, cu o pitica maro ...
    Aceasta a fost dovedit, dar nu a vazut, dar este sigur, este mult mai aproape de Pământ decât vă gândiţi că este.
    Istoria se repetă din nou?
    Sursa şi autor:   *   viewzone  * agoracosmopolitan  *  planeta-x.150m