duminică, 7 august 2011

RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC

Vizionează şi dă mai departe!!!
Un nou tip de război este în plină desfăşurare: un război al controlului minţii, al manipulării gândurilor şi emoţiilor, de la distanţă.
La prima vedere, un război bazat pe metode parapsihologice şi tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între agenţii secreţi, armatele şi liderii unor naţiuni rivale… Şi dacă războiul parapsihologic ţinteşte mai mult decât atât? Ar putea fi controlul maselor unul dintre obiectivele lui?
Dacă da, te priveşte în mod direct!
Filmul documentar “Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare” reuşeşte să îţi explice într-o manieră ştiinţifică mecanismele psihice de atac şi îţi dezvăluie informaţii foarte importante despre tehnologiile folosite în acest nou tip de război, pentru ca tu să înţelegi mai bine pericolele invizibile care te înconjoară.
Aşa după cum vei putea constata, lumea în care trăieşti nu este aşa cum ţi-o imaginezi iar acest film urmăreşte să te ducă în spatele cortinei, acolo unde se scriu adevăratele scenarii; scenarii care adeseori par desprinse din literatura SF.

Preluat de pe: Piatza.Net
Sursa: Dulce Romanie

ISTORIOARA DUHOVNICEASCA.DESPRE NADEJDEA IN BUNUL DUMNEZEU

Bubosul putrezit preamarea pe Dumnezeu
Un print crestin dintr-o tara departata, vrand a-si imprastia norii negri ai ferulitelor griji ce-l torturau, a plecat la vanatoare insotit de mai multi curteni ai sai. Strabatand el padurile seculare de pe dealuri si din creerii muntilor, deodata au observant in departare o cireada de cerbi. Fiecare din vanatori s-a luat cu cainele sau de vanatoare dupa cate un cerb, pentru a-l vana. Printul si-a indreptat privirile spre cel mai mare cerb si alerga cu cainii sai de vanatoare pe urmele lui. Dupa catva timp de alergare, pierzand urma cerbului, s-a asezat pe trunchiul unui copac, ca sa se odihneasca putin, si pentru a trage cu urechea sa vada incotro se aud cainii si tovarasii sai. Cum sta el asa, ascultand cu incordare, deodata auzi vibrand straturile aerului de prin vai si simti glasul unei cantari asa de minunata si placuta, incat i se parea mai mult o cantare ingereasca, decat omeneasca. Vazandu-se transportat in mrejile fermecate ake acelei cantari dulci si foarte placuta, printul s-a sculat si a plecat in directia de unde auzea venind acea cantare.
Dupa ce a alergat catva timp trecand peste plaiuri, valcele si felurite coclaruri, a ajuns aproape de o poienita. In luminisul ei a vazut stand pe o buturuga un om zdrenturos, care canta minunat. ,,Doamne, isi zise el, ce minune mai e si asta? Omul acesta este asa de sarac, ca hainele-I curg bucati, bucati de pe el, incat i se vede si goliciunea trupului! Oare cum ii mai arde lui sa cante asa! Am sa ma apropii de el mai bine, sa vad ce minune mai este si aceasta?’’ Acestea cugetandu-le printul a pornit indata, pasind incet, incet, catre omul acela. Deodata insa il izbeste o putoare nesuferita ce venea de la omul zdrenturos, care se veselea cantand Domnului.
Printul a scos din buzunar repede o naframa parfumata si punand-o repede la nas, s-a apropiat de cantaretul din luminisul acelei pustietati. Cand a ajuns aproape de el, ce sa-I vada ochii? Omul zdrenturos care canta, era peste tot corpul plin de bube ca lov si saracul Lazar, despre care ne istoriseste Sfanta Scriptura. De la cap pana la talpile picioarelor era numai rani sangerande si puroioase. Printre rupturile hainelor zdrentuite, printul a vazut corpul bietului om plin de rani din care curgeau puroaie, imprastiind in toate partile o putoare nesuferita.
Printul vazand bietul om coplesit de cea mai neagra mizerie, cantand cu atata dragoste si transportandu-se cu o bucurie inexplicabile in alte lumi mai bune, nemaiputandu-se stapani, l-a intrebat cu mare mirare, zicandu-i: ,,Omule putrezit de viu in aceasta neagra mizerie, cum iti mai vine a canta cu atata duiosie, cand te vezi cazut in aceasta cumplita nefericire…’’.
Omul intrerupandu-si cantarea i-a raspuns: ,,Ce te minunezi, domnisorule?! Ceea ce vezi la mine acuma e roada nadejdii Dumnezeiesti care lucreaza in fiecare adevarat crestin. Eu stiu ca, Prea Sfantul Dumnezeu a pus in acest vas ( corp ) de lut, o comoara de mare pret ,,Sufletul meu’’ care e o paticica din Dumnezeirea Lui, o icoana vie in care se oglindesc Dumnezeiestile Fete: a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh. Dupa randuiala Dumnezeiasca, cand vasul acesta se va strica, sufletul meu imbracat cu focul sfant al dragostei, va iesi, va zbura si va merge pentru a se uni pe vecie cu Acela Care m-a zidit. Cand vasul ( trupul ) acesta era tanar, voinic si tare, mi se cuvenea sa suspin adeseori dupa fericirea vesnica; iar acum cand vad bine ca acest vas de lut, adica trupul meu a intrat in putrefactive, mi se cades a ma bucur cu mare bucurie sis a inalt cu toata duiosia fireasca, laude si multumiri Creatorului meu, spre care alerg tinzand a ma uni cu El’’.
Acestea zicandu-le acel om, a continuat iarasi a lauda cu mare inflacarare pe Dumnezeu, iar printul – minunandu-se de cele ce vazuse si auzise – a plecat la palatal sau indreptat si edificat sufleteste.
Sursa: LUPTA PENTRU ORTODOXIE

Anul 2012. Va fi sfarsitul lumii sau nu?

Anul 2012, Alinierea planetelor, Sfarsitul timpului, Calendarul Maya, Schimbarea polilor magnetici, Rezonanta Schumann, Sistemul nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee, Ingeri din lumina, Reprogramare ADN 12 spirale in loc de 2

( Pictura de Salvador Dali )
( Alinierea planetelor )
Intr-un raport al Pentagonului se arata ca pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie. In 2012, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat. Teoria este sustinuta si de mayasi, dar un numai, care prevad ca “sfarsitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012 data la care Calendarul Maya se incheie brusc.
Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima si se estimeaza ca milioane de oameni vor muri din cauza foametei si a razboiului. Nici Asia si Oceania un vor fi crutate.
La nivel planetar, in 2012 avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, ceea ce echivalează cu o revoluţie completă a Soarelui nostru in jurul Soarelui central al galaxiei noastre. De asemenea, asistam la o crestere a rezonantei magnetice a Pamantului, valoare care a inceput sa creasca cu anul 1980, mai intai lent, apoi din ce in ce mai rapid (dupa 1997). Prin urmare, in anul 2012, timpul va atinge valoarea zero. In prezent, ziua are doar 16 ore, in loc de 24, din cauza faptului ca rezonanta Schumann, denumita de catre geofizicienii contemporani ”bataia inimii” planetei noastre a atins astazi valoarea de 12 Hz pe secunda, fata de 7,83 Hz pe secunda, valoare mentinuta constanta timp de mii de ani. Pare o explicaţie destul de plauzibilă pentru criza acută de timp cu care ne confruntăm la ora actuală. Tot in 2012, planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.
Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, ajungand la 12 spirale in loc de doua. Dupa 2012, oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi precum si conceptele actuale despre Timp si Spatiu si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea. Potrivit lui Gregg Braden, la acest nivel de evoluţie, gândurile şi dorinţele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral).
In cadrul Proiectului Montauk, unde s-au realizat experienţe de proiectie in timp, s-a ajuns la concluzia ca cel mai depărtat punct din viitor in care au fost trimişi oameni in cadrul acestui Project este 10.000 d.C., daca ca dincolo de anul 2012 exista o realitate vis. Nimeni nu a găsit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic perceptibil de catre simturile noastre actuale. E interesant faptul că şi prin metodele de divinaţie I-Ching se prevede un sfârsit in anul 2012.
Anul 2012 coincide si cu trecerea in Era Varsatorului, era care va dura aproximativ 2000 de ani si care se va caracteriza prin cunoastere, asa cum Era Pestilor in care inca ne aflam acum s-a caracterizat prin sensibilitate.
Deci se pare ca anul 2012 ne va aduce unele schimbari. Acuma ca vom evolua, ca vom trece in alta dimensiune sau ca pur si simplu nu se va intampla nimic radical, nu stiu. S-a mai prezis si inainte Sfarsitul Lumii, dar inca suntem aici.
Inca ceva:
Pornind de la filmul “Apocalypto” de Mel Gibson
2012 – Pragul dintre lumi?
Vorbim de un domeniu in care informatia abundenta provine din numeroase sfere de cercetare – stiintifice, tehnice, ale prognozei – dar si sfere ale spiritualitatii – filosofice, religioase, artistice, science-fiction – sau simpla fabulatie de cafenea. Pentru ca a vorbi despre anul 2012 a devenit o moda, o cale de initiere, o noua autostrada de canalizat sperante.
Celebrul regizor Mel Gibson a inceput la sfarsitul anului trecut filmarile in Mexic pentru ecranizarea unei carti sacre a precolumbienilor mayasi: Popol Vuh. Sunt folositi actori indigeni, iar filmul este vorbit integral in limba maya. Si, fapt important, filmul se intituleaza “Apocalypto”, avand legatura directa cu evenimentele despre care se crede tot mai mult ca vor avea loc in anul 2012.
Se inverseaza polii magnetici ai Pamantului
Din punct de vedere stiintific, lucrurile par simple: spre sfarsitul anului 2012, polaritatea actuala a Pamantului urmeaza sa se schimbe. Procesul de mutare al polilor a fost deja pus in evidenta de satelitii de observatie meteo. Consecintele constau in incalzirea regiunii arctice prin cresterea temperaturii medii anuale cu cinci grade fata de media generala a secolului trecut (UPI, febr. 2006). Urmarea directa este topirea glaciara si cresterea nivelului Oceanului planetar. In Australia, cercetatorii au constatat o crestere cu 19,5 cm intre 1870 si 2004, pana la sfarsitul secolului 21 cresterea atingand 30 de cm. Pare putin, dar daca aflam ca nu este nevoie ca nivelul Oceanului planetar sa creasca cu un metru ca marile porturi ale lumii sa fie inundate, vom vedea ca nu e vorba de glume. Associated Press publica la 9 decembrie 2005 articolul “Polul Nord se misca spre Siberia “, dar, in mod simetric, nici cel sudic nu sta pe loc.
Polii magnetici sunt parte a campului magnetic generat de miezul de fier lichid al Pamantului. In ultimii 150 de ani, polul Nord magnetic a migrat cca 685 de mile in zona arctica.
Catastroficele anomalii climatice din ultimii ani Ð tsunami, cutremure, tornade – confirma relatia cauza-efect in contextul fenomenelor geo-magnetice aflate in curs. Activitatea seismico-vulcanica a crescut cu 500% din 1875 incoace si continua sa creasca.
Rezonanta Schumann – pulsul Terrei
Elementul de sprijin pentru aceste prognoze il constituie asa-numita Rezonanta Schumann. Planeta noastra se manifesta ca un imens circuit electro-magnetic ale carui proprietati fizice au fost puse in evidenta de fizicianul german W.O. Schumann, intre anii 1952-1957. Rezonanta Schumann – sau pulsul Terrei – a fost, vreme de milenii, stabil, la valoarea de 7,83 de cicli pe secunda. Incepand cu anul 1980, aceasta valoare a crescut mereu, avand astazi 12 cicli pe secunda. Paradoxal, dar acest fapt duce la schimbarea calitatii timpului, ziua, in acest plan, nemaiavand 24 de ore, ci 16. Nu de un proces cronologic vorbim, ci de unul infra-material, din intimitatea profunda a materiei vii. Procesul continua, ajungand in decembrie 2012 la zero, practic, la un re-start temporal-energetic. Nu e un sfarsit real al Lumii, ci sunt schimbari calitative mai greu de imaginat chiar si astazi. Tocmai acest fenomen este descris de vechii mayasi in Popol Vuh, astronomii lor localizand cu precizie trecerea “de la a cincea Lume la cea de-a sasea”, in 21 decembrie 2012. Din acest punct de vedere, filmul lui Mel Gibson este o creatie “preventiva”.
Tot atunci, planul Sistemului nostru solar se va alinia cu planul galactic al Caii Lactee. Polii se schimba de doua ori intr-un ciclu de 26.000 de ani, fapt observat si de cunoscatorii indieni in urma cu 2500 de ani: “un Univers dureaza cat o inspiratie si o expiratie a lui Brahma”.
Schimbari fundamentale ale fiintei umane
Interesant este faptul ca, o data cu cresterea Rezonantei Schumann, creste si
nivelul vibrational al oricarei fiinte vii de pe Pamant. Consecintele directe deriva din schimbari fundamentale de comportament. Mai ales tinerii nu vor mai accepta vechile institutii, care vor disparea cu timpul. Tehnologia, asa cum o cunoastem noi astazi, va disparea la randul ei. Cunostintele actuale despre Timp si Spatiu vor suferi modificari majore. Va fi depasita necesitatea Banului ca valoare de referinta. ADN-ul uman va suferi reprogramari, trecand la 12 spirale in loc de doua. Schimbarea va afecta ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti si reglarea imunitara a organismelor.
Posibile simptome ar mai fi migrene, oboseala, crampe musculare, gripe, vise intense, cresterea sensibilitatii corpului supus la tot mai multe vibratii. Dar vor creste abilitatile intuitive si capacitatile de regenerare, se activeaza capacitati latente, nou-nascutii fiind mai dotati, iar ochiul uman se va transforma in functie de noua atmosfera si de cresterea luminozitatii.
Vremurile biblice din urma?
Aceste concluzii nu sunt ale unui singur om, nici ale unui mitoman clarvazator, ci ele converg dintr-o multitudine de surse grupand fizicieni, medici, astronomi, psihologi, preoti, o parte dintre ei ocupandu-se serios de ceea ce se numeste viitorologie. Informatiile disparate nu spun aproape nimic, dar ele trebuie in permanenta corelate. De exemplu, geofizicianul Gauthier Hulot a constatat ca in Atlanticul de Sud campul magnetic stabil este cu aproape 30% mai slab. Ornitologi din nordul Europei si din Canada constata tot mai des ca intregi carduri de pasari migratoare “gresesc” tintele de migratie, “radarul” lor infailibil fiind, de milenii, campul magnetic. Columbofilii din Arad au trimis la Atena, la deschiderea Jocurilor Olimpice, 850 de porumbei dintre care s-au intors doar 50, iar Ungaria a trimis 1.500 dintre care s-au intors 40. Satelitii de la limita stratosferei se defecteaza cand trec prin zone de campuri magnetice mai slabe.
Grupuri de cercetatori efectueaza in secret serii intregi de experimente legate de viitor si de studiul Timpului, un astfel de experiment recent fiind Proiectul Montauk. Putini au vorbit despre el, dar cei care au facut-o au spus ca “n-au vazut nimic dincolo de decembrie 2012″. Religiile exploateaza in mod copios toate aceste informatii si semnale, de pe acum filosofii crestini numind anul esoteric 2012 “Revenirea la Glorie”.
Din motive cu totul deosebite, foarte multi oameni si-au dat seama de accelerarea timpului si se plang ca ziua nu le mai ajunge sa faca tot ce au de facut. Poate ca aceste interpretari explica intreaga nebunie accelerata in care se desfasoara actualele relatii internationale, goana dupa energie, cu tot cortegiul de razboaie, tranzienta accelerata a relatiilor dintre oameni, cresterea deliranta a consumismului si excesul fara precedent al productiei de “obiecte non-necesare vietii decente”, cum le numesc recentele analize ale ONU.
Diverse religii si credinte “asteapta” sfarsitul Lumii la date antecalculate cu mari perioade de timp inainte. Iata cateva dintre ele:
Sfarsitul calendarului maya actual – 21 decembrie 2012
Alinierea generala planetara – 8 septembrie 2040
Sfarsitul, dupa calendarul musulman – 2076
Sfarsitul, dupa calendarul evreiesc – 2240
Zilele de pe urma
“In zilele de pe urma, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice faptura; feciorii vostri si fetele voastre vor prooroci, tinerii vostri vor avea vedenii si batranii vostri vor visa visuri!
Da, chiar si peste robii Mei si peste roabele Mele voi turna in zilele acelea din Duhul Meu si vor prooroci.
Voi face sa se arate semne sus in cer si minuni jos pe pamant, sange, foc si un vartej de fum; soarele se va preface in intuneric si luna in sange, inainte ca sa vina ziua Domnului, ziua aceea mare si stralucita.
Atunci, oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit”. (Faptele Apostolilor, 2:17-21)
Acestea sunt informatiile referitoare la anul 2012, adunate din cele mai diverse surse. Despre aceasta tema se discuta in cele mai inalte cercuri de putere si cancelarii ale marelor puteri. Oamenii de stiinta din cele mai diferite domenii vin si ei cu un aport informational in aceasta directie.
Ce stiu eu este ca civilizatia umana se afla acum in perioada de pregatire pentru nastere. Este exact ca procesul de nastere a unui nou nascut. Fatul paraseste acea lume intrauterina si se arunca cu capul intr-o lume total noua si necunoscuta, periculoasa chiar, unde poti sa-ti perzi viata chiar in primele secunde de dupa nastere. Insa datorita celor care asista nasterea, copilul vine cu bine in noua lume si incepe din prima zi sa-si formeze o noua constiinta, o noua mentalitate, noi deprinderi si abilitati.
Exact printr-un astfel de proces trece intreaga omenire. Mai tarziu va fi si mai greu, pentru ca va incepe travaliu. Omenirea trebuie sa iasa afara din burta mamei natura de care suntem legati printr-un cordon ombilical si prin care ne vine energia (petrol, gaz, carbune, lemn, minereuri…) Dincolo de burta ne asteapta Tata. Cand vom da ochii cu el cu totii cei ramasi in viata ne vom da seama ca ceea ce credeam noi despre Dumnezeu era o mare balbailala. Acum ne asemanam cu un fat ce sta in burta mamei si rationalizeaza el cau cum e tatal de dincolo de burta. Ne si batem intre noi pe aceasta tema, desi nimeni nu s-a nascut sa sa-l vada real si sa-l atinga. Cei care au parcurs procesul nasterii si s-au intalnit cu Tatal in mod real sunt putini  ( Hristos…) Ei ne-au vorbit cate ceva despre El, dar cum sa inteleaga un fat in burta mamei ce se petrece dincolo de burta? Chiar daca insasi Tata ii va vorbi fatului punand gura la burta mamei, acesta va auzi doar niste sunete distorsionate, niste mesaje neclare, e mai mult un vuet decat vorbe clare pe care chiar daca le-ai auzi nu le intelegi inca. Ca sa le intelegi trebuie sa te nasti, sa cresti, sa te dezvolti. Aici se afla acum omenirea, in pragul nasterii. Astfel putem spune ca sfarsitul lumii este deja in derulare si treptat vom termina sa mai fim fat si vom deveni nou nascuti, il vom vedea pe Tata direct in fata. Acesta ne va creste, ne va ingriji, ne va pune limite si ne va arata masura lucrurilor. Si Mama va fi in acea lume noua, dar ca acum o vom percepe in cu totul alta dimensiune, o vom respecta altfel si ea ne va alapta doar o anumita perioada de timp. Apoi vom fi intercati, apoi vom spune primele cuvinte, vom face primii pasi si incet ne vom da seama ca suntem intr-o mare familie cu miliarde de copii un Tata si o Mama. Candva peste mii de ani vom merge la gradinita, apoi la scoala…
Nu uitati “Precum sus asa si jos, precum jos asa si sus”
Candva omenirea era un fel de spermatozoid care cauta sa fecundeze ovulul. Apoi omenirea a ajuns in burta Mamei si a inceput sa creasca acolo, sa se dezvolte. Pe masura ce crestea consuma din ce in ce mai mult prin cordonul ombilical. Burta Mamei crestea si ea. Tatal avea grija ca si acum de sotia, iubita Lui. Acum a venit sorocul. Trebuie sa ne nastem. Se sfarseste o lume adica o mentalitate, un anumit fel de a vedea lucrurile, un anumit fel de a trai, o anumita paradigma…si imediat incepe o alta lume, o alta mentalitate, o alta paradigma asupra lumii in care vom nimeri treptat. Toate acestea se vor intampla treptat si vor fi procese chinuitoare si dureroase. Unii nu vor dori sa se nasca, vor avea o frica teribila in fata acestei aventuri si din acest motiv vor incerca sa nu le permita nici celorlalti sa iasa afara, temandu-se ca vor ramane singuri in burta. Altii abea asteapta sa se porneasca mai cu putere procesul, acestea sunt pregatiti, detin o mentalitate superioara, expandata si corect structurata. Este posibil sa se verse si sange pana cand treptat toti cei capabili si puternici se vor naste. Restul vor fi aruncati cu tot cu placenta.
Sper din suflet ca ati inteles ce am vrut sa spun in mod figurativ despre ceea ce se intampla.
Pregatiti-va pentru nastere si patrunderea intr-o alta lume. Pregatiti-va sa fiti nou nascuti, sa fiti copii.
Mai multe informatii care va pot ajuta in aceasta viata, puteti gasi in cartea ”Viata care ne traieste”  de Anatol Basarab, editata la editura Irecson. Bucuresti, sau pe acest blog in rubrica – Securitate Globala si Nationala.

Profetiile oamenilor de stiinta pentru 2011

Un colectiv de 41 de specialisti din mai multe domenii ale stiintei si sociologiei, precum si experti cu capacitati cognitive si paranormale dezvoltate au elaborat un set de predictii stiintifice pentru anul 2011. Acestia au dorit ca specifice ca nu este vorba despre predictii de tip Nostradamus, ori Vanga, ci pe calcule probabilistice complexe, dar si bazate pe experienta acestora, acumulata in ani de cercetare, dar si cunoastere si studiu temeinic. O mare parte dintre acestia sunt profesori universitari la institute cu renume in domeniul cercetarii, dupa cum anunta revista online The Globe, care citeaza un articol publicat de USA Today. Iata aceste predictii:
- Se va pastra un trend crescator al cutremurelor de pamant, o stare inceputa in 2010. Seismele vor fi mai dese si de magnitudini din ce in ce mai mari, cu un maxim in 2012. Situatia se datoreaza unor alinieri de astre ceresti care maresc forta de atractie gravitationala a complexului Luna - Soare.
- Eruptiile vulcanice vor fi de o intensitate crescuta, cu o probabilitate destul de mare a unor mega-eruptii in Islanda si in Thailanda. Este foarte posibil ca sa explodeze, la prorpiu, "Centura de Foc" a Pacificului... Acelasi motiv precum cel enuntat anterior.
- Calota glaciara Artica si Antartica se va topi intr-un ritm accelerat, ceea ce va conduce la cresterea cu aproape un metru a oceanului planetar, cu probabilitatea ca in 2012 aceasta cota sa depaseasca 3-4 metri. Ceea ce va face ca multe din plajele lumii sa fie inundate.
- Se va inregistra o scadere, in continuare, a vitezei de rotatie a masei centrale terestre, in tendinta de egalizare a vitezelor de rotatie de la suprafata scoartei cu cea de la exteriorul miezului magnetic terestru.
- Din motivul amintit anterior vor aparea numeroase disfunctionalitati ale campului electromagnetic si o tentinta accentuata de inversare a polilor magnetici terestri. De asemenea, vor exista numeroase zone in emisfera sudica in care se va inregistra o polaritate pozitiva in loc de negativa, asemanatoare emisferei boreale.
- Frecventa de rezonanta Scumann va fi in crestere, iar in 2011 spre finele anului se va inregistra o accelerare cu inca 10-15 %, ceea ce va face sa para ca ziua are 12 ore, in loc de 16 perceptibile (cum este acum), in loc de 24 de ore - fapt care s-a modificat incepand cu 1986, iar din 1998 din ce in ce mai accelerat. Este motivul pentru care multora li se pare ca timpul trece mult mai repede si ca in intervalul 1990-1998 anii au trecut cu mult mai greu decat acum. Ca atare, in 2011 ni se va parea ca timpul trece de doua ori mai repede ca in 1986, de pilda, un an de atunci - ca perceptie - va fi egal cu doi ani in 2011, la 25 de ani de la inregistrarea fenomenului.
- Activitatea solara va creste foarte mult, fiind ultimul an de maximum, ceea ce va inteti furtunile solare, exploziile, dar si activitatea celebrelor "pete". Campul electromagnetic terestru fa fi agresat in continuare, iar prin "fisurile" ce se inregistreaza mai ales in emisfera sudica vor exista scurgeri catre suprafata planetei. Pe langa penele de curent frecvente, omenirea va inregistra o "dezorientare" manifestata accentuat prin dureri de cap, dezechilibre gravitationale marcate prin ameteli acute, greturi. Animalele vor inregistra anomalii in traseele de migratie etc.
- In emisfera sudica se va constata ca s-a marit "gaura" din Centura Van Alen, cea care protejeaza pamantul de radiatiile cosmice. Va fi ingrijorator faptul ca se va constata ca pe o suprafata din ce in ce mai mare, radiatiile cosmice patrund catre oceanul planetar, ceea ce va duce la o crestere a temperaturii, dar si depopularea larga a acestor zone (pesti morti, decese inregistrate subit la bordul navelor etc.)
- O mare parte din oameni vor incepe, datorita schimbarilor gravitationale, de poli, de radiatii cosmice, dar si cele electromagnetice sa evolueze pe plan "paranormal" Din ce in ce mai multi isi vor descoperi capacitati extrasenzoriale, psihocinetice, puternic magnetice etc. Aceste cazuri vor fi foarte des prezentate de mass-media, incat vor ajunge "la ordinea zilei". Va creste procentul de vindecatori pe baza de bioenergii, iar la finele lui 2011 se va lua in considerare de catre comunitatea internationala aceasta forma de medicina alternativa (neconventionala) si se va propune un plan pentru cercetarea temeinica a acestor fenomene, in asa fel incat spitalele sa aiba pe landa medicii traditionali si personal calificat in energii bio, in medicina naturista etc. In 2012 se va propune ca la facultatile de medicina sa se studieze aceste materii, iar absolventii sa fie triati pe baza abilitatilor parapsihologice. Cei care nu vor avea aceste capacitati se vor ocupa mai departe de "mecanica" medicinei traditionale (chirurgii, ortopedii inlocuiri de vase de sange, transplanturi, celule susa, stem etc.).
- Pe plan medical se vom asista la descoperiri exceptionale, ca niciodata pana acum, leacul impotriva unor forme de cancer va face ca aceasta maladie sa nu mai fie privita ca una mortala decat intr-o mai mica proportie, chiar si-n fazele terminale. Vor fi descoperite diverse medicamente, in special pe baza de plante care vor face vindecari miraculoase. De asemenea vor fi evolutii substantiale in domeniul diagnosticului. Vor exista scanere mobile si aparate de analiza individuale, cu minielectrozi, in asa fel incat sa se poata afla instantaneu despre boala unui pacient, dar si despre evolutia in timp, putandu-se face predictii.
- Va fi descoperita o substanta foarte fina, eterica, formata din asa zise "micro-celule" (de mii de ori mai fine decat celulele obisnuite, invizibile cu aparate de masura conventionale gen microscop, dar vizibile in spectre de frecvente) care "leaga" celulele obisnuite intre ele, tot ceea ce este viu. Se va descoperi ca este "legata" in organisme si "libera" in ceea ce inconjoara organismele, inclusiv in aer. Aceste microcelule energetice vor fi ceea ce hindusii numeau phrana, iar energia "legata" in organism va fi asemanatoare "corpului eteric". De aici, o intrega revolutie in medicina.
- In cercetare se va descoperi o gena responsabila cu procesul de incetinire a imbatranirii, controlabila din punct de vedere medicamentos, care va face ca durata medie de viata a oamenilor sa creasca in scurt timp la 100 de ani sau chiar si peste.
- Din puct de vedere al particulelor, in 2011 va fi descoperit bosonul Higgs, se va afla ca exista o multitudine de universuri paralele, ca viata nu este decat o proiectie si o tranzitie tridimensionala, intr-o unitate formata din 11 dimensiuni (10 + timpul), dintre care 3 + T sunt cele terestre, ale universului pe care ne face sa credem ca-l cunoastem. Faptul ca se va afla ca exista viata dupa moarte, conform unor oameni de stiinta va creste rata sinuciderilor, in schimb, va opri declansarea unor conflicte armate majore.
- Cei ce conduc lumea vor lucra din 2011 la vedere catre un guvern mondial, catre o unitate bancara unica, electronica, inregistrabila si manipulabila prin cipuri aflate la purtator.
- Economiile europene vor continua sa se prabuseasca una cate una, ceea ce va atrage si pe plan mondial o adancire a crizei. Numarul somerilor va creste ingrijorator, catre 36% din forta de munca cu posibilitatea de a fi ocupata.
- Se vor dezvolta domenii de activitate in care persoanele vor munci de acasa. Mediul online va fi unul din ele, cel mai dezvoltat. Spre sfarsitul lui 2011 se va constata ca nu este suficient ca Internetul sa fie asa cum il stim, ci va fi doar o parte dintr-un alt sistem, alt ansamblu. Faptul va duce la dezvoltarea tehnologiei care va fi integral implementata online. Google va continua sa fie colosul mondial in domeniu, adeptii teoriei conspiratiei vor dezvalui ca acest gigant a fost dezvoltat de forte oculte pentru a stapani Internetul, pentru a supraveghea omenirea atat la computer, cat si pe strada (StreetView), ca se va ocupa de sanatatea populatiei prin programul supradezvoltat Google Body, Google TV va domina piata de informatie media etc. Practic Google isi va dezvolta cate un sector din care va coordona viata "celulara" a fiecarui individ in parte.
- In 2011 se va propune primul plan de salvare a omenirii si se va ajunge la concluzia ca banii "fizici" nu mai pot face fata. Ei vor fi inlocuiti, incepand cu 2012, cu B.U. (Bank Unit), care va fi o moneda unica electronica universala. Omenirea va fi din ce in ce mai mult o massa amorfa. Va incepe sa nu mai existe personalitate, individ, toti vor face ce li se va impune, fara sa protesteze, convinsi ca urmeaza un plan global de salvare.
- Noua generatie va fi ca hipnotizata, vor apara noi droguri, noi modalitati de inrobire pe baza de sex si muzica, entertainment in general, iar din 2011 vom constata atat o "indobitocire" a noii generatii, cat si o lipsa de reactie. "Creierele" noii generatii vor incepe sa fie inregimentate de marile concerne, vor lucra la asa zisul plan de salvare mondiala, ce va fi impus de SUA si Marea Britanie, cu sprijinul ONU a Bancii Mondiale si a FMI.
- Nu va incepe niciun razboi mondial in 2011, ci se vor concentra energiile statelor puternice pentru impartirea zonelor de influenta ale planetei, existand numeroase amenintari, dar neconcretizate. Obama isi va pierde din popularitate, multi americani isi vor da seama ca el este doar p "papusa" pusa acolo de bancherii care conduce lumea. Africa va fi tinta reglarilor de forte intre China si SUA, mai mult decat zona araba, decat Coreea, sau asa numitul conflict Israel - Iran. Daca va incepe un razboi de forta acesta va fi mult mai probabil in 2012, in urma esecului de a reimparti lumea si de a atenua criza globala.
- Va fi anuntata descoperirea unei noi arme, foarte puternice, de natura psihologica, ce va putea controla fiecare individ, sau comunitati de indivizi de la distanta, prin intermediul unor forme de unde ce anu au mai fost folosite pana acum in acest scop.
- Populatia va ajunge la 7 miliarde de indivizi si pentru prima data se va spune public despre necesitatea opririi acestei rate de inmultire si de existenta a unui program de scadere treptata a populatiei.
- Din punct de vedere religios, Biserica Catolica va fi in continuare in dificultate, prin discreditarea ei continua de cei ce doresc o singura religie New Age. Vor aparea scandaluri legate de preoti corupti, de legaturi cu grupari mafiote, de homosexualitate, de pedofilie. Fortele implicate vor conduce in asa fel ostilitatile anti-religioase incat sa para ca se va implini profetia lui Malachia si ca Benedict este ultimul Papa inainte de "marea unificare" religioasa. Vor aparea numeroase zvonuri ce-l vor plasa ba pe Obama, ba pe Putin ca fiind Anticristul, dar nu pe Ahmadinejad, sau pe Mubarak. Omenirea va fi condusa de catre forte oculte sa creada ca se indreapta spre un inevitabil Armaghedon, dar fara Mesia, pentru ca sa poata sa apara un "salvator universal", cel care va pune in aplicare planul unic de salvare planetara, dar la care se vor opune musulmanii, hindusii si budistii.
- Va incepe sa fie conceput un program avansat pentru energii neconventionale, pentru dezvoltarea celor solare, eoliene, pentru aparitia mijloacelor de transport bazate pe forme de conbustibili altii decat cei fosili. De asemenea, inmagazinarea energiilor de orice fel vor cunoaste un puternic avant.
- Se va descoperi ca energia in stare pura poate fi manipulata cu ajutorul gandului si ca microcurentii din creierul uman pot actiona ca niste "trepte de viteza" ce pot multiplica energii foarte puternice. Acestea insa se vor dezvolta dupa 2012.

Curiosul caz al Nataşei Demkina


Nataşa Demkina este o tânără rusoaică ce se bucură de un enorm succes în Rusia graţie capacităţii sale de a vedea organele interne ale corpului uman. Succesul său a atras atenţia mass-media occidentale, iar Discovery a decis să-i testeze abilităţile în cadrul unui documentar. În acest articol, povestea micuţei rusoaice…
Nataşa Demkina este supranumită în Rusia drept fata care vede cu raze X. După propria mărturie, dispune de două moduri de a vedea, vederea normală, pe care o avem toţi şi vederea specială, tip raze X, prin intermediul căreia vede în interiorul corpului omenesc. Ea pretinde că poate observa cum sunt poziţionate organele interne şi, mai important, cum funcţionează acestea. Fără să ştie prea bine cum, poate să determine care este starea de sănătate a organelor examinate. În felul acesta, Nataşa este receptată ca un mare diagnostician, mai bun decât un doctor obişnuit, care trebuie să se bazeze pe diferite maşini şi teste pentru a determina starea de sănătate a unui pacient.
Darul unic al Nataliei a fost descoperit de medici cand avea doar zece ani. Literalmente, ea vede oamenii cu o a doua vedere, ca pe niste radiografii. Cu precizia unui ecograf, ochii ei scaneaza organele interne, vasele de sange, oasele. Aceasta capacitate ii permite sa stabileasca diagnosticul unor boli inca din stadiul incipient. S-au scris carti despre ea, sute de articole, s-au realizat filme documentare, rusesti si americane. Copilaria si adolescenta si le-a petrecut printre jurnalisti si diversi specialisti. Medicii care au supus-o la nenumarate teste nu au putut insa explica fenomenul. S-au starnit controverse, reactii pro si contra, iar Natalia, care nu dorea nimic altceva decat o viata normala, s-a trezit prinsa intr-un adevarat razboi mediatic. Dupa absolvirea liceului, a urmat medicina, pentru a-si intelege singura puterile si pentru a-i ajuta pe oameni ca specialist in domeniu. In ultimii ani, satula de explicatii si polemici, apare in atentia mass-mediei tot mai rar.
Totul a inceput la varsta de 9 ani, cand a fost operata de apendicita. Dupa operatie, fetita nu se simtea bine si nu reusea sa se ridice din pat. In urma ecografiei, s-a constatat ca medicii, din neglijenta sau graba, uitasera o bucata de pansament steril in cavitatea ei abdominala. A fost din nou pusa pe masa de operatie, iar doua saptamani mai tarziu, a fost externata. Dupa cateva zile de la intoarcerea din spital, Natalia i-a spus mamei ca poate vedea in interiorul corpului ei cum sunt aranjate organele. Initial, familia s-a speriat, crezand ca fetita lor are o dereglare psihica si au dus-o la spital. Medicul psihiatru insa a ajuns la concluzia ca este perfect sanatoasa mintal si ca nu exista motive de ingrijorare.
Zvonul despre capacitatea copilului de a vedea cu ochiul liber organele interne s-a raspandit rapid. Oameni de pretutindeni au venit sa ii solicite ajutorul. Asa a inceput sirul de teste si experimente la care a fost supusa. I-au fost prezentati, spre examinare, zeci de pacienti cu diferite boli, iar Natalia depista, fara prea mari eforturi, suferintele fiecaruia. De fiecare data, ecografiile confirmau precizia observatiilor ei.
“Ca medic, nu am auzit de asa ceva pana acum, sa reusesti sa localizezi un organ bolnav, fara aparatura medicala sau analize”, afirma medicul pediatru Irina Kacian. “Cu toate acestea, confirm ca fetita are abilitati remarcabile. Exactitatea de a pune diagnostic nu este 100%, dar procentul preciziei este foarte ridicat. Iar erorile sale se datoreaza doar nestiintei, perfect explicabila pentru varsta ei. Obligatoriu, trebuie sa urmeze studii medicale, pentru ca asemenea oameni valoreaza imens”.
Dupa ce a fost studiata la ea in tara, au urmat Occidentul, Anglia si Statele Unite, apoi Japonia. Peste tot “fetita Rontgen” a uluit atat publicul larg, cat si cercetatorii domeniului. La Londra a avut de trecut un test foarte greu. I-a fost prezentat cazul unei femei care, in urma unui accident, avea multiple fracturi. Natalia a scanat intregul organism, de la cap si pana in varful picioarelor, si a localizat toate oasele rupte. In urma experimentelor de acest gen, faima si aprecierea ei s-au mutat de pe planul national, pe cel international.
Desi toti specialistii care au supus-o testelor au recunoscut ca abilitatile sale sunt intr-adevar reale si miraculoase, pana acum, nimeni nu a reusit sa dea o explicatie pentru capacitatea sa.
Natalia in Japonia, la unul dintre teste
Intrebata cum reuseste sa vizualizeze interiorul organismului si sa localizeze atat de precis organul bolnav, Natalia a raspuns: “Este ca si cum as avea doua perechi de ochi. Pot comuta oricand pe unul din cele doua canale, fara efort. Trebuie doar sa ma concentrez pe corpul persoanei si vad structura completa a organismului, dispunerea organelor, si apoi localizez zonele afectate. Acestea emit un fel de impulsuri, pe care eu le receptionez”.
Au trecut anii, si acum Natalia este medic la o clinica din Moscova. Diagnosticele pe care le-a pus de-a lungul timpului au fost uneori mai precise decat cele stabilite de medici cu ajutorul aparatelor, uimind si cei mai buni specialisti. Ochii Nataliei Demkina vad in mod natural afectiuni pentru depistarea carora oamenii au inventat aparate sofisticate.
Povestea ochiului care vede tot a ajuns la sfarsit. Dar aventura investigatiei lui este abia la inceput. Cel mai complex si enigmatic organ de simt ascunde posibilitati nebanuite inca. Dar, in acelasi timp, este si sursa unor boli cumplite, care ne pot schimba complet existenta. Problemele de vedere cu care se confrunta omul modern nu existau pentru oamenii din mileniile trecute. Este demonstrat faptul ca ele au aparut odata cu dezvoltarea tehnicii si se extind pe masura ce computerul ocupa un teritoriu tot mai vast in spatiul existentei cotidiene. Progresul speciei umane ne duce tot mai departe de natura, iar odata cu aceasta distantare, ochiul interior se inchide, lasand inaccesibile capacitatile latente ale naturii omenesti: “biocomputerul”, clarviziunea, premonitia.

Sursa: Dincolo de limite – Beyond the limits

Cat costa linistea sociala?

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
Weekend. Desi in weekend la noi lumea sta si se odihneste… in alte parti ale globului au loc manifestatii.
De exemplu in Israel- acolo peste 300.000 de oameni s-au adunat in diferite localitati ale tarii si au manifestat contra guvernului si politicilor anti-sociale ale sale. Cetatenii se plang de costul din ce in ce mai ridicat al locuintelor, cer majorarea salariului minim, impozitarea apartamentelor nelocuite si construirea de noi locuinte, dar si invatamant gratuit la toate nivelurile. Miscarile populare dureaza de circa o jumatate de luna si sunt numite generic “revolta corturilor”. Printre lozincile scandate de oamenii revoltati se numara “poporul cere dreptate sociala”, “poporul impotriva guvernului” si “dorim imediat un stat providenta”.
Marea Britanie, Londra. Cartierul Tottenham. In urma unui schimb de focuri dintre politie si un locuitor al cartierului acesta a fost impuscat si a murit. Cartierul s-a revoltat. Astfel politia britanica a fost nevoita sa trimita circa 100 de oameni pentru a face fata la 500 de manifestanti. Protestatarii au recurs la violente- incendierea unui magazin, unui autobuz supraetajat, a unei masini de politie si vandalizarea altor magazine, alaturi de furturi masive din acestea. Cartierul este binecunoscut fortelor politienesti din zona, dat fiind faptul ca in 1985 a avut loc o alta revolta sangeroasa provocata de moartea prin infarct a unei femei a carei casa era perchezitionata. Ce a ramas dupa? Mizerie, cladiri arse si devastate, englezi arestati, jurnalisti batuti si multi raniti- 8 numai din partea politiei engleze.
Din pacate realitatea ne arata inca o data ca planeta nu merge pe drumul cel bun. Cetatenii tarilor lumii sunt din ce in ce mai nervosi, mai saraci si mai frustrati. Prin urmare… scanteia sare cand nimeni nu se asteapta… si ce putea ramane un incident izolat se transforma in adevarate miscari populare de protest. Justficate de fapt de saracie si de lipsa educatiei.
Nu stiu, ma intreb si eu… oare de ce le e atat de greu guvernelor lumii sa inteleaga ca nu suntem doar niste cifre in statistici? Suntem oameni, avem aceleasi nevoi ca ei. Uneori mai clacam. Unii se sinucid, dar cei mai multi devin violenti. Si ameninta astfel insusi statul in care traiesc, ca o rezultanta directa a conditiilor pe care guvernele le acorda popoarelor.
N-ar fi mai simplu sa ni se permita sa traim macar decent, daca nu bine? Daca ni s-ar respecta macar un minim de demnitate umana si n-am mai fi sfidati prin masurile luate la nivel inalt, menite sa ne impinga si mai tare in saracie? Daca am primi educatie, mancare si un acoperis deasupra capului la preturi acceptabile… garantat ar scadea si infractionalitatea.
Dragi guvernanti din toata lumea, e atat de greu sa renuntati la o parte din ceea ce furati din banii nostri, ai platitorilor de taxe, ca sa va cumparati linistea sociala???
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
 

Sursa: Digerate

Ciuperca de o jumătate de tonă

Ciuperca de o jumătate de tonă
Cel mai masiv corp de fructificaţie al unei ciuperci, documentat până în prezent, a fost descoperit crescând pe partea inferioară a unui copac din China.
Corpul de fructificaţie (“ciuperca” propriu-zisă, adică partea externă a organismului, care are şi o parte subterană) are o lungime de peste 10 metri, o lăţime medie de 80 centimetri şi cântăreşte 400-500 kg.
Despre noua ciupercă gigant, care a depăşit recordul anterior al unei ciuperci ce creştea în Kew Gardens, Marea Britanie, se crede că are cel puţin 20 de ani.
Primul exemplar al unei ciuperci gigantice din această specie (Fomitiporia ellipsoidea) a fost găsit de către oamenii de ştiinţă în 2008, în provincia Fujian din China, de către profesorul Yu-Cheng Dai de la Academia Chineză de Ştiinţe din Shenyang, împreună cu asistentul său, dr. Cui.
Noul exemplar, ciuperca descoperită de cei doi cercetători anul trecut, în provincia Hainan, este o ciupercă perenă din familia Polyporaceae, de tipul celor numite popular iască. Fiind perenă, aceasta poate trăi mai mulţi ani, crescând întruna, ceea ce îi permite să ajungă la o asemenea dimensiune.
Prin colonizarea trunchiului unui copac căzut, ciuperca a avut la dispoziţie o mare cantitate de lemn putred pentru a se hrăni, acest lucru contribuind la creşterea ei.
Corpurile de fructificaţie ale ciupercilor reprezintă etapa sexuată din ciclul de viaţă al acestor organisme; ele produc spori, care asigură perpetuarea speciei.
Testele realizate pe exemplarul descoperit au estimat că ciuperca descoperită conţine aproximativ 450 de milioane de spori.
Sursa: BBC
Sursa: BLOG ENCICLOPEDIC 2 – DESCOPERA

PREGATIRI DE RAZBOI?!

Dupa cum afirmam in articolul LINISTEA DINAINTEA FURTUNII?!, surdina impusa de oculta mondiala asupra planurilor sale atat pe termen scurt, dar si pe tremen lung indreptateste orice minte curioasa sa se intrebe “cat de socante trebuie sa fie deciziile ce s-au luat acolo (n.n.- ultima intalnire a Grupului Bilderderg) incat sa determine o tacere plina de rezerve a intregii mass-media? Observam ca ceea ce ni se serveste sunt poezii infantile si comentarii de cel mai indoielnic prost gust, care sa ne faca sa tratam acest subiect daca nu cu indiferenta, cel putin cu neluarea in seama”.
Insa evenimente de o puternica rezonanta se aglomereaza si ele incep sa vorbeasca prin ele insele, lasand sa se intrevada o linie directoare, deci premeditata si care se incearca a fi estompata de aparente din cele mai spectaculoase sau stranii.
Se pare ca s-a ajuns la o etapa definitorie si actiunile se vor pune in scena de o maniera decisiva in viitorul nu prea indepartat. Aceasta stare de lucruri prezinta o deosebita importanta pentru oricare dintre membrii obisnuiti ai omenirii care risca a fi transformati din “cobai” in “carne de tun”, adica experimentele vor parasi spatiile delimitate si se vor generaliza asupra intregii lumi, aducand cu ele intunericul din mintile scelerate ale parazitilor ce se cred si vor sa se impuna ca “elite” ale acestei planete.
La prima vedere se pare ca au inceput pregatirile pentru cel de-al treilea razboi mondial, cel ce in imaginatia bolnava a celor mai inainte amintiti ar trebui sa le aduca guvernarea globala, bazata pe un guvern mondial, cu un sistem financiar unic si inflexibil, cuplat cu un sistem infailibil de supraveghere a populatiei, convertita la un sistem religios unitar si generalmente laicizat.
Asa-numita “primavara araba” are o continuare la fel de dubioasa precum modul in care s-a lansat si generalizat in nordul Africii, unde deocamdata ceea ce observam este crearea unui fals teatru de operatiuni din care SUA s-au retras, lasand loc trpelor altor tari occidentale care evident lungesc asa zisul conflict pentru a-si antrena trupele in conditii quasireale de razboi, spre a se putea alatura trupelor americane deja supraantrenate in continuele razboaie pe care le-au creat si purtat oriunde si-au dorit.
Putem deci sa tragem concluzia ca in viitorul apropiat vom asista la razboaie pe arii mult mai largi, in care trupele NATO si ale aliatilor sai vor lupta avand avantajul acestor antreneamente in conditii de razboi, dar si al colaborarii agentilor fortelor oculte raspanditi de o maniera mai mult sau mai putin vizibila in toate tarile de pe suprafata pamantului.
Se pare ca experimental Turcia s-a incheiat in defavoarea secularizarii cu ajutorul armatei si ca balanta s-a inclinat in favoarea fortelor civile, avand substrat islamic, ceea ce va conduce la generalizarea islamismului atat in Orientul Mijlociu – Asia, cat si in Africa, ca o utila preetapa de ecumenizare mondiala.
Aceasta este o concluzie ce vine firesc din actiunea prin care Turcia este separata fata de Grecia (Europa), neuzuala si impotriva conceptului de unitate a NATO. Cum s-ar putea altfel explica ca Grecia, dupa ce a fost aproape declarata in stare de incapacitate de plata, isi permite dintr-o data sa inceapa o grandioasa lucrare, inutila din punct de vedere economic, care are si o motivatie destul de sterila. Este vorba despre “constructia unui “sant de aparare” lung de 120 de km in partea de nord-est, pe granita cu Turcia, pentru a opri fluxul de imigranti ilegali si pentru a bloca un posibil atac terestru din partea tarii vecine (dupa cum informeaza ziarul elen Vima, citat de RIA Novosti). Conform sursei citate, santul va avea o latime de 30 de metri si o adancime de 7 metri.
Din cei 120 de km, cat va avea in total canalul de aparare sapat de-a lungul raului Evros, 14,5km au fost deja sapati, mai informeaza cotidianul grec.
Aceasta actiune devine cu ata mai demna de studiat si evaluat cu atat mai mult cu cat se suprapune cu o alta stire de aceeasi factura, generata de comentariile reprezentantului Rusiei la NATO. Astfel, acesta sustinea, facand referire la condamnarea emisa de ONU miercurea trecuta la adresa Siriei, fata de modul in care aceasta gestioneza reprimarea manifestatiilor din aceasta tara (Consiliul de Securitate al ONU a condamnat miercuri violenţele din Siria, cerând autorităţilor de la Damasc să pună capăt utilizării forţei împotriva protestatarilor paşnici, fără a solicita însă intervenţia NATO):
“Această declaraţie înseamnă că planificarea (operaţiunii militare) este deja în curs. Poate fi o concluzie logică a acestor operaţiuni militare şi de propagandă ale unor ţări occidentale împotriva Africii de Nord” (Rogozin, într-un interviu publicat vineri de Izvestia).
El a afirmat că Alianţa vrea să vizeze numai regimurile “ale căror puncte de vedere nu coincid cu cele ale Occidentului”.
Rogozin şi-a exprimat şi acordul cu experţii care consideră că Siria şi, ulterior, Yemenul, ar putea deveni ultimele etape înaintea declanşării unui atac asupra Iranului. “Se strânge laţul în jurul Iranului. Planificarea militară împotriva Iranului este în curs. Şi, desigur, suntem îngrijoraţi de escaladarea situaţiei către un război pe scară largă în această regiune uriaşă”, a spus el.
Acesta este un punct de vedere pe care putem sa-l consideram o “scurgere” voita de informatii din partea ocultei mondiale, spre pregatirea si manipularea opiniei publice, avand in vedere ca dupa tradarea lui Gorbaciov si a urmasilor sai, Rusia a ajuns complet subjugata jocurilor ocultei, comportandu-se tot mai mult ca o forta “neutra”, dar ale carei hotarari pe arena internatioanala sunt aproape intotdeauna in consens cu planurile secrete ale puterii intunecate ce se impune din ce in ce mai vizibil pe arena internatioanala. In aceasta noua calitate ea poate servi si ca portavoce atunci cand este necesar, avand inca o aparenta de credibilitate si greutate in afirmatiile emise.
In plus, stiri de ultima ora ne aduc la cunostinta ca sefii Fortelor Aeriene Israeliene au inceput sa ceara deschis si imperativ aprobarea de lovituri asupra Iranului, iar autoritatile SUA au emis o avertizare prin care solicita cetatenilor americani sa paraseasca teritoriul sirian.
Toate acestea ne conduc la concluzia ca in curand atat Orientul Mijlociu si Asia, cat si continentul african vor deveni teatre de razboi intens, reprezentand un un grav pericol pentru Europa atat din punct de vedere al migratiilor masive de populatii, dar si al unor potentiale atacuri armate terestre si aeriene (implementarea scutului antiracheta este deja un episod de domeniul trecutului, a carui motivatie nu a fost prea clar decelata la momentul respectiv).
Sursa: Dulce Romanie

LA REVEDERE, CAPITALISM! Acum 80 de ani, criza a adus razboiul… ! Urmeaza un nou Razboi Mondial ,urmat de O Noua Ordine Mondiala.??

[...]In urma cu 80 de ani, capitalismul international era pe punctul de a se topi. Prabusirea sistemului bancar din vara anului 1931 a facut valuri in intreaga Europa, aducand guvernele in genunchi si sute de mii de oameni, pe strada. 
In Statele Unite, presedintele se vedea atacat din toate toate directiile, inclusiv de catre Congres, in timp ce cauta metode de a reduce cheltuielile publice si taxele, scrie Daily Mail.
In Marea Britanie, guvernul laburist era pus pe butuci de criza economica si inlocuit de o coalitie dominata de conservatori, care au venit cu masuri de austeritate draconice.
Pentru ca bancile refuzau sa mai acorde credite si milioane de oameni ramasesera fara locuri de munca, capitalismul in sine suferea o criza de imagine.
In alte tari, multi s-au intors catre extrema dreapta pentru o solutie. Nazistii si aliatii lor se ridicau pe valul crizei.
Intelectualii generatiei incepusera si ei sa isi plaseze credinta in idealismul utopic al comunismului sovietic, inchziand ochii la ororile regimului stalinist.
Zeci de ani, momentul in care modelul capitalist era la limita esecul a fost uitat.
Pana in vara anului 2011, cand zona euro si SUA s-au scufundat in haosul datoriilor.
In ultimele zile, pietele de capital din toata lumea au fost in cadere libera.
Desi scaderile intregistrate de preturile actiunilor nu s-au apropiat, ca nivel, de ce se intampla pe Wall Street, in 1929, situatia grava din aceasta saptamana aminteste de fragilitatea sistemului capitalist.
Acum ca investitorii si-au pierdut increderea in Spania si Italia, doua dintre cele mai mari economii ale Europei, o a doua recesiune devastatoare pare sigura.
In urma cu numai 20 de ani, Vestul capitalist se felicita pentru castigarea Razboiului Rece. Zidul Berlinului era daramat iar Imperiul Sovietic, destramat. Marxismul era declarat mort, iar capitalismul triumfator.
Astazi, tabloul este cum nu se putea mai diferit. Desi socialismul nu s-a recuperat complet dupa caderea sovieticilor, capitalismul a ajuns intr-o situatie disperata.

7 august: Sfanta Teodora de la Sihla7 august: Sfanta Teodora de la Sihla

Citez din articolul Sfanta Teodora de la Sihla – prima sfanta romanca recunoscuta oficial:

Viata
Cuvioasa Teodora de la Sihla este cea mai aleasa calugarita sfanta pe care au odraslit-o manastirile romanesti. S-a nascut in satul Vanatori-Neamt, in prima jumatate a secolului XVII. Tatal ei, Stefan Joldea, era armas al cetatii Neamtului. Dupa moartea surorii sale Maghita (Marghiolita?), Teodora a fost casatorita cu un tanar din Ismail. Dar, neavand copii, s-au dus amandoi la manastire. Fericita Teodora a imbracat haina calugareasca la Schitul Varzaresti-Ramnicu Sarat, iar sotul ei s-a calugarit la Schitul Poiana Marului, cu numele de Elefterie.
Risipindu-se schitul de catre turci, Teodora s-a facut pustnica in Muntii Buzaului. Apoi, retragandu-se in tinutul Neamt, a sihastrit singura ca la 30 de ani intr-o pestera din Muntii Sihlei, asemenea Cuvioasei Maria Egipteanca. Deci, bineplacand lui Dumnezeu, s-a mutat din viata aceasta in primele decenii ale secolului XVIII si a fost ingropata in pestera.
In primele decenii ale secolului XIX, moastele Cuvioasei Teodora de la Sihla au fost luate de familia boierilor Sturza, ctitori ai acestui schit, si duse la biserica zidita de ei in satul Miclauseni-Iasi. Iar in anul 1856 au fost date Manastirii Pecersca din Kiev, unde se afla si astazi, in schimbul mai multor randuri de vesminte de fir.
Fapte si cuvinte de folos
Acest fericit vlastar al monahismului romanesc a fost din pruncie ales si sadit in casa lui Dumnezeu. Caci, fiind insotita cu barbat, fericita Teodora nu a gasit odihna sufletului ei pana nu s-a facut mireasa lui Hristos. Astfel, neavand ea copii, a parasit cele trecatoare si a imbracat haina pocaintei in Schitul Varzaresti din tinutul Buzau.2. Aici a sporit atat de mult fericita Teodora, in tacere, in rugaciune si ascultare, ca in putini ani a ajuns la masura celor batrani, invrednicindu-se a se ruga din inima si a cunoaste multimea ispitelor vrajmasului. Pentru aceea, toate maicile o iubeau si se foloseau de smerenia, de ne vointa si de ravna ei.
Navalind turcii pe Valea Buzaului si arzand schitul lor, Cuvioasa Teodora s-a ascuns in munti cu maica ei duhovniceasca, schimonahia Paisia. Acolo s-au nevoit in post si priveghere cativa ani, rabdand barbateste foamea, frigul si alte negraite ispite de la diavoli. Caci, intrarmandu-se fericita cu rugaciunea cea de foc a inimii, pe toate le rabda si se impartasea de mangaierile cele de taina ale Duhului Sfant.
Raposand in munte maica ei duhovniceasca, prin anii 1670-1675, Cuvioasa Teodora a fost calauzita de Dumnezeu catre Muntii Neamt, in patria ei. Aici, inchinandu-se la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Manastirea Neamt, a fost trimisa pentru sfat la egumenul Schitului Sihastria, ieroschimonahul Varsanufie. Acesta, intelegand ca doreste viata pustniceasca si cunoscand cu duhul virtutea ei, a impartasit-o cu Trupul si Sangele lui Hristos. Apoi, dandu-i calauza pe duhovnicul Pavel, i-a spus:
- Du-te la pustie pentru un an de zile, in padurile din Muntii Sihlei. De vei putea suferi, cu darul lui Hristos, greutatea si ispitele cele cumplite ale pustiei, ramai acolo pana la moarte. Iar de nu vei putea rabda, retrage-te la o manastire de calugarite si-ti lucreaza in smerenie mantuirea sufletului tau.
Cautand Cuviosul Pavel o chilie pustniceasca parasita pentru fericita Teodora si negasind, a intalnit un sihastru batran, ce se nevoia sub stancile Sihlei. Acesta, fiind vazator cu duhul, a zis:
- Nevoieste-te, maica Teodora, in chilia mea, caci eu ma duc in alt bordei pustnicesc. Deci, asezand ieroschimonahul Pavel pe Cuvioasa Teodora in Muntii Sihlei si binecuvantand-o, s-a intors din nou la schit.
 
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Armata țării în care România nu are ambasador

O țară în care România nu are ambasador. Oare care or mai fi relațiile dintre armata română și armata chineză?

China military 2011
Chinese military forces 2010
Sursa: Legalitatea înainte de toate

Ce inseamna ratingul scazut al SUA?

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
Dupa ce agentia de rating S&P a redus calificarea SUA cu un A- de la AAA la AA+- pietele internationale au asteptat reactia celorlalte 2 agentii de rating importante: Moody’s si Fitch. Acestea nu au coborat ratingul SUA, si bine au facut. Pentru ca administratia americana a contestat imediat rezultatele obtinute de S&P, descoperind o eroare de vreo 2.000 de miliarde de dolari in calculele ce au dus la scaderea calificativului. Dincolo de deficitul de imagine creat tot mai multe voci spun ca aceasta retrogradare nu va avea nici un efect. Da, in teorie poate insemna credite guvernamentale mai scumpe, o oaresce retinere a investitorilor de a baga bani in SUA… si cam atat. Trebuie insa spus ca oricum ratingul AA+ este unul excelent, dat fiind faptul ca mai sus de 3A nu exista nimic.
Desi SUA a reactionat… aici citesc un articol care imi da impresia ca America nu mai sta chiar atat de bine. Nu din cauza ca a ridicat plafonul indatorarii, nu pentru ca programele sociale pentru populatie vor fi reduse, nu din cauza ca o agentie de rating a retrogradat-o. Ci din cauza ca 15% dintre americani traieste din bonurile de masa. La ei aceste bonuri de masa sunt acordate numai celor ale caror venituri intra sub plafonul de circa 600 dolari/cap de membru al familiei. Mai exact -2.389 dolari/luna califica o familie cu 4 persoane sa primeasca bonuri de masa in valoare de 300 de dolari. Statele cele mai afectate de saracie, dupa acest indicator, ar fi Texas, Florida si New York.
Situatia este albastra. Imi amintesc ca atunci cand a fost ales Obama toata planeta s-a bucurat. A fost primul semnal ca oamenii, indiferent de culoare, sunt cu adevarat egali. Si ca vointa americanilor de rand a prevalat la vot. Insa m-am intrebat daca nu cumva acestui om I se va cere mai mult decat ar putea da orice presedinte, fie el si al SUA. Astept de mult sa aflu ca Obama este considerat drept o mare dezamagire. Partial din cauza lui (ca e doar un om, nu supererou), partial din cauza partidelor si tuturor celorlalte forte financiare care nu vad cu ochi buni o schimbare a starii de fapt si cresterea cheltuielilor publice pentru programe sociale.
Lumea e in criza. Nu numai financiar, ci si ideologic. Capitalismul salbatic se dovedeste din ce in ce mai des a fi o idee perimata si contraproductiva. Romania insista sa-l aplice, instrainand chiar si companii de stat cu importanta strategica. Exista totusi niste diferente intre Romania si SUA.
Romania da bonuri de masa unora dintre angajatii legal, in valoare de circa 180 de lei/luna. Ajutoarele sociale pentru cei saraci (care traiesc cu sume mult mai mici de 600 dolari/luna) sunt infime si in scadere continua. Ratingul Romaniei este undeva pe la mijloc (3B), dar cred ca asta se datoreaza mai mult intereselor politice externe, si nu capacitatii conducatoare a liderilor romani.
In rest… pana si in caz de saracie SUA nu poate fi pusa alaturi de alte state ale lumii. Pentru ca ei pornesc de la nota maxima si merg in jos, in timp ce restul planetei porneste de la prima treapta si urmeaza sa urce. Mult timp de acum incolo, pentru tot ceea ce privit prin perspectiva occidentala SUA va da ora exacta pe planeta. Si, cat e America de capitalista, tot incearca sa aplice programe sociale. In timp ce SUA se supara pentru ca a pierdut un A… Romania desfiinteaza tot ceea ce inseamna asistenta sociala si se mira: oare de ce avem un rating mic, care creste chinuit? Ei bine… pentru ca economia nu inseamna numai cifre, ci si populatie. Nivel de incredere in administratie, nivel de siguranta economica in propria tara, etc.
Din aceste motive… eu personal cred ca Romania nu va reusi niciodata sa ajunga la acest nivel de responsabilitate politico-economica. Pentru ca in SUA cineva se mai gandeste, macar din cand in cand, la populatie si la prestigiul tarii. Chestii care aici nu se mai intampla… cam de pe vremea regalitatii incoace…
 

Sursa: Digerate

VIDEO. O reclamă controversată, respinsă la difuzare de mai multe televiziuni: În 2030, SUA va dispărea, iar americanii vor lucra pentru China

Americanii lucrează pentru noi! Creditorii chinezi râd în hohote:
O reclamă a unui ONG american care reclamă cheltuielile guvernului a fost considerată "prea controversată" de mai multe posturi de televiziune. Prin urmare, ABC News, A&E şi History Channel au decis să nu difuzeze spotul, scrie portalul economic alt-market.com.
În clip, se sugerează că, în viitor, SUA ar putea da faliment din cauza datoriilor uriaşe, iar americanii ar ajunge să lucreze pentru chinezi.
Filmuleţul, postat pe site-ul Liveleak, îşi desfăşoară acţiunea în anul 2030, într-o sală de conferinţe din Beijing. Un bărbat, care pare să aibă rolul de conducător al statului, explică modul în care au decăzut "marile puteri ale lumii": Grecia antică, Imperiul Roman, Imperiul Britanic şi, nu în ultimul rând, SUA.
"Toţi au făcut aceleaşi greşeli. Au întors spatele principiilor care i-au făcut puternici", spune conducătorul. "SUA au încercat să iasă din criză prin cheltuieli masive. Au reformat din temelii sănătatea, guvernul a preluat afacerile private şi s-a trezit cu o datorie enormă", continuă chinezul.
"Bineînţeles, cea mai mare parte a datoriei o au către noi (n.r. China), astfel că acum lucrează pentru noi", spune bărbatul, moment în care toată sala începe să râdă cu poftă şi să aplaude.
Apoi, pe ecran apare sigla organizaţiei CAGW (Cetăţeni împotriva risipei guvernamentale), alături de mesajul: "Poţi schimba viitorul, trebuie să o faci. Alătură-te CAGW pentru a opri cheltuielile guvernului".
Pe site-ul propriu, organizaţia este descrisă drept "câinele de pază numărul unu al Americii, în ceea ce priveşte taxele".
Reclama a fost interzisă de mai multe posturi TV, printre care ABC News sau A&E, pe motiv că este "prea controversată".